Last news in Fakti

14 Януари, 2021 15:03 2 645 62

Христо Иванов: Коалиция между "Демократична България" и ГЕРБ е невъзможна!

  • христо иванов-
  • демократична българия-
  • да българия

Успешното оцеляване на мафията у нас винаги е минавало през това да се създава или подбира удобна опозиция и така да се елиминират по-сериозните противници. Простата истина е, че ДБ в момента е единствената, която е готова да бие и по трите капии на мафията (Борисов, Гешев, Сарая), твърди съпредседателят на дясната формация

Христо Иванов: Коалиция между "Демократична България" и ГЕРБ е невъзможна! - 1
Снимка: БГНЕС

Гледам, плъзнали са всякакви анализатори, хипнотизатори, манипулатори, конспиролози и обикновени ченгета със задание да внушават, че ние от "Демократична България" се готвим за коалиция с ГЕРБ. Разбира се, това става без позоваване на никакви факти или реалности, но затова пък с размах. Това написа съпредседателят на формацията Христо Иванов във Facebook.

Той заяви, че има "конкретни аргументи защо коалиция ДБ и ГЕРБ е изключена". Ето как обясни ситуацията Иванов:

"Да започнем с малко факти:

На 03/08/2020 внесох сигнал до прокурорите в СГП с настояване да бъдат проверени внимателно обстоятелствата около записа “Лесно е да си прост”, чиято автентичност вече беше потвърдена от две външни експертизи.

На 20/08/2020: внесох в Министерски съвет искане да бъдат отворени разработките на МВР и службите с изтекъл гриф (т.нар. “досиетата на прехода”)

На 17/08/2020 поисках писмено от Бойко Борисов да изпълни обещанието и да разпореди публикуването на ревизионните актове, издадени на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД.

На 07/12/2020 подадох сигнали до главния прокурор и до НСО във връзка с интервюто на премиера Бойко Борисов пред германския вестник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“, в което той потвърждава автентичността на снимките на чекмеджето от спалнята му в резиденция “Бояна”.

На 23/12/2020 внесох в СГП искане да бъдат оповестени всички материали от разследването за снимките на пачки и кюлчета злато от спалнята на премиера Бойко Борисов в правителствената резиденция „Секвоя“, след като прокуратурата съобщи, че не е установено чие дело са снимките и видеозаписа и прекратява производството.

Изброяването може да продължи дълго. Нека да припомня също, че моят престой на министерския пост стана невъзможен не просто заради отмятането на ГЕРБ от конституционния проект, а и заради моето неколкократно настояване - публично и пред ЕК, за разследване на скандала Яневагейт, както и заради конфликта около опитите ми за дисциплинарно уволнение на няколко гнили ябълки от съдебната власт, включително Пепи Еврото. Всички тези действия водеха директно към самия Борисов. Те, заедно с конституционните промени, представляваха една от най-сериозните институционални атаки срещу мафиотското задкулисие - и като персони, и като структура.

Всичко това означава следното нещо: Ние не просто бомбардираме Борисов с гръмки прилагателни и го плашим с героични пози - ние предприемаме конкретни институционални действия срещу него и корупционната база на неговото управление. Нашата цел не е просто да го свалим от поста, а да направим невъзможно да се върне във властта. Не просто искаме да отнемем управлението от ГЕРБ, ние работим да направим подобно управление и подобна клиентелна мрежа невъзможни в бъдеще по принцип. Между нас с Борисов и ГЕРБ лежат не просто изречени предизборни заклинания, а необратими действия. Ние не само няма да управляваме заедно - предстои ни дълга борба. Борба не за власт, а за съдбата на нашата демокрация и за сърцето на българската държавност.

И, ще помоля всеки, който смята да се упражнява на тема бъдеща коалиция на ДБ с ГЕРБ, да посочи кой политически играч е предприел подобни конкретни действия като нашите. Разбира се, като бонус може да посочи и своите собствени действия в тази посока, ще ми бъде интересно.

Напоследък се чу и един особено забавен виц: важно било единствено свалянето на Борисов. Това Гешев, това ВСС, това реформата на прокуратурата, хеле пък ДПС, Доган и Пеевски- всичко това били второстепенни и незначителни цели.

Истината е друга: няма спор, че без отстраняването на Борисов и ГЕРБ от властта, промяната не може да започне. Но ако всичко се сведе до това отстраняване, промяна в дълбочина просто няма да има. Борисов и ГЕРБ са обслужващ персонал. Заменяеми са. Без дълбока хирургическа намеса в прокуратурата и ВСС, просто няма да има механизми за понасяне на отговорност и след известно време властта на мафията ще се презареди. Могат дори да върнат Борисов на бял кон, а могат и да го заменят с нова фасада.

Борисов не е създал “дълбоката държава” на мафията у нас. Тя няма да свърши с него. В огромна степен, тази дълбока държава днес се центрира около Сарая на Доган и неговия чирак Пеевски. Без разграждането на Сарая, премахване на мафията у нас е невъзможно. И, важно е да отбележим, че тази задача може да бъде решена трайно само с участието на обикновените гласоподаватели на ДПС.

Така че, който иска трайна промяна, трябва да е готов да работи и за свалянето на Борисов, и за изчистването на правосъдието, и за разграждането на Сарая. Всеки компромис с едно от трите всъщност е спасителен план за мафията: възможност да жертва една от своите капии (премиерския пост, позициите в правосъдието или координационното звено около Доган и Пеевски) и да използва спасеното като база за презареждане.

И тук стигаме до обяснението за кампанията “ДБ и Борисов готвят коалиция” – защото това си е точно кампания. Успешното оцеляване на мафията у нас, винаги е минавало през това да се създава или подбира удобна опозиция и така да се елиминират по-сериозните противници. Простата истина е, че ДБ в момента е единствената, която е готова да бие и по трите капии на мафията (Борисов, Гешев, Сарая). Знаем точно как, имаме експерти, имаме стабилна коалиционна конструкция, имаме съществена електорална позиция сред гласоподаватели, които знаят какво искат. Доказали сме, че можем да бъдем сериозен и последователен противник. Може да ни се намират всякакви кусури- често с право- но в това отношение по-добро на пазара няма.

И точно затова е толкова важно настойчиво да се “обяснява” как ДБ само чака да се качи на Борисовия Титаник и да направи коалиция с абсолютно токсичния ГЕРБ. Сигурно има хора, които наистина мислят, че сме толкова тъпи. Разбира се, има и такива, които опитват да прелеят протестен вот към някоя друга формация. Но със сигурност запевчиците на тази кампания са хора, на които им е възложено да направят всичко за обезкървяване на подкрепата за ДБ. Защото ако ДБ се окаже по-силна от ДПС, това ще промени българската политика завинаги.

И точно затова искаме публикуването на разработките на службите и МВР от годините на прехода. Там ще лъсне не само истината за миналото на Борисов. Ще се види как са били произвеждани и внедрявани всякакви фалшиви воеводи, радикали, огън-опозиционери, които в решителен момент да “обяснят”, че “трябва друго”, “не е това”, “още по-крайно трябва да се действа”… Ако изобщо някога се стигне до действия. Този най-голям дефицит на нашия политически живот: действието.

Та, ние действия имаме. Конкретни, доказано ефективни. Готови сме да продължим с тях. Колкото трябва: става дума за нашата държавност и нашето достойнство. Въпросът е дали ще има подкрепа за действия. Или за поредната порция промивки на общественото съзнание.

Идват избори...


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    33 31 Отговор
    Христо... недей да лаеш срещу стопанина си. Ти и министър в неговия кабинет не искаше да станеш, ама стана, нали??

    Коментиран от #21

  • 2 то не е само

    32 15 Отговор
    за вас , тешко муй горко на изверга който се коалира със сатаната гроб ... ще има Майдан не вярвам да има чак такива извратени мазохисти

    Коментиран от #42

  • 3 Пешо

    19 36 Отговор
    Къде се бута и тоя грозник при големите партии БСП и ГЕРБ

    Коментиран от #11

  • 4 Jan Hus

    34 18 Отговор
    Браво, г-н Иванов!!!
  • 5 Просто човек

    36 11 Отговор
    Г-н Иванов, само да си спазите обещанието!
  • 6 семи проф

    31 9 Отговор
    Така говориха и депутатите патриотари. а станаха най големите му защитници

    Коментиран от #12

  • 7 Кака Мара

    28 9 Отговор
    Давайте, бой по мутрите!
  • 8 Протест срещу безобразията в България

    25 6 Отговор
    Такъв строител е бил Кольо Фичето, че дори днешните порои не могат да му бутнат моста......
    НЕКА ГЛЕДАТ.........
    НЕКА СЕ УЧАТ !!!!Уста Колю Фичето не е бил алчен мошеник, който да търси лични облаги от построеното. Майсторът е градил, за да остане във времето. Къде го има това " ремонт на ремонта"! Човек за едната чест живее! Не и ГЕРБ!
  • 9 Жоро

    15 5 Отговор
    Супер!
  • 10 Киро Брейка

    16 20 Отговор
    Цяла България е за вас
  • 11 По лъжите ще го познаете

    13 9 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Герб не се напъвайте
  • 12 къса памет

    18 6 Отговор

    До коментар #6 от "семи проф":

    Публикувано във факти.бг: Така говориха и депутатите патриотари. а станаха най големите му защитници
    Голямата разлика е , че Христо Иванов не можаха да го купят и напусна в първия момент в който решиха да му подменят съдебната реформа с реформа, обслужваща гербаджийската хунта.
    Напусна достойно, без да допусне да го овъргалят в мръсотията си, въпреки че можеше да постъпи като Шкембето и да си вземе парчето от баницата.
  • 13 !!!?

    9 10 Отговор
    ДБ - Декадентски алианс за много $ & € !!!?
  • 14 Отвсякъде е Възможна!

    16 10 Отговор
    Коалицията!Ристооо, заиграят ли пачките и директно си в Играта,келеш..

    Коментиран от #22

  • 15 Ха ха ха

    16 8 Отговор
    Ицата пак се излага като панаирджийска мечка !
  • 16 Шайката Герб +

    7 15 Отговор
    Дпс, ОП, Магарешки, Хаджигенов(Трио), Манолова, Слави, Божков, Христо Иванов, Боеца са един отбор. Протестират един срещу за Пиар и Театър. Едни и същи слуги на Фашистите Западни са. Не гласувайте за тези, само ще пропилеете гласът си, който е важен.
  • 17 пройчо

    14 5 Отговор
    Само дето се събудихте в края на боковия мандат 3...спинкахте сладко 5 години...
  • 18 за Христо

    11 14 Отговор
    Христо Иванов е най-достойния и неподкупен политик на който може да се вярва, защото го е доказал, за разлика от разни патриоти, валерковци, магаревци........
    Добре , че влязоха навремето в управлението на Борисов, та да разберем кои са продажниците от демократичните сили, като Петър Москов . По делата ще ги познаете.
  • 19 Христо питай Боко

    7 7 Отговор
    А 6-те милиона инвестирани в укрепване на скалите и тържествено открити само 10 дни преди това за какво са били?
  • 20 Шайката Герб +

    3 9 Отговор
    Шайката Герб +
    00ОТГОВОР
    Дпс, ОП, Магарешки, Хаджигенов(Трио), Манолова, Слави, Божков, Христо Иванов, Боеца са един отбор. Протестират един срещу друг за Пиар и Театър да заблудят гласоподавателите. От 89г.само това си могат и то много добре.
  • 21 Абе мушенгии...

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    Тъй казвахте и преди па после му близахте туй онуй и му станахте патеричка...
    Не ви вярваме. Ако действително искате да се гътне ТУЛУПА подкрепете най голямата опозиционна партия, добра или лоша в момента е БСП....иначе бaйx0я ще е вечен!!!!

    Коментиран от #28

  • 22 тц тц

    4 4 Отговор

    До коментар #14 от "Отвсякъде е Възможна!":

    Само, че той беше в играта и напусна с отвращение като заиграха пачките на Винету.
  • 23 Шайката Герб +

    4 8 Отговор
    Дпс, ОП, Магарешки, Хаджигенов(Трио), Манолова, Слави, Божков, Христо Иванов, Боеца са един отбор. Протестират един срещу друг за Пиар и Театър да заблудят гласоподавателите. От 89г.само това правят и могат и то много добре.
  • 24 Бай Тошо ви обича

    4 3 Отговор
    Явно - хепи-енд.
    Например за следния сюжет: в бананова република с компотна характеристика на социално-икономическия модел, изтичат снимки на нощното шкафче на премиера, в което има пари и злато, обясними само с корупция. Неудобствата са две: трябва да се монтира някакво обяснение за пред публиката, но не трябва да се произвеждат доказателства, за които някой ден прокуратурата да се сети. Следва просълзаващ разказ за Мата-Хари, намеци за нейната самоличност, а прокуратурата - крайно услужливо- успява така и да не разбере кой конкретно се крие зад тази красива история за любов и прекалено вместими дамски чанти. До тук добре, обаче трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казно, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла...

    Честито на корейците!

    P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на МВнР в София и Сеул и други действия, чрез които да проверим тази хипотеза.
  • 25 БЪЛГАРИН

    9 5 Отговор
    Леке, престани да се оправдаваш. От няколко дни е си спрял, да говориш, че не си в коалиция с ГЕРБ. Един път да го кажеш добре, но повече от един вече е съмнително
  • 26 Десен политик

    8 12 Отговор
    БРАВО ДЕМОКРАТИ!!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!

    Коментиран от #43

  • 27 Шайката Герб +

    3 6 Отговор
    Дпс, ОП, Магарешки, Хаджигенов(Трио), Манолова, Слави, Божков, Христо Иванов, Боеца са един отбор. Протестират един срещу друг за Пиар и Театър да заблудят гласоподавателите. От 89г.само това правят и могат и то много добре. Всичките са част от Дучето ЕНП и св. олигархичен кръг Сорос, който работи за Ротшилд и Рокфелер.
  • 28 ай по сериозно

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "Абе мушенгии...":

    Ам , че тя тая най-голяма опозиционна партия най много му ближе туй онуй, ама тайно , само и пръстчето на бутончетата за гласуване , като ДПС -то. Как мислиш се приемат всичките им герберски лобистки закони с това нестабилно мнозинство на ГЕРБ ?
    Пък и не сме забравили още и самите безобразни управления на БСП с ДПС. То не бяха заменки то не бяха грабене на общински терени, същите и безобразни застроявания на Черноморието....
  • 29 Коминчето

    10 1 Отговор
    Ицака изкусен лъжец хахаха. Колкото и да замазваш положението с лъжи, истината прозира.
  • 30 ТаУмВзе

    6 3 Отговор
    Заяви бившият герберастки плъх! Пребоядисани калинки търсещи хранилка за кой ли път! Надай се Робе!
  • 31 Пламен

    11 2 Отговор
    Мястото на ДеБъ е с МаЯма и сродни.Няма как,дори и много да искат да се коалират със сериозни партии като ГЕРБ и БСП.
  • 32 Щерев

    9 1 Отговор
    Ристе,чадо ченгеджийско,намерете си още някоя ченгеджийска и джендърска партия и се коалирайте
  • 33 Славянин

    5 3 Отговор
    Къдe ca oнeзи cлaвни бългaри oт минaлитe вeкoвe. Oнeзи кoитo миcлeхa зa cтрaнaтa, прaвeхa и нe ca иcкaли в зaмянa нищo, прocтo зa дa e удoбнo нa другитe cъгрaждaни. Дa cи прoтивoрeчиш във вceки пocт, гoвoри зa тeб, чe ти нe cи cтoйнocтeн чoвeк. Хриcтo Ивaнoв e чoвeк нa oпрaвдaниeтo. Зa Бoйкo нямa кaквo дa гoвoрим, тoвa пoдoбиe нa чoвeк, нямa eднa изкaзaнa иcтинa

    Коментиран от #40

  • 34 Бор Чворче

    10 3 Отговор
    Христо хората са казали, не хапи ръката която те храни !
  • 35 Ю.Кортес

    6 4 Отговор
    Мисля,че на който и да се предлагат,няма да намерят кой да се коалират с тях
  • 36 Бау бау

    3 2 Отговор
    Хипнотизатори и манипулатори може да наричате вашите партньори от ГЕРБ, въпреки че отичате тази ваша връзка помежду Ви.
  • 37 ШиШиШиШи

    7 1 Отговор
    Явно вече са свършили преговорите с Шайката. ДайБългсрия вървят смело напред но след "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" и Прокопиев
  • 38 Го4о

    9 1 Отговор
    Що бе Ристьо да е невъзможна? ББ ще те направи главен Прокурор, а Атанасов шеф на ДАНС!?!? Вие ще колите и бесите. Айде бе, стиска ли ви елате в ГЕРБ.
  • 39 ЪХЪ...

    10 1 Отговор
    ПА...ЯЗЕ НЕ ЗНАМ НЕКОЙ ДА Е ..ПРЕДЛАГАЛ КОАЛИЦИЯ НА РИСТЕ БОЙКИКЕВ-СМУКАЧА ?!? НЕ,ЧЕ СА ПОТРЕБАЛЕ НА НЕКОЙ ТИЯ.
    . ДЖЕН'ДЪР-СОРО'СПИ'И КАТ... РА'ДКА ДЪЛБОКАТА,ТАНАС ГНОМА, ВИБРАТОРА И Т.Н?!??
    АРЕ....У... ЛЕВО, ПЕН'ДЕЛИ
  • 40 Време е за Възраждане

    3 7 Отговор

    До коментар #33 от "Славянин":

    Възраждане

    Коментиран от #52

  • 41 Гилотина

    2 2 Отговор
    Освен заблуда от вас и партиите които до ден днешен са били в политиката и управлението на България, друго не можете, слава и пари, това е най-важното за вас. За тези 30 години какво се промени в държавата? Какво хубаво се случи, всяка вечер по новините слушаме само лоши неща. Нямаме безопасен живот, не сме съобразителни един към друг, не сме дружелюбни, нападателни сме, мразим всичко и всеки, егоисти станахме. На тези неща точно вие управляващите ни научихте през тези години, от вас дойде всичко. Наглост безкрайна, лакомия до шия, заради вас България няма управия
  • 42 гост

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "то не е само":

    Ристьо - а със БеСеПето , Слафчо чалгара и дубайската Мутра възможна ли е коалиция ? Или трябва първо да питаш Маджо и Прокопиев ?
  • 43 Бойкикев- комуниста

    7 1 Отговор

    До коментар #26 от "Десен политик":

    бил демократ. Това е шега,нали.
  • 44 тстс

    3 3 Отговор
    Трябват нови хора - нови лидери и нова партия!
    Нов начин на управление и нова структура на управление...
    По стария начин ако ще и дедо мраз да дойде за премиер с партията на снежанка пак няма да се оправите а ще затънем още и още... и те така!
  • 45 всички срещу опг герб

    3 6 Отговор
    Стига сте се карали и обвинявали с друтите партии, само заудно можете за преборите мафията герб и нейните сателити.
  • 46 Гьонсурат Сачева, всичко се отлага за,

    2 4 Отговор
    По нататък!! 52мил се дадоха като Поощрение на МВР, боноси, премии!!! А ти тези, които обещаваш 52 милиона за хората, нуждаещи се, няма да се случи никога!!!! Объркала си за кой са тези милиони!!! Получиха Полицията Педизборен аванс, за верна служба!! А ти Сачева както винаги Лъжеш!!!

    Коментиран от #47

  • 47 попчето

    0 4 Отговор

    До коментар #46 от "Гьонсурат Сачева, всичко се отлага за,":

    понеже само твоето мнение немаше минус а горните 3 имаха - реших че ти си турнал минусите по-горе и си позволих да ти турнем и аз един минус! А имаш ли късмета да ми турнеш на това мнение минус - да ти омекне сразо и немедлено чурката както и на секи турнал тука минус!
    Кой турне плюс - хаирлия да е цел живот!
  • 48 Мислете

    2 3 Отговор
    ДБ според мен най си заслужават да гласуваш за тях. Парламентарните партии до една са се умазали повече или по малко. За тях честен човек не би гласувал. Ама интеречии ще гласуват за тях. От "новите" играчи много се обединиха със стари муцуни и байрактарката Манолова. Славчо не излезе на протестите защото видите ли вече бил политик !? Ти да видиш! Замислете се дали е така ? До тук само ДБ не се оакаха и от тях реално тръгнаха протестите. Лично мнение. Всеки си има глава на раменете.
  • 49 Що си мислите,

    3 4 Отговор
    Че ГЕРБ иска да се коалира с Вас.Ще Ви пуснат по пързалката да се коалирате с БСП и тогава окончателно се закопахте. Това което правите е ,че ще докарате Ниновица на Власт, което е и целта, ако не е Ниновица,ще е някой загубеняк който ОФ ще сложи като правителство на спасението, на промяната и ей такива червени глупости който вече са играни с неуспех
  • 50 ДБ е новото

    1 3 Отговор
    Е новото БКП, което трябва да замени БСП, щото тази партия се разпада
  • 51 А с Мая

    6 1 Отговор
    Манолова може.Браво бе ,искахте да подарите София на една луда ,а на тези избори ще подарите България на другата луда
  • 52 така така

    1 4 Отговор

    До коментар #40 от "Време е за Възраждане":

    Време е за ..... АБВ!!!
  • 53 big

    5 0 Отговор
    Те и ВОЛЯ, НФСБ, ВМРО, АТАКА и др. преди изборите бяха върло против ГЕРБ, а после им станаха служанки! Някои от бивши техни членове дори станаха "остриета" на ГЕРБ! Така,че на бивш ортак на БМБ, не бива да се вярва!
  • 54 Калин

    6 0 Отговор
    При Христо Иванов всичко е възможно, той е просто един интересчия!
  • 55 ИЗБИРАТЕЛ

    1 3 Отговор
    ЗАТОВА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ - НЕ СЕ КОАЛИРА С ТАКИВА КАТО ВАС!
  • 56 8862

    1 0 Отговор
    ква коалиция като няма да сте вътре
  • 57 Илиян

    2 0 Отговор
    Докато Прокопи не нареди!
  • 58 Тодор

    2 0 Отговор
    аз се надявам изобщо да няма вариант ДБ да се коалира с когото и да било, тъй като няма да влезе в парламента.
  • 59 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ЩО НИЕ ДА СЕ РОВИМ В ДОКУМЕНТИ-ВИДНО Е,ЧЕ КОРОНАТА НА ПЕТЕЛА Е ЧЕРВЕНА .ИМА И ПЕРА - ЯВНО ЧЕРВЕНИТЕ СА СЕ НУЖДАЕЛИ ОТ ПЕРАЧНИЦА , КОЯТО ДА ИЗЧИСТИ И ПАЧКИТЕ , А ВРЕМЕТО ДА ИЗМИЕ МАЛКО И ЛИЧИЦАТА .
    ММММ ИЗМИЛ СЕ , ПРЕМЕНИЛ СИ ИЛИЯ , НАРОДЪТ ГИ ПОГЛЕДНАЛ :ПАК ТИЯ !?!
  • 60 Шмекер

    0 0 Отговор
    Нямам никаква вяра на Демократична България и Христо Иванов. Сега говори едно, но след изборите може да направи точно обратното.
  • 61 Живка

    0 0 Отговор
    Този всеки ден си мени мнението. До утре може и да се обърне отново стига да му е изгодно.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове