Last news in Fakti

25 Август, 2020 09:49 2 052 52

Продължават блокадите на ключови кръстовища в София

  • орлов мост-
  • софия-
  • блокада-
  • кръстовища

Хората на „Орлов мост“ се вълнуват и от съдбата на задържания за 24 часа техен съмишленик

Продължават блокадите на ключови кръстовища в София - 1
Снимка: БГНЕС

Антиправителствените протести в страната продължават. Продължават и блокадите на ключови кръстовища в София, съобщи БНР.

В лагерите на протестиращите нощта е преминала спокойно и без инциденти, споделиха те.

Засега протестиращите не са обявили план за изненадваща блокада на институция днес. 

Хората на „Орлов мост“ се вълнуват и от съдбата на задържания за 24 часа техен съмишленик, който се очаква да бъде освободен днес.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Браво

    29 13 Отговор
    на младите хора! Мутри - вън!
  • 3 Фен

    29 24 Отговор
    ХА ХА ХА! Смешници! Трима човека ви изхвърлиха празните палатки!

    Коментиран от #41

  • 4 Кога

    14 8 Отговор
    ще се махне арменеца, че да дойда на протеста ?

    Коментиран от #20

  • 5 Аве Адолф Хайллллл

    26 13 Отговор
    Продължават да се пишат статии по оброзец ,с едни исъщи опити за внушения .......... а на практика ена групичка предварително спонсорирани и надъхани хорица се опитват да възпрепядстват нормарните хора по дубайски сценарий .

    Коментиран от #7

  • 6 ннннт

    27 8 Отговор
    Какво постигнахте с тези блокади? Посочете един резултат, една цел, която сте постигнали с блокади!

    Коментиран от #9, #12, #43

  • 7 ннннт

    21 5 Отговор

    До коментар #5 от "Аве Адолф Хайллллл":

    Копи/пейст от Фро.нюз. Само се броят дните- 42-и ден, 43-и ден, 44-и ден... Без нито един резултат.
  • 8 Коко

    28 8 Отговор
    Журналистите трябва да представят всички гледни точки, а се говори само за протестиращите. Какво мислят хората, които страдат от блокадите, никой не пита. Затова българската журналистика е на 111 място по честност и професионализъм.
  • 9 Фен

    21 8 Отговор

    До коментар #6 от "ннннт":

    Е изкараха по някой лев, пиха бира на теферич, дадоха ги по телевизията... Победители!
  • 10 Племето

    15 4 Отговор
    Разходихме се малко, показахме си новите шортички, повикахме малко и си легнахме да спим. Вече 30 г.
  • 11 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    15 10 Отговор
    Вaлeнтин Кacaбoв, НФCБ: Прoтecтирaщитe ca триcтa гaщници, врeмe e cтaдoтo дa ce върнe в кoшaрaтa.ТOВA CТE ВИE ЗA МAФИЯТA ГEРБAВИ - ГAЩНИЦИ, ТЪПAНAРИ, ИДИOТИ.
    Cтрaшнoтo e, кoгaтo тълпaтa, cтaдoтo, ce взeмe зa глутницa - ВЪЛЦИ. Врeмe e cтaдoтo OВЦE дa ce вкaрa в кoшaрaтa, тaкa кoмeнтирa cитуaциятa c прoтecтитe зaм.-прeдceдaтeля нa пaрлaмeнтaрнaтa групa нa „Oбeдинeни пaтриoти“ Вaлeнтин Кacaбoв в cутришния блoк нa Нoвa тeлeвизия. ВИE ЗA УПРAВЛЯВAЩИТE CТE CТAДO РOБCКИ OВЦE CЪЗДAДEНИ CAМO ДA ВИ EКCПЛOAТИРAТ И ДA ВИ CТИЖAТ. НИЩO ,ЧE C ВAШИТE ГЛACOВE CA ТAМ. ВИE ЗA ТЯХ CТE БOКЛУЦИ. OТВРAЩAВAТ МE УПРAВЛЯВAЩИТE И ПAТEРИЦИТE ИМ В ТЯХНAТA AРOГAНТНOCТ И НAДМEННOCТ.

    Коментиран от #28

  • 12 Контра протест за ИМПИЙЧМЪНТ

    25 14 Отговор

    До коментар #6 от "ннннт":

    Как какво се постигна...??? Народа се "СЪБУДИ" и прогледна за да види ясно и да разбере кой е предателят с юмрука и инициатора за тези протести и за да му иска ИМПИЙЧМЪНТ и да му се търси наказателна отговорност...!!!
  • 13 гост

    9 9 Отговор
    Появи се нoв вид нeaндeртaлци- протестъри пo нaшитe зeми:
    1. При тoзи вид cъщecтвувaт caмo двa биoлoгични пoлa- мъжки и жeнcки. Въпрeки тoвa, в прeдcтaвитe нa тeзи oбeкти зa caмитe тях, тe ce дeлят нa 80 coциaлни пoлa- дoкoлкoтo cъщecтвувa някaкъв coциум в cъoбщecтвaтa им. Зaтoвa ca ce caмoнaрeкли глтби
    2. Вcички eкзeмпляри oт тoзи вид ca изключитeлнo aгрecивни към прeдcтaвитeлитe нa хoмo caпиeнc и ocпoрвaт coбcтвeнocттa им върху пoceлищaтa, хрaнaтa, тeритoриaлнитe влaдeния и нaй- вeчe- прaвoтo нa cвoбoднo придвижвaнe нa прeдcтaвитeлитe нa хoмo caпиeнc из coбcтвeнaтa им oбитaeмa тeритoрия.
    3. Лeкcикaтa нa тoзи нoв вид нeaндeртaлци e крaйнo бeднa и oгрaничeнa oткъм лeкcикaлни ocoбeнocти- ocвeн някoлкo члeнoрaздeлни звукa, групирaни в думи, рaзбирaeми зa хoмo caпиeнc , кaтo "ocтaвкa", "мутри"," прoтecти", cъcтaвeни oт фoнeмитe нa гoвoримия бългaрcки eзик, нe ca извecтни, нe ca зaбeлязaни и нe ca изcлeдвaни други ceмaнтични фoрми нa гoвoримия им eзик. Грaмaтичнитe прaвилa нa пиcмeнocттa им включвaт зaдължитeлнo oбeзoбрaзявaнe и ocaкaтявaнe нa вcички грaмaтични нoрми нa книжoвния бългaрcки eзик. Тe ce гoрдeят и cчитaт тoвa зa крaйния eтaп oт прoцeca пo cъздaвaнe нa cвoя coбcтвeнa пиcмeнocт, кoятo ce oтличaвa изключитeлнo мнoгo oт бългaрcкaтa пиcмeнocт.

    Коментиран от #16

  • 14 оня с коня

    15 8 Отговор
    Последната и най-актуална Опорна точка спусната от СОБСТВЕНИЦИТЕ на Протестите "за изпълнение" е следната:"Отпуските свършват и хората се връщат,т.е. ЩЕ СЕ ВЛЕЯТ в Протестите и ще последва "Измитане".Това естествено има за цел да вдигне малко Духа на Протестиращите,който определено са Деморализирани и изморени.А трудно ли е да се сети Нормално мислещ Човек ,че: 1/При връщане на Отпускарите евентуално ще се "Влеят" нови попълнения както в редиците на Протестиращите,така и на Антипротестиращите,С ПРИОРИТЕТ обаче на Вторите.2/Принципно протестират хора от Бедната прислойка на Обществото,щото "от хубото никой не бяга",а "Можещите" да си позволят Почивка в Гърция или по нашето Море определено НЕ СА "бедни и недоволни".От тук и логичното:В чии Редици ще се влеят въпросните "отпочинали" Българи?
  • 15 Как ти

    2 5 Отговор
    се казва коня 🏇 и каква порода е ? Продава ли се ? ТАТАРИТЕ могат да ти дадат добра цена за него .👀👏👍🤭
  • 16 ннннт

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Откъде ви намират такива корифеи на философската и антропологична мисъл?! Нивото ви драстично спада. Неандерталците не са били по- низши същества от хомосапиенс. Съжителствали са заедно, в мир, без конфликти. Неандерталците са били добродушни и са живели хуманно. И изобщо не са били диваци или варвари, нито глупави, щом са просъществували 300 хил. години. Просто са се оказали на неподходящото място, в неподходящото време, когато започнали природните катаклизми. Съвременните хора носят гените на неандерталците.

    Коментиран от #34, #35

  • 17 Какво пишете????

    10 2 Отговор
    Не са обявили изненадващи блокади на институции ли? В момента блокирах ме Съдебната палата...и агитките скандират...Съдията..Съдията..педе..ст..други скандират...К.р за Левски...трети...Червени боклуци...и още...ЦСКА е ...Манчестър Юнайтед..не е Литекс. И още много неща. Има много хора...стотици хиляди, дойдоха и две стюардеси от летището..по бански. И интелектуалци има, проф. Дайнов играе роккючек с Кольо Босия, и много други..и Кокъла пристигна...в момента го бият червените фенове...голям джумбиш..еейй..голяма работа.
  • 18 Смях

    9 2 Отговор
    Е те сега ли смеят да мръднат от палатките за да блокират каквото и да било.
    че току-виж като се върнали и палатки няма:))))
    Жалка работа.

    Коментиран от #25

  • 19 дерзайте

    12 4 Отговор
    Давайте, давайте все в този дух, особено триото - щото догодина по това време ще гледат през решетките на затвора, осъдени за организиране на държавен преврат заедно с господарите и будалите по паважите!!

    Коментиран от #32

  • 20 Doni Brasko

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "Кога":

    Ти си чакай. Утайка като теб няма нужда да идва.
  • 21 Йозеф

    9 6 Отговор
    Шепа малоумници пречат на цяла София, милицията да ги накара да почистят и да ги маха!
  • 22 Теменужка Петкова никой не ви иска

    7 8 Отговор
    Никой не ви иска Нова Конституция, ако Чувахте, става дума за Оставка на Правителството!!!!! Чули добре??? Оставка!!!! Тупате топката, да избягат от Предсрочни избори,!!! Оставка ви се иска Теменужке!!! Чули добре??? Оставка!!!!

    Коментиран от #30

  • 23 ДОКОГА

    9 4 Отговор
    трябва да се заведе дело с/о общината и държавата по Закона за отговорността на държавата и общините!
    тези блокади са абсолютно незаконни и всяка минута на съществуването им е нарушения на поне няколко закона , за които лежащите там незабавно трерябва да лежат в затвора !
    Къде е Държавата и Полицитяя ?
    къде са ?
  • 24 Сопола Драгойчева

    6 4 Отговор
    Това не са блокади, а комуни. В 90% от времето там има по 3-4 човека, които се въргалят по пейките до кофите за боклук. Това са пълни глупости. Къде по света има такива мероприятия? Може би в Сиатъл. Вие да не сте от BLM? Бойко, че ни излага в Европа е ясно, че е корумпиран и нискоинтелигентен също, че е членувал в БКП е задължително, че е бил в сенчестия бизнес също. Него вече сме го отписали. Искам да чуя нови предложения от барикадните комунистпатриоти. Оп те и техните ментори имат същите биографии и учители като Бойко. Такъв е гена!
  • 25 изоглави

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "Смях":

    така казваха старите хора на тези, които се държат като протестърите - крайно невъзпитано, не първите 7,а 37-47 г им липсват никаква култура на общуване, на елементарно въздържание, все едно са държани на въже досега и са ги пуснали на свобода като стадо говеда!
    И това са същества с претенции за интелект, образованост, място в обществото - а сега се държат като неграмотни клошари, с една цел - пиене на корем и изстъпления без край и ограничение! И ако си мислят,че обществото ще го забрави след това и ще им се размине безнаказано, безкрайно много се лъжат - камерите документираха всичко и в подходящия момент ще излезат наяве в съдебните дела!
  • 26 до факри

    2 2 Отговор
    Изфарлете най-накрая гербирастините от Факти уа

    Коментиран от #27

  • 27 глупак беше и глупак си остана

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "до факри":

    научи български, глупако! вечерното училище те зове!
  • 28 ха ха

    8 5 Отговор

    До коментар #11 от "ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ":

    Да не би да е лъжа - точно гащници, тъпанари и идиоти могат да се влачат по акъла на триото и догодина да му слугуват и в затвора!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Умен по цялата глава

    10 6 Отговор

    До коментар #22 от "Теменужка Петкова никой не ви иска":

    Чухме ви,че искате Оставка,обаче това НИКОЙ ме смущава.Аз и хората избрали ГЕРБ сме Никои ли....Нас пита ли ни...Питай ни НИЕ искаме ли Осравка....Ние НЕ ИСКАМЕ оставка,защото Бойко изпълни всичко за което сме то Избрали.11 години държи Успешно Червените цървули от БСП и още шест партии разроени от БСП далече от Властта...И този очно заради това ще го изберем ПАк....Четеш ли ПАК ще го изберем за кабинет Бойко Борисов 4.Осмисли го ....Преглътни го...
  • 31 Георги Георгиев -БОЕЦ

    6 5 Отговор
    Стъки убиеца идва към нас. Вдигайте палатките и напускайте София
  • 32 Doni Brasko

    4 3 Отговор

    До коментар #19 от "дерзайте":

    Нямате толкова затвори. Докато за вас, един файтон крадци, ще намерим място

    Коментиран от #48

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 много точно

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "ннннт":

    казано, както и предното от гост, обаче е прекалено сложно за празните им манерки.
  • 35 абсолютно

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "ннннт":

    съм съгласен, сравнението на палаткаджиите с неандерталците е абсолютна обида за последните.
  • 36 проф искра баева

    1 0 Отговор
    стига сте занимавари хората с тази политика оставете ги да си гледат риалитата и сериалите
  • 37 Ами сега

    5 3 Отговор
    Бойко Борисов не трябва да се сваля от власт докато не построи балкански поток. После може!

    Коментиран от #44

  • 38 вие вярвате ли

    4 2 Отговор
    Мафия винаги е имало а мафиотски структури има и олигарсите около радеф никога няма да се махне курупцията в България сраснала е навсякаде.

    Коментиран от #42

  • 39 Мафана Отдолу

    4 2 Отговор
    Ваща леля Болшевишка да е.а Блокади ли Всички сте за Сибир
  • 40 Covid 20

    1 0 Отговор
    Как е бурята? :)
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 тъпи опорки

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "вие вярвате ли":

    Мафия има и навсякъде в нормалните държави има борба с нея. Но никоя цивилизована държава не се управлява от самата мафия, единствено България.
  • 43 Не Гербер

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "ннннт":

    50лв надбавки за пенсионерите
  • 44 та да си дойдем на думата

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "Ами сега":

    Това призив за подкрепа от БСП ли е. ГЕРБ==БСП=ДПС. Ония смешници войводи, магареешки , ноционални форнтоваци не ги пиша в уравнението, защото те обръщат палачинката според полъха на парите.
  • 45 любопитен

    3 0 Отговор
    Барикади , блокади и протести , НО , голямо НО - кои и къде са подбудителите на тази „ революция " ??? Предполага се в чужбина / Дубай и др. Райски кътчета / , за да „ СЪХРАНЯТ ОГЪНЯ НА РЕВОЛЮЦИЯТА " ........балъците на предна линия - жертвенно месо за чужди амбиции . Българите никога няма да си вземат ПОУКА от миналото - септември 1923 г. Властта в една държава , без външна помощ не може да се свали - историята го доказва . През 1944г. Съветските окупатори , поставиха на власт дядовците и бабите на Настоящата власт и така до Днес , но и занапред . БКП и наследницата й БСП , е била КОНСПИРАТИВНА партия . В нейните ДИПЛЯНКИ , ясно е написано - вземане на властта силово .
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ДДД

    1 0 Отговор
    Радвам се че ми премахнахте поста в кайто написах че ста комунитически сайт явно съм прав
  • 48 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Doni Brasko":

    Не се кахъри! Ще ви настанят на двора! Вие и в банята ще се съберете!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ДДД

    2 0 Отговор
    Тoзи coйт Фaкти ми излизa вceки дeн кaтo бaнeр в caйтa c кoйтo рaбoтя.
    Нямa и eдин дeн бeз дa ce пуcнe някoя пoръчкoвa cтaтия кoятo дa плюят пo прaвитeлcтвoтo и Б.Б. Ocвeн тoвa e пълeн c трoлoвe c eдни и cъщи имeнa. Ocтaвaм c твърдoтo впeчeтлeниe, чe тoзи caйт e coбcтвeнoc нa кoмуниcти...бeз cъмнeниe
  • 51 Скрий се

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    че верно се прибираме!! И най малко вие ще ни се мотаете из краката....Бездомни палаткаджии.
  • 52 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПЕЙКИТЕ И КОНТЕЙНЕРИТЕ ЗА БОКЛУК НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ -НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИСВОЯВАТ-ОТ "НАРКОТИКОДИШАЩИТЕ " !!!!!!!!!! АКО ИМАШ МНЕНИЕ - НАПРЪСКАЙ "ЛАЙ-НАРИТЕ" С КОНЦЕНТРАТ --КИСЕЛИЛЕН РАЗБИРА СЕ !!! НЯМА ПАЛАТКИ -НЯМА "ПРОСТ ТЕСТ " !!! КИСЕЛИНАТА СИ Е НАПРАВО ПОЛИТИКА !!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове