Last news in Fakti

15 Май, 2021 08:05 6 869 176

БЗНС нападна Радев: Води България към Евразия

  • бзнс-
  • румен радев

Още в началото на лятото на миналата година БЗНС алармира

БЗНС нападна Радев: Води България към Евразия - 1
Снимка: БГНЕС

Румен Радев и екипът му са в идеологическо и ценностно противоборство с демократичния път, избран от България - тяхната посока е Евразия и дори хибридните им образи не могат да скрият този очевиден факт. Такава позиция изрази БЗНС във връзка с политическата криза в страната.

Публикуваме изявлението без редакторска намеса:

Многократно предупреждавахме, че Радев си е поставил за цел пълното овладяване на властта.

Чрез служебното си правителство при липса на парламент президентът неизменно следва своя план за превземане на държавността. Радев узурпира властта не чрез избори, а през добре разработени хибридни стратегии с помощта на екип от кадри, свързани с БКП. Още с първите си действия служебното правителство показа, че последното нещо, с което ще се занимава, е да спомогне за намаляване на общественото напрежение и за осигуряването на спокойна за гражданите среда за провеждане на предсрочни избори.

След като не съдейства за изграждането на коалиционен модел на редовно правителство в рамките на 45-ия парламент, Радев получи изпълнителната власт, към която се стремеше. Политическият реваншизъм и кадровите чистки очевидно ще са основният предмет на занимание и на неговия втори служебен кабинет. Този път той постави непопулярен и нехаризматичен, но верен му човек на поста министър-председател. Бивш генерал, без никакъв опит в политиката и в обществените дела, той ще трябва да организира парламентарните избори!

БЗНС смята, че мястото на генералите не е в изпълнителната власт, а в армията. Изказваме цялото си уважение към младите български офицери, както и към висшия команден състав на българската армия, които бдят за националната ни сигурност и водят атлантически мисии. Действайки на терен и под огън, те са поели голямата отговорност за съхранението на човешки животи и за опазването на мира в най-конфликтните точки на света. Това са истински натовски офицери за разлика от онези хибридни генерали, изковани през времето на комунистическия режим и възпитани в лоялност към Варшавския договор, набързо "пребоядисали се" в атлантици след няколко обучения в САЩ. Според нас ролята и мисията на българските висши офицери е да отговарят за националната сигурност, а не да участват в интриги в коридорите на държавните институции под диктовка на Решетников в полза на Кремъл.

Още в началото на лятото на миналата година БЗНС алармира, че целта на Радев и на неговите ментори е създаване на служебен кабинет. Днес, когато този кабинет е факт, започваме да ставаме свидетели на целенасочените усилия за влошаване на политическата и институционалната среда, така че и следващите избори да не родят алтернатива за управлението на България. По този начин цялата власт в държавата може да остане задълго в ръцете на президента. Той очевидно действа по сценарий отвън и се интересува единствено от собственото си управленско бъдеще. Затова и негова задача е да работи за формирането на мнозинство, което на втория тур от предстоящите президентските избори да го преизбере за следващ мандат. Паралелно Радев инженерства бъдещите парламентарните сили, така че да конструира угодна за него изпълнителна власт. Той не само че не прави никакъв опит да осигури равнопоставена позиция за всички участници в изборите, а напротив, открито води кампания срещу политическите си противници.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 122 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЗНС

    256 36 Отговор
    Това днес е Банда За усвояване на Народни Средства!

    Коментиран от #77, #81, #83, #85, #166

  • 2 въпросче

    61 211 Отговор
    За каква Еврефтаназия става сума дума? Направо си го кажете с накривена уста:Русия!

    Коментиран от #45, #86, #88, #92, #102, #137

  • 3 В.Г.З.

    231 26 Отговор
    Какво е БЗНС?!?

    Коментиран от #9, #36, #43, #68

  • 4 РАДЕВ.....ДЕЙСТВАЙ

    56 218 Отговор
    ЧЕ ТВА СЕ ЗНАЕ ОТДАВНА........ЗАТОВА БСП КОМУНЯГИТЕ ГО ПОДКРЕПЯТ

    Коментиран от #84, #90, #91, #97

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Майна

    309 25 Отговор
    БЗНС ОТКЪДЕ ИЗПЪЛЗЯ И ЗАЩО НЕ СЕ ЗАСТЪПИ ЗА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ И ПРОИЗНЕСЕ ЗА СЕЛСКОСТОПАНСИЯ СЕКТОР И ЗАТРИВАНЕТО МУ ПРЕЗ ВСИЧКИ ТЕЗИ ГОДИНИ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кой е БЗНС?

    167 17 Отговор
    Какво е това?

    Коментиран от #151, #165

  • 9 choko

    147 14 Отговор

    До коментар #3 от "В.Г.З.":

    Нещо като ТКЗС :)
  • 10 sdf

    204 21 Отговор
    БЗНС - тия пък кои бяха? Вместо да грабнат мотиките и да вървят да копат - взели политика да бистрят!
  • 11 choko

    99 15 Отговор
    Китайската икономика е най-добрата!

    Коментиран от #167

  • 12 шопен

    187 15 Отговор
    БЗНС - вие кои бяхте? Събудете се днес сме 2021г, а вие още сте в миналия век. Имало е политически назначения и съвсем естествено е да има политически уволнения. Както се казва - тирана падна и сега слугите ще го отнасят напълно..
  • 13 Аз съм шокиран

    34 133 Отговор
    Ето че не са само ГЕРБ.И други се осещат на къде тръгнаха нещата.Тези даже не са им били партньори.

    Коментиран от #128

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 1234

    33 141 Отговор
    Точно така! Масонът е приятел на Путин и иска да ни извади от НАТО, да умрем в страшни мъки, някъде в Сибир!

    Коментиран от #67, #99

  • 16 НОВО ПЕТ

    33 118 Отговор
    С ТОВА НОВО УПРАВЛЕНИЕ СЕ НАСОЧВАМЕ КЪМ....ЕВРАЗИЯТА

    Коментиран от #34

  • 17 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    25 101 Отговор
    ДРУГАРИ, ШЕ ВЗЕМЕ И БЗНС ДА ВИ ТРЕСНАТ ИЗБОРНО....ЩЕ СТАНЕТЕ ПАК ЗА....СМЯХ
  • 18 77777

    32 135 Отговор
    И децата знаят че льотчика е човек на решетников.

    Коментиран от #37

  • 19 Гевара

    124 19 Отговор
    Щом и тези анонимници ги заболя,значи здраво им се е дръпнало акото.Влиза им лекичко,сантим по сантим!
  • 20 жжжжжж

    29 109 Отговор
    решетников води румена радева към русия. как иначе???
  • 21 калинките

    106 15 Отговор
    на боко тиквата , немогат да измислят никаква стойностна опорка и почват да играят по руската струна , ама 3-те морета така удобно ги пропускат , като че ли ние ядем доматите с колците
  • 22 ннннннннн

    78 12 Отговор
    Какво е БЗНС?!? БЪДЕТЕ ЗАСТРАХОВАНИ,НЯМА СИРЕНЕ.
  • 23 пройчо

    59 7 Отговор
    ".... спокойна за гражданите среда за провеждане на предсрочни избори...."******Кви "предсрочни избори"!???.... перуката му е възпалила кратуната на ненчо !:))
  • 24 Васил

    106 11 Отговор
    По смешна статия не бях чел никога Радев не е казвал че ще излизаме от Нато

    Коментиран от #89, #93

  • 25 jeevs

    89 12 Отговор
    Колкото и безпринципни и деградирали цървули да излязат и да сипат щуротий в пространството,.....нещата най-логично просто се случват.
    Малко по-малко с малки крачки и с последователни действия на все още достойни български политици и граждани ще излезем от блатото в което ни набутаха в последните години управляващите до скоро ракови образувания!
  • 26 vvvvv

    92 9 Отговор
    Стига глупости. Кои бяха тези от БЗНС? Живи ли са,? Имали ги и кои са? 5 човека се събрали и дават акъл, защото още им се краде.
  • 27 Смешници

    88 9 Отговор
    Защо още съществува Българския земеделски народен съюз,след като е България земеделие няма?Да се закрива партията че е смешно.
  • 28 ПулеФ

    27 100 Отговор
    Радев моментално трябва да спре, защото това , което се наблюдава е политическо отмъщение!!! А хората сме пак в безизходица и мизерия и става все по зле и по зле. Този човек е лицемер и егоист и води всичко към собствените си интереси и интересите на тези, който го лансират. Всеки ден повече за Радев е ден , в който ние , като нация затъваме. Трябва през есента да го махнем това жалко подобие на мъж и въобще на човек

    Коментиран от #46

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Земеделец

    76 6 Отговор
    Тези тримата които са всъщност БЗНС дали през живота си са насадили поне по един домат?

    Коментиран от #62

  • 31 зъл пес

    22 87 Отговор
    Браво ФАКТИ.Направо не вярвам на очите си.Да пуснете такава статия срещу Гумен Гадев!!!!Евала.Браво и на БЗНС.Такъв анализ не бях чел досега.РР не бива никога повеч да бъде допускан до власт.Учил е за военен,и трябва да остане такъв.

    Коментиран от #58

  • 32 big

    63 11 Отговор
    Не им ли омръзнаха тези опорки? Разбирам, че те са част от борбата на ГЕРБ и техните сателити срещу президента, но са далеч от истината! Факт е, че той е по-убран в думите и действията си срещу Русия от Плювна.лиев, но не е овладян от "любов" към тях! В това "балансирано" служебно правителство има доста кап.ии на ГЕРБ, респективно Плювн.алиев! Не ги познавам хората, но е трудно да променят нещо и разкарат гербе.рите от властта - пречи им Закона за държавния служител, а той беше приет от тях!
  • 33 НАТО БГ

    20 72 Отговор
    Евразийски слуга си е Радко, руски крепостник!
  • 34 Смешник

    72 9 Отговор

    До коментар #16 от "НОВО ПЕТ":

    Няма нищо лошо да си партньор с Русия и Китай,по добре от колко да си васал на САЩ и ЕС.

    Коментиран от #57, #175

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 зъл пес

    11 54 Отговор

    До коментар #3 от "В.Г.З.":

    Българският земеделски народен съюз (БЗНС) е земеделско политическо движение в България.

    Коментиран от #41, #42, #111

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 chi

    45 9 Отговор
    Тия неполезни изкопаеми от къде допълзяха?
  • 39 ПКПредседателка

    36 6 Отговор
    Какво е БЗНС?
  • 40 Гунчо

    44 5 Отговор
    Какво трябва да направи Радев? Да даде власта на “безенесето”ли?
  • 41 Индустриалец

    47 4 Отговор

    До коментар #36 от "зъл пес":

    Оказа се че БЗНС не са само трима А има и един зъл пес като четвърти

    Коментиран от #44

  • 42 Чичо Гошо

    34 5 Отговор

    До коментар #36 от "зъл пес":

    Толупи
  • 43 рушляка

    15 20 Отговор

    До коментар #3 от "В.Г.З.":

    В България е демокрация и има много партии, представляващи интересите на своите членове и съмишленици, не е като у вас-един цар и много крепостни селяни!!
  • 44 Пунта Мара

    17 3 Отговор

    До коментар #41 от "Индустриалец":

    Баш така
  • 45 АУУУУУ

    15 33 Отговор

    До коментар #2 от "въпросче":

    Абсолютно си прав. Ние няма да бъдем заедно с Русия и против ЕС и НАТО ! Независимо какво ви се върти в побелелите глави
  • 46 Това ли

    21 9 Отговор

    До коментар #28 от "ПулеФ":

    Ти роди празната тиква? :)))))) 90℅ сте такива

    Коментиран от #96

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 И ОТНОВО

    27 8 Отговор
    БЗНС Що е това? КОМУНИСТИЧЕСКО ПРОИЗВОДНО!!!!!!
  • 50 Квичите

    31 6 Отговор
    Да ве ева и тапирите!
  • 51 Точно така

    9 26 Отговор
    Прости селяни според повечето от вас,но имат глави и мислят с тях за разлика от вас.
  • 52 .......

    35 6 Отговор
    ОТДАВНА ТАРАНТУЛАТА ГЕРБ ГИ ГЛЪТНА ,КОЙ БЯХА БЗНС
  • 53 Чичо от село

    40 5 Отговор
    Абе братя земеделци, уточнявайте от името на кое точно от тридесет и осемте БЗНСта говорите! Откакто си отидоха по-видните ви лидери, съвсем се обезличихте и се чудите към коя по-силна партия да се закачите,та да се отъркате във власта!
  • 54 Госあ

    19 8 Отговор
    За съжаление е абсолютно невярно.
  • 55 no name no face no number

    37 7 Отговор
    И кпй го избра този път за България???Народа ли? Кога ще има референдум за НАТО и ЕС кога???,За да може народа да избере пътя, а не някакви мошеници изплули по неведеми причини на повръхността чрез партии ,олигарси и западни служби
  • 56 Сандо

    32 4 Отговор
    Тия живи ли са още?Или възкръснаха за да изкажат поредната си селяния?Бат Бойко реанимира и мъртвите за да ги вкара в борбата.
  • 57 Европеец

    11 27 Отговор

    До коментар #34 от "Смешник":

    Няма как да си партньор с Русия и Китай, можеш само да слушаш и изпълняваш.А това си е за отатък Урал, Азия и пр. сатрапии..
  • 58 И ОТНОВО

    11 4 Отговор

    До коментар #31 от "зъл пес":

    Точно той ще ви затрие!!!!!
  • 59 Мечо Пух

    25 5 Отговор
    Ами то и мястото на земеделците в изпълнителната власт би трябвало да е максимум до министерството на земеделието, ама Ники Мокета беше министър на отбраната и се окъка от всякъде, че и до съд стигна...
  • 60 Българка

    31 8 Отговор
    Напротив, Радев следва пътя на логиката и нормалността. За да са спокойни гражданите, трябва да се почистят авгиевите обори. Без разграждане на мафиотската пирамида, не може да има законност и справеливост.

    Коментиран от #176

  • 61 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    13 20 Отговор
    СЛЕД ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ НА БСП, ИЗБИРАТЕЛЯТ ЯСНО ПОКАЗА НА КЪДЕ ДА ВЪРВИ СТРАНАТА.....
  • 62 нннн

    23 3 Отговор

    До коментар #30 от "Земеделец":

    За домат не зная, но единият от тримата си посади коса.

    Коментиран от #126

  • 63 Pam

    19 8 Отговор
    Винаги с Русия и никога против Германия!

    Коментиран от #72

  • 64 Радко

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "Николай":

    къса, къса маймунска памет-жалко.
  • 65 хаберих

    17 3 Отговор
    "Ники Мокета беше министър на отбраната и се окъка от всякъде, че и до съд стигна..." Комбайнера не само себе си оцвъка,ами оцвъка и Българската армия. Армията не е шепа жито за посявка.
  • 66 КРАДЦИ

    18 3 Отговор
    ТИЯ ОТ БЗНС ВИЖДАЛИ ЛИ СА МОТИКА И ЛОПАТА ИЛИ САМО КРАДЕНЕ ЗНАЯТ ?

    Коментиран от #78

  • 67 Pilot

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "1234":

    Ти си мъртво роден като те гледам !

    Коментиран от #75

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Д. Димитров

    28 3 Отговор
    Кои бяха БЗНС? Не бяха ли тия които в началото на прехода бяха в управлението и спомогнаха за унищожаването на българското земеделие? Заради тези "земеделци" на г-жа Мозер, от износители и сила в Европа се превърнахме във вносители на боклуците на Европа... Всички ядем пластмасови те вносни домати и безвкусните краставици, които са докарани само на цвят. АЙДЕ ДА ВИ ПОМОЛЯ ДА НЕ ГИ ВАДИТЕ ТИЯ БЗНС ОТ НАФТАЛИНА! Национални предатели тръгнали да се изказват. До кога?

    Коментиран от #76

  • 70 ПАРАЗИТИ

    18 7 Отговор
    АКО Е ТАКА КАКТО БЗНС - КЪРЛЕЖИ НИ ДОНАСЯТ , ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА РАДЕВ !
  • 71 от немско

    18 4 Отговор
    ааа ха ха ха ! и плачат всички гербероседераски слуги ! Голям кеф е за нас обикновените хора. Между другото се чувствам супер в немско и гласувах за Божков, и сега пак за него ще гласувам.
  • 72 Комараден

    12 16 Отговор

    До коментар #63 от "Pam":

    тапчо, я кажи кога сме били с Русия , освен насила след втората световна, когато ни окупира за 45 години?!

    Коментиран от #79

  • 73 БЗНС означава

    19 4 Отговор
    ГРАДУС
  • 74 БЗНС

    7 1 Отговор
    Единственото което дойде от Щатите е кнжкята за Мравин.
  • 75 Били

    5 13 Отговор

    До коментар #67 от "Pilot":

    Гледаш ама не виждаш, мъпет кукла на конци!!Ушатият тюлен ще се опита да ни затрие!!
  • 76 Да, точно така

    20 4 Отговор

    До коментар #69 от "Д. Димитров":

    и в правителството на Виденов беше с БЗНС- казионно от времето на бай Тошо, които изнесоха житото на България, Чичибаба, и после обвиниха Виденов. Баба ми казваше, че най- долни са земеделците. По време на социализма те имаха повече привилегии от комунистите, но сега са виновни БСП.
  • 77 Дедо Киро

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "БЗНС":

    " Земеделски" съюз??? Ха ха ха ха Хи хи хи хи!! Ами земеделци в България няма бе тикви!!
  • 78 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    3 9 Отговор

    До коментар #66 от "КРАДЦИ":

    УСВОИЛИ СА НЕЩО ОТ ...БСП
  • 79 Що да не те окупират?

    13 4 Отговор

    До коментар #72 от "Комараден":

    Като сме на страната на победените държави. Чети и не църкай

    Коментиран от #119

  • 80 СССРБарета

    18 4 Отговор
    Атлантически мисии! Хахааааа! Ох Ганчо, Ганчо! Днешните Атлантисти са още по-големи тоталитаристи от миналите комунисти!
  • 81 Доцент Мангъров

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "БЗНС":

    БЗНС кои бяха тези?
    Вместо да коментират другите, нека си оправят организацията, че затриха партия с над 100 годишна история.
  • 82 ВеличкоВелянов

    10 2 Отговор
    За кое БКП-БЗНС става въпрос?! Те колхозно-ТКЗСарските БЗНСета са повече от жълтите павета пред парламента! Разтури им се колхозно-ТКЗСарския ЛИЧЕН КОМУНИЗЪМ, в който тамън влезаха, и сега реват като Стамболийски под балтийката на Чичето!

    Коментиран от #110

  • 83 Антимафия

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "БЗНС":

    БЗНС в самия смисъл на думата ,
    никога не е съществувло,
    като идеология в тази партия?
    Поради липсата на земезелци
    и членската и маса , името БЗНС
    се е превърнало в инструмент,
    за озаконяване на кражбата,
    на къщата на политика Никола Петков
    под ръководството на Ненчев !
    От гръбнака на земеделието и
    чиста и демократична партия на
    земеделските интереси на милиони ,
    българи през 1935 година ,днес тази партия
    е превърната в партия- патерица на Хунтата,!
    орезиляването на партия Никола Петков ,
    по късно БЗНС,
    ВЕЧЕ ОТДАВНА НЕ СЪЩЕСТВУВА?
    Ненчев е присвоил, едно велико политическо име ,
    от Българската история,
    за да прикрива личните си крадливи наклонности ,
    и будалосва българския народ.
    За мен този човек е за разследване ,
    и моля прокуратурата да се самосезира,
    за присвояване на активите на Никола Петков ,от
    партиягта менте на Ненчев!
  • 84 Правителството

    6 15 Отговор

    До коментар #4 от "РАДЕВ.....ДЕЙСТВАЙ":

    на Радев е редено от Козяк заедно с управляващите. Янаки Стоилов и проф. Минеков са само за парлама. Ресурсните и силови министерства са дадени на концесия. Радев, Радев…Ресурсните и силови министерства са дадени на концесия.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 България

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "въпросче":

    е капитулирала държава и е ествено това което става САЩ решават!
  • 87 Кое БЗНС??? 49 поред!! Измислени

    17 2 Отговор
    Кое точно от тях напада Радев!! Да уточнят кой номер са??? Плевнелиев, беше Карикатура на Президент!! Мистър Бийн!! Такъв освем да се "лези" друго не видяхме от него!!! Марионетка, мекотело, но Крадливо!!!
  • 88 На третия

    7 9 Отговор

    До коментар #2 от "въпросче":

    ден от встъпването си в длъжност като служебен министър председател, Стефан Янев изприпка официално при американския посланик Херо Мустафа. Не, че неофициално преди това “мамата” на правителството на Радев не е американската.

    Обсъдили били “въпроси, свързани с текущата политическа ситуация и перспективите в това отношение”.

    Ние щат на USA ли сме, аджеба? Не, че това не е риторичен въпрос. Това, че сме се наду пили на американците е ясно, това че договорките в наредения мач са направени отдавна и това личи вече и от самолет, ама за какъв национален суверенитет и независимост рецитирате иначе, бе?!
  • 89 пичага

    6 3 Отговор

    До коментар #24 от "Васил":

    Не го е казал но го показва!
  • 90 Анализатор

    12 5 Отговор

    До коментар #4 от "РАДЕВ.....ДЕЙСТВАЙ":

    Ако някой си мисли, че списъкът на служебното правителство най-малко не е съгласуван с посолството , а най-вероятно е подготвен другаде, ако някой си мисли, че изтичването на служебния премиер при посланника не е било съгласувано с Радев, то той просто няма понятие от всичко у нас. Даже не се споменава за мястото на срещата, защото не срамът, а позорът е пълен. Нивото на един премиер е по-високо от това на един посланник, но ние държим да покажем , че сме колония с губернатор, а местните аборигени все пак са нужни за трансфер на интересите. Всеки българин трябва да е потънал от срам от тази среща, от преминаването на турски военни през наша територия. Сега на ясно ли сме защо Нинова оттегли мълчаливо подкрепата за изправарващия мерак на Радев.
  • 91 Кольо Босия

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "РАДЕВ.....ДЕЙСТВАЙ":

    няма ли да се възмути?!? Вчера Мустафата даде дълги напътствия , как трябва да се развива подопечната и губерния, днес поредният масон е привикан за инструкции! На стари години се ос ра бай Колю!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 пфу

    7 4 Отговор

    До коментар #24 от "Васил":

    е оставаше да си признае публично.Той каза и че няма да има реваншизъм,но гледай какво става
  • 94 Рачко Пръдлето

    6 10 Отговор
    БЗНС, някой зададе тук риторичен въпрос,кои бяха тези. Земеделците бяха тези,които бяха смазани от комунистите при овладяването на ОФ след девети септември.Дълги години техните членове и симпатизанти пълнеха концлагерите, а ръководената от Георги Трайков уж социалистическа БЗНС изпълняваше ибрикчийски дейности на политбюрото на БКП. Сега издънките на червените кхмери задават въпроса,кои бяха тези.
  • 95 Цецо Цветанов

    14 2 Отговор
    А къде е простакът с жжипката
  • 96 зъл пес

    3 4 Отговор

    До коментар #46 от "Това ли":

    а вие 100%
  • 97 Не сме щат,

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "РАДЕВ.....ДЕЙСТВАЙ":

    а сме колония с трима господари .
    Каквото кажат краварите – това става. Те не се церемонят изобщо !
    ЕС – пуска по малко пари за крадене , а обратно всмука 1/3 та от населението на България – все млади , работоспособни, барабар с децата им, та тук останаха крадливите и старците ( егати скапания остатък ).
    Третият господар – тартора на най- големите български боклуци ( боко, разбира се ) сега е аут, дано така да си остане !
    А на другите господари – дреме им на черупките за съдбините на българите – сега и ковид а помага да се разкарат малко стари и болни , така да се пооправи пенсионната система ..
    Чао , глу паци и тъ паци – взети заедно пак можете да си докарате третия господар да ви доощави!

    Коментиран от #109

  • 98 стига бе шебеци

    7 2 Отговор
    Абе наслушали сме се на тия изтъркани мантри на тъпи дънкогащници . Не приемам зависимостта от когото и да е за нещо добро за Родината ми и мен , във стила ви американската зависимост добрата зависимост.
  • 99 Значи

    13 2 Отговор

    До коментар #15 от "1234":

    на мал оумните е хубаво да им се обяснява по сто пъти!
    Ами нали ГЕРБ ги държаха американците , бе , де.ил!
    А , сега те щели да изчистват нещото , което са създали!?
    Боже , прибери си вересиите!
  • 100 Перо

    11 2 Отговор
    Кои са БЗНС? От къде и кои БЗНС-та изпълзяха сега за присламчване?
  • 101 перничанин

    3 0 Отговор

    До коментар #92 от "БГ гражданин":

    Много точно казано.Респект.
  • 102 С провала

    6 8 Отговор

    До коментар #2 от "въпросче":

    на сбраното от кол и въже служебно правителство ще се осъзнае от малоумните почитатели на президента, че той е същото зло за България като Тиквата и наесен ще имаме достоен президент.
    Льотчикът разчита на гласовете на ИТН, които са евроатлантици като него, а тъ пите избиратели на бсп, които още го мислят за русофил, му идват като бонус.
  • 103 Кочо

    7 4 Отговор
    Българиноо какво ви е дало това нато едно голямо нищо.само ни ползват земите и ги тровят.ама много хора незнаят.ами ес да дава но после го взима,и правиш каквото ти кажат.никога източна европа няма да я приемат като част от запада,а само използват нато и ес в борбата с русия.браво на радев така да продължава.това е верния път.
  • 104 Буда Барселонски

    10 5 Отговор
    Херо Мустафа 2 пъти за 3 дни се среща с Радев да си гугукат за Трите морета и корупцията , а за Буци Барисич пишат доклади, че е корумпе и путинска подлога , а Гешав е пудел на Пеевски.
    Кой сега е евразийската подлога , м ?
  • 105 Росен

    9 2 Отговор
    Всички директори и началник отдели трябва да се сменат. 12г. ГЕРБ назначава калинка до калинка, роднина - милиционер, не се чисти лесно тази сган от безделници с високи заплати изпълняващи само поръчки на господари. Проверка на свършената работа, проверка на закъснели преписки и следващия. Не става със стари жрици, нова публична администрация да стане.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Констатация

    5 8 Отговор

    До коментар #7 от "ДА КАЖА":

    Ако някой мисли че зелените чорапи радев и янев ще имат по-различна външна политика а и вътрешна от Винету от СИК толкова по-зле от него.
    Каквото наредят щатите това ще става - както е било досега.

    Коментиран от #112

  • 109 перничанин

    6 10 Отговор

    До коментар #97 от "Не сме щат,":

    Бъркаш понятията. Ние сме и винаги сме били под двама господари. Боко добре лавираше и имаше евро средства и руски туристи. Сега фатмако е в небрано лозе. Назначен от КГБ , но с извити ръчички от Херо. Опитва се да постави бушон с този ника квец фатмак като него, но на всички е язно чии съвети изпълнява служебния фатмак. Равнис ,мирно , на лявоооо!
  • 110 Бай Величко,

    13 2 Отговор

    До коментар #82 от "ВеличкоВелянов":

    Не я разбирам тая политика, ама при ТКЗС тата хранихме половин Европа и Русия с качествени пл и зеленчуци и консерви. Не достига ше раб. ръка и хващаха ученици, студенти и войници да помагат. А сега какво ядем пластмасови турски домати, полски ГМО картофи и чесън от Китай. Даже и от ЕС ти плащат да не произвеждаш. Е има и печеливши. Например гербеджийсски вносители и прекупвачите от Градус. Политика брат ама ти ги разбираш тия работи

    Коментиран от #127

  • 111 зъл пес

    1 3 Отговор

    До коментар #36 от "зъл пес":

    я колко минусчета от хлебарките,ми от Уикипедия го копирах бре
  • 112 Вкарването

    4 4 Отговор

    До коментар #108 от "Констатация":

    на България в списъка на неприятелските страни на Русия е заради проекта „Три морета“.

    От началото на месеца България е поставена в списъка с неприятелските на Русия държави. Вкарването на страната ни в този списък е заради организирания от Румен Радев форум „Три морета“, който ще се проведе в София в началото на месец юли.

    В контекста на изострените отношения между Запада и Русия това ще е събитието, което ще е централната сцена за организирана атака срещу Руската федерация.

    Коментиран от #113

  • 113 Ако търсим

    5 3 Отговор

    До коментар #112 от "Вкарването":

    истинските русофоби в България, то именно Радев е един от най-последователните, макар и не така отявлен в изявленията си. Борисов играеше и с американци, и с руснаци, и с европейци и прокара „Турски поток“ през България. Той се грижеше да обслужи всички, за да си гарантира спокойствие.

    За разлика от него, Радев се грижи да обслужи себе си през американския интерес и всячески доказва, че е НАТО-вски генерал. Той докара дотам България, че за пръв път в историята на руските врагове присъства България, без в списъка да са страни като Румъния, Унгария и Гърция.
  • 114 и аз като

    6 2 Отговор
    №3 питам кои са БЗНС , кой ги представлява и имали ли са представителство в Парламента?
  • 115 Когато го

    7 5 Отговор
    попитаха какъв генерал е Радев отговори че е преди всичко натовски!!
    Един военен, който наистина обича родината си и е станал военен за да я пази никога няма да каже това, а ще отговори български!!
    НАТО-ОТАН не е държава!!
    За съжаление това каза Радев още в началото на службата му като президент на РБ!!
    Ако не сте разбрали САЩ и Запада промениха имиджа на партиите и президента, пуснаха ни един шут за да ни се догади и след това да изберем един който на пръв поглед е пълна противоположност. Ето ви 8 години спечелени от САЩ и Запада, през това време международните отношения ескалират. Сега влезнаха уж 3 революционни партии обаче се оказа че и трите за прозападни и избрали Запада като тяхна доктрина.
    Нещо българско да има в тях и ето ви отново 4 години САЩ и Запада ще продължат да управляват!!
    35г. загубено време за България!!
  • 116 ттт

    12 2 Отговор
    Ама ние и БЗНС ли имаме? Тия ако ми кажат, какво е лемеж и кога се сее чесънът, ще ги призная за земеделци.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Земеделец

    7 2 Отговор
    Кое от всички БЗНС-та?
  • 119 Камараден

    7 5 Отговор

    До коментар #79 от "Що да не те окупират?":

    Японците се предадоха на САЩ, чак като видяха, че има вероятност да ги окупира СССР!Има голямо значение дали те окупира комунистическа сатрапия или демократична държава, носител на прогрес и просперитет!!Примерите са налице днес, църков!!

    Коментиран от #138

  • 120 Прогноза

    9 7 Отговор
    Триморието ще му изяде главата и ще остане с този мандат за президент, щото се мисли за хитър. Полегнал е на Натовците, ама ще го гътнат хората, дето не щем война с Русия заради Натовските слуги. Бойко поне е ачик-ачик ясен, а този се прави и на русофил. нема да го бъде пак президент с такива врътки.
  • 121 Гойко Митич

    4 2 Отговор
    БЗНС=агитката на Славия
  • 122 Ако фенове

    10 5 Отговор
    на льотчика са хора, ненавиждащи русия, е нормално, но когато всички русофили от бсп, итн и другите партии идеализират радев, става дума за пълна шизо френия.
    Льотчикът се готви да вземе втори мандат с американска подкрепа, а тъ пите бесепари и чалгари му свалят звезди от небето.
    Радев има само един мерак – да стане диктатор и да има безконтролна власт и не му пука ни за русия, ни за америка, а само за мегаломанията му.
  • 123 Бъбу

    11 6 Отговор
    Радев е вреден и опасен за държавата. Откакто беше насаден в президентската институция от курнелата по заказ на Русия, този не показа с нищо че разбира какви са функциите на институцията, нарушава умишлено и демонстративно българската конституция, показвайки надменно отношение към конституция и закон, подстрекава народа към разделение, незаконни бунтове и не на последно място подкрепя съмнителни олигархични кръгове. А пък за личностните му характеристична особености да не говорим, поведение и нрави неподхождащи на български генерал, като започнем от любовницата му и стигнем до махленското му поведение на една дребнава, злобна, отмъстително и неспособна да види повече от носа си личност. То остави че се провали напълно у нас, ами ни изложи и в малкото си изяви в чужбина, последния пример Естония... Който иска да си гласува пак за него аз за този мизерни, никога повече няма да гласувам.
  • 124 Точно

    9 7 Отговор
    Именно това е истинското лице на Радев - безск рупулен, ал чен, зло бен и гуляй джия.
  • 125 Шопов

    10 7 Отговор
    А добър ден!
    От години ви се разправя, че Радев е американски лакей, но за разлика от Борисов по-интелигентен, прикрит и лицемерен, като с удоволствие слуша как го определят като русофил.
  • 126 Груйо

    5 1 Отговор

    До коментар #62 от "нннн":

    Кажи ни, моля те кой е точно този с присадения перчем дето така нагло го вее по форумите? Този ли - единственият им депутат дето беше?
  • 127 П. п

    8 1 Отговор

    До коментар #110 от "Бай Величко,":

    Бай Величко, забравих да ти спомена че тировете на СО МАТ не спира ха да пътуват дори и до Блиския изток с агнета. Така те се превърнаха в НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕВОЗВАЧ В ЕВРОПА. БДЖсъщо яко бачкаше с вина, цигари и стоки за Русия. И така да обобщиме: България печелеше най-много от износ на оръжие около 1милярд $, после към 900 мл. от меж. превози, толкова от туризъм и четвърто от сел. стопанство. И при това когато $ имаше златно покритие и не беше шума. Да ама сега се отядохме на банани. Айде остани си със здраве.
  • 128 Памет

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Аз съм шокиран":

    Бяха им партньори в предишния кабинет на Бойко. Даже имаха министър на отбраната - той избра ф-овете.
  • 129 Сух

    5 4 Отговор
    ЗАБЛУЖДАВАТ ТЕ НАРОДЕ! Нищо чудно тез да играят с Радев! Радев онзи ден на натовска сбирка подписа срещу Русия. Постоянно е на оперативни при Мустафата..
  • 130 Антей

    5 2 Отговор
    Още колко скелети ще изпълзят от гардероба...., бедна ни е фантазията! Дано здравият разум на истинските българи надделее.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Кака Сийка

    8 1 Отговор
    "БЗНС смята, че мястото на генералите не е в изпълнителната власт, а в армията."
    Извинете, досега нали пак генерал ни управлява? Защо не казахте това преди 12 години... Че вижте докъде ни докара.
  • 133 urod

    7 1 Отговор
    От БЗНС имаше една Мозер, дето галено и казваха Мозберг ;-)) ама тя жива ли е, не знам..
    Кокто руснаците се изложиха с прокситата си тук в лицето на Сидеров, така и американците все на куци коне залагат.
    Достатъчно е Плевнелиев да ке появи веднъж седмично да си заработи грантовете, и рейтинга на атлантиците рязко пада..
    Намерете някой достоен бе!
  • 134 Нане

    6 1 Отговор
    кое БЗНС? Имаше едно време казионно другото кое е? Кви са тия?
  • 135 Леви десни

    9 1 Отговор
    БЗНС в лицето на бивш министър на отбраната, служил като редник в "Строителни войски"...Сериозно? И тримата земеделцили са на това мнение? Тоя нали помните кой го направи министър? А Шкембето? С други думи-Бойко показва пълното си пренебрежение към армията и само един ГОЛЯМ проблем го накара бързо да плати 3 милиарда за самолети. Индулгенция си купи.
  • 136 човек от народа

    6 3 Отговор
    абе земеделски кръндели...що не вземете да върнете ткзс-тата па бегайте да копате на воля
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Да ама

    7 2 Отговор

    До коментар #119 от "Камараден":

    Япония я съсипаха с двете ненужни атомни бомби а Европа си я поделиха "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ДЪРЖАВИ". И знаеш ли че в САЩ са се провеждали нацистки маршове но когато виждат обрата на войната тръгват срещу Хитлер. И знаеш ли че една от причините за ВСВ е възхода на съветите. Какво да правиш политика, а думата демокрация е толкова фалшива по целия свят и е само за простолюдието

    Коментиран от #146

  • 139 ДЖОТО

    8 2 Отговор
    КОИ СТЕ ВИЕ ОТ БЗНС,ЧЕ ЗАЩИТАВАТЕ ЕДНА МУТРА-КРАДЕЦ,ЛЕЖАЛ В ЗЗАТВОР В ЧЕХИЯ,ЗА КРАЖБИ НА АВТОМОБИЛИ-ПОТВЪРДЕНО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЧЕХИЯ!!!ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ЕДИН ЧОВЕК,КОЙТО ЗАЩИТАВА БЪЛГИТЕ ОТ ТАЗИ КРАДЛИВА ХУНТА-ГЕРБ!!!
  • 140 ники

    5 2 Отговор
    БЗНС - какво е това нбякой чувал ли е за тякива хора хаха смешно ,все едно да пишете Петър нападна президента хахах
  • 141 Добре

    3 2 Отговор
    Сега всички виждат истинския шпионин ,скоро след мандата ще бъде съден. Гешев вярвам ти
  • 142 фтнп

    4 5 Отговор
    Давай Радев, мачкай мафията!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 хееей

    4 5 Отговор
    Радев води политика в интерес на България и всички българи. БЗНС и всички изплували от миналото скелети няма да спрат това с измислените си компрометиращи лъжи.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Няма ама

    1 5 Отговор

    До коментар #138 от "Да ама":

    бомбите нищо не решават, чети има го документирано!!! А иначе руснаците и нацистите също правят парад на Вермахта и Червената армия в Брест....Мисли малце!

    Коментиран от #156

  • 147 Избирател

    4 2 Отговор
    Кое е това БЗНС ?! Онова от Оф-то ли?! Кои са тези?! Някой помни ли ги?! За какво се борят?! Някой сеща ли се поне как се казва вожда им?! Колко човека гласуват за тях?! Предупреждавали били ! Излязоха някакви мъртъвци от някаква бърлога да ловят риба в мътни води и да се докопат до кокала! Айде бегай от тука!
  • 148 хохохо

    4 5 Отговор
    "БЗНС смятало, че мястото на генералите не е в изпълнителната власт, а в армията."
    Така ли, а къде е мястото на пожарникарите ? Оня пожарникар дето имал червена книжка и се правеше на еврофил 12 години ни управляваше с проба-грешка. Сега един достоен мъж като Радев седна за 2 месеца да подреди нещата и мишоците се разцвърчаха.
  • 149 Едните са убедени, че

    0 1 Отговор
    става въпрос за откровен русофил, евразиец и путинист, а другите го смятат за натовски генерал, триморец и соросоид. И се почват едни спекулации. Нека бъдем консенсусни и приемем, че е масон и военен, военно-естетически някак стои.
  • 150 земеделец

    2 1 Отговор
    Какво е това БЗНС?
  • 151 Български Зомбирани Некадърни...

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Кой е БЗНС?":

    Селяни...Това е БЗНС!
  • 152 Мария

    4 5 Отговор
    До #125 Шопов:Споделям написаното на 100%.Вчера написах много дълъг коментар за подозренията си за Румен Радев.Споделих ,че от избирането му за Президент , има много подло и непочтено поведение по отношение на Русия.Непрекъснато е с целуващата се мюсюлманка-кюрдка Х. Мустафа.Подписва договори с насоченост против РФ.Не съм прочела или проследила по телевизия за среща с Руския посланик/ничка Митрофанова.Само прочетох пидигравки към нея.Румен Радев ме озадачава още при встъпването си на поста Президент на България.Постепенно образът му се оформи,като на "лъжливото овчарче".Смело мога да заявя ,че Румен Радев прилича на мошеника Бойко Борисов.Само,че дълго заблуждаваше всички българи,чрез манипулации, объркано говорене, лицемерие.Руското Правителство,много бързо го разбра,защото за разлика от нашите управници/в частност Р. Радев/,там има истински политици ,да не говорим за Вл. Путин -изключителен политик и Президент на Русия.Още,когато Р. Радев подкрепи наркомана и предател Навални ,на българите трябваше да светне червената сигнална лампа.Както казваше моята баба ,БОГ да я прости -ПОД НЕБЕТО СКРИТО НЯМА.Та и Р. Радев ще покаже истинското си лице,а българите да четат ,да се информират и да не бъдат доверчиви.
  • 153 Атлантика

    7 1 Отговор
    Когато бяхме в Евразията ви селското стопанство цъфтеше. Какво ли не сеехме. Райска градина. Сега на яжте евроатлантическите домати с коловете
  • 154 хахаха

    4 2 Отговор
    Ако някой ни водеше към Евразия, това беше Борисов, който строи газопровода "Турски поток", който той нарича "Балкански поток", който е руски. Не се ли чудите защо той не отряза лентичката там и защо не дана гласност, като на всяка малка отсечица от двулентовите магисталки.
  • 155 Гост

    3 2 Отговор
    Това БЗНС е хубаво да бъде изтрито от пределите на живота, защото като американски подлоги пишат лъжи, както са инструктирани от господарите си, за да придават на американската подлога Радев ореол на русофил, такъв какъвто никога не е бил, защото е назначен ЛИЧНО от Вашингтон за Президент.
    Няма как във изцяло завладяна от Сащ България да стане случайно събитие и Президент да стане случайно някой, който не е клекнал пред сащ в партер!
  • 156 Ти ми говориш

    2 1 Отговор

    До коментар #146 от "Няма ама":

    за пияна групичка бандеровци. То и в България е имало бранници. Аз ти говоря за много милионен парад в подкрепа на нацизма. Бритиш кралица като малка е снимана с наци поздрав.
  • 157 НЯКОЙ

    3 2 Отговор
    Ако вие сте БЗНС, аз съм арменският поп! Излезте персонално, страхливци!
  • 158 ЗАТВОР МУТРО

    3 1 Отговор
    КОГА БОЙКО ВЛИЗА В ЗАТВОРА ?

    Коментиран от #161

  • 159 dfu

    2 1 Отговор
    Опааа, май на някой )БЗНС) ще му спрат евродалаверките и се разкряка. :)
  • 160 Някой

    1 3 Отговор
    Няма да ги наричам селяни, защото селянин е достоен човек. Те са прости селяндури които искат пак да се уредят с някоя троха. Мачкай всички подлоги на Тиквата генерале, народа е с теб.
  • 161 Справедлив

    1 1 Отговор

    До коментар #158 от "ЗАТВОР МУТРО":

    Когато ти влезеш от където си излязал при раждането си, тогава!
  • 162 Земеделец

    6 1 Отговор
    А вие се появихте. Браво на вас. Къде бяхте милички, защо оставихте вашите земеделци? А сигурно ги поверихте на Борисов, защото той е и земеделец, а вие бяхте с подвити опашки. Сега изпълзявате но както казва народа,, Късно е либе за китка.,,
  • 163 Реалиста

    1 1 Отговор
    И коя е тази партия БЗНС, че не я чух никъде на последните избори.Сто на сто няма и да я чуя на тези.Явно е осъдена на забрава.
  • 164 5000лв за маска

    0 2 Отговор
    Има ли го още това БЗНС ...не чух да се изказва по повод нахлуването на Данс в президенството . И да имат на предвид Радев е овластен с пълно доверие от 2 ,5 млн избиратели и който засяга Радев засяга и тях
  • 165 Вече се

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кой е БЗНС?":

    говори открито, че след изборите, на основание на издадена заповед на Портиера на американското посолство, ще бъде инсталирана нова туземна колониална администрация под формата на Тройна коалиция – 2: ГЕРБ, ДПС и Чалгарите.
  • 166 Триморските

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "БЗНС":

    слуги да не се нахендрят сами на тризъбеца.

    Радев - чуеш ли:

    Който продава Народа си продава и душата си .
  • 167 Дали

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "choko":

    Сульо или Пульо е премиер, президент или министър – на щатските господари, които реално управляват държавата, им е все тая. Г-жа Херо веднага отиде при служебния премиер да му набива канчето. Важното е да са лоялни към великите, демократичните, първа сила в света и управляваща вселената – Съединените американски щати. Това е горчивата истина, скъпи сънародници. Те ни управляват днес.
  • 168 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Цeлтa бeшe, чрeз прoвoкaции oт „прoтecтирaщитe“ дa ce прeдизвикa въвeждaнe нa вoeннo пoлoжeниe oт пРEЗИДEНТA. Плaн "A" нe cрaбoти, прeминaха към плaн "Б"...Нe e cлучaйнo , чe 45 НC бe eдин фaрc.
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Best

    0 0 Отговор
    Крастава изрезка,родена да марширува.
  • 171 Best

    0 0 Отговор
    Крастава изрезка,родена да марширува.
  • 172 браво радев

    1 0 Отговор
    АКО Е ТАКА КАКТО БЗНС - КЪРЛЕЖИ НИ ДОНАСЯТ , ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА РАДЕВ !
  • 173 предатели

    0 0 Отговор
    бзнс са подлоги на бкп !
  • 174 БЗНС

    1 0 Отговор
    Да живее България!
    Чест на генерал Радев!
    Слава на велика Русия!
  • 175 БХОРТЕИ

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Смешник":

    Браво перфектен коментар но за знаещи.
  • 176 БХОРТЕИ

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Българка":

    Браво
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове