Last news in Fakti

21 Март, 2021 07:04 8 238 63

Кметът на Оряхово рапортува: Навсякъде избрахме кметове на ГЕРБ

  • петя аврамова-
  • оряхово-
  • герб-
  • избори

В мое лице екипът на Община Оряхово и хората тук ще имат съюзник и приятел, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС и министър на регионалното развитие Петя Аврамова

Кметът на Оряхово рапортува: Навсякъде избрахме кметове на ГЕРБ - 1
Снимка: ГЕРБ

„Ако оставим настрана емоциите и погледнем само фактите и икономическата логика - за последните четири години инвестициите, които влязоха в община Оряхово от постановления на Министерски съвет, национално финансиране от различни министерства, финансиране по оперативни програми и грижа за възрастни хора - са 45 млн. лв.“, заяви кметът на Оряхово Росен Добрев на представянето на кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в града, съобщиха от партийната централа.

На него присъстваха водачът на листата Петя Аврамова, кандидатите Красен Кръстев и Малина Николова. Събитието се състоя в новия Крайдунавски парк, изграден със средства по опретивна програма.

„Само работеща икономика и силна държава може да осигури такива средства за малка община като нашата. Сега е моментът да благодаря на Петя Аврамова за съдействието за тези инвестиции“, добави Росен Добрев. Той припомни, че на последните местни избори жителите на община Оряхово са избрали кметове от ГЕРБ за всяко населено място. Няма по-добра оценка и доказателство за добрата ни съвместна работа, категоричен беше Росен Добрев.

„В мое лице екипът на Община Оряхово и хората тук ще имат съюзник и приятел. Надявам се на вашата подкрепа, за да продължим да обновяваме и развиваме не само Оряхово, но и цялата ни област, и България“, обърна се Петя Аврамова към хората. Тя допълни, че като министър на регионалното развитие се е стремяла да помага на област Враца, а правителството и премиерът Борисов са доказали, че Северозападна България наистина е приоритет с инвестициите, отделени тук.

Ремонтиран е пътят Селановци – Кнежа, който е част от републиканска пътна мрежа. Със средства от постановления на МС е ремонтирана фасадата на архитектурен паметник Екимджиевата къща в града, реконструирана е спортната зала по борба, извършва се ремонт на сградата на общинска администрация в Оряхово, около 4,8 млн. лв от тези средства са за ремонт на уличната мрежа на територията на общината. Малко над 1,7 млн. лв са отпуснати от МРРБ за аварийно укрепване на свлачища и за реконструкция и доизграждане на ВиК мрежа. Близо 13,5 млн. лв е проектът за изграждане на инсталация за предварително третиране и компостиране на отпадъци, финансиран по Оперативна програма Околна среда.

В Селановци Петя Аврамова, Красен Кръстев, Малина Николова и Росен Добрев се срещнаха с кмета на селото Росица Койнова и жители на ремонтирания булевард „Стефан Стамболов“. Росица Койнова отчете, че преди 9 години е направила равносметка на състоянието на улиците на територията на Селановци и от 78 км. улици на територията му, 88% са били без никаква настилка. „Сега разликата е огромна“, добави тя.

„Намираме се в сложна обстановка, породена от пандемията от COVID-19, но това не трябва да Ви спре да бъдете активни и да гласувате на 4 април“, каза Малина Николова. Тя допълни, че в изборния ден ще бъде създадена организация, която да осигури безопасност на всички участници в изборния процес.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    160 6 Отговор
    калинки рапортуват а в ОРЯХОВО няма БОЛНИЦА


    ЦЛА СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ Е ЗАБРАВЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА

    Коментиран от #27, #59

  • 2 От Севера

    24 72 Отговор
    Българските граждани от Северна България искат построяване на магистрала "Хемус",магистрален път Видин-Ботевград,тунела под "Шипка",тунелът под "Петрохан",магистрален път Русе-Казанлък,магистрала "Черно море".С бюлетина № *️⃣2️⃣8️⃣*️⃣ !

    Коментиран от #37

  • 3 Stefan

    154 7 Отговор
    Тогава яжте асфалт защото в моето село направиха път направиха дески пбощадки но разграбиха училището и няма хора вече!

    Коментиран от #4

  • 4 БНО

    97 6 Отговор

    До коментар #3 от "Stefan":

    А от асфалта никне ли трева хихи

    Коментиран от #5

  • 5 Stefan

    66 8 Отговор

    До коментар #4 от "БНО":

    Да, никне !

    Коментиран от #21

  • 6 РАДИО ЕЛТО

    118 5 Отговор
    а как живеят обикновените ХОРА това на герб не им пука
  • 7 Филип Георгиев

    111 4 Отговор
    ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА. КАКВИ ФИЗИОНОМИИ, КАКВИ ТЕЛА!!! МАШАЛЛА!!

    Коментиран от #51

  • 8 въпросче

    75 5 Отговор
    Рапортуваха едно време пионерите,рапортуват военните,а тия какво "рапортуване" ги е подгонило?

    Коментиран от #10

  • 9 Дара

    85 5 Отговор
    Затривайте се гербаджии.
  • 10 Един шофьор

    71 6 Отговор

    До коментар #8 от "въпросче":

    Комунизма НЕ СИ е отишъл пак рапортуват. Вълка козината си мени нрава не. Важното е всички кметове да са от ГЕРБ , а какво ще направят НЕ Е толкова важно.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Черен Петър

    76 5 Отговор
    За четири години били инвестирали ЦЕЛИ 45 МИЛИОНА! Браво! Похвално! За същото време един гербераст, няма да му кажа името, но ще се сетите, гепи повече от МИЛИАРД! Тва що не го изтъквате като инвестиция в чекмеджето?
  • 13 ХАН КРУМ

    58 5 Отговор
    ЗАЛОЖНИЧКАТА НА НАНКОВ, БУШОНА НА БОЙКО.
  • 14 Гошо

    69 4 Отговор
    Интересно все говорят за инвестиции пък няма примери, не споделят и за какъв период от време са инвестирани сумите! Направили ремонт на път, ми нали това ви е работата бе! Аз като ходя на работа трябва ли всеки път да ми се радват и аплодират когато си върша работата?
  • 15 Давид

    57 2 Отговор
    Селски глупави бандити .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 веждю радишев

    52 3 Отговор
    герб - съвременната отрова
  • 18 3град

    65 3 Отговор
    И с този път асфалтиран , назначените кметове станаха феодали. Всичко де може да се работи е свързано с фамилиите им. Хората избягаха или измряха . Само избиращите ги ,онези с помощите се увеличават заради бизнес програмата с раждаемостта . Я питай колко законни брака подписаха феодалистите ви и колко чавета се пръкнаха от 15 год. римляни ? Кажи и за камионите с чували хранителни продукти пред кои къщи спират и в кои махали ? И най-важното - Къде ви е полицията дето щеше да пази всяко село ? Пази ви дърниците и банковите сметки на площада в Софето. Който се чувства " син " номер 11 , който се чувства "червен" - там техните си номера ,че не ги помня всичките . Само не и тези погребители на децата и възрастните. Люлки и градинки правят , а хора не останаха. Кметовете пък си имат по-модерни в двора си и не ходят на центъра при римляни. Тъпанджии и алчници такиви.
  • 19 28 28

    6 52 Отговор
    Всички да хвърлят за Бат'Бойко-28.Победа!

    Коментиран от #33, #35

  • 20 Северозападна България била Преоритет

    47 2 Отговор
    На Борисов???? Ако това е Преоритет, тяе в будна кома, там държавните и общински служби и институции работят КАто по времето на Феодалите!!! Селата останаха без хора, само некролози на портите!! Напишете колко жители е била Община ГДамяново Монтанско??? Преди 10год, преди 5 год и Сега!!! Останало е 25%от Населението в Общината живо!!????
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 анонимен

    48 0 Отговор
    Голяма грешка е, че сте избрали гарбаджии...........
  • 23 безпартиен

    32 0 Отговор
    Докато хората не разберат,че да строят,да приемат закони е задължение на избраните от него,а не право-все така ще я караме!Всеки може да работи с чужди пари/народни/!Но не всеки може да открадне част от тях!Такива хора трябват-които да не заделят за себе си!
  • 24 Нане

    20 0 Отговор
    избрахме! Рапорт даден!
  • 25 РАДИО ЕЛТО

    0 48 Отговор
    Аз много харесвам БОЙКО и ГЕРБ , те доказаха, че могат да управляват успешно държавата!!! Затова заслужават четвърти мандат!!! Радев започна да лъже много, това му стана ГОЛЯМ навик!!! Голям ЛЪЖЕЦ ИЗЛЕЗЕ!!!

    Коментиран от #32

  • 26 Община Оряхово??" Цъфнали сте, че

    33 0 Отговор
    Чак сте Вързали"Голяма Гордост Народа как е!!?? Има ли го още???
  • 27 ПСР

    27 0 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    Имаха болница навремето.Сега-не знам как е.
    Оряхово,в частност"квартал" Селановци,не може да бъде забравено от Първия партиен и държавен рУководител.Стела Костова,първата Му съпруга,е родом от там.
  • 28 Кмете на Оряхово, с какво се Хвалиш??

    42 0 Отговор
    2011 год население на Общината11400човека. 2019 год 4204 човека!!!! Сега 2021 сте под 3500човека,цялата Община!!! С Какво се Хвалиш Кмете??? Всички кметове сте били от ГЕРБ.??? Няма и съмнение, Хвалисе,....
  • 29 Дъното

    26 0 Отговор
    Да, комунизма не си е отишъл ! Там където картата е оцветена в един цвят, там си е отишла демокрацията и се е настанила диктатурата. Не е за хвалба. Народа е смачкан и чуждо мнение не се търпи. Ще го разберем но късно. Рапорти, козирувания, под строй, дирижирани призиви, членуване под натиск и контрол. Това ли ви е демокрацията. Кухи кратуни, за власт ще продадете и майките си. Не ви е останало и капчица достойнство.
  • 30 Селскикмет

    24 0 Отговор
    Преди местните избори във Варна, три месеца криха информацията за спуканата тръба, включително и с убийството на журналист, така се печелят избори. Интересно, ако следващото правителство не е на герп, какви субсидии очакват да получат?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Измекяр

    18 2 Отговор

    До коментар #19 от "28 28":

    Ше ядеш на Радев тестисите!

    Коментиран от #36

  • 34 факт

    12 1 Отговор
    иначе на шлепа и у дунава?
  • 35 Всички

    11 1 Отговор

    До коментар #19 от "28 28":

    Да му се изхвърлят на г@за
  • 36 Не се

    4 12 Отговор

    До коментар #33 от "Измекяр":

    коси толкова за Радев. И той е от групата и играе доброто ченге. Два пъти е бил на обучение в щатите, от които 1-то е военна академия. Кой би обучавал непроверен от всякъде човек, камо ли враг? Това лесно може да се провери.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 chi

    10 0 Отговор
    Избрахте?
  • 39 Народа на Бг

    22 0 Отговор
    Дано напролет слепите прогледнат.
    И глухите да чуят изведнъж.
    Един Тулуп държи народа в бедност.
    И прави се цял ден на всемогъщ.
    Лакей на Тодор Живков и на царя
    И огнеборец с титла – генерал
    И каратист, с един шамар събаря
    под масата, щом кеш не си му дал!
    От срутища, заводи, магистрали,
    от де що свари, с две ръце Краде
    А пък Народа – кучета го яли
    щом няма хлебец, пасти да яде!
    В мен диша си надеждата последна,
    че сме Народ, а не случаен кюп
    Дано напролет слепите прогледнат,
    и да Изритаме тъпия Тулуп!
  • 40 Баят селю

    19 0 Отговор
    Горди пчелички пълнещи чекмеджетата на майката царица.
  • 41 Васил

    22 0 Отговор
    Каква жалка картинка.

    Коментиран от #45

  • 42 Другаря Христов е руски патриот

    11 1 Отговор
    Редно е да се каже БКП ДС назначи кметове
  • 43 абревеатура

    19 0 Отговор
    гамени единствено разграбващи Българи - герб
  • 44 АМОН

    15 0 Отговор
    НА КОГО РАПОРТУВАШ БЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕ?!!

    НА ТИКВЕНИЯТ ТИ ВОЖД ИЛИ НА ПАРТИЯТА КОЯТО Е ЕДНА.

    В ТОЗИ КРАЙ ПОМОЩИТЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПО НАЧИН РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ В КИТНИТЕ ПОМАШКИ СЕЛА КЪДЕТО ИМА ВСИЧКО.

    ЗАВЪРШВЕАКИ ЩЕ ПОЗДРАВЯ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ С ПЕСЕНТА: "Еничари ходят мамо".
  • 45 АМОН

    18 0 Отговор

    До коментар #41 от "Васил":

    Поздравявам гастролиращите театрали от ГЕРБ с песента "ЕНИЧАРИ ХОДЯТ МАМО"
  • 46 Кака Мара

    18 0 Отговор
    То хубаво-асфалт,стериопор,детски люлки, ама няма хора. Закриха се болници, училища, хората нямат работа и се спасяват кой както може. Как пък някой от тези не се похвали с открити работни места,възстановени училища и здравеопазване.Това ще задържи хората-достойния живот, а не вашите хвалби. Асфалта и люлките не пълнят хладилника. И една поговорка:празният тъпан думка най-силно.
  • 47 Оги

    13 0 Отговор
    Голям шпакловчик, тоя Росенчо! Браво!
  • 48 Нашия

    13 0 Отговор
    Айде сега и един отчет да даде колко деца са се родили във вилаета му...
  • 49 КОЙ КОЙ

    9 0 Отговор
    КОГАТО ГАСТРОЛИРА ГЕРБ НЯКЪДЕ ВИНАГИ НЯКОЙ ИЗЧИСТВА КАМЪНИТЕ НАОКОЛО !
  • 50 pytnik

    7 0 Отговор
    Надявам се и всички к-т да сте съдени един ден за геноцид на българският народ !
  • 51 Видин

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Филип Георгиев":

    Точен много точен за снимката.
  • 52 ТАКА Е

    8 1 Отговор
    Кметът на Оряхово рапортува: Навсякъде избрахме кметове на ГЕРБ ................ СЪЩО КАТО В СИМИТЛИ

    Коментиран от #55

  • 53 28 28 28 ПОБЕДА

    1 6 Отговор
    БАТ'БОЙКО, защо ги остави без баница 12 дълги години. Отново победа. Глад за комунисти, славчо.,мая,карадайата,джендърите,пияния и т. н.
  • 54 4 април

    4 1 Отговор
    И ви няма
  • 55 маргинал

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "ТАКА Е":

    "Кметът на Оряхово рапортува " :...
    - Рапорт даден ...Рапорт приет ...
    - С ГЕРБ сме ...ВИНАГИ НАПРЕД...
    сити и доволни и с двете шепи
    гербейки от кацата с ...МЕД !
  • 56 28 28 28 ПОБЕДА

    1 5 Отговор
    Гладна кокошка, просо сънува. БАТ'БОЙКО, пребии ги, моли те цял народ.

    Коментиран от #61

  • 57 Нестава

    6 0 Отговор
    Крадци гробарски само това ви интересува да краде те наближава видьов ден
  • 58 миро

    6 1 Отговор
    ако небеше крал толкова сега щеше да е построен дунав мост 3 с отпуснатите пари.гледайте не какво е направено а какво можеше да се направи с тези пари ако не бяха крадците от гроб.
  • 59 село Хайредин

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "РАДИО ЕЛТО":

    По времето на "лошия социализъм" имаше болници във всяко по-голямо село, вкл. и в с. Хайредин, Оряховска околия.

    Сега околии няма, няма и болници, а най-вече, няма и млади българи, и най-вече няма мляди българи в Северозападна България...

    Коментиран от #62, #63

  • 60 Удри яко

    1 4 Отговор
    С БАТ'БОЙКО ще ви оправим. 28 2828.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 РАДИО ЕЛТО

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "село Хайредин":

    управителя на БОЛНИЦАТА В КОЗЛОДУЙ подаде оставка
    явно някой има интерес а ако ЧОВЕК ПОЛУЧИ ИНФАРКТ ИНСУЛТ ТРЯБВА В лом враца плевен
    явно искат в КОЗЛОДУЙ да останат двете ЧАСТНИ ЗДРАВНИ ЦЕНТРОВЕ ДАРИС НА ДОБРЕВА И ЗДРАВЕ НА СТОЯНОВСКА
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове