Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 14:18 6 770 56

Илиян Василев: Борисов ще приложи за пореден път трика с подмяната и новите лица

  • илиян василев-
  • бойко борисов-
  • избори-
  • герб

Лица под наем, съвести под наем

Илиян Василев: Борисов ще приложи за пореден път трика с подмяната и новите лица - 1
Снимка: БГНЕС

"Борисов ще приложи за пореден път трика с подмяната и новите лица. Спомнете си от 2009 година колко смени в представителството на ГЕРБ имаше, то не бяха технократи като Дянков, верни като Фидосова, важни като Цветанов. И всички са история, политически амбалаж, само Борисов остава неизменен, всички други са наемници.

На 2 март ще видите поредния еничарски корпус от "нови лица", които трябва да прекъснат историческата памет за зулумите на партията на власт, да излъжат избирателя че има някаква промяна или надежда, и да изпратят пред урните поредните групи млади и не толкова млади желаещи да сключат сделка с Борисов и да станат част от неговата машина за лично и групово обогатяване с публични държавни и евросредства, да получат своето "чучурче" от корупционните потоци и на 30 години да станат милионери, не от работа и предприемачески риск, а като целуват ръка и са близо до Тялото", пише бившият дипломат Илиян Василев във Фейсбук.
"Задължително ще има популярни лица от развлекателния бизнес, които играят ключова роля в пленяването на умовете през развлечения. Точно за времето на предизборната кампания народът ще бъде развличан, случайно да не се вглъби в сериозните въпроси и да потърси отговорност от виновниците за сривовете в управлението и бедността.

Не случайно утре стартират новите издания на шоу програми по двете водещи телевизии, с участието на лица, които продават и защитават политическата марка ГЕРБ. Една веселба ще настане, без край. Майтап след майтап, виц след виц като живота.
Подмяната ще проличи и от по-големия брой на гражданската квота, защото очевидно партийните книжки на ГЕРБ вече са знак на принадлежност към непрестижната група на калинките, на тарикатите, на посредствените. За това, според замисъла на Борисов, трябва спешна инжекция от "ум, красота и младост" за да мине номера за пореден път.
ГЕРБ за това ще ги обявят в последния момент за да няма време за дисекция по единично и "ефектът на изненада" да държи 30 дни.
Пошло, но ако мине.

И защо да не мине, след като човекът с партиен билет, отказал да се деполитизира, охранявал Тодор Живков, днес продава своя антикомунизъм и има хора, които купуват неговата стока.?
Иначе да припомня, в сегашния парламент, ГЕРБ разполагат с 95 депутати. Опитайте се да назовете по име десет от тях. Едва ли ще можете - безгласни, безидейни, анонимни натискачи на бутони, по заповед от горе.
И сега ГЕРБ се готвят да ви сервират поредната порция от анонимни политически еничари, които ще ви убеждават, че от тях започва новото начало и те не могат да бъдат държани отговорни за провалите на Борисов.
Лица под наем, съвести под наем."


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    23 87 Отговор
    Баце създаде 3 поколения политици - велик.

    Коментиран от #11, #45

  • 2 Жоро

    25 99 Отговор
    Тоя изтъркан кожух не е в експлоатация и сега злобее
  • 3 КОТарАК

    92 10 Отговор
    ако изберем тоя , значи сме най-глупавият народ , и си заслужаваме съдбата

    Коментиран от #48

  • 4 Град Богров

    19 68 Отговор
    Изумен съм от този енергиен експерт., всичко знае той.
  • 5 ХЕТТРИК

    22 31 Отговор
    ББ ТРИКА ГО Е ВИДЯЛ ОТ КАКА КУРНИ . ТЯ КАК ГИ ПОДМЕНЯ - ЕДИН ЗА ЦВЯТ НЕ ОСТАВИ!
  • 6 Си ган

    20 50 Отговор
    Гледай какво става сега:

    Илиян Василев - Принадлежност към Държавна сигурност
    МВР и ДС имат досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним „Сашо 11“. [2] Василев е бил вербуван от Първо управление на ДС през февруари 1988 г. По време на вербуването си е заявил, че иска да сътрудничи с ДС по „идеологически, морални и политически мотиви“. От запазените документи се вижда, че той е имал и по-ранни контакти с ДС и РУ-ГЩ.

    Коментиран от #14, #46

  • 7 истина е

    52 14 Отговор
    НЕ ВЛЕЗЕ ЛИ БОКО НА ДВА МЕРА ПД ЗЕМТА ,ДЪЖАВАТА НИ ЩЕ ЗАТЪВА С КИЛОМЕТРИ !!!

    Коментиран от #10

  • 8 ПУТИН

    29 2 Отговор
    ТРИКА Е САМ ДА СМЕНИШ СЕБЕ СИ, АМА КОЙ ГО Е ПРАВИЛ? ВСЕКИ ПЛАЧЕ - ИМАМ ОЩЕ КАКВО ДА ДАМ! КАКВО СА НИ ДАЛИ И КАКВО СА ВЗЕЛИ - ТЕ СИ ЗНАЯТ!
  • 9 Българка

    66 20 Отговор
    Респект към коментара на Илиян Василев! 100% истина!
    Народе?.........

    Коментиран от #12

  • 10 АКО САМО ТИ ДА

    26 21 Отговор

    До коментар #7 от "истина е":

    КЪДЕ ТИ ЗАТЪВА ДЪРЖАВАТА БЕ? ОТ ДЖИПОВЕ И МЕРЦЕДЕСИ НЕ МОЖЕ ЧОВЕК УЛИЦАТА ДА ПРЕСЕЧЕ!
  • 11 Българка

    52 19 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Баце зароби поколения българи и прокуди милиони!
    И доживотен му е малко, защото ще трябва да го храним
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Lelja ti

    10 34 Отговор
    А ти горки ,,политико,,просто не можа да се вредиш на държавната трапеза.Там се вредиха един мустачко и един очилатко,които и роман списаха.А ти ,друже,енергиен експерт стана даже.Който тропа,ще му се отвори.Тропай по-силно
    !
  • 14 С една дума

    17 6 Отговор

    До коментар #6 от "Си ган":

    БОКЛУК!!!
  • 15 !!!?

    15 35 Отговор
    Ами да гласуват за "новите" лица на Фигуранта - Манолова, Хр. Иванов, Цветанов, ...!!!?

    Коментиран от #53

  • 16 А ТОЙ

    14 3 Отговор
    ЩЕ СИ ОСТАНЕ МУТРА СЪС СЪЩАТА
    СИ МУТРА... ТОЗ "ЧОВЕК" ЯКО АМА ЯКО ГО ИЗПОЛЗУВАХА. И НАЙ
    ЛОШОТО Е, ЧЕ НЕ СЕ УСЕТИ!!!!....
  • 17 Последния Софиянец

    35 9 Отговор
    Че кой честен човек ще се свърже с ОПГ ГРОБ?
  • 18 ЗНАЕ 2 И 200

    8 19 Отговор
    ТУК САМО ЦИГАНИ ЛИ ПИШАТ БЕ? БЕДНОСТ, МИЗЕРИЯ, КОПАЕМ ДЪНОТО, НЯМА КАКВО ДА ЯДЕМ - ЕЙ ТАКИВА ПИСАНИЯ. БЪЛГАРИНА Е ТРУДОЛЮБИВ,ГОРД, РАБОТЛИВ, НЕ АЛЧИ, СТИГА МУ ТОВА КОЕТО ИЗКАРВА, ЗАДОВОЛЯВА СЕ И С МАЛКО, НО КАТО ИМА - НЕ СЕ СКЪПИ. А ТИЯ В ГЕТАТА - ГИ РАЗБИРАМ.
  • 19 Народен Трол

    9 33 Отговор
    Бойко може да е най-лошия, но народа го обича! Ние ще си гласуваме за него, защото не искаме да мислим, а да ядем. Всеки ден по три пъти, ако може първо, второ и десерт. Това изчерпва изцяло народната ни концепция. Ама Христо не разбрал, а Мая не искала, а тоя това, оня онова...ми какво ме интересува мен, щом си го обичаме Бойко!?

    Коментиран от #20, #24

  • 20 Лош Трол

    8 24 Отговор

    До коментар #19 от "Народен Трол":

    Абсолютно подкрепям идеята за житейска концепция на Народен Трол! Може да е самия дявол Бойко Борисов, но поне е нашия дявол.
    Какво като краде, какво като лъже, те па другите много убави...

    Коментиран от #21, #27

  • 21 Демократ Трол

    5 21 Отговор

    До коментар #20 от "Лош Трол":

    Аз съм напълно несъгласен с Народния Трол и с Лош Трол, но не отричам правото им на мнение. Бойко Борисов е оргомна опасност за изхраването на всички тролове. Какво ще правим, ако вземе, че изчезне или по-лошо...? Хубав, лош, той си е нашия Вожд и щом демократично го избира мнозинството, то сигурно има за какво!

    Коментиран от #23, #54

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 само питам

    15 0 Отговор

    До коментар #19 от "Народен Трол":

    кой народ?
  • 25 ТурскиТрол

    3 8 Отговор

    До коментар #23 от "Наци Трол":

    Ето го тука даже проникна национализъма и фашизъма, но турците сме против всеки, който разваля рахата и берекета! Бойко е наш, но сме против Демократичните и против Националистическите Тролове! Колкото повече такива има, толкова повече нашия електорат ще излезе да гласува. Делян и Доган плащат сметката и са рахат и Бойко.

    Коментиран от #26

  • 26 Творец Трол

    4 15 Отговор

    До коментар #25 от "ТурскиТрол":

    Бойко може да е гавазин без чувство за култура, но артистичните души на актьори, музиканти, сценаристи, режисьори и т.н. творческа интелегенция си го зачитаме. Хвърля ни трохи от баницата и нямаме намерение да се лишим от тях. Колкото до демократи, патреоти, турци и т.н. комунистическа опозиция - тях не ги щем, защото спират трохите!

    Коментиран от #28

  • 27 отърви ни

    13 2 Отговор

    До коментар #20 от "Лош Трол":

    Халал да ти е, вземи си го у вас и го скрий у някое дълбоко мазе. Мой не е.

    Коментиран от #29

  • 28 Народен Трол

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Творец Трол":

    Ей, това хората на културата само търсите подаяния и не ви интересува народа! Бойко ще ви нахрани, но ние ще бойкотираме халтурата ви.
  • 29 Аналитичен Трол

    3 14 Отговор

    До коментар #27 от "отърви ни":

    Забелязвам силно разцепление, което означава само едно - Бойко Борисов ще е победител, но няма да може да състави правителство. Да, ама парата е у него, у Доган и нищо не им пречи с помощ от прокуратурата да си Оправляват от сараите без да ходят в НС. Радев да му мисли...
  • 30 Левскар Трол

    3 14 Отговор
    Много зор ни даде Бойко, но щом червените ще фалират сме 100% за него!
  • 31 ПЕНКО

    3 10 Отговор
    " АЗ ВАСИЛЕВ СЪМ И ЗНАЯ: ...МНОГО ДНИ СА В ТОЗИ СРОК ...И НЕ УЧИ И НЕ СМЯТА - ИЛИЯН ВАСИЛЕВ ПАК " !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 32 ЦСКА Трол

    1 6 Отговор
    Бойко прати Гриша Ганчев на ст. Българска Армия, за да спаси ЦСКА и да убиваме европейски шампиони, ако не сега точно, то поне до 15-20 години и без него сме зле. Само да спре с Домусчиев да манипулират първенството, че не се трае вече 10 години!
  • 33 оня с коня

    2 11 Отговор
    Ил.Василев И ЦЯЛА РОНА КАТО НЕГО непрекъснато коментират и анализират как и какво щял да направи ББ.Естествено ТЕ няма да гласуват за Него защото си имат Своя любима партия, НО ТЯ Е ДЪЛБОКО ЗАКОНСПИРИРАНА.Добре - възприели са Старата като Света Тактика че понеже не могат да станат По-красиви и Желани,просто натискат Останалите Партии НАДОЛУв Блатото,като по тоя начин ТЕ ще останат Логично Най-отгоре.Да ама КОИ СА "ТЕ"- ЛЕГИТИМИРАЙТЕ СЕ БЕ,щото напъните ви си губят Ефекта?!!...Глупав Илиян В.
  • 34 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    8 0 Отговор
    Е КОЙ ЩЕ Е ТОЗ МАЛУУМНИК ДЕТ ЩЕ СЕ НАВРЕ ТАМ ОТ КЪДЕТ ДРУГИТЕ БЯГАТ?ЕДИНСТВЕНАТА МУ ДАЛАВЕРА ЩЕ Е ЧЕ ЩЕ ГО СЪДЯТ МА РАВНО С ТЕЗ ДЕТ СА КРАЛИ!!!
  • 35 fen

    8 7 Отговор
    Е вие вече го приложихте тоя трик - Мая Манолова, Атанас Атанасов, ти, Лупи - все млади, нови и неопетнени лица! Браво на протестите!
  • 36 САЧЕВА

    15 6 Отговор
    ГЕРБАДЖИИСКИТЕ КУЧЕТА СИ ОСТАВАТ КУЧЕТА
  • 37 Дипламат Трол

    6 18 Отговор
    Бойко Борисов е най-разпознаваемия БГ политик з целия свят. Радва се на подкрепа от Меркел, върти бизнес с Путин, с Тръмп, с Макарон и т.н. по всяка точка на Земното кълбо го знаят с уважение и одобрение говорят за него, за Доган и за Гешев. ГЕРБ е гордост! Те ни назначиха, те подписват всеки наш разход и те плащат добре с вашите пари на мизерни данъкоплатци. Много ясно, че сме за Бойко!
  • 38 Прокурор Трол

    3 9 Отговор
    Като Божи бич ние прокурорите сме доволни от дългогодишното сътрудничество с Бойко Борисов. Значително се увеличи размера на нашите постъпления. Елиминирани са всички разходи. Е, какво ни остава, освен да се забавляваме и да си гледаме кефа!? А, завистници винаги ще има, така че...
  • 39 Ром Трол

    1 13 Отговор
    Абе дубрие ниье с Бойко, ама малко дава или така ми се струва, че на нас ромите все най-малко дава. не го вярвам да взима много за себе си, ама на нас малко дава. Тази работа д се оправи само, иначе всичко му е много добре.
  • 40 Мака Трол

    2 14 Отговор
    Пред хората казвам, че съм за смяна на Бойко, но тук ще призная, че с него ни е най-добре. Само да падне ветото, всичко друго са подробности.

    Коментиран от #55

  • 41 Зорге

    5 15 Отговор
    Агент "Сашо 11",нали така беше псевдонимът ти като агент на ДС?!Стига с тая злоба бе сашо 11!Не гледай в паницата на другите!Не сме ти искали фалшивото мнение!Нямаш нищо общо с дипломацията.Ставаш за посмешище.
  • 42 сноу

    14 3 Отговор
    На тия които яко зобат от кратунката на Гойко, и добре нагушени го лижат надлъж и нашир ще кажа веднъж и отсичам-не народ, а мърша,не простор, а затвор,не простотия, а чиста скапания.Няма и не заслужава нито за миг такъв народ да си част от него.Продажен подъл и неблагодарен,завистлив и уродлив и най-вече миризлив.
  • 43 Тредстоун

    5 15 Отговор
    Тоз съдран чувал пак ли изпълзя от дупката си , мине не мине ден два и заработи по някоя копейка завалията , много глупав , старата тактика на повтарящата се лъжа и кофите помия , ченгеджийска му работа , затова червените маймуни и сие няма да видят власт , смешници.
  • 44 Гоце

    2 8 Отговор
    Този не беше ли на яслата, на която папка сладко много години. Сега му ритнаха стола и той започна да циври, като малко дете.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Мой

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Си ган":

    Дай и за бочко. Ще припаднеш, ако разбереш всичко за него.
  • 47 Бай...

    12 1 Отговор
    Н1! Баце ти създаде три поколения крадци, които опоскаха България, като марокански скакалци!
  • 48 мдда

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Имаш в предвид тоя на снимката ли? И аз бих го избрал.
  • 49 АМОН

    8 1 Отговор
    БОРИСОВ Е ШУТ И МАСКАТА НА ОНЕЗИ КОИТО ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ В ЕДИН ГОЛЯМ КОНЦЛАГЕР ОТ КОЙТО ВСЕКИ СЕ ОПИТВА ДА ИЗБЯГА.

    КОИ СТОЯТ ЗАД БОРИСОВ ?!!

    АМИ СЪС СИГУРНОСТ СЕ СЪЩИТЕ КОИТО ПРИБИРАТ МИЛИАРДИТЕ КОИТО СМЪКВА ОТ ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

    КОИ СА ТЕ Е ВЪПРОС НАКОЙТО ОТГОВОРА ДАВАТ ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ КОИТО СЕ ИЗТОЧВАТ ОТ НАС ОТ ТОК , ВОДА И ДРУГИ МОНОПОЛИ.

    А иначе Борисов си е и ще си остане един прост пожарникар и шут служещ да обира негативите и проклятията на народа.
  • 50 сусс

    2 7 Отговор
    Какво тапирче е тоя..
  • 51 ник3900евро

    6 0 Отговор
    Илиян е ЕДИН от честите и доблестни хора останали в България. И има смелостта да казва нещата КАКВИТО са в прав текст.Затова толкова много тролчета бързо се активират.
  • 52 Чики-Рики

    3 1 Отговор
    Сачева, Професор Ангелов,,Киро финансовия,....това ще са новите имена!Хи, хи,хи,!
  • 53 Анджело

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "!!!?":

    И ще гласуват
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Тяната

    0 0 Отговор
    Приятел дай по сериозно,къде са тия нови лица,ще си променя мнението за тебе,вие пък от факти подбирайте си аудиторията в студиото!№
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове