Last news in Fakti

19 Септември, 2020 22:48 5 668 113

Българските русофили стягат партия

  • николай малинов-
  • русофили-
  • партия

Николай Малинов беше преизбран за председател на организацията

Българските русофили стягат партия - 1
Снимка: БГНЕС

Национално движение „Русофили“ проведе общо събрание, на което беше приета нова стратегия за работата на движението и определени основните задачи за периода до 2024 г., предаде ТАСС, цитирана от БГНЕС.

Николай Малинов беше преизбран за председател на организацията, а в Националния ѝ съвет влязоха 165 души, включително депутати от различни партии, видни дейци на Българската православна църква и различни обществени организации. „Нашата организация се ръководи от принципа на надпартийността и се опира на сътрудничеството в областта на културата. Културното русофилство не може да бъде нито ляво, нито дясно, нито либерално, затова не е случайно, че различни социологически проучвания показват, че около 80% от българите се определят като русофили“, заяви пред ТАСС Малинов. Той посочи, че през последните години са променили акцентите в своята работа.

„Започнахме да издаваме книги, да провеждаме повече конкурси и фестивали, в които участват десетки хиляди. Само на форума на русофилите на езерото „Копринка“ край Стара Загора, който се провежда ежегодно, се събират традиционно между 15 и 20 хиляди души. Работим за запазването на паметниците от героите от Руско-турската война /1877-1878 г./ и Втората световна война. Помагаме за развитието на програмата за изучаване на руски език. Подкрепяме диалога между представителите на България и Русия, акцентирайки върху сътрудничеството в културната сфера, стремейки се да осигурим баланс между обществено-политическата и културно-просветна работа, без да влизаме в зоната на партийно-политическата дейност“, обясни Малинов.

Спирайки се на плановете за международно сътрудничество, Малинов припомни за неочакваните проблеми, с които преди година се сблъска неговата организация. По думите му, през миналата година 16 активисти на движението са били арестувани. Освен това, „прокуратурата е организирала проверка на всичките 240 структури, които обединяват 35 хиляди русофили в цялата страна“. Той отбеляза, че основната причина за атаката е може би програмата за създаване на международно русофилско движение, което участниците в организацията възнамеряват да развиват и занапред.

„С тази дейност ще се заеме бившият заместник-председател на Народното събрание Явор Нотев, тъй като и до ден-днешен съм с мярка подписка. Убеден съм, че тази работа ще я вършим на много високо равнище. Още повече, че нашата организация се разширява, в състава ѝ влизат нови хора, представляващи различни политически движения, расте и нейната членска маса“, поясни Малинов. Той отбеляза, че заради натиска върху „Русофили“, който продължава, обсъжда създаването на партийно-политически проект. Това е свързано с факта, че в бъдеще движението може да бъде забранено. „В качеството си на експерт непрекъснато говоря за събитията в Москва, за това как трябва да се развиват отношенията между България и Русия, за това, че притежаваме уникален опит за общуване между народните и трябва да го развиваме, вероятно, именно това дразни някого силно“, заяви Малинов.

Той е уверен, че проектът може да получи още по-голямо развитие заедно с Русия. Малинов уточни, че партийно-политическият проект ще бъде реализиран до края на тази година, а новата организация ще се постарае да участват в предстоящите парламентарни избори, които са насрочени за март.

Коментирайки антиправителствените протести с искането за оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев, който продължават над 70 дни, Малинов отбеляза, че членовете на неговата организация се стремят към диалог и като правило не излизат на улицата и не участват в подобни акции. Той отбеляза, че именно действията на прокуратурата, която през юли извърши обиски в президентската администрация са причина за масовите протести. Според Малинов народът е видял, че „по време на демокрацията не е получил свобода, а точно обратното я е загубил“. Малинов подкрепя масовите акции, но отбеляза, че е необходим диалог с всички заинтересовани страни, а не просто хулигански действия.

„Смятам, че подобни действия са организирани отвън и са насочени към дестабилизацията на положението в страната и преследват по-далечни цели. Смятам, че тази акция е насочена срещу газовите проекти, сътрудничеството с Русия, против проекта за строителство на АЕЦ „Белене“. Настоящото правителство беше избрано в условията на демокрация и именно в името на демокрацията може да потърпим още шест месеца до новите избори. Надявам се, че нищо принципно важно няма да се случи за този период“, подчерта Николай Малинов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един въпрос към управляващите!

    56 76 Отговор
    Русофили ? В България ? О УЖАС

    Коментиран от #39, #50, #92

  • 2 Епси

    73 77 Отговор
    ПРОДАЖНОФИЛИ

    Коментиран от #89

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Доган

    35 48 Отговор
    Аз ще съм председател на новата партия.

    Коментиран от #8

  • 6 Кнаус 485

    108 61 Отговор
    Българите имат сантимент към Русия и винаги ще имат, въпреки промиване то на мозъците в последните 30 години....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Радев

    17 28 Отговор

    До коментар #5 от "Доган":

    Аз ще съм...

    Коментиран от #9

  • 9 Доган

    20 24 Отговор

    До коментар #8 от "Радев":

    Абе аз тебе нали те уволних.!Изчезвай!
  • 10 Бойко

    24 24 Отговор
    Може ли ем да съм премиер ,ем почетен русофил ,ем да режа ленти

    Коментиран от #15

  • 11 Някой си

    31 27 Отговор
    ПОСЛЕДЕН НАПЪН ! Всички изритани и изпадали от класациите, обединявайте се! ДОТУК ОБАЧЕ САМО ПРЪДНИ И ШУМ ВЪВ СВИРКАТЕ !!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дедовия

    40 50 Отговор
    Гешев, къде си ве каскет?Вкарай ги панделата тез от петата колона!
  • 14 ГЕРБ = МАФИЯ

    31 36 Отговор

    До коментар #7 от "Мразя Русия и русофилите":

    Ти мразиш и майка си, но те е срам да го признаеш...
  • 15 Радев

    21 7 Отговор

    До коментар #10 от "Бойко":

    Може,ама от затвора.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Искам да се запиша

    45 40 Отговор
    Русия спасява света от злото
  • 18 Много добре

    30 17 Отговор
    Нали сме демокрация - имаме десни,зелени, републиканци, монархисти и т.н. За всички има място под слънцето.
  • 19 Другия с коня

    44 16 Отговор
    В Реалността Идеите са Проекция на Интереси.А всяка Инвестиция очаква Принадена стойност и Печалба...Да с;ужиш на Друга Държава е Държавна Измяна...
  • 20 Eee

    27 38 Отговор
    Само СССР👍
  • 21 Този

    43 39 Отговор
    Русофили,звучи като педофили..
  • 22 Григорий

    31 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Само на форума на русофилите на езерото „Копринка“ край Стара Загора, който се провежда ежегодно, се събират традиционно между 15 и 20 хиляди души."
    "Копринка", драги мои, е язовир, а не езеро... и се намира близо до Казанлък, а не до Стара Загора.... ноооо, такъв е МАТРИАЛЪТ....
  • 23 ще подкрепим

    34 38 Отговор
    Създайте партия. Много хора ще гласуват за вас. В Украйна в момента русофилската партия е с най висок рейтинг -25%, колкото има и партията на Зеленски. Ние сме братски народи.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 az #МУТРИ, ВЪН!

    38 28 Отговор
    Тази партия ще отвее всички!
  • 26 Сивриев

    35 32 Отговор
    Русоробите в Сибир!
  • 27 Бесен Язовец

    38 21 Отговор
    БГ соросоидите продадиха настоящето и бъдещето на България!
  • 28 Другия с коня

    14 5 Отговор

    До коментар #24 от "Аз имам идея":

    Хакни ги.Не само трият,но и слагат БАН на ай пита на Онези,които не харесват и не пишат злобно към Управляващите..Хакни ги Пич...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Hoho Boho

    19 10 Отговор
    "Нacтoящoтo прaвитeлcтвo бeшe избрaнo в уcлoвиятa нa дeмoкрaция"
    И
    "имeннo в имeтo нa дeмoкрaциятa"
    НЕ
    "мoжe дa пoтърпим oщe шecт мeceцa дo нoвитe избoри."

    Но с помощта на демократичните протести
    И
    "имeннo в имeтo нa дeмoкрaциятa",
    ще премахнем тази мафия,
    която наричате "нacтoящoтo прaвитeлcтвo"

    Коментиран от #38

  • 32 Дааааа

    12 0 Отговор

    До коментар #24 от "Аз имам идея":

    Добра идея ! Всяко нещо си има граници на търпимост, хем правят пари от нашите писания ! Поздрави
  • 33 Доцента

    24 27 Отговор
    Русофил=българомразец=национален предател.Оставка на руския шпионин Радев

    Коментиран от #40

  • 34 az #МУТРИ, ВЪН!

    30 26 Отговор
    Малинов е единственият българин, който не заема официална длъжност в държавната администрация, когото Путин прие и официално награди. А това говори много! Да имаш благоразположението на един от тримата големи, които ще определят новите правила на играта и ще чертаят новия световен ред /другите двама са Си и Тръмп/ е огромно предимство, което трябва да бъде материализирано в интерес на България. Пътят за това е активно влизане в обществено политическия живот и овладяване на административния ресурс на държавата за да бъде вписана успешно в новия световен пъзел. Успех на Малинов, българите имат нужда от такава промяна!
  • 35 Хисторик

    27 19 Отговор
    България страда от приятелството sси с Германия още от момента в който анулираха,,, Санстефанкия договор " и разделиха Княжество България на 2 части по късно ПСВ 1919 г когато ни взимат заради дружбата с Германия Западните покрайнини след това ВСВ тогава благодарение на СССР ни се разминава леко сега губиме заради Германия отново!
  • 36 Още не ми се спи....

    23 24 Отговор

    До коментар #16 от "Мразя Русия и русофилите":

    В трудни времена можем да разчитаме само на Русия,на никой друг. Така е било и така ще бъде,тва е положението,колкото и да не ти харесва.

    Коментиран от #42

  • 37 оня с коня

    16 6 Отговор
    Много интересни Подводни полит. течения излязоха на повърхността?!Русофилският Председател в БГ заявява,че Членовете на Организацията му НЕ ИЗЛИЗАТ НА УЛИЦАТА И НЕ УЧАСТВАТ В подобни акции,а се стремят към Диалог."Възраждане и "Боец" обаче са плътно на Улицата,скандирайки "Долу".Затова и да каже Малинов"Тия двете Формирования РУСОФИЛИ ЛИ СА,ИЛИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС РУСОФИЛСТВОТО и само лъжат Народа че обичат Русия?И още нещо:Малинов заявява че Протестите са инспирирани "Отвън" и имат за цел да попречат на Правителството да завърши програмата си относно Газовия Поток и АЕЦ "Белене",сътрудничеството с Русия като цяло.И да каже ЯСНО Малинов:ЗАКЛЕЙМЯВАТ ли Той и Национ. Движение "Русофили" ПРОТЕСТИТЕ и ПРОТИВ ТЯХ ЛИ СА,както и респективно ПРОТИВ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
  • 38 Умен бееееееее

    13 15 Отговор

    До коментар #31 от "Hoho Boho":

    Ако не беше демокрация и ББорисов е такъв какъвто го описвате, сега щеше да сте на плънка за сърми ! Но ще гласувам за тия с размаханото юмруче и метлата ! Тогава ще видите какво е "демокрация", ще плачете с кървави сълзи, но ще е късно ! Гледай им символа на Бузлуджа и чакай "социално" равенство !
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Сульо

    11 14 Отговор

    До коментар #33 от "Доцента":

    А русофоб=лyд изпуснат на 10.11.1989 от лудницата=платен слуга на Господари отвъд океана.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Hoho Boho

    23 16 Отговор

    До коментар #36 от "Още не ми се спи....":

    Захари Стоянов за Русия:”Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели, са биле против официална Русия.”


    “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”

    Русчук, 1-й Март 1886 г.

    Коментиран от #62, #65, #66, #76

  • 43 Вова водков

    16 15 Отговор
    На всички русофилистици ,защо не си отивате матушката ви Рус

    Коментиран от #45

  • 44 Учен

    1 11 Отговор
    ако може всички политически мирогледи да разкарат църквата от съзнанието си ще бъде най-добре за всички , гарантирам 100%
  • 45 Философа

    16 18 Отговор

    До коментар #43 от "Вова водков":

    Те са русофили точно защото обичат и са загрижени за България ако не бяха загрижени и не я обичаха България щяха да са соросоиди!

    Коментиран от #46

  • 46 Hoho Boho

    12 8 Отговор

    До коментар #45 от "Философа":

    Философе, бъркаш.
    Не е необходимо да си русофил за да обичаш България.

    Коментиран от #49

  • 47 РЕАЛИСТ

    6 11 Отговор
    Бойкови номера. Създава партия на русофилите за да разедини лявото и пак да спечели изборите. Я не му се вързвайте на номерата.

    Коментиран от #51

  • 48 Монгола

    16 6 Отговор
    На капиталистите от западна Европа не и трябва силна източна Европа иначе кой ще им работи черни кожи по полетата на запад да работят няма да срещнете! Някой виждал ли е в UK пакистанец нигреиец или индиеца на полето?
  • 49 Философа

    15 3 Отговор

    До коментар #46 от "Hoho Boho":

    Ти драги дори не знаеш значението на думата,, русофил" !!! А фобиите спадат към психическите растройства.

    Коментиран от #56

  • 50 розово

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Един въпрос към управляващите!":

    Русофили начело с Цветан Цветанов. Съвременните бай ганьовци.Да се гордеем ли с тези българи?
  • 51 Hoho Boho

    4 7 Отговор

    До коментар #47 от "РЕАЛИСТ":

    Бъркаш. Бойко е аут.

    Коментиран от #55

  • 52 Страничен

    19 12 Отговор
    Какви са тези измекяри ? Да си ходят в Русия и да си правят жалката кибритена партийка!
  • 53 Монгола

    20 13 Отговор
    Дружбата със западните русофби ни докара външен дълг от 55 милиарда $ и хиляди затворени заводи и стотици хиляди безработни 1989г имаше недостиг на работна ръка и НРБ не беше последна в Европа не била и водеща но сме били на средно ниво и селското стопанство е задоволява вътрешното потребление на 100% имали сме и износ ВКЛ и износ на електроенергия към Турция! Един апартамент се изплаща за 20 г обаче по 15 лв на месец което прави от средната заплата през 70те години по 7% сега вноските са по 500 лв за жилище или 50% от заплатата за същия период от 20 г! Цифрите не лъжат сори соросня- седерастична Евро- атлантически- ориентирана.

    Коментиран от #57, #58

  • 54 ke da

    14 15 Отговор
    От годините на своя опит ще кажа едно, по прост в България от русофил няма! Прост, ограничен, неспособен да мисли самостоятелно, кон с капаци , абе изобщо ПРОСТАКА СЕ СЪБИРА С ПРОСТАЦИ ! ПРОСТАКА СЕ СТРАХУВА ОТ УМНИТЕ И ГИ ГЛЕДА С НЕДОВЕРИЕ , НО ВЯРВА НА ПРОСТИТЕ КОИТО МУ ГОВОРЯТ ПРОСТОТИИ ОТ СА МУ ПО-БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ ДУМИ!!!
  • 55 РЕАЛИСТ

    6 6 Отговор

    До коментар #51 от "Hoho Boho":

    Не го познаваш. Има хора за които се казва, че трябва да му отрежеш главата и да я ритнеш на два метра от тялото , за да го смяташ за свършен. Бойко е един от тях. Не го подценявайте.

    Коментиран от #60

  • 56 Hoho Boho

    2 7 Отговор

    До коментар #49 от "Философа":

    Моето психично състояние не е тема, която трябва да обсъждаме.

    Не е необходимо да си русофил за да обичаш България.

    Аз съм русофил, без да знам значението на тази дума.
    ...обичам всички хора
    /е, тебе не те обичам/ :)
  • 57 Да ама не

    17 5 Отговор

    До коментар #53 от "Монгола":

    Е що лъжеш ти?
    Парите на България, веднага след като свалиха бай Тошо , ги окрадоха тия същите комунисти!
    А заводите ги разпродаде Костов! И си прибра парите за тях!
    Пък новите собственици ги нарязаха за скрап веднага!
    Като ти гледам писанията - Конгрес на БКП!
    Направо си бил или си син на член на Политбюро на БКП! Не ще да си бил само партиен секретар!

    Коментиран от #59

  • 58 един българин

    17 11 Отговор

    До коментар #53 от "Монгола":

    КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАШ, НАЙ МНОГО ДА СЕ ИЗПУСНЕШ! ФАЛИРАХТЕ И ВИЕ И СТРОЯ ВИ ПРЕЗ 1989Г, НО УМИШЛЕНО СЪСИПАХТЕ И ПЪТЯ НИ КЪМ ДЕМОКРАЦИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ! НЕ ЩЕ ВИ ДОПУСНЕМ ДО ВЛАСТТА ВЕЧЕ СЛЕД КАТО ВИ СВАЛИМ СЪВСЕМ СКОРО, КОЛКОТО И ДА СЕ ПРЕБОЯДИСВАТЕ И СМЕНЯТЕ ИМЕНАТА СИ - ОСТАВАТЕ СИ КОМУНИСТИ/НЕЧОВЕЦИ/!!! ДС КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ!!! АМИН!!! А ТИ СИ ХОДИ В МОНГОЛИЯ ЧИ ГО ДИРИШ ТУК!?

    Коментиран от #61

  • 59 Монгола

    13 9 Отговор

    До коментар #57 от "Да ама не":

    Така заповядах новите господари от запад икономиката да бъде ликвидирана за да поставят държавата в зависимост и да се теглят кредити от тях! В плана,, Ран Ът " е описано подробно точка по точка населението да бъде редуцирано до 5 милиона селското стопанство да бъде ликвидирано да се направи приватизация на промишленоста, плана,, Ран Ът" не е в Кремъл кован!
  • 60 един българин

    6 6 Отговор

    До коментар #55 от "РЕАЛИСТ":

    Прав си, това е щото бочко е от специалната порода на ДС комунистически МУТРИ ! Проблема е там, че дори да му отделиш главата, клиповете на Киро Брейка ще продължават да сеят лъжи след лъжи сред младите, КАТО ЧАСТ ОТ ПУТИНОВАТА ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ ВСИЧКО ЗАПАДНО И ДЕМОКРАТИЧНО! ТОВА Е ПО ТРУДНОТО С КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ!

    Коментиран от #63, #68

  • 61 КОНТРАТА

    10 3 Отговор

    До коментар #58 от "един българин":

    Я не пиши управлението на СДС, НДСВ, ГЕРБ на сметката на БКП. Това са вашите хора спонсорирани от западните НПОта! Май забрави, че ЕНП подкрепя ГЕРБ!
  • 62 Да бе..

    13 8 Отговор

    До коментар #42 от "Hoho Boho":

    Както и да го извърташ, без Русия , сега България нямаше да съществува като държава, а като турска провинция , а без СССР комшиите щяха да ни разкъсат на парчета след ВТОРАТА СВЕТОВНА.. От англичани ,германци и останалите Велики сили, нищо добро не сме видяли, няма ида видим, те винаги са ни били чужди и са ни ПРЕЗИРАЛИ.
  • 63 КОНТРАТА

    6 3 Отговор

    До коментар #60 от "един българин":

    Меркел защо дава пари на Бочко като е комунист?
  • 64 БиБи кинг

    3 6 Отговор
    Малинов,русофил съм аз защото обичам Русия и руснаците! А ти не си,ти си путюфил!
  • 65 То това добре....

    8 1 Отговор

    До коментар #42 от "Hoho Boho":

    Ама ги е казал тези неща след Освобождението ,нали така?
  • 66 Хисторик

    9 9 Отговор

    До коментар #42 от "Hoho Boho":

    Захари Стоянов - Джендо предал четата на Бенковски по късно замесен в убийството което не е никак случайно на Любен Каравелов. Любен Каравелов прекъсва всякакви контакти след Апрлското въстание с Джендо предателя, предателя който по късно е отровен в Париж от патриоти! Джендо единствения оцелял от Хвърковатара чета по късно арестуван от турците местен в 4 затвора и само 6 месеца по късно освободен без присъда!

    Коментиран от #70, #78

  • 67 БАТ БОЙКО. ..ВСИЧКИ

    1 5 Отговор
    РУСОФИЛИ ДА СЕ ПРЕСЛЕДВАТ. .ИЗМЪЧВАТ. .ДА СЕ ЗАТВОРЯТ. ..ВСИЧКИ ЕВРОГЕИОВЕ ПРИ МЕНЕ ДА РАЗДЕЛЯМЕ ЕВРОТО
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Диамантената ръка

    7 0 Отговор
    Ми взема заплата от Кремъл човека, русофил какъв да е... Аман от ибрикчии на изток, на запад, север и юг
  • 70 Hoho Boho

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "Хисторик":

    Това, което си написал е много интересно,
    /макар че не го четох/,
    но
    няма връзка с темата:
    "Българските русофили стягат партия".

    Направи си блог, сайт....
    ...и си пиши ТАМ :)

    Коментиран от #75

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Алоо, Лукашенко! Чуеш ли?

    6 4 Отговор
    А бе вярно е, че без Русия нямаше да има България, но генетично (доказано в авторитетен протокол от авторитетен институт) наши най-близки роднини са не русите, а белорусите. Тази генетична връзка от времето на седемте славянски племена по времето на Аспарух е толкова силна, че като гледам Кратуната и Лукашенко, се убеждавам отново в този факт. Зеленчуци! Поне белорусите да бяха направили магазини за маломерна селскостопанска техника на преференциални цени. Ма.ка му! Тракторчета "Беларус" още бачкат .Вече 30-40 години!
  • 75 РЕАЛИСТ

    3 6 Отговор

    До коментар #70 от "Hoho Boho":

    Човекът е прав да го пише по темата, защото при всяко споменаване на Русия винаги се намира някой , който да цитира, какво е казал Джендо Стоянов Джедев/ Захари Стоянов/. Хората трябва да знаят , що за предател в бил и защо са му видяли сметката на път за Париж, като председател на Народното събрание.
  • 76 ТОЧНО

    9 5 Отговор

    До коментар #42 от "Hoho Boho":

    ТОЧНО ЗАРАДИ КАЗАНИТЕ ИСТИНИ ЗАХАРИ СТОЯНОВ БЕШЕ ОТРОВЕН В ПАРИЖ НА 39 ГОДИНИ!!!! А СТЕФАН СТАМБОЛОВ - УБИТ ПО РУСКИ ЗАКАЗ!!!! АМА ТОВА СА САМО КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ НА ЛЮБОВТА НА РУСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ!!!!

    Коментиран от #95

  • 77 Герпобедавинаги

    8 4 Отговор
    томаховка за русофилите и безплатен космически трансфер до чукотка
  • 78 ТИ СИ ЛЪЖЕЦ

    8 1 Отговор

    До коментар #66 от "Хисторик":

    ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ ИЗОБЩО НЕ Е УБИТ. УМИРА НА 21. 01. 1879ГОД. ОТ Т У Б Е Р К У Л О З А В РУСЕ. МНОООООООООГО ЛЪЖЕШ!!!!!
  • 79 Хора бдете

    7 9 Отговор
    Ако няколко стотин хиляди живущи по морето руски генерали и полковници се вдигнат заедно с нашите русофили, могат да пометат всяко едно правителство.
  • 80 Hoho Boho

    1 2 Отговор

    До коментар #73 от "Бесен Язовец":

    "...а това на #42 където си го постнал по темата ли е?"

    - По темата е!
    1. "Българските русофили стягат партия"
    2. Аз съм русофил.
    3. Но нямам доверие на Русия.

    ...знам, звучи объркано
    /не мога в няколко реда текст да бъда по-убедителен/
    /ако напиша "научен" труд, пак няма бъда по-убедителен, защото нямам достатъчно знания/

    така мисля и не желая да обидя или засегна някого
  • 81 Богослов

    15 10 Отговор
    Демокрация преди 10.11.1989г? Явно или е бил винаги мъртво пиян като тинейджър /комсомолец/ или нe e живеел в България! Демокрация наистина имаше за партийците и вас децата на партийците. Раздаваха на родителите ви по няколко апартамента които придобиваха като собственост след време без пари. Заплатите им бяха над 500 лв до няколко хиляди, а на обикновените хора бяха между 120 и 180. Почивките им бяха безплатни, раздаваха им по няколко коли без ред и без заплащане, верно руски но безплатни.Нормалният човек чакаше 20 год ред за жигули на цената на двустаен апартамент. Пазаруваха от специални магазини без пари И това което се случва в момента в центъра на София на жълтите павета, ако някой се беше опитал тогава получаваше доживотна присъда или разстрел! В средните и висшите училища влизаха без изпити и с връзки. Ако те хванеха в София без документ или си от провинцията дошъл в София /а тогава не можеше да си в София без софийско жителство което се получаваше само след работа в градския транспорт в продължение на 20 год/ по етапен ред и в Белене за няколко години!Религията беше забранена, а пред църквите стояха отрядници които допускаха само възрастни по празниците!Банани и портокали имаше за Нова година и се чакаше по около 7 часа на опашка на цената на 2 кг свинско! Имаше около 4-5 ресторанта две сладкарници и две кафенета, а след 21 по улиците направо си арестуван! Това беше единствения плюс на комунизма, че нямаше селяни и ''последни софиянци'' в София!

    Коментиран от #82

  • 82 Hoho Boho

    5 11 Отговор

    До коментар #81 от "Богослов":

    Много точно!
    Оставка!
    Мутри, ВЪН!
    Сбогом, Бойко!

    Коментиран от #83

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Hoho Boho

    0 6 Отговор

    До коментар #83 от "Богослов":

    Ааа, чета внимателно, но не ми се коментират глупости.

    Ти сам направи коментар на написаното от тебе:

    ТОВА ТИ ГО НАПИСА:
    Врeмe e бългaрcкитe кoмуниcти дa oтидaт и дa пoрaбoтят,
    зaщoтo тaзи гoдинa бяхa 3 мeceцa в кaрaнтинa и 3 пo жълтитe пaвeтa,
    a хлябът нe ce изкaрвa c мърмoрeнe и мятaнe нa cливи, яйцa и тoaлeтнa хaртия пo пoлицaитe,
    тa тe видитe ли, дa им oтвърнaт c мятaнe нa caмуни хляб!

    това си го написал в едно изречение. ЕВАЛА!
    А СЕГА КАЖИ КАКВО СИ КАЗАЛ!
    ...още си писал, но не ни пука
  • 87 русофил

    11 8 Отговор
    Трябва да съм голям русофил, щом харесвам само руснаците емигрирали и заселили се да живеят в САЩ и не искащи да имат нищо общо с русия и не знам какво е видял Малинов, НО НАЙ ВЯРНОТО Е че българския народ „по време на 45 години на наложената му на сила "руска демокрация" с окупация не бе е получил никаква свобода, а точно обратното, бе я основно загубил от изцяло руска зависимост и подчинение на Москва ....!!!!

    Коментиран от #88

  • 88 Русороби

    13 8 Отговор

    До коментар #87 от "русофил":

    Нямa cтрaнa в cвeтa c кoятo Руcия дa e близкa и "брaтcкa" и дa e бoгaтa и прocпeрирaщa cтрaнa и нямa другa cтрaнa в cвeтa къдeтo дa имa движeниe руcoфили и дa cъздaвaт Пaртия нa руcкитe пoдлoги и нa руcoфилитe в Бългaрия и кoeтo дa нe e cъздaлo нaй мнoгo нaциoнaлни прeдaтeли...!!!
  • 89 ГЕРП

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "Епси":

    Еееее, друго си е по любов да вириш дупце към СРАЩ, нали?
  • 90 антисоросоид

    7 13 Отговор
    Малиииии ! Кръв повръщат сороските слуги което е голям кеф за мене. Всяко лошо за тях е добро за България и хората. Мразя ви
  • 91 Хе хе хи хи

    3 4 Отговор
    Голям майтап са Всички са за кебапчетата и бирата
  • 92 А ТУРЦИ?!

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Един въпрос към управляващите!":

    ДОГАН...МЕСТАН...?!!! В ПЪТИ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ РУСКА ПАРТИЯ ПРЕД ТУРСКА "МАЗНА" СГАН!!!
  • 93 ОТДАВНА

    8 8 Отговор
    ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ МНОГО ОТДАВНА ПРЕДИ 31Г.ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ НЕ Е КЪСНО,НО РУСИЯ ПЪРВА ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИ ЗА ДА ПОМОГНЕ НА НАС !НАВРЕМЕТО ИМАХМЕ ПОМОЩ СЕГА СМЕ САМИ !ПОРОБЕНИ И ОКУПИРАНИ ОТ ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Коментатор

    6 7 Отговор
    Русофилите са отрова за България...
  • 97 Амерофил

    5 4 Отговор
    Абе, ние джендьовците амерофили няма ли да си спретнем нещо движениице, партиика и ние да лапнем някой долар от амерското посолство?
  • 98 USA

    7 3 Отговор
    Поредната предателски шайка която се готви да смуче кръвчица от България, ако не се вземе навреме мерки срещу русофилите(предателите) тежко и горко на тази държава
  • 99 Анонимен

    5 1 Отговор
    Човек който е родолюбец може да обича само и единствено родината си . Хора които демонстрират любов към друга държава не могат да обичат България ! Що за партия ще е тази чиито обединяващ принцип ще е любовта към Русия ? Това се нарича предателство и си има текстове за него в Наказателния Кодекс .
  • 100 Матей

    1 2 Отговор
    Като за човек,занимаваш се активно с политика,Малинов проявява удивително късогледство.Как да не може да стане нищо за 6 месеца,не могат да ни унищожат тия изроди ли,ми те са на финалната права и спринтират с всички сили.Демек,да си карат спокойно,да си изкарат и редовни избори както те си знаят с измамите и да ни подкарат на нова сметка. Партия Русофили,добре,обаче трябва да има и пряко стиковане с Русия,не само да се говори.Русия може да инспирира анти-американски майдан тук и да си изработи повод и причина да се намеси с въоръжени сили,в това може да има смисъл от създаването на русофилска партия.Инак си е просто разтягане на локуми.България е на ръба на съществуванието си ,нали го осъзнавате осезателно,скоро може и турско робство да се върне и кърджалийски времена,значи трябва да се търсят нестандартни решения и без излишно мотаене,няма никакво време.

    Коментиран от #105

  • 101 Политолог

    4 2 Отговор
    Руските шпиони в България- нова партия. Така по-лесно българските тайни служи ще ги залови и вкара в затвора
    Този на снимката с Путин нямаше ли обвинения в шпионаж в полза на Русия?
  • 102 Матей

    2 1 Отговор
    Организация съществува,но не е ли късно прерастването и в партия,изпуснато е ценно време,изборите наближават,как ще се класира една новорегистрирана партия.А при настоящия ред за провеждане на избори по боковски,няма да имат и стотна от процента.Трябва да проявят елементарна предвидливост и съобразителност.
  • 103 Пфу

    1 1 Отговор
    Отровен и,,,от!Откъде ги измисли тези глупости!Боже прости на ИД,,,,те!Т е не знаят какво говорят!А русофилите вън от България!!!Къде се е чуло и видяло някой народ да се кълне в любов към чужда държава!Стига вече!Спрете това безумие!Къде да институциите?!
  • 104 Хаджиментов

    4 1 Отговор
    Вече си имаме няколко проруски партии - Атака, Възраждане, БСП, БКП и т.н. Сигурно ще се обединят...
    Не трябва да се допуска, но след като имаме протурска партия, защо да няма и проруска. А утре да направят прогръцка, прорумъска, просръбска, проамериканска, проарменска, прогерманска, проциганска, протанганайска и т.н.
    Да издигнем лозунга всеки който не се усеща българин, да си направи партия на любимата държава.
    А по-лесно ще бъде Конституционния съд да влезе в ролята си, да обяви всички такива партийки за противоконституционни и цирка да приключва. А който много иска турси, руски и т.н. табиети, да си ходи в съответната държава.
  • 105 Хаджиментов

    3 1 Отговор

    До коментар #100 от "Матей":

    Нали сегашният опит за преврат е дело на Кремъл! Русофилите са в сянка, но петоколонниците действат активно.
    Случайно ли беше посещението на руския топ-разведчик при Божков скоро след бягството му в Дубай. Сделката е ясна - организацията е от Кремъл, а парите от Божков и резидента Радев се прави на Чапай с вдигнат юмрук.
  • 106 Хаджиментов

    3 2 Отговор
    Тези хора не са русофили, а путинофили. Не може човек, обичащ Русия и народа и да обича Путин, след всичко, което той им причини.
    - да оцеляват в мирно време
    - да са най-богата на природни ресурси държава и да са с по-ниски доходи от редица бананови републики,
    - да се в международна изолация
    - да са с отчайващи образование, наука и култура.
    - да се преследват и убиват всички журналисти и опозиционери критикуващи "бащицата".
    И още много други.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Успех и на дабър път !

    0 1 Отговор
    Поддържам с въудошевление и задоволство !
  • 109 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    0 2 Отговор
    Слънцето изгрява от Изток а от Запад и България залязва !

    Коментиран от #110

  • 110 Някой си

    2 0 Отговор

    До коментар #109 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    С продажни задници като теб ЗАЛЯЗВА ! ПОСЛЕДЕН НАПЪН ! Всички изритани и изпадали от класациите, обединявайте се! ДОТУК ОБАЧЕ САМО ПРЪДНИ И ШУМ ВЪВ СВИРКАТЕ !!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Реалист

    1 0 Отговор
    Русофилската партия ще бъде отделно от другите партии на България или не ?
    Лидера от кой произход ше е ?
    Поканете ме , с мен е възможно да се говори абсолютно нормално !!!
    Трябва ми промяна, все пак и аз съм човек, не съм робот или ракета !
    Трябва да спръ да съм проклет !!!
  • 113 Сам ум

    1 0 Отговор
    Истината на 21 век - Не се доверявайте на хора, които казват НА ТОЯ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ !
    Те съвсем умишлено казват така, за да стане така че "някой" да няма бъдеще, да не живее живот, за да стане така че България да не се промени към красиво и готино в истински смисъл !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове