Last news in Fakti

30 Март, 2021 08:56 2 566 36

Иван Костов и семейството му ще гласуват машинно за ДБ

  • иван костов-
  • машинно гласуване

Той сподели, че сложната епидемична обстановка го тревожи и потиска

Иван Костов и семейството му ще гласуват машинно за ДБ - 1
Снимка: БГНЕС

„Аз и цялото ми семейство ще подкрепим кандидатите на ДСБ в листите на Демократична България. Ние сме улеснени, защото при нас водач на листата е председателят на партията Атанас Атанасов. Нашият избор е категоричен и не подлежи на никакви колебания и съмнения“, заяви бившият премиер Иван Костов в онлайн интервю пред Иво Божков.

Той сподели, че сложната епидемична обстановка го тревожи и потиска, защото здравната криза се управлява много лошо и с много лоши последици за живота на българите.

"Предпазването им не върви по никакъв начин. Ние сме последни по ваксиниране, така че всички сме притеснени, но ние сме решили да отидем много рано сутринта при отварянето на секциите. Ще гласуваме машинно", каза още бившият министър-председател.

Иван Костов сравни изборите у нас на 4 април с изборите в Израел, които приключиха преди няколко дни.

"И при нас е същото - за и против един доминиращ политик. Там е за и против Нетаняху, тук - за и против Бойко Борисов. Това е голямата разделителна линия в обществото, която преминава в ущърб на ГЕРБ и аз предполагам, че това ще проличи на изборите", каза бившият лидер на СДС и ДСБ.

Според Иван Костов правилният път е у нас да се върне върховенството на закона, да имаме взаимно контролиращи се власти, които се уважават, начело с парламента, защото по Конституция ние сме парламентарна република.

"Това нещо в България не е направено. След 2006-2007 г. демокрацията в България ерозира. Това е видимо с просто око не само у нас, видимо е и от партньорите ни в чужбина, видимо е от българската емиграция, която се надявам, че ще гласува много по-масово този път. Така че това, което бих желал да видя, е да се установи върховенство на закона, защото без него нищо не може да се направи повече, освен да се угажда на този или онзи. Някой ще поиска едно, ще му се даде. Друг ще поиска друго, ще му се даде и на него. Тези, които са в управлението, ще се поддават на корупционни практики. Безнаказано! Затова е нужно да има върховенство на закона", подчерта бившият премиер на България.

Според него никой не може да каже как ще се отрази новата вълна от коронавируса.

"Тя може да уплаши едни, но да окуражи други. Тези, които ще отидат да гласуват, ще са хората с по-силна мотивация", посочи Иван Костов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    39 22 Отговор
    този боклук отдавна трябваше да е в затвора .
  • 2 Сомалийския пират

    22 16 Отговор
    В дебъ само предатели, комунисти и шпиони са се намърдадали,ааа маджо забравяме.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Фофофондация

    26 13 Отговор
    Не познавам хора, които два пъти да гласуват за физическият си унищожител, с изключение на "градските деби#и", реститутки и др.
    милиони, далавери, фо,фондацийки.

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 !!!?

    15 10 Отговор
    След тези избори ще видиме, чия партия на коя мутра принадлежи...вместо "мутри вън" - мутри вътре. Да му е честита "промяната" на Фигуранта ! Поздрави от Dubai # OAE via Skype. Ваш Череп !!!?
  • 7 Опс

    10 11 Отговор

    До коментар #4 от "Фофофондация":

    Явно предпочиташ калинките от село.
  • 8 1212

    12 4 Отговор
    Бил потиснат, да не си слушал Бетовен
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пенчо питанката

    3 0 Отговор
    Ингилизова,
    "потиска" или "подтиска"
    😁

    Коментиран от #11

  • 11 пьешу

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Пенчо питанката":

    пенчоу, а според вази как шъ йе?
  • 12 Бита карта

    10 2 Отговор
    Кой го интересува какво мисли костофф? Той неговото си го свърши - унищожи СДС- нема радикали, демократи, безенесето, социалдемократи и пр.- и обезличи дясното политическо простанство с креатури като ДСБ. Старите български партии с традиции - в коша. Кво е тва СДС, ДСБ? Костови креатури, от които вече 20 години дясното у нас не може да се съвземе. Тъй че въобще не ме очудва, че щял да гласува за политическия кръжок ДСБ. Появата му демотивира и малкото избиратели на кръжока.

    Коментиран от #35

  • 13 пешо

    9 2 Отговор
    тоя да си гледа виолетките и да мълчи!
    p.s. по-здравословно (за територията) щеше да бъде да гледа вътрешния двор на централния затвор, ама...
  • 14 Павел Пенев

    10 6 Отговор
    Вижда се че който гласува за Христо Иванов и Атанас Атанасов ще получи Иван Костов. Честито!
  • 15 НЯКОЙ

    5 6 Отговор
    НЕ ИМ ПРАВИШ УСЛУГА НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ , КОСТОВ , С ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ. ВРЕМЕТО НЕ ЧИСТИ ГРЕХОВЕ, И ТИ ПЛАЧЕШ ЗА ПРОКУРОРСКО РАЗСЛЕДВАНЕ. ОТ ТЕБ ТРЪГНА МУТРИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, БОРИСОВ САМО Я ДОРАЗВИ.
  • 16 Шопо

    5 3 Отговор
    Срахливците няма да гласуват!
  • 17 Дъртият ◼◼◼◼1️⃣8️⃣◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼

    4 5 Отговор
    Аз и жената и децата и шуреят и свекъра и свекървата и братовчеда ще гласуваме за Мая Манолова и отровното трио на предстоящите парламентарни избори..
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Прочети коментар 18

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "истина е":

    Разбииш ли?!
  • 20 Верно ли,бре?

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "истина е":

    Ама по-напреж тая съдба трябваше да последват Жан Виденов и Андрей Луканов.Ако не бяха те,нямаше да изгрее Костов,нал тъй!?
  • 21 Какавида

    7 9 Отговор
    Браво Командире. С теб сме. Най големия държавник на прехода.
  • 22 Тъй ли?

    12 7 Отговор

    До коментар #5 от "истина е":

    Аз за "Костова зима" не съм чувал.Виж "Лукановата зима" и "Виденовата зима" фигурират като понятия и се изучават в университетите като пример за "най-некадърно" управление на държава,умишлено!!!

    Коментиран от #24

  • 23 Номер 11.за да си върнем България

    3 3 Отговор
    Супер
  • 24 Хайде

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Тъй ли?":

    малко се поразрови, пък после драскай готовите опорки на някой! Потруди се! А не чакай на готово, някой да ти обясни какво се е случило! Може тогава и да видиш и някои неща които са се случили и да разбереш кой каква роля е имал!
  • 25 Гост

    4 1 Отговор
    Боли ме ... за кой ще гласува тоя крадлив,сатрап.
  • 26 Сух

    5 3 Отговор
    Леле майко, тоз трябваше да е изтъркал поне три нара в кауша, а бил се трвожил от ковид.. Ей ги изберателите на ДБ! Аз като казах, че само измекяри ще гласуват за тоз, ме трият, а ей го на..
  • 27 Централа

    2 2 Отговор
    Всички от ГЕРБ ще гласуват с хартиена бюлетина. Такава е инструкцията свише.
  • 28 123

    1 1 Отговор
    Машинно от Белене за вас
  • 29 Затвор.. Изпитвам гняв и ярост! Чувствам

    2 2 Отговор
    Затвор.. Изпитвам гняв и ярост! Чувствам се омерзен, че разрешихме, всичко това да се случи! Нямам думи, с които да опиша възмущението си!Голяма грешка направи Българския народ като избра човек от групировките-Боко на хората им писна от гадостите на ГЕРБ, ДПС.. Те имат пълни чекмеджета и огромен страх от гнева на хората. Ти имаш само своя глас, но това е достатъчно. Защото твоят глас има властта да ги спре. На 4 април ще спрем кражбата.
    За държава чиста от мафията.
    България може много повече. С номер 11 за Демократична България.
    Твоят глас има власт!

    Коментиран от #30

  • 30 Сух

    2 3 Отговор

    До коментар #29 от "Затвор.. Изпитвам гняв и ярост! Чувствам":

    Алоо Костов, стига се изхвърля, видяхме ти хубавото..
  • 31 Еейййй..Ванкааа...

    4 1 Отговор
    И аз искам да гласувам с машина бе..например..с машина за рязане на дърва, бормашина, или машина за белене на картофи. Женерал Наско и той ли ще гласува с машина??, ти когато прави приватизацията и раздаде заводите на най-некъдърните и крадливи комунисти..и те ли ще гласуват с машините си??, или машините им са вече на скраб??, на политическия хоризонт се появиха..всякакви, крадци, мошенници, русофили-българофоби, завършени идиоти, черпи, чалгари, кючекчии, шпиони, всякаква паплач изпълзя от фекалната яма, вече на всички е кристално ясно защо бат Бойко ще спечели и тези избори.
  • 32 Качо цигането

    3 1 Отговор
    много мургави има в България
  • 33 Качо цигането

    2 0 Отговор
    и у наща маала искат да гласуват машинно
  • 34 Факт

    1 1 Отговор
    Ицето Иванов е пудела на сливенския сиганин дето се изживява, като сив кардинал.
  • 35 Казуар

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бита карта":

    Другарю, не Костов унищожи СДС, а тълпата избиратели която търси месия. Тълпата искаше за един мандат България да достигне европейския стандарт.
  • 36 Калин

    1 1 Отговор
    ДБ са корпоративни слуги, това е повече от ясно, на тези, които Костов направи милионери в края на 90те.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове