27 Май, 2021 09:26 2 379 21

Христо Панчугов: Подслушването е само началото, скандалите ще продължат

  • христо панчугов

Политологът е убеден, че основната интрига покрай парламентарния вот на 11 юли остава между ГЕРБ и „Има такъв народ“

Христо Панчугов: Подслушването е само началото, скандалите ще продължат - 1
Снимка: БГНЕС

Въпросът с подслушването е само началото. Ще продължим да виждаме скандали, свързани с предишни управления, които тепърва ще бъдат вадени от служебното правителство. Те ще окажат влияние. Със сигурност усилват тенденцията на спад, която се наблюдава около ГЕРБ. Това заяви пред БГНЕС политологът Христо Панчугов.

„Големият въпрос е дали партиите, които представляват промяната, ще променят своите стратегии и ще успеят да консолидират повече вот около себе си, както и до каква степен ГЕРБ ще намали тенденцията на спад“, коментира той за наближаващата предизборна кампания и предсрочния вот на 11 юли.

Според политолога коалициите и обединенията, които наблюдаваме в политическото пространство, са по-скоро основани на предизборна аритметика, отколкото на политики.

„Ако е имало нещо, което разединява патриотите преди два месеца, то вероятно ги разединява и сега. Единственото, което се търси е опит да се консолидира този патриотичен и националистически вот със заветната цел да се прескочи 4-процентната бариера“, смята Панчугов за новата формация, събрала ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ.

„Вляво изглежда, че Корнелия Нинова и ръководството на БСП са осъзнали грешния подход, както и грешните послания на предишните избори. Осъзнали са моментното състояние на партията. Очевидно се търси форма, която да намери нов подход към избирателите на БСП и комуникацията с тях. Отново обаче не съм сигурен, че това ще доведе до сериозни промени в резултата на партията накрая на кампанията. Няма достатъчно време, два месеца са изключително недостатъчни за истински обрат. Единственото, което може да се търси, е спиране на тенденцията, т.е. спиране на спада във влиянието на БСП върху обществото“, коментира още Христо Панчугов.

Той е категоричен, че към настоящия момент основната интрига остава между ГЕРБ и „Има такъв народ“, които на предходните избори станаха втора политическа сила. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скандалите

    19 2 Отговор
    ще бъдат убийствени , нечувани и невиждани !

    Коментиран от #11

  • 2 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    23 5 Отговор
    Да си давате гласа за герб е престъпление. Слепи ли сте? 12 години ни ритат от Шенген....унизително е! Стига вече.

    Коментиран от #16

  • 3 Последния Софиянец

    19 4 Отговор
    Службите се занимават само да тормозят нас протестиращите и да пазят крадците във властта.Всички са за уволнение.
  • 4 лют пипер

    7 2 Отговор
    Христо Пугачов: Подслушването е само началото, скендълите ще продължат и в бъдещето!
  • 5 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    13 2 Отговор
    Като летя със самолет се чувствам като талибан от бананова република, то опашки, то проверки гадория в жегите...не сме в Шенген защото МАФИЯТА УПРАВЛЯВА БГ.... С ПОДКРЕПАТА НА САЩ И НАТО
  • 6 Българина

    8 2 Отговор
    Социологията от вчера показва че 24 пр от електората са социопати, щом искат да сме на последно място по всичко до последния етнически българин. Моля да напуснат страната веднага за да имат шанс останалите 75 проценат
  • 7 КОТарАК

    13 3 Отговор
    ако се проследят всички скандали на ГЕРБ , може да се напише роман с размера на Война и Мир.време е за сериозни разследвания и наказания , ако все още имаме някакво себеуважение като народ

    Коментиран от #12

  • 8 ТаУмВзе

    11 2 Отговор
    Нещо така, за чекмеджията и каките с каскет няма ли да има? Тия неща са само промил от злоупотребите на герберастията.
  • 9 Очаквайте

    7 2 Отговор
    злоупотреба с власт и милиарди , грабежи в чутовни размери , включително и на мащабни суми от ЕС , продажници и корумпирани моженици във всички институции и нива , манипулации и фалшификации , бизнес забранен от закона , подкупни магистрати и шуробаджанащина , терор и убийства........
  • 10 Българка

    8 3 Отговор
    Скандалите ги създаваха продължително и напоително ГЕРБ, ДПС, псевдопатриоти и всякакви мутри. Просто при бойковото управление всички институции бяха, а много и още са превзети от мафиоти. Сега започва да се повдига завесата. Но на българите не ни е достатъчно само да разберем грозната истина, но и да има разследвания, обвинителни актов, съд, затвор и най-вече да бъде върнато ограбеното- конфискация!
    На 11.07. да си върнем държавата! Масово гласуване!

    Коментиран от #13, #17

  • 11 нмрт44

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Скандалите":

    И ще си останат само скандали, думи, размяна на реплики по медии и соц. мрежи, през това време едни хора ще сменят други хора, в принципно отношение нищо няма да се промени.
  • 12 Защо?

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "КОТарАК":

    Не мога да повярвам на човек,който иска само да руши и да руши.Защо не каже какво ще прави.Новите управници докато си разпределят постовете и парите,ние обикновените хора ще духаме супата.Нас ни използват за масовките. Като гледам служебния кабинет с какъв реваншизъм действа...Ужас ме обзема.

    Коментиран от #15, #18, #20

  • 13 нмрт44

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Не се надявай на разследвания и конфискуване на откраднатото. А за затвор пък съвсем. В Бг в затвор отиват само кокошкарите. Не се надявай на промяна.
  • 14 Перо

    5 2 Отговор
    Това не са умишлени сигнали за определени места и случаи на престъпна дейност. Просто,където и да пипне един външен човек,професионалист, намира само пълно безхаберие и престъпност,от предните управляващи! Така че,най-фрапантните случаи ще излизат,защото иначе се прехвърлят на плещите на новите управляващи. Защо трябва да се прикриват престъпленията на престъпниците и да се способства идването им на власт за нов грабеж?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Задължително за

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя":

    ГЕРБ,защото тези са в пъти по нефелни.
  • 17 Няма начин

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    черната гарга да не коментира
  • 18 Мазньо

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Защо?":

    Ако някой ти открадне портфейла и го осъдиш,това за реваншизъм ли се брои?
  • 19 Тредстоун

    1 0 Отговор
    Ако всички са толкова "достоверни" , "проверени" и "доказани"....
    А и до колкото се вижда в поредното социологическо проучване ГЕРБ не само че не намалява ами и увеличава подкрепата си. Новите варвари на подмяната в миналия смешен парламент , сегашните еднодневки на фатмака с неадекватните си движения допринасят много за поредната победа на ГЕРБ , да са живи и здрави и все така да "разкриват" големите "далавери" . Смешници.
  • 20 факт

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Защо?":

    Е ПА ОДИ СИ НА СЕЛО И СИ ТУРИ МАСКА!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове