Last news in Fakti

21 Април, 2021 14:23 5 335 36

Кристиан Вигенин към Манолова: Прибери си тъпаните, намали децибелите

  • кристиан вигенин-
  • мая манолова

Хора на ИТН били на протеста и ТВ 7/8 го излъчвали, но не можа да си обърне езика и да каже, че (първи) там бяхме БСП и БСТВ, пише Вигенин

Кристиан Вигенин към Манолова: Прибери си тъпаните, намали децибелите - 1
Снимка: БГНЕС

„Гледам Мая Манолова в bTV. Тя не можела да забрани (?!) подкрепа от БСП за „правителство на промяната“. Хората поискали „трите протестни партии“ да управляват, според представителката на едва прескочилата 4% коалиция“.

Този пост, изразяващ възмущение от действията на „Изправи се! Мутри вън!“ написа в профила си във Фейсбук Кристиан Вигенин от БСП.

„Хора на ИТН били на протеста и ТВ 7/8 го излъчвали, но не можа да си обърне езика и да каже, че (първи) там бяхме БСП и БСТВ.

Не знам какви цели си е поставила, но ако е решила да провали единодействието срещу ГЕРБ, на прав път е“, предупреждава зам.-председателят на НС.

Той е категоричен, че БСП няма да позволи подобно неуважение към социалистите и избирателите.

„Но също така имаме и здрави нерви. Съветът ми е вече да се приберат тъпаните, да се намалят децибелите, да се съсредоточим в съдържателната работа и да търсим мостове, не да заграждаме територии. Без БСП промяната не може да се случи, математически има и други опции за избора на правителство, но политически – не!“, заявява Вигенин.


Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" - още от първия ден на новоизбрания парламент отказа да се бори за основното си обещание - мажоритарни избори в два тура.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    27 25 Отговор
    Айде сега, приятелски огън, бива ли? Една ръка ви е хранила (а вероятно продължава)...
  • 2 гост

    91 10 Отговор
    не харесвам бсп ,но евала на Вигенин ,много точно казано , тази манолова крой нещо мътно ,скоро ще си проличи

    Коментиран от #23, #24

  • 3 хъхъ

    29 0 Отговор
    Пожарната команда Манолова

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ТаУмВзе

    8 8 Отговор
    Игра на питомци, които са бивши питомци на мутрите, които създадоха. Хамстер се опитва да тича в ъгъла на кръга. Чалга за Нищо е системата бе!
  • 6 345

    12 38 Отговор
    Не сте били на протеста, вие играете с герб!
    И също като тях сте вредни за България!

    Коментиран от #35

  • 7 сара

    16 20 Отговор
    Не харесвам изобщо Мая Манолова. Смятам, че коалицията им губи от нейното присъствие. Също така обаче не одобрявам плюенето по ИТН и отричане на техния принос по отразяване на протестите. Да, първи били там от БСТВ и БСП, а после лично обидени се врътнаха на 180 градуса и показваха тъпи филми по тв вместо протестите.
  • 8 Милев

    44 5 Отговор
    Тази Мая повече вреди отколкото помага да се махнат мутрите от властта.
  • 9 искуствен интелект

    41 8 Отговор
    Браво Вигенин кажи и да не разцепва офанзивата срещу тиквениците
  • 10 Севда

    30 6 Отговор
    Явно има задкулисно единодействие срещу ГЕРБ вече ?

    Коментиран от #33

  • 11 choki

    35 0 Отговор
    Пак спорят за глупости ?!
  • 12 РЕСПЕКТ

    10 37 Отговор
    САМО ТАКА МАЯ ,ПОВЕЧЕ ТЕСТОСТЕРОН И ЧАТАЛА НА ВРАТА ИМ ,ГОРДЕМ СЕ С ТЕБ ИВА МИТЕВА ,РЕНЕТА ИНДЖОВА,ТАТЯНА ДОНЧЕВА,МАРИЯ КАПОН

    Коментиран от #16

  • 13 пройчо

    38 2 Отговор
    Никой не подкрепи БСП когато напуснаха НС през 2019 !!!.. ся сички се барат "антистатукваджии" шумно и кресливо!
  • 14 майкооо

    34 19 Отговор
    И Учендолските Кукумицини и Импексовите заедно с Барбиянците сте "Един дол дренки" "Хвани единия Удари другия"
  • 15 ПатрЕотът

    43 9 Отговор
    това просташко име "мутри вън" да го променят, цял свят ни се чудят на простотията, а кресливата мая може да млъкне само с кокал в устата
  • 16 Антикомунист

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "РЕСПЕКТ":

    ууууууууууууууу
  • 17 ГОРСКИ

    20 1 Отговор
    А бе вие още не сте отрязали главата на ламята и почнахте да скърцате!!!!
  • 18 Име

    14 17 Отговор
    БСПто са част от статуквото, какво ми се правят на опозиция. Има ли някаква статистика колко от тях са червени милионери. В Герб са от същото червено котило.

    Коментиран от #36

  • 19 Пит

    5 6 Отговор
    За вас мълчанието и смирението е най-добрия лек
    Всяко спор работи срещу вас
    Ако искате да сте с проценти като ИМВ ,малко над 4 продължавайте така
  • 20 ТАБСО

    10 15 Отговор
    Не съм привърженик на мая,нито на корнелия..но действително БСТВ на нинова-отначало излъчваше протеста целодневно,но ТВ 7/8 със репортера Станислав Балабанов,изби рибата,беше,,вътре,,в самите,,размирици,,а й няколко пъти на брифингите вдигна кръвното на мутафчииски с провактивните си въпроси..
  • 21 изкуственио интеуект

    9 0 Отговор
    Има по важни неща от вдигането на акциите
  • 22 dedo

    12 10 Отговор
    абе Кристина какво значение първи ли си там като нямате морал?! А за какво се пънеш като партийката ви е с обратно броене, на електората ви и самата партия й оставя до 5-6 години.Живи и здрави, няма да ви помним!
  • 23 Хаха

    10 7 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Много джендъри отгледа БКП има и за износ
  • 24 вярно

    32 4 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    е че Мая се увлече и самозабрави за има няма 10 дни от както е избрана ,стана и доста нагла
  • 25 смерш

    21 4 Отговор
    Естествено! Винаги най шумни са ренегатите-пишман генерала борисов,дончева,манолова,биков цяла плеяда членове на ДБ,ГЕРБ,ИТН,ДПС,СДС,ВМРО,НФСБ и прочие пост комунистически формирования!
  • 26 А да видим

    10 7 Отговор
    Глей ся как стоят нещата..
    Ще се джафкат едни други, после ще дойде лято и всички ще забравят политиците на фона на синьото море и пеещи чайки😁
    А после, като почнат да отлитат жеравите, двойното Р ще започне да си присвоява всичко, което са направили ГЕРБ за последните 20 години и ще се изкара НАЙ-ПО от всички...
    Ще разчита на овците дето избраха чалгите и мутрите да го направят Вседържеца и Светая светих за остатъците от простото племе...😁
  • 27 до вигенин

    11 3 Отговор
    питай мая дали знае нещо за концесия 629/20.07.12г. за 35г. на фирма ,, няма такава за да не плащат данъци, " питай я дали дойде да я защитава поканена от феодала кмет на общината арбен мименов, щетите се измерват в милиарди , мименов е и европейски тютюнев бос, какво правеше мая по сатовча, получаваше ли си пая под фустата при гостуване при помака, е сега стана шеф за разкриване на тези неща, вигенин питай я защо нейните хора убиват по сатовча, извършват палежи, грабежи, уволнения под ръководството на мвр, съд ,прокуратура, курнелия съобщава за всички концесий по страната, тази никой не смее да назове, защо....?????? защото някой руснак ще ти зашие един зад ухото, влез в интернет др.вигенин, теб поне не те е страх като курнелия, поразгледай сатовча, питай къде е гората, как се превърна в кюлчета, всеки гражданин видял престъпление е длъжен да сезира за него, иначе ставал съпричастен, да ама не, да не пише господ да се обадиш, поемат те мвр, съд, прокуратура и те вкарват в час по бойковизъм, . та вижте и провинцията, освободете и нас.
  • 28 Факт

    15 5 Отговор
    Ей тая червена гад не миряса ей!
    Все активни борци се пишат!
  • 29 пешо

    8 6 Отговор
    това пе...че няма ли кой да го изрита .
  • 30 по добре

    13 7 Отговор
    замълчи, че колкото повече говорите, толкова повече се сривате. Малко скромност!
  • 31 С пола

    10 4 Отговор
    Маята с изкоколените очи все повече ми заприличва на Барба Ганьос с пола.
  • 32 ПЕНКО

    4 2 Отговор
    АГЕНТ МЯУАЙАТА НЕ Е САМА ТЯ Е С ТЯ ТЯ ТЯНАТА + ШКЕМБЬОХАДЖИ !!!!! ЗАЕДНО ЩЕ " У СЕ РАТ " ПРОМЯНАТА НА СТАТУКВОТО / ФИРМЕННО/ !!!!???
  • 33 Те така

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Севда":

    Трябва заедно да ги изолират в глуха линия тиикви и тяхните придворни СДС ПУТУРООТИ ВОЙВОДИ МАФИОТИ
  • 34 Василева

    2 1 Отговор
    Времето ще покаже кой е бил вреден за България.От всички казано в НС се разбира,че партиите от протеста не уважават мнението на над 800000 души гласували за ГЕРБ.Защо всички партии не се обединят ?Защо не започнат да мислят за всички обикновени хора,а не само за себе си.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Дебилчев

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Име":

    А останалите също, даже още повече и са по-долни, защото са прикрити, бсп толкова години е опозиция, а тия се присламчиха към гнева на хората от епидемията и затварянето на бизнеси и се изкарват за някакви нови, а децата им уредени на служба при Борисов, правете понякога връзка с главния мозък
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове