ФАКТИ.БГ

Правителството се хвали с повишени доходи

Започва подготовката за изпълнение на втората фаза от ваксинацията, обхващаща 15 000 души в домовете за стари хора и около 11 000 души персонал

Публикувана: 2 Януари, 2021 17:46
75 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1642
Правителството се хвали с повишени доходи
Снимка: МС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.6 от 14 гласа.

Положихме огромни усилия, за да изпълним всеки поет ангажимент за повишаване на доходите, дори в условията на пандемия. От 1 януари минималната работна заплата е 650 лева, а минималната пенсия за осигурителен стаж и възраст вече е 300 лв., за което са осигурени 474 млн. лв. От юли всички пенсии ще се осъвременят с 5%. Продължава и подкрепата за бизнеса. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в началото на днешното работно съвещание, което премиерът свика с членове на правителството.

Премиерът Борисов отбеляза още, че от началото на настоящата година възнаграждението за нощен труд е минимум 1 лв. на час, а минималното обезщетение за безработица остава 12 лв. на ден, след като през октомври беше увеличено от 9 лв. Също така до 30 юни хората, пропуснали срока, могат да прехвърлят парите от „вторите“ пенсии от универсален фонд в НОИ, ако сметнат, че така ще е по-изгодно за тях.

Министър-председателят Борисов акцентира върху подкрепата на държавата за най-уязвимите в кризата, породена от пандемията. Премиерът посочи, че през настоящата година екипите на патронажната грижа в 226 общини и 18 столични района ще продължат да доставят храни и лекарства и да помагат за извършване на някои административни услуги. 50 000 възрастни и хора с ниски доходи ще получават топъл обяд. Над 3 000 души ще могат да се хранят в обществените трапезарии в страната, а около 300 000 ще получат пакети с храни от първа необходимост. Продължава подкрепата от 50 лв. към пенсиите за 2,1 млн. пенсионери, а през април 392 000 пенсионери с пенсии от 300,01 лв. до 369 лв. ще получат еднократна добавка от 120 лв. за храна. Продължават и всички видове социална подкрепа за хората с увреждания и се увеличават заплатите на личните асистенти. Размерът на помощта за отопление отново ще е около 500 лв. за целия зимен сезон.

През новата 2021 година всички семейства със записани в I и в VIII клас деца ще могат да получат по 300 лв. помощ. Осигурени са и 73 млн. лв. за подкрепа на семействата с деца до 14г., които учат от разстояние. Семействата ще имат право на детски надбавки или на данъчни облекчения в зависимост от доходите, а нискодоходните ще имат право и на двете. Увеличава се размерът на данъчното облекчение за деца върху сумата от годишната данъчна основа на родителите.

„Работим по мерките за запазването на заетостта, най-вече сме се фокусирали върху мярката „Запази ме“ за затворените бизнеси. От 1 януари увеличаваме изплащането на обезщетението и то ще бъде 75 % от брутното трудово възнаграждение. Правим всичко възможно да извършваме ритмично плащания, които до момента са почти 11 млн. лв., имаме общо около 50 млн. лв. по тази мярка“, заяви в рамките на работното съвещание министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. Министър Сачева добави, че в момента е отворена и схемата за патронажна грижа и общините могат да кандидатстват. „Увеличени са и стандартите за социални услуги. Общините могат да кандидатстват и за т.нар. „COVID стандарт“, чрез който може в домовете за стари хора и за хората с увреждания да могат за се закупуват дезинфектанти и предпазни средства“, каза още министърът на труда и социалната политика.

През настоящата година продължава да действа мярката за запазване на заетостта 60/40, за което са предвидени 600 млн. лв. С 40 млн. лв. до края на март продължава и мярката 80/20 за секторите „Туризъм“, „Хотелиерство и ресторантьорство“ и „Транспорт“. До 31 март работниците от затворените бизнеси ще могат да получават компенсации в размер на 75% от осигурителния си доход.

Министър Лъчезар Борисов докладва, че по линия на Министерството на икономиката държавата е помогнала на българския бизнес с над 500 милиона лева от началото на пандемията. „Очакваме сериозно ускоряване на този процес през следващите месеци, като се надяваме тази сума да бъде удвоена“, съобщи той. Министърът на икономика заяви, че вече 2538 фирми са подали заявления за участие в програмата, по която министерството работи заедно с НАП. Очаква се скоро Европейската комисия да нотифицира схемата, за да може тя да заработи. „През този месец ще разгледаме и 3354 заявления по програмата за помощ на микро и малки предприятия. Вече сме подписали 147 договора на стойност 65,6 милиона лева, с която подпомагаме инвестиции по процедурата за производствен капацитет на средните предприятия“, съобщи още министър Борисов. В рамките на работното съвещание той докладва още, че в Хърватия е пристигнала и помощта, изпратена от българската държава, във връзка със силното земетресение. С подкрепата на българските военни в Хърватия вече са получени 100 радиатора и 500 походни легла. Към страната пътуват и камиони и с минерална вода. Българският бизнес също е изразил желание да помогне на хърватския народ.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов акцентира върху увеличението на доходите в сектор сигурност. „За четвърта поредна година доходите на служителите в сектор сигурност бяха увеличени – както на военнослужещите, така и на полицаите. Четири поредни години с по 10%. Ако вземем и комулативния ефект, реално е около 48% увеличението на заплатите на хората в сектора - нещо, което в практиката на въоръжените сили не се е случвало никога“, отбеляза вицепремиерът. Каракачанов акцентира също върху отделените средства за модернизация и възстановяване на бойната техника и инвестициите в способностите на армията. „Средствата отиват за сигурност, но минават и през българската икономика“, изтъкна вицепремиерът и даде пример с проектите за фрегатите, машините на специалните сили и модернизацията на танковете Т-72.

По отношение на ваксинацията министърът на здравеопазването Костадин Ангелов докладва, че вече се създава организация за стартиране и на втората фаза с пристигането в страната на новите доставки ваксини. Подготвя се ваксинацията на 15 000 души в домовете за стари хора и около 11 000 души персонал, като общините вече събират списъците със съгласие. Министърът на здравеопазването докладва също така, че към момента ситуацията в страната се подобрява и има отчетлив резултат от противоепидемичните мерки, а 14-дневната заболеваемост е 180 на 100 000 души. Излекуваните са трайно повече от новозаболелите. От своя страна премиерът Бойко Борисов изрази увереност, че ако продължава да се следи внимателно ситуацията и се реагира гъвкаво, страната ни ще преодолее пандемията и ще стане ясно, че България е успяла да управлява най-добре кризата, засегнала целия свят.


България

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.6 от 14 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
гост
1 Отговор
Измамници измет инпотентна

Коментиран от #54


Оценка:
-8 +72

zeus
2 Отговор
Хахаха, може да се похвалят само с пълни нощни шкафчета и още милиарди дълг.

Оценка:
-9 +70

28-03
3 Отговор
Слави премиер,Ванката президент,точка!

Оценка:
-22 +19

4
Този коментар е премахнат от модератор.
гост
5 Отговор
Хвали ме уста , тежко ти п.сран г.з !- българска поговорка !

Оценка:
-6 +47

ГРАД КОЗЛОДУЙ
6 Отговор
Винаги и да края на живота си ще гласувам за Бойко Борисов.

Коментиран от #24, #25


Оценка:
-57 +9

xaxaxaxaxa
7 Отговор
Имбецилните Тикви са повишили доходите на паразитите на държавна работа...преди изборите. Тоест на собствените си слабоумни гласоподаватели. За сметка на всички останали.
Толкова са се поср*али

Оценка:
-8 +54

само питам
8 Отговор
Като измрат ваксинираните пенсионери в старческите домове - Ковид 19 ли ще го водите или от старост ????

Оценка:
-5 +38

Дъртият
9 Отговор
40 милиарда лева външен дълг има да ги връщаме към близките 60 години тоест до 2080 година. Да ни е четито! България влиза в дългова спирала водовъртеж след вземането на поредния заем от бб следва финансова криза с летален изход и колапс всеки нов заесе взема за да се рефинансира старият и кой ще връща заема към банката нашите внуци и правнуци.

Оценка:
-6 +52

Фърфуй
10 Отговор
Повишени доходите с 30% на държавните служители , на депутатите , на НАП , на съдилища и прокуратура, на полиция и военни , на учителите , на кметове и съветници ........

А в производството - минимална заплата.

Оценка:
-5 +55

Тикви
11 Отговор
Само тикви.

Оценка:
-4 +43

ГРАД КОЗЛОДУЙ
12 Отговор
доходите са повишени ас съм ДОВОЛЕН земам 270 лева пенция с тях си ПЛАЩАМ храна 3 пъти на ден отопление вода интернет телефон лекарства направу РАЗКОШ затова винаги ша гласувам за ппгерб занапред

Коментиран от #13, #55


Оценка:
-28 +12

гост
13 Отговор

До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Знаем Ангелинчо , и спри да крадеш ник-а на човека !

Оценка:
-5 +22

Стойко
14 Отговор
Сънародници! Според НСИ държавните служители в страната са 420 хиляди! Според акад.Петър Иванов от БАН те са около 700 хиляди! Борисов още преди 4 години обеща реформи в Държавната ,общинска и областни администрации ,съкращение на ненужните бройки и замяна с електронно обслужване! А реално за тези години те се увеличиха със 70 хиляди. Сигурно сте чели статията "Чиновници в излишък". Президента Радев преди година каза за тях като дойде ново правителство "Всички вън". Реално необходимата бройка чиновници на държавна ясла е 120 хиляди а не 420 хиляди. Скоро Васил Божков увери че когато дойде ново управление ще вдигне първо инвалидните пенсии които са около 200 хиляди в България и ще ги направи по 600 лева. Парите ще дойдат от съкращаване на търтеите на държавна ясла. Сега една проста калкулация- съкращаване на 300 хиляди чиновници които по цял ден не вършат нищо и седят на бюрото с кафе и цигара да мине времето ги слагаме по 1000 лева са 300 милиона лв.икономия на месец ! 200 хиляди инвалиди увеличение с 300 лв.месечно са 60 милиона лв. Остават в излишък още 240 милиона лева. От тези средства се подпомагат общините за да не вдигат данъците на гражданите като данък сгради , такса смет и данъка на автомобилите ! И разбира се за подобряване на инфраструктурата.

Коментиран от #15


Оценка:
-4 +41

Така е
15 Отговор

До коментар #14 от "Стойко":


Буда не само не съкрати излишните търтеи на държавна ясла а и от 1 август 2020 година увеличи с 30 % заплатите на 38 дирекции държавна администрация които уж били на 1-ва линия в борбата с КОВИД-19 сред които държавни служители "Басейнова дирекция", Корабно и въздушно плаване , НАП ,РЗИ ,дирекция Социално подпомагане ,всички чиновници в здравната каса ,областните и общински администрации и т.н.пе няма да ми стигне полето да изброя всички. Отделно не премахна и техните бонуси. Така че не 300 милиона а близо половин милиард ще спести държавата ,тоест всички трудещи се от съкращаването на ненужните бройки чиновници на държавна ясла. Но разбирам Борисов защо не го прави защото са компактна група от близо половин милион сигурни гласове за ГЕРБ. Но когато вече и със заеми няма да може да ги храни ще избяга от властта и ще остави следващите да се оправят с една опоскана и фалирала държава!

Оценка:
-5 +37

ГОРСКИ
16 Отговор
Лъжи лъжи и хвалби!!!!

Оценка:
-5 +35

Бългериан
17 Отговор
Рай , току виж ни завидял целия свят

Оценка:
-5 +23

18
Този коментар е премахнат от модератор.
Политически наблюдател
19 Отговор
Каквото и да говори и прави вече Боко, няма смисъл. Той е политически труп. Масово хората не могат да го понасят нито него, нито калинките му. Дори да направи голяма измама на изборите, пак няма да остане на власт.

Коментиран от #49


Оценка:
-6 +33

гост
20 Отговор

До коментар #18 от "мечо":


Верно ли , Ангелинке ?

Оценка:
-4 +14

21
Този коментар е премахнат от модератор.
гост
22 Отговор

До коментар #21 от "Социалист":


Верно ли , Ангелинке ?

Оценка:
-5 +21

ФАРА
23 Отговор
ГЕРБ спрете да раздавате и харчите народните пари предизборно.Кожете вече колко е външният ни дълг? Вие ли ще ги връщате? И още заеми ли ще взимате за да сте на власт? Тов ще ви помогне ли?

Оценка:
-6 +30

Увеличава ТУЛУПА
24 Отговор

До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Мдаааа а...Увеличава чиляка....от ЧЕКМЕДЖЕТА минава на ГАРДЕРОБИ!!!!!

Оценка:
-6 +22

Сиганина
25 Отговор

До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


И аз ше гласувам за ТИКВАТА.Човека винаги ми дава по 20 кинта.Ама ако некой ми даде повече...сори.Забравям за ТУЛУПА.

Оценка:
-7 +10

Пловдив
26 Отговор
Правителство от самохвалковци!!!

Оценка:
-6 +26

отвратен
27 Отговор
За това ли днес има хиляди хора на изследване за ПСР -тест , защото изчезват със скоростта на светлината от най-мафиотската държава !

Коментиран от #40


Оценка:
-4 +20

Гост
28 Отговор
Примата от Банкя продължава да си прави майтап с хората................УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИ......................ГЕНОЦИДА ПРОДЪЛЖАВА

Оценка:
-6 +24

ГОРСКИ
29 Отговор

До коментар #18 от "мечо":


Мечо 8 години си бил във първи клас и пак само грешки!?!?

Оценка:
-2 +12

али баба
30 Отговор
Организирана престъпна група, с ръководител лъжец и крадец, вместо да се хвалите е по добре да плачете. Такава буря се задава, която посяхте, че затвор ще ви е малко.Кризата която подготвихте идва, и много българи няма да могат да се справят, заради мошенници като вас.

Оценка:
-7 +19

Чики-Рики
31 Отговор
Хвалипръцко! Голяма показност, няма що! Виждате ли ,ние и в почивните дни работим, щото 28 март идва!

Оценка:
-7 +17

Ахахах
32 Отговор
Има инфо, че Боко се тъпче с успокоителни! Яко де тъпче. Не можел да повярва, че има хора, които яко го мразят. Ако разбере, че почти всички го мразим неистово не знам какво ще направи.

Оценка:
-6 +20

Кой е най
33 Отговор
големият банкомат в света? - Радио Ереван: България. Вземаш заем, захранваш 500 хил. сметки всеки месец с по ок. 1000 лв. и си свиркаш. Идват избори и от всеки захранван по 1,5 гласа 700 - 800 хил. гласа + 100 хил. купени и ето ти на печелиш избори. Перпетуум мобилето върви докато ти спрат заемите. Банкерите са хитри, пущат виртуални пари и чакат реално народа да връща, а че разбойника ги е взел без да пита народа, кой го е еня?

Оценка:
-5 +14

Ъъъъ??
34 Отговор
Това на депутатите ли?!?

Оценка:
-3 +9

Нямам срам
35 Отговор
650 лв заплата чисто 500 лв ... Това е геноцид .То тия пари ти стигат само за храна на месец а сметките дрехи .Минималната заплата трябва да е 1200 лв с тия цени на храна гориво дрехи и каквото се сетиш. А бизнеса да спре да реве че няма пари .. Вярно няма да има за Дубай мерцедеси и лична изгода ако плащат реално

Оценка:
-4 +19

Бацето
36 Отговор
Доходите повишени в шкафа

Оценка:
-6 +12

ОПГ Тиква
37 Отговор
Поне да приказки да го докараме."Не ме гледай какво правя,а ме слушай какво ти говоря" това е моят девиз.

Оценка:
-5 +12

Един нормален ден
38 Отговор
2 баници и боза 3 лв. Цигари 6 лв кафе 1 лв обяд 5 лв кафе 1 лв вечеря 5 лв само за това 20 лв по 30 дена 600 лв ами другото. Яденето 13 лв 3 на ден което е нормалното ... изключвам следобеда в българия е екстра ... значи Борисов смята че дори 15 лв на ден за ядене което е минимума човек с 500 лв може да плащата всичко ..

Коментиран от #51, #56


Оценка:
-3 +19

ТОЧКАТА
39 Отговор
боооженцеее!!!ОГРОМНИ усилия да задържим ПОСЛЕДНОТО МЯСТО В КЛАСАЦИИТЕ по това и онова!!!!!!!А то може и без никакви усилия/както си е всъщност/....Изглежда само той яде БАНАНИ и се радва на СВОБОДА ....

Оценка:
-4 +10

гостъ
40 Отговор

До коментар #27 от "отвратен":


Ей, ама нищо не си разбрал...кви работи пишеш? Напротив,рязко са забогатели вследствие икономическите мерки на Бою и отиват да си ги харчат по чужбината..😉

Оценка:
-1 +10

Активист на БСП
41 Отговор
Дааааааа....Стремително се покачват доходите на бай Чекмеджан...

Оценка:
-8 +9

колю
42 Отговор
Ревете комунисти .Оставате без избиратели..В условия на пандемия доходите НЕ СПИРАТ да се увеличават.След още 4 години на управление на Бойко ще имаме наи-голям разстеж в Европа.От фалирала държава през комунизма с мораториум върху вънългшния дълг ,с пенсии от 10 долара а и по-малко.Сега сме модерна и просперираща държава от Европейския С

Коментиран от #45


Оценка:
-12 +9

ПЕС пушистый
43 Отговор
Това ще го има ли ако начело са протестърите с фигу рантa Мунчо, с приватизаторката Кури, костинбродската пач авра Мая Галева, фе совете от ДПС, с пино кио от ДБ с х.Генчо Минетов Бабикянов и учиндолския цървул означава пълен рестарт за да пропаднем и под дъното.

Оценка:
-3 +9

колю
44 Отговор
Ревете комунисти .Оставате без избиратели..В условия на пандемия доходите НЕ СПИРАТ да се увеличават.След още 4 години на управление на Бойко ще имаме наи-голям разстеж в Европа.От фалирала държава през комунизма с мораториум върху вънългшния дълг ,с пенсии от 10 долара а и по-малко.Сега сме модерна и просперираща държава от Европейския Съюз.

Оценка:
-12 +6

гост
45 Отговор

До коментар #42 от "колю":


Верно ли , Ангелинке ?

Оценка:
-2 +6

Бойко Борисов
46 Отговор
Аз с тез пари построих 9 магистрала.А вий народа нищо!Метрото мое,Телевизиите мои,ГДБОП мой,Варна аз ви я ремонтирах,оперите аз ги реставрирах.Тъй че кат не ме харесвате заедно отидете при цар Борис III да му гостувате в света на мъртвите.

Оценка:
-11 +1

САЩ
47 Отговор
В САЩ е 0,57 USD на час, а в ЕВропа е по 0,60 EUR.
Едва докарват по 550 лв. месечно, а тук е 600 лв. от 01.01.2021.
Ние цъфтим и връзваме, какъв е проблема?

Оценка:
-7 +3

Активист на БКП
48 Отговор
Най-добре танковете на Путин да дойдат !

Оценка:
-6 +10

ТОЧКАТА
49 Отговор

До коментар #19 от "Политически наблюдател":


хммм,ТОВА го определя Херо!!!!!,не ,ние,...

Оценка:
-2 +1

Активист на БКП
50 Отговор
А къде скрихте Владислав Горанов???

Коментиран от #70


Оценка:
-4 +9

ваню
51 Отговор

До коментар #38 от "Един нормален ден":


Зависи от положението от което е стартирала държавата.Мойта баба през комунизма вземаше 20 лева пенсия,(7 долара)майка ми 80 лева счетоводителска заплата.(27 долара)

Оценка:
-7 +4

Бачо Киро
52 Отговор
1 лев на час нощен труд... Уау.... Страшна далавера... Аман от тъпотии...

Оценка:
-3 +4

С по 300лв септември вдигнахте заплатите
53 Отговор
На десетки хиляди Чиновници!!! Това е Овеличение то на заплатите!!!

Коментиран от #68


Оценка:
-1 +5

Жоро
54 Отговор

До коментар #1 от "гост":


Доволен съм по 50 лева към пенсията.А от другата година по висока пенсия и заплата.Благодаря господин Борисов.

Коментиран от #58


Оценка:
-7 +5

ПЕНСИОНЕР
55 Отговор

До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


ЗАЩО НЕ КАЖЕШ ,НА КАКЪВ ДОХОД ,СЕ УСИГУРЯВАШЕ, ОСИГУРЯВАЛИ СА ТЕ НА 4 ЧАСА РАБОТЕН ДЕН , А ПАРИТЕ СА ТИ ГИ ДАВАЛИ ПОД МАСАТА , ХУБАВО ТИ БЕШЕ КОГАТО ЛЪЖЕШЕ ДЪРЖАВАТА , А СЕГА РЕВЕШ ,ЧЕ СИ ОГРАБЕН.......

Оценка:
-2 +4

НАМЕРИ СИ
56 Отговор

До коментар #38 от "Един нормален ден":


ВИСОКО ПЛАТЕНА РАБОТА , КАТО ХЪРЧИЛОТО-ФИГУРАНТ , И ЩЕ СИ МНОГО ДОВОЛЕН ОТ СЕБЕ СИ......

Оценка:
-3 +2

АМОН
57 Отговор
ТОВА С КОЕТО СЕ ХВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ СЕ КАЗВА ИНФЛАЦИЯ.

СТРАННОТО Е, ЧЕ ЖАН ВИДЕНОВ НЕ СЕ ХВАЛЕШЕ , А СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И СЕ ОТТЕГЛИ ДОСТОЙНО ОСЪЗНАВАЙКИ, ЧЕ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ С ТЪМНИТЕ СИЛИ СТОЯЩИ ЗАД НЕГО.

ЖАН БЕШЕ МОЗЪЧЕН И РАЗБИРАШЕ СТАВАЩОТО, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС СЪБРАНИТЕ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ ПОЖАРНИКАРИ И ВСЯКАКВА ИЗМЕТ ОТ ДРЪНКАЩИ ГЛУПОСТИ "ПКП".

ЧИЧКО СОРОС СКОРО ЩЕ ОБЪРНЕ ХАСТАРА НА БАНКОВАТА ВИ СИСТЕМА. Ние сме първата му и най лесна плячка!!

Коментиран от #65


Оценка:
-1 +5

Гост
58 Отговор

До коментар #54 от "Жоро":


50 кинта ти е дал батю ти, ама хляба е двойка вече, а кашкавала и сиренето по 30лв килото

Коментиран от #69


Оценка:
-0 +2

Българин
59 Отговор
За тах ли.

Оценка:
-0 +1

НикогаВечеГРОБ-Чума
60 Отговор
А за пачките в нощното шкафче - нито дума.

Коментиран от #66, #67, #71


Оценка:
-0 +1

Варна
61 Отговор
Е от 2009 за 10 години заплатите на чиновниците са скочили х 2.
- За тях добре, за другите ...
Та чиновниците вкл. и той имат по- високи доходи, другите определено сме надолу...

Оценка:
-0 +2

йокин
62 Отговор
Мъчно Вие,а и на нас,но банички0,20ст.боза0,6ст,САМО В''Момчето си отива''.

Оценка:
-0 +0

В превод
63 Отговор
Публикувано във факти.бг: "Правителството се хвали с повишени доходи"
Значи пак е минал някой многомилионен харч без Обществена поръчка !

Коментиран от #64


Оценка:
-0 +0

Тодор Живков
64 Отговор

До коментар #63 от "В превод":


Който има пари,той ще раздава. Който няма пари, какво ще раздава той,бе.

Оценка:
-0 +0

Жан Свидинов
65 Отговор

До коментар #57 от "АМОН":


Аз подадох оставка защото доведох България до национална катастрофа и народът искаше да ни убие с камъни.

Оценка:
-1 +0

Никога вече комунистическа чума
66 Отговор

До коментар #60 от "НикогаВечеГРОБ-Чума":


Да спрем най- българомразната партия-БСП от домогванията й за власт. Да спрем ревизия на националния ни прогрес под ръководството на ГЕРБ.

Оценка:
-0 +0

Комунивирис
67 Отговор

До коментар #60 от "НикогаВечеГРОБ-Чума":


А швейцарските сметки на комунистите-нито дума.

Оценка:
-1 +0

Путин+БСП=ЧЕРЕП
68 Отговор

До коментар #53 от "С по 300лв септември вдигнахте заплатите":


Аз съм чиновник с увеличена заплата. Как да не съм доволен, предишните правителства не ни дадоха нито лев отгоре.

Оценка:
-1 +0

Рачко Пръдлето
69 Отговор

До коментар #58 от "Гост":


КПСС-БКП вече умре!

Оценка:
-1 +0

Активист на ГЕРБ
70 Отговор

До коментар #50 от "Активист на БКП":


Няма да ти кажем. Чакаме Черепа и Цв.Василев да се върнат, а до тогава той е "защитен свидетел".

Оценка:
-0 +0

ПЕС
71 Отговор

До коментар #60 от "НикогаВечеГРОБ-Чума":


Сергей Станишев: " Бау,бау,бау". В Брюксел съм, в Брюксел съм..."
Елена Йончева: "Мяу,Мяу,Мяу! И аз съм тук,чук,чук,чук и сръп"

Оценка:
-1 +0

питащ
72 Отговор
Да, на циганите които никога не са внасяли осигуровки и им вдигат незаконно пенсиите, както и на държавната администрация. Другите хора и пенсионери кучета ги яли. Ако някой чака герб да спазва закона, да не се надява. Трябва да се купуват избиратели, ясно кои.

Оценка:
-0 +0

инчхай
73 Отговор
оставка,ревизия и затвор за мутраците

Оценка:
-0 +0

Щом негодуваме
74 Отговор
от социалните мрежи и сайтовете, още ще си повишават доходите..

Оценка:
-0 +0

дявола
75 Отговор
Тези пари трябва да са във евро .Да питам само там стоящите могат ли да карат цял месец със 650лв или 300лв пенсия?И ако могат да си разменим банковите карти

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Симеон Сакскобургготски
Бившият български премиер Симеон Сакскобургготски говори пред БНР за конфликта в Сирия
Русия си е където си е и представлява една много значима и важна страна в политическо и всяко друго отношение."

Още бисери
ТОП 5