25 Октомври, 2020 17:50 1 673 30

Нинова: Ще се борим за честни избори

  • корнелия нинова-
  • бсп

Тя подчерта, че българските социалисти ще продължават да се борят за реалното въвеждане на принципите на върховенството на закона в България

Нинова: Ще се борим за честни избори - 1
Снимка: БСП

Председателят на БСП Корнелия Нинова взе участие в онлайн заседание на Президиума на Социалистическия интернационал. Тя е вицепрезидент на организацията, в която членуват 162 партии от над 100 държави от цял свят, съобщиха от пресцентъра на БСП. Нинова беше поздравена от колегите си за проведения пряк избор на председател на БСП като най-демократичния и модерен избор и за високия резултат, с който бе избрана.

Тя запозна колегите си със здравната, финансово-икономическата и социална ситуация в България, като изрази тревога от задълбочаващите се неравенства, ниското равнище на доходите и растящата безработица. Нинова подчерта, че българските социалисти ще продължават да се борят за реалното въвеждане на принципите на върховенството на закона в България, за провеждането на честни избори и за реформа на икономическите и социалните политики в държавата, с цел осигуряването на по-добър жизнен стандарт за българите. Лидерът на социалистите коментира и европейските политики за следващия програмен период и преговорите по зелената сделка.

В своето изказване тя посочи, че в условията на глобална здравна и икономическа криза, политиците трябва да бъдат още по-смели и безкомпромисни в своите усилия да запазят от една страна живота и здравето на гражданите, а от друга да гарантират техните основни права – човешки, икономически, социални и политически. Тя заяви, че приоритетни за левицата теми ще бъдат здравеопазването, доходите, икономиката, образованието и борбата с корупцията.

На заседанието на Президиума на Социалистическия интернационал бяха обсъдени теми, свързани с установяването на демократичните принципи в държавите, където те липсват, с постигането на мир и стабилност в конфликтните региони по света, както и с произтичащите от COVID-19 предизвикателства. Други участници в заседанието бяха Георгиос Папандреу, председател на Социалистическия интернационал, Луис Аяла - генерален секретар, както и още над 35 участници от различните партии членки от всички континенти.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    11 3 Отговор
    Честни Избори! МУХАХАХАХХАХАХ Това няма как да се получи!

    Коментиран от #21

  • 2 розово

    13 0 Отговор
    Колкото и да ти се иска инстинкта не ти позволява да и вярваш.
  • 3 Пепи

    6 6 Отговор
    Хахахах...Както ГРОБ ни пази от комунистите..хаххаха
  • 4 Манхатан

    9 3 Отговор
    Готово ще закупиш и тези избори както преди 1 месец. Урните са кутия от обувки 😄
  • 5 Вервайте

    15 3 Отговор
    бкп-бсп,техноимпексова и честност???? Разсмяхте ме...Тия откак съществуват се борят единствено за власт и пари..ама лично за тях.
  • 6 Как ще

    6 2 Отговор
    стане тая работа ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Последния Софиянец

    4 30 Отговор
    Нинова е умна и красива жена, родена да е лидер!

    Коментиран от #10, #13, #17, #22

  • 9 Къде е опозицията?

    10 2 Отговор
    Че се не види на протестите.
  • 10 Критерии

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Тоз пък сигурно е гледал някой филм!
  • 11 И тая е част от цирк борисоф шиши доган

    12 1 Отговор
    Цирка е пълен...от комунист да очакваш чесност дорде се вози у ролса пазарува от корекома и некермана и чаветата му учат у лондон😂😂😂😂😂а народа под строи да се кланя на мумията в мавзолея😂😂😂😂
  • 12 Другия с коня

    12 2 Отговор
    Какво прави в партията ви Доказан и Осъден за кражба на 25 милиона лева Румен Овчаров.Защо присъдата му е ДВЕ години Условно.Това ли е Върховенство на Закона....Червени цървули...Лустрация...за вас ..

    Коментиран от #14

  • 13 Родена е да се вози на ролс

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    А ние да копаме и яхта да и купим
  • 14 Ти найш колко малко са тва 25 милиона

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Другия с коня":

    И то лева😂😂😂😂😂до 2 3 милиарда евро найш колко има още😂😂😂😂
  • 15 Противоречие

    6 2 Отговор
    Не, няма да се бори, защото ако са честни, то и те ще загубят. А да се бори, за да загубят няма как да стане. Евтиния театър свърши. За затвора сте всички.
  • 16 БСП.......БЕТОНИРАНАТА ОПОЗИЦИЯ

    12 2 Отговор
    АКО СА ЧЕСТНИ ИЗБОРИТЕ ШЕ ВКАРАТЕ ДВА ПЪТИ ПО МАЛКО ХОРА....НЕ ВИ УСТРОЙВА
  • 17 Умен

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Много ми е любопитно,как се съчетават Социалистическите Идеи и Приватизационните корупционни сделки извършени и Ненаказани от другарката Нинова....А коалиционния им партньор - генералния секретар на Българската Комунистическа Партия,сврял се в Парламента с БСП направо ни идва в Повече....

    Коментиран от #26

  • 18 месара

    11 2 Отговор
    и това го казва една дето се снима с козички 😂🤣😂🤣
  • 19 Байко

    13 2 Отговор
    Тая е оплескана до ушите в конфликти на интереси и далавери. По хилава и беззъба опозиция НИКОГА не е имало. На 28г била сили на Костов, от едно котило с Пеевски и Гешев. Какви избори бе моме Калинка. Втори Герб НЕЩЕМ
  • 20 Е то е виц за деня

    11 3 Отговор
    Направо и повярвах от първият път.
  • 21 стоян

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Bahti":

    До 1 ком -Как така бе другарю няма да са честни изборите -А фигуранта назначен за президент от бсп-кгб -не честно ли беше избран
  • 22 pepy

    21 2 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    "Нинова е умна и красива жена, родена да е лидер!"

    Така да беше казал още отначало... а ние се чудим, защо протестът и юмручето те въодушавяват, възбуждат и т.н...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 АнатемаБезродници!

    10 1 Отговор
    Бас държа, че напролет,благ одарение на арог антността, нека дърността,на глостта, без очието и гр абителското минало на Нинова,Столетницата заминава за дълго на политическото Бу нище, а Нинова като разбере,че няма келепир и няма как да кра де,ще напусне Партията и ще си живу рка спокойно в хотелчето си на Халкидики.
  • 25 Гжа лъжа е

    3 0 Отговор
    най честния политик, тя приватезира по най честния начин Техноимпекс и хотела в Гърция, момчето и учи мисля че в Москва лично Путин му е спонсор, вие да не сте луди той в САЩ никога няма да отиде вервайте ми
  • 26 Много лесно ги съчетава

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Умен":

    За тях е капитализъм за богоизбраните а за народа комунизъм😂😂😂😂
  • 27 глоги

    3 0 Отговор
    ПрeдceдaтeлКАТА нa БCП Кoрнeлия Нинoвa e вицeпрeзидeнтКА нa oргaнизaциятa ,,,,,,,,ЧАСТНИ ИЗБОРИ ще са ,а не честни. Импексови.
  • 28 КОМУНИСТА

    6 0 Отговор
    ТАЯ Е НАПРАВО ЛУДА-ЛЪЖАТА.КОМУНИСТ И ЧЕСТНОСТ,КОМУНИЗЪМ И ДЕМОКРАЦИЯ,,,,,Е НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО.ЛЪЖЦИ ОТ КЛАСА ОТ ПОСРАНО 20.
  • 29 йокин

    1 0 Отговор
    Честни избори-СЕРИОЗНО.Върнете заграбеното,тогаз се ПИШЕТЕ,ЧЕСТНИ.
  • 30 сигурно

    1 0 Отговор
    особено ако са като тези в якимово - при 8 гласували се получават 150 бюлетини! изпитан и сигурен метод!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове