Last news in Fakti

23 Септември, 2020 05:56 7 846 36

Освиркаха Гешев пред Американското посолство

  • гешев-
  • херо мустафа-
  • протест-
  • посолство-
  • сащ

Протестиращите поискаха съдействие от посланик Херо Мустафа

Освиркаха Гешев пред Американското посолство - 1
Снимка: БГНЕС

Протест с искане за оставката на главния прокурор Иван Гешев се проведе вчера пред Американското посолство в София, предаде Българската национална телевизия.

Протестиращите настояват за подкрепа от страна на САЩ, като се обърнаха лично към посланика на държавата у нас Херо Мустафа.

Пред посолството протестиращите разпънаха плакати с исканията си и скандираха "Оставка".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наумов

    40 28 Отговор
    В един важен период за БГ щатите поставиха бойко за премиер, когато ДС-тата бяха узурпирали всички блага и лостове на властта, да се надяваме че няма да стане както преди бойковизма щото те си чакат /Дс-тата - хиляди празни шкафчета/

    Коментиран от #2

  • 2 Мислещ

    74 7 Отговор

    До коментар #1 от "Наумов":

    Викаш, тиквата натика доган и пеевски в миши дупки и от тях нищо не зависи; пък американците, също като тиквата, милеят за нас и правят всичко възможно да сме добре? Куул стори.

    Коментиран от #3

  • 3 Наумов

    20 54 Отговор

    До коментар #2 от "Мислещ":

    Бойко е поставен за да бойкотира руското влияние у нас и проектите които и без това БСП - културното лице на ДС-тата и без това щяха да опропастят, в момента тока от Белене щеше да пълни джобовете на цялото бившо политбюро

    Коментиран от #10

  • 4 BG Бай Ганьо

    59 4 Отговор
    До тях щом опряхме......, душа да ни е яка!!!
    Те ни ги натресоха тези долни комуняги 30 години!!!
    За съжалени скоро ще викаме:
    45+30 СТИГАТ!!!
    Все чужди трябва да ни помагат:(
    Май трябва с КИТАЙЧЕТАТА ДА ПРОБВАМЕ???
    Поне не толерират резаците, които ще ни ги пуснат скоро на дуската......, и ......МАТ!!!

    Коментиран от #30

  • 5 Тъпо

    21 15 Отговор
    Освиркали Гешев задочно!
    При положение , че се знае, че Гешев не е там!
    Гениално! Утре отидете и пред руското посолство!Със сигурност и там не е!
    Само , че един друг човек, мина през един паркинг, за да отиде на банкет и за да не го освиркат!

    Коментиран от #9

  • 6 БЕНОВСКА ЛАПА

    51 10 Отговор
    изгонете мустафата от българия - абсолютно не нужен и безполезен посланик - само диша въздуха ни
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ха ха ха

    35 5 Отговор
    Не лъжете!

    От тия искам само да затварят кепенците и да напуснат страната!
  • 9 ха ха ха

    30 2 Отговор

    До коментар #5 от "Тъпо":

    Още повече, че те го назначиха :)))
  • 10 Дай пример

    9 13 Отговор

    До коментар #3 от "Наумов":

    За руски проект който Бойко е прецакал? Трудно а?
  • 11 123

    7 33 Отговор
    Всяка демократична страна и народа на тази си избира управлението.В случая Българския народ е отишъл на избори преди 4 години и си е избрал ГЕРБ и Бойко Борисов.Когато САЩ ти избират президент и правителство,преди да стане това ще видиш няколкостотин хилядна Американска армия да окупира България да премахне законно избрано правителство и държавен апарат и тогава ще ти назначат от Америка правителство, такова нещо в България няма. Идете на избори и си изберете други крадци да ви управляват след като Бойко е такъв голям крадец. Имайте на предвид че БСП не иска мажоритарен вот и не иска никаква промяна в конституцията и държавния апарат, без реформи ще получавите отново недосегаеми, несменяеми и неотговорни крадци да ви управляват.Само може да имат друго име на партия или МП, може и да си изберете триото да ви управлява.Ако сте малко по умни да разберете че никой не иска да прави никакви промени колкото пъти Борисов е предложил промени и разговори за промени толкова пъти те са отхвърляни и му се иска само оставката.Тези хора не искат промени и по добра за живеене България, искат Борисов да стане от стола за да седнат те на неговия стол и да разпределат безконтролно и безнаказно баницата. Следкато няма закони и механизъм които да държи отговорни за работата им, да го наказва и отстранява депутатите в НС,Правителството и МП и Президентството и Президента, то ефекта като ще бъде същия до сега и следващите 30 години.

    Коментиран от #15, #28

  • 12 Зъл бесепар

    5 41 Отговор
    Херо дойде в България , Гешев разбута мафията и започнаха протести.

    Коментиран от #16

  • 13 Крадците нямат цвят и партия!

    27 2 Отговор
    Сини, Червени, Жълти, лилави, Гербер, Всичко Краде, за това иска дае на власт, Измислени Патриоти, Воля Атака, кой как се добере до Власт, само това прави, Крадене, Крадене!!!! Защото Няма, Няма, Независима и Безпристрастна Съдебна система!!! С Полицията е същото, партийни назначения, командват се от Партия! Бесзаконие и Бесвластие, Крадене, Крадене по всякакъв начин, от всичко!!!!
  • 14 Фаера

    15 1 Отговор
    Беновска как звучи а лапа лапа лапа още по добре ей тъй всички к
  • 15 Сега българският народ

    14 3 Отговор

    До коментар #11 от "123":

    - поне 60% от имащите право на глас - искат да поправят грешката си.Що се отнася до " мажоритарния вот" - един пример - във Варна един посредствен гербаджия стана кмет седмица след като осъществи невиждана международна излагация, за която медиите услужливо замълчаха - срещу него беше доказала се професорка по медицина, създала два нови и успешни факултета и развила българската онкология Така ще стане и на евентуални мажоритарни избори - популярността в изборна ситуация се определя не от качества и заслуги, а от медиите. Случаят " Слави Трифонов" е друг пример. А сред " промените" на Борисов се откроява смяната на Главчев с Караянчева. Впрочем - какви други промени е предложил " вождът" и кои не са били реализирани?.

    Коментиран от #20

  • 16 Коя мафия

    18 2 Отговор

    До коментар #12 от "Зъл бесепар":

    " разбутва" Гешев? Искаш ли да си говорим след решенията на съда в Страсбург по повод доста подобни " разбутвания"?
  • 17 Сандо

    13 2 Отговор
    От втория ден на протест им препоръчах да протестират пред Козяк,защото там се решава властта в България,ама те все се навират там - в Триъгълника на властта - т.е. там,където някакви удобни хора са ги разположили истинските властимащи и където никой няма да посмее да си сдаде поста без разрешение свише
  • 18 Све

    5 2 Отговор
    Това е вече унижение !
  • 19 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    14 2 Отговор
    Гласувайте за българи !!! Не се молете на колонизаторите
  • 20 123

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "Сега българският народ":

    При мажоритарен вот се гласува персонално за човека,неговата визия и качества,при сегашната система гласувате за партия и програма.Ако погледнете реално веднъж дали БСП или ГЕРб спечелят изборите и направят правителство веднага забравят за предизборанта си програма.И се започват схеми,кражби и корупция,без тези които са ги избрали да могат по някъкъв начин да ги контролират или премахват от управлението на страната. Борисов дали иска или не иска е предложил промените които преди това са поискани от същите тези които му искат оставката.БСП преди искаше а сега като им предлагат промените не искат,е кой да иска като захапи кокала някой да го удари през ръката и да го изхвърли от работата и управлението на страната,това е което БСП и ДПС не искат да има контрол и наказание върху тях.Но както ви е известно ако не отидеш 3 дни на работа и нямаш болничен , ако откраднеш от работодателя те изхвърлят от работа.В България за управляващата политическа върхушка има пълен комунизъм и безотговоност.
  • 21 Умно село

    12 0 Отговор
    Тя е изпратена у нас да си брани УСА интересите, Инак как ще плащаме скъп ток? ЛИЦЕМЕРИ!
    Но на бедния, всички са силни!
    Както бе казала Нона: Бау******Честит Хелоин!
  • 22 Geshev

    6 13 Отговор
    Гешев какво пречи на обикновенният човек с прокуратурата та народа иска да го свали от поста главен прокурор тъп народ магарешки глави сте повечето работете не се оплаквайте

    Коментиран от #25

  • 23 Генерал

    6 14 Отговор
    Гешев вкара шепа престъпни комунистически фигури в затвора и те сега плачат и плащат да го свалят и страдат дядо васил божков, миню стайков, баневи, арабаджиеви, бобокови а А БСП КОГА ЩЕ ГО СТОРИ ТОВА??????? И тъпия ни президент агитира народ с злоба да да бият пред народното събрание какъв президент е това той трябва да владее полужението
  • 24 Ценко чоков

    3 4 Отговор
    Народа е прост и необразован по тъп от овца
  • 25 123

    4 13 Отговор

    До коментар #22 от "Geshev":

    Гешев пречи да се краде и да се правят далавери и всеки един милионер или чиновник да се мисли за господ и недосегаем когато си прави корупционните схеми. И понеже най големите и богати крадци ограбили България са от БКП/БСП те са и ревлюционерите на площадите.Но Гешев също трябва и да се заеме с БКП/ГЕРБ крадците.
  • 26 1111

    6 5 Отговор
    Трябва да отидат пред Арменското посолство за да се оплачат на Арменския ПОП .
  • 27 Досадници

    4 10 Отговор
    А пред Савецкото кога?
  • 28 Перо

    13 4 Отговор

    До коментар #11 от "123":

    Преди всичко тиквата не е избран,а сам се е избрал,подобно на схемата по избора на Фандъкова,през миналата година. За това той направи промяна на изборния закон,възпиращ го с машините да проведе и контролира процеса по отработената схема. При едни честни и прозрачни избори,избирателите на ГЕРБ: държавни и общински корумпета и клиентела, няма да прескочат изборната бариера.

    Коментиран от #29

  • 29 123

    0 4 Отговор

    До коментар #28 от "Перо":

    Идват нови избори с компютри , и машините ще покажат избирателната реалност. Но изборите са по малък проблем от липсата на народна организация наблюдаваща НС,Правителство и Президент. Както и закони и правила чрез които тези които не са способни,са лъжливи и крадливи да бъдтат премахвани от НС,Правителство и Президентство. Сега веднъж избран в НС,Правителството или Президентството един крадец най необезспокояван може да си краде и прави схеми за следващите 4 години, че си имат и имунитет срещу наказателно преследване.
  • 30 ПОЛО

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "BG Бай Ганьо":

    Спокойно ще станат 40+40 години стигат!
  • 31 Аве Адолф Хайл

    4 6 Отговор
    Е па свирка им се на хората , явно тренират за свиркачи по други органи .....
  • 32 Гражданин

    1 6 Отговор
    Е какво направихте?!Направихте така,че цял свят да разбере какви простащини правят лумпените и тия със жълтите книжки!
  • 33 Правилно

    8 0 Отговор
    Гешев инструктиран ли е във Вашингтон или с каква задача се завърна от там и защо въобще ходи на инструктаж в САЩ?
    Защо Гешев мери с двоен аршин? Или с каква цел провокира българския президент Радев, като нахлу в президентството с тежко въоръжени служители на прокуратурата?
    С каква цел бяха конфронтирани президент и министър-председател в България?
  • 34 Кольо

    4 1 Отговор
    Херо Мустафа истински американец

    Коментиран от #35

  • 35 веселяк

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "Кольо":

    Ти да не искаш да е американка?
  • 36 Брадвата

    4 0 Отговор
    Друговерката я изпратиха малко да разпусне сред раята, иначе никаква полза от нея, нито за американци, нито за нас
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове