Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 18:01 2 325 22

Мъж отива на съд заради потрошен паяк

  • съд-
  • потрошен-
  • паяк

Разгневеният собственик на колата се развикал на служителите, подкарал автомобила и две от скобите се изкривили и станали негодни за употреба

Мъж отива на съд заради потрошен паяк - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Софийската районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу мъж за повреда на специализиран автомобил за репатриране на МПС, собственост на Центъра за градска мобилност. Щетите са за 736,96 лв.

Всичко започнало на 21 март 2019 г. около 22:00 ч., когато обвиняемият паркирал на тротоара колата си на столичната ул. "Ген. Стефан Тошев".

На следващия ден двама служители на ЦГМ забелязали неправилно паркиралия автомобил, направили снимки, сложили скоби на четирите гуми и започнали да разпъват крана над него. Изневиделица се появил мъжът, развикал се на служителите и подкарал колата. Две от скобите се изкривили и станали негодни за употреба.

След това разгневеният собственик на колата слязъл и започнал да обижда и заплашва двамата служители с думите: "Ще ви намеря на улицата и не знаете какво ще ви направя".

На място пристигнали полицаи от 6-то РУ-СДВР. По случая било образувано досъдебно производство. Делото ще се гледа в Софийския районен съд.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа..

    46 13 Отговор
    А за потрошена държава,а?! На съд ходи ли се?!

    Коментиран от #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бутача

    14 15 Отговор
    А ЧЕСТИТ ИМ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И ТЕСНИ СОЦИАЛИСТИ

    Коментиран от #8, #9, #20

  • 4 789

    22 7 Отговор
    Герберастите крадат под път и над път!
  • 5 Войводата

    26 4 Отговор
    Пълна пародия! Всичко започнало на 21 Март 2019 година, чак сега внасят делото в съда. Може би 2029 ще има статия: Делото на мъжа потрошил паяк е на ФИНАЛНАТА ПРАВА.

    Коментиран от #17

  • 6 Четник

    20 9 Отговор
    736.96 лв. това е цената.А както знаем,кеф цена няма.Добра работа колега.Да си набил и наглеците ,Ей така от любов към спорта.

    Коментиран от #15

  • 7 Иван Грозни

    10 6 Отговор
    Каскета да разследва Боко за шчупените шкафчета/които са държавна собственост/ от претоварване.
  • 8 2323

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бутача":

    Шшшшш ей младеж, не обиждай г-н Борисов!!!
  • 9 Братията

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бутача":

    Днес в Симитли има събор.Празнуват хората и с право.
  • 10 Вероятно е

    18 3 Отговор
    Дребна мутра комплексар. Мовечето от тия със скъпите коли са на най-ниско ниво в наркоразпространението, добре познати на органите на реда, но са под чадъра на шефовете им и се мислят за вездесъщи.
  • 11 Нее тогава се ходи на острова на боки

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мдаа..":

    И има парти с дрога алкохол и жени😂😂😂😂
  • 12 Браво на човека!

    8 8 Отговор
    Заслужава подкрепа от хората! Не за плащане на измислени и надценени щети, а за не плащане на измислиците им! За жалост не сме задружни и това няма да се случи! Ние не можем да се борим за правата си, защото предпочитаме да се самоизядем и предадем! Това и използват всички кукловоди! Разделяй и владей! Отдава ни се!
  • 13 маргинал

    9 7 Отговор
    ФАКТИчески ...пишете за "потрошен паяк"...
    А в същност става въпрос за ...потрошени СКОБИ !?
    Нерде Ямбол-нерде Стамбул !?
    А,иначе стойността на ДВЕТЕ "потрошени" скоби -впечатлява ...цели 740 лева -при това употрявани
    ,а не чисто нови .
    Явно и те са придобивани от "Паркинги и гаражи" по схемата без общ. поръчки или такива от "НАШИ ФИРМИ".
    Те това се казва "ефективност" в използването на "Основни средства" ...Една скоба за 370 лева -само за ден -два "работа" се ...изкупува по заприходяща стойност...
    А иначе , човекът е много прав в желанието си да ги тепе тия .
  • 14 гост

    11 3 Отговор
    И ти ли спираш по тротоарите , за това ли ще го подкрепяш !

    Коментиран от #16

  • 15 Сикрет WC

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "Четник":

    Ами утре спри твойта кола на бул Стефан Тошев слез от колата и ги чакай да дойдат и започвайте да спортувaте!!!!и приятен кеф!!!

    Коментиран от #18

  • 16 А на теб място ли са ти осигурили?

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Да спирам! И спирам не защото ми е приятно! Напротив! Тротоарите пред моят блок са изцяло в автомобили, включително и моят! На времето съм карал колело и съм играл там, а сега не можеш да минеш пеша! Смяташ ли, че ми е приятно? Разликата е, че разсъждавам и виждам как се случи всичко, а не лежа на глупави обяснения! Имахме асфалтирани паркинги и широки улици! Автомобилите бяха на паркингите к успоредно паркирани по улицата и това не пречеше да се разминават два автомобила! Дойде време да застроят едно празно място пред нас! Да обаче на място за един блок, построиха два! За целта трябваше да се вземат паркингите, но и не само! Взе се и от улиците! Резултата в момента е, 4 входа без паркинги! Улици, на които вече не могат да се разминат два автомобила! Наложи се да ги направят еднопосочни! Но и това не помага! Боклукчийският камион, взима завоя с маневри и помощ от боклукчиите! За капак, двата блока имат около 15 паркоместа! И на фона на изядената инфраструктура имаме и още автомобили! Резултата, вече няма тротоари! И като дойде някой да ме глобява, го гоня като мръсно коте! Сега разбираш ли какво се случва? Отнемат ти правата и после те глобяват и насъскват мислещи и не мислещи, един срещу друг! Това е реалността и не е частен случай!
  • 17 Хе хе

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Войводата":

    И 2039, ще започне на ново, защото ще бъде върнато за преразглеждане! 😂😂
  • 18 Четник

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "Сикрет WC":

    Ако си мераклия,ела да те помлатя и теб за загрявка.Но те съветвам да си седиш в WC или кенефа и не излизай от там.
  • 19 Гост

    3 2 Отговор
    Наскоро ме глобиха 30 лв. защото една от буквите на номера липсвала- явно е пропусната когато съм плащал съобщението. Но те си прибраха парите и ме глобиха все едно че не съм платил. Иначе знаеха коя и къде точно е коалта ми, независимо от "непълния" номер. Да се съдят до дупка тези трябва
  • 20 ЧЕПА

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бутача":

    БУЛ/Х/КА...ЧА . Като гледам много си възбуден , май имаш голям бюст и големи филии. ДА ТИ Е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА
  • 21 Чудесна новина!

    3 2 Отговор
    А следващият път полицаите директно да си го отведат за 24 часа в местното районно с белезници както си му е редът.
  • 22 Софянец

    1 0 Отговор
    Защо не спре някаде в ЕС без да плаща? Стига селски номера от селски вечеринки.На село на мегдана може,в София се плаща
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове