Last news in Fakti

24 Март, 2021 20:07 3 817 58

Ген. Атанасов: Защо прокуратурата не разследва казаното от Божков, че е дал 60 млн. на Горанов, Стоянова, Борисов

  • ген. атанас атанасов-
  • прокуратура-
  • шпионски скандал

Разкриването на шпионската група той нарече многофункционално активно мероприятие, с цел да отклони общественото внимание от определени проблеми

Ген. Атанасов: Защо прокуратурата не разследва казаното от Божков, че е дал 60 млн. на Горанов, Стоянова, Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

В "Демократична България" имаме няколко приоритета, единият от които е законът да бъде прилаган еднакво за всички и ще работим в следващия парламент да създадем такива условия в държавата, за да се прилага законът спрямо всички по един и същ начин. Това каза в предаването „Лице в лице” по бТВ ген. Атанас Атанасов, съпредседател на „Демократична България”.

„Това, което видяхме от прокуратурата - има някакви данни за това, че е съществувала група, която е събирала информация и я е носела в руското посолство.

Тук има два въпроса – единият възникна в мен след като чух изказването на един добър адвокат, който педи това беше военен съдия, който каза - цяла нощ четох тези папки и не намерих коя е тази класифицирана информация, която те са събирали”.

Ще дойде времето да разберем дали тези са класически шпиони, но тогава ще са минали изборите, допълни ген. Атанасов.

По думите му, вторият важен въпрос, политическият въпрос - защо сега.

„Винаги когато има такъв тип реализация се задава въпрос – защо сега. Много е оскъдна информацията кога е започнала тази операция.

Военният министър, който има отношение към цялата тази история, каза, че преди 6 месеца са придобили тази информация, защо сега – защото са избори и защото отиващата си власт има много сериозен проблем и във вътрешнополитически аспект и във външнополитически аспект по темата противопоставяне на Русия".

В Наказателния кодекс има няколко разпоредби, касаещи шпионажа – едната от тях е за събиране на информация, която трябва да е държавна тайна, а другата е да се поставиш в услуга на чужда държава, обясни ген. Атанас Атанасов:

"Искам да ви дам следния пример - България плати 3 млрд лева скоростно да прекара през територията на страната газопровода „Руски поток” го наричам аз, до сръбската граница, за да може да снабди приятелите на Путин в Сърбия с газ. България няма никакъв икономически интерес от прокарването на този газопровод. В България парчето беше построено за сметка на българската държава, а в Сърбия целият газопровод е финансиран от „Газпром”. Какъв интерес имаме ние 3 млрд. да платим.

Има сигнали, които бяха изпратени в прокуратурата. Не трябва ли прокуратурата да разследва премиера Борисов и правителството за това, че са поставили в услуга на чужда държава, която да си прекара оттук газа, за да може да снабди най-близките приятели на Путин в Европа са Сърбия.

Да не говори за това, че Сърбия е тази която ни мъти водата в отношенията със Северна Македония.

По отношение на шпионажа - след като са толкова активни тук, за да направят този предизборен подарък на Борисов, защото Борисов и Гешев се пазят гръб в гръб, това е очевидно, затова се прави цялото това. Аз го наричам и това е професионално, точно казано - многофункционално активно мероприятие, чиято цел е да отклони общественото внимание от определени проблеми и да създаде определени настроения”.

Основният проблем на отиващата си власт е повсеместната корупция, каза той.

„Аз питам 10 години правителството на Борисов какво прави, защото за 10 години може да имаш устойчива политика и да ги отстраниш. Ако септември или октомври месец бяха направили т.нар. реализация – да, но сега – 10 дни преди изборите.

Другият много важен аспект – след изборите в САЩ и новата администрация на Байдън виждате какво е отношението към Русия и там съм сигурен, че администрацията на Байдън ще питат американското посолство в България – а защо Борисов даде 3 млрд. на Путин, за да се прекара газа. Тук се прави опит, за да се отговори – да, ама той гони шпиони. Какви са тези шпиони, това е битова история. Всяка една сериозна разузнавателна служба винаги се стреми да придобие за източник на информация човек в правителството, защото там е информацията за управлението на страната.

Искам да ви кажа от личен опит – това са самоинициативници. Когато в някоя специална служба кажеш, че някой е самоинициативник и се предлага сам – много задълбочено трябва да бъдат проверявани мотивите му защо се предлага.

Това е предизборна шумотевица с цел да се създаде добро отношение и вътре в страната и от нашите евроатлантически съюзници към правителството на Борисов".

"Руската агентура е изключително мощна в България и питам след 2001 г. защо никой нищо не направи по тази тема. Сега тези ходове, които предприема правителството на Борисов твърдя, че са, за използвам неговата терминология, шменти капели за хората преди изборите. Няма системно противопоставяне на руската агентура в България, ако има такова, трябва да се търсят на много по-високо място.

Защо прокуратурата не разследва онази информация, която Васил Божков изнесе, че 60 млн. са дадени на Горанов, Менда Стоянова, пък стигнали до Борисов. А защо не разследваха онази информация за шкафчетата?

Прокуратурата в момента се занимава с това да покрива корупционните схеми на тази власт и затова един от приоритетите на „Демократична България” е радикална съдебна реформа, тъй като прокуратурата трябва да бъде отчетна.

В България няма в момента разделение на властите, защото това означава, че те трябва да бъдат относително самостоятелни и заедно да се контролират.

Ако имам механизъм законодателната власт да може да упражнява контрол, утре ще го питам Гешев в парламента вие защо точно на тази дата предприехте тази… и дайте всички доказателства да ги видим тук дали не злоупотребявате с власт, за да си пазите приятелчето Борисов.

Когато влезем в парламента, аз вече имам готов текст, ще поискам създаване на анкетна комисия за газопровода, за който говорихме, и ми е интересно дали БСП ще ни подкрепи. Ако има данни, че Борисов е злоупотреби с властта си, за да обслужи чужди интереси, това нещо трябва да бъде разплетено в парламента и изпратено в прокуратурата”.

Няма да подкрепим никаква форма на управление на Борисов и ГЕРБ, също така и правителство, начело с Корнелия Нинова, категоричен беше съпредседателят на „Демократична България”.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xaxaxaxaxa

    54 5 Отговор
    Ами така де... Да разследва някой като Пацо Терасата!
    Който ако правилно помня разследва "Ало Ваньо".

    Някой да има желание да ходи ... в Испания примерно?
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 2 Q2z

    30 4 Отговор
    Ми да се яви на разпит като Навални...после Белене...
  • 3 ГОНЗО

    50 5 Отговор
    ЗАЩОТО КАСКЕТА Е ПОДЛОГА МОНТИРАНА ТАМ ДА ОПЪВА ЧАДЪР НАД ТУЛУПА ,ДОГАН ,ПЕЕФСКИ И МАФИОТСКИТЕ КРЪГОВЕ ОКОЛО ТЯХ. БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРОКУРАТУРА. ЕТО ЗАТОВА НЕ РАЗСЛЕДВА НИЩО СВЪРЗАНО С ГЕРБ-ДПС.
  • 4 7654

    44 4 Отговор
    Ами ние имаме ли прокуратура???
  • 5 Майна

    19 17 Отговор
    ДА, НЯМА ДА ПОДКРЕПИТЕ ЩОТО ЗАД ГЪРБА ВИ Е КОСТОВ....НИЕ СМЕ ПРОТИВ ХУНТАТА, НО НИКОГА С..КОСТОВ

    Коментиран от #37

  • 6 ЗАЩОТО Е КАТО ПРЕДИ 50 ГОДИНИ

    36 1 Отговор
    ГЕНЕРАЛЕ!!НАШИ И ВАШИ..А НЕ ВИНОВНИ И НЕВИННИ..В БЪЛГАРИЯ ТАЗИ ШУРОБАДЖАНАЩИНА НИКОГА НЯМА ДА СПРЕ

    Коментиран от #19

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 мирондев

    32 5 Отговор
    твърде зает е каскета да обслужва тулупеску, и да гони бабенцата по селата че обрали кромидо на съседката. гешеф е един некадърен милиционер.
  • 9 Болен

    9 7 Отговор
    У


    П
    У
    Т
    К
    А
    Т
    А


    На
    Модераторите
  • 10 кухи сте сите

    8 10 Отговор
    Егати безсмисленото питане.
  • 11 Главний

    20 5 Отговор
    " Защо прокуратурата не разследва казаното от Божков, че е дал 60 млн. на Горанов, Стоянова, Борисов."
    Защото си имаме по- важни дела бе г-н Атанасов. Хайде сега за 60 милиона да си отваряме допълнително работа. От къдя на къдя ?
  • 12 BDAP

    7 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Ген. Атанасов: Защо прокуратурата не разследва казаното от Божков, че е дал 60 млн. на Горанов, Стоянова, Борисов

    Колкото и да се повтаря това, толкова повече губи смисъл. Прокуратурата даде частичен отговор за това, което разследва. Питай Гешев, а не ляляй напосоки.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Много ясно

    12 5 Отговор
    За милиони няма закони, за доларови рубладжии и кокошка няма прошка.

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Майна

    25 4 Отговор
    КОСТОВ СЪЩО Е ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ, И АЗ СЪМ ПРОТИВ ТАЗИ МАФИЯ, НО НИКОГА С ...КОСТОВИСТИ
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Другия с коня

    6 11 Отговор

    До коментар #14 от "Много ясно":

    БCП зa Бългaрия - 15 aгeнтa 12 Възрaждaнe нa Oтeчecтвoтo - 9 aгeнтa 24 Вoля и НФCБ - 8 aгeнтa 9 ДПC - 8 aгeнтa 1 ВМРO - 7 aгeнтa 13 Зaeднo зa прoмянa - 6 aгeнтa 6 AБВ - 4 aгeнтa 17 Грaждaни oт прoтecтa - 4 aгeнтa 5 Възрaждaнe - 3 aгeнтa 7 Aтaкa - 3 aгeнтa 10 Бългaрcкa прoгрecивнa линия - 3 aгeнтa 29 Имa тaкъв нaрoд - 3 aгeнтa 14 Бългaрcкo нaциoнaлнo oбeдинeниe - 2 aгeнтa 18 Изпрaви ce! Мутри вън! - 2 aгeнтa 30 Прякa дeмoкрaция - 2 aгeнтa 28 ГЕРБ-СДС - 1 агент 2 Ние, гражданите - 1 агент 8 КОД - 1 агент 15 Нация - 1 агент 16 МИР - 1 агент 20 Движение на непартийните кандидати - 1 агент 21 Републиканци за България - 1 агент 25 Партия на зелените - 1 агент....200 агента на ДС на БКП искат да влезат в скедвашия Парламент начело с генерал Атанасов - ДСБ и Велизар Енчев - БСП,Мая Манолова ГРУ и така нататък....ЛУСТРАЦИЯ!!!!!!
  • 19 ПО ТОЧНО ВИНАГИ ПАРТИИТЕ И ПРАВИТЕЛСТВОТ

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "ЗАЩОТО Е КАТО ПРЕДИ 50 ГОДИНИ":

    В БЪЛГАРИЯ Е БИЛО КАТО ТИП МАФИОТСКА..МАСОНСКА СТРУКТУРА...КОЯТО РАБОТИ САМО ЗА СЕБЕ СИ..И ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИ НА ЧУЖДИ РАЗУЗНАВАНИЯ..В СЛУЧАЯ НА ИЗРАЕЛ И САЩ..КЪДЕ МИСЛИШ БОЙКО РЕПОРТУВА...ДО МОСАД И ЦРУ..ОТ ТАМ ИДВАТ НАРЕЖДАНИЯГА И ЗАПОВЕДИТЕ
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 анализатор

    13 3 Отговор
    Няма да има газопровод Няма да има ядрена централа Ще плащаме на американците СКЪП ТОК за да горят калпави български въглища Ще храним и пенсионираме на 40 миньори Ще плащаме за въглеродни емисии ще купуваме втечнен газ, за да може КОСТОВАТА ПОДЛОГА ДА И БАШ БАЙРЕКТАРА СЕ ЧУВСТВАТ ВЕЛИКИ
  • 22 Денис Джамбазов

    1 4 Отговор
    гявррски ми работи
  • 23 Аз казвам

    8 15 Отговор
    Че съм ти дал 600 милиона.И Гешев ,трябва да се втурне да разследва ли!?Къде му са доказателствата на Божков!?Освен празни приказки ,друго няма.
  • 24 Бай Шиле

    12 3 Отговор
    Този разчита,че хората имат къса политическа памет и не го помнят какви ги вършеше когато беше във властта.
  • 25 Фрог нюз

    9 6 Отговор
    Този фрог,какъв генерал е?Наполеончо жалък!

    Коментиран от #51

  • 26 Брендица

    6 4 Отговор
    Не го харесвам, ама истина е казал. И сега какво излезна, та не вечерахме (по народному казано).. Бърборко платил тръбите за газ на РФ с наши парички, Главпрокурорът лови руски шпиони, дЗахариева им суфлира пред генсека на НАТО. А г-н Божков е на курорт в Дубай и всички скроени обвинения срещу него паднаха. България😵
  • 27 Кой има интерес

    6 1 Отговор
    "Руската агентура е изключително мощна в България", а агентурата на Сами и Нейсито дреме нали? Ейсито и те са се установили като " пет пари в кесия", ама така им изнася на управниците и пампер.ите.
  • 28 ТОЗИ

    13 3 Отговор
    БЕШЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ПРИ КОСТОВ.ДЪРЖЕШЕ МУ ЧАДЪРА. ГОЛЯМ СМЕШНИК СИ ГЕНЕРАЛ ЧЕ!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Стойчо

    2 1 Отговор
    ДавиебамаматаПропадналаДолнаБоклуци такияюва
  • 32 Дърт пее..раст...

    4 2 Отговор
    Ее ,ти кажи , защо??.Ний простите не знаем ..Ти си от ,Сигурността,,.Аз, знам ,че Борисов е за съдебно производство.За корупция,и злоупотреба с власт.Като за начало..!
  • 33 дядо бг

    6 1 Отговор
    на този кой му е дал " генерал" Няма такива в България! грозна история след втората световна война! той не е роден бил даже! всичките мошенници в София заедно с буклука божков и другите двама боклуци на цюрих езеро! да връщат парите на на България или нали знаете как се казва, башибозуциииииииииии
  • 34 Анонимен

    2 5 Отговор
    Господина днес при цветанка ризова. Умен е. Думите му са на място. Гласувайте за него София.
  • 35 ДаИзринемНапролетПяната

    8 1 Отговор
    Как "защо"!?Защото не разследва и СДС-Шайката,когато изкормихте държавицата ни.Тогава вие,от синята Шайка
    бяхте на власт.

    Коментиран от #44

  • 36 Анонимен

    2 6 Отговор
    Не се връщайте назад. Давай напред.. Ако няма какво да кажете поне замълчете. Бойко ли ви е виновен за смъртността. И аз мога да кажа, че той е виновен, че съм стара мома или момък. С бб лягате с него ставате, ставаме. Като с песничката. Марина, марина, марина... Тя била песен, а.а жена му помислила, че е с жената Марина и го почнала, та и вашата, нашата работа същата. Живи и здрави като сте и пари ще имате. На никой не е лесно, но примирие да има. Животът е кратък.

    Коментиран от #39

  • 37 демократ

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Кои сте вие , които сте против хунтата , някое разклоние от същото крадливо комунистическо котило явно - БСП, ДПС ,ВМРО , НФСБ ?
  • 38 Ей Генерале

    3 0 Отговор
    активно мероприятие без данни- не виждате за първи път. Строежи без данни, но слухове за много кинти- не чувате за първи път. Механизми има, закони също, смятате, че има нещо много тъжно в това. Никой не се занимава с неща, които не са част от належащия пъзел. Говорилня
  • 39 не съм роб

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "Анонимен":

    Публикувано във факти.бг: На никой не е лесно, но примирие да има. Животът е кратък.
    Какво значи примирие- гербаджийките корумпета да ни обират, а ние да се примиряваме с ограбването и мизерията ? Живота е кратък и трябва човек да се бори да го живее дойстойно, а не да се примирява с гаврите на самозабравили се управници.
  • 40 ЦК на ГЕРБ

    4 2 Отговор
    Това джудженце колко е долноооо

    Коментиран от #47

  • 41 Гошо

    2 3 Отговор
    От нафталина ли го изровихте тоя бе, къде се е чуло и видяло сам да се разследва някой престъпник или сам да се обвинява, или сам да се съди?!?!
  • 42 Познавач

    2 0 Отговор
    Евала ! Евала на холдинга !
  • 43 шопендар

    5 2 Отговор
    един човек каза че дал на генерал атанасов 2 милиона за да се активира срещу борисов,време е прокоратурата да се задейства
  • 44 помним

    3 3 Отговор

    До коментар #35 от "ДаИзринемНапролетПяната":

    30 години след 89 г. крадливите комунисти ограбват държавата и сте достатъчно нагли да обвинявате 4 годишното управление на СДС , което измъкна държавата от фалита на държавата след Жан Виденовата гладна зима . И като говорим гладна, но в пълния смисъл на думата с абсолютно празни магазини .
    Всички нормални хора сме благодарни , че го имаше тогава Иван Костов, който беше компетентен и достоен политик.
  • 45 Тапата

    3 2 Отговор
    По логиката на "експерта" Атанасов, не трябва да стром пътища, защото правим услуга на турците да се придвижват към Европа. Ами дайте тогава да си срежем и далекопроводите свързващи ни със съседните държави.

    Коментиран от #48

  • 46 NiDo

    4 2 Отговор
    Този Атанасов, нали е някакво "профи", генерал? Има ли официално зададен въпрос към прокуратурата за това, което пише? Има ли официален отговор? Или задава въпрос във въздуха, само да се хареса на гласоподавателите...
  • 47 споко

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "ЦК на ГЕРБ":

    Нищо не е долно, напротив, ние сме доволни , че навремето изрита около 300 ченгета от службите , за което комундетата още ви боли. Лошото е , че трябваше да ги изритат до девето коляно от държавни служби, та да не сме в това положение сега от герберски комунисти като Борисов.
    Всичко е много точно което казва генерала. Кражбите на хунтата не се разследват , а подаръка на Путин от 3 милиарда си е национално предателство.
  • 48 оффф

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "Тапата":

    Тапата ти издиша нещо. Пътищата няма нищо общо с руската тръба. Пътищата служат основно на българите, а от тази тръба една капка газ не е за България - транзит, панимаеш , а я плащаме българите, което си е чист подарък за 3 милиарда от бедния български народ за руските "братя" поробители.

    Коментиран от #56

  • 49 Европейски

    3 2 Отговор
    Атанасов освен ченгесарски интриги друго не може. Нещо дясно да чухте от "лидера" на уж най-дясната партия ДСБ? Вятър и мъгла и ченгесарски упражнения.
    СДС, бюлетина 28 и преференции. Гаранция за евроатлантическо бъдеще.
  • 50 Алексей Сергеев

    3 2 Отговор
    Генералче, зашото Прокуратурата не вярва на слухове казани от престъпник. От избягал от правосъдието в чужбина и укриващ се следствен.
    Аз ще сезирам Прокуратурата за твоите имоти, за закупената земя от теб в Добруджа на поставено лице. С какви доходи? Иван Костов плаща ли са слугинажа от теб, генералче?

    Коментиран от #52

  • 51 ха ха

    1 3 Отговор

    До коментар #25 от "Фрог нюз":

    А бе друго си е снажния другаря Путин, същински Аполон - ко ша кайш, ааа?
    А за другарите Борисов и Каракачанов пък да не говорим - направо великани с авторитетни шкембета .
  • 52 верно ли

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Алексей Сергеев":

    Българската прокуратура не вярва на престъпници, защото съдебната ни система тотално за реформа. Във всяка нормална държава , прокуратурата получава най ценните си сведения за организираните престъпни групи именно от хора от същите среди и ги прави защитени свидетели, за да унищожи цялата престъпна верига.
    А що се отнася до Божков, бивш приятел и съдружник на Борисов, Гешев , Горанов, Пеевски , за сега той не е осъден , а обвинен само . И не генерал Атанасов има публични снимки с Божков и си е пушил пурата с него, а гореупоменатите държавни мъже.
  • 53 туй то

    1 0 Отговор
    Защото Божковите , а и други куфарчета от зората на демокрацията , следват всяко едно правителство , управление , лидерство , и всеки ги получава като наследство от предишният , и ги предава на следващият, докато някой не реши да му вземе готовият разработен бизнес . За това гн. Атанасов споделя само три имена , но за другите преди това го е хванала старческа склероза , и забравя.
  • 54 chi

    0 0 Отговор
    Щото прокуратурата за това е назначена, да не разследва наши хора!
  • 55 Хитър

    0 0 Отговор
    Обединете се срещу власта и статуквото
  • 56 Тапата

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "оффф":

    Невежесрвото е благодатна почва за маниполации: 1. Трабата не е руска, а 100 процента българска и ние държим кранчето. 2. Транзитната газ за Сърбия минава и през наличната ни газо-преносна мрежа, а не директно от Турция до Сърбия, така че можем да я ползваме без проблеми. 3. Тази тръба се свързва в хъб и по нея може да тече не само руска газ. 4........
  • 57 ЛАПСУС

    0 0 Отговор
    нямаш ли си свой човек,загубен си мой човек
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове