Last news in Fakti

21 Март, 2021 06:53 4 703 78

Младен Маринов: Премиерът гарантира обновяване на пътищата в страната

  • младен маринов-
  • герб-
  • софийска област-
  • костенец-
  • избори

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област се срещна с жителите на село Костенец

Младен Маринов: Премиерът гарантира обновяване на пътищата в страната - 1
Снимка: ГЕРБ

„Още следващия месец, ако времето навън позволява, започва ремонтът на главния път, който свързва Костенец със Самоков и Ихтиман. При рехабилитацията ще бъдат укрепени и 3 свлачища. Правителството и премиерът Бойко Борисов гарантират изграждането и обновяването на пътната мрежа в цялата страна".

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов пред жителите на село Костенец, съобщиха от партийната централа.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област, областният координатор на ГЕРБ и кандидат за народен представител Николина Ангелкова и кметът на общината Йордан Ангелов откриха пътната отсечка Костенец – с. Костенец – Вили Костенец“. Проектът обхваща 9 километра общински път. Реконструирани са пътят и съоръженията по него, положена е нова асфалтова настилка, изградени са бордюри и тротоари в гр. Костенец и с. Костенец. Ремонтът на пътя е на стойност 5 672 029 лева без ДДС.

„Инвестираме в инфраструктурата на населените места и ще го правим, защото това е важно за хората в община Костенец, каза Николина Ангелкова и увери хората, че работата за модернизацията на региона ще продължи. Тя изтъкна, че е необходимо потенциалът на община Костенец като туристическа дестинация да се развива, независимо от задържането на пътуванията заради пандемията.

Кметът на общината Йордан Ангелов подчерта, че този обект е изключително важен и чакан с нетърпение не само от всички жители, но и от гостите на община Костенец.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясно

    95 4 Отговор
    Ще бъдат откраднати още народни пари за чекмеджето.

    Коментиран от #38

  • 2 РАДИО ЕЛТО

    83 2 Отговор
    как не ви е срам да съдите горката женица за хляб мляко два кренвирша
    в ГРАД СТАРА ЗАГОРА две жени се хвърлиха самоубивайки се от тераса БЛАГОДАРИМ ВИ УБИЙЦИ БОГ да ве съди

    Коментиран от #58

  • 3 ДзиТо

    102 2 Отговор
    Премиерът не може да гарантира нищо ! Той е един голям лъжиц и никой не му вярва. Освен това качеството което демонстрират герберските фирми е под нулата. По-некадърно и крадливо племе от вас няма. Ти до сега трябваше 5 пъти да си подал оставката, а наглостта ти няма граница да се кандидатираш на изборите. Падате в канала всички на 04.04. !
  • 4 БНО

    62 1 Отговор
    Дъщерята на Младен Маринов - Силвия Маринова, има сериозни бизнес взаимоотношения с редица влиятелни личности от българския бизнес.
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    71 2 Отговор
    #ТОЙ така гарантира и за пътя до Рилския манастир, и за метрото, и за водата на Перник .....
  • 6 Филип Георгиев

    63 3 Отговор
    ДА БЯХТЕ ОТДЕЛИЛИ НЯКОЙ ЛЕВ ЗА САНИРАНЕ И РЕМОНТ НА ЗАТВОРИТЕ И СЛЕДСТВИЕТО. ТАКА, ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ.
  • 7 БАЙ Х@Й‼

    59 3 Отговор
    А тоя 'убавец що не каже къде е Мето🤔🤔🤔
  • 8 Просветен илюминат

    61 3 Отговор
    Българите се затриват като народ,премиера пътища ще прави да си кара джипката и да се хвали какво е направил и от къде пълни чекмеджетата си с пачки.
    Много успешен е Бойко,няма какво повече да се коментира.
    Докато има държава и данъци винаги ще има какво да се краде.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Рано сутрин в неделя

    57 1 Отговор
    Пак гербаджийска пропаганда.То ако не е ПКП то е ПВП или някой пишман министър.
  • 11 факт

    39 1 Отговор
    като в8/ западен парк, изораха 70 г,одшщен хумосен слой и го насипаха с една кафява кал пълна със стъкла и татул
  • 12 безпартиен

    44 2 Отговор
    Може и да стане,но с цената на нови заеми,защото пари няма!!!Има 5 млн.пенсионери,около 700 хил.чакащи заплати от бюджета/държавен или общински/,650 хил.малолетни и непълноленти,1 млн.цигани без образование и трудови навици,поне 300 хил.безработни!Колко останаха да произвеждат и да издържат всички по-горе?Само в МВР има "работещи" около 5000 души с пенсия,заплата+20 заплати за пенсиониране и всички са на ръководни длъжности с по 2500-3000 лв.месечно!За година поне 150-160 млн.и отделно източване на пенсионната система!Няма държава в ЕС,САЩ и дори Русия която да си позволи това!А по други министерства,комисии и въобще всички на бюджетна издръжка колко ли са?Разберете,че няма хора останали да плащат осигуровки и данъци за да се издържа този огромен апарат,независимо то това,че са ви избиратели!
  • 13 Пффф

    54 1 Отговор
    Младене, т*пако, какво прави премиерът ти 10 години, та съсипа и окраде икономиката с нефелни строежи и заеми? Къде са условията за инвестиции и къде е съдебната реформа?! Искаш да ми кажеш, че пътищата са по-важни от инвестициите, съдебната реформа и развиващата се икономика?! Пътувай, нещ*стнико!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ХАН КРУМ

    44 1 Отговор
    ДЪРЖАВИТЕ ПРАВЕХА ВАКСИНИ ,НИЕ СЕ ХВАЛЕХМЕ С ШИЕНЕ МАСКИ,ХОРАТА СТРОЯТ АЕЦ–НИЕ ПРАВИМ ПЪТИЩА,ПЕДПРИЯТИЯТА ДОМАКИНСТВАТА , МИНАВАТ НА ГАЗ ,НИЕ СТРОИМ С НАШИ ПАРИ ЧУЖД ГАЗОПРОВОД,РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ СИ ГИ МЕРЯТ ,НИЕ СИ СЛАГАМЕ ЗАДНИКА МЕЖДУ ТЯХ .СПРЕТЕ ДА СЕ ДЪРЖИТЕ ,КАТО ДРОГИРАНИ. СМЕШНИ СТАНАХТЕ ОТДАВНА. СЕГА СТЕ И ЖАЛКИ.
  • 16 пешо

    38 2 Отговор
    че как няма да гарантира! по три пъти стрижат бюджета за един и същи участък. на "строителя" отдавна са му я предложили схемата с пътищата (не вярвам лично да я е измислил, за това трябват едни малки сиви клетки). и той си я ползва сладко-сладко. и ще я ползва, докато някой не му прибере голямата лъжица. а него не го прати при бай ставри.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 123

    30 2 Отговор
    премиерът гарантира , шкавчетата са пълни , з апочвам да пълня гардероба .
  • 19 АЛ ЙОРДАНОВ

    33 2 Отговор
    младенчо,синко ,бе много ти е празна кратунката бе ....,че и издиша
  • 20 Милиционер

    36 1 Отговор
    Да свалим бай Ганьо от джипката на 4 април
  • 21 Д-р Иванов

    29 1 Отговор
    Младен Маринов!
    Този не беше ли от ДПС?
    Борисов го каза...
  • 22 С какво

    28 1 Отговор
    гарантира ? Какво залага , бе ? Голи приказки , на които и гаргите по дърветата не вярват , а камо ли хората !!!
  • 23 Икономика и пак икономика

    19 0 Отговор
    Без работеща икономика с промишленост и чужди инвестиции няма пари за нищо. Да се съкрати срока на процедурите за създаване на предприятия, както направиха в Румъния, да се задължат онлайн търговците да плащат данъци в България и да се промени закона и складовете да са им тук. Да не могат, да ти откраднат фирмата и др.
  • 24 Уйке

    22 1 Отговор
    Премиера гарантира всички блага на земята за себе си и шайката, а за много страдалния български народ да гледа и преглъща суха слюнка! Все е било, но такова чудо не е било! Цялото правителство е хукнало като обезумяло из страната и лъже, обещава, натиска, и какво ли още не, само и само да спаси Борисов и себе си!
  • 25 4883

    17 1 Отговор
    Голям залък лапни!Големи думи не казвай!!Що си не гледаш рахатлък и министерството ми си тръгнал по криви и прави паланки да агитираш за Тикви,поцинковани кофи,полицаи/побойници/разбойници!!Аман вече от такива недоучили специалисти по всичко/в ролята на АПОСТОЛ КАРАМИТЕВ/на когото не можете да полеете и намалкия му пръст!!Защо още не са наказани или уволнени побойниците пред минсъвета??А твойте приказки си ги научил навярно в ПУЦ в Симеоново където всички като тебе са го завършили!!Абе човек поогледай се и виж колко хора събираш за агитация в някое село?А защо ходите само по селата,а не отидете в градовете,за да разберете от кокошите запартъци колко много народи Ви обича?!Ма ти и там шъ отидеш с групата за бързо реагиране,жандармерията,ония изрисуваните с черепи полицайчета тровещи с газ и биещи с палки и бухалки протестите!Жалки сте!!И тоа път шъ глътнете бастуна-оня кривия!!!Само дочакай 04.04.2021 година!!Там шъ разбереш"КОН БОБ ЯДЕЛИ?МАГАРЕ ЛЕЩА ПАСЕ ЛИ??
    И СЕ ГРИЖИ ЗА СЕБЕ СИ И СИ НОСИ И СПИ И ТИ КАТО ТИКВАТА С ПИЩОВА ДО ГЛАВАТА!!!!
  • 26 бушприт

    17 1 Отговор
    Правителството и премиерът Бойко Борисов гарантират последващите ремонти на ремонтите. Питайте Фъндито.

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 бб57758696

    13 1 Отговор
    Ти за КПП тата ли че отговаряш бе на МЕТО шафьорчето.
  • 29 УГД

    11 1 Отговор

    До коментар #26 от "бушприт":

    Гарантират още нови и по високи данъци, гарантират още взимането на заеми до сега взети над 30 милиярда , гарантират още билети за терминал 2, гарантират превръщането ни в още по голема колония. Така ,че хора мислете, не ходете за гъби.

    Коментиран от #49

  • 30 Безсрамник

    12 2 Отговор
    Колкото може жда гарантира Пена Общата, толкова и премиера може да гарантира!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 БОЧКО

    11 1 Отговор
    Нищо не може да гарантира, защото е пътник към СЦЗ.

    Коментиран от #47

  • 33 герп

    6 1 Отговор
    За последно да откраднем колкото може.
  • 34 Мухаха

    9 1 Отговор
    Шофьорът по прост и по тлъст от бидоня, бе. Ми що не влезе десет метра навътре в някоя уличка, а. Не влезе щото какъвто си угоен ще затънеш до шия в кал, а такова е положението навсякъде из територията. Това, че толупа фърля тук там по някоя и друга лопата асфалт и послене се пъчи по тв до посиняване не променя с нищо живота ни. ДЕВМ.
  • 35 Наблюдател

    8 1 Отговор
    Тоя с квадратната глава е най-умното и кадърно заптие от башибозука на банкянския плоскоглавия тъпир!
  • 36 изгрев

    2 1 Отговор
    Защото се касае за бизнес , който те интересува!!!
  • 37 Иво

    6 1 Отговор
    Мръсен боклук.
  • 38 Антимафия

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ясно":

    Което всъщност озвначава!
    Заявяваме официално , открито и откровенно ,
    че ще продължим да крадем,
    така, както преди !
    Иват Гешев гледа и пази ,
    Делян Пеевски прибира
    и Ахмед Доган доволен!
    Бойко Борисов е нещо,
    като дясната патерица на тази Корупция?
    "Да живее ЕО и субсидийте" ,
    иначе отдавна, щяха да са в затвора!

    Коментиран от #46

  • 39 chi

    7 1 Отговор
    Премиера нищо неможе да гарантира щото е една тъпа мутра!

    Коментиран от #45

  • 40 Пред Избори се Лъже и Обещава на Едро

    6 0 Отговор
    Алеко гое Описал много хубаво и подробно!!!
  • 41 Мето

    8 1 Отговор
    Мисля че видях господин Маринов в Люлин с чисто нов джип q7 и тръгна към строеж все едно е инвеститор нищо чудно нали ви уволниха сега пак ще ни го пробутват същата манджа от къде пари за кю 7 с тези заплати и строеж на всичко от горе

    Коментиран от #44

  • 42 Васил

    6 1 Отговор
    Така викаше една дебела лелка която я пратиха в Брюксел че като стане винетката 100 лева ще имаме пътища като слънце а какво се оказа няма и помен от това дупките си седят.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 НОВО ПЕТ

    3 4 Отговор

    До коментар #41 от "Мето":

    И АЗ МАЙ ВИДЯХ НИНОВА С БАВАРЕЦ СЕДМИЦА ДА ОБИКАЛЯ ИЗ СЕЛАТА.....КУПИЛА ГО С ПАРИ ОТ ИМПЕКСА
  • 45 НОВО ПЕТ

    3 4 Отговор

    До коментар #39 от "chi":

    ГАРАНТИРА ОЩЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДА МАЧКА БСП НА ИЗБОРИ....
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 НОВО ПЕТ

    0 4 Отговор

    До коментар #32 от "БОЧКО":

    ГАРАНТИРА ЧЕ БСП НЯМА ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ...ПАК ШЕ СА ДЪЛБОКО БЕТОНИРАНА ОПОЗИЦИЯ
  • 48 РАДИО ЕЛТО

    0 5 Отговор
    Аз много харесвам БОЙКО и ГЕРБ , само те могат да управляват успешно държавата!! Затова заслужават четвърти мандат!!! Радев започна да лъже много, това му стана ГОЛЯМ навик!!! ГОЛЯМ лъжец ИЗЛЕЗЕ!!!!
  • 49 НОВО ПЕТ

    0 4 Отговор

    До коментар #29 от "УГД":

    ГАРАНТИРА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И НАРАСТВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ....А БСП ВИ ГАРАНТИРА ...СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ.....

    Коментиран от #65

  • 50 НОВО ПЕТ

    0 4 Отговор
    БОРИСОВ ПАК ОТКРИВА....А БСП КОГА......
  • 51 Аз40🏴‍☠️

    4 0 Отговор
    Все пътища му в главата, Боеко просто вместо мозък има асфалт. Най-лошите пътища в ЕС, хора. Най-лошите. Всеки, който е пътувал и пътува го знае.
  • 52 АМОН

    4 0 Отговор
    ЕНИЧАРИ ХОДЯТ МАМО ....
    Точно това са тези, които обикалят за да ни видят веднъж на ЧЕТИРИ ГОДИНИ за да ни забравят до следващите четири .
  • 53 vale karo

    4 0 Отговор
    Дано не ги ремонтират като пътя Кричим-Девин.На този път подпорна стена подържала пътя над петдесет години рухна след като строителите от ГЕРБ му направиха основен ремонт.
  • 54 От сайта на НСИ

    5 0 Отговор
    За 35 години комунягите са построили 51000 километра пътища, само с пари от бюджета. Средно годишно - по 1300 километра, много от които пътища са здрави до днес.
    За 12 години новите комуняги от герп са построили/ремонтирали...1470 километра. Средно годишно - по 110 километра, и то повечето - с европари. Но пък нямат нито един построен път, който да е годинясал без ремонт...а някои са с по 3+ ремонта
    Не че нещо, ама май Бай Тошо е строил повече и по-качествено!?
    За съжаление най-интересната част от статистиката - кой кога и колко е откраднал, липсва...

    Коментиран от #66

  • 55 Северозапад

    3 0 Отговор
    Младен Маринов: Премиерът гарантира обновяване съдържанието на чекмеджето и гардероба. Както и ежегодно обновяване на ходовата част на вашия аФтомобил вследствие карането по НЕГОВИТЕ пътища!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Bulava

    1 5 Отговор
    Ей мършлаци стига плюйте ве
  • 58 Доктор Иванов

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ей Козлодуй,Казанлък, отивай да се лекуваш от шизофренията.
  • 59 Bulava

    2 4 Отговор
    Само плюете по Бойко пък се возите по новите пътища .Ходете с метрото на работа тогава но помнете че и то е от него

    Коментиран от #60, #69

  • 60 Шматка

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Bulava":

    Ти да видиш! Не знаех, че Инспектора е построил метрото със собствени пари! Малиииии....
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ЪЛЖЕЧ

    3 0 Отговор
    ТОЯ СЪЩИЯ ПРЕСТЪПНИК И ПРЕМИЕР ГАРАНТИРА И ЧЕ ЩЕ ИЗЧИСТИ КУЧИЩАТА ОТ СОФИЯ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ НО ИЗЛЪГА , ТАКА СИ ЛЪЖЕ ВЕЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ , ТА СЕГА ЛИ ДА МУ ПОВЯРВАМЕ !?
  • 63 ТАКА Е

    1 3 Отговор
    АКО НЕ БЕШЕ БОЙКО НИ ПЪТ НИ МЕТРО НИ ЛЯБ ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ НА МАСАТА ........... АМА БИЛ КРАЛ - МИ ТО ИДЕАЛНИ МУТРИ НЯМА !

    Коментиран от #68

  • 64 НЯМА

    4 0 Отговор
    НЕ ПЛЮЯ НА БОЙКО ЩОТО НЯМА КЪДЕ !
  • 65 стна

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "НОВО ПЕТ":

    На пенсионерите по 50 лв., а на вас господата по 1000 лв. и нагоре плюс бонусите. Не е ли срамно?
  • 66 Е25

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "От сайта на НСИ":

    Още си караме по бай Тошовите пътища които са в пъти по здрави от тези строени от ГЕРБ. Тези от ГЕРБ само лъжат, мажат, крадат и се хвалят. Свачища и "струтища" след тех, та и метрото. Кой плаща това Борисов и ГЕРБ ли. Народа плаща, това се негови пари от данъците .
  • 67 гарантирано

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Младен Маринов: Премиерът гарантира обновяване на пътищата в страната

    Премиерът гарантира , че ще продължи да краде и да пълни чекмеджето от обновяване на пътищата в страната с фалшив асвалт и ремонт на ремонта.
    Казват го на стадото в прав текст и ако пак ги изберем ще си е за наша сметка, не да виним после ЕС, САЩ и международното положение.
  • 68 крадци

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "ТАКА Е":

    Ако не беше крадливия ти Бойко , при тия милиарди еврофондове за 10 години, новите пътища щяха да са тройно повече, метрото нямаше да се наводнява от някакъв ручей , стандарта на живот на всеки българин щеше да е 2 пъти по висок и нямаше да съществува този държавен рекет над обикновените граждани. Но най-голямото им престъпление е унищожаването на върховенството на закона и мутризирането на съдебната система, което им осигуравя башибозущината.
  • 69 това е виц

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Bulava":

    Че кога заработи толкова пари този крадец , та плати от чекмеджето цяло метро. Аз с 40 години трудов стаж едва една колиба направих и карам таралясник. Заплатата му е не повече от 7000 лв. средно за периода по 12 месеца = 84000 годишно по 10 години = 840000 лв. - и с тия пари успа да направи метро, магистрали , да врътка джипката всеки ден и да снима хумористични сериали - АШКОЛСУН!
  • 70 Елате

    0 0 Отговор
    Във Франция ГРОБаджии да видите пътища. ....от данъците на хората.Без винетки и глупости.А щом искаш да ползваш магистрала вече плащаш. Има държави където и магистралите са от данъците.Крадлива пас--ми--на...отгоре на всичко и некадърни.
  • 71 Елата 2

    0 0 Отговор
    Пропуснах че няма и годишни данъци и такси по общините.Само застраховки.А техническите прегледи са 1 път на 2 години.Няма КАТ. Има префектура която е за всичко.Подаваш по Интернет документи-получяваш по пощата.Продаваш кола....нотариус не е нужен.Вие сте в каменната ера но с премиер каменоделец е така.Бъдете про--кл--е--ти ГРОБАДЖИИ.
  • 72 Елата 3

    0 0 Отговор
    И да живеят всички борци против хунтата и некадърността на ГРОБ!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Дано

    0 0 Отговор
    А дано...а дано.....за ХХХ--то. ...не за пътищата му.
  • 75 Бре бре бре

    0 0 Отговор
    То излиза че БГ е колкото САЩ ,Русия и Канада взети заедно затова пътищата са като друмища. А аз мислех че знам географията. Няколко пъти съм карал в БЪЛГАРИЯ извън т.н магистрали и дупките бяха колкото кладенец,от тръните 1/3 от платното е заето,знаците само боята ги държи...добре тоя крадец развива европейското.
  • 76 Аз гарантирам

    0 0 Отговор
    Че тостерът ми няма до утре да изгори но за после не знам.
  • 77 333

    1 0 Отговор
    Ние пък му гарантираме пътят до Юпитер.Важното е да обещаеш.
  • 78 анонимин

    0 0 Отговор
    Сикаджии вън от управлението на държавата!Хора занимавали се с рекет,проституция,грабежи,убийства и наркотици не са желани в Българския парламент!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове