Last news in Fakti

28 Септември, 2020 18:36 6 370 29

Татяна Дончева: Борисов има ангажименти към СИК. Цветанов е резервен коловоз

  • татяна дончева-
  • сик-
  • герб

Според нея партията на Цветанов е резервен коловоз за гербаджиите

Татяна Дончева: Борисов има ангажименти към СИК. Цветанов е резервен коловоз - 1
Снимка: Архив

Проблемът на ГЕРБ е служебното правителство. Те осъзнават, че всеки ден на власт нищо не им носи. Това коментира лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева в интервю за БНР.

Тя добави, че като причина могат да се добавят и „ангажиментите, поети на правителствено ниво към различни бизнеси и други кръгове за сключване на сделки“: „Като част от СИК Борисов има ангажименти към СИК – Маджовци, Маргини и всякакви продължения. Има ангажименти към Домусчиев, следете раздаването на концесиите на пристанищата. Домусчиев има аспирации да получи всички пристанища по морето, а пък ТИМ да се задоволи с пристанищата по Дунав."

Според Дончева ГЕРБ се страхува от сценарий, при който студентите също се надигат срещу властта:

„ГЕРБ може да не долазят до времето на редовните парламентарни избори… Не случайно предприеха заградителни мероприятия. Преди месец обещаха увеличаване на студентските стипендии. Миналата седмица направиха срещи с ректори и обещаха, че ще увеличат с 20% заплатите на университетските преподаватели. Те се страхуват, че студентите, които ще дойдат на 1-ви октомври, могат да направят това, което направиха за Луканов 1990 година. Въпросът е кой за колко ще се продаде."

Тя коментира и новата партия на Цветан Цветанов:

„Политическите сили - стари и новосъздадени, нещо ще вземат от протеста като доверие. Колко? Ще видим на изборите... Цветан Цветанов е създател на една милиционерска партия, която създаде модела за грубо потъпкване на човешки права, за произвол по отношение на преследване на хора. Това е резервен коловоз за гербаджиите."

Дончева е категорична, че ГЕРБ няма да спечели следващите парламентарни избори.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    21 131 Отговор
    Защо само си хабиш приказките?!Никой не иска да те слуша.Ти си глас в пустиня.

    Коментиран от #13

  • 2 е не

    15 99 Отговор
    Мамооо, и тази ли се измъкна от нафталина???

    Всичко провалено като политик се измъкна да се изказва тия дни!
    Ей това глада за държавната софра изкара всичкия б.....к от кофите!
  • 3 честен ционист

    12 93 Отговор
    Дончева, не бъркай Департамента със СИК.. И Баце ще спечели следващите избори, ич да не ти ги мисли тия акълът. В който леба, в ного и ножа.
  • 4 Тази леля

    15 84 Отговор
    Що мисли, че някой и иска мнението. Тя какво направи за България. Адвокат на олигархията
  • 5 КОТарАК

    100 7 Отговор
    Дончева е доста проницателна между другото. навремето предрече конфликта между Шиши и Ц.Василев месеци преди събитията и позна че банкера ще загуби. и в много други неща е била права

    Коментиран от #8, #12, #19

  • 6 Ама

    11 18 Отговор
    разбира се , при това всички , които пищят до небето срщу оставката си или си правят партии , имат неизпълнени задължения към "създателите" си като "политици" !
  • 7 Дельо Хайдутин

    54 6 Отговор
    СИК му е най малкия проблем на Тиквата.Не искам да съм на неговото място в момента.
  • 8 логично

    8 13 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Перачът винаги го отнася бре, счети недоучило.
  • 9 Нека да стои

    36 5 Отговор
    на власт напук на всички..... Този напук ще му покаже накъде отива надолу
  • 10 Кака Мара

    10 57 Отговор
    Ех,дърт прилеп,я вземи се уреди в някой старчески дом!Там ще си първа сила и всички ще ти вярват! Пък ако лепнеш и К-19, цена нямаш!!!
  • 11 А бе

    9 44 Отговор
    Какво означава движение "21"?
    Това сигурно е броя на привържениците..
  • 12 РЕАЛИСТ

    55 8 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Пред Нова Телевизия началото на март 2012 Дончева каза, че ще дойде ден когато партията на Бойко Борисов ще бъде гонена с камъни по улиците. Добър пророк. Това време настъпи.

    Коментиран от #14

  • 13 Умно село

    51 5 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    Защо не ти се слуша?
    Та тя като Зам. прокурор на София спираше регистрацията на ДПС в ония мъгляви години.
    Приказките и да доста точни за ситуацията в герберско-циганската територия.
    Никой не ще знаещи и четящи хора около себе си , затова всички от властта се обвързват с ПП и калинки.
    Важно е чекмеджето да се пълни!
  • 14 КОТарАК

    57 5 Отговор

    До коментар #12 от "РЕАЛИСТ":

    безспорно има акъл в главата си тая жена , не е ПКП
  • 15 Експерт

    28 4 Отговор
    Не към СИК, а към хората, които управляват държавата зад кулисите - бивши ДС агенти
  • 16 Истината

    58 3 Отговор
    Е много проста!Дончева и Октай казват истината и са директни, и двамата знаят много от кухнята... защо ли не са в управлението... Защото са неудобни, не се вписват в грабежа. Та Дончева казва истината, мутрите и то най злите са на власт, а по форумите глупендерите лаят и ги защитават..
  • 17 месара

    3 33 Отговор
    дончева , ти имаш ангажимент към всички останали живи мутри и децата им ! цяла България го знае !!!
  • 18 Другия с коня

    5 27 Отговор
    Не сте ли забелязали колко Адвокати на Престъпници и Мутри атакуват Бойко и ГЕРБ....Татяна Дончева - адвокат на Мултигруп и други престъпници,Мая Манолова - адвокат на братя Галеви и евентуално на Божков _ Черепа и други престъпници,Хаджигенов- адвокат на банкера в Сърбия Цветан Василев и други Престъпници....Адвокатите на десет Приватизатора от БСП в Ареста ,Баневи,Божинови,Стайкови и така нататък...Адвокатите извършват правни Услуги срещу заплащане...И на Околовръстно срещу заплащане извършат Услуги...Каква е разликата между ТЯХ....Обслужваш ли Татянче....Обслужваш ли....
  • 19 Хаджи Хаджи Българин

    25 0 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Пра дядо не обичаше комунистите, защото му взеха земята и го принудили да влезе в Колхоза! НО! Въпреки всичко това, е отгледал 3 деца, 6 внука и преживе, се радваше, на 12 правнука! А сега? Крупното земеделие и животновъдство в Бг, се контролира от шепа хора, близки до власта! Говоря, за ниво от селски, общински и национален характер! Дори администрацията в Бг се назначава , на този принцип! Провинциалните ВЕЛМОЖИ- АКТИВИСТИ- КООРДИНАТОРИ МА ГЕРБ, определят, кой , къде и какво да работи! Системата е абсолютно същата, както при БКП, когато държаха власта в ръцете си! НО СТАТИСТИЧЕСКИТЕ ФАКТИ, за последните 31 години, говорят друго! НРБ сега РБ , имаше 9,7 млн жители! Сега са само 5млн ( + 2млн сезонни работници в чужбина)! НРБ беше на 28 (25 място в света) ! Армия, индустрия, образование, медицинско ( безплатно)обслужване и тнн! Сега фактите говорят за друго! Синчетата и внуците на БКП активистите, разпродадоха и разграбиха труда, на техните родители! 3500 фамилии, държат власта в Бг! Едни и същи!

    Коментиран от #21, #29

  • 20 Шишо

    3 20 Отговор
    Ало Въртоглавата , голяма си селяндурка , забрави кат беше при мултаците ,едни от най-големите мародери в България.
  • 21 КОТарАК

    19 2 Отговор

    До коментар #19 от "Хаджи Хаджи Българин":

    съгласен съм с всичко написано от теб без едно-в бг комунисти няма-те истинските, идейните са ги избили в Белене последните. Джек Лондон е бил комунист , писал съм по темата. има едни апаратчици както им викаха навремето , които ги заместиха. за тях да си смениш партията и идеите е както ние си сменяме чорапите.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    герб с мафия
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 2 Отговор
    БРАВО госпожа ДОНЧЕВА
  • 25 Консултант

    24 1 Отговор
    Дончева винаги е точна и прави верни анализи.Просто жената има тази възможност за разлика от пишещите глупости.Много ми се иска да бяха повече като нея,като Октай,като Инджова.Това ,което те правят е за умни,неподкупни,борещи се сами в живота хора,които не са закачени за лоените топки.Когато те станат повече от ПКП и малоумните поддръжници и лизачи на Борисов нещата ще си дойдат на мястото.Добре е това да стане скоро.
  • 26 Редник

    21 2 Отговор
    Т.Дончева знае и може.
    Чудесен анализ.
  • 27 Баровеца

    1 1 Отговор
    Борисов,че има ангажимент към СИК е повече от видно,но питам се ,към кой СИК е ангажимента😆
  • 28 Леля Татяна

    1 6 Отговор
    Не осъзнаваш ли, че си много смешна ?
  • 29 Не е така

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "Хаджи Хаджи Българин":

    Ако през соца бяха отворени границите със сигурност щяхме да остнем под 3млн. Мислете като пишете. Сега при отворени граници сме 6 млн. направо си е постижение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове