Last news in Fakti

30 Август, 2020 06:59 17 342 91

Румен Гечев: Подводници на ГЕРБ опитаха да увлекат наши другари

  • бсп-
  • гечев-
  • атанас зафиров

В БСП няма разделение, категоричен е депутатът Атанас Зафиров след неуспешния опит за свикване на Национален съвет на партията

Румен Гечев: Подводници на ГЕРБ опитаха да увлекат наши другари - 1
Снимка: БГНЕС

"Няколкото подводници на ГЕРБ, които изплуваха днес /б.р. вчера/ на Позитано 20 са се опитали да увлекат тези другари в действия, които не са в интерес на БСП, които саботират най-демократичния избор за председател на БСП и провеждането на редовен Конгрес".

Това заяви депутатът от "БСП за България" Румен Гечев след неуспешния опит за свикване на Национален съвет на БСП от вътрешната опозиция в партията.

"Дали тези неуспешни опити за свикване на Национален съвет са от полза на БСП, дали нашите другари по този начин укрепват организационно и институционално нашата партия, или пък тези действия са от полза на друга коалиция - управляващата, която се намира в агония, която е настроила срещу себе си по-голямата част от българския народ и от която вече се отричат основни техни европейски партньори", запита Гечев.

Според него по-голямата част от "тези другари" са били подведени.

"Тези действия очевидно не са в подкрепа на нашата партия, а са в услуга на агонизиращото управление на ГЕРБ и техните сателити", заключи Гечев.

Според колегата му Атанас Зафиров в БСП няма разделение. "Няма разделение и в Парламентарната група на партията. Стана ясно, че такива линии на различие има единствено в Националния съвет. Изразителни на тези линии на различие са една малка част от членовете на НС, следствие на факта, че днес/б.р. вчера/за втори път не беше събран кворум", добави Зафиров.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Данчо

    123 66 Отговор
    Всички сте за затвор ГЕРБ БСП ИЗМИСЛЕНИ ПАТРИОТИ И ВОЛЯ И ДПС ВСИЧКИ ДРУГАРИО
  • 2 Зъл бесепар

    105 139 Отговор
    Гечев за затвора си.
  • 3 да де

    204 35 Отговор
    Крайно време е, БСП ако искат някой да им повярва да бият шута на милионерите при тях. Със сигурност от ГЕРБ ще ги приютят при тях е фрашкано с комунисти (тулупа) и всякакви ренегати.

    Коментиран от #34, #74

  • 4 Ал Йорданов не почиваш ли в неделя?

    143 34 Отговор
    Разваляш настроението на много хора, ХАМЕЛЕОН преохранен, Продажник наглец, ти и компания продадох те на Крадците Синята Идея, заради Службици, Келепира да пада, нямаш си представа колко народ те "благославя"!!!

    Коментиран от #67

  • 5 ямайка

    81 11 Отговор
    На опашка за пенсии палава някогашна блондинка скучае и се опитва да проведе някакъв разговор със стоящия до нея възрастен мъж:
    - Ама и вие ли чакате за пенсия ? Струвате ми се доста млад, не бих ви дала повече от...
    Тук възрастния мъж я прекъсва:
    - Чекай, чекай, с това ухо не чуем, викай от другата страна.
    Блондинката започва да чурулика от начало:
    - Казвам, че ми се струвате доста млад, не бих ви дала...
    Мъжът пак я прекъсва:
    - Ама, то язе и не можем вече ма, госпожа, колкото и щеш да ми даваш!
  • 6 vbbjj

    38 20 Отговор
    Другарейте си...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Заплатите с 30%на Първа линия НАП???

    62 21 Отговор
    Кожодерите най на пред овеличение, НАП се Борят Титанически с КВ19, Бонуси да не забравите даим давате редовно, ДМС, за всека смъкната кожа от гърба на Българина ДМС!!!! Ще дойде и вашия край Кожодери!!!

    Коментиран от #19

  • 9 Кой68

    48 37 Отговор
    Благодаря на "демократичния"и надпартиен модератор който изтри моя коментар....Та другарите и другарките да си оправят къщичката и тогава да дават акъл.Видяхме ви и вас колко струвате.
  • 10 оня с коня

    57 17 Отговор
    КОМУНИСТЪТ А.Зафиров твърди,че НЯМА "Разделение" в Партията ,нито в Парлам. Група.ИМА обаче "Линии на Различие" в Национ. Съвет.Затова и за да се Изчистят Нещата,редно е Ръководството на БСП да отправи ПИТАНЕ към Конституционния Съд в БГ с Молба да бъде РАЗТЪЛКУВАНА РАЗЛИКАТА между РАЗДЕЛЕНИЕ И ЛИНИИ НА РАЗЛИЧИЕ.Същевременно Гечев пък твърди,че Проблемите са "само" в Нац. Съвет на БСП.И да каже Той:Тия проблемни ДругарЕ които демонстрират "Линии на Различие",както и "Подводниците на ГЕРБ" УЧАСТВАТ ЛИ както в Ръководството на БСП,така и в Парл. Група,като по този начин ПРЕНАСЯТ Разкола и Там?А факта че САМО НЯКОЛКО ГЛАСА не са стигнали да бъде свикан Нац. Съвет БЕЗ Нинова и Хората й ЗНАЧИ ЛИ ,че ПОЛОВИНАТА ПАРТИЯ е "Заразена" от "Гербаджийство" и "Подведеност"?И Логичният Въпрос накрая:ЗАЩО Председателя Нинова и подчиненото й Бюро НЕ ИЗКЛЮЧАТ от Партията разни "Подведени" и Герберски Подводници"- от Доброта,или защото НЕ МОГАТ по "обективни причини"?

    Коментиран от #85

  • 11 нтдз

    88 6 Отговор
    Тези другари не са другари, те са капиталисти, интерисчии където с парите там са и те- Махнете ги, те с позор.С тези другари в редиците си БСП на едни избори няма да получи желаните резултати.
  • 12 КОИ СА НАШИТЕ

    59 7 Отговор
    КОИ МИЛИОНЕРИ В БСП СА ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ?
  • 13 Фикус

    45 13 Отговор
    Ако си в актива на Бесни Страшни Пенсии,то това означава,че си Връзкар и Милионер.
  • 14 Как Борисов спря набързо протестите

    48 75 Отговор
    Преди протестите хазната беше пълна и преливаше от злато. Златото светна в очите на Радев и го заслепи като Слънчо пред МИГ 21! Той реши, че ще гепи златото като направи служебен кабинет. Бойко се усети и раздаде само за две седмици златото на народа! Сега хазната е празна и на площадите и мостовете протестират само клошари. Никой вече не иска да стане служебен премиер на държава с набързо изпразнена хазна, а и да не е луд нали ще трябва да я пълни?

    Коментиран от #17, #36

  • 15 Тошко

    29 19 Отговор
    Колко общо (с право на глас за 12.09.20г.) имате бе другарЕ? Защо криете, за да манипулирате ли?
  • 16 Доцент"Политическа комуникация"

    57 5 Отговор
    Колко работят реално в държавата, толкова са и всичките, политолози, антрополози и какви ли не "лози",, които говорят Празни приказки, и се Бутат да им е пълна Хранилката!! Безполезни сте за народ и Държава Празнодумци, никой неви иска мнението!!!!
  • 17 Отегчен

    34 9 Отговор

    До коментар #14 от "Как Борисов спря набързо протестите":

    Айде пак копи пейст!

    Коментиран от #18

  • 18 Как Борисов спря набързо протестите

    10 26 Отговор

    До коментар #17 от "Отегчен":

    Писането е за неграмотници като тебе! Аз имам компютър и това му е работата, а на мене да лежа и да ти се смея на ''машинописа''!
  • 19 Не съм от НАП

    26 5 Отговор

    До коментар #8 от "Заплатите с 30%на Първа линия НАП???":

    Дали си "трол" ? Дали не си "трол", няма значение. Обезателно трябва да минеш отново началните класове и да наблегне на правописа.
    ("най на пред овеличение", "даим давате", "Българина".)
    Написал си две изречения. Колко грешки си допуснал? Можеш ли да ги преброиш?
  • 20 Вида

    25 36 Отговор
    След костовото СДС, ГЕРБ ще АСИМИЛИРА и ниновото БСП , много скоро (след изборите)

    Коментиран от #26

  • 21 СЕП

    78 7 Отговор
    Г-н Гечев почистете си БСП - то, иначе ще герберясате и на изборите ще се броите по единично.Едри капиталисти в редиците на една лева партия не може да има.
  • 22 АМИ

    51 6 Отговор
    Вашите другари много лесно се увличат
  • 23 Българин

    43 17 Отговор
    А ти,като министър в беровото правителство,заедно с тия другари окрадохте българите.
  • 24 АУУУУУ

    27 32 Отговор
    Гечев в ГОЛЯМА ГРЕШКА си... Корнелия ги тика в ръцете на врага..... 😂😂😂😂😂
  • 25 Никола

    33 41 Отговор
    Лъжец до лъжец мила моя майно льо ГЕРП настроили голяма част от хората?!Не лъжи бееееее,стига вече беееее отвратителни пс-на гладни, направихте цял ОФ срещу ГЕРП и пак губите и март пак ще загубите,защото много крадете и лъжете

    Коментиран от #69

  • 26 РЕАЛИСТ

    44 31 Отговор

    До коментар #20 от "Вида":

    Иска ви се, ама няма. Отдавна се опитва Бойко. Сега обаче на ГЕРБ края му се вижда вече. Това не е партия, а глутница и след Бойко изчезват от политиката. Те постигнаха своето. Нагушиха се с пари и не си отиват с празни джобове. БСП не я мисли. Всяка държава има лява партия, защото това е народа, пролетариата, който работи и създава реални неща, за разлика от държавните хрантутници, които сега крепят ГЕРБ, за тлъста заплата и почивка в Гърция.

    Коментиран от #78

  • 27 комунистите

    44 24 Отговор
    не ми бяха сред любимците, но сините „демократи” и най вече гербаджиите ме накараха да гледам на червените по благосклонно, но не и на червените гербаджии.
  • 28 big

    59 9 Отговор
    Станишев, Гергов, Янков трябва веднага да се отстранят от БСП и ръководните им органи. На по-късен етап би трябвало още няколко "другари" да ги последват, но ако те искат да си консолидират партията и да не се крият зад празни приказки за "демокрация" трябва да го направят незабавно! БСП винаги ще се свързва със Станишев и ДПС и докато той е в тази партия, те няма да тръгнат нагоре, т.е. повишат подкрепата си.
  • 29 Хаджиментов

    35 22 Отговор
    Какво ни занимават с тази партийка със затихващи функции?!?!?
  • 30 ГЕСТАПОТО

    53 21 Отговор
    Алооооооо Румен Гепеф през 1997гд пак ГЕРБ бяха виновни че вие фалирахте БГ много сте нагли
  • 31 Сериозно ли бе дърт катър..???

    34 24 Отговор
    Тия от ГЕРБ, и с подводници ли ви подкараха? Еми Натовци сме, вие да не сте чакали Червената Армия??? Викайте на помощ..ония с дрона.
  • 32 Чекист

    27 4 Отговор
    Проблема е в новите партийни кадри, че вече им се управлява и търпението им се изчерпа. За тях почва да става фиксация управлението под каквато и да е форма. Това е без принципно и без подкрепа точно в тази партия. А на кресльовците които отдавна се продадоха- не ревете, лявото и в нелегалност ще го има и ще оцелее. До там няма да се стигне, разбира се, за ваш ужас, та дерзайте докато има келепир!
  • 33 Реалист

    41 19 Отговор
    Тоя не трябваше ли да е в Софийския централен затвор и да излежава доживотна присъда за разграбване и фалиране на държавата. Доказан некадърник акъл дава.

    Коментиран от #48

  • 34 fffffff

    56 5 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    Много правилно. БСП се води лява социалистическа партия, която се бори за защита на правата на работниците! Е как може милионер да се бори за права на работниците? Никак!

    Коментиран от #40

  • 35 ГОСТ 23

    34 16 Отговор
    Този е много нагъл.Защо не покажат предизборния му дебат срещу И.Костов какви локуми и лъжи разтягаше.Всички го видяха какъв министър беше и как държавата фалира при управлението на БСП.Това показва колко са независими нашите медии.Не забелязвате ли колко много като този провалили се политици ги дават по телевизиите и медиите за да манипулират народа ни.Това показва че протестите са поредния цирк който се играе вече 30г.Като исключа платените продажници които ще ми поставят минуси надявам се останалите хора да си направят правилните изводи.
  • 36 стоян

    12 5 Отговор

    До коментар #14 от "Как Борисов спря набързо протестите":

    До 14 ком -Браво за коментара -продължавай да твориш
  • 37 Трябва да кажа

    30 19 Отговор
    Противник съм на начина по който управлява БМБ. Обаче БСП създадоха Васил Божков, Цветан Василев, Баневи, Миню Стайков, Ветко Арабаджиев и много други бандити. Никога повече БСП на власт! А ГЕРБ също ще ги сменим на избори обаче демократично

    Коментиран от #38, #47

  • 38 Най-много

    33 24 Отговор

    До коментар #37 от "Трябва да кажа":

    да свалиш на баба си шапката на 2 септември. Ти повече и не можеш.А Борисов ще си управлява още дълго ,свиквай вече
  • 39 павел пенев

    17 2 Отговор
    Най продънената подводница е еврейското крадливо дуо от швейцария.БСП да се пази от него!
  • 40 Другия с коня

    34 12 Отговор

    До коментар #34 от "fffffff":

    Объркал си се.БСП е
    Лява Партия,избирана с гласовете на работниците и пенсионерите,която защитава Правата на Милионерите,Олигарсите,Приватизаторите от тази Партия...Правата на Мутрите,Ченгетата,които им правят Чадър,Митничари рекетьори,Подкупни съдии и магистрати...И за това тази Лява партия сега е" У Лево"
  • 41 Хаджиментов

    23 6 Отговор
    От 1984г та и досега едни и същи сили клатят етническия мир в България. Всеки може сам да си отговори кои са те.
  • 42 Рашку

    14 10 Отговор
    На сините сливи зелените са червени. А ние искаме нещо, което да ни управлява успешно... Няма такъв филм, баце. Дано младите хора в България успеят!
  • 43 На железните

    20 10 Отговор
    комунисти много им е слаб ангела,щом се поддават на манипулации
  • 44 На железните

    16 7 Отговор
    комунисти много им е слаб ангела,щом се поддават на манипулации
  • 45 Велика България

    12 27 Отговор
    Историята Трябва да консултирате. Партии без идеология са обречени на изчезване. Пример :СДС, НДСВ. Идва времето на ГЕРБ, която на следващите избори ще изчезне на свой ред. Воля, ВМРО и НФСБ - също. БСП ще остане защото има ясно изразена идеология от повече от 100 години. Милионерите ще бъдат премахнати. Те са троянските коне. Но младите социалисти ще поемат щафетата. Също и младите от новоучредените партии на Мая Манолова и на Слави Трифонов. Те са истинските бъдещи строители на НОВА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #46, #51, #53

  • 46 Айде бе

    25 9 Отговор

    До коментар #45 от "Велика България":

    Младите и честните като Галева, казваш?😃😂🤣
  • 47 Галина

    22 19 Отговор

    До коментар #37 от "Трябва да кажа":

    И кой ще изберете? Къде е Маджо, Мамая или още по - зле,чалгаря Слави?
    Е, тогава ще видите що е то мизерия,и как ще се върнем 20-30 години назад. После ще тръгнете пак да търсите Бойко да ви оправя фалиралата държава!!!
  • 48 И аз да кажа

    25 11 Отговор

    До коментар #33 от "Реалист":

    Ти остави се, той и студенти обучава! Какво се чудим ,че протестират и като ги попиташ: "Добре, оставка, а после какво?" се настървяват и те наричат продажен гербаджия?
  • 49 ПЕНКО

    13 7 Отговор
    НЯМА РАЗЦЕПЛЕНИЕ - ПРИ 50 / 50 ---ТОВА Е РАЗДВОЕНИЕ ...И СЕ ЛЕКУВА !!!!!!
  • 50 Autfilder

    21 13 Отговор
    Другрката Нинова ,ако има капка мозък ще забрани на Гечев да прави каквито и да е изйазвания,камо ли пък да го прави по медиите.Колчем тоя специалист Економист вземе отношение по икономически въпрос,тутакси телеметриите отчитат прилив на тиха ярост в грамотните и помнещи близкото минало българи.
    Тоя червен пишман икономист се прави на луд и мисли всички за идиоти
  • 51 Autfilder

    20 6 Отговор

    До коментар #45 от "Велика България":

    Тиии какъв си шашкънин социалистически
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ИСТИНАТА

    23 9 Отговор

    До коментар #45 от "Велика България":

    Вероятно са те изпуснали от някоя клиника. 1. БСП не е стара партия, а БКП. В тази дългогодишна история, колко невинни жертви без съд и присъда, са взели? 3. Разграбиха, приватизираха чрез РМД-та, откраднаха спестяванията на родителите ни и пенсионният фонд, Виденовата зима и фалит на д-вата, над 200 млрд. $. Да не забравя и големият външен дълг, оставен ни от бай ви Тошо и подареният лично от него златен резерв на СССР, за погасяване на дългове! С подобно минало, в цял свят се срамуват, тук се гордеят със славно минало. Какъв идиот трябва да си, за да пишеш подобно глупости. В цял свят, комунизмът е обявен за престъпен, кога ще се случи и в Б-Я? Всички участвали, днес са милионери, с нашите пари, като: К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, Р. ОВЧ., Р. ПЕТКОВ, ГОЦЕ, доносниците от ДС, А. РАЙЧЕВ, ЧЕРВЕН КОЛЬО, ОГНЯН ДОНЕВ, КОВАЧКИ, създадените от тях олигарси, с черните куфарчета и т.н., списъкът е мн.дълъг. И имаш наглостта, да се гордееш. Ти си един паразит, опасен за самият себе си. Има да си пишеш глупости, но ГЕРБ ви бие, като маче в дерек. Което комунистите не могат да постигнат по честен път, го постигат чрез насилие. О, пропуснах изнесените 55-60 млрд.евро, при у-нието на Станишев. И накрая, цял свят разбра, че си имаме предател, който използвал секретни д-ти, мястото на които не е там. Това доказва, че той е опасен за Националната сигурност на Б-Я. С това ли се гордееш, като всеки деб@ил, носещ главата си само за равновесие. Празна глава, е най-тежкият товар на

    Коментиран от #72

  • 54 ПЕНКО

    12 5 Отговор
    ИМА ПОДЗЕМЕН ТУНЕЛ МЕЖДУ ДВАТА -"ПОЛИТИКОСТЪРГАЧА" И ДНЕС ЕДИНИЯТ СЕ БОРИ ДА НАПРАВИ" ПЛЕНУМ" НА ДРУГИЯ ... ОБАЧЕ СЕ Е ПОИЗПРАЗНИЛ КВОРУМНО !!!!!!!!!!!!!!
  • 55 ДО Р. ГЕЧЕВ

    24 12 Отговор
    Колко трябва да си нагъл, за да фалираш 16 банки (1995-1997 г.) и да се появявал с коментари и мнения? На какво ли учиш студентите...? По ваше време, всички станахте професори... Мястото на Р. ГЕЧЕВ, видната приватизаторка К. ИМПЕКСОВА, Р. ОВЧ, ЛУПИ, който се изявява с предаване по ТV, знайни и незнайни вълци, крокодили, мечки и какви ли не гадини е в затвора. Ще кажеш ли истината на студентите, как разграбихте, приватизирахме, откраднахте спестяванията на бг народ и пенсионният фонд? Върнат ли се комунистите, Б-Я ще се върне 20г.назад. Ще бъдем оплюти и загърбени от всички европейски д-ви. С Този прост народ, Б-Я е на изчезване... Цунами от простотия и мързеливи, комунистически паразити. ВЪН НА МУТРИТЕ (СИК и МУЛТИГРУП) от Президентството! ВЪН НА ФИГУРАНТЪТ, който за 4г., не е направил нищо смислено в интерес на Б-Я! Всичко, което е правил и прави, е за руските интереси и 0 за Б-Я! Миналото му от ВВС е изпълнено с черни точки. ВЪН НА МУТРИТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! ОСТАВКА! ИМПИЙЧМЪНТ!
  • 56 Софиянеца от София

    15 2 Отговор
    Защо се създава усещане за липса на диагноза...
    Параноя..., шизофрения... Има нужда от сериозна психиатрична консултация...
  • 57 Анонимен

    7 4 Отговор
    Не само пари, но и среда. Редно е всички кандидат депутати, включая и сегашни и настоящи да минат през психиатър. Дори и докторите са с отклонения. Болна псикика. Не е обидно. Има хора тайни, мълчат.. В БГ болшинството е болно и старо. Запада изтеглиха 30 години и тук оголиха родината ни.
  • 58 Анонимен

    2 5 Отговор
    Има, но са малки, и не българчета. И сега искат оставки. Не сте прави в случая. София се напълни от провинцията. А някъде се раждат деца, но не бг, едно в корема, друго в количка, но послушаха Ердоган, а бб ходете, само чантите, но до университета, от тоя род. Излишно е да имаш бг диплома во. И за тоалетна хартия не става, преди 10 г. Ни казваха, кога бяха по млади. Пари на вятъра хвърлени.
  • 59 Гаден манипулатор и лъжец

    18 9 Отговор
    Румен Гечев е отвратителен манипулатор и лъжец. Един от най-гадните, най-наглите и отвратителни кумуняги.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 6 Отговор
    Жив и здрав да си Румба, много ме кефиш....С теб, ръководството на БСП ще стигне до "СИЯЙНИТЕ ВЪРХОВЕ НА СОЦИАЛИЗъМъ И КОМУНИЗъМъ"....
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Леонсио

    8 4 Отговор
    Така е другарю Гечев, всички искат да имат контакт в Партията и да са на " ти " с нея. Така е от 1944 година и от тогава има къртици които са готови на сделка през волята на хилядите симпатизанти, членове и поддържници на лявата идея и интернационал. Тези човечета по принцип не стават, ние сме общност, за нас вождовете имат представителна функция. Не се налага като сектанти или крепостни да изпадаме в култ! Новия мавзолей на улица Безименна в Банкя ли е предвиден???
  • 65 Георги

    6 2 Отговор
    г-н Гечев ако се заровите надълбоко ще излезе не само Бойко а и Шиши. Ако знаете и не казвате или ви е страх или имате сделка да управлявате пак с тях
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Вай вай

    17 4 Отговор
    Ми(ни)стър Фалит Генчев и той да се изкаже. Абе ти още ли не си в затвора?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Чичко доктор

    18 6 Отговор
    Румен Гепев вие сте много нагъл лъжец, обяснете на малкото млади но много наивни вБКП(БСП) как за една, две години на власт можете да фалирате 15/16 банки и как вашата крадлива партия като дойде на власт 1$-беше 50лева, а народа като ви изрита1$-бе 3000.За да стане това не трябва да си кадърен. Цялата ви партия е пълна с мислещи но не за БГ а за това как и те да станат милионери като болшинството от партията.
  • 71 Гечев

    15 5 Отговор
    Помним те.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 йокин

    13 3 Отговор
    Кви подводници,кви пет лева,НАЛИ СТЕ ОТ ЕДНО КОТИЛО,ПРЪКНАЛИ СЕ ОТ БКП-то,Партията майка,А НА НАРОДА,ЖАЛНА МУ МАЙКА.
  • 74 Ми тооо

    15 3 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    В БСП има ли накой освен електората им да не е милионер , че някои от тях вече са и милиардери!
  • 75 селтак

    15 4 Отговор
    Кви подводници го гонат па тоа бе? Как въобще има сурата да се показва пред хората,то бива то може ама па чак такава наглотия.....!
  • 76 2926

    10 5 Отговор

    До коментар #62 от "Ернесто Уес Хорварес":

    Типично комунистическо мислене.Мислиш че всички са мързеливи и некадърни като теб.До 90г сме нямали нито една магистрала даже първокласен път а икономика се прави с инфраструктора.Така че недей да се правиш на много умен защото не си.
  • 77 изпатила

    11 3 Отговор
    интересно заключение на Гечев-БСП НЕ Е В АГОНИЯ ВЕЧЕ МЕСЕЦИ НАРЕД, НО ВИДИТЕ ЛИ УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ Е ВИНОВНА И ЕВ АГОНИЯ?!Кого заблуждавате, господине,впрочем другарю Гечев-вашите съпартийци приглушиха всички медии и то ваши медии оносно самоуправството на Нинова. но да вярваме само на теб-защо?!
  • 78 изпатила

    10 3 Отговор

    До коментар #26 от "РЕАЛИСТ":

    само че пролетариата е беден, а всички БСП-ри милионери и капиталисти, а уж сте работническо-селска партия.Я вземете, че се преименувайте /за кой ли път/ толкова да не ви личи, че лъжите хората и говорите от тяхно име.Или по добре не се затормозявайте така или иначе останахте един влак хора.
  • 79 ЦИГАНИН

    9 3 Отговор
    СКРИЙСЕ БЕеееееее !!!! Тази КАРИКАТУРА беше икон. министър на Жан В....когато комунетата със абс. мнозинство в НС подложиха на ПОГРОМ БГ и докараха пенсийте до 3 $ ..и заплатите до 6-7 $ . ЩО не си ходиш на село бееее БОКЛ-К ЧЕРВЕН !
  • 80 антигечевист

    6 3 Отговор
    много са ви загубени другарите щом няколко подводници и то от герб могат да ги заблудят на изборите да не забравите да гласувате за бойко щото е бил от бкп и сик като дъбката
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 р геч

    5 4 Отговор
    Тоя не беше ли професор по фалиране на държава за 1 година.

    Коментиран от #87

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Живка

    4 3 Отговор
    Не затвор ,а Ловеч Слънчев бряг за другарите Румен Гечевци.

    Коментиран от #86

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ръжгева

    5 2 Отговор

    До коментар #84 от "Живка":

    Кат додеш друга песен шъ запейш
  • 87 Тц ич даже

    2 2 Отговор

    До коментар #82 от "р геч":

    Той не е Иван нито Костов

    Коментиран от #91

  • 88 Анонимен

    3 2 Отговор
    Обективен. По-малкото зло е БМБ.
  • 89 Го4о

    3 0 Отговор
    Що е "Румен", все е боклук: Гечев, Петков, Овчаров, Радев и т.н.
  • 90 Тошко

    2 0 Отговор
    Гечев е най - старомодния изтъркан комунист от тошово време, лай кучката на БСП. Не лицето, а задника на опозицията в бг.
  • 91 р геч

    0 0 Отговор

    До коментар #87 от "Тц ич даже":

    Ти май си много млад и не помниш. Или си много стар и не помниш нищо вече. Или ти плащат, за да не помниш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове