5 Май, 2021 22:54 4 789 80

Нинова: Доказа се, че "промяната" на новите партии е подмяна

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • парламент-
  • пенсии-
  • преизчисляване

Лъгаха ви преди изборите, излъгаха ви и след тях, скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци - заяви лидерът на БСП

Нинова: Доказа се, че "промяната" на новите партии е подмяна - 1
Снимка: БГНЕС

„Скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци, трябва да знаете истината за лицемерието и задкулисието. Днес в Народното събрание се гласува на първо четене нашето предложение за преизчисляване на пенсиите със завидно единодушие".

Това написа в профила си във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова.

"Поради това, че парламентът се разпуска другата седмица, предложихме да се приеме днес и на второ четене и най-накрая да получите справедливост за труда си.

И тук маските паднаха.

Има такъв народ, чийто представител е председателят на парламента, отказаха гласуването. ГЕРБ и „Демократична България“ се обявиха също против. Всичко се случи под директния натиск на ДПС. Какво се оказа: всички те са гласували „за“ на първо четене с пълното съзнание,че законът няма да мине окончателно, но за да ви лъжат, че са го подкрепили. За пореден път се видя, че ПРОМЯНАТА, така шумно декларирана от новите партии в парламента, е ПОДМЯНА, под диктовката на старите - ГЕРБ и ДПС. Лъгаха ви преди изборите, излъгаха ви и след тях. Ние продължаваме упорито, принципно и стабилно да се борим за социалната кауза", допълни Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментароръ

    66 48 Отговор
    Корнелия, Корнелия. Май дотук беше бсп.

    Коментиран от #13

  • 2 Чичо

    48 38 Отговор
    Сега Корнела ще даде от субсидията, щом я е толкова грижа
  • 3 Гоуст

    56 43 Отговор
    Корни стига популизъм. Какво дремахте 4г. в парламента та до сега не гласувахте преизчисляване на пенсиите. А и що не предложите да няма работещи пенсионери. Това е една от причините младите да напускат БГ.
  • 4 Нинче

    54 39 Отговор
    Ти опозори партията. Уж не искаш олигарси ама като Баце каже нещо ти мълчиш и само се заяждаш в парламента да изглежда като опозиция. Съсипа БСП, постогна си целта!
  • 5 пройчо

    28 10 Отговор
    Дано да им просветне !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Онуфри

    46 37 Отговор
    Загрижена си ,ама само за себе си.Виж ,ако има нещо за приватизиране,там си първа.
  • 8 Съгласен

    40 46 Отговор
    БСП са оказаха сами сред вълци, при това - глутница. Мисля, че разумните хора оценяват техните усилия и ще ги възнаградят на следващите избори, защото само те водиха истинска неравностойна битка с мафията, докато другите ехидно наблюдаваха отстрани. Възползваха се от ситуацията, която създаде президентът и капитализираха недоволството на хората! Когато БСП многократно искаше вот на недоверие никой извън парламента не ги подкрепи!

    Коментиран от #15, #75

  • 9 Ооо

    45 29 Отговор
    Човекът в бг никога не е бил приоритет освен може би по соца. Срамота за партиите зомбита които се гаврят с мизерията на пенсионерите. За асфалт има милиарди, за храна и лекарства не. Само БСП!

    Коментиран от #71

  • 10 Чичо

    36 28 Отговор
    Единственно на Мая предложението беше разумно за 50 лв до края на годината добавка, защото ги има парите, ама БСП го подкрепиха с 25 иначе щеше да мине. Тоест БСП бламираха най-разумното предложение. За другото трябва да се правят сметки от бюджета иначе НОЙ фалирва

    Коментиран от #12, #16

  • 11 ГЕРБ=БСП=ДПС

    42 26 Отговор
    Г-жо Нинова престанете с този популизъм. България не е само от пенсионери. Но с тази политика, която водите от БСП може и да станем държава само от пенсионери. 1. Има бедни пенсионери, но има и богати пенсионери. 2. Не само пенсионерите мизеруват има и много млади хора работещи за мизерни заплати, които също мизеруват. Защо бесепарите не се грижите за тях. 3. Без справедливо и честно правосъдие. 4. Без справедлива данъчна система. Без справедливо разпределение на благата. Без критерий за това кой е беден и заслужава социална помощ и кой е богат и не заслужава социална помощ. България ще продължи да е ГЕРБАДЖИЙСКО-БЕСЕПАРО-ДЕПЕСАРСКА кочина.
  • 12 ГЕРБ=БСП=ДПС

    38 11 Отговор

    До коментар #10 от "Чичо":

    Да 50 лева месечно, но само за пенсионерите с общ сбор от всичките им пенсии и други доходи кото ренти, наеми ... до 500 лева месечно. Не съм съгласен да се дават ПЕТДЕСЕТОЛЕВКИ на богатите пенсионери като тези с 1400 лева месечна пенсия.

    Коментиран от #18

  • 13 Киро Битоня

    46 30 Отговор

    До коментар #1 от "Коментароръ":

    Напротив-ИТН беше дотук. С неадекватното си поведение доказаха че хал хабер си нямат от отговорност и изпълнение на поетите обещания. Да не говорим че Чалгаря се е скрил като мишок, даже банкянския има повече смелост от него. Всъщност, какво друго да очакваме от оня, дето припяваше на ушенце на мутрите преди години. Тоя ли ще сменя статуквото? Айде бе..повервах му, шъ знайш.

    Коментиран от #21, #27, #76

  • 14 така така

    29 20 Отговор
    А твоето какво е Нинова?? ПЪЛНО ОЛИВАНЕ!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Суеко

    26 2 Отговор

    До коментар #10 от "Чичо":

    Я да те питам тебе, разбирачо. Помниш ли, на времето имаше една , Мургина и беше именцето..тя само завлече над 1млрд от НОИ. Доказано. Колко от тия пари се върнаха? А даваш ли си сметка, колко още такива се откраднаха от знайни и не знайни калинки за 30години?

    Коментиран от #24

  • 17 Озадачен

    27 14 Отговор
    Интересно, Нинова, как ще коментираш вдигането на местните данъци и такси в община Мизия, където кмета е от БСП близо 3 пъти? А там живеят предимно възрастни хора.
  • 18 Чичо

    17 12 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Точно така, дори това трябва да се направи умно, хората с до 300 лв да им се дават дори 100 лв, но да се гледат и другите доходи ренти и наеми, щото бою го направи предизборно, пък Корнела иска да затрие НОЙ направо с тази проява, щото като изхарчи резерва и долара става 100, 1000, 3000 лв и пенсиите ще са високи, гледали сме го тоя филм вече
  • 19 Ива Митева

    9 17 Отговор
    Драги ми пенсионере. От днес да ми ближете косматата за сол.Ура дрогаре!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Коментаторъ

    11 3 Отговор

    До коментар #13 от "Киро Битоня":

    Много приказки, нямаше нужда. Липсата на търпение и преиграването са отличителна черта на предубеденитте или на зле платените.
  • 22 Азззззззззз

    11 14 Отговор
    И тази се прави на луда. Всички партии в парламента работите за Глобалистите-Сатанисти.
  • 23 Затова ли

    13 18 Отговор
    "честна ми" Корнелке активира троловете! А с какви пари? А данъци дали си платила! А откъде са тези безотчетни пари? Дали достойните и честните си служат с подмолни и подли похвати като теб Корнелке? Ех колко трябва да си пр0ст, че да си мислиш, че другите са по пр0сти от теб и не ти виждат евтините номерца и договорките с дпс! Жалка картинка стана БСП! Язък му за вековната история!

    Коментиран от #46

  • 24 Чичо

    13 3 Отговор

    До коментар #16 от "Суеко":

    А бацо какво направи по въпроса? Щото мургина не беше ли от тройното кослиция?
  • 25 Голем смях

    21 15 Отговор
    То хубаво ще вдигате пенсиите ...Ама пари от къде? И както е казал Аденауер...единственото,което знаят за парите комунистите е ..,че трябва да ги вземат от някой...Те не знаят как се печелят,но знаят как се крадат и харчат.

    Коментиран от #44

  • 26 леле каква

    19 12 Отговор
    популистка!!! Нечувано! Заради едното спасение на собствената си персона.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Георги Илиев Митев

    6 7 Отговор
    Новите и старите политици : Във боички потопени към властта са устремени . Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични . Лъха доста песимизъм от техния практицизъм . Няма вече родолюбие има само себелюбие . Автор: Георги Илиев Митев . Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2021).
  • 29 Гражданин

    13 13 Отговор
    "Скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци, трябва да знаете истината за лицемерието и задкулисието."

    Знаем много за лицемерието Нинова - ужким "лява" партия прокара един плосък данък облагодетелстващ само най-богатите.

    Та лицемерно е да се наричате лява партия, лицемерно е да се наричате наследници на БКП, лицемерно е капиталисти да се представят за социалисти и лицемерно е да се наричате опозиция защото с ваша помощ ГЕРБ са на власт 12 години.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Страничен

    11 7 Отговор
    Само кълбо напред и кълбо на зад не е правила импексова пред пенсионерите,за да ги спечели!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Коментароръ

    5 5 Отговор

    До коментар #30 от "емигранта":

    Подмяна каза и другарката на снимката, нямаше нужда да пишеш есе.
  • 34 123456

    5 6 Отговор
    Апел към българите в чужбина; да помогнем на колкото може повече наши сънародници да се изнесат от тази неуправия и да организираме задгранична България и с парите ни да я въстановим в нормална един ден. Да помогнем на способните да не пропиляват живота си в тази безизходна политическа обстановка. Ако имаше надежда водещите политици щяха да си държат децата в страната; списъкът е дълъг на такива случаи. Да станем граждани дoри и на НОВА АТЛАНТИДА e пo-дoбрe, например. Успех на всички българи зад граница и не хабете енергия, средства и не си създавайте негативни емоции за "мисия невъзможна"; животът е твъде кратък за да се пропилява за политически театри.
  • 35 Петър

    10 7 Отговор
    Не могат да управляват парите на партията, а искат парите на народа да управляват. Смях! Платете си наема!
  • 36 Шопо

    6 9 Отговор
    Нинова му разказва играта на Братиньо
  • 37 сусс

    6 9 Отговор
    Гласуваш за Корнелия = получаваш кРадев
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 До Нинова

    6 5 Отговор
    ❤❤❤👍👍👍👍👍
  • 40 Ами

    8 4 Отговор

    До коментар #38 от "емигранта":

    О въобще и не ми е необходимо да съдя по някой! С коментар около глупава опорка, съдене не ми трябва, нито голи приказки! Освен за осмиване, за друго не стават мурзилките! Може да се сърдите само на себе си, за избора си! Иначе си права! На светлинни години сме един от друг!
  • 41 Петър

    10 10 Отговор
    Да не говорим, че е време да сложат някой харизматичен лидер на партията, а не тази НЕ симпатична леличка. БСП партията столетница, слепи ли са, глупави ли са, но ако искат да постигнат някакъв резултат е време да сложат някой начетен, образован, от семейство на не комунисти и да владее поне английски

    Коментиран от #42, #43

  • 42 Мда

    12 9 Отговор

    До коментар #41 от "Петър":

    Бсп са слепи много отдавна - от 12 години и повече. Днес доказаха на всички, че няма да прогледнат завинаги.
  • 43 не са

    9 7 Отговор

    До коментар #41 от "Петър":

    но тази така се е окопала, че само на приказки "дава път на младите". Тази жена е толкова егоистична, че никой не я интересува. А млади и кадърни хора има в БСП, които могат да я сложат в малкото си джобче по интелект и образование. Тц. Жената не дава. Мачка.
  • 44 opala

    11 2 Отговор

    До коментар #25 от "Голем смях":

    до #25 Това е хубав въпрос "ами пари от къде?" Е..а де?! От къде бе? Що няма от къде? До кога ще е така с тия въпроси? А кажете ми що няма пари?! Десетилетия некадърщина, крадене и лицемерие докараха държавата до тва положение. Не някой друг, а точно тия дпс, сдс, герб и всички останали крадци и разбойници. Щото то на инвестиции само не може да се кара , козата си сака и пръч! Къде са ни фабриките, в чии ръце са златните мини, къде е средния...малкия и големия бизнес? Корпорациите които точат милиони и ги изнасят навън, магазините пълни ама вътре само с боклуци ни тровят и ни вземат скромните заплати. Света е бизнес ..корпорации, но почти всяка държава има световни такива и не разчитат само на данъци и такси ,щото БВП е под всяква критика и т.н. Хора, млади и разумни бягайте от държавата , но не забравяйте родината си! Тук е минно поле от , което трябва да се спасявате! А народа останал в Бг ще си защитават сини, червени и пенбении ще си тровят нервите заради тия алчни е безочливи манипулативни нагляри и крадци! Като се прави сечено от новите на старите ги наричате популисти и некадърни и неможещи , но така трябва да се почне да се дърпа тая плевел изведнъж, по друг начин освен да си в парламента не става, а старите партии добре обучени с дълъг опит извъртат умело нещата с думи и ви мътят мозъците с манипулациите си и става омагьосан кръг.Успех!
  • 45 Пенсионер

    11 15 Отговор
    Браво г-жо Нинова! Добре е че Ви има!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 БСПедер

    6 7 Отговор
    А да не би да е купуване на гласове, а Корни?
  • 48 Селото

    10 7 Отговор
    ам ти ква си ма !? комедия нинова ....
    БСП бяха неми когато два милиарда лева отлетяха за САЩ за самолети на хартийка Ф-16, още един милиард отлетя за някакви кораби, още един за бойни машини, а БСП бяха все така мълчаливи и естествено забравили за пенсии и пенсионери ! Бъдете здрави ! от нета

    Коментиран от #77

  • 49 Бяха

    5 8 Отговор

    До коментар #46 от "ФАКТ :":

    преди изборите! Сега най активни са на Божков, възраждане и БСП! Като в определени теми, някои взима превес! А срещу Слави изпростяват тотално! Просто личи детската простотия! И колко трябва да си прост, да даваш за такава простотия пари, като тя рефлектира върху теб самия!
  • 50 Рептила

    5 4 Отговор
    Всичките са БОКЛУЦИ !!! .... без партии и политици, ама стадото си иска овчаря ....

    Коментиран от #51

  • 51 Мда

    7 2 Отговор

    До коментар #50 от "Рептила":

    Овчарят е твоят вожд - Боко.
  • 52 465

    5 9 Отговор
    Желая успех на БСП!

    Коментиран от #55

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 466

    7 7 Отговор

    До коментар #52 от "465":

    И аз желая успех ....в това да не прескочат четирите процента ! Както са тръгнали май тия избори ще са им последните и никой няма да плаче за тях !
  • 56 Дон Кихоте

    9 5 Отговор

    До коментар #53 от "64223":

    То да са само герберите, с мед да ги мажеш. Всички, които сега са в НС са същите. А народа си е пак същия кон с капаци. И си заслужава дереджето. Хахахаха..Статуквото шяло да събаря Статуквото...те такъв сет още не беха сервирале и такъв сервиз отиграха. ИТН-чист проект на ДПС. От ясни - по-ясни. Останалите-Бойкикев, Манолова, Атанасов..ми те имат , всеки един от тях, повече стаж в НС от колкото Тиквун бе., тези ли ще борят статуквото бе, народеее. Що така спиш бе , НАРОДЕ?????

    Коментиран от #59, #73

  • 57 Слави Трифонов

    9 8 Отговор
    Ей затова Курнела и пада резултата - демагогия, лъжи и лицемерие.

    Коментиран от #62

  • 58 333

    7 5 Отговор
    Нинова, виждам,че не си ориентирана и не знаеш какво да правиш от страх или от това,че само вие сте лява партия и сте самотни, но стига си крепила макарите на Бойко, защото партията им, ще се стопи с 60% минимум на следващите избори, от сигурен източник го знам, затова подкрепи президента Радев,Мая Манолова,Дончева, Слави и ДСБ ако трябва!
    Те искаха да те убият и ви облъчваха а Ал.Симов и ако не беше протеста,щяхте да сте разболяни ,както направиха със Слави, а ти не знаеш как да реагираш и им крепиш макарите,точно когато трябва да действаш ясно и твърдо!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    А старите партии- крадци, доказаха, че си остават крадци на човешки труд, надежди и щастие !!!
  • 61 Мимчят

    8 2 Отговор
    Пролича си кои мислят за майките и бащите си.Само БСП И ИМВ.На изборите за тях ще гласуваме.Другите наистина са били менте,особено чалгарите и машата ,дпс,които пригласят и са против социалната политика и на техният електорат.Дано го разберат и те да гласуват за БСП или ИМВ....
  • 62 Мим

    5 6 Отговор

    До коментар #57 от "Слави Трифонов":

    Кое е демагогия бе ,момчо.Ти видяли кой предложи и до последно искаше да се гласува.Защо не я подкрепиха и да мине на 2 четене,пък тогава говори глупости..Демагози са ГЕРБ,ИМВ И ДПС....
  • 63 КРОКОДИЛА

    5 4 Отговор
    НИНОВА СРАМ - ЗА НАРОДА .....
  • 64 КРОКОДИЛА

    4 3 Отговор
    ГЛЕДАШ ДА КРАДЕШ АМА НЕМА ОТ КЪДЕ - ХА СЕГА ДА ТЕ ВИДИМ - КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕШ В ПУСТОШТА ..............
  • 65 7999

    3 3 Отговор
    Абсолютна лъжа
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 .......

    6 3 Отговор
    ЗАЩО НЕ ГЛАСУВА 1 ЛЕВ СУБСИДИЯ,ЗАЩО ПОДАРИ ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР
  • 68 .......

    8 6 Отговор
    НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ПКП И КОРНИ
  • 69 Пенсионер от БГ

    7 5 Отговор
    Нинoвa,aкo нaиcтинa иcкaшe дa ce прeизчиcлят пeнcиитe,тo нямaшe дa върнeш мaндaтa вeднaгa,a щeшe дa изпoлзвaш прaвoтo cи нa 7 дeнa зa cъcтaвянe нa прaвитeлcтвo и пocлe дa върнeш мaндaтa.Тия 7 дeнa щяхa дa бъдaт дocтaтъчни зa дa ce рaзглeдa тoзи въпрoc нa втoрo чeтeнe.
  • 70 Герб=Слави=ДБ=Мая=Дпс

    5 4 Отговор
    Корнелия Нинова е права.
    В статията е доказано с факти.
    Останалото е дрън-дрън.
  • 71 Шляхтиц

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ооо":

    Всичко за човека и всичко в името и благото на човека. Това беше мотото, политиката и реализациятя на тази политика на комунистическия диктатор ТОДОР ЖИВКОВ. Подобни диктатори бяха Моамар Кадафи в Либия, Саддам Хюсеин в Ирак и т.н.......... Погледнете какво е сега в тези държави и си направете заключенията за състоянието на България........
  • 72 Васил

    4 1 Отговор
    Ало Нинова а ти каква промяна предлагаш като искаш субсидия 8 лева охрана коли и апартаменти просто червените гниди искате да си запазите бохемският живот.
  • 73 А не спим!

    4 2 Отговор

    До коментар #56 от "Дон Кихоте":

    Будни сме и затова се забавляваме на платената простотия! Виж в сайтовете за глупаци дали не са пуснали нова опорка, че ИТН е проект на Марсианци! 😂
  • 74 НИНОВА

    2 1 Отговор
    ...но най ЛЪЖЕМ НИЕ с ББ
  • 75 гхклп

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Съгласен":

    Излагаш се ако си мислиш, че някой ще подкрепи приватизаторката на техоинпекс със съпруг работещ в лукойл не плащащ данъци, със собствена охрана от Русия. Тая показност е жалка игра с мизерните пенсии (да не говорим , тези мизерни пенсии са на неосигурявали се тарикати. Не ме разбирайте неправилно-всеки заслужава достойни старини и да не рови в кофите.)и надежди на хората. Тези промени не се правят във времето на беззаконие. Ние ще ги дигнем пък други да ги плашат. С какво са по-добри от бибитко- с нищо!
  • 76 ОСТВКА

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Киро Битоня":

    Какви ги дрънкаш. Славе не е обещавал преизчисляване на пенсиите. Той не иска да се срещне с кака кури-ти да гласува дупка в бюджета после той да се чуди как да я покрива есента.
    Ако са искали да се приеме да не се бяха скупчили пред трибуната. САМО МАЯ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ИДИОТ-БЕШЕ ПЪРВА НА ВАС НЕ ВИ ПРИЛЯГА СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 123

    0 2 Отговор
    Вие бяхте интересни преди 25 години ама със Станишев и други олигарси слизате надолу къде вие свежата кръв едни и същи 25 години затова надолу само надолу
  • 79 Аз Негодника

    0 2 Отговор
    Ей бога ми това трябва да върха на двуличието и лицемерието...ИТН е на Гергов...ИМВ с Манолова пак от БСП...ДБ Костов приятеля на БСП от приватизацията...Какви пенсии ще преисчисляваш,предизборно,при положение че сме в пандемия,и световна икономическа криза.Бизнеса не работи,държавата ги подпомага със плащане на заплати 60 на 30. 70 на 20. и то фирмите на БСП и СДС...Корнелия се сцепи да реве че бюджета се източва всеки месец,с 300 милиона свързани с подкрепата на пенсионерите 50 лв, и парите за храна за най малките пенсии...Ако бяха поне малко по честни,щяха дса махнат от името си СОЦИАЛИСТИЧЕСКА...Защото са партия със най много ЧАСТЕН КАПИТАЛ.
  • 80 стари кадри

    1 0 Отговор
    Никаква промяна няма, използват стари кадри- на НДСВ още, на ГЕРБ основно, на БСП, всякакви кариеристи. А кадърните държат настрана.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове