Last news in Fakti

19 Април, 2021 15:20 5 868 62

Проф. Евгений Дайнов: Такъв чудесен парламент не съм виждал

  • проф. евгений дайнов-
  • евгений дайнов-
  • парламент-
  • народно събрание

Спорът за това каква промяна трябва да настъпи, се премести в Народното събрание, където му е мястото, коментира политологът

Проф. Евгений Дайнов: Такъв чудесен парламент не съм виждал - 1
Снимка: БГНЕС

„От много време насам толкова много хора не са гледали и слушали парламента и това е по една много проста причина. Защото се разбра, че спорът за това каква промяна трябва да настъпи, се премести в парламента, където му е мястото“. Това коментира пред БНР проф. Евгений Дайнов.

„Затова цялата тази енергия и страст се изливат там, защото се спори за бъдещето, накъде да тръгнем. Което е важно, защото при недействащ парламент, спомнете си, спорът беше на улицата – протести и контра протести. За да има решение – всичко това трябва да влезе в парламента. Аз такъв чудесен парламент не съм виждал от Великото народно събрание“.

В предаването „Хоризонт до обед“ проф. Дайнов заяви, че е естествено да има високо ниво на емоции и заряд, защото има много неопитни хора, които се учат тепърва как да имат парламентарно поведение.

„Задава се гонка по устав, както се казва в казармата, относно поведението на „старите кучета“ в парламента към новите депутати и партии. Антиконституционно и антидемократично е премиерът да не се яви в Народното събрание, когато е повикан там“.

По думите на политолога е изключително недостойно поведение на ГЕРБ сега, като внушават на своите избиратели, че те ще бъдат изтребвани от някого. БСП и ДПС от друга страна в момента действат в унисон с протестните партии. Може би тези партии най-много объркват картите на ГЕРБ.

„Но пък хората не възприемат БСП като анти-ГЕРБ партия заради двойственото поведение на БСП към протеста миналата година. Сега БСП се опитва да бъде по-революционна от новите партии в парламента“.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врачка

    31 57 Отговор
    Бедни ми Дайнов,защо не умря при Гредетин.
  • 2 Шопа

    40 47 Отговор
    Къв а тоа таласъм?
  • 3 КОТарАК

    50 17 Отговор
    ако при тая ситуация нямаме разследване и осъдителни присъди при доказване на престъпления за герберите , то наистина трябва да се замислим за някои неща и да изгасяме лампата

    Коментиран от #14, #29

  • 4 Последния Софиянец

    33 25 Отговор
    С тия гербави маймуни парламента е като зоопарк Другия път като ходим пред парламента ще им занеса 🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌.
  • 5 Пешо

    31 33 Отговор
    Пак ли тоя "анализатор" !!! Дето всички приказки са празни думи.

    Коментиран от #15

  • 6 Мдааааа

    33 31 Отговор
    Публикувано във факти.бг:" Такъв чудесен парламент не съм виждал"....Гаранция, че тоя няма личен лекар или не е ходил при него 5 години поне. Абе, някой да му съдейства на човека за направление за психиатър.
  • 7 Мечо Кух

    26 31 Отговор
    Този псевдо-специалист по политология отдавна е за един хубав (изтрезняващ) бой.
  • 8 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    40 21 Отговор
    Иде края на ГЕРБ и кошмара на Бойко Борисов! Честито!
  • 9 Генчо от село Миндя

    28 8 Отговор
    Роден метеоролог,надушва ветреца на промените 5 часа преди всички..
  • 10 Трол

    6 3 Отговор
    Нека Станка да дойде!
  • 11 cornholio

    28 9 Отговор
    То преди години и боко дойде на крилете на промяната след като народа се беше уморил пак от НДСВ-та и тройни коалиции, преди това царчето дойде с НДСВ на крилете на промяната да ви оправи за 800 дни.... чакайте вие някой да ви оправи и накрая все оправени ше си ходите...

    Коментиран от #20, #28, #31

  • 12 Дайнов респект

    21 16 Отговор
    Ще пием по бира в Миндя. Никога повече ГЕРБ
  • 13 Долу БКП

    17 14 Отговор
    Долу ГЕРБ

    Коментиран от #22

  • 14 зъл пес

    29 6 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Всичко по реда си. Първо да се започне с разследване на комунистите дето изнесоха хазната на България и парите потънаха в нечий джоб.След това Костов с незаконната приватизация,а и да не забравяме Виденов.И накрая сегашното правителство.Не се правете че България преди Борисов не е съществувала.

    Коментиран от #26

  • 15 Гост

    17 15 Отговор

    До коментар #5 от "Пешо":

    Анализаторът е прочел един вагон с книги, има научни дисертации в чужди университети, и има идеалистичен поглед за света пречупен през хипарската идеология. Другият е прочел една книга и разбира всичко като мутренска договорка между Картофа и Ряпата...

    Коментиран от #44

  • 16 Българка

    17 9 Отговор
    Браво за позицията и съдържанието на статията. Президентът Радев на първото заседание каза, че"Ако всички парламентарни групи управляват, народът е в опозиция" Ще има интересни сблъсъци, спорове, дискусии, но очакваме на простира 0с р@ните гащи на върхушката и отговор- къде са милиардите

    Коментиран от #25, #27

  • 17 Бай Шиле

    17 16 Отговор
    Само този мръшляк не се беше изказал.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гнъсз

    17 18 Отговор
    Рядко гнусен,противен ,лицемерен тип.Отвратително алчно момченце тип слънчоглед.Достоен за булка на кривия сурат Райчев.
  • 20 ейшшш

    14 3 Отговор

    До коментар #11 от "cornholio":

    защо aкаш на метеното тавариш ?
  • 21 666

    14 10 Отговор
    На напушения професор му се привижда "чудесен" парламент. Ако дръпне още ще му се струва че пак живее в комунизма. 🤩🤩🤩😂😂😂😂
  • 22 дундаров

    19 5 Отговор

    До коментар #13 от "Долу БКП":

    БОЙКО БИЛ ПРОСТ, АМА ВЪ УПРАВЛЯВА 10 ГОДИНИ, УМНИЦИ.
  • 23 Ми ся

    10 6 Отговор
    Аз пък такава чудесна възможност за
    ДАЙ - НОВ , да отиде да се прегледа , да не го е треснал някоя разновидност на КОВИДА , не виждам да има по голяма !!! Тоя човек, отдавна говори само глупости и лошото е ,ЧЕ всички медии му обръщат много голямо внимание ! Може би са по зле от него !!!!
  • 24 Hoho Boho

    10 4 Отговор
    Мутрите трябва да влезнат в затвора за да знаят следващите управляващи, че ако крадат, ги чака същото.
    Иначе ще дойдат нови мутри на власт...

    Коментиран от #61, #62

  • 25 Иво

    7 9 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Какъв е този комсомолски плам хаха😛😛😛😛😛😛
  • 26 Ти в ред ли си

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "зъл пес":

    Какви раследвания назад,та чак опря до црън Ванчо? Те не могат да вкарат играчи на едро,от преди пет години,до сега,ти искаш црън Ванчо в кафеза.Разбирам гнева ти,същото чувство е и при няколко милиона българи.Но тук не става,не е възможно.За убийство, ако не те хванат и няма железни доказателства и минат 20 г,не могат да те осъдят.Давност братле! Освен някой прокурор,да поиска рестарт- и поднови делото. Но пак преди да са изтекли крайните срокове.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 дончо

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "cornholio":

    БРАВО. ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ ЧАКА, СЕ НЯКОЙ ДА ГО ОПРАВИ.
  • 29 Политолог

    13 6 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Какви осъдителни присъди, бе😂 Погледнете се ква паплач сте в Парламента - тьп@нар до тьп@нара😂.....

    Коментиран от #30

  • 30 Българка

    7 5 Отговор

    До коментар #29 от "Политолог":

    Определено не са на "висотата" на еднокнижника Борисов и откривателката на географски столици ПКП
  • 31 фърфуи

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "cornholio":

    Значи каиш,все онуй ще е отзад на мат'ряла? Ама той е свикнал,не се коси...
  • 32 юрист

    5 7 Отговор
    ''....Публикувано във факти.бг: По думите на политолога е изключително недостойно поведение на ГЕРБ сега, като внушават на своите избиратели, че те ще бъдат изтребвани от някого....'' Аполитична хетеро семейна жена съм, и НИКОЙ не ми е ''внушавал'' това- имам две магистратури, имам силата да разпознавам психологическата обработка във фактите.ПРЕЗ ЛЯТОТО ПРОТЕСТЪРИТЕ ОТКРИТО СЕ ЗАКАНВАХА НА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ПРОТЕСТИРА, ЧЕ КОГАТО ТЕХНИТЕ ПАРТИИ ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА, ЩЕ ИМА НАРОДЕН СЪД ЗА ВСЕКИ, КОЙТО Е СРЕЩУ ТЯХ И НЕ ИМ СИМПАТИЗИРА. ПРОСТЕСТЪРИ СЛЕД 22'30 Ч. СЕ ОПИТВАХА ДА НАСИЛВА БРАВИТЕ НА ВХОДНИТЕ ВРАТИ НА КООПЕРАЦИИТЕ ПО БУЛ. СИТНЯКОВО, САМО ЗАЩОТО СПОРЕД ТЕХНИТЕ НАРКОМАНИСТИЧНИ ПРЕДСТАВИ, ТАМ ЖИВЕЯТ '' ГЕРБАДЖИИ- ВРАГОВЕТЕ НА НАРОДА'' И СЕ ЗАКАНВАХА НА ЖИВУЩИТЕ ТАМ, ЧЕ ЩЕ ВЛЯЗАТ В ДОМОВЕТЕ ИМ И ЩЕ ГИ ЛИКВИДИРАТ. Сега, АЗ СЪМ АПОЛИТИЧЕН ЧОВЕК, НО- ако КОЕТО И ДА Е НЕЗАКОННО паравоенно формирование от наркомани- келеши се пробва да влезе в домът ми, само защото НЕ СМЕ от ОФ партиите им и да ни изтреби, ще бъде поздравено с оръжие. Това е положението- сега шефовете- мутри на протестърите са в НС, ТЕ КОЛЯТ И БЕСЯТ, но нека се знае, че ИМА, СЪЩЕСТВУВАТ И ДРУГИ ХОРА- КАТО МЕН- КОИТО НЕ СЕ ПОДДАВАТ НА идиотиите на платените им наркомани.
  • 33 юрист

    4 7 Отговор
    Също така, нека да се знае, че никой не може да принуждава един гражданин да членува в която и да е политическа партия и никой няма право по конституция да го принуждава да разкрива политическите си убеждения или липсата на такива. Съвсем логично е, че когато една календарна година се разрешава на кримиелементи, стари мутри от вис 2 и сик, наркомани и платена измет да носи ковчези с лика на един политик, то нищо не пречи на същите, да направят същото в настоящия момент- защото те НЕ СА нормални граждани- като сменят снимката на политика със снимките на лица, които не са политици, но не са членове на техните партии и/или не им симпатизират. Явно не само пушечното месо на сегашните мутренски партии са скарани с тази нормална логика, а и техните шефове. Много бързо искат да забравят, че МВР откри на поне 3 пъти готови и разпределени дози марихуана в палатките на протестърите на Орлов мост през лятото на 2020 г., когато с ДЪРЖАВНИ ПАРИ се извършваше почистване на пространството около палатките и пред МС от лицата, наети от общината за целта.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Анонимен

    0 0 Отговор
    По цял ден цинга се бият, и в момента.
  • 36 112

    0 1 Отговор
    Кърджали бол блокове. Хасане, дай им повече стаи, а не 6 години да тровят живота на българите. Кой има село славяново си отидоха, но аз страдам по цял ден се бият викат пред малкото и голямото. Деца раждат, но се иска и много други неща. Помака изнупи ап. На българите и ги дава под наем, не на турци, а на роми буйстващи и
  • 37 юрист

    3 7 Отговор
    В подкрепа на предишните ми коментари, можете да се запознаете със съдържанието на следните статии-
    1. Хаджигенов с грозна закана- вземем ли властта, всичките ни противници ще встъпят в еднополови бракове 30. август 2020 г.
    2. 58-и ден на протести: Опънаха шатри на Дондуков и Цар Освободител (ВИДЕО, СНИМКИ) 4 септември 2020 22:30....„Целта на блокадите, тази на „Орлов мост” е символ, беше гражданите да помислят за какво се прави това нещо. Да се ядосат не на нас, а на управляващите. Да разберат защо ние го правим и да насочат гнева си срещу управляващите, че нещо не върви”, обясни пред NOVA мъж, присъстващ на протеста.''
    Т.е. с незаконните блокади от т. нар. ''протести'' бяха ПРИНУЖДАВАНИ И ИЗНУДВАНИ МИЛИОНИ НЕПРОТЕСТИРАЩИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ към държавния преврат, наречен благозвучно, но лъжливо '' протест''. Сега техните ръководители са депутати в НС. Е- има или няма повод един аполитичен човек за притеснение?
    3. „Пенсионери ВИС“ под знамената на „Мутри, вън“
    Оцелял след прострелване със седем куршума съдружник на Васил Божков и други представители на софийския ъндърграунд протестират в "триъгълника на властта" 4 август 2020
    Намерете тези статии в нета, прочетете ги и имате доооооста за мислене, преди да решите каквото и да е....
  • 38 Анонимен

    3 1 Отговор
    Вие от 1944 до днес сте едно _ комунисти, дс, кгб, приятели, нагаждачи, номенклатурни кадри и ако не ди човек на Ахмед Доган, забрави за работа. Изроди. Циганите се бият отгоре, започнаха ит 14 часа, поне имале ред по Живково, в бликовете на мевере. Лош бил, а всички от дпс, при наличие на множество нови блокове, всеки се натиска в бломове на Живков, строени за специални хора, еродирани, а днес кои, на квартира в една стая по мноцина циганета. Нищо против, но те са невъзпитани от време ино 1950. На сватби в град Х. И след сватбата кървуща, ножове. Промяна няма, може би не при всички, но е време хасан да помисли, защото хората не са длъжни да търпят помаци даващи стаи под наем. Герб ги докара с дпс от града и как да има чушки картофи. Много несправедливост има боже на тези чужди за нас земи прокудени от Гърция християни българи тракийци..
  • 39 юрист

    5 6 Отговор
    Аз НЕ симпатизирам на партията на мутрите- изправи се, мутри вън и никога няма да бъда, адвокат съм от 22 години в САК, а не като хаджигенов в АК-Монтана, и искам да знам- ХАДЖИГЕНОВ ЩЕ ДОЙДЕ ЛИ ЛИЧНО ДО СОБСТВЕНИЯТ МИ НЕДВИЖИМ ИМОТ, ЗА ДА МЕ ПРИНУДИ ДА ВСТЪПЯ В ЕДНОПОЛОВ БРАК, въпреки, че съм семейна от 2цифрено число години в хетеро законна семейна връзка... Да видим как точно ще го направи и как в какво състояние ще е след това- дали няма да е с отрязани мъжки копулативни органи...

    Коментиран от #41

  • 40 Анонимен

    1 0 Отговор
    Хората не ги интересува вас депутатите. Всички сте червени. А много други неща. Поне да беше построил бб и дуган къщички, както в Гърция. На идващите старци от запад в България или старчески домове, защото родителите им лежат на студено, гледат ги болните им самотни мъжки чеда на 45 години и кога отида.. Нямам пари до София, ослепял, а са от заможен род, от живково, от гърция дошли с много злато, пари и животни. И не продаде ченгето 2 етаж, а го продаде на турци,. 3 братя строяха и накрая ченгето 1 братовчед от злоба не даде на племенницата на мъжа ми която работи във Франкфурт за да изучи щерка си. До там я докараха бгцигани за пари. И не ми защитавайте герб и дпс, защото маса българи умряха именно от тях. И пак ни я пробутвате нагли сте, алчни сте, и не се сърдете на РР, а първо си вижте вас си.
  • 41 Пурко

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "юрист":

    Господин/жа юрист, като гледам имате капацитета да разпитате Борисов за шкафчетата! Във Вас е надеждата на повечето българи!

    Коментиран от #43

  • 42 Гражданин

    2 1 Отговор
    Много крадоха, 2009 до днес, дпс и герб. Народа не иска много но продължават разни българи селяни да изнудват нещастни хора за земя. Купуват я за 200 лева, имат връзки в общините и я купуват срвщу нотариус или с нотариален акт срещу 3000 лева, и на другия ден помака я предлага на турчина за 10 хиляди. Турчина е обработвал 40 години и остана без земя. Закони има, но не се спазват. Същите са и от ивградски села директора и жена му купиха и още изнудват. Изчакайте, няма много да живеят, след смърта им ваша ще е. А нищо, че са стойностни хора. Но бб си има и неговите богати, помаци, кво че били в систената, много пичинаха на 50 след пенсия, изгониха ги от едната им стая.. Романи можем да изпилем за стореното от дпс и герб и всички ви неспазващи законите. Защо бб и дпс не направиха реформи, защото навсякъде са по места техни хора. Не ни еня за вас комъняги. Щели да идват бисарабски българи. Хубаво. Те затова интелигенцията турци и българи се изнесоха от БГ. Помак, бисараб, руснак, роми. Ха бакалъм. Да ви е честито. Кпсс на дпс и бб под прикритие, а що не и бспдпсгерб

    Коментиран от #46

  • 43 юрист

    2 3 Отговор

    До коментар #41 от "Пурко":

    Не съм разследващ орган, а адвокат. Моите притеснения са ясно изразени в коментарите ми. Фактите са си факти- за да се притесняват ен брой граждани за живота и сигурността си, има събития и факти от лятото на 2020 г., които дават сериозни основания за тези притеснения. Това не са няакви измислици и премислици, това е реалността. Ако държавата България не може да гарантира на всичките си граждани- включително аполитичните хетеро граждани, редовни данъкоплатци, с чисто съдебно минало, животът, сигурността и собствеността им, то тогава какъв е смисълът от държавността, НС, конституцията и законите ни....Ако се влезе в спиралата на политическите гонения, значи започва реставрация на 1944 г. Щом партиите в НС са съгласни с това, значи е време гражданите да осмислят по правилния начин някои свои конституционни задължения, като напр. редовното плащане на данъци и такси, спазване на правата на другите, поставянето на човешкия живот като висша ценност в държавата България и т.н.

    Коментиран от #47, #50

  • 44 Не се

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    възхищавай на Дайнов.Той е хазарин и от такива държвата ни не е видяла нищо добро. И поговорката : На ново прасе и началник не се радвай предварително, защото не знаеш каква свиня от тях може да излезе. Нека изчакаме малко да видим кое, какво и как ще предприемат, па тогава да ги коментираме. Инак с хубав цирк започнаха. По делата им ще ги познаете.
  • 45 Анонимен

    1 0 Отговор
    Марица от смолян е с герб, хасково инфо, нет с герб, родопи 24/7 е на дпс герб бсп. Нали знаете поговорката мечката като заиграе у комлиите може и ори вас да дойде в софия, банкя, при доган на морето. Юристи ударени от вас комунистите, не че ми е но от 2 клас книжки и до днес чете.. Както 100 години, преди де.. И сега разбирам какво е искал да ми каже преди 20 години и стана. Учили. Дали дипломите не са им купени горе. В бюрото по труда ореди 20 години няма смисъл да идвате... Същото и юриста, преминал презбсъдия-изпълнител, съдия, предсвдател на Х съд. Но ударени именно от вас комунистите на дпс герб бсп. Акъла няма как да му отнемете. Ген. Борили са се от войни и прокудени от Гърция в България за Справедливост, за безплатно образование, здравеопазване и сие, и едва ли бб щеше и доган да е това, което са. Можело е да бъдат убити. Кво знае борисов и сие.
  • 46 Пурко

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "Гражданин":

    Вие господин/жа юрист, избягахте от въпроса ми за шкафчетата с много общи приказки в една обширна пледоария. Никой няма да ви възложи да го разследвате, това е ясно. Но същината на въпроса, е какво е вашето отношение към този КАЗУС?

    Коментиран от #48

  • 47 Пурко

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "юрист":

    Прочетете коментар #46, той беше за Вас, обърках адреса.
  • 48 юрист

    0 3 Отговор

    До коментар #46 от "Пурко":

    КОЙ казус...Защото, за да има СЪДЕБЕН казус, трябва да има образувано ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО и простите фотоколажи/ снимки, НЕ СА доказателство, годно за съд, защото могат да се манипулират. Докато СЪДЕБНО НАЗНАЧЕНА ЕКСПЕРТИЗА НЕ ДОКАЖЕ ИСТИНОСТТА ИМ, всичко това е в сферата на един квазиказус. ВСЕКИ може да направи този колаж- съпругът ми, например, може да го направи за 30-40 минути, а други негови колеги вероятно могат и за двойно по-кратко време.

    Коментиран от #49, #51, #57

  • 49 юрист

    0 2 Отговор

    До коментар #48 от "юрист":

    Истиността им да се чете неманипулируемостта им- т.е. че не са манипулирани с някоя програма....
  • 50 въпросче

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "юрист":

    Г-жо "юрист" преди повече от 2-е г., не се ли подвизавахте тук под същия ник? И пак разправяхте за 2-е виШи, юридически образования. Същите дълги, дълбокобезмислени дитирамби. ИЗВЕДНЪЖ ИЗЧЕЗВАШ и пак се появяваш от нищото. Та сигурно сте били на лечение и са ви пуснали или избягахте?
  • 51 Пурко

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "юрист":

    Може да спорим безкрайно. Такова досъдебно производство не е повдигано, явно няма воля!
  • 52 парламента

    4 0 Отговор
    за обикновените българи е чудесен ,за гербавите калинки- кошмарен!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Анонимен

    0 1 Отговор
    Да ви е честито Алабания. И у бойко на гости в Банкя, но с празни чанти. Родителите му не са дошли от войни, изселяни. Бб малък, кво знае, освен да баламосва и се снима сред балканджии. Те поне богати, работливи. 1972 - 1959,константинов да каже, я не математик. Я
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 0044

    0 2 Отговор
    ЗДРАВЕ НА Велика Държава Великобритания! Бог Да Ги Богослови!!!
  • 57 Другия с коня

    0 2 Отговор

    До коментар #48 от "юрист":

    Аз работя със Сони Вегас 11 про.С тази програма за Видеоредактиране мога да направя каквото ми поискаш за колкото ти кажа...Немаш ядове Шкафчета,кюлчета,пачки....Само кажи!

    Коментиран от #59

  • 58 Умен по цялата глава

    1 2 Отговор
    Професор Евгени Дайнов,ако имаше Лустрация на БКП и агентите на ДС на БКП ,ти щеше да си само един Евгени пенсионера...Осъзнаваш ли го Това....Ми не е късно да го Осъзнаеш!!!
  • 59 Пурко

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Другия с коня":

    Ти мислиш, че като можеш да работиш с видеоредактор (за снимки се ползва фоторедактор), че знаеш всичко за фотомонтажите ли? Във всяко цифрово изображение има скрити данни, които могат да се видят само с шестнадесетичен редактор и може да се види дали изображението е обработвано или не и ако е обработвано, с каква програма - Вегас или друга! Не става въпрос за метаданните, които се виждат на properties. Чувал ли си за структура на файл?
  • 60 user

    0 0 Отговор
    Баща ми, доцент по химия, казва, че за своите 80 години такава простотия и такова падение в парламента не е виждал :(. Струва ми се, че този в статията не е много обективен :(
  • 61 барета

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Hoho Boho":

    Явно си гостенин,не си от тук,твоя аналлизатор е син на кореспондент на в.работническо дело и то в Лондон! Там твоят аналлизатор завършва средно и висше образование,говорим през комунизма,когато ние за да отидем до град Малко Търново ,примерно , ни трябваше открит лист,ако това ти говори нещо! айде такива комун.синчета да не ме учат на демокрация!
  • 62 химикът

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "Hoho Boho":

    Закъснял си с 31 години с тази идея, не мутрите ,а комундетата трябваше да отидат до стената за назидание(справка -Чаушеско и жена му), затова къде е Румъния ,къде сме ние!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове