1 Март, 2021 14:39 5 008 31

Ген. Попов остана зад борда в листата на ГЕРБ в Пловдив - област

  • герб-
  • пловдив-област-
  • дани каназирева

На 12- то място е настоящият депутат Запрян Янков

Ген. Попов остана зад борда в листата на ГЕРБ в Пловдив - област - 1
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ в област Пловдив регистрираха в 17-та РИК кандидат-депутатската си листа. След водача Дани Каназирева е сегашният депутат Данка Люртова. Трети е земеделският производител Йордан Кръстанов, който е от СДС, следван от депутатът от ГЕРБ в момента Младен Шишков. До десето място кандидатите на ГЕРБ в региона са Димитър Янев, Владимир Пильов, Даниела Кузманова, Николай Стаматов, Кристина Крислова и Асен Кичуков.

От листата отсъства ген. Константин Попов, който беше неин водач на предишните избори като представител на гражданската квота. На 12- то място е настоящият депутат Запрян Янков.

"Издигането на кандидатурата ми за водач на листата на ПП ГЕРБ в област Пловдив е преди всичко отговорност. Отговорност към хората и аз съм готова да я поема. Никога не съм търсила комфорт в политиката, доказах го и като областен управител", заяви водачът Дани Каназирева.

Тя добави, че приема номинацията си като доверие и оценка за работата ѝ като областен управител в една изключително тежка година и в безпрецедентна ситуация на световна пандемия. По думите ѝ, коронавирусът е пренаредил приоритетите в живота и политиката.

"Като областен управител имах пълната подкрепа в лицето на премиера Борисов и ресорните министри", заявява Каназирева.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    62 8 Отговор
    Колко пъти ще ни "набиват" думите на фур.аджийската лопата?

    Коментиран от #2

  • 2 Колко пъти

    15 39 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    На ден ще четем твоята простотията?????
  • 3 боко ПКП

    57 10 Отговор
    За власт и майка си ще продадат. ГЕРБ не разбраха ли че е краят им. Съд и затвор за всички, довели най бедната държава до фалит!

    Коментиран от #7

  • 4 Дедо ви

    39 3 Отговор
    Изтъкаха платното, ритнаха кросното! Той си свърши работата, оплю президента, заръчаха и платиха за нероден Петко и вече не им трябва! Всеки, който се е прегърнал с цветарите, изсъхва!
  • 5 БЪЛГАРЧЕ

    36 5 Отговор
    Водач на листата за Плевенски избирателен район е професор Горчев.Думите с които убедиха всеизвестния гинеколог бяха - СТАВАШ ВОДАЧ НА НАШАТА ЛИСТА, НО АКО ОТКАЖЕШ СПИРАМЕ ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ.Ето как се убежднават известни личности и доказани професионалисти да са новото лице на ПП ГРОП

    Коментиран от #8

  • 6 Иван Грозни

    52 6 Отговор
    Използваха ген. Попов да маскарят президента за което му умножиха звездите на пагона и за добре свършената работа-червен картон. Не е само той постъпил по този начин. Да не споменавам имената на български генерали сега в партия ДПС. Позор за униформата на български офицер. Затова сега БА се брои на пръсти.

    Коментиран от #19

  • 7 НЕ ЛЪЖИ

    7 38 Отговор

    До коментар #3 от "боко ПКП":

    ДО ФАЛИТ , БЪЛГАРИЯ Я ДОВЕЖДА САМО БСП , КОГОТО УСПЕЕ ДА СЕ ДОМОГНЕ ДО ВЛАСТТА !!ФАКТ !

    Коментиран от #14, #18

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 групен фюрер

    30 1 Отговор
    Ген. Попов,прелъстен и изоставен.Свърши някои мръсни работи на Борисов,вече е непотребен.
  • 10 Първан

    33 5 Отговор
    На това злобно генералче много му се искаше да лее помия върху Радев.Не го огря.
  • 11 Георги Ненов

    31 3 Отговор
    Ах, дай дани. Каназирката нали искаше да сваля бойко на предните избори? Свали го още на първата вечер след изборите, само че с изути гащи.
  • 12 наше момиче

    33 2 Отговор
    Каназирева, ти не беше ли опозиция на ГЕРБ?

    Коментиран от #25

  • 13 Някой

    22 2 Отговор
    Тая е ППП.

    Коментиран от #30

  • 14 ХАН КРУМ

    15 1 Отговор

    До коментар #7 от "НЕ ЛЪЖИ":

    ТЪПИ , ПАРЧЕТА СТЕ! ,ВИЕ ОСВЕН ГЛУПОТЕВИНИТЕ НА ПОЖЕРНИКАРЯ МАЙ ДРУГО НЕ СТЕ ПРОЧЕЛИ ИЛИ ЧУЛИ. ТО ДРУГО И НЯМА, ВСЕКИ ДЕН ЕДНО СЪЩО. И КАТО ,ЧЕТЕШ , ПО ПРОСТОТИЯТА, ЗЛОБАТА И НАГЛОСТТА РАЗБИРАШ ,ЧЕ Е ПРИВЪРЖЕНИК НА ГЕРБ.
  • 15 о.р. Петков

    18 2 Отговор
    Попето е БКП-паркетен ВВС-генерал и бивш З.К.П.Ч.-политкомисар, правещ се на голем "Евро-Атлантик"! Издиган е номенклатурно, понеже майка му е била дългогодишна лична секретарка на Петър Младенов!
  • 16 ДА ДА

    24 3 Отговор
    ПРОСТО ЗАСЛУЖАВАШЕ ГЕРБ ДА СИ ИЗТРИЯТ КРАКАТА С НЕГО, КАТО С ПАРЦАЛ.
    НА ПОПОВ ПОЧТИ ЦЯЛАТА СЛУЖБА ВЪВ ВВС Е МИНАЛА С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. КАТО ПО МЛАДШИ В СЛУЖБАТА /ЗАЩОТО Е ПО МЛАД/ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ВИНАГИ МУ Е СТОЯЛ ЗАД ГЪРБА, ПОДКРЕПЯЛ ГО Е, ДОКАТО ПОПОВ НАПРАВИ ОБРАТНОТО. ПЕНСИОНИРА СЕ, СТАНА ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ И ЗАСТАНА СРЕЩУ РАДЕВ. НЕ БЕЗ НЕГОВА ПОДКРЕПА СТАНА И КУПУВАНЕТО НА ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ F-16 - БЕШЕ ШЕФ НА ВОЕННАТА КОМИСИЯ В НС. ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЗНАЕШЕ ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА, А И ЕКСПЕРТИТЕ ОТ МО БЯХА ПРАВИ НЕ ГИ ПОДКРЕПИ. РАДВАМ СЕ, ЧЕ ГЕРБ ГО УПОТРЕБИХА И ГО ЗАХВЪРЛИХА КАТО ПАРЦАЛ. ЗАСЛУЖАВА СИ ГО!
  • 17 Криви сметки

    21 3 Отговор
    Борисов и ГЕРБ използваха авторитета на ген. Константин Попов в предишните избори срещу авторитета на президента ген. Румен Радев, за да му се противопоставят. Сега Бойко се надява, че достатъчно са омърсили с храчките си президента, за да не бъде избран и по такъв начин ген. Константин Попов повече да не им потрябва. Но, има едно но, което означава, че Румен Радев с поведението си в защита на българските интереси вече спечели сърцата на повечето ни сънародници.

    Коментиран от #20

  • 18 До НЕ ЛЪЖИ

    13 2 Отговор

    До коментар #7 от "НЕ ЛЪЖИ":

    Ало, господине, защо не си отвориш очите и ушите и да сравниш външния дълг на България при Станишев и при Бойко? Дългът при Станишев в края на 2009 г. беше 13% от БВП и резерв от 8 млрд.лв. На 31.08.2020 той е 36,020 млрд. €, което е годишен ръст с 3,4% (1,188 млрд. €), това е 63,5% от прогнозния БВП на страната, показват данните на БНБ. В сравнение с края на 2019 е по-голям с 2,4% (842,6 млн. €). От БНБ напомнят, че в края на 2019 г. той беше 35,178 млрд. €, или 57,4% от БВП. Борисов е взел общо 30 млрд.лв. заеми за 10г. Съществува риск при повече от 30% външен дълг спрямо БВП за недостатъчно развитата икономически България да навлезе в дългова спирала, според икономисти!

    Коментиран от #28

  • 19 Клетвопрестъпни

    5 12 Отговор

    До коментар #6 от "Иван Грозни":

    От военните клетвопрестъпници какво друго да очакваш?
    Военният ни клетвопрестъпник и президент Румен Радев да не мислиш, че е по-стока от онзи тапошник - генералчето Попов?

    Това манечко генералче кога нАТО бомбардира София и бутна покрива на една къща в софийския квартал "Горна Баня" с Hell Fire противозенитна ракета, и имаше всенароден 30-хиляден митинг на площад "Демокрация" срещу убийците на деца и жени от нАТО, се беше сгушило и пребледняло от страх.

    Яд ме е, че след като му казах, че предава България, не му хвърлих фуражката... ама нали съм служил и уважавах армията...

    А сега армията ни е единствено и само жалък придатък на убийците от нАТО. Червива армия в червива организация. Боклук до боклука, мила моя майно льо, бунак до бунака.
  • 20 Само

    5 5 Отговор

    До коментар #17 от "Криви сметки":

    предатели.

    Константин Попов - военен клетвопрестъпник и предател на американска хранилка.
    Румен Радев - военен клетвопрестъпник и предател на американска хранилка.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Пловдив област

    12 2 Отговор
    Тази областна никой не я иска, симпатизантите на Герб нява да гласуваме за Герб именно заради нея. Алчно, фалшиво същество. То е болно за власт. В Комина на Ванко 1 беше бедно и проскубано.
  • 23 нормален

    7 2 Отговор
    Всичко при кучетата от ГРОБ е едно и също, никаква промяна. Еднакви вързани и послушни кучета. А чекмеджан в затвора след 04 април. Мвого са уплашени тези крадци не спят.
  • 24 гербеперас

    6 1 Отговор
    Трябва да си много прост за да смяташ че партия ГРОБ не са комунисти. Но на простите И КРАДЛИВИТЕ от ГРОБ им е простено. Те са ниско ниво
  • 25 бачо Илия

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "наше момиче":

    Не си задавай такива сложни въпроси, всичко е пунта мара. В тази държава не можеш да разбереш кой е опозиция и кой е управляващ. Раздават си постове на наши хора, партиите са за парлама, да прилича на демокрация. Карбовски го каза по-добре човека.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 В случая

    4 0 Отговор
    -водач е Дани Каназирева, която се самоидентифицираше на изборите за кмат като алтернатива на ГЕРБ. Или я купиха, или беше участник в огромна, съзнателно проведена манипулация, която целеше ГЕРБ да запази кметското си място там. Днес се осъществява плащането. Гнусна история с неморален участник.
  • 28 Странно ми е

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "До НЕ ЛЪЖИ":

    кога бяха искрине - СДС през 1989 скачаха срещу външния дълг на България при Т.Живков - днес този дълг е многократно по-голям, а СДС са заедно с тези, които го направиха. Моля някой да ми обясни ситуацията???
  • 29 Пешо

    1 1 Отговор
    Дано на този слагач му светне крушката,ама надали
  • 30 Жипко Бибитков

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Някой":

    Мдааа, ние в ГРОБ освен ПКП, си имаме вече и ППловдивскаП.
  • 31 Пловдив област

    2 0 Отговор
    Областната здравка ли дани ли и тя не си знае името е същата като сестра галева. Алчни жени за власт, през трупове минават няма да гласуваме за герб
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове