Last news in Fakti

4 Май, 2021 07:34 6 672 64

Йончева: Да спрем да отразяваме политици, които не смятат, че дължат отговори

  • елена йончева-
  • журналистика-
  • медии-
  • евродепутат

Без свободни и смели медии всички ние лесно ще ставаме жертва на манипулации и просто участници в чужди схеми, заяви евродепутатът

Йончева: Да спрем да отразяваме политици, които не смятат, че дължат отговори - 1
Снимка: БГНЕС

"В Световния ден на свободния печат - 3 май, нека покажем, че свободният дух на медиите в България не е изчезнал. Като начало можем да отказваме да отразяваме политици, които не смятат, че дължат отговори на обществото, свеждат комуникацията до монолози от джипката и бягат от журналистическите въпроси".

Това написа в профила си във Фейсбук евродепутатът от ПЕС Елена Йончева. Ето и останалата част от изложението й:

В Европейския съюз свободата на медиите е ценност, която за съжаление в последните години е под заплаха, особено в някои от държавите от Източна Европа. България е на последно място в ЕС по този показател. Европейските институции предприемат мерки, включително обсъждат европейско законодателство, за да засилят устоите на истинската журналистика, и аз съм активна част от този процес.

Междувременно трябва да направим така, че да не позволяваме средата да се влошава. Преди дни разговарях с Павол Сзалай от „Репортери без граници“ за стъпките, които се подготвят в ЕС. Павол познава много добре ситуацията в България, но все още не може да си обясни защо журналистите у нас позволяват към тях да се отнасят с пренебрежение, а трудът им да се обезценява и да се поставя под заплаха. Всички ние имаме интерес да спрем девалвацията на медиите, тя е саморазрушителна не само за професията, но и за обществото.

Нека се замислим за труда на журналистите. Водени от интереса, любопитството и чувството за обществена мисия да бъдат в центъра на събитията и да информират обществата за същността на случващото се, да помагат за вземането на решения, които да движат държавите към по-добро развитие, да са пазители на ценностите и свободите, някои от тях плащат с живота си, други - със здравето си и с разрушени семейства, трети - с цената на съдебни битки с непосилни финансови задължения.

Бих искала да оценяваме и да уважаваме техния труд. Без свободни и смели медии всички ние лесно ще ставаме жертва на манипулации и просто участници в чужди схеми.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-после

    47 48 Отговор
    милийончева да започне да си прави самокритика, като започне от забрана на публичните си изяви.

    Следващата стъпка е - подаване оставка от европарламента.

    И, разбира се, да не е стъпила повече в България - предатели, изменници и лъжци са позор за нацията ни.

    Коментиран от #3, #10, #14, #15

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Еленче

    44 34 Отговор
    и ти дължиш отговор на въпроса откъде взе пари за заснемането на някакъв филм който никой така и не е гледал но цената му беше колкото на холивудска продукция...
  • 5 Христиенин

    44 34 Отговор
    Ех, Елена... ще те разпнат гербавите мисирки, а купените БНТ, БТВ и Нова НЯМА да те отразят! Бойко и Шиши купиха всички медии! Няма право да се говори свободно при тях е само обслужване на ГЕРБ. Както и в прокуратурата...

    Коментиран от #19

  • 6 нннн

    49 8 Отговор
    Забраната да включва и монолозите на политиците по фейсбук.Тях също журналистите не могат да питат за нищо.
  • 7 Челмето

    32 24 Отговор
    Станишевца
  • 8 Рап

    43 20 Отговор
    Правилно,но да спрем да отразяваме и теб!
  • 9 Гост

    33 22 Отговор
    За Слави Трифонов ли говориш,Милиончева?
  • 10 Тиква до Тиква

    25 29 Отговор

    До коментар #1 от "Най-после":

    Бойковците са в шок.
  • 11 После Софиянец

    19 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Забравих да кажа, едната жена бях аз. Другото нещо беше "разпопения" . Ходихме да се ръчкаме с операторите, защото никой друг не ни обръща внимание.
  • 12 спирачка

    27 15 Отговор
    И тази да се покрие
  • 13 007

    20 11 Отговор
    Aржeнтинcкият упадък започва в далечната 1946 година, когато на 24 февруари генерал Хуан Доминго Перон е избран за президент. Три години по-рано военните са извършили преврат и са свалили от власт законното правителство. След завземането на властта Перон се захваща да реформира страната, търсейки алтернативен, трети път на развитие - между капитализма и комунизма. Перон централизира профсъюзите, намесва се в икономиката и външната търговия, определя пределни цени на стоките и размера на заплатите и започва индустриализация на принципа на изолацията. Резултатът от това обаче е плачевен: още през 1949 г. Аржентина се оказва с отрицателен търговски баланс, песото е девалвирано, а страната е превърната в нещо като корпоративна структура. В същото време втората съпруга на Перон - актрисата и модел Мария Ева Дуарте, която всички наричат "Евита", и която си е спечелила името на защитница на бедните и онеправданите, се занимава активно с дарителство, което ѝ осигурява висока популярност. Нейната дейност се финансира обаче от спорни практики, сред които рекет на политически противници и успешни предприемачи. Тoвa ли e и нaшият път c нaшeтo гeнeрaлчe? Твърдe мнoгo прилики и cъвпaдeния.
  • 14 Мали,

    32 7 Отговор

    До коментар #1 от "Най-после":

    Гурото отново излезе на светло. Боркинята срещу корупцията се бори ли бори. Докато се намърда на заплата 25 000 евро. И депутатски имунитет, че нещо май трябваше да я съдят. И престана да я интересува корупцията. Сега, бившето гадже е изхвърлен от управлението на БСП. Гурото, нещо не желае да обясни КОЙ, кой беше тоя дето го изхвърли. Нинова, как кой. А как точно го изхвърли? Като даде възможност, всички членове на БСП да гласуват, кой да остане и кой да си ходи. Всички ритнаха Серго. Значи Нинова е виновна. А с него и навързаните по роднинско-връзкарска линия. Те, повечето членове, от къде да знаят кой с кой спал и т.н. Е значи и Гурото - също си отива. И сега писна. Та това интервю е вопъл и опит за спасение. Няма вече кой да я урежда, връзката умира. За това се бори Гурото, да не й пука за корупция, демокрация и разни други алабизми. Както винаги е било, интереса клати феса, май беше някакъв лаф.
  • 15 Жалка работа

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Най-после":

    Как пък един от тези Велики герои, един път, преди да посочи треската в чуждото око, един път не погледна гредата в своето. И всички кой от кой по-прав. А Гурото, не е лошо да прояви някаква форма на хигиена: след като казваш нещо, добре е да предоставиш доказателства. А не да кляпаш само хората. А за корупцията, съвсем случайно се сетих, как един министър председател, уреди с връзки Гурото да ходи да снима филм в гореща точка. Ама като го правиш ти, нормално и естествено е. Но като го прави друг и за теб няма нищо, то това вече е корупция. А после филма става собственост на този, дето е платил, ти си само изпълнител. Да, ама не. Гурото почна да си го продава филма на медии и паричките си прибра. Да не мислите че това е корупция или измама? Няма такова нещо. Когато самобогопомазалите се правят такива неща, това вече не е и не може да бъде корупция. Но виж, острова на Бойко Борисов в Гърция е друго нещо. Какво стана с тоя остров, нещо изчезна. Дали и къщата в Барселона не е поредния "остров"

    Коментиран от #23

  • 16 Последния Софиянец

    15 5 Отговор
    112 място.
  • 17 Gowo

    9 5 Отговор
    Правилно.Иначе прилича на платен репортаж.Туй не е независима журналистика.
  • 18 мръсна гад

    16 10 Отговор
    и другите от бсп избягаха в деня когато се гласуваше декларация срещу Русия а трябваше да станат и да заявят че Русия не е враг за България! Банда предатели !
  • 19 Черни облаци

    20 9 Отговор

    До коментар #5 от "Христиенин":

    надвиснаха над евродепутатката Елена Йончева. Точка 7 в програмата на правната комисия на Европарламента е искането на българската прокуратура за сваляне на имунитета на русокосата журналистка, прочута със скалъпените си разследвания. Родното обвинение поиска имунитета на низвергнатата от БСП евродепутатка заради съмнения за пране на откраднати от КТБ милиони през офшорка. Специализираната прокуратура дори е образувала дело в България за пране на пари в особено големи размери, но досега евроимунитета на бившата любимка на Станишев я пазеше от Темида. По наша информация червената евродепутатка е изпаднала в дива паника след като е видяла програмата на правната комисия, в която тя доскоро се кълнеше по време на дебатите за върховенството на закона у нас. Тя дори обмисляла временно да се укрие в Белград при своя финансов и политически покровител Цветан Василев, с когото е имала съдружие в офшорката, източила депозитите на хиляди български граждани и пенсионери. До отчаяните действия водачката на червената евролиста е стигнала заради страха си от болезнен сблъсък с Темида. Тя вероятно знае, че до този момент няма искане на национална прокуратура за сваляна на имунитет, което ЕП да не е удовлетворил. Според запознати изключение за Йончева няма да бъде направено, въпреки неистовите усилия на Станишев да спаси бившата си партньорка и лидерът на европейските социалисти вече няма да носи клеймото на единствения български евродепутат, на когото е свалян имунитета. П

    Коментиран от #21

  • 20 124

    12 23 Отговор
    Абсолютно права е! В България повечето медии са купени от аверите на бандита Борисов!
  • 21 Gowo

    10 19 Отговор

    До коментар #19 от "Черни облаци":

    Я са заппри бе.Ти вече опраска Пеевски , главния виновник за фалита на КТБ, и започна с Елена.Къде и какъв беше Бойко Методиев Борисов по времето на фалита на КТБ.Тоя , отдавна да беше си подал оставката заедно с всички отговорни.А ти си захапал една журналистка която дори няма преко участие в тоз грандиозен скандал
  • 22 Алексей Сергеев

    20 10 Отговор
    Елена, вашата приятелка и съпартиика Корнелия Нинова заведе дело и блокира банковите сметки на една журналстка и една политоложка. И продължава да реве по сто пъти на ден, че няма свобода на словото.
    Лицемерие, Елена, лицемерие
  • 23 124

    12 17 Отговор

    До коментар #15 от "Жалка работа":

    112-то място е най-голямото доказателство за липсата на медийна свобода при управлението на бандита Борисов. Вместо да не спират въпросите към него за чекмеджетата, прокуратурата и журналистите угодно мълчат. Някои се залъгват, че затворът ще му се размине, но процесът е необратим. Неодобрението към мутрата от Банкя расте непрекъснато.

    Коментиран от #30

  • 24 Станишефф

    15 6 Отговор
    отново е активирал кохортата си да вие по медиите. Идват избори и трябва пак да се стреля по съпартийците. Имената на под логите могат да се прочетат по сайтовете, където изританите от БСП гергостанишевци се готвят за бой последен. Зер, и на гробарите вече им се клати стола и трябва да се търси друг вариант - най-вече да се превземе столетницата и отново да се превърне в частна корпорация на олигарсите.
    Милийончева, като утвърден доносник и клеветник, заема призов пост в тази кохорта и със зъби и нокти се старае да заслужи сребърниците.

    Коментиран от #31

  • 25 Диктоф

    18 6 Отговор
    Тази която плюе България ежеминутно,която мисли само за пари,
    Нин.я скри в евр.парл.за да не я арестуват за пране на пари,това
    ли е нашата мата хари-ха хахаха,толкова е плоска,че съжелявам
    бълг.,които я поддържат с нейните лъжи и клевети.Това са хората
    които ще продадат бълг.за пари на базата на доностничество и
    предателство спрямо България,срамота за нея........

    Коментиран от #26

  • 26 Gowo

    9 12 Отговор

    До коментар #25 от "Диктоф":

    А защо не арестуват Бойко Методиев за пране на пари.А Елена която отразява този скандал с Къщата в Барселона.Ти да не би да си от хунтата.Те така гонят не обвинения , а обвинителя.Затова сме на последно място по свобода.Всякаква
  • 27 Сър Пичук

    19 6 Отговор
    Съгласен!
    Да спрат да я отразяват и нея, защото дължи отговори на много въпроси, свързани с пране на пари, къщи за гости, декаги гори край панчарево, апартаменти закупени на нереално ниски цени и т.н.
  • 28 Правилно

    5 2 Отговор
    Убий простака с мълчание.
  • 29 А теб

    15 4 Отговор
    крадло можем ли да те джигъркаме. Нали нямаше офшорки ко стана лъжкиньо
  • 30 Роко

    7 6 Отговор

    До коментар #23 от "124":

    Видяхме го как расте ГЕРБ е първа политическа сила на двете места където Тиквата се кандидатира убедително печели. Двете партии от протеста (ДБ и ИМВ) влезли в парламента общо имат 15% или наполовина на ГЕРБ. Идват нови избори след като показаха че не искат да управляват познай какви ще са резултатите на следващите избори (властта навсякъде е в ръцете на ГЕРБ манипулаторите на Нинова помогнали й да спечели изборите в БСП не могат да се развихрят)?

    Коментиран от #33

  • 31 Като

    9 2 Отговор

    До коментар #24 от "Станишефф":

    съвършен интригант-провокатор гейстанишев действа по традиционния йезуитски начин - тика продажниците на амбразурата и ги оставя да бъдат поредната боксова круша, за да поемат удара от възмутените българи.
    Самият той се изходи публично веднъж и като видя каква канонада от омерзените граждани го споходи вече не смее да повтори.

    Защото страхливците постъпват точно така.

    Както е казал Солон: Който плаши мнозина, от мнозина се плаши.
  • 32 Елено

    14 3 Отговор
    Лицемерка и предателка,такива никой не уважава!Отговори на въпросите към теб Елено,после задавай въпроси!
    Най много вият срещу корупцията корумпираните!
  • 33 Голем смех

    8 3 Отговор

    До коментар #30 от "Роко":

    По кухата опорка прозира задграничният пиар на гейстанишевата групировка.
    Точно Нинова била подкрепена от гробарите, точно тя, която отхвърли всички благини на ББ и никога не се продаде. Тя отказа да стане председател на парламента и отхвърли всякакви договорки с мутромафиотите.
    Но защо не си припомним целувката на Юда преди повече от десетилетие, скрепили задкулисието с ДПС от продажника станишев? Защо не си припомним как предаде партията си, как се докопа до европейски позиции и как герговската шайка през цялото управление на гробарите успешно и безметежно се обогатяваше, прилапала апетитни обществени ресурси?

    Коментиран от #51

  • 34 Българка

    7 6 Отговор
    Съществото, което почти година бяга от въпросите на журналисти, депутати и хората и се изживява като вожд, е най- отразяваното от медиите у нас. Ако Борисов беше бойкотиран от медиите, най-малко за това, че отказва да даде интервю лице- в лице, да влезе в студиата, мисля че щеше да преосмисли поне малко джипка- медиата си и Севда ТВ. АНе случайно сме вече на 112 място по свобода на медиите.
  • 35 Българин

    7 6 Отговор
    Абсолютно права е Йончева !🤔

    - У нас няма медии, а размножители на щатска антируска пропаганда и турски сапунки.

    - Пълна липса на политическа култура в България - избирателите вече дори не очакват отговори от избранниците.

    - Елена Йончева е единствената осъдила Бойко Б, докато някои от "протестните" партии са същите щатско-турски слуги, като Гешев и Борисов.

    Права е Йончева !
  • 36 ЛЕНЧЕТО СТАНИШЕВА

    8 9 Отговор
    Е НАЙ НЕБЛАГОДАРНОТО ЖИВОТНО.

    Коментиран от #38

  • 37 Лилия Карастоянова

    8 11 Отговор
    Елена Йончева е една от най добрите журналиски за всички времена в България само 7 докуметлни филма е продала на ВВС от които е спечелила достатъчно средства за да си живее спокойно отделно, разкри кражбите на ГЕРБ с охщгради и къщи в Барселона и след това я оплетоха в интриги свързсни с КТБ!

    Коментиран от #42, #53

  • 38 Кенефчо

    4 7 Отговор

    До коментар #36 от "ЛЕНЧЕТО СТАНИШЕВА":

    За кво да ви е благодарна на вас бе роби дето търпире 10 Тиквата?
  • 39 КОНТРАТА

    5 8 Отговор
    ,, Патриоти бг "докато вие шепнехте от страх да не ви чуе някой гербераст как Борисов ограбва РБ Елена Йончева смело говореше за това по ТВ и радиото правеше филми и реследваня смешници седнали оценка на Елена да дават!
  • 40 Сърп и чук

    8 5 Отговор
    Одобрявам! Да започнем с Йончева! Намести се в Брюксел и забрави за какво отиде!

    Коментиран от #41

  • 41 КОНТРАТА

    5 5 Отговор

    До коментар #40 от "Сърп и чук":

    Е ти кво очакваш да свърши в Брюксел сама, а вие да чакате тук на готово както чакахте руската армия 1877г !!! А ти кво свърши последните 10 години освен, че шепнеше?
  • 42 Сърп и чук

    6 5 Отговор

    До коментар #37 от "Лилия Карастоянова":

    Вие не загинахте ли във Великата отечествена!? Откъде се включвате, другарко?
  • 43 ФАКТ

    7 6 Отговор
    НИНОВА Я ИЗМЪКНА ОТ СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР ТЯ ОТИДЕ ПРИ ДЖЕНДЪРИТЕ И СВИНАРИТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ И СТАНА НАЙ АКТИВНИЯ ГОВНОМЕТ. НАЛАПА СЕ И СТАНА АБСЮЛЮТНА ТЪПА ФЦА.

    Коментиран от #47

  • 44 Yamaha

    5 6 Отговор
    Български простаци и неграмотници единствено журналиската в света Елена Йончева взела интервю от Саламан Радуев и Джахарт Дудаев по време на войната в Чечения полеви командири на терористите!

    Коментиран от #45, #52

  • 45 Чук и Гек

    7 6 Отговор

    До коментар #44 от "Yamaha":

    Защо да не вземе интервю от човекоядците? Като я гледам, няма какво да рискува! Както мечката стръвница, срещнала някакъв левскар в планината:
    - Кажи си последната дума, защото ще те изям!
    - Само Левски!
    - Изчезвай! Аз такива отпадъци не ям!
  • 46 Сърп и чук

    1 5 Отговор
    🕊🕊🕊 Свобода или Елена💀!
  • 47 Schmidt

    7 4 Отговор

    До коментар #43 от "ФАКТ":

    И трите, дядо попе, и трите - Курванелия Нинова, Елена Милиончева и Мая Манолова-Кюстендилсливова са за Сливенския затвор, поне за 5 години, но тогава, когато трябваше, го нямаше Гешев, а и ББ се ослушваше и оглеждаше ! Сега ще им сърбаме попарата !
  • 48 1234

    10 3 Отговор
    Йончева, ела в Хасково да се отчетеш. Чакаме те с нетърпение. Ще те запомним с кьор фишеците, които хвърли за "оградата", за "ало Банов" и др. Оказа се дим без огън.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Чук и Гек

    6 3 Отговор
    Запомнете! В основата на всички световни неуредици стои някоя Елена! Троянската война, Еленка Чаушеску, Биг Брадар, Йончева...!
  • 51 Роко

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Голем смех":

    Приятелю ти прочетели какво съм написал или просто си пишеш колкото да изкараш някоя копейка? Защото това което си написал няма нищо общо с моя коментар.
  • 52 Роко

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Yamaha":

    Я пак от кой взела интервю щото хора с такива имена няма или поне не са известни с нищо. Другото лицата които имаш предвид и носят други имена са лидери на чеченската съпротива срещу руските окупатори и водят война за национално освобождение на чеченския народ.
  • 53 Роко

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "Лилия Карастоянова":

    И се оказа че тези филми са финансирани от държавния бюджет когато любовникът й е премиер. Страхотна журналистка но нека преди да разкрива несъществуващи скандали да разкрие свойте бакии. Както е казал Исус може да хвърля камъни само този който не е съгрешиш а тази е много грешна. За къщата в Барселона още чакаме доказателства или поне тест за бащинство доказващ че Тиквоча е баща на детето на манекенката

    Коментиран от #59

  • 54 киро

    5 0 Отговор
    скрии се боклук
  • 55 Дани

    4 0 Отговор
    Безсрамница.
    Дали и какво е постигнала като журналист?
    Тарикат близо до властта, а сега евро депутат.....

    Коментиран от #60, #63

  • 56 UYU EU

    1 0 Отговор
    Митя автоматично попада в тази квалификация - не казва нищо за парите и офшорките КТБ
  • 57 Asterix

    1 0 Отговор
    Децата на активния болшевик...какво очаквахте от нея!?Цуни,цуни чевено дупе и хоп в Европарламента.

    Коментиран от #61

  • 58 безпартиен

    1 0 Отговор
    Започни със себе си!
  • 59 Gowo

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Роко":

    Брей , как ти го побра в устата този цитат от
    Библиятаа ве.Знаеш ли за какво се употребява поне Това се тълкува не по гербаджийски А така.....Тоз който осъзнава падението си.Който проси за прошка, нему трябва да простим.А не като вашия типигьоз.Той се е оплел в зависимости какви ли не.Снима се и се гордее със снимките си в злато.И този ли трябва да му простим.

    Коментиран от #62

  • 60 Gowo

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Дани":

    За Севдалина Арнаудова ли приказваш Да .Такава е .Безсрамница.Гьон сурат.Типигьоз
  • 61 Gowo

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Asterix":

    Да ...Лиляна Павлова.Такава е.Дете на активен комунист.И хоп....в ГЕРБ
  • 62 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Gowo":

    Във въпросния цитат не става дума за прошка. Къде видя да съм написал прошка? Ще се опитам да ти го обясня с думи прости та дано го схванеш. Не е редно една крадла да обвинява някого в кражба.
  • 63 Роко

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Дани":

    Как какво е постигнала? Изхарчи милиони държавна пара докато любовникът й беше на власт
  • 64 Шердан Българов

    1 0 Отговор
    Карам си днес по а.м. Тракия и настигам рокер с надпис на гърба АКО ЧЕТЕТЕ ТОВА ЗНАЧИ ЛЕНЧЕТО Е ПАДНАЛА ОТ МОТОРА! Зачудих се малко но после се сетих за Йончева става въпрос и ми стана едно хууубаво !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове