Last news in Fakti

30 Март, 2021 15:40 1 552 23

Хасан Адемов: Повече от 10 години България се движи без цел и посока

  • хасан адемов-
  • приоритети-
  • партии

Водачът на листата на ДПС в 8 МИР Добрич посочи, че е необходима нова визия, нова енергия и креативност в поведението

Хасан Адемов: Повече от 10 години България се движи без цел и посока - 1
Снимка: БГНЕС

През 1989 г. България имаше своите приоритети, които с общите усилия на цялото общество и на всички политически партии бяха реализирани – членството в НАТО и ЕС. Това каза д-р Хасан Адемов, водач на листата на ДПС в 8 МИР Добрич, пред „Фокус“, съобщиха от пресцентъра на партията.

Повече от десет години след тези постижения на демокрацията, страната ни се движи без цел и посока, няма национални приоритети. Затова ДПС определя настоящите избори като исторически, посочи Адемов.

„Трудно членството в Банковия съюз и в чакалнята на еврозоната може да бъде определено като национална цел. Затова ние от ДПС смятаме, че след като повече от десет години България се лута в едно абсолютно безвремие, е дошло време за рестарт на държавността. На този етап държавните институции не изпълняват законите и Конституцията на страната. Те се превърнати в един своеобразен придатък на един човек в страната, който от прозореца на джипа решава съдбините на хората в България. Този модел на управление е контрапродуктивен и това го показват редица класации, в които България за съжаление е на последно място. Единственият показател, по който сме на първо място, за съжаление, е показателят по обща смъртност", отбеляза Хасан Адемов.

Водачът на листата на ДПС в 8 МИР Добрич Хасан Адемов посочи, че е необходима нова визия, нова енергия и креативност в поведението, за да можем да се обединим в името на национална цел, която ни води към по-добър жизнен стандарт. Всяка една партия, всяко едно мнозинство има за цел да подобри живота на хората, а през последните години това не се случва, посочи Адемов.

В последните десет години, когато управлява ПП ГЕРБ, външният нетен дълг е нараснал с 20 млрд. лв., което означава, че голяма част от политиките са на база на дългово финансиране, а не изработени от икономиката свежи пари, подчерта д-р Хасан Адемов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zeus

    15 3 Отговор
    Напротив, посоката е ясна, вървим към мутро-комунизъм, хвала на Вожда и да пребъде шкафчето Му!

    Коментиран от #2

  • 2 Абдул от Кабул

    2 8 Отговор

    До коментар #1 от "zeus":

    Вървиш към турски вилает и това хасанчо много добре го знае.
  • 3 доган

    11 2 Отговор
    Cрeщнaли ce нa пoлянкa,

    прaбългaрин и cлaвянкa.

    Цуни гуни,вaди тури-

    нaрoдили чукундури.

    Хeм eбливи,хeм крaдливи-

    нaй-вeчe,зaвиcтливи.

    Рaдoй Рaлин
  • 4 Последния Софиянец

    7 11 Отговор
    Новата тройна коалиция е факт.БСП,ДПС и Слави.Подмяна ,а не промяна.
  • 5 тралала

    17 1 Отговор
    " България се движи без цел и посока." Не се казва така,а няма никой в кабината на самолета. Няма никой вкъщи. Целта е ясна-България да бъде обезлюдена. Трябва на някого, като полигон срещу Русия.
  • 6 ЖОРО ГОЦЕВ

    7 9 Отговор
    Асане, плещеш само глупости.
  • 7 chi

    8 1 Отговор
    Щото капитана е със свалени гащи!
  • 8 Българка

    20 0 Отговор
    И къде беше ДПС тези 10 години? И не са ли основните участници за това България да се движи без цел и посока, да има хаос, да има безнаказана корупция по високите етажи? Нещо за имението- сараи на Росенец? За милионите за студен резерв на ТЕЦ-Варна на Доган? Нещо за Пеевски и милиардите му?
    Докато обикновените гласоподаватели на ДПС живеят имизерно и се трудят , то върхушката на фирмата, наречена ДПС ударно ограбва и тях!
  • 9 Ганчо

    15 0 Отговор
    Доктора уж умен човек, но чак преди избори им светват лампичките да кажат нещо. И то повече от 10 години било такат.е. най-малко 2,5 мандата. Какво правихте до сега?!
  • 10 Гост

    12 1 Отговор
    Ами, поправка: Не са 10, а повече от 30 години и продължава!
  • 11 Наивни, или глупави?

    11 0 Отговор
    Ами през тези години ДПС са патерица на СИК! Разлюбиха ли се вече? Или и те, като Цветанов, започват леко да открехват кутията на Пандора? Къса памет, господине, но от черпака не се отказвате!
  • 12 С ваша помощ

    8 2 Отговор
    БОКО СЪСИПА ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ
  • 13 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    АБЕ БУЛДОГ Т ЪП ---КОГА НАРОДЪТ СЕ СЪГЛАСИ / С РЕФЕРЕНДУМ /ДА СМЕ В НАТО --- ЗА ЕС РЕФЕРЕНДУМЪТ ЩЕШЕ ДА УСПЕЕ /ПРЕДПОЛАГАМ / , НО ЗА НАТЮ НЕЕЕ ГУЦЕ -ГУЦЕ !!!!!!!!!!!!! ВИЕСТЕ В НАТО -АЗ НЕ СЪМ !!!!!!!!!!
  • 14 Q2z

    1 0 Отговор
    10г. Върви с вас.
  • 15 Не очаквах,

    4 0 Отговор
    Това, от теб , Адемов, както казваха учителите , през соца! На теб казвали ли са ти? Ако не, аз ще ти кажа, Адемов. Защо пенсиите са изчислени, по различни схеми ? Защо едни са ощетени😭 !
  • 16 ПЕЕВ

    3 3 Отговор
    ДПС И БСП МНОГО ИЗГЛАДНЯХА ТЕЗИ ДЕСЕТ ГОДИНИ.ОЩЕ ТОЛКОВА ЩЕ ЧАКАТЕ ЗА ДА ВЛЕЗЕТЕ ВЪВ ВЛАСТА.
  • 17 1234567

    1 0 Отговор
    Да направим сравнение с Полша. Тръгнахме заедно и те вече са определени като страна с развита икономика ЗАЩОТО нямат социсти и ЕТНИСТИ (звучи като фаЦисти и е вярно). За да станем развита икономика нека започнем с изчистване на вредителите.
  • 18 Рошко

    0 0 Отговор
    Този е един от малкото компетентни политици в бг, който отговаря на въпроси без слушалка в ушите

    Коментиран от #19

  • 19 И аз така мислех,

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Рошко":

    Но съм грешал... законът не допуска изчисляването на пенсиите по различен начин! Ние, пенсионерите , преди 2015 година сме ощетени от тогава, със знаниито и съгласието на Адемов! Оставка, съд, затвор и конфискация, за Адемов ! Висшист с 45 години стаж, получава по-малко от училищна чистачка с десет години на борсата.
  • 20 Анонимен

    0 0 Отговор
    До 17..на колко години си да ми пишеш за полша. По време на соца, знаете ли, че поляците ходиха до турция и продаваха по евините плажове и купувахме от тях, по палатките им. Те са много по напред от нас. Пусни в ютюб тодор живков ие разберете, какъв ни е ръководил. Как да сме фобре като само се краде
  • 21 Анонимен

    0 0 Отговор
    Адемов е умен и добряк. От турците има много качествени, но едните 1989 в турция, много интелигентни туржи, приятели мои заминаха в Германия, без завръщане. Имаха фирми, фалираха, взеха им жилището, но имат 2 в германия. Те са трудолюбиви и много разбрани, от интемигенцията. От селата младите в града. Не им се стои в БГ. Тя интелигентната циганка8ет. Българи не се раждат тук, турците навън, ние с помаците.
  • 22 шопендар

    0 0 Отговор
    компасът е точен-сочи запад,и няма друга алтернатива.ако някои си мислят да променят/подменят компаса/ бсп с посока североизток,или дпс в посока югоизток/ ,няма да им се получи
  • 23 a bee

    0 0 Отговор
    Де сте били десет години а ????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове