Last news in Fakti

27 Април, 2021 12:15 3 871 63

Мая Манолова: Ако Нинова предложи кабинет, няма да получи подкрепа

  • мая манолова-
  • корнелия нинова-
  • бсп

Сигурна съм, че при едни избори, които ще бъдат организирани от служебен кабинет, няма да бъдат откраднати част от гласовете на демократичните субекти, посочи тя

Мая Манолова: Ако Нинова предложи кабинет, няма да получи подкрепа - 1
Снимка: БГНЕС

Ако Корнелия Нинова внесе кабинет в парламента, тя няма да получи подкрепа. Това каза председателят на ПГ на "Изправи се! Мутри вън" Мая Манолова пред Нова телевизия.

„Ако Корнелия Нинова внесе кабинет в парламента, тя няма да получи подкрепа нито от партията на Слави Трифонов, нито от „Изправи се! Мутри вън!“, нито от „Демократична България". Ние сме изпратени в парламента от гражданите, които бяха по площадите. Ние не сме изпратени, за да подкрепяме кабинет заедно с ГЕРБ или ДПС. Това е разделителна линия, която няма да преминем“, каза още Манолова.

По темата за заявката на Слави Трифонов, че ще върнат мандата, Манолова посочи: „Това е негово решение на г-н Трифонов. Той каза ясно собствените си аргументи. Той говори, че е невъзможно дългосрочно управление. Ако питате мен, имаше място за разговори за кабинет с ясно поставени цели и кратък хоризонт. България е в тежка социално-икономическа криза и има теми, които очакват спешно и незабавно решение“, посочи Манолова.

Сигурна съм, че при едни избори, които ще бъдат организирани от служебен кабинет, няма да бъдат откраднати част от гласовете на демократичните субекти. Промените в Изборния кодекс ограничават възможностите за манипулации и дават възможност на сънародниците ни зад граница да гласуват. Предлагаме електронно гласуване сега и веднага. Ако това е невъзможно - пощенско гласуване“, заяви тя.

„За мен е важно партиите и политиците да спрат да се занимават с получаването на папки с мандат и връщането им, да спрат да се занимават с партийни интриги. Хората имат нужда е решаване на техните проблеми. Настояваме проблемите на хората да влязат в парламента“, заяви Манолова.

Ролята на Антоанета Стефанова е сведена до това да вземе мандата и да го върне, това можеше да направи някои от сценаристите на Слави, смята тя.

Манолова определи и като внушение твърдението, че при липса на ограничение за секциите, ДПС печели най-много.

"Затова предлагаме електронно гласуване, сега и веднага, с безплатен електронен подпис. Ако е невъзможно – гласуване по пощата", каза тя .

"Призовавам Борисов да спре да се занимава с квалификации на един или друг политик, или да го прави, но да работи и да вкара Плана за възстановяване и развитие в Брюксел, да направи актуализация на бюджета.

Манолова се закани за парламентарно решение, което да принуди лидера на ГЕРБ да го стори.

Тя каза, че не вярва Конституционният съд да обяви мораториума върху решенията на третото правителство на Бойко Борисов за противоконституционен - защото имал срок, до сформиране на ново правителство, независимо дали редовно или служебно.

Манолова отсече, че не било натиск да ходи със свои колеги да търси документи от "Булгартрансгаз", специално за "Турски поток". Открихме анекс, според който върху неразплатената част от договора да се начисляват лихви от 4,1% - т.е. натоварване с 280 млн. на българските граждани, възмути се Манолова. Тя поиска и изслушване на председателя на КЕВР заради цените за парното и тока.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    30 12 Отговор
    ПЪТНИКО СВИДЕН,ПЪТНИКО ДЪРТ.....ХЪХЪХЪ....

    Коментиран от #30, #47, #61

  • 2 ТаУмВзе

    21 14 Отговор
    Кокошката мая ли? Шиши вече го преплеска СПЕЦНАЗ. Или да ти го нарисувам ма. Пешките падат с доминото. А КОЗЯК?

    Коментиран от #29, #56

  • 3 ЦУЗАМЕН

    33 15 Отговор
    ААА С НИНОВА - МОЖЕ. ЩО ТА Е СТРАХ МА МАЙЧЕ? ВЕДНЪЖ ТЕ ИЗГОНИ И ПОМНИШ ОЩЕ.

    Коментиран от #27, #33, #37

  • 4 Всеядна

    50 14 Отговор
    Ама за кандидат-кметица баше всеядна зя гласове от БСП,..ааа! Dейба и жендърката.

    Коментиран от #52

  • 5 Светослав

    30 14 Отговор
    Върви на улицата, където ти е мястото

    Коментиран от #40

  • 6 GTRr

    31 10 Отговор
    Я кажете кои партии обслужват задкулисието:
    Цветан Василев / около 2 милиарда /,
    Баневи / около 140 милиона/,
    Прокопиев / около 200 млн.лв./,
    Арабаджиеви /около 350 милиона лв./,
    Миньо Стайков / около 130 млн. лв./,
    Васил Божков

    Коментиран от #49

  • 7 Някой си

    39 20 Отговор
    Да но Мая свободно си ходи по улиците и отговаря на журналистически въпроси......
    Същото важи и за Хаджигенов, Дончева и Бабикян....
    Колко политици могат да се похвалят със същото?

    Коментиран от #62

  • 8 хаха

    32 34 Отговор
    Тази кукумявка Манолова е за сливенския затвор, а не спира да раздава правосъдие.
  • 9 юрист

    23 15 Отговор
    ''...Публикувано във факти.бг: Мая Манолова: Ако Нинова предложи кабинет, няма да получи подкрепа...'' ЛЪЖЕШ мая- ти си готова на абсолютно ВСИЧКО, за да се докопаш до властта и да я прилагаш върху други хора, като умишлено ги унижаваш. И се отпишете с дончевата от САК, че много мирише от вас- мирише на стари развалени политически запъртъци...Интересно- ако стане така, че ЗАдв. се промени в посока тотална забрана на адвокатите за участие в политически партии и/или техните ръководни органи, откъде ще се отпишеш - от САК или от ръководството на ''партията'' ти;D Трябва да бъдеш изправена пред такъв избор, за да се разбере кое ти е по-скъпо, но като се има предвид, че съществуват сериозни съмнения дали изобщо си правоспособен юрист, мисля, че ще избереш членството си в САК- защото за политик не се иска да имаш специализирано висше образование, но за да си адвокат, се иска да си правоспособен юрист...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Behemoth

    9 8 Отговор
    Б.аси гледахте ли мача ЦСКА Левски...Бойко Борисов че.дер.ас ....чед.ера.с....хахйа

    Коментиран от #46

  • 14 познатаПрактика

    19 4 Отговор
    Моите адмирации Мая , но генезисът ви с Нинова не е много различен . Не залагай на амнезия и не се прилепяй толкоз плътно до протестиращите хора , без партийни пристрастия , но с човешки желания.
  • 15 Кучето Борко

    16 8 Отговор
    Налято Герберастията ще е на почивка по чужбина. Едни избори през лятото ще закопаят Хунтата. Ковида другия месец умира!

    Коментиран от #20

  • 16 МУТРИ ВЪТРЕ

    17 18 Отговор
    Галева ще гледа парламента през крив макарон, Слави им скри топката на тея и ДеБъ- Костов- Маджо
  • 17 NikNay

    18 3 Отговор
    Понякога е по-дпбре да се премълчи - неказвай хоп преди да си скочил ...
  • 18 Така e

    10 17 Отговор
    Казаното от Мая е вярно и затова Радев ще връчи третия мандат на Изправи се, мутри вън.
    Ще има правителство, което да подмени назначенията на Герб, за да има честни избори.
    Служебно правителство може подмени само тапетите на кабинетите.
  • 19 цербер

    10 4 Отговор
    председателката на ПГ на "Изправи се! Мутри вън" Мая Манолова
  • 20 юрист

    8 3 Отговор

    До коментар #15 от "Кучето Борко":

    ''...Публикувано във факти.бг: Ковида другия месец умира!...'' Mдааа- това славиту ли ви го нашепна, защото той вчера друго каза за ковид- ''.... Сега е още по-зле, но мисля, че нещата са по-добре....'' Не се наемам да тълкувам каква величава мисла е искал да изрази с тези две противоречиви изказвания, сглобени в едно изречение, но мисля, че човекът не е бил с ясно съзнание, когато ги е произнесъл, и вината за това носи '' несъществуващата'' болест ковид....
  • 21 да бе ,

    10 0 Отговор
    Щото другите са изпратени в парламента с колети ...
  • 22 дано не

    11 5 Отговор
    получи, че ГЕРБ се канят да я подкрепят. Бранят си статуквото със зъби и нокти!
  • 23 Чавката Мая

    11 2 Отговор
    явно няма финансова култура. Ако имаш сключен договор и не го разплатиш в срок за свършена работа,естествено дължиш лихви.Така че, от тази трънка заек няма да изскочи. Само си прави реклама.

    Коментиран от #32

  • 24 Валери

    10 2 Отговор
    Сестра Галева да се скрие, че бълват змии и гущери от устата.
  • 25 Нищо лично

    14 2 Отговор
    Ама ти предложи Пеевски за шеф на ДАНС и се помоли на Борисов да те направи омбудсман и те снимаха при Божков пък после мутри вън. За кмет искаше и получи поткрепата на БСП, а сега няма да ги подкрепиш. Нищо лично, но за мен ти си пример за най лошото в политиката. Друга тема е какво е БСП и защо българите изпуснаха момента да забранят тази партия и как ти изгря точно там и съумя освен всичко друго и мъж да си откраднеш. Как помежду другото е другата другарка с поправката на законите за Ванко 1? Тя мутрите ще ги изкара ли или двете ще предложите Пеевски или Божков за президент има няма до 5 години като гледам как мените партиите и манталитета си само и само да сте на държавната суфра.
  • 26 пчеличката мая

    9 0 Отговор
    Ей това дживотно политикът си е ........ , следва една много солена попържня , ама много , докопа се и веднага почва да употребява , манипулира и злепоставя , кой къде свари. Истинската ви поставена задача беше една единствена , да разкарате Тулупа и да подготвите явяването му пред съд , на всяка цена , с всякакви компромиси без различия и пр..
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 БиБи Кинг

    3 1 Отговор
    Некой требе да однесе мазната опашка! Ако ли не Бацо па че ви кунди пет петелетки! Шо Бацо е най опитен у Бойковина с менежмента на кофтиа аборигенен матреал дее! Кой ми не верва па да гласува загубилете се у дома и да чака од ониа свет писмо!
  • 29 Манолова

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    си вярва, че е изпратена в парламента от гражданите. Това е първата й заблуда. Да й припомним: в първите дни на протестите гражданите гневно я гонеха от площад „Независимост“.

    Но влизайки под кожата на Бабикян, Хаджигенов и Минеков, Мая се прилепи към протеста, на който до последния момент бе чуждо тяло. И Корнелия Нинова бе на площада, но в нито един момент нито един протестиращ не изрече и дума срещу нея.

    Манолова или е с къса памет, или манипулира фактите по свой образ и подобие. На масовите софийски протести имаше три водещи лозунга: „Долу Борисов“, „Долу ГЕРБ“, „Долу Гешев“…

    В нито един момент, от първия до последния ден на протестите, нито се появи, нито се чу лозунгът „Долу БСП“. Защото в „Триъгълника на властта“ (правителство, президентство, парламент) поне половината от хората бяха близки до БСП, което бе видимо за всички.
  • 30 Протестер

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "дедо Герчо":

    „Отровното трио“ десетки пъти даваше интервюта на репортерите на единствената телевизия, която ги отразяваше. Телевизията на Слави Трифонов не само отсъстваше от площада в първите седмици, самият Трифонов не се появи нито веднъж сред гражданите.

    По това време Мая дори не смееше да се доближи до „Отровното трио“. Просто присъствието й до Бабикян, Хаджигенов и Минеков бе токсично за тях.

    А и как да застанат до политик, който публично твърди (със странна самоирония го говори и днес), че е предложила Пеевски за шеф на ДАНС?

    Как да я припознаят като протестър, след като без срам и свян измина пътя от разобличител на гербаджийската афера „Костинброд“ до омбудсман на … ГЕРБ?

    Коментиран от #31

  • 31 Факт

    10 1 Отговор

    До коментар #30 от "Протестер":

    „Отровното трио“ са убедени десни политици. Но дори и те не атакуват с такава злост БСП и Корнелия Нинова, както го прави бившият член на БСП Мая Манолова.

    Хаджигенов дори на два пъти обяви, че с БСП трябва да се говори и преговаря. Иначе как се демонтира мафиотски модел, граден в продължение на 11 години!

    А само преди две години Манолова охотно прие подкрепата на БСП за кметския вот в София. Нещо повече – за да й помогне в битката срещу ГЕРБ, БСП не издигна свой кандидат за кмет на София.

    От днес полемиката на Манолова с БСП ескалира във война, демаскираща образа й на последователен борец срещу статуквото. След като предпочита политическата реанимация на Борисов на извънредни избори, но не и съюз с БСП за демонтаж на модела „ГЕРБ“, Манолова е част от това статукво.

    Днешното изявление на Мая Манолова срещу Корнелия Нинова е от името на Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Слави Трифонов и Христо Иванов. Или поне така изглежда.

    Коментиран от #38

  • 32 юрист

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "Чавката Мая":

    ''....Публикувано във факти.бг: "Затова предлагаме електронно гласуване, сега и веднага, с безплатен електронен подпис....'' А КЕП какво ще го правим или не си запозната с ЕС регламента, в който ясно е описано какво е КЕП и какво значение има документ, подписан с КЕП... ИЗЧЕЗВАЙ ОТ САК, недоучено същество- НЕ ПОЗНАВАШ СЪДЪРЖАНИЕТО ДОРИ НА 1/10 ОТ ЕС РЕГЛАМЕНТИ, които по принцип ТРЯБВА да знаеш и си длъжна да прилагаш, за да практикуваш като български адвокат..Смотана политическа калинка- СПРИ ДА СРАМИШ АДВОКАТУРАТА.
  • 33 Тя прекрасно

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "ЦУЗАМЕН":

    знае,че ако Нинова внесе проекто кабинет,Мая и нейните дружки от кръга на станишев,гергов,добрев и останалите около тях кирки ще изядат голямото бръмбало,сигурен съм че тя единствена от тяхната група няма да гласува за проекто кабинета,ще я изолират и така ще лъсне голия и отзадник.А,колкото и странно да е БСП се държи най последователно и най адекватно и май те са и последната надежда и на Президента и на обикновените,но гневни българи за разграждането на олигархично мутренския модел на борисов.
  • 34 хдфх

    8 1 Отговор
    аз казвам че нинова ще направи кабинет,а ти мая си збогом!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Стела

    5 1 Отговор
    Поздрави от господин Божков от красивия Дубай! Под прекрасна палма и пред комплекса "Арена Булевард " където живее в момента! А след скорошните избори когато ще е бъдещия премиер ще ни покани и в "Бояна"

  • 37 Петев

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЦУЗАМЕН":

    В случай, че самата Мая все пак получи мандат (било то от Радев, било то от Wellа, па било то дори и от Ким Чен Ун), тя трябва да направи кабинет! И да бъде подкрепена. Мая просто е длъжна най-накрая да състави този свой, толкова дългоочакван, дерматологичен кабинет. И forever да престане да се занимава с политика.

    Дълбоко вярвам, че тази нейна смелост ще бъде правилно оценена и масово подкрепена от всички нива на дерматологичната общност. Убеден съм още, че в този кабинет всички взаимно ще се подкрепят, а между стените му взаимно ще си търкат петите изявени публични фигури, като Цвета Караянчева (Кърджали), Цецка Цачева (Плевен), Мария Капон (Пловдив) Десислава Атанасова (Дулово), Тома Биков (София).

    Така че, спокойно, уважаеми зрители – химически пилинг и филъри винаги ще има. Няма как – бизнесът не търпи празни кутии от крем. Защото, помислете, драги хора, какво е Мая? Просто един богат на цветове противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, крем, който незабавно изглажда и възстановява сгърчената от напрегнато мислене мозъчна текстура.

    Затова. Мая заслужава своя кабинет. И своите растителни масла. В подкрепа.
  • 38 Пази Боже

    13 1 Отговор

    До коментар #31 от "Факт":

    сляпо да прогледне. Тая руса „красавица“ ако не беше БСП щеше да бъде световно неизвестна кюстендилска адвокатка. Срамота е да плюеш по партията благодарение на която си стигнала до тук. Може би и други са помагали за кариерното и развитие и сега им се отблагодарява. Никой не обича ренегатите.
  • 39 Начо

    8 0 Отговор
    Чалгата я свърши,, като кучето на нивата,,
    Сега,ред е на БСП.Ще бъде обида ако не получи мандат за правителство.
  • 40 Робин Уйлямс

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Светослав":

    Ако жените управляваха света нямаше да има войни, а само напрегнати разговори на всеки двадесет и осем дни.
  • 41 тита

    3 9 Отговор
    Тя е права и освен това единствена прави нещо , различно от размотаване в Парламента.
  • 42 цдзф д

    13 2 Отговор
    Манолова, точно БСП бяха част от протестите като излъчваха всичко с телевизията си. Даваха ви какво правите и ви правеха реклама без която сега едва ли щеше да си в парламента.
  • 43 В политиката

    9 1 Отговор
    Успехът е да вървиш от провал към провал, без да губиш ентусиазъм..
  • 44 .....

    10 0 Отговор
    Не подкрепяйте БСП за правителство, чакайте завръщането на патериците лятото, а аз ще ви вЕрвам как се “ борите” срещу герб.
    М.М не е ли част от статутквото?
  • 45 ами

    2 4 Отговор
    до 42 - цдзф д
    Ти наистина ли го мислиш това ? Особено като се разсърдиха и фръц...да ме няма.
  • 46 Дааааа

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Behemoth":

    И от двете агитки.
  • 47 Тая кифла

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "дедо Герчо":

    ли търчеше подир джипа на борисов?

    Коментиран от #48

  • 48 С цел да му

    7 1 Отговор

    До коментар #47 от "Тая кифла":

    "изрази благодарността" си, че я направи омбудсман и че и плати лечението в Германия.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Уйке

    10 1 Отговор
    Защо бе Майче,защо ?Нали сте от едно люпило!И ти ли стана ренегат?Нали знаеш ,че ренегатите никой не ги обича и не им се доверява!Щом един път са станали предатели това им е вече поведението завинаги!
  • 51 Морски

    11 2 Отговор
    Вече ме е яд че гласувах за ИМВ ,като я слушам тая чавка ,то първо говори ,след туй мисли .То не че съм я одобрявал ,но гласувах най вече заради Татяна Дончева .Ама за следващия път вече се замислям
  • 52 Да каже

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Всеядна":

    Мая Манолова с каква цел събра тесния си кръг от изборите в скъпарски хотел в Банско, където за лектор-консултант беше поканена и бившата началничка на кабинета на Сергей Станишев – Таня Буруджиева.
    Вярно ли е,че темата на обсъждането е дали да се прави партия и с каква насоченост да е. По сведения, организационният мотор на новата формация е Кирил Добрев и през изминалата кампания цялата организация на „Мутри вън“ е негово дело.

    Твърди се също, че той е най-близкият до Манолова още от миналата година и заедно кроят и провеждат акции с цел как да цепят от БСП.
    Според осведомени той вече наредил и евентуални министри в бъдещо правителство от квотата на Манолова, които да обслужват бизнес интересите му в търговията с горива, строителство, обществени поръчки и ВЕЦ-ве.
  • 53 Майамамама

    11 5 Отговор
    Боклук веднъж, боклук завинаги.Майо виж се в огледалото.
  • 54 Браво на Мая !

    7 2 Отговор
    На Гроб КРАЯ а и КРАВАЯ !!!
  • 55 ТАЯ ....

    7 1 Отговор
    СЕ СТЯГА ЗА НОВИ ИЗБОРИ И ПАК ИСКА ДА ВЛИЗА ВЪВ ПАРЛАМЕНТА !!! ЗАБРАВИ КАК ВЪРТЕШЕ ОЧИ НА НИНАВА ВЪВ НАЧАЛОТО НА ТОЯ ПАРЛАМЕНТ И КАЗВАШЕ ,ЧЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЗАЕДНО МНОГО УСПЕШНО И ДА РАЗГРАЖДАТЕ МОДЕЛА БОРИСОВ ???
  • 56 Верно

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Хубавото на Рая е, че не всички жени като Мая попадат там — иначе щеше да е голям Ад.
  • 57 Гадното време, гадни решения

    0 3 Отговор
    ГЕРБ ДПС и БСП забравят всички гадости казани един за друг. ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО и навират дълбоко на кучето, отзад, ИТН ДБ и ИМВ. ВОЛУНТАРИСТИЧНА МЕЧТА
  • 58 възмутен

    2 0 Отговор
    ЗАЩОТО СИ ЗЛОБНА, а НЕ ЧЕ ОБИЧАШ българите!
  • 59 ужас

    3 0 Отговор
    Манолова, на калпава ракета космоса ѝ крив. Какъвто и кодекс да приемете, каквато и виагра да приемете, резултата ще е същия или по лош за вас.
  • 60 в момента

    4 0 Отговор
    ПКП е в почивка, Майчето върши нейната работа, току виж я надминала. Душица, златна, ненагледна, долна.
  • 61 Боко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "дедо Герчо":

    Пътнико свиден , пътнико дрът
    Пак ще ме хванеш да дъртия прът!
  • 62 Чичо от село

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Някой си":

    Ами например Президента, Нинова и Вице Президента и някои на по-ниско ниво, но не и Борисов, ПКП, Гешев, Доган, Пеевски, Трифонов!!!
  • 63 Уйке

    0 0 Отговор
    Мая! Ама откога пък и ти си демократичен субект! Не че не си субект, но чак пък демократичен! Ти си амбициозна до болестно състояние, което е опасно за обществото!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове