Last news in Fakti

6 Май, 2021 14:58 8 304 111

Манолова: Истината не е красива, не я премълчавайте

  • мая манолова

Днес някои политически мъже треперят от значително по-безопасни срещи

Манолова: Истината не е красива, не я премълчавайте - 1

На Гергьовден, в Деня на храбростта и армията, поздравявам всички смели мъже и жени на България, всички с името Георги, всички с доблест, готови да служат на отечеството ни - в армията или извън нея. Поздравявам онези, решили се да се борят за истината. Подкрепям всички изправили гръбнак, избрали смелостта пред малодушието. Това написа в своя профил във "Фейсбук" председателят на ПГ на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова.

"Пред смъртта предците ни не са трепвали, за да запазят бойните знамена и земята ни. Да почетем паметта им - знайни и незнайни герои на България! И да помним, че ни гледат.
Днес някои политически мъже треперят от значително по-безопасни срещи, като например срещата с истината.
Добре, че за знамената светини днес не отговарят тези фалшиви "герои".
Добре, че народът отсява малодушието на главатарите от доблестта на обикновения човек.
Добре, че народът не свежда чело пред вождове, а само пред паметта на истинските си герои. Да живее народът на България!
Честит празник, български воини! Честит празник, българи юнаци! Търсете истината, особено когато не е красива, не я премълчавайте - честта на нацията се пази с храброст. Изправете се!", пише още тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 96 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти кажи истината

    51 115 Отговор
    Кой те финансира?

    Коментиран от #21, #24, #25, #40, #66, #71, #76, #91, #93, #103

  • 2 Мачкай Мая

    149 34 Отговор
    Показвай кражбите на хунтата публично както досега! Благодарение на твоите смели действия мафията ГЕРБ се срина и вече е под 10% доверие!

    Коментиран от #5, #10, #18, #19

  • 3 ШиШиШиШи

    117 20 Отговор
    Сега Гешев е принуден да арестува Тиквата.... СЛЕДВАТ И ОСТАНАЛИТЕ

    Коментиран от #65, #109

  • 4 Въпрос

    43 14 Отговор
    Искам да попитам? Как за 20 дни Слави стопи 8% и вече стигна Герб и как БСП бяха 10% зад Герб а вече са само 4? Вярно Маркет Линкс е коректна агенция и позна резултатите на 4 април , но новото й проучване от петък е изумително: Проучване на "Маркет Линкс"- 0.8 % разлика между ГЕРБ и ИТН. Електорални нагласи- ГЕРБ -21%, ИТН= 20.2%, БСП- 16.7%, ДБ-11.9%, ДПС-9.2%, ИСМВ-5.9%, Обединени патриоти( ВМРО+НФСБ+ВОЛЯ)- 3%. В момента има висока политизация на обществото а доверието в новия парламент е два пъти по високо от стария. Проучването е направено по поръчка на БТВ и финансирано от двете организации

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Отговор

    79 16 Отговор

    До коментар #4 от "Въпрос":

    Питаш се къде са отишли 200 хиляди гласа за Герб спрямо 4 април? 6% вече са надолу а това са 200 хиляди гласа. Ами вече не ги броят купените гласове. Скоро и мъртвите няма да броят от избирателните списъци и Герб се свива до 10%
  • 7 gsi

    26 78 Отговор
    Тая пък за коя се помисли с нейните 4 процента.

    Коментиран от #11, #83

  • 8 Фактите

    29 6 Отговор
    Какво се учудвате че разликата между ГЕРБ и БСП паднала от 10 на 4 %? Малко факти: Преди 25-26 години БСП имаше твърд електорат от 30% от всички гласоподаватели. Тогава България беше 8 млн.души и гласуваха на избори 60% от тях тоест около 5 млн.30% тоест 1 млн.и 500 хиляди от тези 5 млн.винаги гласуваха за БСП без значение как е управлявала и ако ще и страната да запали. За тези години твърдия електорат на БСП намаля поради няколко причини. Много от тях си заминава по естествен път , други се ориентираха към други леви формации и гласоподавателите за БСП паднаха 3 пъти , тоест около 500 хиляди. На изборите преди месец БСП имаше 485 хиляди гласа , двойно по малко от 2017 г. когато имаше 960 хиляди. В проучването преди няколко дни на "Маркет Линкс" БСП си стои на същото ниво. За нея биха гласували същите хора твърд електорат които гласуваха преди месец. А че разликата с Герб е паднала до 4 % е затова че Герб се свлича и затова БСП ги доближава с разлика между двете формации около 100-на хиляди гласа.
  • 9 Иван

    30 6 Отговор
    Случи се нещо много странно! След като на 29 април излезе проучването на агенция "Маркет Линкс" в което ГЕРБ води пред ИТН с по малко от процент , Тошко Йорданов от формацията ИТН излезе с декларация че проучването е манипулирано и според техни данни ИТН е с преднина пред ГЕРБ с 2.2% , ИТН- 21.2% , ГЕРБ -19% , БСП-16.5%, ДПС-9.4% , ДБ-9.3% ,ИСМВ-4.9%. От агенцията "Маркет Линкс" излязоха с уточнение че проучването им с данни е от всички гласуващи , от тези които са решили твърдо да гласуват, ИТН е пред ГЕРБ. Също така от агенцията напомнят че техните проучвания са най близки до реалните резултати и че според независими аналитични организации "Маркет Линкс" е доказано " политически необвързана агенция". И според Добромир Живков от социологическата агенция ножицата между ГЕРБ и БСП се затваря и разликата е в рамките на 2-3%.

    Коментиран от #12, #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 чупка

    59 16 Отговор

    До коментар #7 от "gsi":

    Какви 4 , бе гроб ако не купуваха и не манипулираха ИМВ са минимум 10%

    Коментиран от #88

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ох Мая

    40 8 Отговор
    Мая, за коя армия говориш? За тази до 89-та ли? Да си чула някой да е изправил гръбнак и да е избрал смелостта пред малодушието?! Толкова е смачкана тази армия, че нямам думи. Знаеш ли, че сами си купуват кубинките, ама пушат , псуват и мълчат. Откъде да им дойде самочувствието като полицаите са 60 хиляди простака!
  • 15 Българка

    79 27 Отговор
    Мая Манолова е повече мъж, отколкото страхливеца Борисов. Тя смело се изправи срещу него и цялата му орда още докато той беше всесилният вожд. А вече година Борисов бяга и се крие от народа си като шумкар преди 09.09.1944
    Браво Мая!

    Коментиран от #30

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ФАКТ

    41 5 Отговор
    Истината ражда омраза !

    Коментиран от #86

  • 18 Анонимен

    16 37 Отговор

    До коментар #2 от "Мачкай Мая":

    Пълни глупости.Едно към едно сте с Майчето...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ПЕНКО

    22 46 Отговор
    МАНОЛОВА : " НЕСЪМ АГЕНТ НА КГБ -ВЕРБУВАНА КАТО СТУДЕНТ В МОСКВА И НЕ СЪМ ВЪРЗАНА С БОЖКОВ -ТОЙ Е ОТ ДРУГО КОТИЛО --- И НЕ СЪМ БАБА - ВИЖТЕ КАК ДВИЖА БЕДРА - ЖАЛКО ЗА ГУШАТА МИ - ЗА ЛИЦЕТО ИМАМ ПАРИ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 21 Дубай

    25 25 Отговор

    До коментар #1 от "Ти кажи истината":

    Кой. И постановки режесирани от Дубайския. Сега за какво се борят да сменят закони не е ли ясно
  • 22 Смешници

    27 9 Отговор
    Ще призная че правиш нещо,Манолова само когато разровиш всички неща около Михаил Тиков,Бойко Борисов и Цветан Цветанов.Но явно е че както казва Тиков,той си плаща на всички партии които са силни за да не го закачат.Но едно не ми е ясно,как не се намери нито един журналист да разрови и попита Борисов,защо спря и потули проверката срещу Тиков при явни и фрапиращи нарушения.Както и какво са правили на вилата на Полицая Писов след убийството на Чората и това дело се влачи с години без никакъв резултат.
  • 23 Петър Жеков

    29 43 Отговор
    Леле, тази е голяма лицемерка!

    Коментиран от #81

  • 24 БГ гражданин

    26 38 Отговор

    До коментар #1 от "Ти кажи истината":

    Мая Манолова знае ли, че „Иван Градуса“ от разказа на свидетелстващия агромилионер г-н Светослав Илчовски е изключително близък освен до премиера в оставка Борисов и до нейния приближен депутат от „Мутрите вън“ Румен Йончев?

    Кой плаща на Манолова и нейните депутати да действат избирателно коя корупция да борят и да си правят пиар?

    Взимат ли пари от олигарси Манолова и нейните приближени депутати?

    Рекетират ли за пари в куфарчета едри бизнесмени посредством държавните органи?

    В конфликт на интереси ли са Манолова, Р. Йончев и други от нейната сенчеста свита?
  • 25 Rrrr

    14 22 Отговор

    До коментар #1 от "Ти кажи истината":

    Няма значение кой я финансира
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВОЕННИТЕ

    24 4 Отговор
    НЕ ПРЕДАВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ, КАКТО НАПРАВИХА КОЛЕГИТЕ ВИ 1946 ГОДИНА!

    Коментиран от #37, #61

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Мая, давай до КРАЯ !

    37 18 Отговор
    Имаш топки ! Това са първи копки !
    ИСМВън сме яки,като чугун !

    Коментиран от #43, #69

  • 30 ХУХУХУ

    12 22 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Явно си много заблудена или ти плащат да тролиш
  • 31 Майна

    36 19 Отговор
    БРАВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ, КОИТ ВОЮВАТ ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ! Браво на МАЯ, НА НИНОВА, НА МИКА ..И ВСИЧКИ ДРУГИ , КОИТО СЕ ПОКАЗАХА ПО ВОИНИ ОТ МЪЖЕТЕ !!!!

    Коментиран от #60

  • 32 Е няма да я премърчаваме

    9 3 Отговор
    🇧🇬 като православна страна, краде и от Светото писание, като използва мотиви от Библията и други религии, като си измислят проекти въз основа на старинни документи и ги материализират в пари. Едни докато мизерстват, други с хитрост извличат дивиденти от всякъде и успешно печатат/перат пари...
  • 33 Чук и Гек

    7 30 Отговор
    И Мая не е много красива, но се показва! Това се нарича смелост! Но, Караканчева е по смела! Друг на нейно място би потънал в почвата от срам, а тя не се скри подло, след онзи знаков епитет!

    Коментиран от #48

  • 34 Хуарбуса

    35 24 Отговор
    Браво Мая! Вади зъбитe на Герберските крадци един по един без yпойка докато ги извадиш всичките

    Коментиран от #39

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Пчеличката МАЯ

    27 4 Отговор
    Ще жили до края....и на Сарая...

    Коментиран от #89

  • 37 Сърп и чук

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВОЕННИТЕ":

    ... и в 1989 г.

    Коментиран от #54

  • 38 ХА ХА ХА факти

    13 6 Отговор
    много бързо скрихте статията за тиквата-виола
  • 39 ха ха хаааа

    23 3 Отговор

    До коментар #34 от "Хуарбуса":

    Христо Бисеров и той им вадеше зъбките , ама сега и думичка не се чува за него ...😁😁
  • 40 ТтТ

    16 36 Отговор

    До коментар #1 от "Ти кажи истината":

    На тая кокошка защо не и вярвам?
  • 41 Истината

    26 16 Отговор
    еизключителноно грозна и ще става все по - грозна ! Бродещ призрак !!!
  • 42 !!!?

    23 23 Отговор
    Мая Костибротска ли е символа на истината ? Отвратително е хората да гледат и слушат, как арогантни и безочливи политици най-нагло приватизираха такива думи като "истина", "референдум", "достоен", "честен", "почтен" и по този начин направиха мръсни думи от тях, а Народа е притихнал и безпомощно им гледа "Шоуто" !!!?
  • 43 мдаааа

    10 9 Отговор

    До коментар #29 от "Мая, давай до КРАЯ !":

    Само забрави да сложиш пред чугун - руски ...

    Коментиран от #52

  • 44 Стършел

    15 22 Отговор
    От 1989г. стигнахме до къде..... един чалгапитек и....манолова да определят редът в държавата.....???? Повече не ми с коментира.

    Коментиран от #49, #57

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Мая

    12 21 Отговор
    Въведе нов морал.
    Подпорната стена стана пак наш хотел. Браво.
  • 48 ми ,

    15 24 Отговор

    До коментар #33 от "Чук и Гек":

    Как няма да е смела ?! Все пак е сестра Галева ...
  • 49 Не ги

    11 10 Отговор

    До коментар #44 от "Стършел":

    слагай под общ знаменател ! А чалгата е позор да влиза в политиката !

    Коментиран от #55

  • 50 Колко пъти

    26 7 Отговор
    И колко доказателства трябва да излязат за да се разбере грабежа на българските природни богатства чрез"Елаците" и Цоло Вутов.Сега кюлчета злато за Боко от Цоло.Преди запис как синчето на Цоло се полива с шампанско за десетки хиляди евро на скъп френски курорт.Ей, окрадоха държавата,а вие спите!
  • 51 Кочо Кочев

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "КочоЧестименски":

    Нещо си се объркал с про и анти ..
  • 52 Брендица

    9 9 Отговор

    До коментар #43 от "мдаааа":

    Черногорски чугун е тя😂. С увертюрата с баретата Галев направиха 03.06.2006 Черна гора независима отделна република от Сърбия.
  • 53 Омир

    11 16 Отговор
    Ти пък какво общо имаш с истината ма, ламьо гергьовска?
  • 54 причупен кръст

    9 4 Отговор

    До коментар #37 от "Сърп и чук":

    1989 година една червена мафия свали друга от власт, ако не си съвременник на тая идиотщина поне чети!
  • 55 Стършел

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "Не ги":

    Прочети 42 и ще разбереш защо ги слагам под общ знаменател.
  • 56 Един

    11 13 Отговор
    Ти пък кога си казвала истината!!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 до МАЙНА

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "Майна":

    от правописа ти личи, че си почитател на некадърници и неграмотни пише се ВОЙНИ УДАРЕНИЕТО Е НА,, Й"!

    Коментиран от #68, #100

  • 61 123123

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВОЕННИТЕ":

    Тези не са я предали, те са се продали и то за много малко. Жалко но истина
  • 62 Б.Х

    25 8 Отговор
    Интересно, прокуратурата днес цял ден мълчеше след вчерашното заседание на комисията на Манолова. В друга държава вече щеше да има арести

    Коментиран от #74

  • 63 Казвай истината

    19 12 Отговор
    Лая, какво диреще в офиса на черепа? До сега само шикалкавиш и не казваш Но с тези все маркови тоалети,явно си го получила. Но при теб нещата не стават нито с малко,нито с много пари. Издуха на си.
  • 64 Бацето

    3 6 Отговор
    Няма лоша реклама

    Коментиран от #80

  • 65 Съда решения

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "ШиШиШиШи":

    Този мануил манев много луд.
  • 66 така така

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ти кажи истината":

    Не само нея. Финансирането на партиите е с държавна субсидия. Това важи особено много за големите партии които усвояват по цели 8 лв. на човек.
  • 67 Стършел

    6 4 Отговор
    Ми за съжаление е пълно с шебеци дето гласуват за питеци. Ти не знам от кои си точно, но си личи, че си от тая порода.
  • 68 Майна

    4 0 Отговор

    До коментар #60 от "до МАЙНА":

    ТОВА Е Й-КРАТКО ,но не претендирам ,че пиша грамотно , за което търпя критика
  • 69 Гацо

    11 12 Отговор

    До коментар #29 от "Мая, давай до КРАЯ !":

    Душко, от твойта Мая и чеп за зелье не стая...

    Коментиран от #72, #73, #75

  • 70 BigBulgarianBoss

    8 6 Отговор
    Ти па си много убава
  • 71 Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖

    16 14 Отговор

    До коментар #1 от "Ти кажи истината":

    Гласувах за Мая Манолова и отровното трио. На ▪️0️⃣4️⃣▪️0️⃣4️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣▪️ години с бюлетина номер ▪️1️⃣8️⃣▪️Мачкай Мая. Браво на Хаджигенов.

    Коментиран от #102

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Широколистнанискостебленагладкомозъчна🎃

    3 0 Отговор

    До коментар #69 от "Гацо":

    Гацо от Манев става ли?
  • 74 Нощен ястреб

    10 9 Отговор

    До коментар #62 от "Б.Х":

    В коя друга държава щеше са има арести? В Русия може би? Министърката му се обадила по телефона да спре да купува земя? На мен пък сутринта Путин ми звъня, ама не му дигнах, че гледах концерта на Слави. На запис.

    Коментиран от #96

  • 75 Брендица

    2 2 Отговор

    До коментар #69 от "Гацо":

    Абе става! 04.05.1965 е тя, 31.05.1977=1965😂 съм АЗ с датата по лична карта. Галев е на баретата Жоро Индианеца (черногорец беше той), демек полубрат ми се пада
  • 76 СМЕШЕН си ТРОЛЕ

    17 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ти кажи истината":

    Тя няма нощно шкафче с пачки и кюлчета, като Борисов!
    Нали?
  • 77 Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖

    16 9 Отговор
    На ▪️1️⃣1️⃣▪️0️⃣7️⃣▪️2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣▪️година на предстоящите парламентарни избори през април уважаеми дами и господа и народни представители ,аз и жената и децата и шуреят и братовчеда и жената на братовчеда ,тъста и тъщата отново ще гласуваме за Мая Манолова и отровното трио .

    Коментиран от #79

  • 78 Стършел

    6 6 Отговор
    До 77. Ти май си др, Найденов!?
  • 79 Прошко

    7 3 Отговор

    До коментар #77 от "Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖":

    9 сигурни гласа - не е лошо.
  • 80 бокозчия

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "Бацето":

    лоша реклама,подплатена с доказателства до къде води?
  • 81 Като

    6 8 Отговор

    До коментар #23 от "Петър Жеков":

    неформален лидер на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ през последните дни г-жа Манолова ни засипа с вижданията си за политиката, обществото, развитието на страната, разграждането на модела, изчегъртването, като средство за бъдещ просперитет... Не се е произнесла само за международното положение, но то си живее и без нейното мнение още от времето на развития социализъм.
    Поведението й е като на партиен лидер спечелил изборите с размазваща победа и жадуващ ако не за военен трибунал, то поне за „народен съд“ над политическите опоненти.
    В маниакалния си стремеж към властта тя без колебание причисли дори майчината си БСП към „партиите на статуквото“, с което предизвика божествения гняв на бившата си посестрима Корнелия Нинова. В този танц (със саби) на валкюрите кулминацията предстои, а публиката тръпне.
    За да не съм голословен ви предлагам два забележителни цитата на г-жа Манолова от последните дни. По адрес на ГЕРБ тя казва: „В момента те са токсични. Народът им отреди първото място, но засега нито една политическа сила не е заявила, че ще подкрепи тяхно правителство“.
    Тук правят впечатление определението „токсични“ и отнемането на ролята на народа като суверен на властта пред величието на партиите.
    А при отричането на възможността за коалиране с БСП и ДПС тя е не по-малко категорична: „Партиите на статуквото няма да задушат в токсична прегръдка кабинет на промяната“. Виждате, че определението „токсична“ фигурира и тук.

    Коментиран от #82, #104

  • 82 Стана ми

    8 12 Отговор

    До коментар #81 от "Като":

    интересно, защото като се замислих, обективно „токсична“ е именно коалицията „Изправи се! Мутри вън!“. По ирония на съдбата точно в нея са двама от тримата в „Отровното трио“, които извършиха всички гадости по време на протестите миналото лято, но по неизвестни за мен причини останаха недосегаеми за правосъдието.
    Специално за г-жа Манолова пояснявам, че един от синонимите на определението „токсичен“ е именно „отровен“ и би било добре за самата нея да бъде по-прецизна в изказа си.
    От друга страна си помислих, че тя наистина е ненадминат майстор в превъплъщенията си на политическата сцена.
    Беше „сестра“ по времето когато вътрешният министър Румен Петков си контактуваше с „братята“ Галеви. Беше „аферистка“ по време на Костинбродската далавера. Беше „острие“ в парламента, когато предложи Пеевски за шеф на ДАНС и „пчеличка“, когато с тихо жужене търсеше подкрепа от Борисов за да стане омбудсман. Смирена е като Майка Тереза, когато пали свещ преди да влезе в сградата на „Народното събрание“ и изпада в транс като нестинарка, когато трябва да люшне хорце сред народа. Сега „пчеличката“ е в ролята на оса. Поредната метаморфоза.
    В крайна сметка тя си е „хармонично и всестранно развита личност“, направо сбъднатата мечта на покойната Людмила Живкова!

    Коментиран от #87

  • 83 МАНОЛОВА

    9 13 Отговор

    До коментар #7 от "gsi":

    прaви пoкaзни фaлшиви aкции зa зaблудa нa лeкoвeрнитe бългaри. Мнoгo дoбрe знae, чe нeйнитe иcтeрични кряcъци дo нищo нямa дa дoвeдaт. C инcтинктa нa хищнo живoтнo e уceтилa, чe мутритe вън oтивaт в рeкaтa и e cтaртирaлa личнa кaмпaния зa прeдcтoящитe cкoрoшни избoри.Зaд гърбa ca кoтилoтo нa гeйcтaнишeв, кoитo я нacъcквaхa oщe прeди избoритe cрeщу БCП и личнo cрeщу Нинoвa. Зaeднo c приятeля cи дoбрeв тя ce cпрaви уcпeшнo кaтo oткъcнa живo мeco oт пaртиятa нa coциaлиcтитe и тe зaгубихa избoритe. Нo тя нaпрaви фaтaлни грeшки и хoрaтa oтдaвнa вeчe нe я припoзнaвaт кaтo тeхeн прeдcтaвитeл.
    Дoри нeйнитe пaртийни cъмишлeници oт имв ca диcтaнцирaни oт нeя, зaщoтo ca нaяcнo c двoйнитe игри, кoитo тя игрae - c Бoриcoв/ кoйтo и пoдaри oмбудcтмaнcкия пocт и плaти лeчeниeтo и/, c Бoжкoв, кoйтo плaщa мacрaфa нa кaмпaниятa, c дoбрeвчeтo и гeргocтaнишeвaтa шaйкa, a cъщo и куп други тъмни пeрcoни oт мaфиятa.

    Коментиран от #84

  • 84 не се пинкай

    11 4 Отговор

    До коментар #83 от "МАНОЛОВА":

    много писане,малко мисъл!
  • 85 Пчеличката МАЯ

    11 6 Отговор
    Ще жили гербавите камили , докато не са се
    Покрили !!! Давай Мая съвсем до края !!!

    Коментиран от #92

  • 86 Мая

    13 3 Отговор

    До коментар #17 от "ФАКТ":

    добре си го казала:

    Истината не е красива, не я премълчавайте

    Рано или късно, истината излиза на бял свят.

    Така че кажи си истината,Мая - за всичко.

    Коментиран от #99

  • 87 Стършел

    3 7 Отговор

    До коментар #82 от "Стана ми":

    81,82,83 Ее, не е честно, съвсем и разкри картите. Сега може да измисли нови сценки, тя е спец по манинулациите.
  • 88 Омир

    4 6 Отговор

    До коментар #11 от "чупка":

    Какви 10 бе, минимум 69! Представяш ли си ги Мая и Бабикян на 69?
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 гост

    5 8 Отговор
    Поне днес не показвайте този субект този гион сурат аман от политически парцали
  • 91 Gowo

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ти кажи истината":

    А тебе кой те финансира за да браниш ,,вожда"
  • 92 Решетников

    5 7 Отговор

    До коментар #85 от "Пчеличката МАЯ":

    Даваи мая съвсем до края го поеми целия тои рамене няма
  • 93 Дъртият

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ти кажи истината":

    Илчовски го пазете като зениците на очите си такива хора са нужни на България като него
  • 94 Стършел

    2 8 Отговор
    До 89. Не съм почитател на Лъчо мозъка, но човека и каза много точно и без задни мисли, на едно от първите заседания на НС, да си седне малко на д-то, защото е вредно за здравето и. Но пусти ламтеж за пари и власт...! Та хороскоп не и е нужен, само малко повече разум!

    Коментиран от #108

  • 95 Дъртият 18

    8 1 Отговор
    Илчовски е герой.
  • 96 Б.Х

    8 1 Отговор

    До коментар #74 от "Нощен ястреб":

    Незнам защо вмъкваш Русия, но явно не си чул какво разказва човека. Ама вие платените сте така . Слушате избирателно
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Да каже

    4 7 Отговор

    До коментар #86 от "Мая":

    истината Манолова:

    1. Какъв точно характер имат отношенията им с Бойко Борисов?

    2. Вярно ли е, че в резултат на близостта им Борисов е ръкоположил Манолова за омбудсман?

    3. Истина ли е ширещото се твърдение, че Борисов лично е заплатил разходите по лечението на Манолова в чужбина?

    Причината за тези въпроси съвсем не е жълтокафяво любопитство към личния живот на Манолова и Борисов.

    Но съгласете се, че когато обявяваш една партия и нейния ръководител за токсични и за "статукво", как можеш да убедиш избирателите, че си искрен в намеренията си за промяна на статуквото и правилата на играта и че си готов да стигнеш докрай в разбиването на мутренския модел?!
  • 100 7319

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "до МАЙНА":

    Й не може да има ударение, защото е съгласен звук, сонор. Ударение носят гласните.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Гневен бургазлия

    4 4 Отговор

    До коментар #71 от "Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖":

    Истината ще е грозна.. Но ще е истина! Мая атака на нож!
  • 103 Паметлив

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ти кажи истината":

    Тоя " генерал" беше уволнен дисциплинарно от армията,щото използвал труда на войници при ремонта и обзавеждането на апартамента си!! Типичен цървул със зелени чорапи!!
  • 104 Блябля

    6 2 Отговор

    До коментар #81 от "Като":

    Не искаме бандити и мутри в държавните органи.. Туй трябва да сте го разбрали вече.. Излиза и ги навиква комисията все едно са деца в детската градина... Ехо къде се намираш и по точно кой си ти бре Маноле.. За какъв се взе.. Точно си на една паднала саксия живот! Егати и мутрите дето сте вкарали в Държавните агенции.. Ма то с такъв премиер..какви други да са му заптиетата!!!
  • 105 .......

    7 2 Отговор
    ЕНСИОНЕР ПОПИТА ЗАЩО НЯМА КИСЛОРОД ЗА МАЛКИТЕ БОЛНИЦИ И ВАКСИНИ ЗА ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ,ПО МЕДИЙТЕ ДАВАХА МАШИНИ ЗА АСВАЛТ,ДА ГОТИНИ МАШИНИ,ЗЕМЕДЕЛЕЦ СЪС СИГНА ЗА КЮЛЧЕТА ЖИПКАТВ ИЗЛЪЧВА ПАДАНЕ НА МОСТ В МЕКСИКО
  • 106 Галева

    5 5 Отговор
    Това което говорят за теб истина ли е, искала си да пробваш колкото се може повече мъже
  • 107 ПАРАНОИЦИ

    5 6 Отговор
    БОЖЕ ГОСПОДИ,ТАЗИ ПАРАНОИЧКА ЗАГОВОРИ ЗА ИСТИНАТА....Е НЕМАМ ДУМИ,НАИСТИНА...ЕДНО СЪЩЕСТВО ИЗТЪКАНО ОТ ЛЪЖИ ,МАНИПУЛАЦИ,ЛИЦЕМЕРИЕ ,ПРЕКРИВАНЕ НА КРАДЛИВИТЕ ОЛИГАРСИ ,КОИТО Я СПОНСОРИРАТ ЗА ДА ДЕЙСТВА В УЩРЪБ НА ДЪРЖАВАТА,СПАСЯВАЙКИ ГИ ОТ ПРАВОСЪДИЕ-ЗАГОВОРИ ЗА ИСТИНАТА...ХОРА ,КАК МИСЛИТЕ ,ТОВА Е УЖАСНА ГАВРА С НАС НОРМАЛНО МИСЛЕЩИТЕ..ТАЯ НИ ВЗЕ ЗА КАНАРЧЕТА...
  • 108 Брендица

    3 2 Отговор

    До коментар #94 от "Стършел":

    Ти може да си стършел, но тя е скорпион 21.11.по истинския хороскоп
  • 109 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ШиШиШиШи":

    Хахахаха хахаха
  • 110 Стършел

    0 1 Отговор
    Скорпион, скорпион,но изглежда като самоужилила се.
  • 111 НегъРалбинос

    0 0 Отговор
    ИСТИНАТА - това е БОЙКО ! И той е най-красив и прекрасен , най-чудесен и умен ! Почти БОГ е !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове