Last news in Fakti

7 Март, 2021 06:39 3 497 24

Петър Кънев: Разпиляването на гласове е безсмислено и вредно

  • петър кънев-
  • бсп-
  • избори-
  • бургас-
  • кампания

Единствената партия, която има възможностите да измести ГЕРБ от властта е БСП, заяви водачът на листата на социалистите в Бургас

Петър Кънев: Разпиляването на гласове е безсмислено и вредно - 1
Снимка: БГНЕС

„Целта ни е само победа. Единствената партия, която има възможностите да измести ГЕРБ от властта е БСП. И всякакво разпиляване на гласове е абсолютно безсмислено и вредно за България. България има нужда рестарт. След 12 години управление на една политическа сила, която се срасна тотално с властта, страната ни не може да продължи напред.“

Това обяви водачът на листата на БСП за 2-ри МИР Бургас Петър Кънев, цитиран от Епицентър.бг при откриването на информационната партийна шатра до Часовника, с което социалистите дават традиционно началото на предизборната си кампания.

На второ място в листата в червените е професорът по социално управление Юлия Йоргова–Форд, а третата позиция заема юристът и настоящ народен представител Тодоров Байчев. Андреана Премянова-Янкова е четвъртият кандидат в листата на БСП за Бургас.

„В следващите дни ни предстои една много сложна, интересна и деликатна кампания във връзка с пандемията. Уверен съм, че победата ще бъде наша“, добави Кънев.

„Влизам в листата на БСП, защото съм член на партията в последните 33 години. Вярвам в нейната устойчивост. Влизам и защото виждам бъдещето на България в образованието и науката. Кадрите за науката, а и за всички области, се създават в образованието. За мен е недопустимо днес да говорим за липса на базова грамотност. Можещите и знаещите са тези, които ще направят живота на хората в България по-добър“, каза от своя страна проф. Юлия Йоргова-Форд.

„Благодаря за доверието, което ми беше гласувано с включването ми в листата от гражданската квота. Смятам, че трябва да направим всичко възможно да задържим децата си тук. Нижни са ни добри решение, за да преодолеем тежката демографска криза, в която се намираме в момента“, допълни и Андреана Премянова.

„Заставаме с открити лица пред нашите избиратели. На 4 април сме изправени пред избор, който ни дава уникален шанс – шанс България да престане да бъде на последно място по доходи в ЕС и на първо място по смъртност, шанс България да престане да бъде последна по качество на здравеопазването и на първо място по брой необразовани на глава от населението. На всички ни омръзна парите на управляващите, скрити по нощните шкафчета. Бургазлии могат да ни използват като оръжие срещу корупцията“, каза и Тодор Байчев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всички

    14 31 Отговор
    отивате в историята !!!
  • 2 Другар

    14 21 Отговор
    Господин Кънев,защо си е прехапал устните,може би,защото,сам не си вярва?
  • 3 ТРЕНД

    6 1 Отговор
    За първи път в България се провеждат избори за президент с интегрална бюлетина и прозрачни урни, президентски избори в България през 2006 г. За бюлетини бюджетът отделя между 266 000 и 304 000 лв. Бюлетините изготвя фирма „Демакс“, собственост на депутата от БСП Петър Кънев. Интегралната бюлетина има химия, изглежда че й трябва светлина. Трябва бюлетините да да се проверяват за химия, дали химия не изтрива мастилото. Да се гласува само с лична карта при влизане, тя да се вкарва автоматично в централен компютър, че този човек вече е гласувал. Когато си тръгва след гласуване, слага отпечатък, пак за централен компютър, компютри дори няколко, независими. Отпечатъкът е допълнителна защита срещу фалшиви допълнителни лични карти. Третата сигурност е - че трябва да си познат на гласуващите и членовете на секцията, и ако двама се усъмнят, че този гласуващ не от това място да го запишат по-подробно кой е и повече данни да вкарат в централните компютри. БЮЛЕТИНИТЕ да се показват пред камера, и да се виждат на проектор. Така всички да видят всяка бюлетина, и този запис да влезе в интернет. Сега дали не броят една бюлетина няколко пъти. И след такова преброяване пред всички, като самите граждани да тълкуват за кой е гласувано, нали е демокрация, и всяка преброена бюлетина да влиза в нова урна но разрязана на две, и после да се проверяват за "химия - срещу мастило", нищо не излиза от секцията само подписаният протокол, но може и само онлайн да е публикуван от сървъри к
  • 4 ТРЕНД

    22 5 Отговор
    Корнелия знае, че избирателите нямат значение, Бойко брои гласовете. Реално за ГЕРБ са не повече от 100 000 човека. "Опозицията" оправдава ГЕРБ, че администрацията гласувала за управляващите. Но чиновниците са 80-90 хиляди, зависими от правителството са само 5-10 хиляди от тях. Да, държавни служители се водят 400 хиляди, но това са военни, полиция, учители, медици, и работници в държавни и общински предприятия - включително където държавата има малък дял от акциите. Ако има камери при броенето, и бюлетините не са с белина където не е за ГЕРБ? ЩЕ! Ще има само 5% вот за ГЕРБ! ....
  • 5 СЕРИОЗНО

    6 3 Отговор
    Нито корупцията е престъпление, нито продажбата и купуването на гласове, щом няма осъдени- .. Шeфoвeтe нa Бoриcoв, aмeрикaнcкaтa oлигaрхия гo зaплaшилa, ceгa прeди избoритe. A Рaдeв ce рaдвa?? Тe му дaвaт мoркoв нo и мaлкo кютeк - aкo нe прaви руcoфoбия дo дупкa, и ceдecaри в лиcтитe дo дупкa. Тaкa и Кьoвeши, мoжe дa иcкa пoвeчe руcoфoбия oт прoкурoритe. Нa..., уж зaплaшихa принцът убиeц нa Хaшoги, пък тo билo пoрeднoтo изнудвaнe нa CAЩ зa пoвeчe кeлeпир.. Cлaви тoчи лиги пo Рaдaн Кънeв, Мaртин Димитрoв, Никoлaй Вacилeв-нвcв, и пoдoбни, вижтe гocтувaниятa им при нeгo. Тaкa прaви и c изрaeлци, eврeйcки шeфoвe, и aмeрикaнcки шeфoвe.
  • 6 демокрацияли

    15 5 Отговор
    Ако има камери при броенето, и бюлетините не са с белина където не е за ГЕРБ? ЩЕ! Ще има само 5% вот за ГЕРБ! ....

    Коментиран от #18

  • 7 РЕАЛИСТ

    15 12 Отговор
    Чу ме някой най после. Това откога го пиша тук. Всеки, който не гласува за БСП, н зависимо за кой друг гласува, все едно е гласувал за ГЕРБ. Иска да продължи управлението на БОЙКО. Проста математика. Аритметика и викат. Всички Слави, Ристьо, Мая, Триото, знайно и незнайни партийки се явяват на избори да помогнат на Бойко да е спокоен за бъдещето си.

    Коментиран от #17

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кънчо

    3 7 Отговор
    Палячо.
  • 10 Фен

    6 10 Отговор
    Кънев е готин, ама БСП винаги е носила само грабеж и разруха.
  • 11 Сатъра на Хана

    1 1 Отговор
    Аз съм Християн Комунист и няма да гласувам
    ....... ....... Аз ще покръствам с кръста , камата и револвера върху Капитала на Маркс :))

    Коментиран от #14

  • 12 Другия с коня

    12 8 Отговор
    Няма друга партия,чиито партийни лидери да са причинили толкова Злини на България като БСП....Всяка държава, узаконила Лустрация на Комунистическите си партии и Членувалите в тях Комунисти е поела по Демократичен път на Развитие....БСП е престъпна ОПГ създала чрез ДС на БКП всички Олигарси , Приватизатори и Мутри,съсипали Държавата.....Това е БСП,другарю Кънев....
  • 13 нннн

    10 9 Отговор
    ГЕРБ не трябва да бъдат първи на изборите. Азбучна истина. Пожелавам успех на БСП ! Но да си опичат акъла, че ако ни измамят, с камъни ще ги гоним… „Всичко минава.”
  • 14 Русенец

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "Сатъра на Хана":

    Погледнато политически, българският народ е разделен на две групи: социалистически настроени и евроатлантически демократи. Две партии стигат на тази шепа народ. Останалите 60 партии само обират гласовете на обезверени те от системата. После спечелилата едва-едва партия се коалира с някоя от патериците си и така, гласовете на обезверените българи отиват пак при нея.
  • 15 Тихомир

    1 8 Отговор
    Еми, да връщаме член Първи в Конституцията и да се приключва, другарю Кънев!
  • 16 глас народен

    3 5 Отговор
    Да, но БСП не е алтернатива на ГЕРБ. Тя предлага да смени хората в управлението, но не желае промени в самата система на управление. Помним какво се случи след Референдума. А народът иска промяна! Спиране на модела "Партия и обръчи от фирми"! И реално правосъдие!
  • 17 Уйке

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    Подкрепям твоята теза! Само масово гласуване за БСП, може да бутне ГЕРБ,така че да няма крадлива коалиция! Ако БСП направи коалиция без ГЕРБ и ДПС, и приеме един обществен договор, че ако наруши обещанията си през първата година на управление си отива! Пък и си мисля, че народа няма да търпи никой вече да го лъже! А то и няма друг лъжец от калибара на Борисов!!!

    Коментиран от #24

  • 18 перничанин

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "демокрацияли":

    Ако наблюденията ти се основават на мненията в този комунистически сайт, може и да си прав. Иначе хората, колкото и да си мислят някои политици, не са глупави и помнят. Сега и с новите технологии имат възможност да сравняват новините и да си правят изводи. Новините са елементарно прости.Пропаднали политици и подсъдими мафиози драпат за власт, за да се опаричат. От вчера гледам Лупи вместо в затвора, кандидат за депутат. Мая Галева, вместо разследвана за връзки с организираната престъпност (братя Галеви) - кандидат за депутат. Отровните , вместо разследвани за връзки с мафиози (Черепа, Цветан Василев) - кандидати за депутати. Христо Иванов, бивш министър, изгонен след скандал,с връзки с мафиота Маджо - кандидат за депутата. Румен шадравана, разследван за корупция като кмет на Плевен - кандидат за депутат. Цв.Цветанов , придобил недвижима собственост, при конфликт на интереси - кандидат за депутат. Оня бивш министър на здравеопазването (турските ваксини) - кандидат за депутат. Курнела с хотелите в Гърция и синче в Америка, шеф на БСП - кандидат за депутат.
  • 19 chi

    5 1 Отговор
    Политическия матриал е много зле и много алчен...
  • 20 Браво

    6 3 Отговор
    Браво г-н ояден комуняга . Благодарим на твойте фирмички които печатат бюлетини и най вече за стикерите за т.н Гражданска отговорност, които толкова години лепиме по колите .. Интересно що не си гледате старините в някое от хотелчетата по морето, ама то сърце комунистическо алчно не трае ..
  • 21 българка

    4 1 Отговор
    Това, че лидерите на парти и партийки не се обединиха срещу ГЕРБ в предизборва коалиция, означава че предадоха НАРОДА СИ за пореден път!
    Те не чуват и не искат да знаят какво иска НАРОДЪТ, те си мислят, че само ТЕ И ЕДИНСТВЕНО ТЕ знаят това!
    НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ИГРАЕТЕ ИГРАТА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ!
  • 22 Професионалист

    3 1 Отговор
    Не мога да разбера хората,които критикуват комунистите. Ами господа те течно сега ни управляват.Искате още разруха,така ли?
  • 23 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    Буржоазната Съсипическа Партийка - е единственна ; изключителна;народна ; "обединена"; всезнаеща ; "морална" ; ПРЕДАВАЩА СЕ ПО НАСЛЕДСТВО ... ОТ ОВЧАРОВ НА ОВЧАРКА И ОТ ВЕК НА ВЕК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 24 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Уйке":

    Помним как разследваха Станишев, по времето на тройната коалиция. И обвиненията към Масларова помним. И към Овчаров. Всичките ви "подвизи" помним.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове