Last news in Fakti

6 Декември, 2020 07:22 45 001 100

Валерия Велева: Слави се усети, че го вкарват в капан

  • валерия велева-
  • слави трифонов-
  • зоран заев-
  • бойко борисов

Администрациите на Зоран Заев и Бойко Борисов изгубиха три години, смята журналистката

Валерия Велева: Слави се усети, че го вкарват в капан - 1
Снимка: ФАКТИ

"Няма как да се получи каквото и да е политическа комбинация между Атанас Атанасов, Слави Трифонов и Мая Манолова. Самият Трифонов дори се опита да се разграничи, след като видя в какъв капан го вкарват".

Това заяви главният редактор на "Епицентър" Валерия Велева пред Канал 3, цитирана от novini.bg.

Тя е на мнение, че пандемията ще бъде основен политически инструмент за изхода на парламентарните избори и даде за пример САЩ, където Доналд Тръмп допусна огромна грешка, неглижирайки COVID-19.

ДПС може да се доближи до второто място, но има една голяма питанка към партията. В каква степен ДПС ще бъде фактор в следващите три месеца по отношение на решаването на някои от проблемите с коронакризата? Те имат зам.-председател на парламента, те имат участници в социални, в здравни комисии. Затова тяхното мнение трябва да бъде чуто, коментира Велева.

Що се отнася до проблемите по оста София-Скопие, Валерия Велева разкритикува администрациите на Зоран Заев и Бойко Борисов, че са загубили цялото това време през изминалите три години. Тя разказа, че дори е присъствала на подписването на договора за добросъседство с Република Северна Македония, което е усетила една огромна еуфория сред представителите на двете делегации. Тогава всички са очаквали, че вече сме заровили томахавките и е време да тръгнем в една посока, но ето, че днес отношенията са по-обтегнати, от когато и да било.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БКП

    138 202 Отговор
    Тази едно време не спря да плюе против Иван Костов. Тя и Тошо Тошев са основните причини простолюдието да смята Костов за крадец.

    Коментиран от #7, #25, #32, #38, #44, #64, #68, #71, #87, #90, #91, #97, #98

  • 3 Жоро

    238 72 Отговор
    И Славуца какъв политически опит има та да гласувам за него?????

    Коментиран от #8, #11, #41, #56, #70, #82, #88, #96

  • 4 истина е

    164 51 Отговор
    Мафия и чалга !! Това заслужават всички роби в населяваната територия !

    Коментиран от #31

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    162 37 Отговор
    СЛАВИ ТРИФОНОВ да не забравя от къде е тръгнап това защото има пари нищо не значи защото ХОРАТА по дрехите посрещат по ум изпращат

    Коментиран от #45

  • 6 Anonim

    115 40 Отговор
    Славчо белото
  • 7 Костов...

    153 52 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    е крадец!!! За съжаление не осъден!!! Примерите от "масовата приватизация" са повече от красноречиви и са стотици, а по чие управление се случиха?! Споко, Винету ще ги сложи всичките у малкия си джоб та Костов и Виденов накуп ще нинсе сторят песен!!!

    Коментиран от #52, #66

  • 8 ТОЧНО ТОВА ЧЕ

    95 56 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    НЯМА ПОЛИТИЧЕСКИ ОПИТ Е НАЙ ДОБРОТО. ...ПРОФЕСИОНАЛТИЯТ ПОЛИТИК ОТИВА НА ИЗБОРИ С ЦЕЛ! !ДА ЗАВЗЕМЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ. ДА УГНЕТИ УМНИТЕ И КАДЪРНИТЕ. .ДА ОТМЪЩАВА И НАЙ ВАЖНОТО ОТИВА В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДАЛАВЕРА. ....ДОШЛИ СМЕ НА ВЛАСТ БРАТО. .ДАЙ ДА ЛАПАМЕ ДОКАТО НИ Е СЛАДКО. ....ТОВА ПРИСВОЯВАТ ПАРИ ОТ ПРЕДПРИЯТИЯ КОЙТО СА СТРОЕНИ 45 ГОДИНИ. ....ТОВА ПРИСВОЯВАТ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ. .И ДЪЛГОВЕТЕ РАСТАТ. ..КАКВО МИСЛИШ ЧЕ ЧАКАТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. .ТЕЗИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЛИТИЦИ? ПАРИ ВЛАСТ ЖЕНИ ЧУЖБИНА НЮ ЙОРК МАНХАТАН. .ТОВА НИНОВА ЦВЕТАНОВ ЙОРДАНОВ БОРИСОВ ПЛЕВНЕЛИЕВ. .МАРКОВ. .МАЯ. .ТОВА ВСИЧКО БОКЛУК
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Стефан

    172 10 Отговор
    Посредствен анализ мадам В, капани досега е правила само партия ДПС, който се е хванал с нея все е изгорял, примери много СДС през 1992 год. само след 10 месеца я предадоха, след това с техен мандат правителство на Беров - най мрачния период от новото ни време, после подкрепяха Виденов, но се разбра че е бита карта и пак се обърнаха към СДС , само че Костов разбра и го каза в прав текст - ДПС СА ПРОКЛЯТИЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА, след това НДСВ за два мандата и даде фира, след така наречената тройна коалиция БСП НСДВ ДПС, БСП имха едва 40 депутати при Станишев, една мутра ги разби на пух и прах, така че ние помним и не можем да се вържем на глупостите и слугинажа на една мадам, задачата е Борисов да не е на власт, а такива патриоти и калинки като Марешки и Валерката вън от парламента. Само се виж КАКВА безсмислица сте написала - Тръмп неглижирал корона вируса, никой , никъде по света не е неглижирал този проблем, обичате да се правите на умна и разбираща нещата, но Доган ви каза - психологическия ви портрет е гротеска, вие не сте нищо повече от обслужващ персонал ССРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.
  • 11 Ха ха

    187 24 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Без да изказвам предпочитание към когото и да било, само питам, какъв опит има Борисов? Как го използва? Не е ли жалко че за толкова години не можa да научи едно “Good morning” или поне “Hello” и че вместо да управлява държавата обикаля с джипката като инспектор от Пътно управление? Това че този примат ни управлява вече толкова години и че не можем да излъчим поне един интелигентен, културен, представителен кандидат за неговия пост не говори добре за духа на нацията и за пътя по който вървим.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Румелиец

    14 38 Отговор

    До коментар #12 от "Българин да се наричам":

    Братко прощавам ти за думите ,но скоро ще разбереш,че на грешен път си ти!!!Съдбата протяга ръка на нас!!!

    Коментиран от #65

  • 14 Мадам Велева На слушахме се на твоите

    76 6 Отговор
    Мъдри"умозаключения по всички въпроси, истърка се Лентата от Пренавиване и Пускане,!!!
  • 15 Шаран БГ

    40 7 Отговор
    Много и високо деколтето, бе. Такива не мога да ги чета ...........
  • 16 Славчо Тр, спешно да запише Акад. В

    52 7 Отговор
    Симеоново, да добие Политически Опит!!! И Едновременно да почне да взема научна степен!! В Симеоново, Благоевград, има много места където "Бързо се учи," а сега и Дистанционно, няма нужда и да ходи, да праща книмки ие готов!!!
  • 17 Снимки

    8 3 Отговор
    Снимки
  • 18 Петьо Петров

    86 13 Отговор
    Интересно как изведнъж всички взеха да правят внушения,че Слави ще е победител. Явно много се страхуват след заявлението му,че никога няма да направи коалиция с Герб,БСП и ДПС. Ще се яви сам/в смисъл партия/на изборите. Ами страхувайте се,дано поне страхът ви накара да идете до урните и да гласувате,вместо просто всички да плюете после по лаптопите,ама що така стана. Който не гласува,да не се оплаква.а нека победи този,който е избран от народа!
    Бъдете здрави!

    Коментиран от #47

  • 19 Бърлгарин

    85 5 Отговор
    Братя и сестри ГЛАСУВАЙТЕ, за да имате право да съдите!
  • 20 вариант

    94 29 Отговор
    Слави е вторият Марешки. Патерица на Бойко. След изборите ще се коалира с ГЕРБ и ще го подкрепя.
  • 21 Тази е

    85 11 Отговор
    една от най противните мисирки през последните 30 години.
  • 22 цербер

    92 28 Отговор
    Този чалгар Слави Трифонов не трябва да печели изборите!!! Повтарям:НЕ ТРЯБВА ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!!! Ще ни продаде на султана ЕрГолям за жълти монети,не златни,а стотинки. Макар,че и зад жълтите стотинки в банката стои определено количество злато,уточнявам. Слави не трябва да печели изборите,защото с България и с българите ще се свърши.

    Коментиран от #29, #51

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Д се

    29 6 Отговор
    взема със Слави прелюбодейката и тишина !
  • 25 Фют

    51 16 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    Първо Костов е крадец. Второ той от умнолюдието ли е?

    Коментиран от #27, #28

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 атни БКП

    41 41 Отговор

    До коментар #25 от "Фют":

    Костов като интелект е много нива над масата.

    Коментиран от #62

  • 28 лошо

    29 8 Отговор

    До коментар #25 от "Фют":

    Дума "умнолюдие" не съществува и не носи ясен смисъл. Опитай се да се изкажеш по друг начин.
  • 29 Несъгласен

    43 29 Отговор

    До коментар #22 от "цербер":

    Напротив, трябва ново лице в политиката. Всеки, които се изредиха досега, определено доказаха, че не стават. По-лошо от сегашното състояние не може да стане. Слави не е прост. Той много добре знае, че за управлението на една държава трябват умни хора. Затова проведе срещи с хора неизвестни, но определено много над нивото на ПКП и Сие. И още нещо, нали никой не си помисля, че Слави ще бъде премиер.

    Коментиран от #50

  • 30 Ghkh

    60 5 Отговор
    Кой не знае за , ДПС ? Кой не слушал за него ? Няма как да станеш втори в изборите с етническа партия с под 20% от етноса освен ако другия етнос откаже да гласува.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 324

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    Че той е такъв. Живял ли си по негово време, та не си съгласен, или си се възползвал?
  • 33 324

    44 5 Отговор
    Как може да каже, че ДПС може да бъде евентуално втора пол сила? Пак е получила пари от ссраите. Ние, че позволих е да съсипят България рзани измислени демократи дупедавци, че 11 г търпим най некадърни с най нкекадърното и корумпирани управление не значи, че ще се допусне антибългарска партия явно да е 2 пол сила.
  • 34 цербер

    25 10 Отговор
    До 29. Имаш впредвид,че всички интервюирани от чалгаря Слави са на нивото на ТКП-та ли? Жална ни майка,ако е така!
  • 35 Монтьор

    44 7 Отговор
    Трънки и боровинки, не говорете глупости за да вземате някакви хонорари.Първо Слави не става за политик, а всички стари партии ще довършат Б-я отвсякъде, ОСОБЕНО ДПС.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Курумпе

    39 11 Отговор
    Трифонов имаше шанс да демонтира тази престъпна схема на властта още преди няколко месеца, но защо не подкрепи и не насърчи хилядите на площадите, а просто нищо не правеше..На кого направи услуга, че не изкара младите на площадите?!Защо направи тази услуга, да запази статуквото в този си вид?!Кой сега го въздигна до втора , че даже и първа политическа сила?!Как така - неговата партия уж се бори срещу тези, а на практика, именно тя е единствената, за която Баце не напада и не убижда..нито както Отровните, нито както Фигуранта,нито като оная Маноловата..Пичове, Слав е резервният вариант на задкулисието - той е последният коз, с който просто ще се подмени поредният коалиционен партнер - както първо смениха Атака, после дойде Патриотите и Магарешки, а сега е на ход Той!С него ще се запази отново същата власт и практика на управление - това е!Вижте му главният секретар - доказан хамелеон и продажник - дясна ръка на Христо Бисеров, бивш карединал на СДС, а после заедно с Данчо Ментата - почитен злен на ДПС е - тази госпожа , бивша депутатка от СДС и уше на Бисеров , сега е Партиината строителка на Славчо!?Кой я насади на тази ППОЗИЦИЯ - със сигурност не СЛАВ!Е, тази нагла и тъмна дама работи в интерес на онези дето са я създали - задкулисието.Та СЛАВ е поредният параван, с който ще се скрие същото узаконяване на мафиотското управление..с предтекст, че няма как да се управлява самостоятелно, и за да не се тласне страната в безредици и безвреми..ще се направи КОМП
  • 38 Неофициално

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    А той не е ли...?
  • 39 в кратце

    32 12 Отговор
    Слави Трыфонофф ще разшири тъмновенецовите махали,ще ги рециклира,реновира и облагороди с ел.табла,водопроводи и социални пари. После ще им подари големи тонколони и до сутринта навсякъде ще се лее Са-Са-Са-Сааааааааааааа!
  • 40 колориметър

    47 14 Отговор
    Чалгарят ще доизпразни България. Почти всички млади българи ще напуснат в посока Германия,Италия и Испания. Останалите тук пенсионери до 3 години ще измрат,ама яко ще измрат.Както каза проф. Мутафчийски.

    Коментиран от #83

  • 41 хахахаа

    8 6 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    ми то щото пожарникаря имаше че гласува за него нали...
  • 42 Валериана Валерианова

    52 3 Отговор
    Ама бабке изкуфяла, ДПС си беше и все още е противоконституционна партия, ако им отрежат допълните гласове от избирателите с двойно гражданство и незаконните гласове от Турция, изобщо не би трябвало да влязат в следващ парламент.
  • 43 Ива Бебека; жената на Маджев

    5 4 Отговор
    Аз ще бъда министър на културата!
  • 44 Мимч

    31 7 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    Ама не само простолюдието го смята,а почти вече всички за крадец го имат твоя Костов,освен може би ти,понеже сигурно си се облагодетелствал от това негово грабителство с приватизацията и такива други...разрушители на заводи и фабрики..
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Мнение

    31 5 Отговор
    На думите на тази госпожа аз не вярвам!
  • 47 Хубаво е

    24 8 Отговор

    До коментар #18 от "Петьо Петров":

    Избирателната активност ще е най-високата до момента. Хората ще се стреснат, че Слави вярно ще влезе в парламента и ще се юрнат да гласуват, за да не го допуснат. Хаха, колко било лесно да накараш хората да гласуват, хахахах
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Истината

    38 8 Отговор

    До коментар #29 от "Несъгласен":

    Защо позволявате така да ви манипулират? Да не мислиш, че някой от кастингите ще бъде в парламента? Всичко го прави да промива мозъците и да си прави реклама. Естествено, че няма да е премиер, Та той е със средно образование. А кой ще бъде премиер - злобният сценарист Тошко.. не благодаря
  • 51 Ангел

    9 7 Отговор

    До коментар #22 от "цербер":

    Пич не си добре с горния етаж, даже и Господ не може да ни ПРОДАДЕ, ако ние имаме поне малко акъл.
  • 52 Стефан

    30 1 Отговор

    До коментар #7 от "Костов...":

    Повтаряш мантрите и лъжите на точно тази мадам В и доносника Тошо Тошев, безумие е това което твърдиш, колко такива като теб говориха че е изкупил Черноморието, стотици хотели били негови, фабрики бил взел, а се оказа че сарая на Доган в София е строен с чужди пари, летния сарай в Росенец пак не негов, Тец Варна го купи за 4000 лева, че и държавата ще му прави канала до теца, Цанков камък е нерантабилен и ИСТИНСКИЯ му проектант е един строителен инженер, всяко горско се управлява от ДПС, помниш ли имаше един фонд за стихийни бедствия и аварии управляваше го Емел Етем, е вече го няма , а сумата в него беше един милиард лева, много мога ти изброявам, но ако нямаш очи да видиш и мозък да мислиш САМОСТОЯТЕЛНО тогава такива като тази мада В и другите боклуци ще ти кажат какво да МИСЛИШ И ГОВОРИШ ТИ.

    Коментиран от #69

  • 53 Мите

    15 4 Отговор
    Коя а таа бе? От къдя на къдя бе?
  • 54 10101

    30 2 Отговор
    Никой не смее открито да заявява позиция относно ролята на ДПС във властта.
    ДОГАН и ПЕЕВСКИ са недосегаеми и постоянно им се правят метани.
    ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ДО МОМЕНТА С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА КОСТОВ ИМ СЛУГУВАТ.
    Явно зависимостите са толкова силни, че няма измъкване.
    ЖАЛКО.
  • 55 спец

    23 10 Отговор
    Мадам В. пак се е объркала. Политическата учиндолска еднодневка е капан за всеки, който се хване с нея.
  • 56 Ами

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Значи да дадем властта на тези,които имат опит в краденето.
  • 57 666666

    34 11 Отговор
    Славчо е тайна патерица на ГРОБ.През толкова дни на протести ,един път не излезе да изрази мнение ,собствено и на партията му за Гешев ,за Тиквата ,за икономическите проблеми,социалните проблеми, проблемите на хората ,корупцията и кражбите на властта .Той си мълчи и тихо подкрепя ГРОБ. Чака изборите ,за да влезе в тиха платена коалиция с настоящата мафия.

    Коментиран от #58

  • 58 За колко

    3 2 Отговор

    До коментар #57 от "666666":

    гроша драскаш простотия? 😁
  • 59 ASAN

    29 3 Отговор
    Тази не беше ли метреса на сокола:)
  • 60 Доган Ефенди

    20 2 Отговор
    Ох-х Валерия .......Хубаво ми беше с теб.
  • 61 Без име

    27 1 Отговор
    Цяло село знае ,че си на заплата при Доган. Мнението си го заври отзад.
  • 62 Бай Шиле

    17 3 Отговор

    До коментар #27 от "атни БКП":

    А бе умник,хората не пишат,че Костов е тъп.Пишат,че е крадец.
  • 63 пиперо

    20 1 Отговор
    мнението на тази скумрия с това лице не е меродавно.факти престанете да ни занимавате с изказванията на знайни и незнайни призраци.
  • 64 ......

    12 6 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    Че той си е циганин-крадец. Ама голям. И тиквата не може го стигна.

    Коментиран от #67

  • 65 Criminal

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Румелиец":

    Лекарствата си забравил.......онези жълтите.........
  • 66 Казуар

    23 4 Отговор

    До коментар #7 от "Костов...":

    Борисов е селски кмет в сравнение с Иван Костов.Защо само се говори че е откраднал а не се докаже. Александър Божков комунягите го наричаха господин 10 процента, и след като почина семейството му живее като обикновени хора, дъщеря му почина в недоимък. Журналисти като старата чанта Валерия Велева това вече не ги интересува.

    Коментиран от #84

  • 67 демократ

    22 16 Отговор

    До коментар #64 от "......":

    Пропагандата какво ли не прави със стадото.
    Иван Костов е единствения качествен и умен Премиер след прехода.
    България имаше късмет с него, че успя да спаси фалиралата и оглозгана държава , стабилизира я и я преведе по пътя към силните европейски държави . Огромните европейски средства които се наляха обаче ,отидоха в чекмеджетата на мафията , докато стадото се възхищаваше на Бацето, който говореше на прост език за прости хора, а умните напуснаха държавата.
  • 68 Той е

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    Такъв, какъвто го каза ти. Не може да подариш, защото това е което се случи тогава един куп предприятия, чрез разбойническо-ментарджийски дружества, на един куп знайни и незнайни играчи?!? Ти на това как му казваш, защото аз участвах в тази игра с книжките. Хората, както и сега между впрочем нямаха пари и си продадоха дяловете за жълти стотинки. Това за мен си е пладнешки обир, от където и да го гледаш. Тези хора знаеха какво ще се случи и къде ще отидат боновете.
  • 69 Всезнаещият

    5 6 Отговор

    До коментар #52 от "Стефан":

    сподели за фирмите на сините братя който точеха ДДС то и се отчитаха на този когото възхваляваш.Този който им даваше куфарчетата с дукоменти и получаваше чувалчетата с пачки.
  • 70 Изостанал яко

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    А тези опитните , какво правят????
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Чичо мераклия

    7 1 Отговор
    Аууууу, дърт.а Св.ирка
  • 73 Кара Ибрахим страстни...

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Румелиец":

    Ох, Коте, отвори си сърцето и "Задната сладка порта"....имам много страст и любов за теб!
  • 74 шр66

    14 0 Отговор
    мацам В, най леката жена в журналистиката. московска мурзилка и орална приятелка на доган и бойко.
  • 75 СусБе

    6 1 Отговор
    Ти понеже си грозна като г...з нищо няма и никой няма да ти вкарва... освен ако не е ма много пиян!
  • 76 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    ОТ НЕЯ, ВЕЧЕ, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОИЗВЕДЕН ПАСТЕТ !!!!!!!!!!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Neo

    15 1 Отговор
    Този дърт метил вече не помни какво е лапал и какво е плюл....
  • 79 BGnewgeneration

    14 0 Отговор
    Не я слушайте тази жена. Интересно като каква се явява, нито е някакъв анализатор от ранга на Тома Томов нито нищо, а и не е умна.
  • 80 Защо триете?

    10 3 Отговор
    Не съм употребявал нецензурен език? Казах личното си мнение за един обитател на Драгалевци. Сигурен съм че то се споделя от огромен брой хора.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Дядо Поп

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Ало,Жоре! Президентът на Украйна Зеленски е бивш цирков КОМИК!! Сега -успешен политик!! Схващаш ли бе тикво???
  • 83 Кенеди

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "колориметър":

    Така е БГ след 5 г ще я няма , ще останат гербаджиите , румби меди
    .
  • 84 Бай Шиле

    7 1 Отговор

    До коментар #66 от "Казуар":

    Не думай! Нека се публикува имотната декларация на наследниците на А.Божков и тогава ще обсъждаме това за комунягите.
  • 85 вили

    7 0 Отговор
    Герб и ДСП са мафията на България трябва да бъдата унищожени с огнехвъргачики друго спасение няма
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ХХХХ

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    Костов разпродаде Българската индустрия и награби колкото можа за себеси. И на практика е продажник.
    Освен това е и предател и отдавна трябваше да бъде съден за измяна. При гласувано и прито решение на народното събрание да не се подписва договор с определени клаузи и ти да отидеш да го подпишеш със тях.
    Става въпрос за 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй.

    Коментиран от #89

  • 88 Руд

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Ти явно гласуваш за тези с опит в кражбите
  • 89 Не само

    9 2 Отговор

    До коментар #87 от "ХХХХ":

    Същия Костов подписа договор за цената на която държавата изкупува ел емергията от Марица Изток 3, заради което има принос за цената на тока до днес! А за т.н. приватизация - думите са малко .... Договорите с "купувачите" са такива, че и Арабаджиеви, и Баневи ще осъдят държавата в Страсбург, но сметката ще плати "матряла".
  • 90 а какъв е

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    Защо, според теб Костов какъв е? Света вода ненапита ли?! Ами аз до ден днешен си чакам едни 400 евро поради фалита на БГА Балкан. Разбира се, отдавна съм ги подарила на костов и компания, пък сигурно са много като мен. Крадци, мошеници, члгаджии и мафиоти, и нищо свястно от 30 години насам в управлението на Бг.
  • 91 Николай

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    Костов и цялата пасмина около него са крадци
  • 92 Коментори

    2 0 Отговор
    Адски тъпо и гадно е да сепоставят нещастните сбърканяци от северна маке и нас БГ на една плоскост като еднакво виновни за идиотската ситуация в междудържавните ни отноения. Кога и в какво сме ги нападали и обиждали както те нас? Ние искаме да спрат с антибългарската риторика и кражбата на българска история, а езика им ако щат да го обявяват и за марсианско-патагонски, на нас ни е през оная ни работа, че оттатък.
  • 93 БРАВО БОКОООО

    4 1 Отговор
    НАУКАТА СКОРО ЩЕ СИ БЛЪСКА ГЛАВАТА С ВЕКОВЕ ................ОТКЪДЕ Е КОЛТУРАТА НА БМБ И ПКП !
  • 94 войводата

    9 0 Отговор
    АБЕ РОДООТСТЪПНИК МРЪСЕН ТА СДС И ГЕРБ СА ЕДНА И СЪЩА КОРУМПИРАНА И МАФИОТСКА СТРУКТОРА ОТ ПРЕДАТЕЛИ НА РОДИНАТА НИ И НАЙ- ВЕЧЕ ГРАБИТЕЛИ !!!

    Коментиран от #95

  • 95 Има голяма разлика

    4 0 Отговор

    До коментар #94 от "войводата":

    Голяма част от симпатизантите на СДС бяха хора, неприети, или изключени от БКП, но ползвали превилегии при соца. /като Гарелов/. Докато в ГЕРБ са все членове и дори парт секр в БКП. Към това прибавете мафиотската същност на групировката. Всъщност цветарите са бандитска структура, легализирана като ПП. Основна цел - кражби и присвоявания за лично обогатяване. И това постигат с всички средства и похвати на мафиите по света, включително и физическо елеминиране на неудобните. Особено когато иде реч за заличаване миналото на боса на мафиотската им "партия".
  • 96 Дино

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Ами гласувай за БСП те имат опит
  • 97 Булаир

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    Най-голям крадец и сиганин от класа. Заради него българските пенсионери вземат мизерни пенсии, и то когато станат на 100 години. Заради тая гад черно-синя.
  • 98 той е

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "БКП":

    крадец. Разпродаде де що имаше в БГ.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 йокин

    1 0 Отговор
    Усетил,се ха.Някой,му е подшушнал.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове