17 Януари, 2021 19:45 3 737 29

АБВ сигнализира МЗ: Борисов не спазва мерките

  • румен петков-
  • абв-
  • министерство на здравеопазването

Прилагат негови снимки без маска

АБВ сигнализира МЗ: Борисов не спазва мерките - 1
Снимка: АБВ

ПП АБВ ще сигнализира здравното министерство и прокуратурата за неспазване на мерките срещу COVID-19 от страна на премиера – физическа дистанция и защитни маски. Това съобщи пред медиите председателят на ПП АБВ Румен Петков и посочи като пример снимки на Бойко Борисов от личната му фейсбук страница, където той е в непосредствена близост до свои симпатизанти в страната, събрани за групово фото и в болшинството си, включително и премиера, без защитни средства.

„Тази сутрин ми се скъса душицата, като гледах бат Милко (Милко Калайджиев и няколко десетки граждани, които празнуваха в заведение в Пловдив и отнесоха глоби за неспазване на режима на Министерството на здравеопазването) как го наказват.

Петков показа снимки на премиера Бойко Борисов с граждани от Дъбница и Хаджидимово.

„Това са снимки от вчера и онзи ден. Това е премиерът Борисов в Хаджидимово. Ако на тези подлоги в Министерството на здравеопазването им е останало нещо около сърдечната област, всички поименно като бат Милко. На първо място Борисов. Той ще плати от рушветите, които е грабил от нас, включително от тези хорица. Ще напишем, разбира се, и сигнал. Нали се борим за спазването на мерките, нали тази шайка, начело с онова, дето си боядисва косицата, се бори за мерки. Как ще коментира това поведение на премиера? Премиерът иска да убие тези хора? Премиерът просто е брутален човек, който не е проблем да извършва престъпление? Премиерът, който е готов да събере, с риск на зараза, хора да му ръкопляскат? Да знаем оценката на министъра на здравеопазването или на този пълнеж, който присъства временно в кабинета на Министерство на здравеопазването. Другият, който съсипа Инфекциозна болница който не слиза от екран и който се бори за мерки, който се чуди да ги удължаваме ли? Кой спазва мерки? Никой. Защо бат Милко ще го отнесе? Ще напишем сигнал до прокуратурата с копие до Министъра на здравеопазването. Регионалните здравни инспекторати са на негово подчинение“.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да питам

    18 47 Отговор
    Румба , що отрови рибките в шадравана бе ?

    Коментиран от #12

  • 2 Анонимен

    60 11 Отговор
    В германските болници все още има снимка на Бойко тъпото, как Не трябва да се носи маска, като лигавник.

    Коментиран от #23

  • 3 Цербера

    19 38 Отговор
    Чудиш се и ти братче как да се изявиш
    Изключително си плосък. За министър на мвр не стана, за депутат също. Добре че е алкохола да те държи. Смешен си, бягай....

    Коментиран от #6, #20

  • 4 Ай сик

    42 6 Отговор
    За Борисов може, за Милко не може.
  • 5 Лош пример свише

    51 3 Отговор
    Изключително лошо впечатление ми направи и на мен като видях Борисов да се снима с толкова много хора, а в същото време коментара му пред bTV за случая в Пловдив бе: "Като се правят на тарикати сега.. ще се заразят"
  • 6 Перко

    49 6 Отговор

    До коментар #3 от "Цербера":

    Нещо маловажно ли каза Петков или нещо излъга?Какъвто станал-такъв.Но има смелостта ,да каже истината.

    Коментиран от #7

  • 7 Цербера

    7 31 Отговор

    До коментар #6 от "Перко":

    Много значимо изказване ... хаха. Не го мислете премиера. За да е без значи няма страшно. Има антитела, имунизации. Кво толкова, не бил с маска, моля ви.

    Коментиран от #8, #11

  • 8 До #7

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "Цербера":

    Но е заразител!
  • 9 Другия с коня

    14 16 Отговор
    Другарю Петков,ти на тази снимка на статията защо си Без маска,аааа?Сезирам Прокуратурата и СЗО.....
  • 10 АЛО РАДЕЕЕВ

    19 6 Отговор
    ВСИЧКИ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ МОГАТ ДА СА ЗДРАВИ НО ДА НОСЯТ ВИРУСА В НОСОГЛЪТКАТА СИ -- САМО ЕДИН ПРОСТАК МОЖЕ ДА Е ХЕМ ПРЕМИЕР ХЕМ ПРЕСТЪПНИК !
  • 11 гост

    9 18 Отговор

    До коментар #7 от "Цербера":

    Църкат че бил без маска, в друга статия плюят мерките и носенето на маски и как не предпазвали от вируса. А де...няма угодия.

    Коментиран от #14

  • 12 Чичо

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "да питам":

    Кви рибки бре, прав е човека. За едни глоби за други шкафове с пачки злато и за рях спазването на мерки е най-малкото проблем. Бацо и затвор на 04.04.21

    Коментиран от #22

  • 13 Борисов

    16 6 Отговор
    се мисли за недосегаем и тръгнал да облъчва едни истормозени хора със своето "величие " и ОСОБА-злобна и отмъстителна.Жалък,ама да го ожалиш.Закъсал милиардер с имиджа,като всички наши грабители олригарси.Как мечтая да ви подпаля с крадените от нас банкноти.
  • 14 Чичо

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Ми само за Милко ли глоби, бацо цял шкаф пачки има да плаща
  • 15 Айдееее

    12 15 Отговор
    наздраве др. Петков. Що не не се скриеш и да се потърсиш? Чудя се как още има джурналисти да ти се връзват на просто-тиите...
  • 16 БСП най крадливата партия

    10 11 Отговор
    РУМЕНЧО БЪДИ ПРИМЕРЕН И ОБЕЩАЙ ДА НЕ ПИКАЕШ В ФОНТАНИТЕ.
  • 17 Йозеф

    8 5 Отговор
    Румка, наздраве!
  • 18 РУМБАТА...НАЗДРАВЕ

    5 5 Отговор
    ДА СЕ ЧУКНЕМ РУМБА
  • 19 Болярин

    8 7 Отговор
    На тоя пикльо не му се вижда пияния сурат от облаци винени мушички, но лае по хората !
  • 20 Барборино

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Цербера":

    Чакай бе, приятел, как го караш да бяга, при положение, че едва пълзи ?!!
  • 21 Сделано в СССР

    5 4 Отговор
    Колко плаща руския агент Гоце за да публикуват глашатая му по няколко пъти на ден ?

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Супер

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Това ми хареса! Ще добавя - може да бъде издаден учебник "Наръчник на премиера", в който илюстрациите и примерите "как не трябва да се прави това" да са с Борисов! Ха ха ха хаааааааааа................
  • 24 Boiko

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Сделано в СССР":

    А на маика ти колко платиха дето е родила простак като теб
  • 25 Гоги

    7 0 Отговор
    Само така колкото плюеш по отвратителен ставаш
  • 26 ПЛАКАТНА ДЕМОКРАЦИЯ

    2 0 Отговор
    Румене благодарение на теб Борисов влезе в политиката иначе с Цецо можеше да правят още набирания на лоста в МВР , а гледай какво направи. Плевен помни разкопките като беше кмет ,шадравана що не ти даваха виза за САЩ и тъпите акции респект , които доведоха най вече до проблеми на самите полицаи.Толкова добър управленец беше че от 2006 до 2008 един полицай не беше назначен заради лоша организация и непознаване на новоприетите закон за МВР и тази анархия доразвита от МИКОВ много помогна на Борисов да влезе с летящ старт заради надеждите на 70 000 служители които той не оправда Двамата сте еднакви
  • 27 Си ган

    3 0 Отговор
    До там ли пропаднахте, нещастници!!! Това ли само успяхте да намерите като компромат!
  • 28 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    За кмета,на Калофер,може,за бате боко,не,АЙДЕ ДЕ!!!
  • 29 КУРнинов

    2 1 Отговор
    РУМБА СПИРАЙ ВОДКАТА ЧЕ СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНЕШ И ДА С Е Р Е Ш В ШАДРАВАНИТЕ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове