Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 12:20 1 422 21

Цветанов: Позициите по Триморието и 5G мрежите са правилни, но закъснели

  • цветан цветанов-
  • републиканци за българия

Във Варна председателят и зам.-председателят на Републиканци за България се срещнаха със симпатизанти от областта

Цветанов: Позициите по Триморието и 5G мрежите са правилни, но закъснели - 1
Снимка: фейсбук

Продължава обиколката в страната на председателя на "Републиканци за България" Цветан Цветанов заедно със зам.-председателя на партията Павел Вълнев.

Обиколката премина и през Добричка, Шуменска и Варненска област.

Във Варна председателят и зам.-председателят на Републиканци за България се срещнаха със симпатизанти от областта.

Зам.-председателят Павел Вълнев изтъкна мотивите си да се включи в политическия проект. Основното за него е, въпреки че 20 години живее и работи в Америка, желанието му е повече българи зад граница да се върнат в България, а ако не, то поне да инвестират в Родината си.

„Аз влизам в политиката, не да искам и да взема нещо, а да помогна с каквото мога. Искам да има повече условия за развитие на българите“, заяви зам.-председателят на партията. Той уточни, че не иска да стане депутат и изтъкна, че е с двойно гражданство, но това не означава, че ще остане пасивен и няма да е съпричастен с проблемите в страната, затова влиза в политиката.

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов благодари на всички учредители на партията от Варна, както и на участващите активно в структурирането ѝ в областта.

Панайот Кискинов ще отговаря за Републиканци за България за област Варна, Младен Македонски за община Варна, а Веселин Василев от Изпълнителния съвет на партията ще поеме фунците за координацията между областите Русе, Търговище, Силистра, Разград, Добрич и Варна.

До дни ще заработи централният офис във Варна, а след това и тези по кварталите на града.

Според Цветанов най-важно е разширяването на структурите на ПП „Републиканци за България“ и да се обърне внимание към негласуващите граждани, изповядващи идеи център-дясно.

„Републиканци за България“ ще е гарант за евроатланстическия път на страната и доказателството за това е, че позицията за прокарването на руските проекти от страна на правителството, както и рискът, който пое страната ни със заема от 3 млрд. лв. за изграждането на „Турски поток“ и извеждането като приоритет на АЕЦ „Белене“, в третия управленски мандат на ГЕРБ, няма да се повторят.

Цветанов попита кога правителството е откровено към избирателите си и даде за пример, че през първия управленски мандат ПП ГЕРБ е била за прекратяване на изграждането на АЕЦ „Белене“, а сега е променила рязко позицията си.

Необходимо е да се обърне внимание на енергийните проекти и да има реалната диверсификация.

„Основен приоритет за Републиканци за България ще е да бъдем част от силна и обединена Европа и да подкрепяме силното трансатлантическо партньорство със САЩ, което ще е гаранция за сигурност и развитието на страната ни“, подчерта председателят на партията.

Цветан Цветанов изтъкна и други теми, по които наблюдаваме промяна в поведението и позициите на правителството и това са Триморието и изграждането на 5G мрежите, които изведнъж се превърнаха в приоритети. Това е правилно, но закъсняло решение.

Обиколката на Цветанов и Вълнев продължава в Бургаска област.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хa ха

    14 1 Отговор
    Цецко си откри партия. То все едно е открил дюнерджийница.

    Коментиран от #3, #10

  • 2 Херо Мусака

    9 3 Отговор
    Браво моето момче!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    2 10 Отговор
    Бойко Борисов е нашия апостол
  • 5 честен ционист

    13 0 Отговор
    Цвъки агентът е закъснял да се дегизира с мустак и брада, разкрит е отдавна.
  • 6 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бандит Бойко":

    За колко се продаде бе предател?
  • 7 болше

    2 8 Отговор
    Няма ли Либерали за България, защо само републиканкци? Днешните американски републиканци са протежета на Путин и коминтерна!
  • 8 шумар 1

    1 9 Отговор
    Аз съм комунист, харесвам Доналд Тръмп и ще гласувам за републиканците в България!
  • 9 Лангли

    12 0 Отговор
    Цецоу, пентаграмата трябваше да е обърната бре. Па си гледал нмаопаки рисунката де ти пратихме.
  • 10 СМЕРШ

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "хa ха":

    Ето къде натовците наливат парите от предплатените ни самолети! В ОПГ- " Републиканци за България"
  • 11 да де

    9 0 Отговор
    Цвък обикаля и си прибира вересиите от герб на асансьора . Пожелавам му да отмъкне колкото се може повече гербави овце, но да не му стигнат за да влезе в парламента.
  • 12 fakundu

    10 0 Отговор
    Цвъки ще има по-малко процент от Божков хихи
  • 13 окончстелно

    5 0 Отговор
    Кауза пердута?
  • 14 Антигерб

    13 0 Отговор
    Тези защо са се кръстили "Републиканци за България" - изобщо не им отива.

    Можеше например "Български Продажници за Америка" или поне "Американски Подлоги в България". Ами то програмата на партията им е 100% американските интереси и нищо българско.
  • 15 Българка

    11 2 Отговор
    Цветанов може да бъде гарант само за асансьора си.
    По телевизията показаха документални кадри от това как 5G унищожава природата- дърветата в близост изсъхнали, пчелите умират.
  • 16 цецо в затвора

    9 0 Отговор
    Марш да си лежиш присъдите бе тулуп .
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ЩОМ ТОЙ КАЗВА

    3 0 Отговор
    Щом той казва, че е добре, това значи трябва да се забрани веднага, защото вероятно ще е в основата на геноцид над населението.
  • 19 jytg

    2 0 Отговор
    По заспала нация от тая няма .Ей на това му се вика, каквато държавата такива и управниците ! Тоя Цветанов и партията му е пример за безаконие. Много бързо забравихте за всичките му глупости и простотии . Срам ме е да гледам и да чета !!!
  • 20 КГБ

    0 0 Отговор
    Този Вълнев.... само той липсваше в политиката.Но да не си прави илюзии: ЦРУ не са вчерашни и не плащат за намерения,а за свършена работа.
  • 21 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    Американците си гонят интересите и си правят партия в България.Това си е тяхна политика,разбирам ги.Но да заложат на този античовек Цветанов,не го разбирам.После да не се жалват,че пак Русия се е намесила...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове