Last news in Fakti

18 Март, 2021 12:31 3 110 83

Христо Иванов: Парите от чекмеджетата на Борисов да стигнат до засегнатите от COVID

  • христо иванов-
  • д-р александър симидчиев

Водещ за нас е националния интерес, не популизма, търсим оценки, базирани на данни и научни източници, а не на база на моментни емоции, страх и гняв, коментира Иванов

Христо Иванов: Парите от чекмеджетата на Борисов да стигнат до засегнатите от COVID - 1
Снимка: ДБ

Според съпредседателя на Демократична България Христо Иванов голямата тема на тази кампания е как страната да бъде прекарана успешно през кризата, породена от COVID-19.

“Очевидно е, че от тук нататък кампанията ще мине под знака на въпроса как след тези избори България да поеме политически курс, който да подобри справянето с кризата и да се очертае много по-добра перспектива. Водещ за нас е националния интерес, не популизма, търсим оценки, базирани на данни и научни източници, а не на база на моментни емоции, страх и гняв”, коментира Иванов във видео, излъчено на живо във фейсбук.

“Демократична България” настоява за дългосрочно планиране, ясна комуникация и ефективна икономическа помощ. Това са трите неща, които Борисов не направи”, заяви още Иванов и призова: “Трябва ни управление, което да извади парите от чекмеджетата на Борисов и да ги даде на засегнатите хора и бизнеси.“

Пулмологът и кандидат за депутат от Демократична България д-р Александър Симидчиев поясни, че картината сега - нарастването на новите случаи и пикът на приетите в болница и на хората в интензивни отделения, е резултат от процес, започнал преди 7 седмици. Беше ясно, че седмица след седмица броят на заразените с коронавирус расте и на този фон се направиха две неща, които не трябваше - отвориха се заведенията, където се срещат хора без предпазни средства и затова са най-рискови, и прибързано се спря ваксинацията с единствената ваксина която имаме, заяви Симидчиев. Той добави, че данните показват как пандемията върви с повече заразени, а същевременно броят на ваксинираните на дневна база драматично намалява. “Това е резултат на решения, които бяха взимани няколко седмици преди това”, смята той.

“Ние вървим след събитията. Това, което остро липсва в тази криза е лидерството - хора да застанат на една позиция, да се знае за какво се борят и да се борят устойчиво, стабилно в една и съща посока, а не последователно да променяме подходите”, заяви Симидчиев. Посочи, че в случая е необходимо да се спазват мерките за дистанция и носене на предпазни средства и да се проведе ваксинация за всички, които желаят, защото само така безопасно се изгражда колективен имунитет. “Когато ваксинацията не се случва, ние не можем да защитим не само отделните хора, а обществото като цяло и от това ще пострада и икономиката, и много други сектори”, посочи той. За него големият пропуск на управляващите е липсата на комуникация, която да убеди хората в ползите, така че те да могат да направят наистина информиран избор дали да се ваксинират. Липсата на план за управление на риска при поръчката на ваксините е другия голям пропуск според Симидчиев.

“Ако ние заложим само на една ваксина и нещо се случи с нея, както се случи, ние нямахме никакъв план Б, с който да се управлява този риск. И сега се налага да се водят допълнителни преговори и да се молим, за да се получат допълнителни количества”, заяви Симидчиев. “Всички страни около нас - и тези в ЕС, и тези извън ЕС, всички са с поне два пъти по-бърза скорост на ваксиниране на населението. Това значи, че те ще се справят два пъти по-бързо с тази криза, каза още той.

И добави, че например туроператорите няма да се колебаят да изключат от дестинациите си рисковите страни, а това ще се отрази и на други сектори. “Ние призоваваме за целенасочена политика по убеждаване на хората, че е в техен интерес, в интерес на цялото общество и икономика да се ваксинират, но това да става по желание. Борисов това не направи. Нито парите ще стигат икономически до хората, нито локдауните и икономическите мерки се прилагат така, че да имат ефект. Д-р Хаос е името на Борисов”, заяви Христо Иванов.

Той посочи, че е изключително важно финансовите помощи да стигнат до най- тежко засегнатите от кризата - засегнатите икономически сектори, самонаетите хора и семействата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фуфло

    31 30 Отговор
    Бойкикев, а за твоите парички от Шорош ще обясниш ли, а... Присмяла се Хърба на Щърба

    Коментиран от #72

  • 2 Последния Софиянец

    45 15 Отговор
    Всички в Банкя!Да разграбим чекмеджето!

    Коментиран от #27, #37

  • 3 Gowko

    23 2 Отговор
    ,,Всички пътища водят до ДъПъСъ".....ЛаоДзеДун
  • 4 Дъртият

    11 12 Отговор
    Нали си знаене номер 18 или 11.
  • 5 боко

    28 7 Отговор
    Парите вече са пратени в офшорки . Гол съм като пушка
  • 6 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    13 5 Отговор
    Да стигнат,ама те сами няма да тръгнат.
  • 7 Ицееее

    21 22 Отговор
    правиш се на печен ама си марионетка ноа Маджо.

    Коментиран от #75

  • 8 Гаргамел

    11 4 Отговор
    Ванката (Костов) или пък разградския генерал ЖПеец, няма ли да ударят по едно рамо и те?
  • 9 Дъртият

    6 11 Отговор
    Нали си знаете номер ¹⁸ или ¹¹.
  • 10 Gowko

    19 12 Отговор
    Бойко не става и за шофьо на камион.Щеше вечно да ръси товара по пътищата.С тия гламави завои и резки въртене на кормилото....А е поставен.....от неизвестно ,,Кой" за сега , на кормилото на държавата.

    Коментиран от #44

  • 11 гост

    24 19 Отговор
    И кой ще ни измъкне от кризата!?! Ти ли!?! Адвокатче с отнети права и без един ден трудов стаж... в ДеБъ има повече болшевици и комунопитеци, отколкото в която и да е друга партия...
    Как може пред болницата да си правиш предизборен Пи Ар!?! Заминавай на Росенец и дебаркирай още веднъж да спечелиш някой и друг глас
  • 12 Гост

    19 14 Отговор
    И ти беше министър видяхме те колко струваш...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Gowko

    13 7 Отговор
    умишлено ли бяха отворени мерките , след като се знаеше че идва нова вълна от зараза

    Коментиран от #19, #24, #42

  • 15 Народът

    17 10 Отговор
    А бе ицо от Факлутето,какво е това п-росташко говорене?!За какво настояваш след като мандата на това правителство е в края си?Говори само какво би направил ти ,ако хората се подведат и гласуват за теб.За мен е ясно,че ти няма да влезеш в Парламента,но ако случайно влезеш нищо няма да направиш.

    Коментиран от #31

  • 16 Gowko

    3 3 Отговор
    И кой от операторите му хрумна да ми изтрие тази констатация въпрос
  • 17 Всяка партия с Пулмолог

    6 0 Отговор
    По пулмологзите ще ги познаете.
  • 18 Gowko

    4 3 Отговор
    Защото това е вид престъпление.Отдавна престъпленията не се преследват в БГ.Отдавна е практиката или да не се стига до съд или да се умаловажават
  • 19 Че то имало ли е Мерки?

    8 7 Отговор

    До коментар #14 от "Gowko":

    Фалшивата пандемия се управлява майсторски.
  • 20 нннн

    8 9 Отговор
    Aма Брисов си пълнеше чекмеджето и когатоБойкикев Му беше министър !
  • 21 Сатъра на Хана

    11 2 Отговор
    А Сараите на Джолан - Да ги НАПРАВИМ
    Санаториум за Хора с Белодробни Заболявания
  • 22 Невроза

    7 9 Отговор
    Парите от чекмеджето май искаш да стигнат до теб Христо
  • 23 ХХХ

    14 7 Отговор
    Смешно е възрастни мъже по цял ден да обикалят и да се снимат за пред социалните мрежи! Хванете се на работа! Чудно ми е как издържат финансово семействата си.

    Коментиран от #26, #33

  • 24 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "Gowko":

    Да ! Бойко проба акъла на раята и о изненада ,юрнаха се като луди , кой ти мисли за здраве. здравето става важно като опре ножа до кокала, но и тогава Борисов е виновен.

    Коментиран от #25

  • 25 Народа помни

    13 6 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Парите са от Маджо. Даваха го по телевизията
  • 26 Народа помни

    10 6 Отговор

    До коментар #23 от "ХХХ":

    Парите на Христо Иванов са от Маджо. Даваха го по телевизията

    Коментиран от #82

  • 27 ЩУРЕЦ В МОЗЪКА

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    АЛУУ И ТИ КАК СЕ ЧУСТВАШ ИМАШ ЛИ КОШМАРИ В КУХНЯТА😂😂😂
  • 28 Наблюдател

    10 5 Отговор
    Благинките от Световно известното чекмедже може да отидат до засегнатите от СО вируса САМО ако лицето Бойко Методиев Борисов отиде зад решетките за дълго!
  • 29 Дражева

    7 7 Отговор
    А тоя мухльо до него демократичният Мангъров ли е?
  • 30 Тредстоун

    12 10 Отговор
    Смяяях , мишката църка иска сиренце , бутафорни парички няма да свършат работа ристе , ами запрятайте ръкави и като Борисов на фронта а не зад телефончето и поредната кофа с помия. Много сте трагични , или пък смешни де да знам , ама сте куц кон и хората го показват на предварителните сондажи на всички социологически агенцийки

    Коментиран от #40

  • 31 Той Христо Иванов

    9 5 Отговор

    До коментар #15 от "Народът":

    Ако беше приел преди 4 години коалиция с ДСБ, коалиция Демократична Българиящяха да са в сегашният парламент. Сега се сетил че Бойко и Доган са лошите и че трябва да се бори с тях, за благото на България. Христо Иванов е пионка на Росен Плевнелиев. Винаги съм гласувал за ДСБ, но на 04.04 ще гласувам за БСП.

    Коментиран от #41, #54

  • 32 пара не давам

    7 4 Отговор
    Ице , па се праиш на мамуняк . За Тулупът парата е сакрално нещо , що е гепил даване нема. Ти не беше ли му у Шайката бе ?
  • 33 ЧИЧО ЛИНА

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "ХХХ":

    КАК ТЕ ТАКА С НАЙ_ДРВНАТА ПРОФЕСИЯ👠👙
  • 34 Gowko

    6 1 Отговор
    И какво научиха тия деца за 15 дена.Че един ден като пораснат ще трябва да се стягат да управляват държавата.Че има едни чичковци, дето не им е там работата ,а са за артисти в куклено шоу.
  • 35 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    4 9 Отговор
    Ице , вашите чекмеджета също са пълни....с мухъл хаха...А нашите на вечния победител Бойко и на Слави пълни с милиони евро и кюлчета чисто злато. Кой както се уреди Ицка

    Коментиран от #39

  • 36 offf

    9 4 Отговор
    Толуп, скрий се и ти, че до вчера му целуваше задника на Борисов. Лицемер гнусен. Пак ще излъжеш хората и пак ще му легнеш като миналия път.

    Коментиран от #45

  • 37 АУУУУУ

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    На 5ти април ще те поздравя с песента "Пак ще се срещнем след 4 ГОДИНИ 😂😂😂😂
  • 38 Метър

    8 4 Отговор
    Буратино да се махаш от политиката, ти колко парички искаш да глътнеш, няма да се правиш на Спасител
  • 39 Си ган

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Прав си. Ще си ги разделяме след 4 април...

  • 40 навих крачол

    1 4 Отговор

    До коментар #30 от "Тредстоун":

    Та бачкал Бацито каиш , яко бачкал , яко се потил . Бацето за црън .... , знаеш какво , не става , ама бачкал.
  • 41 Gowko

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Той Христо Иванов":

    Ако...Той и Божков нямаше да публикува истината.Нямаше да забегне в Дубай.Нямаше кой да ни осведоми нас раята в какъв затворен котел сме.

    Коментиран от #58

  • 42 гост

    6 8 Отговор

    До коментар #14 от "Gowko":

    Ама защо не ходите и не пискате при президента Румен Шпаклата, който насрочи избори на 04.04., при положение, че лекари му казаха, че се очаква нов пик на заразата!?

    Коментиран от #48, #50

  • 43 Предател

    7 5 Отговор
    Христо, Христо вън от политиката, същия си като Борисов
  • 44 От БСП и ДПС е назначен Борисов

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Gowko":

    И сега ще го уволнят.
  • 45 Gowko

    5 4 Отговор

    До коментар #36 от "offf":

    Тоз ,,Толуп" ни показа сараите .Не че не сме ги виждали ,особено живеещите по Черноморието.Но направи нещо несмислено до тогава.И в това ли те е яд.Не бой се.До тебе няма да стигне.До твоета ,,къщичка".
  • 46 Методи

    7 3 Отговор
    Преди няколко дни в предаването "Референдум" по БНТ представителя на ДПС бе прав за една нещо!!! Като каза че през септември миналата година валутния фискален резерв е бил 13 милиарда лева а в момента е 7.5 милиарда. Изхарчени са 5.5 милиарда за 6 месеца ! Като се вземе предвид че и правителството изтегли 5 млрд. края на месец септември от МВФ и 526 милиона евро началото на ноември за справяне с кризата Ковид-19. Тоест ги няма 11.5 милиарда а скоро се похвалиха че са раздали на населението 3 милиарда !!!! Къде са останалите 8.5 милиарда се пита??? В чекмеджетата на Буда и на герберите по веригата ли са отишли? А да попитам...Някой от Вас тук получи ли финансова подкрепа за справяне с кризата? За един приятел питам...
  • 47 Акция

    7 4 Отговор
    Д-Р Христо ще ви оправо той разбира от всичко...Айде отивай при любовника си подлого
  • 48 Абе

    3 4 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    Когато Радев обяви 04.04 Ангелов и НОЩ твърдяха че сме преборили третата вълна от Ковид.

    Коментиран от #59

  • 49 брат пит

    6 4 Отговор
    Ох на мама колко е гладен само...
  • 50 Gowko

    4 4 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    Защото човекът е честен.И не очакваше такъв мерзък ход от опонентът му.Той ли отвори мерките .Той ли взима решенията......Не четеш ли?...Дариткова каза....,,ние от ГЕРБ контролираме епидемията".Освен това Румен Радев е трън в очите на управляващите България.Той е единственият който не могат запушат устата му.За това са тези глупави и нескопосано атаки
  • 51 Аврам

    3 0 Отговор
    Ако Борисов реши да даде тия пари ще тръгне слух че ти си болен и да даде на теб !
  • 52 Катя

    6 4 Отговор
    Как е възможно бе? Що за ограничен тип човек да стои пред Пирогов и пак с неговите глупости да занимава хората когато сме в такава ситуация???!
  • 53 Баце Бойко

    3 2 Отговор
    Кръв повръщам , пари не връщам .
  • 54 Гражданин

    4 4 Отговор

    До коментар #31 от "Той Христо Иванов":

    От трън та на глог,както казват българите!С бюлетина № *️⃣2️⃣8️⃣*️⃣ !
  • 55 Tarnovetz

    3 0 Отговор
    Защо не погледнем богатствата на петролните банкери и така наречените инвеститори - в свободната работна ръка от Африка, транспортирана до САЩ? Защо не погледнем Израел - чиято цена за данъкоплатците от средната класа на АМЕРИКА надвишава 1000 млрд USD?. Израел вече яде пари от данъци на ЕС?
  • 56 Реалист 2

    6 5 Отговор
    Бойко беше прав за някои неща - забраната за тютюнипушенето , изгонванети на Христо Иванов от правителството ...
  • 57 Една жена

    4 7 Отговор
    Аз ще гласувам за Христо Иванов с бюлетина 11, защото вярвам че Демократична България ще изпълнят програмата си и върнат законноста в държавата. Само след съдебна реформа можем да очакваме съд на виновниците за националната ни катастрафа

    Коментиран от #62

  • 58 Снимките и Записите

    3 3 Отговор

    До коментар #41 от "Gowko":

    Ги пусна Цветанов. Борисов го държаха на каишка БСП и ДПС, Цветанов им беше каишката. Сега Цветанов не е в ГЕРБ, Борисов е очернен максимално. Този път чувалчета с бюлетини няма да се разменят в полза на Борисов, каквито и Локдауни да направи. Ще напусне власта гол като пушка. НОЩ и Ангелов му прибраха шкафчетата.

    Коментиран от #63, #64

  • 59 Ха ха ха

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "Абе":

    Цялата отговорност за датата 04.04 си я носи този, който я е обявил!
  • 60 ХайлАдолф

    5 3 Отговор
    Както винаги носоклюнчев е жалък и долнопробен, в стремежа си за евтина саморекламка и избиване на комплекси за нищожност ....
  • 61 гласувайте ми

    3 2 Отговор
    Зa бaceйнa нa Мaрeшки във Вaрнa нямa рaзрeшeниe oт oбщинaтa , нo тoй e гoтoв и нaдлeжнo пoкрит. Кмeтcтвoтo e oтгoвoрилo c oткaз нa иcкaнe зa изгрaждaнe нa cъoръжeниeтo. Пa глacувaйтe нa вoля зa ГEРБ.
  • 62 Българка

    6 4 Отговор

    До коментар #57 от "Една жена":

    Христо Иванов не е изгонен от правителството на тулупа. Иванов хвърли оставка по марални причини, нзащото ГЕРБ излъгаха , че ще подкрепят съдебна реформа, а всъщност не го направиха!

    Коментиран от #65

  • 63 Gowko

    4 1 Отговор

    До коментар #58 от "Снимките и Записите":

    Сега има нов верен помощник....Пандемията..
  • 64 Gowko

    2 4 Отговор

    До коментар #58 от "Снимките и Записите":

    Ако не беше пандемията, още миналата година , когато нашумя скандала ,,Барселона гейт", щеше да го изритаме от властта.Тогава пандемията настъпваше в Испания и се стопира.
  • 65 Gowko

    5 4 Отговор

    До коментар #62 от "Българка":

    Христо Иванов постъпи умно.Иначе щяха да го затрият.Проверки.Проверки.Обосновани предположения.Фалшиви свидетели.И щеше да е окаян и унизен дисидент.Затова евала.Има топки и не се остави в ръцете на октопода.
  • 66 чичо

    5 1 Отговор
    Кои пари,от чекмеджетата дето в твоята стая ги снимаха?
  • 67 шопендар

    4 0 Отговор
    в Бъ;гария никога досега не е имало локдаун,и само в едно си прав -вървите след събитията,и въртите едни и същи изтъркани плочи,измекяри
  • 68 Къде

    2 0 Отговор
    Остана Иво - сумиста?
  • 69 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    НЯМАШ И НЕ НОСИШ ОТГОВОРНОСТ ЗА НИЩО ... НЯМАШ НИКАКЪВ АНГАЖИМЕНТ ЗА НИЩО .... ТОГАВА ОТ КЪДЕ СА ТИ ПАРИТЕ ЗА ПРЕДИЗБОРНА НАМЕСА - "ГЛИСТО ДЖО" - ОТ ЦРУ ЛИ СА !?!?!?!?
  • 70 Аз Негодника

    0 1 Отговор
    Христо Иванов много качествен политик,но за съжеление е ЕНИЧАР...НАЕМНИК на заплата при Джордж Порос.
  • 71 Вера

    1 0 Отговор
    Мисля, че точно популизма е водещ за вас, а не националния интерес.
  • 72 ИЦЕТО...ПУДЕЛЧЕТО НА БАЦЕТО

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фуфло":

    АЛО ИЦЕ....МАДЖО СЪМ.....
  • 73 СОФИЯНЕЦ

    1 0 Отговор
    Ееееее.....МНОГО ТЪПИЧКО ! ....ХРИСТО. защо не си в НС ??????? ЗАЩО след разпада на РБ не се обедини с Радан .а след изборите се обедини ????? ......за да има ДПС повече депутати .а десницата да не влезе ! ТИ СИ ПРИЯТЕЛ на ДОГАН и ДП....ОТГОВАРЯИ !!!!!!!!!!!! ЗАЩО ОПРОПАСТИ близо 300 000 гласа за десницата ?????????????? ...ЗАЩО на вторият тур за кмет ...ПОДКРЕПИ Мая...след като ЦЯЛА СФ знае .че тя предложи ДП за ДАНС ???????????? ....Не ставаш за политик.....ЗАГУБИ ГЛАСА НИ !!! ...а обединиш ли се с Чалгаря и ДПС + БСП - ще си ГРОБОКОПАЧ на дясното !!!!!! НЕ СТАВАШ !!!!!!!
  • 74 Иван

    2 0 Отговор
    И Христо Иванов получава пари под чекмеджетата, да не се прави на ощипана мома!
  • 75 Коронавирус

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ицееее":

    Нали друго си е Винету.
  • 76 Миро

    1 0 Отговор
    Мале какви глупости почна да говори тоя Иванов
  • 77 Анонимен

    0 0 Отговор
    Кого харесвате, я ни кажете. Гласувай с бюлетина 21, за Цветан Цветанов. Лошото е, че сте заедно бспдпсгерб. Има пандемия, а дпс има бкп събрание в kjz, герб тръгнали в 19:30 часа от къща в къща да безпокоят хората. Вчера и днес и всеки ден бсп. Трите партии така са се вплетенили, че отърване от бкп цървуланци мира няма да има народа от тях. Да пази бог децата на БГ извън България. И както казват те, напуснали родината си и им се народили дещица.. Кво праехме, ако бяхме останами. Тук си купихме къщи, деца ни се народиха. Не са лени, а в Бг всичко си е от 1944 до днес, по старому. Ако нямаш чичо Владика, няма как поп да станеш. С една дума не можеш да се развиваш, колкото и умен да си. Кгб на минутата биха те миквидирали и дс, но не и да се развиваш, па било и в някой дребен бизнес. С отличие днес една обикновена майка, дъщеря й в английска, су, право и... Как да стане прокурор, съдия, като мама й е нула. А на запад, никой не те пита. Кои са ти родителите...
  • 78 Анонимен

    1 0 Отговор
    Аз мисля, че всичко се знае, кой, кой ще е в народното 45 събрание. Оборот да става. Заплати на журналистите да има. Да се въртят парите. Отпуска ви борисов, че виж сте умрели от дпс
  • 79 Викторио

    1 0 Отговор
    Христо Иванов не пропуска възможност да привлече малко медийно внимание. Нищо, че всеки път говори пълни глупости и отправя празни обвинения.
  • 80 ХайлАдолф

    1 0 Отговор
    Ха ха ицко долнопробното пак се изпуска нерегломентирано .....
  • 81 Калин

    1 0 Отговор
    Голям празнодумец е Христо Иванов, едно и също върти, а никой не се интересува от глупостите му така или иначе.
  • 82 Мара

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Народа помни":

    Това означава че Ицето ще се коалира с ГЕРБ.
  • 83 Живка

    0 0 Отговор
    Тотално преиграване от страна на Христо Иванов. Не знам има ли някой нормален изобщо, който да се връзва на подобни празни приказки. А парите от чекмеджето на Иванов къде са? Или по-скоро от къде идват. За тях не се говори нали. Никой нищо не казва. Той Иванов не работи, но охолният му живот нещо не съответства на безработен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове