Last news in Fakti

8 Януари, 2021 07:32 12 195 127

Татяна Дончева: ГЕРБ събра изключителен ресурс, щавейки бизнеса 15 години

  • татяна дончева-
  • движение 21

Срещу тях не може да се изправи някой, който с гуменки да се надбягва с допингиран състезател, коментира политическата обстановка преди предстоящите парламентарни избори председателят на "Движение 21"

Татяна Дончева: ГЕРБ събра изключителен ресурс, щавейки бизнеса 15 години - 1
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ събра изключителен ресурс. Събра го, щавейки бизнеса в продължение на 15 години. Това е огромен финансов ресурс. Срещу него не може да се изправи някой, който с гуменки да се надбягва с допингиран състезател. Някои сме с гуменки, други са с леко по-добри обувки, но съотношението във финансовите възможности на ГЕРБ и останалите е драстично. Това заяви Татяна Дончева от "Движение 21" в предаването "Алтернативата" по TV1.

По думите ѝ поставянето на ключови лица на ключови позиции, които са говови да направят всичко, за да запазят мястото си, значително затруднява нещата.

Дончева обаче допълни: Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

Лидерът на движението загатна още, че "Отровното трио" и Мая Манолова може би ще се явят на предстоящите парламентарни избори с регистрацията на Мария Капон и нейната "Единна народна партия". Посочи още обаче, че разговорите продължават и няма нищо финализирано.

"Гражданското общество трябва да се опъне и да спре да усуква около въпроса има ли шанс. Без да се опита, не може да се спечели и тройка от тотото. По-малко трябва да се следят социологическите сондажи, защото е ясно, че всички са на практика вързани с ГЕРБ през финансирания, поръчки и прочее. Това в продължение на много избори е давало безотказен резултат. Хората си казват – за какво да гласувам за вас, като вие няма да влезете. Не се занимават с другото", коментира Дончева.

Лидерът на "Движение 21" допълни: Няма нужда да сработва робския чип. ГЕРБ са в ситуация, в която имат какво да губят и то не партийно. Те са в ситуация да губят персонално.

Напрежението между "Дондуков 1" и "Дондуков 2" Дончева разчете като нормално. Тя допълни още, че Радев ще трябва да направи усилия, за да получи подкрепа за втори мандат, тъй като от ДПС категорично заявиха, че няма да застанат зад него.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 103 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    270 36 Отговор
    ГЕРБ са гангрена за държавата и трябва да бъде премахната.

    Коментиран от #5, #19

  • 2 Наистина

    180 18 Отговор
    ГЬОНСУРАТИТЕ "нямат" алтернатива ! Така ни лъжат !
  • 3 Последния Софиянец

    233 24 Отговор
    Тиквата обикаля постоянно България с нашите пари и изнудва работодателите да изкарат ратаите да гласуват за него.Не му стигат чиновниците и Лилавите.Трябва всички да излязат на изборите за да го гътнем.

    Коментиран от #48

  • 4 За сметка

    124 16 Отговор
    на България и българските граждани !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ами що не направихте преврат

    69 30 Отговор
    И да премахнете тиквата и пуделите му?отговор ми щото всички у глутницата се крепите един друг и не можете един без друг
  • 7 жипката

    183 22 Отговор
    "Осъдиха на смърт банкер в Китай, защото имал златни кюлчета вкъщи", а при нас в България лъжеца, който е и крадец се разхожда с жипката и продължава да лъже и маже. Кога ще ги стигнем???

    Коментиран от #89

  • 8 Киро Брейка

    120 10 Отговор
    Вярно е всеки знае че крадат фирми
  • 9 Гост

    35 172 Отговор
    Четвърти мандат за най достойния премиер на България.

    Коментиран от #57, #58, #82

  • 10 Постелка

    35 18 Отговор
    Лягам под всеки , само за плати

    Коментиран от #14

  • 11 Татяна Дончева

    32 56 Отговор
    Ние сме на всеки километър и така до края на света.
  • 12 Киро Брейка

    119 10 Отговор
    Още със цецо Наглецо навремето рекетираха фирми и крадвха най сладкото от бизнеса
  • 13 Охо Бохо

    91 19 Отговор
    И с този ресурс ще купят и тези избори. С нашите пари по нашите глави.

    Коментиран от #98

  • 14 Нали

    20 8 Отговор

    До коментар #10 от "Постелка":

    На ГЕРБ !
  • 15 Падне ли Бойко

    26 115 Отговор
    Ни чака Евразийския съюз и реставрация на затвора в Белене, глад , много страх, и подли приятели доносници. Това ли искаме?

    Коментиран от #18, #27, #52, #100

  • 16 Настопроценти

    103 12 Отговор
    Да крадеш народа си толкова години и да не осъвременяваш пенсиите от 2008-ма година ,не означава,че си успешен,бат Бойкоооо!!!!!
  • 17 Кой създаде олигарсите

    32 58 Отговор
    Не бяха ли от БСП ,и сега мъчат да ги реанимират . Да сте чули Фърчипланера да е казал нещо за доказаните престъпници олигарси

    Коментиран от #77

  • 18 Тодор Живков, бе велик човек!

    87 19 Отговор

    До коментар #15 от "Падне ли Бойко":

    Искаме Боко да върне всичко крадено.. Шиши и Доган също, Цецо Наглецо и той в Белене всички.. Да изрвждам ли още? Патриоти оня наглия Марешки. Волен, валерко далаверко където беше баби.. Всички са за бесило

    Коментиран от #22, #51

  • 19 васил левски

    82 18 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    ГерП са едно раково образование,операцията по премахване на този тумор,ще е много сложна.Но ще ги премахнем,мястото им е на бунището.

    Коментиран от #23

  • 20 ПСР

    65 12 Отговор
    Много хора на властови позиции,администрация,корпоративен вот-големи компании,с много работещи.Към всичко това,да добавим и семействата,плюс шкафчетата....наистина ще е адски трудно.Единственото спасение е в масовото гласуване,но това у нас,не се случва.
  • 21 Радостен

    26 84 Отговор
    За мен е гордост че Борисов е Българин , повече като него и България отново на три морета

    Коментиран от #25

  • 22 БОЮ ШКАФА

    46 15 Отговор

    До коментар #18 от "Тодор Живков, бе велик човек!":

    ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА ДА СИ ПОДРЕДИМ ШКАФОВЕТЕ,НЕГОДНИЦИ ТАКИВА
  • 23 Не исползвай името на Левски

    24 42 Отговор

    До коментар #19 от "васил левски":

    Мърсиш го ,за вас спасението е да имигрирате в Москва и от там депортация в Сибир защото предателите не ги обичат никъде

    Коментиран от #72, #97

  • 24 Дончева, Тиквата отдавна е кратуна!

    62 19 Отговор
    ДОНЧЕВА, НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ. БОКО ЗАТРИ ПО ВЪЗМОЖНО НАЙ - ТЪПИЯ НАЧИН
    БЪЛГАРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, КАТО ДАДЕ НА КОНКУРЕНТИТЕ НАЙ - ЕВТИНОТО ГОРИВО НА БАЛКАНИТЕ И НАЙ - ГОЛЕМИЯ ПАЗАР. СЛУЧАЙНО ЛИ ПРЯКОРЪТ МУ Е ТИКВА? ЗАЩО НЕ ПИТАШ ЕЛЕКТОРАЛНИТЕ МУ ЕДИНИЦИ, КАКВО ИМАТ МЕЖДУ УШИТЕ!
  • 25 бивш дансаджия

    58 18 Отговор

    До коментар #21 от "Радостен":

    БорисоФ не е българин,той е един обикновен рекитьор с огромна власт.А,освен това е слуга на шиши и ДуГАН-АГА...И хич не му дреме за обикновенните хора..
  • 26 Съюзниците на ушатия

    16 21 Отговор
    В боследен бой
  • 27 Жоро

    54 13 Отговор

    До коментар #15 от "Падне ли Бойко":

    По онова лошото време имаше Парно и по стълбите на входа днес хората си го спират що нямат пари и въпреки това пак има да много да плащат! Пикая ви на демокрацията шведи да те крадът и да трябва да си траеш що не е толерантно

    Коментиран от #29

  • 28 С нетърпение

    25 57 Отговор
    Чакаме поредната победа на ГЕРБ , поръчали сме шампанското. Има неудачници на които все някой им е виновен и има хора родени да побеждават.

    Коментиран от #113

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 един от многото

    39 9 Отговор
    Не , че я харесвам другарката ползваща Г.Г. за собствена маша в далаверите , но е права в едно , което също прави и то много отдавна. Вместо да се плащат данъци на държавата се пълнят чекмеджета на управляващите и се заобикалят закони облагодетелстващи управа , политици и бизнес.В същото време вкарват на Българи я и обикновените хора в незавидно настояще и бъдеще!
  • 31 Хаджиментов

    32 7 Отговор
    Ако приемем написаното от ТД за вярно, както и всички обвинения на опозицията към ГЕРБ и ББ за верни, то логично идват следните въпроси:
    - Наистина ли са независими 3-те власти у нас?
    Ако е така, как един човек или дори една партия може да си прави каквото си иска в продължение на толкова дълго време. Да напомним, че през този период тя не е и била непрекъснато начело.
    Ако не са независими, защо е допуснато това в Конституцията и защо вече 30г не са прдприети никакви мерки това да се промени.
    - Защо никой от днешните политици - и тези в Парламента и тези извън него не коментира какво и как трябва да се направи за да се направи така, че в бъдеще един човек и една партия да не може да узурпира държавата?
    - Всички говорят за Пеевски като за чумав и за това, че той бил управлявал задкулисно. В нарушение на какви закони той прави това? Защо независимата съдебната система не се намеси? Ако тя не е независима или не желае да се намеси защо никой не иска да вземе мерки спрямо нея? Ако пък закони не са нарушени защо е всичкия вой?
    - След като никой не говори за тези неща и никой не иска да предприеме мерки, това не означава ли, че желаещите властта се надяват да се възползват от същите слабости на държавата и системата и да направят същото, което ГЕБР прави?

    Коментиран от #42, #107

  • 32 С БОГА НАРЕД

    40 10 Отговор
    Да спасим България от крадюливия и лъжлив Боко, Цецо Наглия в затвора веднага
  • 33 Кренвирши Леки

    6 20 Отговор
    Сега като раздават кебапчета и бири на гласуващите ще се струпат на едно място . А е пандемия . Да опасно е сега за избори
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 СССР, ЗАЕДНО С ПОЛИТБЮРО РЕШИХА

    31 11 Отговор
    Правителството освен да краде за нищо друго не е готово.И тук трябва да стане като в Америка и тогава нещата ще се оправят.
  • 36 СЕЛО ЧЕПИНЦИ

    16 20 Отговор
    Дончева, искаш да кажеш унищожавайки бизнеса - както болшевиките едно време. По времето на тройната коалиция нещата бяха нормални. Но БСП са капиталисти. А болшевишката мутра е като съвременен Сталин.
  • 37 Зайко Кукурайко

    35 5 Отговор
    Джак Ма, най-богатият човек в Китай, казва: "Ако поставите банани и пари пред маймуни, маймуните ще изберат бананите, защото маймуните не знаят, че с парите могат да си купят много повече банани.
    В действителност, ако предлагате на хората избор между работа и бизнес, много често те избират работата, защото повечето хора не знаят, че бизнесът може да им донесе повече пари от заплатата."
    Едни от причините бедните хора да са бедни са, че:
    - Бедните хора не са обучени да разпознават възможностите,
    - Често нямат куража и смелостта да грабнат възможността,
    - Нямат търпението да получат "отложеното удовлетворение" за положените от тях усилия, макар че отложеното удовлетворение е в пъти по-голямо.
    Те прекарват твърде много време в училище и това, което са научили в училище, работи за заплати, вместо да работи за тях.😰

    Коментиран от #60, #117

  • 38 Гост

    11 15 Отговор
    Знаем го това напълно си права пак ще спечелят то е ясно няма оправия тази държава.
  • 39 Село

    31 9 Отговор
    Много пари открадна Бойко затова е толкова нагъл разчита на гладният народ пак да купи вота .
  • 40 Доганчо

    7 16 Отговор
    Давай Бойко с теб сме винаги е било така нашата партия ДПС е този който управлява така винаги лапаме и накрая и тебе ще излапаме още малко и пак България не наша.
  • 41 ГЕРБ, ХУНТА

    13 8 Отговор
    УсрахтИ сЪ вечИ... нема на къде повече..
  • 42 123

    20 11 Отговор

    До коментар #31 от "Хаджиментов":

    Много точен анализ и въпрос.От 1982-3 година БКП вижда края на социализма,и се подготвя а смяната на режима със капиталистическа система. Сценарийте са изработени и приложение през 1990г за преход, със запазване на политическата власт на БКП чрез икономическата власт.Тази изброени недостатъци в Конституция, държавни закони и дминистративни правила на България. Са по дизайн създадени от БКП и ДС за да облужват икономическите и чрез тях политическите интерести на БКП.Ако има независима правова държава със работещи и разделени власти,контролни органи, Прокуратура и Съд.България нямаше да е пропаднала страна от третия свят сега.Борисов и ГЕРБ просто успяват да станат първа политическа сила и да се възползват от благата и придобивките на БКП-БСП за последните 8 години. Ако Борисов и ГЕРБ са щавели бизнеса за последните 15 години, то БКП-БСП е обезкоставала цяла България до 2009 г та дори и по късно.както се вижда никоя партия от новите кандидати няма намерение да прави реформи и промени.Единственно ГЕРБ предложи но това не работи за другите лешояди в НС.

    Коментиран от #56

  • 43 ПСР

    21 11 Отговор
    Най-лошото е,че Боко има все още напълно реални шансове за печалба по Изборите.Всичко е овладяно.Всичко е готово да манипулира и фалшифицира.Схемата е отиграна в годините.Парите са много.Страхът в много душици,да не си загубят топлите местенца е в стотици хиляди гласчета.Ще се раздава още.Ще се притискат цели браншове,ще страхуват хората.Особено в дълбоката провинция.
    Не знам,какво чудо трябва да стане,за да загуби...най-после!
  • 44 На кратко

    12 8 Отговор
    Ресурса няма да им стигне, защото е краден.
  • 45 ОТ БОСТАНА

    17 9 Отговор
    НА 28ми МАРТ Е МОМЕНТА ЩАВЕНИТЕ ДА ГО ......УЩАВЯТ !!!
  • 46 Факт

    7 4 Отговор
    Гласуват парите!
  • 47 Гост

    14 4 Отговор
    едните щават бизнеса, другите щавеха пенсионния фонд, държавния резерв и някакви 6 банки.

    Коментиран от #50

  • 48 Антимафия

    17 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Да му се забрани, на този Толуп,

    с нашите пари,

    да си прави реклама, на простащината?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Че Гевара

    7 6 Отговор

    До коментар #47 от "Гост":

    То е ясно , че не остана, кожа не ощавена ?

    Всичко се щави със "сярна киселина",

    за по сигурно ,

    че никой, няма да се съвземе ,


    през бъдещите 20 години?

    Въпроса е, какво му остава на човек ?????????????

    Отговора е , строго личен ...
  • 51 Фейсбукпатриот

    4 5 Отговор

    До коментар #18 от "Тодор Живков, бе велик човек!":

    Подарявам заявка да бъда определен за главен секач на главите на осъдени за айдуклък активни айдуци и помагачи от ГЕРБ, ДПС, БСП,НФСБ,ВМРО и още и още....
    Топора ми наточен е забит в дръвника в очакване да работи усилено....
  • 52 Антигерб

    10 9 Отговор

    До коментар #15 от "Падне ли Бойко":

    И много правилно се притеснявате от затвора в Белене крадливите герберчета ако падне банкянската мутра - а че не го искате също е вярно - знаете че ще ви се дири сметка за откраднатото та за това ревете тук.

    Въпроса е че Вожда ви предполагам ще избяга със задигнатото но вие със сигурност ще го отнесете - Белене ви чака. И не си мислете че сте анонимни като пишете тук и никой не знае кои сте.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Валя

    10 12 Отговор
    Права е Таня Дончева. Не трябва да се гласува за статуквото ГЕРБ - БСП . Герб управляват и подхвърлят крилца и трошици на Нинова. Да гласуваме против тези метреси на герб Подкрепете мая и таня

    Коментиран от #59

  • 55 Няма време

    9 7 Отговор

    До коментар #49 от "Нрнаяден гьонсурат":

    Да , ама не съм първа младост, та да се радвам ,
    Комунизъм 33 години ,"Толуп- Догановите" далавери още 31 ,
    и той живота, си отиде в чакане на" Борисовци" да си тръгнат????
    Но явно , че трябва да позлатят, не само себе си и децата си , но и на внуците, внуците ...кой би могъл, да си го помисли въобще?!!!
  • 56 Антигерб

    16 9 Отговор

    До коментар #42 от "123":

    Какво е предложила герб бе - предложи затвърждаване на властта на олигархията от БКП чрез промени в конституцията - добре че не мина.

    Вече 11 години са на власт - да са разследвали приватизацията, да са предложили лустрация, да са направили властите независими - хайде стига с тъпи опорки.

    Не се ли смени системата промени няма да има - всяка от властите трябва не да се назначава а да се избира директно от народа и трите власти да нямат нищо общо помежду си но всяка да може да контролира другите две.

    И който предложи това ще гласувам за него - другото са празни приказки на хора домогващи се до властта единствено за лични облаги а не че ги интересува България.

    Коментиран от #62

  • 57 гост

    5 5 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Прост,много прост,Гост...

    Коментиран от #61

  • 58 Българка

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Имаш спешна нужда от психиатър

    Коментиран от #122

  • 59 Протестант

    7 3 Отговор

    До коментар #54 от "Валя":

    Абе тя и Мая, си е една, Нина ами ... ???
    И да знаеш много, не е добре !
  • 60 Сър Пичук

    9 2 Отговор

    До коментар #37 от "Зайко Кукурайко":

    По принцип е така, но ако трябва да работиш непрекъснато за да се храниш и да издържаш семейството си, няма да имаш нито време, нито средства за да имат "... търпението да получат "отложеното удовлетворение"..."
    Отделно, че такива хора играят на твърдо - малка но сигурна заплата и не могат да си позволят да рискуват.
    В обобщение - трябва да имаш поне малко "мая" за да можеш да си позволиш да започнеш бизнес.
  • 61 Гост

    13 5 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    След четвъртия мандат следва пети.
  • 62 Хаджиментов

    10 4 Отговор

    До коментар #56 от "Антигерб":

    Всичко което пишеш иска промени в Конституцията, а някои неща дори нова Конституция. За нова конституция се иска ВНС и тя се изготвя от него, бе значение какво е предложила тази или онази партия преди свикването му.
    Е, кой не пожела нова Конституция и ВНС и защо? Защо никой не пожела да обсъжда по същество промените в Конституцията и исканията за нова конституция отпаднаха и от исканията на протестиращите? Кой да ти смени конституцията? Тези, които я приеха ли? Ще има да чакаш.
  • 63 Тя Нинова

    6 7 Отговор
    си е стара патерица на ГЕРБ. Нищо ново. Преди всички избори старателно се покрива, а после го играе опозиция. Каквото им каже В.Златев това правят.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Умен по цялата глава

    16 13 Отговор
    Щом червените цървули плачат с" крокодилски" сълзи ,значи Правилно гласуваме за ГЕРБ....Не са ни подменили Вота и изпълняват намеренията си да Елиминират за винаги от властта БСП и Олигарсите от тяхната партия....Сега очакваме разследванията на 28 Приватизационни сделки ....Очакваме Народа да разбере КОЙ разграби Българи в управленията на БСП.....Кои Адвокати защитаваха Крадците и Кои политици ...

    Коментиран от #67

  • 66 Брус Уилис от Брезник

    20 3 Отговор
    Не са виновни политиците те всички са такива. Народът си е много прост и лесно се манипулира. Щом за двадесет лева си продава гласа значи толкова струва и човека.
  • 67 гешеффф

    3 1 Отговор

    До коментар #65 от "Умен по цялата глава":

    ще има да чакаш резултат
  • 68 SDEЧЕВ

    10 2 Отговор
    ПРАВО Е ТОВА ХИТРО КОМУНДЕ,НЯМА ШАНС ЗА ПАРЛАМЕНТА ,НО ГУМЕНКИТЕ–ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ- СТИГАТ ЗА ШАНЕЛИ НЯКОЯ ДРУГА ПЛАТЕНА СТАТИЯ КАТО ТАЗИ. МОДЕРНИ ВРЕМЕНА- ХРАНИТЕЛНА ВЕРИГА-ВЪЛЦИ-ПОЛИТИЦИ И АГНЕТА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ-ДОНОРИ НА СУБСИДИЯ. КОЙТО СИ Е НАПРАВИЛ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ ДО КРАЙ СИ Е ЗАГУБИЛ ДВЕ МИНУТИ ОТ ЖИВОТА. НАУЧЕТЕ СЕ ДА РАЗПОЗНАВАТЕ ПЛАТЕНИЯ ПР ОТ СМИСЛЕНО СЪДЪРЖАНИЕ
  • 69 Мод

    6 7 Отговор
    Братя комунисти от всички краща на страната,заедно можем да победим герб.
    Сполука за България

    Коментиран от #75

  • 70 АМОН

    17 10 Отговор
    Проблема не е в самата партия ГЕРБ. Проблема е в нейния водач.
    ИМА БОРИСОВ ИМА ГЕРБ, НЯМА БОРИСОВ НЯМА ГЕРБ.

    ЗАКОПЧАВАНЕТО НА БОРИСОВ ЗНАЧИ КРАЙ НА ГЕРБ.

    ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО.
    Въпросът е в липсата на желание някой да направи това.
    Главният прокурор е в зависимости и не е в състояние да барне нито Борисов , нито ШИШИ, нито който и да е от тази ОПГ.

    ЗНАЧИ ПРОБЛЕМА Е В ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР.
    Представете си Борисов с Гламен прокурор на България ЛАУРА КЬОВЕШИ!! В такава ситуация и БОРИСОВ И ПАРТИЯТА МУ СА ПЪТНИЦИ!!!
    ЗАЩО ТАЗИ ЕЛЕМЕНТАРНА ИСТИНА НЕ СЕ ОСЪЗНАВА!

    ЗА ДА Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР ГЕШЕВ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ НОСЯТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ!!

    ТЕ ПЪК СА ВЪРЗАНИ С ЕДНИ ЗАВИСИМОСТИ ОТ БИВШИТЕ СЛУЖБИ НА ДС И АКО НЕ ГЕШЕВ , ЩЕ НИ НАТРЕСАТ НЯКОЙ ДРУГ ПОДОБЕН НА НЕГО. Дори и Гешев да бъде свален ще ни натресат някой подобен на него.

    Е, как без да се разфасова СЪДЕБНАТА система очаквате нещо да се промени в тази кочина?!

    ВСИЧКО ЗАПОЧВА И ЗАВЪРШВА С ПРОМЯНА ВЪВ ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ !!!! ТОВА ГНЕЗДО НА СТЪРШЕЛИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧИСТЕНО ОТ ЗАВИСИМИ ХОРА.

    Коментиран от #73, #79

  • 71 Аве Адолф

    16 9 Отговор
    От долна комундела , какво да очакваш . А защо не кажеш дОнчева , че защитаваш най големите разбойници и че твоята комунистическа партийка щавеше целия български народ 45 години ...... жалки утрепки
  • 72 Ежко Бежко

    6 10 Отговор

    До коментар #23 от "Не исползвай името на Левски":

    Предател си ти и такива като теб. Още си и нагъл, гледаш как се опустошава България, пък и в Сибир ни пращаш, иди да целуваш обувките на черните в Америка.
  • 73 Комунивирис

    11 11 Отговор

    До коментар #70 от "АМОН":

    Проблемът не е ГЕРБ, проблемът е, че червената мафия разграбила в началото на прехода икономическите и финансови ресурси на страната сега, след като 10 години не беше допускана до властта, иска отново да управлява и да съсипе икономически страната ни. Червените клептократи се уплашиха, че дойде прокурор, който може да потърси сметка и на Нинова, и на Ел.Йомчева, и на Руменовците.

    Коментиран от #83

  • 74 сноу

    12 7 Отговор
    Че то и на децата е ясно че 30% от всяка поръчка е за гагата на Гойо,което де факто означава че вече 30% от държавата си е негова.Това е стилът на мутрите от началото на измисления преход,а това сноване с жипката си е типичното шетане с черните коли по всяко магазинче ,барче и пазарче...
  • 75 АМОН

    8 7 Отговор

    До коментар #69 от "Мод":

    МОЛЯ ТЕ,

    НЕ ПИШИ НАИВНИ НЕЩА. Нищо не можеш да промениш защото "НЕ Е ВАЖНО КОЙ И ЗА КОГО ГЛАСУВА!!! ВАЖНО Е КОЙ БРОИ И НАТИСКА ЕНТЕРА НА КОМПЮТЪРА"

    Докато не бъде сменен ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ , не бъде свален Гешев и не бъде избран читав нов ГЛАВЕН ПРОКУРОР който да закопчее и БОРИСОВ и ШИШИ, и ДОГАН , и ДОМУЗА и вся осталная сволач НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ В ТАЗИ КОЧИНА.

    ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ НИЩО.
    ПЪРВО ТРЯБВА ПРОМЯНА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!!
    От там трябва да се започне, а не от някакви налудничави идеи зад които стоят само добри намерения.

    ЕТО И СПИСЪКА НА ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕШЕВ И КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТОЗИ КОЙТО БИ ГО НАСЛЕДИЛ:

    Лозан Панов - Председател на ВКС
    Георги Чолаков - Председател на ВАС
    Атанаска Дишева
    Боряна Димитрова
    Красимир Шекерджиев
    Олга Керелска
    Севдалин Мавров
    Цветинка Пашкунова
    Боян Магдалинчев - представляващ ВСС
    Боян Новански
    Вероника Имова
    Даниела Марчева
    Драгомир Кояджиков
    Стефан Гроздев
    Иван Гешев - Главен прокурор
    Георги Кузманов
    Даниела Машева до 25.06.2020 г.
    Огнян Дамянов
    Пламен Найденов
    Евгени Иванов
    Евгени Диков
    Гергана Мутафова
    Йордан Стоев
    Калина Чапкънова
    Пламена Цветанова до 23.01.2020 г.
    Светлана Бошнакова

    ОТ ТЕЗИ ЗАВИСИ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ!!
    Те избраха ГЕШЕВ !! Те ще изберат и заместника му!!

    ЗАБЕЛЕЖИ, ЧЕ ОЩЕ НЕ СА ИЗБРАНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА КЬОВЕШИ В ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА!!

    ОЩЕ СЕ ОБАРВАТ И ОСЛУШВАТ!!

    МОЖЕ БИ НАЙ ДОБРОТО БИ БИЛО И СЪДИИ И ПРОК
  • 76 Реалността

    8 9 Отговор
    Комунягите в продължение на 45 години така я ощевиха държавата че 30 години след това още сме на дъното.

    Коментиран от #78

  • 77 Психиатър

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Кой създаде олигарсите":

    Къса памет има населението и Дончева не че ГЕРБ е различен
  • 78 Дидо

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "Реалността":

    75 години са станали вече
  • 79 Амон=Сталин

    8 6 Отговор

    До коментар #70 от "АМОН":

    "Има човек- има проблем,няма човек-няма проблем". Комунистите се върнаха към корените си: сатрапи, терористи,мракобесници, българомразци, рускопоклонници,грабители.

    Коментиран от #88

  • 80 Мобилизаторчо

    9 5 Отговор
    Всички от крайно ляво до крайно дясно
    СРЕЩУ Тиквата и Каскета и кратуните от
    НАЙ ПРОТИВНАТА и КРАДЛИВА ШАЙКА
    от ГРОБ !!!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Обединен патриот

    3 5 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Четири чворести чепа за премиера и за тебе!
  • 83 АМОН

    7 5 Отговор

    До коментар #73 от "Комунивирис":

    Съжалявам, че има все още такива като теб които делят нещата на цвят и мирис.
    "ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ" бе казал император Веспасиян на сина си Тит.

    НЕ КОМЕНТИРАМ ПОВЕДЕНИЕТО НА ГЕШЕВ И ТОВА КАКВО БИ СЕ СЛУЧИЛО С БОРИСОВ , ШИШИ, ДОМУЗА И ВСЯ ОСТАЛНАЯ ГРУХТЯЩА СВОЛАЧ , ако главен прокурор на републиката бе КЬОВЕШИ!!

    ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ТЯ НЕ ТИ ХАРАСВА ЗАЩОТО Е МНОГО ЛОША.
    Друго си е главният прокурор да си е "НАШ ЧОВЕК" а съветника му да е "другор" от времето на ЖИВКОВ.
    СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КОЙ Е СЪВЕТНИКА НА ГЕШЕВ И ТОВА КАКЪВ Е БИЛ ТОЗИ "наш другар" ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ.

    ТАКИВА КАТО ТЕБ САМО ЗАМЪРСЯВАШ ИНФОРМАЦИОННОТО ПОЛЕ С ПРОСТОТИИТЕ СИ!
    ЗА ТАКИВА КАТО ВАС ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА НЕ ЗНАЧИ НИЩО, защото мозъците ви са плитки!

    Коментиран от #87

  • 84 Байдън до Бойко

    4 4 Отговор
    Стягай багажа и беж !
  • 85 Бико

    7 6 Отговор
    Хора, не четете АМОН, от всякъде се вижда, че е един червен глашатай на комунистическата клика. Няма ли най-сетне да премахнем напъните на нищоправците да окалят всичко, което е направено за тези 10 години.
  • 86 Буда от тиква

    3 8 Отговор
    Скоро премиера ще е безработен !
  • 87 Амон=Сталин

    6 6 Отговор

    До коментар #83 от "АМОН":

    От всичко написано от теб прозира съветската школовка и руски речник. Да не си учил 1983-88 г. заедно с Мая Манолова във Висшата школа на Всесоюзний Ленинский Комунистически молодежний Союз?

    Коментиран от #93

  • 88 АМОН

    4 5 Отговор

    До коментар #79 от "Амон=Сталин":

    НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОТКАТА .
    ВАЖНО Е ДА ЛОВИ МИШКИ!

    Това не е от Сталин , а от тези които са НОМЕР ЕДНО В СВЕТА!!

    ДОБРА ИЛИ ЛОША ТЯХНАТА СИСТЕМА ПОБЕДИ.
    Сигурен съм, че неграмотни същества като теб определят и ПОДНЕБЕСНАТА ИМПЕРИЯ като комунистическа.
    Там всичко започва и завършва с КОНФУЦИЙ, а не МОРДЕХАЙ ЛЕВИ и неговото учение за капитала.

    Предполагам, че и това ще оспориш защото между ушите ти няма нищо по различно от това което има в една празна банкянска тиква.

    Коментиран от #94

  • 89 От Китайското посолство

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "жипката":

    Осъденият на смърт китайски банкер беше изключен от комунистическата партия.
  • 90 8778

    2 3 Отговор
    Дончева, точно бизнесът крепеше статуквото до вчера. Бизнесът не е жертва на ГЕРБ. Жертва са обикновените работещи, на които им отнеха всички права. И ги държат с най- ниски доходи в целия ЕС, докато "бизнесът" богатееше и богатееше.
    И да не забравяме как "бизнесът" с камиони и трактори докара животни в Сф в знак на подкрепа на ГЕРБ след първата оставка.
    Да не забравяме как "бизнесът" заедно с едно лице наричаше хората "маргинали, търтеи, диванни тулупи" и пр.
    Да не забравяме как държавата даде първата помощ на колекторска фирма. И още, и още...
  • 91 Сори

    6 2 Отговор
    От кой глух коловоз, другарко, надуваш парата на локомотива със сърпа и чука на чело. Преди Бойко червената шайка отдавна разпродаде на скраб релсите на коловоза, били съветски-значи техни. Питай Банев.

    Коментиран от #92

  • 92 8778

    4 1 Отговор

    До коментар #91 от "Сори":

    Разпродаде ги Костов.

    Коментиран от #96

  • 93 АМОН

    6 7 Отговор

    До коментар #87 от "Амон=Сталин":

    УЧИЛ СЪМ МНОГО ПРЕДИ ТЕЗИ ПОСОЧЕНИ ОТ ТЕБ ГОДИНИ И ТО НЕ ПАРТИЙНИ ШКОЛОВКИ.
    ТОГАВА ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ СЕ КУПУВАШЕ И ПЛАЩАШЕ КАКТО СЕГА , А СЕ ДОКАЗВАШЕ С КАЧЕСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ.

    ПО ВРЕМЕ НА СОЦА НЕ СЪМ СЕ ХРАНИЛ СЪС СРЕБЪРНИТЕ ЛЪЖИЧКИ НА ДРУГАРИТЕ, А СЪМ ПИЛ ОТ ГОРЧИВАТА ЧАША НА НАДРОБЕНОТО ОТ ТЯХ.

    ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СИ ЕДИН ОТ ТЕЗИ СЪС ЗАВЪРШЕНО КИЛИЙНО УЧИЛИЩЕ , НАПАЗАРИЛ СИ НЯКОЛКО ДИПЛОМИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ДУЕЩ СЕ КАТО ГЪСОК.

    АКО ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ОТСЯВАНИ ПО КАЧЕСТВА И СПОСОБНОСТИ, ТО НЕ Е ПО "ЗАВЪРШЕНИТЕ" ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ В НЯКОЯ СЕЛСКА СОРБОНА , а по средното ви образование където наредените като броеница тройки най добре говорят за умственият ви потенциал ви
    С поведението си изгонихте от България целият генетичен материал който ставаше за нещо.
    Сега тук останаха само цигани , некадърни българи и недоубити като мен пенсионери.

    КАК И КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ ЗА В БЪДЕЩЕ ?!
    С вашите празни глави не сте в състояние и тоалетна да направите.

    С АЛЧНОСТТА И НЕВЕЖЕСТВОТО СИ УНИЩОЖИХТЕ ДЪРЖАВАТА БЕ ТИКВУН!

    Коментиран от #95

  • 94 Амон=Сталин

    8 4 Отговор

    До коментар #88 от "АМОН":

    Не е важно какво има между ушите ми, важно е,че ти си фатално заразен от червения комуновирус и лекарите вече отчитат за протокола последните ти минути живот.Тик-так,тик-так, тик-так. Колко жалко е да си комунист.
  • 95 Амон=Сталин

    9 5 Отговор

    До коментар #93 от "АМОН":

    Русизмите и знанието на философията на Конфуций и Сталинските лозунги ти издават партийната школовка. А аз съм завършил Софийския университет където влязох,разбира се,с конкурсен изпит и успех от дипломата, а не с протекции като децата на другари борци против фашизма, каквито сега са накацали да калят Бойко и ГЕРБ във форума.
  • 96 Костов

    6 0 Отговор

    До коментар #92 от "8778":

    Аз продължих започнатото от Луканов и Виденов. Следвах партийната поръка, нали бях съветник на Тодор Живков в катедра:"Политикономия на Социализма". Питай колежката Инджова.
  • 97 А бе

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Не исползвай името на Левски":

    Още ли има загубени като тебе ?
  • 98 А бе

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Охо Бохо":

    При масово гласуване, ще ми купят кUр@ !

    Коментиран от #99

  • 99 Рачко Пръдлето

    2 0 Отговор

    До коментар #98 от "А бе":

    Какво ще ти купят при масово гласуване? Ама ти наистина ли, а нещо под гръбнака, червено на цвят,с табелка "продаден".
  • 100 stan4o

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Падне ли Бойко":

    Сега какво ни очаква с Борисов?Икономиката е на самотек, няма чужди инвестиции. Разчита се на заеми и на парите на гастарбайтерите. Борисов "е пробит"от Русия и САЩ. Кажете една причина, която да оправдава оставането му на власт? Водач-държава е политически модел на бананова държава. ГЕРБ да не свършва с Борисов? Вожда- слънце.
  • 101 Биби Кинг

    4 2 Отговор
    Залепнал им е пилора на таз и останалите пемберуги ама фандък нема!
  • 102 Някой си

    7 2 Отговор
    Инвалидната количка бе използвана и от Татяна Дончева през 2006 г., но за да си закачи чантата на нея. На новогодишен купон на ФК „Левски“ червената юристка привика с жест колежката си от НДСВ Деница Димитрова, която се приближи към нея с инвалидната си количка. Тогава Дончева си закачи чантата на облегалката на количката. За тази си постъпка тя заслужи златен скункс от „Господари на ефира“. Явно употребата на инвалидните колички е традиция сред политиците в столетницата.
  • 103 Доротея

    3 2 Отговор
    Нищо не можете да направите на тиквата! Американците влязоха в Сената и нищо не се промени! Налягайте си парцалите и когото ви постави мафията за лидер - това ще е! Иначе става разделение на загубения ви народ, няма стабилност и пандемията се вихри! Ако искате да се развива държавата добре, изгонете от нея всички пилоти и представители на изкуството, които не са герберясали като Христо Мутафчийски!
  • 104 Рачко Пръдлето

    9 3 Отговор
    Другарко Дончева, какво трябва да направи Радев за да спечели изборите? Не,чух. А, тръц. Разбрах, ухае прекрасно.
  • 105 Комунивирис

    10 0 Отговор
    На Дончева бизнесът от много години насам не е пипан, а още повече да е щавен.
  • 106 Румен Петков

    6 3 Отговор
    Тишината в нечия спалня, ражда безумия.
  • 107 Бат Мишо

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "Хаджиментов":

    Единственната независима държава в света е рашаи единствената където НАИСТИНА те управлява този който избираш а не който му дърпа конците...

    Коментиран от #108, #115

  • 108 Бат Мишо

    0 4 Отговор

    До коментар #107 от "Бат Мишо":

    А запада ако има 2 грама мозък ще отмени ембарга и глупости щото точно така БЕТОНИРА Путин за президент фор лайф .....Тея хора в Ленинград СА СИ ЯЛИ ДЕЦАТА 4 години под брокада да не се предадът и некво ембарго и спиране от олимпияда ТРЯЯ СИ ЛУД да мислиш че има някакъв ефект ОСВЕН ЧЕ ГИ БУГА СЪС СТРАШНА СИЛА ЗАД ГЪРБА НА ПУТИН

    Коментиран от #109

  • 109 Бат Мишо

    1 2 Отговор

    До коментар #108 от "Бат Мишо":

    От ембаргото гладува народа не Путин - САМО ЧЕ за разлиа от амиларите там глада не ги обръща срещу шефовете им А СРЕЩУ ПРИЧИНЯВАЩИЯ ГО и тъпия запад не го разбра какви автоголове си вкарва от дузпа

    Коментиран от #110

  • 110 Бат Мишо

    1 3 Отговор

    До коментар #109 от "Бат Мишо":

    Да не говорим че секво ембарго е само фигуративно щото ниой не може да офранява 22000 км границии 6-7 флота како мъкнат , ако ще цялото НАТО да си остай сичката друга работа .....аретен с Китай границата е 24-7 опен а оттам за целия свят заминава с 1 елементарно препакетиране или пре етикетиране.... Но ме кефи ак си го набиват сами англосаксите и ка Путин им бърка по дупките мощно и на реда им и на ценностите им и веят на умряло щото НЕ ИМ СТИСКА ДА ГО БУТНАТ С ПРЪСТ щото няма кък да мине номера да е безнаказано

    Коментиран от #111

  • 111 Бат Мишо

    1 4 Отговор

    До коментар #110 от "Бат Мишо":

    Дано да доживея момента когато чакалите ще преодолеят страха си да бутнат Раша , да си помислят че ще им се размине , да си запазят маси в москва и да тръгнат .....Хубавото е че ще може да се гледа и от прозореца без телевизор с тес мощности 50-100 гига и гъби от по 70 -120 километра височина само да си дръпна пердето и ще видя ът излупат Белия дом се едно съм там

    Коментиран от #112

  • 112 Бат Мишо

    2 3 Отговор

    До коментар #111 от "Бат Мишо":

    А секви Татяни Маручи Тиви и пъпеши ще отлетят с 200 ОЩЕ ПРЕДИ червените танкове да са топнали първата верига в Дунава след като са прегазили мамалигата за 24-48 ч 2000 натовски войника ще прегазят без даже да се разгръщат за атака а мамалигата ще се бие колкот ние ....Най много ао измяцат да ти затополят веднъж в Буурещ И ДОТАМ

    Коментиран от #121

  • 113 Анти комунист

    1 3 Отговор

    До коментар #28 от "С нетърпение":

    Победа,победа,Путин ще се отблагодари на Герб и Бойко,на Каракачанов и сие, построиха му газопровод без едно разклонение за Сев.България ,така да се каже транзитен газопровод, 3 милиарда на кредит с 4,5%лихва,ще се изплати за 23 год.без санкции от САЩ,със санкции за ???год.ГЕРБ +ДПС =вечна любов,=дълги години властване,той нямал нищо общо с Пеевски, ама нищо, горкия,само го клеветят.
  • 114 Анти комунист

    0 3 Отговор
    Санкциите за Турски поток ще се разглеждат след встъпване на власт на Байдан, Булгаргаз като държавна фирма,без капитал няма да удовлетвори претенциите на САЩ, ще трябва държавата България да го стори, как няма пари,ива ф 16 платени,възможно ли е да ги конфискуват в полза на санкциите,ще почакаме и ще видим.
  • 115 Хаджиментов

    5 0 Отговор

    До коментар #107 от "Бат Мишо":

    Колкото преди 1989г избираше кой да те управлява, толкова и сега руснаците избират.
    Относно ембаргото - целта е да се лиши Русия от достъп до висши технологии, с помощта на които да прави още по-смъртоносни оръжия. Освен това да отслабне и икономически, за да няма пари да се въоръжава и да дръна оръжие.
    И в карайна сметка, да се даде да се разбере, че не може да прилапваш чужди територии, само защото си по-силен.
  • 116 шопендар

    6 3 Отговор
    герб са от десет години във властта,и няма начин да са крали 15 години,а татяня използва номерата на нинова и манолова и мята простотии навсякъде,все някой ще ще ги намери.
  • 117 Гостов

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "Зайко Кукурайко":

    Говориш глупости ясеки добре знае ,че с бизнеса се печелят повече пари,но не всеки може да бъде бизнесмен ,други коиро могат бъдат не се хващат,защото знаят,че ще бъдат изядени от големите акули ,изобщо при тая корупция почти няма честен бизнес в бг.
  • 118 Тулупът

    1 2 Отговор
    И суджуци,суджуци !

    Коментиран от #120

  • 119 МАЛКА пенсИЯ

    2 2 Отговор
    Що се правят на ощипани моми.От44до89,сички бяхме,чавдарчета,пионерчета,комсомолци,а ся сме гербаджии.Като по рано има,по,по-най гербери.
  • 120 Сори

    3 0 Отговор

    До коментар #118 от "Тулупът":

    Тази стара мома не си е щавила бизнеса с години. Хем сърби,хем боли.
  • 121 Кой си

    3 0 Отговор

    До коментар #112 от "Бат Мишо":

    Бат Мишо явно скоро са го пуснали от Карлуково. Нека пише,поне няма да навреди физически на никой. Боже, колко мъка има по света,казал Моканина.
  • 122 "Гост"

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Българка":

    Да разбирам ли, че ми препоръчваш твоя?
  • 123 Тапата

    2 0 Отговор
    "Който работи пичели, който не работи не пичели" - такава е реалността, Г - жо Дончева.
  • 124 Анализаторр

    1 2 Отговор
    Тъжно но истина! Човешко, твърде човешко! На върхът на айсберга ГЕРБ има ТИКВА!
  • 125 Иван

    1 2 Отговор
    Тъпа и изкуфяла бивша комунистическа пача вра :)
    А бивши комунисти няма :)
  • 126 ДЖОБЕН ТЕНИС

    2 0 Отговор
    НЯКОЛКО ПЪТИ ХОДИХ НА ИЗБОРИ И НЕ ЗНАЕХ КОГО ИЗБИРАМ -- ОКАЗА СЕ ТОДОР ЖИВКОВ , СЕГА НЕ ХОДЯ ЩОТО НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ВСЕ КОПОЯ МУ ПИЧЕЛИ И ЯКО КРАДЕ ! ПЪК БЕШЕ ТЪПО ПАРЧЕ НА ВРЕМЕТО КАТО ТОШО !
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове