Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 20:24 10 016 37

Стефан Гамизов: Ето защо не участвам в българската политика

  • стефан гамизов-
  • политика

В момента България е диктатура и властта в нея се дели между две големи организирани криминални групи

Стефан Гамизов: Ето защо не участвам в българската политика - 1
Снимка: Нова ТВ

Напоследък много хора ме питат, защо не участвам в българската политика. Мисля, че им дължа отговори.

В момента България е диктатура и властта в нея се дели между две големи организирани криминални групи, които са извършили по същество преврат и са отменили конституцията. Това, че има привидно избори, конституция на хартия, власти, не означава нищо, защото всичко това е изпразнено от съдържание. България е диктатура и нищо повече.

Този факт ме лишава от възможност да мисля за политическо действие, защото едно такова действие би легитимирало тази диктатура. Това е същото все едно да ходиш на избори в Русия или Беларус. Всеки, който се кандидатира за някаква изборна длъжност или гласува на избори сега, не само няма да промени нищо, а ще даде легитимност на диктатурата в България. Бъдещето марионетно на Москва правителство е подредено и чака изборите само да го легитимират.

Поради тези факти основно се занимавам с придобиване на умения , какво се прави в такава ситуация и как се унищожава диктатура с мирни средства. Всяко друго действия е безсмислено. Тези, които стоят зад диктатурата в България и лицата на тази диктатура, са толкова богати от корупция, жестоки, садистични и психопати, че всяка надежда, че могат да бъдат победени просто през избори и демокрацията върната от смъртта, всъщност е само една наивна приказка за отчаяни хора. Без директната намеса на САЩ и/или Франция, явна и не толкова, сме обречени. Няма да обяснявам, защо тези две държави.

Време е да приемем истината и да спрем да съдействаме с действията си на жестоката садистична българска диктатура, игнорирайки затворените очи за нея в Брюксел и Берлин на хората, които я финансират и/или приемат мръсни пари от нея. Приказката отдавна свърши. Живеем в Мордор и колкото по-рано си го признаем, толкова по-рано ще има шанс за оцеляване.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    58 26 Отговор
    ТО САМО ТИ ЛИПСВАШЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА..

    Коментиран от #25

  • 2 ТаУмВзе

    16 8 Отговор
    Офанзивата на калинките, за да Крадът и те! За какво са ни партии? Ние сме си колония, с амбиции да е вилает. Пак.
  • 3 ХайлАдолф

    44 23 Отговор
    Че кЪФ си ти изобщо, и на кой му пука за нищожник ,като теб....
  • 4 Илoн Мъck търси астронавти

    35 11 Отговор
    ЗАПИШИ СЕ ЗА МАРС!!!
  • 5 Гамизов, Караш хората да не ходят да

    35 14 Отговор
    Гласуват, защото нищо няма да се промени??? Закачи в коментара задължително и Русия и Беларус??? Гамизов, един човек Виктор Вълков те коментира така:завършило момчето някакъв Световно Неизвестен техникум в Монтана"???

    Коментиран от #30

  • 6 Един друг

    23 3 Отговор
    По-големият проблем е че Европа се е съюзила с тези групи от бивши.Захранва ги,Подкрепя ги по избори.Нищо в Бг не инвестира и знае че играят за едни други на изток.
    Ония работи като свобода,демокрация, и пр. не я интересува.По умните и смелите ги изгониха с общ интерес а за тези в държавата Слави Тр.Азис и др. едни звезди завършили ТОХ-а,СПТУ и пр.
  • 7 СОФИЯ

    25 4 Отговор
    криминалните са герб а унас мафията си има държава
  • 8 охо бохо

    29 19 Отговор
    Гамизов, ти не участваш в изборите , защото си мър ша и никой не те брои за жив !
  • 9 Прав

    19 10 Отговор
    Си Гамизов.. кажи как да излезем от кофти положението
  • 10 Орел

    27 11 Отговор
    Този пак се изказва от първия ред! Големия разбирач! Космоса му пречи винаги.
  • 11 Де Факто

    29 11 Отговор
    Гамизов е бита карта.Всички знаят, че е напористо и нагло селянче, готово на всичко за пари.СМЕШНИК.

    Коментиран от #15

  • 12 Българин с основно образование...

    14 4 Отговор
    Цункай Д- - - - о на Джо Си.На здраве.
  • 13 Прав е човека!Държавата е завладяна...

    7 6 Отговор
    От боклука и утайките!Няма лошо!Всяко време изтича и идва ден за плащане на сметките.....
  • 14 мечо

    6 8 Отговор
    политиката е за маже сас топки не за теп има си хора за тас цел задава се кабинет борисов 4 щте пуживееме и ще видиме
  • 15 АНОНИМЕН

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Де Факто":

    Де юре и де факто е фалирал преди около 10 години! А така както е фалирал ка да влезе в кяаквото и да е!
  • 16 пфу

    20 8 Отговор
    И по-добре че не участваш.Вече преядохме от такива като теб,наситихме се да гледаме всякакви нефелници.
  • 17 Заради

    13 8 Отговор
    Щатите сме във това положение бастун.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Антигербер

    12 4 Отговор
    Организирана престъпна група ГЕРБ
  • 20 Нали

    8 10 Отговор
    Гамизов, Стефчо, ти си човека. Води ни към светли бъднини!
  • 21 А бе

    16 3 Отговор
    Тиквеник! То голям хаир от тебе,сал ти ни липсваше...
  • 22 5757

    7 7 Отговор
    За да се премахне една диктатура може да стане по два начина. ПЪРВИ: Масово, задължително гласуване; ВТОРИ: Масов отказ на гражданите от гласуване;
  • 23 Край

    13 5 Отговор
    Не участваш в българската политика защото българския народ си дава напълно ясна сметка що за въздух под налягане си за разлика от журналистите дето ти дават трибуна да си начешеш логореята.
  • 24 Георги

    2 6 Отговор
    Така е и оправия няма
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ганьо

    9 4 Отговор
    Прост народ е ганьовския и спор няма. Раята си кюта с пърцуца, трошляка 2 или 5 употреба, храната от западналата европа която и праща във своите вериги по стандарт 9–ти коловоз или последната дупка на кавала. Най–бедна,корумпирана и пълна с боклуци по села,реки,поляни и мръсен въздух.

    Коментиран от #28

  • 27 www

    6 0 Отговор
    Отидете всички да гласувате и не слушайте опевачките, които от години ви повтарят, че сте обречени! На тях така им е изгодно да говорят.
  • 28 qwerty

    6 6 Отговор

    До коментар #26 от "ганьо":

    Пунта Маро, "развитите" демокрации, на които искаш да приличаш, са същия боклук, но в луксозна опаковка!.

    Коментиран от #29

  • 29 Да де

    2 4 Отговор

    До коментар #28 от "qwerty":

    Ама предпочиташ да вдишаш мръсния въздух от климатика на луксозен автомобил, а не от пейката на спирката на рейса нали? И да знаеш боклука за храна се приема по леко, когато е сготвен в шикозен ресторант, отколкото от студена консерва от супера! Така че боклук ама в луксозна опаковка се приема по лесно, докато като нашия боклук вече почти в цял свят по голям боклук едва ли не няма.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Страшна

    4 2 Отговор
    е картинката в БЪЛГАРИЯ.Той Пардю хубаво каза,че Бойко е един малък диктатор като ПУТИН.Ама Путин има интелект ,личи му като говори,а нашия толкова се е взел за непобедим,че се държи арогантно с народа си, с пионките си министри.Защо не ги кажеш ,страх ли те е-КОИ СА ДВАТА КЛАНА???
  • 32 АБЕ да не са

    3 4 Отговор
    ТИМАДЖИИТЕ едните и ДЕЛТАГАРДОВЦИТЕ другите.И сега какво правим с тази процъфтяваща мутренска сган,богата,жестока инагла.Няма БЪДЕЩЕ ДЕМОКРАЦИЯТА А??????????

    Коментиран от #37

  • 33 Кражби на ГЕРБ = Гавра с народа.

    0 1 Отговор
    Ако ГЕРБ спечелят изборите,протестите ще са кървави. Специално се връщам на 01.04 ! Дал съм си предизвестието и за квартира и на работа в Австрия. Немците на работа не знаят какво да кажат. В БГ имам ,,другари” дето ме мислят за психично болен. Не не съм. Просто ми е писнало да съм навън,да оставя за още време майка,баща,брат и то заради някакви нещастници. Дето не могат да се накрадат . Да откраднат 10 процента ОК ,ама това тяхното си е гавра.
  • 34 ЧОЧО

    2 2 Отговор
    140 години от освобождението турците ни пречат да се оправим.Сега от 30 години пречи комунизма.Питам още колко години ни трябват да станем нормална държава?
  • 35 Zentramant

    2 3 Отговор
    Аман от соросоиди либерасти. Не разбирам защо на този световно неизвестен онуфри му дават трибуна. Ми да се разходя и аз по медиите да кажа, че няма да участвам в българската политика.
  • 36 Smooth Jazz

    0 1 Отговор
    Като гледам си завършен атлантик. Треаше да влезеш при Цецко, да ви претеглим заедно на изборите и да отидете в небитието. То много лесно се става политик в днешно време - плюеш по Русия, по комунизма, вкараш думичките диктатура, човешки права, демокрация и си готов закръглен политик.
  • 37 Зрител

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "АБЕ да не са":

    И накрая всичко в ръцете на Доган и Пеевски!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове