Last news in Fakti

6 Декември, 2020 12:10 5 203 78

Симеон Дянков: Върви се към вдигане на данъците

  • симеон дянков-
  • данъци-
  • ддс-
  • финанси-
  • криза

Според бившия финансов министър това ще случи поради тежката икономическа криза, предизвикана от коронавируса

Симеон Дянков: Върви се към вдигане на данъците - 1
Снимка: БГНЕС

До две години данъците в България ще бъдат вдигнати, върви се натам. Такова мнение изказа от Вашингтон бившият финансов министър Симеон Дянков в ефира на bTV.

По думите му това ще случи поради тежката икономическа криза, предизвикана от COVID-19. Според него по-вероятно е да се вдигне ДДС-то, защото у нас има изградени работещи механизми за неговото събиране и от него ще влязат повече приходи в бюджета.

В момента правителството тича след кризата, а причината е, че няма икономисти в самото правителство. Смятам, че би било редно кабинетът да се облегне и на други икономически експерти – такива, които са извън парламента, обясни Дянков.

По този начин бившият финансов министър смята, че хора с различни политически пристрастия ще дават идеи за мерки, които няма да са предизборно обвързани.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ива Бебека; жената на Маджев

    32 2 Отговор
    Ще ни затворите кръчмата???? Няма да стане

    Коментиран от #53, #75

  • 2 пожелание

    89 14 Отговор
    Данъците да се вдигат на богатите ,защото те и без това не искат да плащат 10% , а крият пари от обороти и осигуровки !
  • 3 Браво

    48 2 Отговор
    На къде повече, то може до без край Да. Без коментар повече!

    Коментиран от #58

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    78 7 Отговор
    СИМЕОНИ и ти не беше ЦВЕТЕ помниме постната пица
  • 5 Гладен брокер

    75 5 Отговор
    Пицарчето пак почна да се прави на капацитет.
  • 6 Бацо

    48 10 Отговор
    Ми нали и след изборите ще трябва за шкафа
  • 7 ТаУмВзе

    53 10 Отговор
    Финалната права на икономическо оръжие краварско, вече ни е Закопало. Честито Робе! И кой ще ги плаща тия данъци? Няма вече матрял. Измря или се Евакуира.
  • 8 Жак Фреско

    59 4 Отговор
    Това са глупостите на един палячо! Прозорливите хора виждат че системата се разпада!
  • 9 Centurion

    50 3 Отговор
    А след като,има икономическа криза,от къде пари за по високи данъци???Или накратко, не ми стана ясно от къде ще дойде водата за вятърната мелница!Според мен се върви към тотално задлъжняване на всички,и към повсеместен разпада!
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 0 Отговор
    а ромите нищо не плащат

    Коментиран от #38

  • 11 При

    65 2 Отговор
    тая армия от чиновници и хрантутници кой би издържал , бе ? Безработица , фалити , страшна криза - кой да ги изработи тези пари за вдигане на данъци , бе ?

    Коментиран от #45

  • 12 Намаляване

    55 3 Отговор
    На депутатите и чиновниците наполовина. Само това ще ни спаси.
  • 13 С наште

    43 6 Отговор
    ГЕРБ напред към най висока смъртносг в света.
  • 14 Това казва Флик

    39 4 Отговор
    Подгряване на водата в тенджерата и 6 млн. жаби за варене.
  • 15 Гост

    46 2 Отговор
    Абе крадец ти ли ще ни учиш на икономика.За всички като теб затвор и конфискация
  • 16 pbdan

    43 8 Отговор
    Дaнъĸът тpябвa дa e пpoгpecивeн, зaщoтo xopaтa c пo-ниcĸи дoxoди плaщaт oтнocитeлнo мнoгo зa aĸцизнитe cтoĸи. Haпpимep: зaплaтa 1000лв. дaнъĸ 10% -100лв. , 500лв. зa xpaнa, тoĸ,вoдa, и дp. oщe 20% ДДC -100лв., oт ocтaнaлитe 400лв. (150лв. бeнзин, 100лв. aлĸoxoл, 150лв. цигapи) c 50% aĸциз и 20%ДДС -233лв. Oбщo 433лв. или 43,3% дaнъĸ и aĸциз. Toзи ĸoйтo взимa 100 000лв. мeceчнo дa xapчи 10 пъти пoвeчe зa гopeизбpoeнитe нeщa, тoвa ca 3330лв. (oбщo 13 333лв. дaнъĸ и aĸциз) , нo ocтaнaлитe 86 667 лeвa мoжe дa ги влoжи няĸъдe, дa ĸyпи зeмя, жилищe или пpocтo дa ги дъpжи в бaнĸa. Дaнъĸът мy излизa 13,3%.

    Коментиран от #61, #66

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 некоректно

    24 0 Отговор
    Марийка както винаги с цензурирана извадка от изказването.
    Защо бе Марийче си орязала основните предложения в изказването на "постната пица" , нещо така да е казал за Иван Костов с който отново искат да си позабършат оакването ?
  • 19 ГЕРБ=БСП

    30 5 Отговор
    Те в момента за обикновените хора у нас. Всички осигуровки, данък върху доходи, имоти, коли ... акцизи, ДДС общо са около 50% от БВП. Накъде повече да ги вдигат за бедните? Като се вземе предвид, че 2 млн. пенсионери не плащат осигуровки и данък върху доходи. Също така 0,5 млн чиновници не плащат или плащат по-ниски осигуровки от работниците. А такива плащат само 3 млн. работници. А за депутати, министри и висши чиновници има осигурителен праг и за доходи над него плащат само 10% данък доход, но не и осигуровки Също така богаташите не харчат целия си доход, а една част спестяват. И върху тази част, която спестяват не плащат ДДС и акциз.
  • 20 Стойко

    35 7 Отговор
    Затова е прав Дянков. Със заемите които взема Борисов се върви не само към вдигане на местни данъци и такси,глоби но и към намаляване на доходите !Приятели ! Мили , клети и подтиснати сънародници ! За 2 месеца от правителството на Бойко Борисов бяха изтеглени 6 милиарда лева нов дълг който се води не на Борисов а на гърба на народа ! Края на месец септември 2.5 милиарда евро ( 5 милиарда лева) които в началото на октомври бяха преведени по сметката на БНБ и сега 526 милиона евро ( малко над 1 милиард лева) за справяне с пандемията! 6 милиарда !!!!!! На клетия гръб на Българския народ ! С тези милиарди Борисов си купува време да докрета до изборите през март! Не го интересува ни най малко че ще го връщат с робско тегло вашите деца , с увеличени данъци и осигуровки и ниски доходи ! А да попитам някой от вас ( освен държавните хрантутници , полицаи , учители ,кръчмари и хотелиери ) получи ли финансова помощ от правителството на Борисов за справяне с пандемията?

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 един от многото

    32 0 Отговор
    Не е ли по добре да накарат по някакъв начин всички , живеещи в България да си плащат данъците и задълженията?
  • 23 Така е

    32 6 Отговор

    До коментар #20 от "Стойко":

    Бандита е опоскал страната като термит! Държавната хазна е опразнена като изтупан брашнян чувал! За да спечели време и да отложи изправянето му пред правосъдието раздаде последните остатъци от валутния резерв на компактни групи като пенсионери, кръчмари, хотелиери , полицаи , учители и държавни служители. Сега вече изправен пред опоскана държавна хазна тегли 5-милиарден заем за да докрета до редовните избори които се надява той да проведе. Българина е натоварен с нови милиарди които ще връща с робско тегло. Но бандита това не го интересува. В името на собственото си спасение и оцеляване е готов да хвърли страната в хаос и финансов банкрут и ново жестоко обедняване на населението.
  • 24 Прави сте

    29 7 Отговор
    Хунтата ни сложи чатала на врата с нов дълг който ще плаща населението от 5 милиарда лева преди 2 месеца а сега тегли още 1 милиард а в същото време реши да вдигне газа с 20%. По централните емисии на БТВ и БНТ казаха че новия многомилиарден дълг ще отидел за попълване на изпразнения валутен резерв и дефицита в бюджета защото парите били изхарчени за борба с КОВИД19 а също и заради спадналите приходи заради пандемията и заради раздадените пари в публичния и държавен сектор , за бонуси за полиция и лекари , за бонуси за учителите за първия учебен ден 15 септември , заради спадналите приходи заради намаленото ДДС за ресторантьори и хотелиери от 20 на 9%. А да питам тук читателите ? Някой от вас получи ли пари от правителството за подпомагане заради пандемията? Или изпразнения валутен резерв отиде за близките до властта крадци и в нощното шкафче на Буда и обърнати в кюлчета висококаратово злато?

    Коментиран от #36

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 sbs

    25 1 Отговор
    Бившият финансов министър Симеон Дянков е бил уволнен от Бойко Борисов заради сигнал за участие в корупционна сделка, обяви Яне Янев в ефира на "Нова телевизия". Председателят на РЗС беше председател на комисията по корупция на високите етажи на властта в 41-то Народно събрание. 10.05.2013 08:28

    ТОЗИ ЛИ ДАВА МНЕНИЯ

    Според него Дянков е получил облаги при емитиране на облигационния заем през май 2012 година. ---Няколко дни след като заемът е бил взет, е бил освободен запор върху хотел на стойност 50 млн. евро, каза Янев.
  • 27 Хаха

    12 3 Отговор
    Добре, че заминавам след празниците ...
  • 28 туй то

    25 2 Отговор
    Много е просто застанете на светофара на Горублене и пишете кой с каква кола излиза от София в почивни дни , и празници . От там не е толкова трудно да се върви към данък лукс и подобни . Но ако се тръгне отново към основите на социалната пирамида , до 3 години няма да има "индианци" а само вождове , и вождовете ще седят по дърветата да не ги повлекат напускащите територията тълпи .
  • 29 бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР

    16 4 Отговор

    До коментар #25 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аз напълно подкрепям Козлодуй! Ние сме доволни и щастливи че победителя и лидер като мен Бойко Борисов тегли милиардни кредити на ваш гръб! Ние с Козлодуй не работим и не ни пука! Тези милиарди ще ги връщат работещите и хората на наемния труд. С по високи социални и пенсионни и здравни осигуровки ,по високи данъци и такси и солени глоби и разбира се с ниски доходи. Козлодуй си взема пенсия , аз получавам траншове от тези заеми на ваш гръб да купувам гласове за ГЕРБ в ромските гета и махали . Ние с Козлодуй нямаме деца за да сме притеснени че ще превиват гърбове и блъскат като волове да ги изплащат . Умен е Бойко , тарикат и великан. Все едно някой от вас да отиде в дружество за бързи кредити ,да вземе парите в кеш а да се води заема на друг. Както Бойко прибира парите а вие ще ги връщате. Велик си Бойко ,великан!
  • 30 Антигерб

    26 2 Отговор
    Дянков и ти си един икономист колкото баце - навсякъде по света при криза се намаляват данъците и се съкращават разходите (разбирай администрацията) за да се стимулира икономиката да се възстанови отделно със подпомагане на дребния бизнес а вие искате да вдигате данъците.

    Това вече ще е краят на България - умният човек прави първо хората богати и после им взема големи данъци а вие искате бедния българин до край да го ошушкате. Разликата е че парите ще ги вземете сега а ако стане богат ще ги вземате в бъдеще но кой го интересува бъдещето.
  • 31 Чиновниците, ще събират данъците!! На

    18 2 Отговор
    Всеки работещ де стой до главата един бирник и един полицай, ЧСИ ще чакат до вратата, кой то не се издължи, ЧСИ и полицая отиват до дома на работещия да му вземат покъштнината!!! По пътя може да се пресъедини и Колектор, ако е останала риза на гърба на този, който работи!! Позната история от един филм с Тодор Колев,,!!! А и един хубав разказ има за "Андрешко" всички щени направят "Андрешковци" ако продължаваме да Спиме,!!!! Не чакайте да станете Андрешковци и Пурковци, събудетесе!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Васил

    35 2 Отговор
    А не е ли по лесно съкращаване на 50% от излишната държавна администрация и прилежащите хранилки?

    Коментиран от #35, #37

  • 34 7878

    22 1 Отговор
    Дянков знае как да вдига данъци и да ги ''усвоява''.
    Дянков знае как да се замразяват заплати и да се обръсне народа до кокал. Предлага си услугите като хиена, надушила кожи и кости.
  • 35 ГЕРБав ТУЛУП

    15 3 Отговор

    До коментар #33 от "Васил":

    Трудно е.Губим ги като гласове.Много е трудно, защото КОКАЛА НЕ НИ СЕ ДАВА.Готин е. :-)
  • 36 7878

    15 4 Отговор

    До коментар #24 от "Прави сте":

    Хунтата ви сложила чатала, а къде бяхте, когато народът протестира цяло лято- набивахте по форумите опорката ''протестиращите ни пречат'', ''протестът е платен'', ''коя е алтернативата'', ''кой предлагате, няма друг освен ББ''. Ето ви сега хубавата алтернатива, която ГЕРБ ще ви предложат- най- големите инквизитори- Дянков и Костов.
  • 37 7878

    13 2 Отговор

    До коментар #33 от "Васил":

    Имаше статия в друга медия, че голяма част от ДДС и акциз от определени стоки отиват за заплати на администрацията. Така че и пенсионерите, и безработните, и социално слабите плащат заплатите на чиновниците.

    Коментиран от #42

  • 38 циганин

    3 10 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    а ти къв си блъгарин или тручин и откъде знаиш ко плащами
  • 39 Вдигайте

    5 3 Отговор
    На пролет отивам на протеста.
  • 40 Симеонеее

    14 2 Отговор
    скрий се БЕ да те еб@ у боклука !
  • 41 оня

    14 1 Отговор
    Ти какво направи бре, за народа?:)) Пропусна да въведеш данък въздух-дишане:)) М.аломник
  • 42 Администрацията

    13 2 Отговор

    До коментар #37 от "7878":

    трябва да се съкрати наполовина - ама никой не смее, нали са гласоподаватели.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 лют пипер

    17 0 Отговор
    Дянков,ти ли искаш да си в правителството? И пак да ни поднесеш "постната пица" ли? Само тестото ,но вече и без брашно. Я върви намайната синекадърнико!

    Коментиран от #48

  • 45 Просветен илюминат

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "При":

    Проблема е,че няма пари и е криза и те вдигат данъци.А да не забравяме,че парите са хартия и някой ги печата.
    Сега ще сте изправени пред това,което се задаваше преди вируса и него за капак става нещо като 3 в 1.
    Писах,че все още нищо не сте видели какво предстои,но вече мъглата започва леко да се разсейва и картинката да се изяснява.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ТОЗИ СПЕСТИ ОТ БАНИЧКИ

    12 1 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ. .И СТАНА МИЛИОНЕР В ДОЛАРИ. .СЕГА АКЪЛ РАЗДАВА. .ПРОДАЖНИК. .АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ. .ДАНЪЦИТЕ ЩЕ ВЪРВЯТ НАГОРЕ ЗАЩОТО БАТ БОЙКО ВЗЕ 40 МИЛЯРДА ЕВРО ЗАЕМИ ЗА 10 ГОДИНИ. .ЛИХВИТЕ СЕ ВДИГАТ. .ЕВРЕИТЕ СИ ИСКАТ ОБРАТНО ПАРИТЕ. .ТРЯБВА И ДА СЕ ПЛАЩА ЗА САМОЛЕТИТЕ КОРАБИТЕ И ДРУГИ. .ЩЕ ГО ИЗГЪРБЯТ ТОЯ НАРОД ОЩЕ 100 ГОДИНИ. .НА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ..БСП ДПС ДАЙ ИМ СЕ ВЗЕМЕ БИЗНЕСА И МИЛИОНИТЕ И ДА СЕ ИЗПЛАЩА ДЪЛГА. .МРЪСНО КРАДЛИВО ПРОДАЖНО ПЛЕМЕ. .
  • 48 sbs

    8 0 Отговор

    До коментар #44 от "лют пипер":

    ГРЕШИШ ОТНОСТНО КАДЪРНОСТТА МУ -ПРОЧЕТИ ПО-ГОРНИЯТ МИ КОМЕНТАР И ЩЕ ВИДИШ КОЛКО Е КАДЪРЕН ДА ПРИБИРА --
  • 49 a bee

    7 0 Отговор
    Ко казува посната пица ?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Порно

    14 0 Отговор
    Да вдигаш ДДС означава да бъркаш в джоба на бедните.

    Коментиран от #55

  • 52 само питам

    14 0 Отговор
    Дянков винаги изпълзява, за да съветва- 'стригане до кокал'. ТОЙ ОБИЧА ДА ''СТРИЖЕ'' БЕДНИЯ НАРОД.
    Кой беше слял няколко сметки ведно в НАП и парите изчезнаха?
  • 53 Жалко за старите кучета

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ива Бебека; жената на Маджев":

    България влиза в дългова спирала водовъртеж след вземането на поредния заем от бб следва финансова криза с летален изход и колапс всеки нов заем за да се рефинансира старият и кой ще връща заема към банката до 2100 година.
  • 54 Юлия

    15 0 Отговор
    Защо перманентно ни натрапвате мнението на този?!?
  • 55 7878

    13 0 Отговор

    До коментар #51 от "Порно":

    Той и обкръжението му никога не ощетяват бизнеса. Ударът винаги е върху бедния народ.
  • 56 Дянков

    6 0 Отговор
    Знаеш ли кога гущера казва...пръц?
  • 57 Един

    12 1 Отговор
    Само ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК както е в цивилизираните държави. Другото е грабеж.
  • 58 Поли

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Браво":

    В нашата община Симитли няма накъде повече и да ги вдигат и сме спокойни защото са двойно по-скъпи от другите общини данъка на колата ми в Симитли е 160 лв ама същата кола примерно в Благоевград е 80 лв. Сега масово хората сменят личните си карти с адрес Благоевград и се махаме от нашия алчен кмет
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 мюмюн ага

    4 0 Отговор
    Ка ко туй нещо данък?Яде ли са пии ли са?
    Ние такова нещо никога не сме плащали.Ние само ядем пием,крадем и лъжем и на изборите по 50лв взимаме от ония чичка с шкафовете.
  • 61 истина

    4 4 Отговор

    До коментар #16 от "pbdan":

    СЛЕД ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА СЛЕДВАТ И ПЕТ ПРОЦЕНТА ДИВИДЕНТ И ДАНЪКА РЕАЛНО Е ПЕТНАДЕСЕТ ПРОЦЕНТА . ПРОГРЕСИВНИЯ ДАНЪК ЩЕ ФАЛИРА ОКОНЧАТЕЛНО БИЗНЕСА . ЗАЩО ГЛЕДАТЕ В ДЖОБА НА ПО ИСКАРАЛИ ПАРИ . ТЕ СА РАБОТИЛИ , А КАКВО ПРАВЯТ МЪРДИТЕ . ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА Е СПРАВЕДЛИВ , КОЙТО РАБОТИ И ИЗКАРВА ПОВЕЧЕ ПАРИ , ЩЕ ПЛАЩА И ПОВЕЧЕ .

    Коментиран от #67, #69

  • 62 Хасан

    8 0 Отговор
    Абе Дянков ..първо си отглеждаш крави и след това ги доиш ..а тоя иска директни месото от кравите ..вземи пример от турците ..намалят данъци ,дават ниски кредити ,правят девалвация само и само икономиката да вървиб
  • 63 Пипи Дългото чорапче

    4 0 Отговор
    оле Брад Пит пак се появи Сигурно и той ще се надбягва за нов кокал
  • 64 гжгж

    7 0 Отговор
    Не се очудвайте от Монката, драги съфорумци.😎 Малко справка : Женен за хазарка от щатите и дългогодишен служител в мвф. Много такива банкерчета са спуснати в различните страни по света. Ми Макарончо и той такъв. Тука доста оглушително се мълчи какви ги е забъркал във Франция, та запали държавата. Та такива затова са пратени.
  • 65 КОИ ДАНЪЦИ

    7 0 Отговор
    Кои данъци ще вдигате ? ДДС на колко - 80 % ?
  • 66 Язе

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "pbdan":

    А защо не са учили?Когато те са висяли по кафетата,другите са ходили да учат за по-добър живот и реализация.Дали има разлика между чистачка(нищо лошо против тях)и ръководител IT проекти?Всички искат голями заплати но какво предлагат?

    Коментиран от #68

  • 67 pbdan

    9 0 Отговор

    До коментар #61 от "истина":

    В повечето, да не кажа във всичките държави от ЕС данъкът е прогресивен. Особено в Германия и Франция. Един програмист с 4-6 хил. заплата не е мърда в сравнение с някой търговец на едро дето получава по 100хил. лв месечно. Да не говорим за черен и сив "бизнес", които не си плащат данъците, не осигуряват на пълни заплати работниците си, крадящите ДДС...
  • 68 pbdan

    8 0 Отговор

    До коментар #66 от "Язе":

    От много учене не се забогатява, особено у нас. Може да станеш добър програмист, да си добър в КАМ-КАД системите, лекар или зъболекар с име, архитект. Няма да гладуваш естествено, но богат няма да станеш. Големите пари са в политиката, търговията на едро и по-рядко в производството. Без принуда, експлоатация, разни врътки със законите, лобиране не става. Както казваха руснаците - това което ни говореха за социализма и комунизма се оказа лъжа, но което ни говореха за капитализма беше вярно.
  • 69 7878

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "истина":

    Кой бизнес? Какъв бизнес има в БГ- кръчми, хотели, магазини...
    Бизнесът се ояде яко последните години, народът обедня. Колкото по- богат става бизнеса, толкова повече реве, че щял да фалира. В ПРОВАНСА АЛЧНИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ И ЛОЗАРИ ПРИБРАХА РЕКОЛТАТА И СЕГА ВЪРТЯТ/СУЧАТ/БАВЯТ, не плащат рентите на хората, щото щели да се заразят. А ПОСЛЕДНИЯТ месец за изплащане изтича. Отсега започнаха с номерата.
  • 70 някой си

    2 0 Отговор
    Нищо не пишете за ,,КОМИСИЯТА" която пицарчето предложи в днешното интервю.Състав: той самия, Ив.Костов и Орешарски.Тримата да оглавили тази комисия защото разбирали от реформи в такова положение. Е?
  • 71 Жоро

    5 1 Отговор
    От две години само вдигат заплатите на държавните служители вместо да ги съкращават!
  • 72 Педро

    5 1 Отговор
    Много лешояди а мършата е малко,това е проблема
  • 73 Педро

    5 1 Отговор
    Много лешояди а мършата е малко
  • 74 Ха така.....

    3 0 Отговор
    Вдигайте данъците на нас Маргиналните, дето пълним хазната, а вдигайте заплатите на чиновниците, дето гласуват за вас.
  • 75 Финансиста

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ива Бебека; жената на Маджев":

    Данъците автоматически се вдигнаха , с последния заем от 6 милиарда евро ,който задържа временно Борисов във властта.!
    Ще ги връщаме ние ,включително и откраднатите 40%.
    Много ни е скъп крадеца , а и нищо няма да върне?
  • 76 герберастка

    1 0 Отговор
    герберастка сган
  • 77 chi

    0 0 Отговор
    Аз мисля, че се върви към Народен съд!
  • 78 анонимин

    0 0 Отговор
    Този некадърник откъде изплува пак!Няма криза ,има безбожно крадене!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове