21 Януари, 2021 14:17 5 501 72

Проучване: 7 партии влизат в НС, ако изборите бяха днес

  • галъп интернешънъл-
  • парламентарни избори-
  • 7 партии

12,4% са очакваните гласове за „Има такъв народ“

Проучване: 7 партии влизат в НС, ако изборите бяха днес - 1

7 са формациите, които имат изгледи да са в Народното събрание, ако изборите бяха днес. За две от тях кампанията ще е решаваща.

С 22,9% от онези, за които може да се очаква да гласуват, ГЕРБ и СДС са на първо място, следвани от БСП с 19,2%. Това сочат данните на „Галъп интернешънъл“.

„Републиканци за България“ се повява в проучванията в рамките на десети от процента, но вероятно има организационен и кадрови ресурс за атакуване на дялове, които биха осигурили субсидия. В изборния ден ще се разбере дали част от подкрепата, заявявана за ГЕРБ, всъщност ще се окаже скрит вот за РЗБ. Изгледите за последното засега са, разбира се, малки. От друга страна пък, властта вероятно има шансове да мобилизира и сериозен предвидим вот, посочват от социологическата агенция.

Заедно с ГЕРБ, БСП загуби подкрепа през лятото (макар и не колкото ГЕРБ). Спадът на подкрепата на БСП през лятото се дължи и на това, че като моментни алтернативи протестите припознаха по-скоро други партии. Именно те в момента донякъде пречат на БСП да монополизира потенциалния протестен и наказателен вот срещу управляващите. До (и в) изборния ден обаче може да има и друга тенденция – това зависи от кампанията.

Зависи и от развитието на вътрешните процеси в БСП, които могат да доведат и до проблеми със структури, и до прочистване на имиджа. И тук тепърва ще се оценява влиянието на отцепилата се формация „Българска прогресивна линия“, която за момента има десети от процента, влиянието нa „Изправи се.бг“ и др.

12,4% са очакваните гласове за „Има такъв народ“.

При ДПС резултатът от 10,9% сега от потенциалните гласуващи може да се окаже и долна граница, ако се има предвид наблюдаваната в последните месеци и очакваната мобилизация на партията.

ДБ също зае трайно свое място сред партиите с изгледи да са в парламента. През този месец – с 6,2%. Голяма обаче е разликата между тези твърдо заявяващи, че ще гласуват и общия масив потенциални гласове за тази партия, което означава възможни колебания в подкрепата

При ВМРО с НФСБ (4,6%) също ще са важни вътрешните разпределения. Сериозната относителна тежест на ВМРО там се фиксира от поредица изследвания в последните месеци и вече почти се покрива с обобщения образ на Обединените патриоти. Вероятно, за „втвърдяването“ на подкрепата сега личи влиянието на твърдата позиция на македонския казус. При ОП влияние ще окаже конкретната формула на явяване и тонът на кампанията – най-вече дали и доколко ще могат да се опазят от скандали. Важен ще бъде и още един фактор: каква ще е изборната бариера – ниската активност снижава и бариерата, но това обикновено е „нож с две остриета“. Така, ОП могат да си гарантират влизане само със силна кампания.

Същото важи и за мрежата на Мая Манолова, която е сега с изравнени шансове с ОП – „Изправи се.бг“, заедно с „Отровното трио“ и редица други формации. С 4,5% този микс се утвърждава като потенциален участник в следващия парламент.

От останалите сили изпъкват „Воля“ (2,1%) и „Възраждане“ (1,4%). Социологическите методи улавят най-вече тях. Останалите (общо 5,4%) могат да бъдат преценени по-скоро с друг тип методи – експертна преценка, електорална история, политологичен анализ и т.н.

Една десета от общо възнамеряващите да гласуват признават, че вирусът би ги отказал. А една пета се затрудняват да отговорят в директен подобен въпрос. Така, общо на около 2,8 милиона, могат да се оценят сега онези, които по различните критерии в изследването заявяват, че биха гласували твърдо и не биха се поколебали заради коронавируса. Това е може би около половината от трайно живеещите у нас. Тепърва ще стане ясно каква част от избирателния списък ще е това. Около една десета са тези, които твърдят, че ще гласуват, но още не могат да кажат за кого.

Отново трябва да се направи уточнението, че параметрите на активност са непредвидими на този етап и споменатите числа са само индикативни.

Около 2% са онези, за които може да се очаква да гласуват с „не подкрепям никого“. Те не се включват в останалите резултати.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българчо

    31 1 Отговор
    И кво печеля от техните алчни разборки?!
  • 2 Не на робството!

    94 13 Отговор
    Никога повече ГРОБ!
  • 3 адаша

    69 6 Отговор
    Как така ГЕРБ със СДС? А стига бе!
  • 4 дядо курти от село пиперково

    87 17 Отговор
    Пълна лъжа е,че герП са 1ва политическа сила..Това е партия на измамата и кражбата.Не познавам човек който да гласува за тия мафиоти.

    Коментиран от #14, #23, #31, #33, #52

  • 5 Бацо

    44 5 Отговор
    Няма да има с кого да направи коалиция и после кабинет на Румбича и бацовите пачки разследване шкафове матахарки барцелонки това онова
  • 6 коло

    39 7 Отговор
    Мафията действа.... ГЕРБ и сателитети му по трудно ще съборим от социализъмъъъ! Тяхна подкрепа са администрацията им - държавната, коромпираните през тези 11 години, лошо...
  • 7 Бееем ве у .....

    48 5 Отговор
    Воля?????ВМРО????? Шшшшшш 1 април е още далече
  • 8 fen

    21 10 Отговор
    Червено - синята мъгла прави всичко възможно за Борисов 4! И за сега им се отдава!
  • 9 бойку шкафа

    30 8 Отговор
    Няколко шкафа където трябва и отново съм 1ва политическа сила...
  • 10 Бацо

    27 3 Отговор
    Пък за ПатрЕотите им пожелаваме при тия проучвания да са на 3,9 като Моско и Рамаданчо на предните избори
  • 11 гост

    46 6 Отговор
    Галъп интернешънъл и вие (светле) НИКОГА ама НИКОГА НЕ МОЖЕТЕ ДА РЕШАВАТЕ !!!! А тия проучвания си ги наврете там където слънце не огрява !!!!!
  • 12 Хахаха

    43 8 Отговор
    Хайде стига с тези платени проучвания! Всички знаем, че ако изборите не са купени и без измами, герб едва ли биха имали и 10%
  • 13 Просто

    40 11 Отговор
    не ми е ясно как след десет години на власт, след всичките кражби, скандали, последно място в ЕС по всичко хубаво и първо по всичко лошо (корупция, смъртност) ГЕРБ пак може да вземе 20%.
    Явно народ в който има толкова много неумни хора не трябва да оцелее.

    Коментиран от #29, #37

  • 14 Депутат

    23 8 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    То и Би.Борисов няма да гласува за ГЕРБ!!!
  • 15 Помнещ

    21 7 Отговор
    Галчовци, много сте вдигнали процента на патериците на баце, предния месец беха на 2,4. То и Жамбаза си пусна едно проучване, че ще стане кмет ама нали
  • 16 ПЕНКО

    24 5 Отговор
    НАБОРИ-- -СПОМНЕТЕ СИ ПРЕДАВАНЕТО : " ЛАКЪТ ГАЛЪП - ПЕДЯ ЛЪЖА "--- ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ !!!!!!!!!!
  • 17 Българка

    29 11 Отговор
    Хора, гласувайте разумно! Не бъдете мазохисти и не гласувайте повече за тези, които докараха България до катастрафо, а българите до просешка тояга! Подкрепете опозиционните партии!
    Никога повече ГЕРБ, ДПС, ОП, ВОЛЯ!

    Коментиран от #21

  • 18 ТаУмВзе

    13 6 Отговор
    Поредните Купени уж изборчета! Робът овца явно се кефи на житце.
  • 19 Чочко

    10 10 Отговор
    Бацо 75,
    Корнела 65,
    Слави 40
    Дпс 30,
    Ристе 15
    Мая 15
    Има вероятност бацето да подлъже Слави и Ристе като патреотите и после да си действа с дпс като досега ама те видяха кво става с коалиционните на баце има и вариант като 2013 да има паритет между ляво и дясно и някой като Волен да подсигури кворум само , щото мисля ДПС предпочита да управлява явно, а не като до сега с бацо тайничко. Кабинета ще е експертен там уж на националното съгласие и тоя филм сме го гледали. Тоя процент на патрЕотите е не реален мах 3,9 за тях
  • 20 Иво Христов

    15 2 Отговор
    Като се сумират процентите на гласуващите за дебилните партии наистина никого не съм обидил през 2017-та като съм нарекъл българския народ,че сред него има едни 80% дебили!

    Коментиран от #30

  • 21 Мнение

    15 3 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Къде забрави БСП, царя, радан, барека, цветанов и останалите престъпници от същата ОПГ???

    Коментиран от #27

  • 22 Чалгаджия

    13 13 Отговор
    Славчо е трети, на Бойко подлогата!

    Коментиран от #65

  • 23 филип

    21 6 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Във варна направиха булевард Левски който няма и 3км за 150милиона ..Или по 50милиона на км....Евала...кражба колкото може и това е...

    Коментиран от #72

  • 24 CoV TV

    17 7 Отговор
    СДС и ппГРОБ как ще са на 1-во място бе ?!
  • 25 Няма да гласувам за никой от първите

    19 7 Отговор
    Никакво ГРОБ,БСП, ДПС.Аз Емигрирах. Изобщо се чудя за чий се интересувам от избори в БЪЛГАРИЯ. Нека ви е--б--а --т още 20 години докато осъзнаете че се гласува за проекти ,за личности ,за свършена работа (ако са били управление без значение нивото).Не се гласува за калинки,неадерталци и празни в главите бидони и тикви.

    Коментиран от #38

  • 26 Верно ли?

    19 2 Отговор
    Тия Галъп интернешънъл сгрешиха яко през 2001-ва,2005-та,2009--та... та досега.Фалшива агенция световно непризната с имитиращо име на световно такава известна!Нещо като китайския "аддибас"!

    Коментиран от #70

  • 27 Българка

    3 8 Отговор

    До коментар #21 от "Мнение":

    Просто те са по-малко вредни, поне засега

    Коментиран от #56

  • 28 така така

    6 8 Отговор
    Къде е партия АБВ на Румен Петков??

    Коментиран от #34

  • 29 Ами с 80% дебили е тъй!

    9 8 Отговор

    До коментар #13 от "Просто":

    И аз се учудих навремето преди 30-ина години как БКП(БСП) спечели първите демократични/свободни избори,ама нейсе...
  • 30 ммм

    3 8 Отговор

    До коментар #20 от "Иво Христов":

    то затова ГЕРБ взима само 20%.
  • 31 баба Пена

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Ааааа, баба Рускя каза , че ще гласува за ГЕРБ, оти и давали пейсе лева.
  • 32 Глупак

    19 4 Отговор
    Абе смотаняци защо лансирате ГЕРБ те нямат и 10% не лъжете хората.

    Коментиран от #35

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Как къде?

    10 2 Отговор

    До коментар #28 от "така така":

    Отекла са е в некой фонтан като пикоча на Румен Петков!
  • 35 Напротив!!!!!

    3 7 Отговор

    До коментар #32 от "Глупак":

    Като се има в предвид,че не повече от 40% от имащите право на глас ще гласуват,то сметката излиза като 20%-администрация+мъртви души+купени гласове(в т.ч. бедни пенсионери купени за по 50 лв увеличение на пенсиите)
  • 36 Седесарят.

    4 7 Отговор
    Ни ,Герб,ни СДС .!!!.Вторите осакатиха България,а пък първите завлакъха 100 млд..Кой е по мъдър??.Да живее БЗНС..и БКП.!!
  • 37 Тутиту

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Просто":

    Явно е колко се имаш за по-голям от другите. Явно е и че си като останалите които обиждаш ( неща като държавна сигурност и външнополитически натиск не ги отчиташ ) . Абе прав си - закриване
  • 38 Oki

    2 3 Отговор

    До коментар #25 от "Няма да гласувам за никой от първите":

    Евалата от мен (също емигрирал )
  • 39 Чичо

    8 4 Отговор
    Само не разбрах как миналия месец същата агенция пусна за патриотите 2.5 процента, а сега са почти двойно повече. Предния път БСП и Герб бяха на процент разлика сега са на четири. Нещо голяма статистическа грешка има или има мотивация от шкафбанк
  • 40 Аз не съм

    2 4 Отговор
    Гласувал ДПС изобщо няма да влиза никаде
  • 41 Това е нагласено гласуване

    5 8 Отговор
    Нито ДПС БПС и ГЕРБ няма да са на първите места а пък ДПС изобщо няма да влезе в парламента
  • 42 Пет ще са партиите в парламента

    4 8 Отговор
    ГЕРБ ще са опозиция. Останалите ще съставят правителство.
  • 43 Цвъ Цвъ

    3 6 Отговор
    След като проведем най честните избори за всички времена, Аз ще бъда пръв. Айде чао, че отивам при Джо Склерозата да закусваме и да се кланяме на Бъфомет.
  • 44 Графата други партии

    2 3 Отговор
    Да се чете: За Цецо Пипона. Цецо Шлифера може да спечели изборите ако поиска, дори никой да не е гласувал за партията му.
  • 45 провинциалист

    10 2 Отговор
    "Няма такъв чалгар" да не влиза!
  • 46 ЪРП

    5 9 Отговор
    САМО ГЛЕДАЙТЕ КАК "ИМА ТАКЪВ НАРОД" ЩЕ УНИЩОЖИ "ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ" , ТОЧНО КАКТО ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ УНИЩОЖИ КАНДИДАТ-НЕДУРАЗУМЕНИЕТО ИМ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ!!!!!!!!!!!!

    ХОРА, ТРЯБВА НАРОДА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА ОТ ЧУМАТА ПОКОСИЛА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ И ЗАРОБИЛА С МНОГОМИЛИАРДНИ ДЪЛГОВЕ ДЪРЖАВАТА НИ- ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ!!!!!!! ТЕ СА НЕВИЖДАНАТА ЧУМА ПОКОСИЛА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!
  • 47 ЪРП

    3 4 Отговор
    ГОРЕПОСОЧЕНОТО СОЦИОПАТСКО....,ПАРДОН СОЦ-ПРОУЧВАНЕ Е ПЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛНА хУУУУУУЙЙЙЙЙНЯ!!!!!!!
    ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСКА ПЛАТЕНА ПРОПАГАНДА!!!!......ГЬОБЕЛС ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ- ЧУМАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!
  • 48 ЪРП

    3 6 Отговор
    ДАНО ВСИЧКИ УМНИ БЪЛГАРИ ОСЪЗНАЯТ ,ЧЕ СЪС СЕГАШНАТА ИЗБОРНА СИСТЕМА ПОСТРОЕНА ОТ МАФИОТИ И ПРЕДНАЗНАЧЕНА ДА ОБСЛУЖВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ МАФИОТИ!!!!!......СЛЕДОВАТЕЛНО ТРЯБВА МИЛИОНИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ, ЦИГАНИ, И ТРУДОЛЮБИВИТЕ БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИ ДА ГЛАСУВАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ВАС "ИМА ТАКЪВ НАРОД"!!!!!!!!!!!!!!!

    .........ЗА ДА ИМА НАДЕЖДА ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ ,КОИТО СА ЗАРОБЕНИ С КОЛОСАЛНИ ЗАЕМИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ- ЧУМАТА ПОКОСИЛА БЪЛГАРИЯ И ТЕХНИТЕ СМРЪДЛИВИ ПОДЛОГИ!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 49 ЪРП

    3 5 Отговор
    КAКТO БЪЛГAРИТE ПOДКРEПИХA CЛAВИ ЗA РEФEРEНДУМA OТ ИЗКЛЮЧИТEЛНO ВAЖНИ ЗAКOНOДAТEЛНИ ПРOМEНИ, ТAКA НИE ТРЯБВA ДA CИ ДOВЪРШИМ РAБOТAТA И ДA ПOДКРEПИМ CЛAВИ OТНOВO!!!!!

    ТOЧНO ПO ТOЗИ НAЧИН БЪЛГAРИТE ЩE ПOКAЖAТ ,ЧE ИМAТ ЗAРOДИШ НA ДOCТOЙНO И ПOЛEЗНO ГРAЖДAНCКO OБЩECТВO ,КOEТO МOЖE ДA ГРAДИ НAРOД И ДЪРЖAВA!!!!!!!!!

    ВЯРВAМ ,ЧE ТOВA ЩE E НAЧAЛOТO НA КAРДИНAЛНИ ПРOМEНИ ЗA ПO-ДOБЪР ЖИВOТ В БЪЛГAРИЯ!!!!!!!!
  • 50 ЪРП

    5 5 Отговор
    НAРOДA ТРЯБВA ДA CE OБEДИНИ C ПOДКРEПAТA ЗA "ИМA ТAКЪВ НAРOД" !!!!!.......CКAРA ЛИ CE НAРOДA И ПРЪCНAТ ЛИ CE ГЛACOВEТE ТO OТНOВO ЩE ДEРИБEЙCТВAТ И БЕЗЧИНСТВАТ ЧEКМEДЖEГEРБEРACOПИТEЦИТE- ЧУМAТA ПOКOCИЛA БЪЛГAРИТE!!!!!!!!!!!
  • 51 Не е вярно

    4 6 Отговор
    Слави ще има 25% а ВМРО няма да влязат
  • 52 Was

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "дядо курти от село пиперково":

    Не познаваш защото сигурно живееш в гетото и си се обгардил само с нискочели ,нищоправащи ,мързеливи лентяи!
  • 53 Бай Георги

    5 4 Отговор
    Ако изборите не бъдат фалшифицирани, ГерП няма да влязат в НС.

    Коментиран от #57

  • 54 Ихтамнет

    3 0 Отговор
    А къде е на Колю Малинов партията уж русофилите 80% а партията му я няма никва
  • 55 ББ - БАЦО

    1 2 Отговор
    Айде , пак ше целувате ръка след 04.04.
  • 56 ЛУМПЕНЩРАСЕ

    4 3 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    Ай , стига бе - верно ли ?!?...Ниe пoмним минaлoтo. Лукaнoвa зимa,Бeрoвo и Пoпoвo бeзвлacтиe - "Зa бoгa брaтя нe купувaйтe".Жaн Видeнoв c хипeр инфлaциятa и oгрaбвaнeтo нa cпecтявaниятa нa хoрaтa. Нa другaритe рaздaдoхa прeдприятия.Кocтoв -привaтизaция ,РМД, Рaбoтничecкo - Мeнтърджийcкa Нeфтoхим ,Бaлкaн.Крaдлив дeдo-привaтизaция нa БТК,eлeктрoрaпрeдeлитeлнитe дружecвa,въcкрecявaнe нa мeгaкoрупциoнeн прoeкт AEЦ Бeлянe"Трoйнaтa лaмя-Cтaнишeв. Нaй кoрумпирaнoтo прaвитeлcтвo в иcтoриятa нa Бългaрия coчeнo кaтo примeр в учeбницитe пo кoрупция ! И зaрaди цялaтa тaя иcтoрия дoйдe Бoриcoв.

    Коментиран от #61

  • 57 Голям праз

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "Бай Георги":

    Ти да не си от Левуново?!
  • 58 Пешо

    3 5 Отговор
    Стига сте занижавали процентите на ГЕРБ, червени кратуни!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 БОРИСОВ...МАЧКА НА ИЗБОРИ 10 ГОДИНИ

    3 6 Отговор
    ОЩЕ ОТСЕГА ГИ ПОЧНА БОРИСОВ....
  • 61 Филип Георгиев

    4 2 Отговор

    До коментар #56 от "ЛУМПЕНЩРАСЕ":

    ЛУМПЕНИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПИТЕКАНТРОПА. ЗАТОВА В БАЙГАНЮЕИСТАН ШЕТА ДИКТАТУРАТА НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА, АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ. НЕ ЗНАМ НА КОГО Е ГАЛЪП, НО Е ЯСНО КОГО ОБСЛУЖВА. ТИЯ ДАННИ СА ТОТАЛНА МАНИПУЛАЦИЯ. ВЪПРЕКИ ДЪРЖАВНАТА, ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ПЕЕВСКИТЕ ФИРМИ И МЕДИИ, НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ НЯМА КАК ГЕРБ ДА ХВАНАТ НАД 20%. ТЕ ГИ СЛАГАТ СЪС СДС, НО ПРЕДАТЕЛИТЕ НА АЛ ЙО СА ЕДИН ПАЙТОН ХОРА. ЕДНА ЧАСТ ОТ ПАПЛАЧТА, КОЯТО Е ГЛАСУВАЛА ЧЕТИРИ ПЪТИ ЗА ТОЯ ИЗРОД (И ЗА КМЕТ), НЕ ГО ПОДКРЕПЯ. НЕ ЗАРАДИ ШКАФЧЕТО И МАТА ХАРИ, ТОВА Е ДЕТСКАТА ИМ МЕЧТА. НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ, ЩОТО НЕ СА СЕ УРЕДИЛИ А ПЪК И ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА. НО ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТРИФОНОВ. ПРИ БСП Е ТРАГИЧНО. НЕ МОГАТ ДА ХВАНАТ ОБЕЩАНИТЕ ИМ ОТ ГАЛЪП ПРОЦЕНТИ ПО ЧИСТО ДЕМОГРАФСКИ ПРИЧИНИ. ТЕХНИЯ ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ ОТ ГОДИНИ НАМАЛЯВА ПО БИОЛОГИЧНИ ПРИЧИНИ. ОБЕДИНЕИТЕ ИДИОТИ НЕ МОГАТ ДА МИНАТ БАРИЕРАТА ОТ 4%. ПРОСТО НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ БЯХА МНОГО АТАКИСТИТЕ. АКО АЛТЕРНАТИВАТА НА ДПС МИНЕ БАРИЕРАТА, ГЕРБ, ДПС И СЛАВИ НЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ КАБИНЕТ. А ТОВА Е НАДЕЖДАТА НА ХУНТАТА.
  • 62 Левтер

    4 1 Отговор
    Какъвто и да е резултатът ,тиквоний неможе повече да управлява!Мерси.
  • 63 торнадо

    3 1 Отговор
    Първите осем партии ще останат сираци, след смъртта на вождовете им, още тази година.
  • 64 пешо

    1 1 Отговор
    пак платени проучвания .
  • 65 И кой ли го

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Чалгаджия":

    интересуват платените лакърдии на галъп?😀!
  • 66 Тука

    2 1 Отговор
    Само някоя цветна революция май може да ни отърве от герберастията и калинките.

    Коментиран от #67

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 БОРИСОВ...МАЧКА НА ИЗБОРИ 10 ГОДИНИ

    1 3 Отговор
    И ОЩЕ ДЕСЕТ ЩЕ Е НА ВЛАСТ......ЩОТО Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЛИДЕР В ТАЯ ДЪРЖАВА
  • 69 0!0

    1 0 Отговор
    аха колко сме щедри само влизат ама нищо не излиза
  • 70 попа

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Верно ли?":

    името е подвеждащо по скоро е КАЛЪП интернешънъл защото си ги скалъпват нещата както се изказа една персона АМИ ЩЕ СИ ГО ИЗМИСЛЯ !!!
  • 71 ДОКО

    0 0 Отговор
    И СЛЕД МЪГЛАТА..ПАК МЪГЛА..И В БЪЛГАРИЯ ОСТАВА ЛОШО ВРЕМЕ ВСЕ МЪГЛИВО И НЕЯСНО..ВАЛЕЖИ ОБЛАЦИ И БУРИ..А НАРОДА ВСЕ С ТИЯ ЧОКУНДУРИ..
  • 72 Пък варненският

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "филип":

    кмет обара задника на една еврейска сервитьорка... и варненци го избраха пак за кмет. Борисов назначи една ПКП за шеф на Народното събрание, напълни едни шкафчета... и пак ли ще е министър-председател? Наистина няма такъв народ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове