Last news in Fakti

19 Март, 2021 11:23 1 394 22

Кокала: България е абдикирала от проблемите в спорта

  • емил велев-
  • емил велев кокала-
  • бсп

Велев коментира, че ако бъде избран за депутат ще се опита да сдържа темперамента си

Кокала: България е абдикирала от проблемите в спорта - 1
Снимка: БГНЕС

Малко повече от две седмици остават до парламентарните избори на 4 април. В „Тази сутрин“ по бТВ гост беше футболната легенда Емил Велев - Кокала, който е представител на гражданската квота на БСП.

Той обясни, че за него политическият образ ще бъде ново амплоа, поканен е от левицата като експерт в спортните теми.

„България е абдикирала от проблемите в спорта, там има какво да се направи. Трябва да се развие спортната медицина, трябва нов модел на управление в ученическия спорт“, посочи Велев и добави, че е получил покана лично от Корнелия Нинова и Иван Ченчев.

Велев коментира, че ако бъде избран за депутат ще се опита да сдържа темперамента си. „По принцип съм агресивна натура и няма да позволя нещата, които не са добре, да продължават да съществуват. Бих искал да променя доста неща в спортната инфраструктура, в съседните държави построиха редица модерни стадиони“, каза още той.

Спортната легенда беше категоричен, че ще положи усилия да промени речника си и в пленарната зала няма да използва думи като „селтак“ и „пирамидаджия“. Запитан за програмата на БСП и по-конкретно еднократните помощи за деца, Велев не успя да каже конкретната сума.

„Бях добър играч и треньор. Смятам, че и в новото амплоа мога да бъда също добър и перспективен. (…) Корнелия Нинова е добър стратег, доста интелигентна и със сериозен политически опит“, каза Велев, но не пожела да коментира отцепилите се от партията социалисти.

Футболната легенда заяви, че не е изключено да стане спортен министър, ако БСП спечели.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никога вече БТВ

    7 2 Отговор
    Днес БТВ надминаха себе си. Арогантни водещи, с ниска култура се държаха, като махленски клюкарки и разпитваха Велев все едно, че разпитват Джордано. Любовницата на Бойко явно беше получила инструкции лично от него.

    Коментиран от #5, #12

  • 2 РАДИО ЕЛТО

    6 0 Отговор
    ДЪРЖАВАТА е във всичко АБДИКИРАЛА господине
  • 3 аз съм Веска

    5 1 Отговор
    Е как ще има спорт, КАТО ТЕМАТА БЕШЕ ОСТАВЕНА НА ББ.
    А ТОЙ ОТ СПОРТ РАЗБИРА ТОЧНО ТОЛКОВА , КОЛКОТО И ОТ
    УПРАВЛЕНИЕ НА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВАТА .Е КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ - НИ СПОРТ , НИ ДЪРЖАВА .
  • 4 глоги

    5 0 Отговор
    България е абдикирала от проблемите в спорта. ДА СА САМО ПРОБЛЕМИТЕ НА СПОРТА,С МЕД И ТЕЧЕН ШОКОЛАД ДА ГИ НАМАЖЕШ,АМА НЕ СА. НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С ПРОБЛЕМИ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ааааа добро утро

    8 0 Отговор
    БТВ, Нова и Канал 1 не ги гледам въобще. Даже за диемите на Гела не съм се абонирал, имам пари, но ей така от яд няма да му ги дам, предпочитам на някой от многото българи, които ровят в кофите да им дам 10-20 лева, но не и на тази Мафия. Журналистика в България няма от 15 години, българите са докарани до просвшка тояга, скоро и тези, които се водят за висша класа ще усетят ударите на кризата!

    Коментиран от #11

  • 7 Капустин

    5 0 Отговор
    Помакинята и Йочев я подкараха по селски.
  • 8 РАДИО ЕЛТО

    3 2 Отговор
    ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ скроиха инцидента и убийството на ГЕОРГИ АСПАРУХОВ и
    НИКОЛА КОТКОВ
  • 9 смок

    2 1 Отговор
    Коя е любовницата на Бойко?
  • 10 адаша

    3 1 Отговор
    Че как да нямаме спорт! Я какъв министър на спорта имаме само -Кралевяомеша 10 ранг! Сумист !

    Коментиран от #14

  • 11 РАДИО ЕЛТО

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ааааа добро утро":

    БРАВО ЧОВЕКИ състрадание имаш към неоправданите добър ЧОВЕК СИ
  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никога вече БТВ":

    Съгласен съм с вас!Много нагли,не на място въпроси!Опитваха се да го уязвяват постоянно,явно имаха нареждане!За качествата на разпитвания не можа да се разбере нищо,защото нивото на разпита бе много арогантен!Срещу себе си имаха коректен човек и затова им се получиха гадостите!
  • 13 РАДИО ЕЛТО

    5 0 Отговор
    на КРАЛЕВ шията не е от туршия
  • 14 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "адаша":

    Пости са!!!За болния нито дума!!!Видя ли ...този министър , или онзи министър председател и тичам към месарницата!не Изкушавай!
  • 15 РАДИО ЕЛТО

    1 0 Отговор
    БЪЛГАРИЯ помнете атентата на ГАРА БУНОВО И СЛИВЕН загинаха майки деца
    а политик от дпс
    построи чешма в памет на
    убийците атнтатори терористи
  • 16 222

    1 0 Отговор
    Евала Кокал! Трябваше да ги опсуваш тези кокошчици.
  • 17 0000

    1 2 Отговор
    Абе къв е тоя ритнитопковец,че да дава мнение.спорта,че спорта .аз пък не искам да се харчат пари за тъпотии
  • 18 Знайко

    1 0 Отговор
    "България е абдикирала от проблемите в спорта" Абе "червена" тикво какво друго ни е наред та спорта да е преоритет N 1. Ти си същия тиквар, като обикалящия с джипката. Да не би правосъдие, пенсии, здравеопазване, заплати, социална политика, чиновници, полиция, държавни и общински дългове ... да са наред, га опряхме до спорта. Само масовия спорт зали, басейни, стадиони и ски писти за децата трябва да са преоритет. Но не и спорнни федерации даващи допинг и участията и организирането на олимпиади и световни първенства и печеленето на "медали". Всички знаят, че медали от Олимпиади и Световни взимат само, тези спортисти, чиито допинг не успеят да хванат. Аз не искам децата да взимат допинг. България е малка страна с малки възможности, ако ще участва в организирането на големи състезания трябва да не самостоятелно. Видя се как заради една Олимпиада Гърция ФАЛИРА и вече 20 е все фалирала. Русия за една Зимна Олимпиада изнарчи пари, които всички българите не можем да изработим за 10 години.
  • 19 ДЖОНИ

    0 0 Отговор
    ТОЗИ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА!ПИЯНДЕ СЕЛСКО
  • 20 Сър Пичук

    1 0 Отговор
    Парламента е място за работа, а не училище за прохождащи в политиката и за превъзпитание.
    Този изглежда перспективен БСП-ар, започва с хвалене на вожда, а това там е основното за да просперираш. Дипломите, опита, културата, възпитанието и т.н. са на заден план.
  • 21 Другия с коня

    2 0 Отговор
    Червен цървул!!!
  • 22 Гунди

    2 0 Отговор
    Ама ти вярно си бил Червен Боклук над Боклуците
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове