Last news in Fakti

2 Декември, 2020 13:51 2 137 24

Марешки, Салвини и Льо Пен заедно срещу мигрантския потоп в Европа

  • мигранти-
  • план-
  • марешки

68 милиона мигранти биха могли да се установят в Европа през следващите години

Марешки, Салвини и Льо Пен заедно срещу мигрантския потоп в Европа  - 1
Снимка: БГНЕС

„Да спасим Европа“- около тази каза се обединиха лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки и лидерът на италианската партия ЛИГА Матео Салвини. Кампанията е на европейския партньор на ВОЛЯ – партия „Демокрация и Идентичност“, в която е и партията на Марин льо Пен „Национален фронт“.

“Само ВОЛЯ и нашите европейски партньори действаме, за да защитим общия ни дом – Стария континент, от невиждано нашествие на мигранти“, коментира Веселин Марешки.
Повод за кампанията е „Пактът за миграция и убежище“, представен от Европейската комисия през септември и който на практика проправя политиката на масовата миграция в Европа. Под предлог „подобряване безопасността на мигрантите“ Пактът ще създаде правни, логистични и политически условия за масовата миграция.

Мащабът ѝ е безпрецедентен – реално 68 милиона мигранти биха могли да се установят в Европа през следващите години, като мнозинството е от развиващите се страни. Резултатът ще бъде претопяването на коренното население на Европа, последваща дестабилизация – хуманитарна криза, безработица, увеличаване на престъпността, както и разпространението на радикализма и тероризма. Не е изключено и евентуално изчезване на европейските нации, култури и традиции.

Пактът предвижда огромни суми за мигрантите от джоба на европейците – всяка държава, приела мигрант, ще получава по 10 000 евро за възрастен и по 12 000 евро за дете. „Кога Европа се е грижила в такива мащаби за своите граждани? Защо не дава на пенсионерите или пък на младите семейства такива помощи?“, коментира зам.-председателят на Комисията по външна политика в Народното събрание Полина Цанкова. Според нея, както и според европартньорите на ВОЛЯ, пактът за миграцията ще бъде отговорен за демографската трансформация на целия ни континент. Той ще унищожи социалните и здравните системи в страните-членки, защото те няма да издържат на подобен натиск. „Мигрантите реално ще бъдат икономически, а не политически мигранти“, разяснява Полина Цанкова. Този план за тотална миграция ще промени завинаги както Европа, така и живота на всички граждани на европейските нации.

Ако бъде приет, това ще бъде краят на Европа! Пактът предвижда още насърчаване на миграцията като се размият понятията за легална и нелегална миграция; разширява обхвата на „сбиране на семейство“ - приемането на един мигрант, ще означава приемането на цялото му семейство; предвижда задължителен прием на мигранти, намерени и „спасени“ в морето (създаване на нов „спасителен“ бизнес); декриминализира незаконната дейност на неправителствени организации, които съзнателно си сътрудничат с контрабандисти и трафиканти на хора и самите те са част от веригата за трафик на хора; забранява на европейските държави да оказват натиск върху страните по произход да приемат отново своите граждани.

Необходима е мобилизация на всички нас - да се изправим срещу технократите в Брюксел, за да спрем Пакта за миграция! В тази връзка ВОЛЯ, заедно с партия „Идентичност и демокрация“ създаде петиция, която може да подпишете тук.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    14 4 Отговор
    Смех ли бе, да го опишеш!
  • 2 думдум

    16 7 Отговор
    Тези италианци и французи май си нямат никаква представа, какъв е какво представлява този пъпчив, крайно ограничен слуга на Борисов?
    Толкова бизнеси бяха отнети от мафиотите на Борисов но този на Марешки не, все пак снимките с прегръдки между двамата бандита не са случайни.
  • 3 Българина

    19 6 Отговор
    И на тоя ПРОДАЖЕН ТУЛУП дните са преброени.

    Коментиран от #9

  • 4 БАЙ Х@Й

    13 1 Отговор
    ЕВРАБИЯ вече е факт !
  • 5 Охо Бохо

    23 0 Отговор
    Аз загубих дар слово като прочетох какво са сътворили тези от ЕК и то през септември, а информация никаква! Мили боже колко жалко за децата на Европа!
  • 6 Другаря

    9 0 Отговор
    се чуди за кого да се лепне , а за затвора - ни дума !
  • 7 БАЙ ТОШО ЩЕ ВИ КЪЛНЕ ОТ ОТВЪДНОТО

    9 2 Отговор
    Нищо, което вдига имунитета не трябва да се затваря точно сега, храна, спорт, т.е. в момента трябва да се акцентира върху тях. Хранително-вкусовата промишленост: от производството, през доставките, та до крайния потребител - магазини, ресторанти, заведения за бързо хранене. Спорта: зали, паркове, планини и зимни курорти. Сам да си спираш храната и спорта е глупаво, особено за нещо, което вече се разбра, че зависи най-вече от имунната система на всеки.
  • 8 СССР

    4 3 Отговор
    Кремъл хареса това!
  • 9 3,14К

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Българина":

    Само този тип небяха показвали тази сутрин. Сега очаквам да се появи и Цеката. Следват тези на повикване и среща след 15 минути.
  • 10 Бари

    6 1 Отговор
    Хубава кауза , само че няма как стане . Няма как да се противопоставят на юдеите-сатанисти , чиито план е да ислямизират Европа .
  • 11 Gen Gurko

    4 1 Отговор
    Настояваме за провеждане на непроведения референдум за влизане в ЕС!
  • 12 Просто е решението

    7 0 Отговор
    Няма нужда от политически изяви, а просто граничарите да си свършат работата, както се очаква същото от един обикновен катаджия, лойто засича някой с 200, гони го и глобява по закон, сиреч, виждаш нарушител на границата и го застрелваш защото в никой закон на никоя държава от скапания ЕС не е записано, че границата е разрешено да се преминава нелвгално, за това е граница и има гранична служба с оръжие. Сега граничарите са СОЦИАЛНА СЛУЖБА ЗА ПРЕВОЗ НА НАРУШИТЕЛИ! Който граничар допусне пробив през неговата смяна и отсечка се уволнява, както при всяка друга работа, като не се справяш бай!
  • 13 Next

    4 3 Отговор
    Магариите на магарешки не спират дотук
  • 14 МАГАРЕШКИ

    4 1 Отговор
    И аз барабар Петко с мъжете !
  • 15 Сбъркали

    3 1 Отговор
    са партньора си в България - няма как да се гласува за Марешки след това, което направи в парламента през изминалия вече мандат.
  • 16 chi

    1 0 Отговор
    Барабар Петко с мъжете...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Чичо от село

    0 0 Отговор
    Марешки е преродило се безгръбначни в грозен човешки вид! Вече твърдо се приобщи към управляващите за да избутат до край този парламент и с надежда да го впишат под някаква форма в следващия!!!
  • 23 тим варна

    0 0 Отговор
    Прост тимаджийски мутропитек, мъкаааа....
  • 24 SAAB

    0 0 Отговор
    Тоз толуп е с влязла присъда? Кой нанка ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове