Last news in Fakti

26 Март, 2021 16:24 1 596

Възраждане: Не разчитай друг да защити вота ти в изборния ден

  • възраждане-
  • честни избори-
  • вот

В трета поредна кампания от Възраждане провеждаме инициативата „Честни избори“ с цел да осигурим достъп на независими български граждани до изборния процес

Възраждане: Не разчитай друг да защити вота ти в изборния ден - 1

За трети поредни избори, от Възраждане поставяме на вниманието на избирателя, честността и опазването на вота. Доброволните застъпници в изборния ден са единствената надежда за честни избори в България. Държавата ни е проядена от корупция и скандали, управляват ни безпринципни и лишени от морал хора, затова само чрез организираните действия на честните и достойни български граждани, можем да запазим обективността на вота в изборния ден.

В трета поредна кампания от Възраждане провеждаме инициативата „Честни избори“ с цел да осигурим достъп на независими български граждани до изборния процес. Щастливи сме, че и други организации след нас поеха подобни инициативи и ги реализират. Вярваме, че това е правилният начин.

Изборите са форма на доверие в държавността и администрацията. За съжаление има дефицит на доверието на гражданите на Република България в изборния процес и изборната администрация. Но това не трябва да ни отчайва, а да бъде нашият мотиватор да заявим ясно позициите си и несъгласието си с властта.

На провежданите у нас избори винаги има контингент гласуващи под строй за точно определени, вечно наместени във властта партии. Сред тях са голяма част от служителите в държавните и общински институции, които са политически назначения на ГЕРБ и ВМРО-БНД, на ДПС, членове и симпатизанти на всички партии, които се изреждат през последните години да управляват и да ни лъжат. Всички те до днес доказаха, че са еднакви. Към тях се причислява както етническият вот, който се договаря няколко месеца преди изборите, така и корпоративният вот на работници и служители, водени да гласуват в страх и под строй от „бизнес“ кръговете, близки до управляващите партии, които разпределят „порциите“ в държавата, включително и купеният/продаден вот на платените застъпници, наблюдатели и пълномощници на партиите, които срещу не наблюдават изборния ден, а гласуват за този, който плаща.

Техният глас е чут. А Вашият?

Единственият начин да ги победим, е да сме повече от тях. Миналото не можем да променим, но бъдещето – можем. Всичко зависи от нас. Предстои да вземем най-отговорното решение за следващите 4 години. Предстои да решим ТЕ ли ще продължат да ни унищожават или НИЕ ще се изправим като един и ще се защитим! ТЕ са десетки хиляди, но НИЕ сме милиони. Днес гласуването е въпрос на самоуважение и инстинкт за самосъхранение.

Гласувайте масово, само така се обезценяват купените и контролирани гласове. Гласувайте с достойнство, с уважение и отговорност към себе си!

Гласувайте по съвест и спрямо достойнствата на кандидатите!

Гласувайте, защото вие ще решите кой с какъв обхват на действие ще работи в следващите години!

Ние от Възраждане отказваме обремененото статукво да продължава насилствено да отнема правото на свободна воля на народа ни. За да се справим, имаме нужда от всеки отговорен и честен българин - на първо място да гласува, но и да съдейства заедно да проследим дали гласовете ни ще отидат там, където сме ги изпратили.

Не разчитайте друг да защити вашия избор!

Призоваваме ви, присъединете се към нас като доброволци в изборния ден и следете за честността на изборният процес!

От нас ще получите:

Доверие.

Документ, с който ще имате право да участвате в избирателна секция като застъпник/представител.

Обучение как да разпознаете всяка машинация.

От нас няма да получите:

Пари.

Указания за кого да гласувате.

Честните избори зависят от теб!

Свържете се с нас: [email protected]

Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина! Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Платена публикация

Свързани новини


Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове