Last news in Fakti

18 Май, 2021 10:16 5 761 65

Проф. Ангелов: Министърът да промени заповедта си, прави голяма грешка

  • костадин ангелов-
  • заповед-
  • зелени коридори-
  • ваксиниране

Резултатът ще бъде виден още днес, когато ще стигнем много по-малък брой ваксинирани. Много дълго още ще носим маски

Проф. Ангелов: Министърът да промени заповедта си, прави голяма грешка - 1
Снимка: БГНЕС

"Ние започнахме ваксинацията, както останалите европейски държави, към които се стремим - с лекарите.

Промяната, която се прави в момента със спирането на зелените коридори е много опасна, това ще провали всичко, което сме направили до момента.", коментира бившият министър на здравеопазването Костадин Ангелов пред БНТ. Той призова здравният министър да си промени точка 7 от заповедта.

"Резултатът ще бъде виден още днес, когато ще стигнем много по-малък брой ваксинирани. Много дълго още ще носим маски.", смята той.

"Ние е важно да поддържаме нивото на информираност на гражданите. Всеки четвъртък го правихме. Вчера министърът каза, че има притеснения относно ваксинирането. Не ми се иска да мисля, че той е антиваксър", разсъждава Ангелов.

"Националния оперативен щаб е създаден от премиера. В 45-ия парламент ни обвиняваха, че сме го затрили, ако сега нямат проблем с това, което се случва, значи те са лъгали българите.", смята бившият министър.

"Тези хора - лекарите поведоха битката с ковид, когато още никой нищо не знаеше. После ги линчуваха. Те не са взели допълнителни пари. Това беше техния служебен дълг.", каза той.

"Вчера Кацаров каза, че добрите резултати се дължали на топлото време - ами не е вярно. Ние ваксинирахме почти половин милион българи.", ядосва се Ангелов.

"Ние винаги сме се старали да създаваме ред, но е много важно да има хора, които да имат желание да го спазват.."

"Аз съм спокоен за ревизията, защото много добре знам какво се е случвало докато съм бил министър. Има пари в системата.", казва той.

"Болници във фалит се надявам да няма, но може да има задлъжнявания.", смята Ангелов.

"Аз просто искам да бъда полезен. Лекар съм, а не политик", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    148 14 Отговор
    Затвор за НОЩ и Ангелов!
  • 2 Веселин Мишев

    141 12 Отговор
    ХОМО БАНДИТ!!
  • 3 Някой си

    141 12 Отговор
    Марш бе гербидж!

    Коментиран от #27

  • 4 Маргинал

    143 10 Отговор
    А спрете се Бе. Виждаме резултата от вас. СРУТИЩЕ НА КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ.
  • 5 БАЙ Х@Й ‼

    93 6 Отговор
    Ех как все се измъквате от въпроса‼ Кажи с една дума НАКАРА ЛИ ЛЮБОВНИКА СИ ДА СЕ РАЗПИШЕ НА ПРОТОКОЛИ БЕЗ ДА ГИ ПРОВЕРЯВА‼ 70'000'000 кинта са това ‼
  • 6 Българка

    115 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    "Аз просто искам да бъда полезен. Лекар съм, а не политик", завърши той."-Безполезна стока от задната седалка на джипката си! Или ако си избере- турист! В най-големия пик вместо да създава организация и да се сети, че е лекар, Ангелов разглеждаше маркировки на магистрали. Сега се присетил, че е лекар и критикарства
  • 7 Абе

    98 5 Отговор
    Щом герб ревете, значи си е добре всичко.
  • 8 СКРИИ СЕ....

    81 4 Отговор
    ТО САМО ДА ПЛЯМПАШ ЗНАЕШ.
    КОЛКО ХОРА УМОРИХТЕ С ТОВА САМО ПЛЯМПАНЕ. СЪД И ЗАТВОР.
  • 9 Гост

    76 4 Отговор
    Скрий се бе, пасивен Хей...
  • 10 Хахаха

    14 89 Отговор
    ГЕРБ се справиха с кризата ковид19 ...
    ЗА другото, да оляха се в краденето.

    Но служебното правителство ще омота ваксинирането и ще има маса измрели, защото Радев и Кацаров правят напук ... на кого на собствени си народ.
    Безродници

    Коментиран от #33

  • 11 Последния Софиянец

    57 11 Отговор
    В цял свят започнаха първо да ваксинират възрастните.А само тука сме наопаки

    Коментиран от #15

  • 12 И ОТНОВО

    63 7 Отговор
    грешката си ти Ангелов, както на природата ,така и като министър!!!!
  • 13 Един

    37 3 Отговор
    Проф.анГелов! Ха! Ха!

    Коментиран от #21

  • 14 ох ох ох

    53 4 Отговор
    зелените ти коридори бяха такава Пунта Мара, че не ми се и говори - тука има, тука нЕма! Всъщност като какъв даваш съвети?!
  • 15 Хахаха

    11 40 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    В цял свят хората искат да се ваксинират, тук НЕ !!!
    Ваксинирането е доброволен процес !!!
    Още другата седмица ще се види спадът в процеса от средно дневно по 16-20 000 до 2 000 преко сили.
    Министър Кацаров е и лицемерен... допреди месец смяташе, че няма даже Ковид19 ...

    Коментиран от #53

  • 16 Валя

    29 3 Отговор
    Спрете, оставете хората да работят!
  • 17 Миризлив пор

    9 29 Отговор
    Абсурда е, че има хора които искат да се ваксинират но ги спират. Ако няма достатъчно ваксинирани ще си ходим с маски и ще си стоим у дома, това е истината. Нека министъра да излезе и обяви "а бе на есен пак затваряме, Ко ви пука" и това е.
  • 18 Тонколоната на ГЕРБ!

    43 3 Отговор
    Иска да ни лъже ,че бил лекар!Лекарите работят в болниците,а тонколоните се разкарват с джипката на господаря!
  • 19 Тоя па тоя

    39 3 Отговор
    Скрй се шматко.Болниците сте търговски дружесства.Качвайте се всички от герб на джипката за дълга разходка.

    Коментиран от #20

  • 20 Хахаха

    19 8 Отговор

    До коментар #19 от "Тоя па тоя":

    Точно този Кацаров, заедно със Семерджиев и Костов направиха сегашния здравен модел и болници - търговски дружества.
    Образовай се !

    Коментиран от #31

  • 21 професор

    38 2 Отговор

    До коментар #13 от "Един":

    смях! "„Т. Дончева е права, К. Ангелов няма хабилитационен труд за професура, прегледах внимателно в НАЦИД”, написа проф. Николчев. Следващите редове са копи-пейст от друг вестник "Поредната „калинка” в услуга на престъпната власт се казва Костадин Ангелов. Невзрачният доктор с прогресиращо оплешивяване изведнъж изплува от нищото през 2013 г., като тогавашният здравен министър – гербоидната Десислава Атанасова, го прави шеф на Александровска болница, която в края на неговото управление е тотално източена и с колосални дългове за 72 милиона лева" Толкова за този!
  • 22 HAHAHA

    19 3 Отговор
    АНТИВАКСЪР УБИЕЦ БОТОКСОВ КОЕ Е ВАКСИНА РНК НЕ Е ВАКСИНА ИМА ХИЛЯДИ ВИДЕА КОИТО УЖ ВАКСИНИРАНИ ЛЕПЯТ МАГНИТ КАКВО СЪДЪРЖАТ АМПУЛИТЕ ЧЕ ГИ ХВАЩА МАГНИТ УБИЕЦО?

    Коментиран от #23

  • 23 Хахаха

    8 23 Отговор

    До коментар #22 от "HAHAHA":

    Ми ти не се ваксинирай бре ...
    После си носи и дихателен апарат ...

    Коментиран от #35, #62

  • 24 ares

    25 3 Отговор
    СТИГА СИ ЛЪГАЛ И ВСЯВАЛ ПАНИКА. НЕ НА ВАКСИНАЦИЯТА А НА ГОЛЕМИЯ БРОЙ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ КОИТО НЕ СА В СТАТИСТИКАТА СЕ ДЪЛЖИ СПАДА НА ЗАРАЗЕНИТЕ . ПРЕЗ КОЛКО Е МИНАЛ ВИРУСА ... НЯМА ОТГОВОР ТАКА Е ИЗГОДНО . ЗА ЗАТВОР СТЕ. А НОВИЯ МИНИСТЪР ДА НЕ СЕ ХВАЩА НА ТОВА ХОРО А ДА ОТГОВОРИ КОЛКО СА ПРЕБОЛИДУВАЛИ И ТОГАВА ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЯ.

    Коментиран от #28

  • 25 мед. сестра

    21 2 Отговор
    Крадец си Ангелов ! На първо място мръсник , а после останалото ! Имай страх от Бога , закона и от смелите , честни хора - такива , като мен ! Няма да ти се размине ! Няма да те оставим на мира ! Дори и Исус Христос е казал " не за мир съм дошъл , а за меч " !
  • 26 Гост

    16 1 Отговор
    Ботокс, болят ли те скритите от маската зъбки след изявлението на члена на УС на Александровска от квотата на държавата.....
  • 27 Опааа

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Публикувано във факти.бг: Аз просто искам да бъда полезен. Лекар съм, а не политик.......ти си една алчна и некадърна мърша, на която ще бъде потърсена отговорност, както и на много други герберасти.......ако искаше да си само лекар, да не беше ставал политик, боклук такъв! А наистина намаляването на заразените се дължи основно на топлото и слънчево време, което е естествен враг на вируса, така стана и миналото лято(а тогава още нямаше ваксини)....... и тръгнал да дава акъли и да чете морал, вместо да се скрие някъде наглия тип, сякаш България не беше на първо място по заразени докато той беше министър!
  • 28 ГЛОБАЛИСТ

    16 0 Отговор

    До коментар #24 от "ares":

    И БОТОКСА И НОВИЯ МИНИСТЪР ЩОМ ГОВОРЯТ ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ БИЕТЕ РНК СА ОТ ГЛОБАЛИСТКАТА-САТАНИСТКА СЕКТА КОЯТО ВИ ВОДИ КЪМ АГЕДА 2030.
  • 29 Made in Bg

    11 2 Отговор
    Ваксините са голяма работа ! Спасили са много човешки и не само човешки животи,но Ангелов нарича тези предпазни средства "Ваксини" ,защото някой си ги нарича така ,този и тези някой си подбудени в началото на епидемията от хуманни чувства и действия,но с течение на времето от финансови аспекти😀 От началото на излизането на тези предпазни препарати срещу Ковид наречени неправилно /Ваксини/ съпътстваха с информацията ,че "ваксините " срещу ковид са експериментални и само ваксинирания носи отговорност ,а все още има множество неизвестни за действието им и това най меко казано е Нехуманно да се агитира задължително ваксиниране!
  • 30 петър

    7 4 Отговор
    Има достатъчно ваксини не трябва според мен да се ограничават хората които са пожелали да се ваксинират. Например ако отида днес и ми кажат не може ела в Петък ще те запиша аз няма да се ваксинирам. Трябва да отворят повече пунктове и да са по-гъвкави например ако работиш в завод или офис и има 20-30 човека желаещи да създадат мобилни групи и да идват на място.
    Добрите резултати съвсем не са от топлото време .Това са глупости и в Африка е топло.Този вирус не се влияе много от диапазон - 10 +35 .В махалите трябва да има Медиатори и там да ваксинират също.За работещите в Туризма ,Заведения ,Хотели да направят стимул за хората да се ваксинират (данъчни облекчения )

    Коментиран от #58

  • 31 Българка

    9 2 Отговор

    До коментар #20 от "Хахаха":

    Как да се образова, чукча писател, чукча не читател.
  • 32 Гошо

    10 1 Отговор
    След като изплашат народа, после как да им вярваш.Кофти тактика, винаги излиза наяве лъжата.И после бля бля, аре няма нужда
  • 33 Мазньо

    14 2 Отговор

    До коментар #10 от "Хахаха":

    Справиха се с кризата ли,ми те постигнаха само второ място по смъртност!
  • 34 Папата

    8 2 Отговор
    РАЗРЕШИЛ СЪМ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ! ДОВОЛЕН ЛИ СИ,АНГЕЛОВ??
  • 35 ДО СЕКТАНТА

    9 4 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    СЕКТАНТ ИНФОРМИРОНО СЪГЛАСИЕ ПОДПИСВАШ ПОДПИСВАШ ЛИ ?БЛЕЕЩИ СЪБУЖДАЙТЕ СЕ И НОВИТЕ И СТАРИТЕ КОИТО ЛЪЖАТ ЗА КОРОНАТА СА ОТ ЕДНА И СЪЩА ГЛОБАЛИСТКА САТАНИСТКА СЕКТА.ВОДЯТ ВИ КЪМ АГЕНДА 2030.
  • 36 sam66

    19 1 Отговор
    Ангелов, осъзнай факта, че не си министър.
    Гледай си ежедневните задължения и стига робува на Борисов да зословиш. Все пак човек трябва има достойнство. Не се излагай пред обществото.
  • 37 1234

    17 2 Отговор
    За всичко свършено от тоя индивид Ангелов има една приказка: "ХУБАВА РАБОТА,АМА П.Е.Д.Е.Р.А.С.Т.К.А."!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 77777

    15 0 Отговор
    Млъкни вече! Не си актуален!!!
  • 42 Политолог

    1 7 Отговор
    В България самонадеяните, комплексирани и изпълнени с глупости са много. Виждам и по-горе,писалите техните прости последователи
  • 43 Теб

    12 0 Отговор
    кой те пита изобщо , интриганте подмолен ? Поливай си посадената коса и си чакай ревизията !
  • 44 Историк

    3 18 Отговор
    Проф. Ангелов, оставете новия министър да се провали, само след 5 дена ще се види, че не е прав, драстично ще намалеят ваксинираните
  • 45 Некадърник

    14 1 Отговор
    Не знам какво ще прави тоя фалшив професор отсега нататък. Щял да се върне към медицината. Едва ли, всичките му колеги го знаят като пълен бездарник и не го пускат в операционна. Остава му само да обикаля и да дрънка глупости.
  • 46 chi

    12 1 Отговор
    Ти какъвси бе Ангелов че да даваш тон за песен?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Чики-Рики

    10 0 Отговор
    Теб някой караше ли те да си променяш заповедите бе Ангелов?Без да се впускам в коментари ,добри ли бяха или лоши !Всеки си има началник, така че....!
  • 49 хахахах

    12 0 Отговор
    "Много дълго още ще носим маски."
    Ми, носете си бе :) Кой ви спира?
    Хахахаха.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Меги

    10 0 Отговор
    Аааа................вече сте политик.Нали станахте член на ГЕРБ.Докато се возехте с Б. Б.,Ви просветна,че много харесвате политиката.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 мародер

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хахаха":

    Никой не ви спира! Ваксинирайте се ако искате и с по десет дози, но оставете хората на мира! Стига с тази пропаганда! Нали ваксинираните ще бъдете безсмъртни!? От каклво се боите тъогава?
  • 54 Махай се

    5 0 Отговор
    лакей! Бягай при Тиквата.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Миризлив пор

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "петър":

    Нали се сещаш, че есента ако няма редовно правителство ще изкарат едни бройки и ще ревнат "вай корона, вай извънредно положение, вай затваряме всичко, вай отлагаме изборите". И така познай кога ще са следващите избори и кога ще падне извънредното положение и колко ще умрат като не се ограничава от нещо заболеваемостта.
  • 59 Тодоров

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Аз просто искам да бъда полезен. Лекар съм, а не политик", завърши той (проф. Ангелов). Ангелов, не беше ли ти в депутатските листи на ГЕРБ да ставаш ПОЛИТИК. Желанието ти за ПОЛИТИКА прозираше от всяка твоя дума и ИЗМЕСТВАШЕ ЛЕКАРЯ - ХИРУРГ. Може би ще си най-полезен, ако не си и двете.
  • 60 гост

    4 0 Отговор
    "На тези важни за народа въпроси отговарят лекари, ексклузивно пред ... Според нашите източници новият министър /Ангелов/ на здравеопазването е изключително удобен на премиера със закваска от СИК, защото има много пороци, които мога да се използват, за да бъде държан „на каишка”, категорични за информаторите ." За пороците - четете просто в нета. Аз съм може би последния, който разбра, че Ангелов е на другия бряг. Ако не го е срам - защо го крие?!
  • 61 Дебилчев

    0 0 Отговор
    Ще ЗАБАВИ ваксинацията новата заповед, възрастен човек не може да се реди на зелен коридор, личните лекари в селата да слагат ваксината, достъпно и бързо
  • 62 Дихател

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Ми аз си нося винаги с мен още от раждането ми. Казва се здрав бял дроб.
  • 63 Бойко Боров

    4 0 Отговор
    Защо постоянно дават думата на разни бивши гербери, "независимите" медии. Предплатени услуги
  • 64 да питам

    1 0 Отговор
    Ти никога не си бил полезен! И кажи как стана професор, че на всички ни е чудно!?
  • 65 истинко

    0 0 Отговор
    Охххх тоя безполезен Ангелов!! Кой го направи професор?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове