Last news in Fakti

26 Април, 2021 15:17 6 278 66

Огнян Минчев: Слави Трифонов показа политическа импотентност

  • слави трифонов-
  • кабинет-
  • правителство

Демократична България може да отбележи известен ръст на популярност, но без сериозни възможности да надхвърли т.нар. "градска десница"

Огнян Минчев: Слави Трифонов показа политическа импотентност - 1
Снимка: БГНЕС

Връщането на втория мандат от страна на ИТН силно редуцира възможността този парламент да излъчи каквото и да е правителство. Създаването на пълноценна изпълнителна власт е основно задължение на парламента.

Отказът от това задължение е пряко послание до избирателите: "Начинът, по който гласувахте не ни харесва. Ще потопим държавата в политическа криза докато ви дойде акълът да гласувате правилно..." На ежедневен език това се нарича изнудване.

Това коментира във "Фейсбук" Огнян Минчев.

Още по-сериозни измерения изнудването придобива в настоящия контекст, в който на първата политическа сила останалите парламентарни групи принципно отказаха правото да формира кабинет - по каквито и да е причини.

От съдържателна гл. точка няма никакви гаранции, че политическата криза, в която навлизаме ще бъде разрешена с едни нови избори. Легитимността на ГЕРБ да управлява ще продължава да бъде отхвърляна от т.нар. "партии на протеста", към които се присламчи и ДПС.

Партията на шоуто ИТН ще продължава да страда от политическа импотентност и ще регистрира политическа ерекция само по периферни и деструктивни претенции - като тези за избирателната система, които потенциалните ѝ партньори са склонни да отхвърлят. От тази гл. точка, дали ще вземат повече или по-малко гласове на следващите избори не е от голямо значение.

Демократична България може да отбележи известен ръст на популярност, но без сериозни възможности да надхвърли социологическите рамки на т.нар. "градска десница" - т.е. на либерално ориентираните градски средни слоеве в столицата и няколко други по-големи градове.

При следващото раздаване "Изправи се - мутри вън" най-вероятно остават навън. Което обяснява ентусиазма им да правят правителство на всяка цена - да се "жертват" начело с всичките си 14 депутата. Що се отнася до ДПС, партията и етнокорпоративната пирамида зад нея никога не са пропускали да кашират сериозна печалба от всяка политическа криза и безизходица, в която е изпадала страната през последните 30 години.

Нещо повече - те са автори на много голяма част от тези кризи и ситуации на безизходица.
Президентът Радев започва да осъзнава, че неговата предизборна кампания за втори мандат ще протече в цикъл на служебно(и) правителство(а), смесени с политически хаос, което в най-добрия случай е нож с две остриета.

Ситуация на политически полуразпад като тази е потенциално опасна както от гл. точка на възможен ръст на авторитарни изкушения вътре в страната, така и от гл. точка на увеличаващи се международни - регионални предизвикателства, които трябва да бъдат смислено управлявани от позициите на българския национален интерес. Би било добре максимален брой избиратели да осъзнаят тези процеси и да направят максимално информиран избор, вместо да увеличават относителния дял на циркаджиите и клоуните в българската политика.

* Заглавието е на ФАКТИ


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    22 22 Отговор
    И физическа и политическа, две в едно комбинация..

    Коментиран от #55

  • 2 СЕТ666

    47 30 Отговор
    Импотентността е тотална в тази партия и водача й.
  • 3 даниела митова

    32 12 Отговор
    Да, така е.А ти / огнянчо / си в Перманентна Такава.
  • 4 Абдул от Кабул

    10 12 Отговор
    От Козляк размотават Ганьовците, вместо да сложат на Херо брат й като временен гобернатор на територията.
  • 5 БОЗА

    33 3 Отговор
    Оглушителен вой от всички хелминти...гали ушите ми... ;-)))))
  • 6 Гост

    37 10 Отговор
    Огнян и той е политически независим, голям вой надават всички. Като е толкова импотентен защо надавате такъв вой? Нали няма от какво да ви е страх - на следващите избори ИТН са аут, нали така? Страха е голямо шубе калинки драги
  • 7 Истината лъсна наяве

    30 24 Отговор
    Слави е силен само в студиото на 7/8 където е свикнал никой да не го прекъсва и всичко да му е написано на готово иначе една дума не може да обели на кръст

    Коментиран от #25

  • 8 Това е

    30 22 Отговор
    Доказателство, че Слави не искаше да става премиер! Слави искаше и иска опозиция! Той не очакваше тези гласове и по един начин излъга избирателите си, които са му гласували доверие! Какво да е очаквал, да спечели сам над 50 процента ли? Естествено, че трябваше да търси коалиция, но пак не му харесва! Е избирателите гласуваха явно по грешка! Нищо! Не е за първи път!
  • 9 Пинчев

    3 9 Отговор
    Облиза цедПката на олупи!
    Не схващаш идеята, Христо Иванов става премиер!
    Третия мандат го дават ма тях!
    Баце не г8 подкрепя!
    И по този начин губи София напълно( без факултето) на следващите избори!
    Напиши.
  • 10 123

    32 12 Отговор
    При положение, че оправи ГЕРП с 200, май импотентност не е точната дума.
  • 11 Гост

    31 8 Отговор
    Абе много искате коментаторите на статуквото Трифонов да управлява с ДПС и цоциалистите!? Не реазбирате ли, че избирателите му точно това НЕ искат!?
  • 12 12345

    31 19 Отговор
    Щом всички гербаджийски подлоги вият и редът, значи Слави е на прам път.

    Коментиран от #17

  • 13 Българка

    21 15 Отговор
    Според мен Слави Трифонов трябва от трибуната на НС да даде отговорите на всички въпроси, да аргументира решението си. Това, че се показва само по собствената си 7/8 ТВ не е достатъчно. Аз, а и много мои близки и познати не гледаме тоя канал. Ако ИТН се определя като партия на протест да използват за изявления и други медии, освен своята. Така ще бъдат разбрани и от избирателите на другите протестни партии и ще затворят устата на гробарите и слугите им.

    Коментиран от #41, #61

  • 14 Вълко Червенков

    18 23 Отговор
    Славуца Трифунджийска е дърта комунистка,която го играе патерица на пРезидента Румен.Учиндолският Селяк е алчен,но за сметка на това продажен.Лумпените които гласуваха за него,едва ли са си представяли такова развитие на ситуацията,след всичките "концерти","референдуми" и цялата патардия по собствената му телевизия.
  • 15 Gowo

    7 6 Отговор
    Когато ДПС се почувстват притиснати тогава ще има изненада.Някой ако си въобразява че три месеца ще ги разследваш и след това ще гласуват за тебе жестоко се е излъгал
  • 16 еееее

    22 6 Отговор
    Голям страх бе, хвърчат кюлчета явно!!
  • 17 Аха

    8 12 Отговор

    До коментар #12 от "12345":

    На прав ли? Тези които гласуваха за него, може да не гласуват, следващия път и така ГЕРБ може да хванат повече проценти другия път!
  • 18 Чичо Венци

    23 20 Отговор
    За Слави ще гласувам на Парламентарните пак, за Радев на Президентските
  • 19 Мошев

    18 21 Отговор
    Трифонов е гола вода, но за себе си е добре. Залъга народа като царя, играе с мафията, взе си пая, сега герберастите ще се върнат още по-силни, ще продължат да безчинстват, Трифонов се изплю в лицето на народа. Мошеник! Не гледайте кабеларката му! Бойкот!
  • 20 ПОСЛАНИЕ-АПЕЛ КЪМ СЛАВИ ТРИФОНОВ...ХХХ

    11 8 Отговор
    СЛАВИ, НАРОДА ТИ ГЛАСУВА КОЛОСАЛНО ДОВЕРИЕ!!! НО ТИ СЛАВИ, С ТАЗИ ПОДКРЕПА ,КОЯТО СИ ЗАЯВИЛ КЪМ ГОВЕДАРОКРАВАРСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ, КОИТО УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ!!!...МНОООГО СИ СЕ ОБЪРКАЛ, СЛАВИ!!! МНОООГО СИ ЗАБЛУДЕН!!! АКО, ПРОДЪЛЖИШ ПО ТОЗИ НАЧИН, СЛАВИ, ЩЕ ОТИДЕШ, ТАМ КЪДЕТО СА НФСБ И АТАКА!!! НЕ ПРЕДАВАЙ ВОЛЯТА НА НАРОДА, СЛАВИ!!! АЗ СЪЩО ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ!!! НЕ НИ ПРЕДАВАЙ!...БЪДИ ДОБЛЕСТЕН БЪЛГАРИН БРАНЕЩ БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАБИТЕЛИТЕ!!! ВЕДНЪЖ ТЕ ЧУХ ДА ОБЯСНЯВАШ В ШОУТО ТИ, КАК СИ СЕ ВЪЗХИЩАВАЛ НА ЯПОНЦИТЕ ЗА ТЯХНАТА ПРЕДАНОСТ, ДОБЛЕСТ И ЧЕСТ КЪМ РОДИНАТА И НАРОДА ИМ.....И СИ КАЗАХ, ЧЕ ЧОВЕК, КОЙТО ЧУВСТВА И ТОЙ ТОВА, ТРЯБВА ДА Е ЧИТАВ БЪЛГАРИН!!! НЕ НИ ПРЕДАВАЙ СЛАВИ И НЕ СЛУГУВАЙ НА ГОВЕДАРИТЕ, КОИТО САМО ОГРАБВАТ КОЛОСАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ЗЛАТО И КАПИТАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!
  • 21 mazen

    28 6 Отговор
    Всички платени гъзоблизачи, тролове и наколенчици около ГРЕБ, днес вият на умрело.
    Що така? Нали Слави е шубето, а те не са...
  • 22 ХХХ

    21 7 Отговор
    ХАРЕСВА МИ ПОЗИЦИЯТА НА СЛАВИ!!! ТЯ Е ДОБРА И ДОСТОЙНА!!! АБСОЛЮТНО ВЯРНО Е ,ЧЕ ДПС И БСП ДРАПАТ ДА ПРЕДЛАГАТ ПОДКРЕПАТА СИ НА "ИМА ТАКЪВ НАРОД", САМО ЗА ДА ОТЪРВАТ КОЖАТА!!!
  • 23 1968

    9 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Слави Трифонов показа политическа импотентност, след като показа и истинска такава.
  • 24 069

    20 3 Отговор
    Заради такива платени баш анализатори сме на това дередже. Вадещи само негативи и подреждащи ги като нескопосано подредена витрина на преден план. Смазващ психо натиск към ИТН да правят зад гърба на народа съмнителни коалиции. Дано издържат на този натиск. Проблемът е, че тумор се отстранява със скалпел, с козметични операции не става. Десетки години сме се разпадали и боледували, ще издържим още три месеца, хайде сега.
  • 25 Gowo

    8 9 Отговор

    До коментар #7 от "Истината лъсна наяве":

    Слави не е от тези които искат да се жертва.Студиото и смешките да му по скъпи.С не може да се раздели с това.
  • 26 element 05

    25 9 Отговор
    Щом герберите квичат значи Слави е ударил десетката. И започна да герберската смрад - като се развоня та цяла неделя.Мачкай Слави!!!! Долу герб!!!!
  • 27 Перо

    19 4 Отговор
    Соросоидно-мутренска креатура! Браво на Трифонов! Толупът няма да прескочи бариерста при служебно правителство,неутрализиращо мутренските,мафиотски приоми за купуване на гласове. Сбогом на толупа!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Гост

    0 0 Отговор
    И не само политическа...
  • 31 Добре

    3 10 Отговор
    Като нема кабинет, Боко ще управлява още 4 години! Нищо, че другите са спечелели!
  • 32 Фацебоке

    6 1 Отговор
    ББ: Севдooo, виж във фейса Минчев. Чакам го от сабалям да изтипоса оня дългия...
  • 33 Centurion

    12 4 Отговор
    Да,да, импотентност,ама другият път.Много хитър ход.Сега Президента ще ги оправи.
  • 34 АнтиЧалгар

    8 9 Отговор
    Ти ко си очаквал бе, Учиндола е един Клоун, Баламосващ хората за Пари !!!

    Коментиран от #36

  • 35 дфу

    2 7 Отговор
    Не знам за вас, но за мен Слави и проекта ИТН е чисто и просто средство за потушаване на недоволството. Ще продължат сегашния курс със привидна загриженост за народните проблеми и противонародни действия.
  • 36 ХАНА

    2 6 Отговор

    До коментар #34 от "АнтиЧалгар":

    АМИ ТОЙ И КАТО МЪЖ СИ Е ИМПОТЕНТЕН, ЩОМ НЯМА ЖЕНА И ДЕЦА!!!!! НАЛ ТЪЙ РАЗБОЙКО И ТИ СИ ОТ ТАЯ ИМПОТЕНТНА ПАРТИЯ ГЕРБ. ЖЕНОМРАЗЦИ ДОЛНИ.
  • 37 ГЕРБ

    2 5 Отговор
    Той не само политически е импотентен
  • 38 ИВО СИРОМАХОВ

    3 6 Отговор
    КАЗВАХ МУ НА НАШИЯ ВОЖД, ЧЕ ТАКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ. ЧЕ ТАКА ЩЕ НИ НАРЕКАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИМПОТЕНТНИ. И ЕТО ТОВА СЕ ДОКАЗА. А ТОЙ МИ КАЗА: " НИЩО НОВО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. А ПО- ДОБРЕ ЛИ Е ДА НИ РАЗКРИЯТ, ЧЕ СМЕ И ПОЛОВО ИМПОТЕНТНИ"?
  • 39 Николай Бареков

    1 6 Отговор
    Слави да се обади .........ще покажа някой друг пиниз .
  • 40 Jacques Yves Moineau

    6 3 Отговор
    Айде още един бойколизец.
  • 41 А бе

    1 7 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Птица перната,на всяка статия ли ще плещиш простотии.
  • 42 макробиолог

    3 5 Отговор
    Честно,честно...колко да е честно?...мълчанието на агнетата беше прекъснано за да върнат топката на мафията....ха честито,следват служ пр-во без никви възможности без нужните законови промени,нови избори с петриотите +марешки вътре,бойку 4,после 5 и т.н.....а червената кобила не я мисли,сега са на минимума,лятото бабичкити ше се размърдат и бсп пак ще са втори и кво?...чалга в шоуто=чалга в политиката..ай лека ношТ..
  • 43 324

    8 1 Отговор
    Боже, боже а тулупа "политическа" потентност? Надат, се Надат соросоидите, тъпоумника да се задържи още на власт, затова още лижат ли лижат. Отврат!
  • 44 Деймос

    6 1 Отговор
    Този дебел ...зад, да спре да ме информира Тридесет години с три изречения , Русия ,Путин Комунизъм ...и разбира се ЦЕННОСТИТЕ . За тази МУТРА ,ценно е два милиона да са слуги навън ...,и тук да живеем с рекетьори !! Да се махат в Сицилия ..
  • 45 фен на сидеров

    2 6 Отговор
    преди това показа и физическа импотентност ! въпреки това успя да излъже половин милион наивници.....
  • 46 222

    10 0 Отговор
    Най-големия и ненадминат политически циркаджия на всички времена в България и Европа е настоящия министър председател, г-н Бойко Методиев Борисов. Дайте Му възможност на този самороден талант за още мандати бе хора, гарантирано ще предложи още по-голям цирк. Ще ни такова дори с 300.

    Коментиран от #49

  • 47 сноу

    4 6 Отговор
    Абе хора ,абе човеци ,абе граждани ,селяни и т.н. Как си го представяте тоя учиндолец министър, па камо ли и председател...Що за нелепа идея да гласуваш за един твърде болен и самотен човек, дето е сърдит сутрин на себе си а през останалото време на всички.Съгласен съм че повечето гласове бяха по-скоро против Гояка, ама толкова ли е издухана тая държава че не може един свестен българин да я поведе..На тоя в главата са му само стари вицове и дъртофелско мрънкотене а юнаците край него надути пуяци...
  • 48 ####

    0 3 Отговор
    Референдум - 2.5 милиона
    Парламент - ядец
    Протест - столове
    Закана - Партия
    Няма такава държава (НТД) - КС
    Има такъв народ(ИТН)  - ОК
    Избори - мълчание
    Парламент ( вече наш) -  What the f*ck is going on?
    Журналисти - крайници
    Депутати - 10000
    Мандат - Шах и .?
    И така нататък - ИТН (Има такива наивници)
  • 49 Прост избирател

    5 1 Отговор

    До коментар #46 от "222":

    Слави никога няма да предложи правителство, защото ГЕРБ и ДПС ще го подкрепят и тогава шоуто ще е пълно!!!

    Коментиран от #54, #57

  • 50 123

    5 1 Отговор
    Айде още едно мекотело се изходи немат краи гадатели те в бг
  • 51 Иван

    8 0 Отговор
    Минчев, който ти е дал доплома за политолог, явно доста се е заблудил. Много посредствен коментар. Трифонов не може да състави каквото и да е правителство с 51 депутати. Ако влезне в коалиция с някоя от другите парти, рискува на следващи избори изобщо да не влезне в парламента. Когато има възможност ще управлява той или пък някой друг, но с беспринципни хора и политики докараме Българина до най бедния в цяла Европа. Кое тук не ти е ясно?
  • 52 ттт

    6 0 Отговор
    Едно запомнете от мен - щом Биби предлагаше да даде депутати, само и само да има редовно правителство, значи такова не ни трябва. Служебното ще унищожи Простата Банкянска П.
  • 53 дофтор

    2 0 Отговор
    минчев,направи си липосукцияна корема,че да може да си видиш оная работа!
  • 54 Си ган

    2 5 Отговор

    До коментар #49 от "Прост избирател":

    Ами така е в политиката, иначе е лесно от креслото в шоуто да си четем листчетата и да плюем...
  • 55 Дедо Помнещия

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Колкото и дебеличък да е Огито,в случая е абсолютно прав!!
  • 56 Айде пак

    6 0 Отговор
    Хахах, ей Огче, искаш Слави да влезе в капана ама нема да стане, ся тия дето са се охарчили не искат нови избори, нали? Герберски поданик си ти!

    Коментиран от #58

  • 57 Политолог

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "Прост избирател":

    И какво от това,че ще го подкрепят?? Що не кажеш бе тиквеник?? Ами нали всичко в България е едно шоу?? Малина народа му трябват пасти и зрелище?? Пасти-има!! Зрелище-също!! Айде бегай!!
  • 58 Мъка мъка

    3 0 Отговор

    До коментар #56 от "Айде пак":

    Реализирал се комунист, работил като преподавател по научен комунизъм. Не е политолог! Общо взето - платен!
  • 59 Няма време

    2 0 Отговор
    Българския народ е тотално разделен вследствие на мощно облъчване с дезинформация, фалшиви новини, свободни съчинения, опорни точки, най-долнопробна пропаганда и всякакви измишльотини и лъжи. За целата са впрегати медии, политолози, социолози, социални антрополози и какви ли не още -лози. Всички си говорят това, за което им плащат, като плащащите са много и всички преледват своите си интереси, които по правило не съвпадат с тези на народа.
    Сега е момента честни, отговорни и авторитетни хора да излязат пред народа и да кажат истината за прехода. Коя партия и кои хора какво и как са правили, как всичко това се е отразило и се отразява и днес на държавата и хората. Кой кой е в днешната политика и как е стигнал до тук. Да кажат с факти истината за връзките на днешните политици с олигарси, кръгове от фирми и т.н. Нека хората да знаят кой какво е правил, преди да му повярват на обещанията и сладките приказки. Нека лъжливите политици, тези използващи политиката за лични и тясно-партийни цели, неморалните, обслужвалите и обслужващи престъпници и олигарси да бъдат посочени. Всички тези, които претендират, че милеят за бъдещето на България и доброто на хората, са длъжни да го кажат.
    Има много такива, които плюят силните на деня, така, че и дума не може да става за страх. Страх няма, има обслужване на нечии интереси - политически, олигархични, корпоративни и т.н. И грижа да не се изгуби топлото местенце. Така, че всички тези да не се правят на много честни и принц
  • 60 Marinov

    1 0 Отговор
    Клюкарете и Кокошарете почват да Мъдруват!
  • 61 Тъй ли?

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Амчи гледай тогава само БНТ,БТВ,Нова ТВ,БГ он Еър,се Прасчови телевизии.Аз пък тия съм ги отписал и гледам 7/8,ЕК,ТВ1.Тъй че,абонирай се за 7/8 и ги гледай.Ако имаше начин щях да поискам от оператора да ми разкара първоупименатите телевизии,за да не плащам за 7/8,ама оператора ми отговори,че няма как тъй като това си е част от мафиотската схема и той трябва да се съобразява с нея иначе е аут от пазара!

    Коментиран от #62

  • 62 КуКу Къш

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Тъй ли?":

    Всеки си избира кой да го лъже!
  • 63 анонимин

    0 0 Отговор
    Един "Импотентен" уважи тиквата и мафията!Респект!!!
  • 64 БЕЗПЛАТНО 78

    1 0 Отговор
    ТЕЛЕВИЗИЯТА НА СЛАВИ КОГА ЩЕ СТАНЕ БЕЗПЛАТНА ЗА НАРОДА .........................................КОГА ? ТАКА НЕ МОЖЕ !
  • 65 ДОЛУ ГЕРБ

    1 0 Отговор
    ИСТИНСКИ ИМПОТЕНТЕН НЯМА НУЖДА ДА КВАЛИФИЦИРА ДРУГИТЕ КАТО ИМПОТЕНТНИ !
  • 66 ЕТО ГИ

    0 0 Отговор
    ЕТО ГИ ДВАМАТА ПРДАТЕЛИ ЗАЕДНО .... https://fakti.bg/mnenia/574860-opasnostta-za-koato-govorat-chengetata-na-ds-ot-vmro-ne-sashtestvuva
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове