19 Септември, 2020 22:25 6 339 102

Свиленски: БСП е първа политическа сила, Нинова отвя всички

  • георги свиленски-
  • бсп-
  • герб

ГЕРБ тепърва ще губят доверие, смята червеният депутат

Свиленски: БСП е първа политическа сила, Нинова отвя всички - 1
Снимка: БГНЕС

„Аз не само гласувах за Нинова, а изявих подкрепата си месец и половина преди избора, оттегляйки се от надпреварата. Призовах и моите избиратели да я подкрепят”.

Това заяви пред NOVA заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски.

„Корнелия Нинова обедини БСП по начин, по който никой не го е правил. 43 000 социалисти излязоха и я подкрепиха”, допълни депутатът от БСП.

По думите му според социологическите проучвани през месец март поради кризата с COVID-19, затварянето на Народното събрание и затварянето на хората вкъщи, БСП е имала 8% подкрепа. „Днес вече партията е първа политическа сила. Данните и тогава, и сега са на една и съща агенция. Няма как да кажем, че това не е подкрепа за БСП, а само заради спада на доверие в ГЕРБ”, каза още Свиленски. И допълни: „ГЕРБ тепърва ще губят доверие. БСП и всички други извънпарламентарни партии взимат от подкрепата, която те губят. БСП ясно и последователно защитава своите политики и те намират разбиране у българските избиратели и затова доверието се покачва”.

Депутатът беше категоричен, че на следващите избори БСП ще бъде първа политическа сила. „Процесите, които следват са ясни – срив на ГЕРБ и оставка на правителството – сега или когато реши Борисов. Със сигурност Борисов и партията му няма да бъдат първа политическа сила, няма как и да формират управление", коментира Георги Свиленски.

„Нинова отвя всички кандидати. 80% спечели Лукашенко, 80% спечели и Нинова. Надявам се това е имал предвид Кирил Добрев, а не другия контекст – за диктатура”, добави той.

„Всеки, който твърди, че на вота за лидер на БСП е имало манипулации и че е имало някакви предварителни процеси, обижда редовите членове”, категоричен бе депутатът от БСП.

По думите му от партията ясно са заявили, че според тях настоящият парламент е изчерпан. „Той не може да произведе законодателство, на което българските граждани да вярват, а след това и да го изпълняват. Най-важното в един закон е да има доверието на тези, които трябва да го изпълняват. Когато го няма – какъв е смисълът от закона?”, коментира Свиленски.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-ха

    64 29 Отговор
    И Радев отвя Деса

    Коментиран от #18

  • 2 Подуене 1914 води на ЦЕКА 2016

    15 13 Отговор
    С 3:0 ;д
  • 3 Новини Това

    52 19 Отговор
    Рогоносец мълчи
  • 4 Герпобедавинаги

    39 23 Отговор
    Аха ..отвя ни ..73- ти ден ни отвяа
  • 5 Ха-ха

    8 14 Отговор
    Факти 2 коментара от които 1 моя 2 - 😄😄ясно вие ги цъкате
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Да бе

    34 21 Отговор
    Море баш диктатурата си имаше в предвид тоя Добрев!
    Поне се разбра как правите избори!
  • 10 И този

    48 22 Отговор
    вятър го вее на черната кобила на Курнела
  • 11 1000

    54 28 Отговор
    Бсп - най-джендърската партия под прикритие, при червеноидите топките са там където никой не очаква да са, клуб на на артисти, джихадисти, конформисти, терористи, мафиоти- журналисти, набожни атеисти, крадливи филантрописти. И родоотстъпници.
  • 12 ЙОда ХеерасТ

    7 20 Отговор
    Ако направите ракията на цената на роза - гласувам за вас - имайте предвид, че герберите са по -евтини, а аз искам овен да се напия и да Шикам, а българската майка юнаЖка не различава роза от кактус, както и Моцарт от Мишо Шамара - Хода е тапо опеле - чекаме му Опелото
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 6666

    23 8 Отговор
    Ти да мълчиш ,магаре такова!
  • 15 Иван

    23 48 Отговор
    Приятели! Аз участвам в масовите много хилядни протести за оставка на крадливото и корумпирано управление и техния васал Иван Гешев! Но вътрешно в себе си не искам оставка защото главатаря на тежката организирана престъпност в България Буда трябва да изпие горчивата чаша до дъно! Рейтинга му не е 18% както преди дни а вече около 10 с тенденция към нула. Страната е опоскана от шайката изцяло. До преди няколко месеца ако имаше " мазнинка" както я наричаше тиквун вече няма нищо. За да спечели време и отложи ареста си раздаде милиарди за пенсионери, ресторантьори,намали им ДДС на 9%( хората клиенти не усетиха намаление в цените), увеличи заплатите на администрация с 30%, раздаде на животновъди, книгоразпространители, хотелиери..Хазната е изпразнена до шушка. Дори и служебно правителство на президента да дойде нищо не може да предприеме при опоскана държава. С тази разлика че тогава Борисов ще бъде изправен пред правосъдието а сега като се инати за оставка само отлага възмездието. По добре да остане за да се срине още повече рейтинга на ГЕРБ и доверието към него а и от правосъдието пак няма да избяга.

    Коментиран от #35, #89

  • 16 Последния Софиянец

    26 16 Отговор
    Партията на милионерите БСП леви ,а неграмотните голтаци от ГЕРБ десни.Боже ,боже!
  • 17 ИСТИНАТА

    26 29 Отговор
    Българи! За 2 месеца се случи нещо наистина немислимо
    Да си припомним фактите - Когато започнаха протестите средата на месец юли председателката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова каза -" За незабавни избори ли протестирате? Ако сега има избори според всички агенции имаме преднина 17-20%". А последните проучвания дават вече преднина на БСП пред ГЕРБ . Борисов е с 18.7% доверие по ниско от на Мая Манолова с 27% и дори Христо Иванов с 20.4%. В началото на юни според Сова Харис на Васил Тончев ако имало избори ГЕРБ ще има 28% а БСП 14%. Тогава ГЕРБерския сайт Пик излезе със статия -Борисов детронира Радев защото според Тончев Борисов имал 42% доверие а Радев 39. А миналата седмица Тончев вече даде 51% доверие за Радев и около 20% за Борисов. Та има ли някой обяснение какво се случи за тия 2 месеца че така жестоко и безмилостно ГЕРБ бяха сринати и разгромени?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 оня с коня

    46 7 Отговор
    Твърди Свиленски че БСП е Първа Полит. сила.Да обясни обаче ЗАЩО вече 10 ГОДИНИ НЕ Е ,КОЙ Е ВИНОВЕН И ИМА ЛИ НАКАЗАНИ?А ако "случайно" от Първа сила СЕГА се срути на Изборите надолу и ПАК ГЕРБ се окаже Отличник,ПАК ли няма да има виновни?Или ще викаме ядосано че ГЕРБ са Манипулирали Изборите...

    Коментиран от #90

  • 20 Hoho Boho

    16 22 Отговор
    Всички, които са срещу мафията ГЕРБ и техните подлоги са мои приятели!
    На едни избори няма как да гласувам едновременно за всички Вас,
    но ако се обедините...
  • 21 истина

    54 14 Отговор
    БСП не става за опозиция,камо ли да управление.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Стойко

    17 28 Отговор
    В петък икономиста Георги Кадиев бивш заместник министър на финансите в тройната коалиция каза по ТВ1 в предаването "Часът на Веселин Дремджиев" че "Борисов харчи като човек който не мисли да седи дълго на власт". Раздаде всички спестени държавни пари като намали ДДС на ресторантьори и хотелиери, увеличи с 30% заплатите в Държавния и публичния сектор, раздал бонуси на всички учители за 1-ия учебен ден на 15 септември, на всички полицаи извънредни по 610 лв.всеки месец до Нова година. Работи на принципа след ГЕРБ и потоп. Днес е пуснал за емитиране нов държавен дълг за 2 милиарда. Но Борисов след ИЗРИТВАНЕТО му трябва да знае че няма къде да се скрие а ще дава отчет А 3-те си милиарда лични пари в офшорки и 73-те милиарда заеми за 3-те мандата на ГЕРБ.
  • 24 розово

    9 1 Отговор
    СЯНКАТА НА КОСТОВ..........
  • 25 Герпобедавинаги

    21 13 Отговор
    оле оле червените на колеле
  • 26 Герпобедавинаги

    17 29 Отговор
    Как сте роби? Ще превивате ли гръб а?Хунтата ви сложи чатала на врата с нов дълг който ще плаща населението от 5 милиарда лева а в същото време реши да вдигне газа с 20%. По централните емисии на БТВ и БНТ казаха че новия многомилиарден дълг ще отидел за попълване на изпразнения валутен резерв и дефицита в бюджета защото парите били изхарчени за борба с КОВИД19 а също и заради спадналите приходи заради пандемията и заради раздадените пари в публичния и държавен сектор , за бонуси за полиция и лекари , за бонуси за учителите за първия учебен ден 15 септември , заради спадналите приходи заради намаленото ДДС за ресторантьори и хотелиери от 20 на 9%. А да питам тук читателите ? Някой от вас получи ли пари от правителството за подпомагане заради пандемията? Или изпразнения валутен резерв отиде за близките до властта крадци и в нощното шкафче на Буда и обърнати в кюлчета висококаратово злато?

    Коментиран от #27

  • 27 Стоян

    10 9 Отговор

    До коментар #26 от "Герпобедавинаги":

    Хахаха давай победа винаги направо разбиваш...
  • 28 Да да

    29 9 Отговор
    тия много са се набрали варват си .Отвя на дедо мадурите.
  • 29 Петър Стоянов

    27 6 Отговор
    СТАНИШЕВ уби БСП - тогава гласувах за ГЕРБ - СЪСЕЛА, трябваше да си ходи и исках ПРОМЯНА! ГЕРБ се продадоха на ДПС и отново търсим промяна - НЕ ВИ ЛИ СЕ ЗАБИВА В ОЧИТЕ, ЧЕ ДПС, трябва да бъде унищожена???!!! Това е СЪБЛАзНИТЕЛНОТО БОНБОНЧЕ за всяка власт!
  • 30 Герпобедавинаги

    15 16 Отговор
    оле оле мачете за БеСеПе и кукри за Мая и Корнела
  • 31 Герпобедавинаги

    16 8 Отговор
    Гецата с простите номерца пак
  • 32 Бойко

    10 7 Отговор
    Карам си аз Секвоята и ич не ми е на керамичните спирачки
  • 33 Червени боклуци.

    40 14 Отговор
    Червената шайка-терористи БСП, е партията на милиардерите-капиталисти, "заграбили алчно на човека труда". Затова половин България емигрира. Заради 50 години "комунизъм", сме 200 години назад.

    Коментиран от #39

  • 34 1313

    24 8 Отговор
    БCП, ca кaтo OДC- зa нищo нe cтaвaт. Нe нaпирaт зa влacттa, нo ca нa хрaнилкaтa. Зa дa имa oпoзиция и мнoгoпaртийнocт/кaтo пocтoяннoтo приcъcтвиe нa БЗНC прeди 30г/. A и дa имa зa кaквo дa ce плюят ''80%-ницитe'' пo фoрумитe - признaк, чe имa дeмoкрaция.
  • 35 Hoho Boho

    8 18 Отговор

    До коментар #15 от "Иван":

    Казваш: "С тази разлика че тогава Борисов ще бъде изправен пред правосъдието а сега като се инати за оставка само отлага възмездието"
    - нека веднага да "бъде изправен пред правосъдието" и да не се инати като само отлага възмездието
    /да приключи по-бързо за да не мъчи/

    Коментиран от #44

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ

    7 19 Отговор
    Голям праз, че БСП е първа политическа сила!
    Голям праз, че Нинова Булгартабачката отвяла другите кандидати!
    Олигархичната мутрищина си остават!

    НЕВЪЗМОЖНА е правова, просперираща и демократична държава, без ДЕМОКРАТИЧНИ избори, както на Запад!

    C AКТИВНA РEГИCТРAЦИЯ! Бeз "мъртви души"!!!
    БEЗ ПРAГ нa ПРEФEРEНЦИИТE! Без "избирaeми мecтa!!!
    C ДИCТAНЦИOННO глacувaнe пo пoщaтa!!!

    „Мутри вън“ е бунт срещу пороците на псевдо демократичната държава, чийто символи са Борисов и Гешев.

    Коментиран от #55

  • 38 Герб , вие

    15 19 Отговор
    СТЕ НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО, сполетяло БЪЛГАРИЯ в цялата история. Всички до един ще отговорят за геноцида над Българския народ и ще си получите ЗАСЛУЖЕНОТО. НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ОТЪРВЕ НЕНАКАЗАН. МОЛЕТЕ СЕ В КИЛИЯТА, КОЯТО ЩЕ БЪДЕТЕ ДА ИМА ОТОПЛЕНИЕ ПРЕЗ ЗИМАТА.

    Коментиран от #69

  • 39 КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ

    12 15 Отговор

    До коментар #33 от "Червени боклуци.":

    А на Бойко Бекапето шкафчето с пачки и кюлчета,
    от филиите с мас ли ги е икономисал???
  • 40 хе хе

    20 5 Отговор
    ВИЦЪТ НА ГОДИНАТА, ха ха! Да не забравят, че "падане" отвисоко е доста болезнено, ще го усетят на изборите!
  • 41 Бойко

    6 11 Отговор
    Бесепе голтаци:
    Става дума за Toyota Sequoia 5.7 V8. Запознатите с модела знаят, че този автомобил е дълъг над пет метра (5 200 мм), а широчината и височината му са съответно 2 027 и 1 895 мм. Огромният автомобил разполага с подобаващ на габаритите му двигател.
    Моторът на Sequoia-та на премиера е осемцилиндров V-образен с работен обем 5.7 литра и мощност 381 к.с. По заводски данни средният разход на гориво на този автомобил е 14.8 литра на 100 километра. Реално обаче, в градски условия разходът трудно може да бъде свален под 24 литра на 100 километра. Тези твърдения не са необосновани, тъй като екипът ни се базира на днни от проведения преди около година обстоен тест-драйв на точно същата Toyota Sequoia 5.7 V8. Още нещо интересно за автомобила е, че цената му като употребяван варира между 75 000 и 95 000 лева.
    Разглеждайки снимката МИ и автомобилът, който управляваМ, няма как да не забележите ,че АЗ и човекът на задната седалка от пресцентъра на ГЕРБ сме без задължителните обезопасителни колани.

    Коментиран от #56

  • 42 Бойко

    6 4 Отговор
    Е,как да загубя любовта на народЪТ
  • 43 Герпобедавинаги

    9 5 Отговор
    оле оле ярак за радев и сие
  • 44 да бе

    16 5 Отговор

    До коментар #35 от "Hoho Boho":

    Това да не ти е 50-те години на миналия век! Или си мечтаете за тогава - да грабите и убивате безнаказано?Днес първо трябва да се ДОКАЖЕ вината!Голословните приказки и мутренски сайтове не важат!

    Коментиран от #66

  • 45 Наблюдател, реплика към 118

    4 11 Отговор
    Имах хладилник "зил", който доскоро ползвах повече от 40 години непрекъснато и
    без проблеми.Накрая в горещи дни камерата
    не замразяваше достатъчно и поради това го изоставих.Имам доста руски неща от старите времена,които все още са работоспособни.
  • 46 Другия с коня

    9 4 Отговор
    Не знам защо Англичаните налагат тяхната термонолгия.Половете са Мъж,Жена и МПФ(междинна полова форма)......МПФ....Сливенски,замисли се...
  • 47 кикирикиии

    14 2 Отговор
    Тоя е изплискал легена
  • 48 ха ха

    15 3 Отговор
    Това къде го видя бе Свиленски?
  • 49 Zzzzz

    11 5 Отговор
    И БСП СТЕ ЗА ЗАТВОРА ВСИЧКИТЕ . НЕ СТЕ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ПП ГРОБ.
    Искаме нови , честни и достойни хора който не са били досега в политиката, не БСП ИЛИ ГЕРБ ИЛИ ТЕМ ПОДОБНИ КРАДЦИ.

    Коментиран от #54, #70

  • 50 WTF е БСП

    10 5 Отговор
    Всъщност на кой му пука какво става в БСП? Също така на кой му пука "изследванията" на рейтинговите придворни агенции, които работят срещу заплащане? И какво от това, че тези фейк агенции са питали 800 души за да се направи някаква си "генерална" или "контра адмирална" класация на партиите? Да не би БСП са на протестите срещу ГЕРБ+коалиция официално? Или пък ДПС?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Бай Курти

    13 6 Отговор
    Още един червен другар се изявява ,като врачка.Баба ми на времето казваше.Не говори на АББА.Че и другаря, плещи си глупостите и си вярва. И след това дежурното, ама ГЕРБ фалшифицираха изборите, ама ние сме моралните победители.
  • 53 Страничен

    10 7 Отговор
    Вечно потящият се се изказа! Ще им са на комундетата да докопат властта ! Но народа не е глупав ! Никога повече ГЕРБ, никога повече комуняги!!!
  • 54 Дългия

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "Zzzzz":

    И кои са тия бе, сигурно марсиянци?
  • 55 а стига бе

    12 6 Отговор

    До коментар #37 от "КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ":

    Бе нещо много ти оредя бунта тролче!
    Нещо да не ви свършиха парите?
    Преводите не идват ли вече от Сърбия и Дубай?
    Спокойно - и това ще излезе! Не се притеснявайте - всичко се пише и записва!
    И като разкарат НПО съдиите - друга песен ще пеете!
    Като поискаме помощ за екстрадицията от Европейската прокуратура - тогава ще има да ревете!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 БиБи кинг

    11 3 Отговор
    Първа сила кой е показват резултатите от изборния вот! А за обединението вижте снимките от сватбата на сина на Йотова и подсмърчането на Льона хомофобната, свинаря и серГей срещу Екстранинова! Обединени са за поредната си изборна загуба!

    Коментиран от #65

  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    герб са първи това е лъжа за бсп ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ аз съм член на герб от десет години гласувал съм за нашата кметица от герб МАРИНЕЛА НИКОЛОВА тя ми помага много

    Коментиран от #61

  • 59 Тодор Живков

    12 3 Отговор
    Даже и по времето на БКП не сме имали 80% победа! Да таке Нинова отвя всички с манипулации и измами при изборите надмина Рекашенко!!! Трябва да я арестуват и съдят!!!
  • 60 Град Благоевград

    9 5 Отговор
    Да обясни с какви пари купи Нотел в Гърция за 10 милиона и как плати 240 000💰за образованието на сина си в САЩ! С измами корупция и подкупи!!! Затвор за теа!

    Коментиран от #94

  • 61 А ти откога не си поддръжник на

    4 1 Отговор

    До коментар #58 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    БСП или се преорентират?

    Коментиран от #63

  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор
    бсп откраднаха много милиони купиха хотели ЗАВОДИ ФАБРИКИ герб помага на обикновения човек мисли за него ГОСПОДИН БОРИСОВ ни дава по педесет лева към пенсиите всеки месец да пазаруваме ГЕРБ МИСЛИ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА
  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор

    До коментар #61 от "А ти откога не си поддръжник на":

    господине ас съм член на герб от десет години гласувал съм за нашата кметица от герб ГОСПОЖА МАРИНЕЛА НИКОЛОВА тя помага на гражданите мисли за тях а бсп само крадат ас уважавам всички членове на герб
  • 64 Хохохо

    11 4 Отговор
    Свилински,а бе червен Кольо в последните години все високи проценти ви дава и след изборите все гледате като пос_ани.Въпреки,че вадите един куп фалшиви флашки,снимки,пачки и лъжи и въпреки,че последният те избори Радев или по-точно Йотова ги да границите защото Ра пак изгубихте.Кой ви лъже,че някой ви припознава за алтернатива?Колкото и да има срещу ГЕРБ повечето си казват,че по-добре те отколкото завръщане на БСП.
  • 65 Сицилиански клан

    16 6 Отговор

    До коментар #57 от "БиБи кинг":

    Сватбата на сина на Йотова!!! Всички първенюта и Мутри са там начело с президентската Мутра и снахата с рокля за 50 000 лева???? Боже колко са откраднали за тези години за да си позволяват сватба като на Мафията от филма Кръстникът? Видяхте ли разлика между сватвите от тази на Йотова и във филма Кръстникът не нали??? Така се подържат и живеят само Мафиотските кланове и кланонете на БСП.
  • 66 Hoho Boho

    4 10 Отговор

    До коментар #44 от "да бе":

    Прав си!
    Борисов трябва да бъде съден.
    ...и да бъде изправен пред Трибунала в Хага

    Коментиран от #68

  • 67 Българска Мафия

    10 5 Отговор
    Йонива отдавна е надминала Сицилианската Мафия по пране та пари
  • 68 Не Борисов

    11 4 Отговор

    До коментар #66 от "Hoho Boho":

    А Радев, Йонева , Манолова, омпозното трио, Арминеца Бабикян, Копейкин, и т. Н стачна да ги арестуват и без съд на доживотен затвор!

    Коментиран от #71

  • 69 Геноцид ти пак си се

    5 2 Отговор

    До коментар #38 от "Герб , вие":

    Надрусал с парите които ти платиха за този коментар! Хайде изчезвай и не преколавай с дозите?!
  • 70 Така е прав сте!

    6 2 Отговор

    До коментар #49 от "Zzzzz":

    Стига с мофиотски
    коментари
  • 71 Hoho Boho

    3 11 Отговор

    До коментар #68 от "Не Борисов":

    Прав си!
    Точно това искат герберастите.

    Да смачкат всички честни хора.
    ...да пълнят шкафчета
    ...алчност
  • 72 Политолог

    13 5 Отговор
    Много е смешен този рогоносец
  • 73 Бойко

    7 3 Отговор
    Отвя ни перчемите тази Корнела ...моя даже изчезнА от отвяване
  • 74 Ремзи

    2 3 Отговор
    Козодой ,а стига с тез номера ...знаем те много добре от кои си !
  • 75 Ремзи

    6 4 Отговор
    А стига цигански мурафети
  • 76 Ремзи

    7 3 Отговор
    А стига с тез чалъми
  • 77 Ремзи

    7 3 Отговор
    А стига с тез шашми
  • 78 месара

    13 2 Отговор
    само така другарю , подкрепяй импексова , щото ще ядосаш мъжът на жена ти , и може да те уволнят от партията . такава е сделката , нали ?
  • 79 Ремзи

    7 1 Отговор
    А стига с тез амджиклами
  • 80 Да бе

    12 3 Отговор
    Истината е друга и ще я разберат на изборите!
  • 81 Ремзи

    7 1 Отговор
    А стига с тез шмекериЙ
  • 82 Нямам срам

    4 6 Отговор
    Хаха Бсп и конкуренция ... Ало всички които сте в парламента ако имате маничко поне съвест и мозък направо ще се махнете от политиката.Никой не може да управлява от вас герб бсп дпс (тия дори не трябва да съществуват) вмро нфсб воля ама никой... всички до едни сте едни и същи вълци само чакате кокала ...
  • 83 Боко

    13 2 Отговор
    Иска му се на човека. Още на първите избори ще се разочарова.
  • 84 Майстор Манол

    11 1 Отговор
    Абе ти на на тая Земя ли живееш и в тая държава ли? Да не би да получаваш факсове от космоса? Тия твари, като влязат в парламента и контактуват само със себеподобни, чешат си егото един-друг и са яко, ама яко заблудени.
  • 85 Грипен

    9 4 Отговор
    Баджанак,много си семпъл,ББ ще ви смаже на пролет и ти го знаеш чудесно.
  • 86 Скорчев

    4 0 Отговор
    доктора рече да мируваш , иначе ........
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Баджанак

    6 2 Отговор
    Лъскаш ли чипиците на баджанака Грипенов Какъвто си натегач и кофата за боклук ходиш да им хвърляш
  • 89 Готения

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "Иван":

    Ами много хубаво,че раздаде парите на хората.Ти какво искаш да ги даде на Курнелия да си построи втори хотел на Халкидики
  • 90 Аз ще ти

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "оня с коня":

    обясня - щото нямат нищо общо с една лява социал-демократическа партия а са там за да лапат. Почти същите като ГЕРБ, да не кажа същите.
  • 91 Деди Груйо

    7 0 Отговор
    ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА.
  • 92 Рико

    2 0 Отговор
    Маргиналщината на тези които ги слушат докараха Радев. Тези идеология нямат, пред хората не се представят какви са. Нещо повече,те сами за себе си не се определят какви са. Обаче "партия" се наричат и .... избиратели имат?! Каво избираш - свободни социалисти, социалисти, социал-демократи, комунисти, болшевици; та дори либерали ли? Какво избираш,когато не ги знаеш какви са, а и самите те 30 години не се определят? Това не е партия, разберете го. А който им дава глас е много,много объркан.
  • 93 Стара чанта

    2 0 Отговор
    Свиленски, кат` се събудиш след този сън подмокрен, вземи се поизмии малко - `ем да се разсъниш, щот` не е здравословно да си под някакви видения ! Червени безродни отрепки !
  • 94 Бай Стою касапина

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Град Благоевград":

    Как с какви пари? С тези от двата Импекса и с тези от партийната каса дето на два пъти ошушка.
  • 95 Гост s3

    2 0 Отговор
    Надай се к..ре на пияна жена
  • 96 Е, как нали и баджанакът помага

    3 0 Отговор
    Как си показвате суратите без неудобство
  • 97 благи

    0 0 Отговор
    всчки_национал_суциалисти(фашисти)_8техни_подлоги_които_са_по_площадите_на_градовете_са_за_коцлагерите_на_кумонистите_белене_скавена_и_много_други_прснати_из_цялата_стръна_защото_те_фашизирана_сбирщина_и_тъкива_са_забранени_във_всички_стръни_по__светъ_и_съдят_за_фъшизъм_и_насаждане_на_всякакъв_вид_умраза.ПУБЛИКУВАЙ
  • 98 Шампионска лига

    4 0 Отговор
    БСП начело с Корнелия - винаги сребърен медал, може и бронзов! Отвя умните, останаха простите и верните! Б.Б. отново шампион! Благодарим ти Корнелия, пак да спечелиш!
  • 99 Безпартиен

    3 0 Отговор
    Рогоносец, докато се правеше на голям политик и лижеше задника на Корнелия, Радев отнесе жена ти

    Коментиран от #100

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Митев

    0 0 Отговор
    Ама ние помним още по-добри резултати, Тодор Живков ги печелеше с 99,9%!!!! Като си помисли човек, какви хора, какви ръководители! Нинова лъже повече от Живков ,а нейните клакьори надминаха всички!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове