Last news in Fakti

8 Май, 2021 08:49 16 923 70

Юлий Павлов: Най-трудна е прогнозата за "Има такъв народ"

  • юлий павлов-
  • социолог-
  • избори-
  • прогнози-
  • партии

Националистите едва ли ще настъпят същата мотика, партията на Божков може да стигне 3%, смята социологът

Юлий Павлов: Най-трудна е прогнозата за "Има такъв народ" - 1
Снимка: БГНЕС

"Объркахме кой ще е втори и кой ще е трети. Политическа криза към онзи момент нямаше, но го прогнозирахме за след изборите, и то се случи. Икономическа криза няма в момента, но може да се стигне до икономически проблем, ако следващият парламент не излъчи правителство".

Това заяви социологът Юлий Павлов в предаването "Денят ON AIR" на телевизия Bulgaria ON AIR.

На следващите избори, очертаващи се за 11 юли, социологът вижда леко разместване и много неизвестни.

"ГЕРБ може да загубят малко, но може и да се увеличи процентът им. Най-трудна е прогнозата за "Има такъв народ". Те малко несериозно се отнесоха и не мога да предвидя какъв ще е резултатът им. Според някои колеги БСП са стигнали дъното - около 500 хил. гласа. "Демократична България" - поведението им в този парламент изпъква със своята умереност и понеже техните избиратели са такива, смятам, че ще покачат. Националистите все пак не са толкова глупави и едва ли ще настъпят същата мотика, така че ще има една националистическа група, и това ще направи още по-трудно съставянето на кабинет. "Изправи се! Мутри вън" са под въпрос. Партията на Божков - това е нещо, което никой не хвана, че те са около 1%. Но след като могат за 1 седмица да съберат 3%.... На тези избори можем да видим как "не можеш да заглушиш милионите". ДПС се представиха според очакванията - не толкова заради тавана на секциите, колкото заради подобряването на пандемичната ситуация в Турция", обясни социологът.

"Не бих казал, че има риск за изборния резултат. Ако някой иска да фалшифицира, ще купи един инженер, Но не вярвам, че ще има толкова фалшификации. Но не можеш да правиш тази драстична промяна, когато няма подготовка, Така не се прави", категоричен е Павлов относно машинното гласуване.

"Новата ЦИК - не виждам причина да не се справи. Нейкова е много добър специалист, умерен човек е", допълни той.

Според Павлов кабинет след 11 юли най-вероятно ще има, тъй като той смята, че здравият разум ще надделее.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя е като

    68 14 Отговор
    Квартален пияница на парцуца и лимонадка

    Коментиран от #2, #7, #66

  • 2 КОТарАК

    37 7 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя е като":

    с мезе фурми )

    Коментиран от #17

  • 3 гражданин

    70 36 Отговор
    Трудно ти е, щото и ти си на хранилка при ГЕРБ-шиши от години и не смееш да кажеш истината!
    На предсрочните избори ИТН категорично първи. ГЕРБерастите ще се борят да запазят не 1вото, а 2рото място, а патериците им ВМРО с останалите Далавери, Магарешки, болен Волен и Пепи Москов ще го гледат Парламента само по Канал 1 на БНТ.

    Коментиран от #23, #47, #61

  • 4 Маргинал

    39 48 Отговор
    Аз съм по трудните работи. ИТН първа политическа сила.

    Коментиран от #51

  • 5 въпросче

    43 12 Отговор
    Много е грозен тоя мъж! И брадясал-буренясал. Сигурно и не се е къпал. От ремонта на топлопровода ли е?
  • 6 360

    56 21 Отговор
    ВСЪЩНОСТ "ИМА ТАКЪВ НАРОД" ОБРАХА ГЛАСОВЕТЕ НА ПРОТЕСНИЯ ВОТ. ДЕМЕК АКО НЯМАШЕ "ТАКЪВ НАРОД" ТЕЗИ ГЛАСОВЕ БИХА ОТИШЛИ ГЛАВНО ЗА БСП И МОЖЕ БИ ЩЯХМЕ В МОМЕНТА ДА ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО.
  • 7 Дада

    23 18 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя е като":

    Той си е , не съм чел статията достатъчно ми беше да видя снимката за да разбера че този алкохолик не може да прозиведе нищо.
  • 8 Маргинал

    45 26 Отговор
    Процента ГЕРБ ще е около 8_9%. Но всичко зависи от Министъра на Вътрешните Работи. Да неутрализира дилърите на Вот и да опази изборите.
  • 9 ами

    17 23 Отговор
    така ще си останем бедни и корумпирани . щом има избиратели гласуващи за герб,бсп ,патриотите...дпс не ги броя защото там се гласува етнически срещу Българите.а божков не е събрал а КУПИЛ 3%...та докато избирателя гласува срещу изгода-финансова,назначение на дръжавна служба или оставането на такава никога няма да се оправим
  • 10 1618

    45 19 Отговор
    Изобщо не му вярвайте на този! Той е платен социолог от ГЕРБ!
  • 11 ИТН

    37 29 Отговор
    печели , какво му мислиш?! Господ ще довърши герб и Бойко Борисов - тиквата дето дава по 200 000 наши пари за да си КУПИ прошка от Бога! Що за за примитив и извратена личност може да е тоя?!
  • 12 РЕАЛИСТ

    70 40 Отговор
    Едно разбраха хората, че ИТН няма място в българския политически живот. Лидерът им Слави се оказа страхливец, който се крие , като мишка. Ива Митева бе жалка картинка на председател на Народното събрание, предложението за премиер - Антоанета Стефанова, бе подигравка с българския народ. Цялата им партия е един фарс, та те имаха дори трудности име да си измислят.
  • 13 Въйййййй

    27 9 Отговор
    Тоя по снимката личи че въобще не бара алкохол!
  • 14 яко ни лъжат

    29 15 Отговор
    ТОЯ КЛОШАР НА СНИМКАТА ,НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ИЗКЪПЕ, ОГЛАДИ, ИЗПЕРЕ, ИЗБРЪСНЕ. ОТ КЛОШАРИ АКЪЛ НЕ ИСКАМ. ПРОПАДНАЛО ПИЯНДЕ АНАЛИЗИРА. ДА ОДИ ДА ПРАВИ АНАЛИЗИ В КРЪЧМАТА С АВЕРИТЕ СИ.
  • 15 Агенция "Баба ванга"

    13 32 Отговор
    Прогноза: итн ~100, герп ~50, БСП ~ 30, дъпъсъ ~ 20, дъбъ ~ 20, мая ~ 20.
    В % си ги сметнете сами.

    Коментиран от #34

  • 16 джаба

    25 6 Отговор
    ТОЗИ ВОДА НЕ ПИЕ....
  • 17 Pompev 🇧🇬✔️

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    А халва виждал ли си за мезе на бира,и то върбяло,ма той умря тоо
  • 18 Щерев

    29 7 Отговор
    Всичко е чалгализирано и друса ромски кючеци.

    Коментиран от #21

  • 19 Експерт

    11 23 Отговор
    Нищо няма да се промени. 11 юли, хората ще са на почивка - едва ли ще им е до гласуване.

    Коментиран от #24

  • 20 хахахахахахахаха

    10 2 Отговор
    то и на синоптиците им е най-трудно да познават времето ама...
  • 21 Пламен

    38 12 Отговор

    До коментар #18 от "Щерев":

    До сега не съм видял абитуриентски бал без кючеци и гьобеци,опростачването е надделяло. Един тарикат милионер шоумен упорито работи в тая насока вече 30 години.

    Коментиран от #25, #27

  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 6 Отговор
    ДооКтор Роналдо 2-Късметлията от два месеца и ПРофесор(само той в бг не е професор и му спретнах на зряла възраст една -професура по мишите науки където има вроден талант)похапва Агнешка Главичка,обича всички части на Агнешката главичка запечена с масло без никакви подправки!Похапва я с боза,друго бира ,вино,или твърд алкохол ....Бяга от него!
  • 23 Гражданин

    28 9 Отговор

    До коментар #3 от "гражданин":

    Това ще е така само, ако повече хора отидат да гласуват. Не забравяй вярната на ГЕРБ администрация.
    Хора, гласувайте.
  • 24 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    21 21 Отговор

    До коментар #19 от "Експерт":

    Не им берете грижа-Ще гласуват и то повече от последните избори!Всички искат да видят гроб в раирано костюмче!ИТН ще Удвои резултата си ,а гроб ще бъдат 3ти!
  • 25 Щерев

    30 5 Отговор

    До коментар #21 от "Пламен":

    Това имах предвид.В Европа няма по ориенталски народ.В Румъния има подобна култура на бит и танци,но се ползва само от ромската общност.
    Тук е масово от всички, в който и випуск гимназисти или вуз по Студентски празник,навсякъде е ромска чалга.По сватби,кръщенета,дискотеки,кръчми,там е поголовно.Това е именно ромска музика,не е анадолска,защото в турция такова нещо няма.

    Коментиран от #43

  • 26 Василев

    29 17 Отговор
    Защо примитивен индивид успя единадесет години да бъде на върха на държавата или по-точно нейния гробокопач? Отговора е само един. Защото народът ни е много прост. И си избира прости мутри сводници да го управляват. Ето затова Бойко Борисов се превърна в сводника на България, защото институциите се превърнаха на проститиции роботеха като проститутки .Такава е реалността за управлението на държавата по времето на Борисов с бандитската му партия ГЕРБ.

    Коментиран от #28

  • 27 а бе я

    17 6 Отговор

    До коментар #21 от "Пламен":

    се опитай да предложиш подобна музика на някой немец или францизин да кажем ....няма да я приема колкото и да се опитваш.....те няма и да гласуват за отявлени мошенници както ние. значи хвърляш вината върху слави а не върху народопсихологията ни ??? това ни е манталитета на повечето на територията. слави само предлага каквото се търси...тук се слушаше сръбско много преди нашите чалгари

    Коментиран от #29, #31, #56

  • 28 Пламен

    17 11 Отговор

    До коментар #26 от "Василев":

    Съгласен съм напълно.Опростачването няма край,след пожарникар мутра идва чалгар мутра с мутреси предложили пеевски
  • 29 Пламен

    23 2 Отговор

    До коментар #27 от "а бе я":

    Разбира се това е вярно.Предлага каквото се търси плюс налага и поведенческа мутро ромска култура на подражание на цяло едно поколение.През 80 те години нашето поколение търсеше рок и блус.
  • 30 Последния Софиянец

    15 26 Отговор
    Първи Има такъв народ.Втори ДБ.Трети ГЕРБ.Четвърти ДПС.Пети БСП.Шести Мутри вън.Божков,Цветанов и Възраждане също имат шанс.Патриотите зад борда.

    Коментиран от #37, #44

  • 31 Чочо

    29 2 Отговор

    До коментар #27 от "а бе я":

    В казармата,особено селските и по неграмотните момчета слушаха сръбско,обаче и то си беше без цинизми.Другите,предимно от градовете слушахме рок.
  • 32 12345

    15 15 Отговор
    Джипко Бибитков как ще води агитация без джипката си. Ще ми липсват и лайфовете във файса с Ненков и сие.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Бойко

    11 5 Отговор

    До коментар #15 от "Агенция "Баба ванга"":

    Ех, мечти, мечти .... и т.н.!?!?

    Коментиран от #38

  • 35 Скъсай си дипломата

    6 3 Отговор
    Ако имаш такава! Не разбираш от рейтинг! Ама хич! Нещата са доста различни от написаното!
  • 36 СМЕРШ

    10 10 Отговор
    Аман от такива изкукуригали прогнозисти!На следващите избори ще има кардинални промени щото се видя потевциала на ИТН!
  • 37 Снощи ИСМВ

    7 6 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    Удариха ТОП по рейтинг. Найнвероятно ще бъдат втори!
  • 38 кви кви

    0 7 Отговор

    До коментар #34 от "Бойко":

    НМП -100%
  • 39 Бетер собака сте,бря!

    6 11 Отговор
    То ясно,че не сте се объркали,просто се отплащате на стопанина,където сте на хранилка!!!!Въпросът е,кво правите,ако стопанина на шкафчетата си поиска обратно парите,че не сте си свършили манипулативна та работа,а?Когато е да си длъжник на мутра!
  • 40 Пророка !

    15 13 Отговор
    Славуца ще бъде наритан от Тиквуций.Галевица и останалите клоуни ще видят парламент на кукув ден ! Шкембе-воеводата ще се завърне на бяла каруца (щото,ако яхне кон,ще му счупи гръбнака)и т.н.Ако искате нормален живот,просто напуснете кочината.

    Коментиран от #45

  • 41 Боже,боже

    12 12 Отговор
    Абе чиляк,пари за една самобръсначка ли не си спестил?Приведи се малко във вид!Да твърдиш,че ГЕРБ може и да си увеличат резултата и то с машинно гласуване си е 100% лъжа!!!!
  • 42 зоркото око

    9 3 Отговор
    от лицето му лъха пиянски комунизъм,как да му повярваш?
  • 43 Голата истина

    8 5 Отговор

    До коментар #25 от "Щерев":

    Защото не си ходил в Сърбия!
    И защото те си виждал Бате Бойко
    как тресе гювдето
    на затворените кьор-софри на сбирките на Герб
  • 44 И тъй нататък

    8 7 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    вече са в канала. Бойко ще им пусне водата на 11
  • 45 къде

    12 7 Отговор

    До коментар #40 от "Пророка !":

    Къде да отидем?
    В кочината Русия?
    Която е като Нигерия, но покрита със сняг?
    По днешният курс
    1рубла=0,02лева=2стотинки!
    Без мене!
    Ти отивай в Русия!

    Коментиран от #48

  • 46 Българка

    7 21 Отговор
    В момента Мая Манолова е харесвана, заради решителните действия, които предприема срещу организираната корупция и социалната политика, която отстоява
    Демократична България е с най-много експерти, готови да проведат реформите и изведат страната от блатото.
    Аз очаквам тези две формации да увеличат подкрепата за тях на следващите избори

    Коментиран от #70

  • 47 Друг гражданин

    23 5 Отговор

    До коментар #3 от "гражданин":

    Проблема е един друг! Че и новите партии са много зле, начело с ИТН! Начело със Слави който не се показва и Тошко, който по-добре да не се показва!
  • 48 😂😂😂😂

    6 1 Отговор

    До коментар #45 от "къде":

    Те за това им спряха чартърите до България! Нямало да им стигнат парите да почиват тук! 😂😂
  • 49 аз съм Веска

    4 6 Отговор
    ИТН не си хареса ВТОРОТО МЯСТО .
    И НАСТАНА ТИШИНА... ЗАЩОТО ТЯ ИМ ПРЕДОПРЕДЕЛЯ ИЛИ ПЪРВО , ИЛИ НЯКОЕ КРАЙНО МЯСТО НА СЛЕДВАЩ ВОТ .
    И ДВЕТЕ МЕСТА ГИ УСТРОЙВАТ .
    В ЕДИНИЯТ СЛУЧАЙ ВОДЯТ .СЛАВИ Е ЛИДЕР.
    В ДРУГИЯТ СЛУЧАЙ ИНТРИГАНСТВАТ . СЛАВИ Е СТЪРШЕЛ.
    ПАТОВА СИТУАЦИЯ ЩЕ Е , АКО ГЕРБ ВЪРНАТ ПАПКАТА , А ИТН СА ПАК ВТОРИ .
    БСП СА ГОЛЕМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ В 45 НС .
    ГЕРБ СА ИЗКЛЮЧЕНИ ЗА КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР, ЗАРАДИ УНИЗИТЕЛНАТА ПОЛИТИКА, КОЯТО ВОДЯТ КЪМ ВСИЧКИ ПАРТИИ .
    ОГРАБИХА ВСИЧКО , А КОНСУМАТОРИТЕ БСП И ДПС , СА НЕНАСИТНИ ,НЕЗАДОВОЛЕНИ , ВСЕЯДНИ , И НЕОПРОЩАВАЩИ ПРИНУДИТЕЛЕН ГЛАД .
    ИТН НЕ СА ГОТОВИ ДА ВОДЯТ.
    АДМИНИСТРАТИВНИЯТ ХАОС ГИ ПОДЛУДЯВА , И Е ТРУДНА ДОРИ ОРИЕНТАЦИЯТА ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНАТ .
    СТИГАМЕ ДО СЪЩИНСКИЯТ ПРЕДАТЕЛ.
    БСП СЕ КЪЛНЯХА , ЧЕ СА АЛТЕРНАТИВА . РАЗБИРАТ ОТ ТЯХНОТО СИ КОМУПРАВЛЕНИЕ , И МОЖЕХА ДА ОПИТАТ .
    ЗАЩО СЕ ФАЛИРАХА . ЗАЩО СЕ ОТКАЗАХА БЕЗ ОПИТ .
    ЗАЩО НЕ ИЗПОЛЗВАХА РЕСУРС ЗА НЕОТЛОЖНИ МЕРОПРИЯТИЯ В НС , И ДА ПОЩАДЯТ КОРАБЪТ ОСТАВЕН БЕЗ КОРМЧИЯ .
    ОТГОВОРЪТ ПОСИПВА С ПЕПЕЛ ЦЯЛАТА НАЦИЯ , ЦЕЛИЯТ ПРЕХОД .
    ТЕ СА ГОТОВИ ДА ВЗЕМАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ.
    НОВИЯТ СТАР ДОМ Е ГОТОВ .
    ОСТАВА ИМ ПАНАИР ЗА ОБРУГАВАНЕ НА ВСИЧКО , С ЦВЯТ РАЗЛИЧНО ОТ ЧЕРВЕНОТО .ЕЕЕЕЕХХХХАА, НОВОДОМЦИТЕ СЕ ГОТВЯТ ДА СВЛЕКАТ КАМУФЛАЖНИТЕ ДРЕХИ , СТАРИТЕ ИЗТЪРКАНИ ГЕНЕРА
  • 50 Лъжец

    3 5 Отговор
    Този от години не прави проучвания, но преди изборите е като нестинарка по телевизиите. Нали пророкуваше, че Демократична България няма да влезе, а вътре ще са каракачанките
  • 51 Политаналиаатор

    8 10 Отговор

    До коментар #4 от "Маргинал":

    Ха ха ха ха!!Хи хи хи хи!! Цигулката- страхливец и криещ се като хлебарка от светлото дори няма да се класира за следващия Парламент! ПП " Възраждане" ще е първа политическа сила!!Схващат ли чалгаджиите-шахматисти??
  • 52 Пепи

    5 10 Отговор
    ГЕРБ няма да стигнат повече от 15 процента. И ИТН ще са с по-малко депутати. Слави, дето им беше знамето, подви опашуа, скри се и не излезе от дупката си. А депутатите му се оказаха наистина патерица на ДПС. БСП ще има почти равен резултат с ГЕРБ. ДБ ще дръпнат леко нагоре. ИМВ също ще имат малко повече от сега. Вероятно ще има нови политически субекти или нови коалиции. Вероятно всички партии и коалиции много внимателно ще си подбират кандидатите и сега ще има голямо търсене на не компрометирани политически лица с авторитет в обществото. Няма да залагат на политически брокери, защото са дискридитирани и по-скоро че ги завлекат към нищото, отколкото да вкарат повече депутати. ГЕРБ няма да могат да привлекат нити едно ново лице по обясними причини. Дори някои от сегашните ще се дръпне, както това направи Менда Стоянова. Така че борбата да си отвоюваме държавата продължава.
  • 53 кака Веска

    5 6 Отговор
    Юлий Павлов не е социолог, а е завършил ФИЗИКА.
    Неговата агенция няма терен и ползва терена на други агенции, но той не обявява резултатите, които му дават, а каквито той си иска и винаги в полза на ГЕРБ.
    Брадат и с клошарски вид е, но жена му беше Аня Дайнова заради парите му. Явно някои жени не са гнусливи.
  • 54 ИСМВ LOS ÁNGELES

    4 13 Отговор
    Най печената партия ! Този път ще гласуваме за
    Мая Манолова от Хюстън до Колорадо !
    Ще го бием РАЗБОЙКО много здраво ! Браво !
  • 55 Изправи се ! Мутри вън !

    6 19 Отговор
    Ще бъде ТРЕТА политическа сила !
    Аз,моето семейство, майка ми, баща ми,
    Цялата рода,приятелите,познатите и комшиите
    Ще гласуваме за Мая Манолова ! Успех !!!

    Коментиран от #60, #69

  • 56 stan4o

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "а бе я":

    Тя е платената любов много се търси. Затова ли повечето политици са КУ?
  • 57 stan4o

    0 3 Отговор
    В България е по-добре без парламент. Парламента освен лобизъм и да "узаконява" кражбите на публични средства друго не е сътворил в последните 15 години. Новите и те това искат да правят,затова им трябва мнозинство. Стига ни добро служебно правителство.

    Коментиран от #58, #59, #68

  • 58 Историк

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "stan4o":

    Може и да се окаже добра идея оттук нататък на избори да не се избират партии, а директно от суверена специалисти за министри.Излизат примврно 100 кандидати за м7нистър на финансите и си пускате преференцията
  • 59 Даааа

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "stan4o":

    Ще ви се! Изпълзяхте от землянките!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Честен БЪЛГАРИН ХРИСТИЯНИН

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "гражданин":

    ИТН първи ама друг път.Те хората разбраха че тъпияучиндолец ги води към ада както пише на гърба му и може да не прескочи.Нищо че е дълъг,ама главата му празна.
  • 62 До 51

    3 4 Отговор
    Ако Възраждане се съеши с ВМРО забрави,че ще минат 4%.Народът неистово мрази Каракачанов.А и Симеонов се гласи.
  • 63 фен на сидеров

    1 0 Отговор
    ще бъдат след ДПС.....
  • 64 соросоид

    3 0 Отговор
    Унгaрия изритa coрoc ..A кoй щe гo ритнe в Бългaрия.Дaли прoкурaтурa нe трябвa дa ce caмoceзирa cлeд признaния нa Румeн Вoдeничaрoв - първият прoгрaмeн дирeктoр нa „Oтвoрeнo oбщecтвo“ в Бългaрия, прeд „Труд“: Coрocoидитe мoгaт дa рaбoтят зa вcякa кaузa, нe и зa бългaрcкaтa...Финaнcoвaтa кризa прeз 1996-1997 г. бeшe изкуcтвeнo прeдизвикaнa личнo oт Coрoc. Тoвa Ивaн Кocтoв гo знae мнoгo дoбрe. Тoвa, чe бългaрcкoтo прaвитeлcтвo изцялo зaвиcи oт вaлутни cпeкулaнти кaтo Coрoc, e cтрaшнo. Coрoc първo e eврeин, пocлe e шaхмaтиcт и нeгoвитe хoдoвe ca тoчни. Тoй нe caмo игрae - тoй нe игрae никoгa тaм, къдeтo нямa пeчaлбa. Тoвa нe мoжe дa cтaнe caмo aкo нaциoнaлнитe държaви уcпeят дa ce мoбилизирaт. Тoгaвa Coрoc caм щe ce oткaжe. Дoри ceгa кaзвa, чe в нeгoвaтa пoлитикa тoй e зaпoчнaл дa губи..
  • 65 БРЦК

    3 0 Отговор
    Слави Трифонов е поредната ВИ грешка . Той е по зле от БМБ . Самонадеян и глупав. След това идва плач и стенание

    Коментиран от #67

  • 66 до 1

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя е като":

    ЗОЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ ТИ СИ НЕЩО ПО ДОБРО. ПРИСМЯЛ СЕ ХЯРБЕЛ НА ЩЬРБЕЛ.
  • 67 Истина

    3 0 Отговор

    До коментар #65 от "БРЦК":

    МНОГО СИ ПРАВ ,ТОВА Е ЕДНО ЗЛОБНО АЛЧНО ЧОВЕЧЕ, С ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИИ, И САМ Е КРЬГЛА НУЛА , СЦЕНАРИСТИТЕ МУ ПУСКАТ ФИТИЛИТЕ, И НАКРАЯ ЩЕ МУ ГЛЕДАТ СЕИРА.
  • 68 хеий

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "stan4o":

    В главата си имаш боза,
  • 69 АМИ ЧЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Изправи се ! Мутри вън !":

    ЗАЩО НЕ СИ Е ОСИНОВИТЕ МАНОЛОВА , ТА ПО БЬРЗО ДА ДА ВИ ПОДПАЛИ ЧЕРГАТА.
  • 70 АМИ ЧЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Българка":

    КАКВО СЕ ХАРЕСВА НА МАЯ, КАТО ПОЖАРНА КОМАНДА БЕЗ ВОДА Е, С КАКВОТО СЕ ЗАХВАНАЛА НИЩО НЕ Е ОПРОВИЛА, ВСИЧКО ИЗЛИЗА ФАЛШ. ТАЗИ ЖЕНА Е БОЛНА НА ТЕМА ВЛАСТ, ЧЕРВИВ И Е ЗАДНИКА ВРЕ СЕ НАВСЯКЬДЕ И НАКРАЯ МНОГО ДИМ ЗА НИЩО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове