3 Юни, 2021 21:45 4 277 85

Христо Иванов: Корупцията е като тангото, Борисов е ортакът на Пеевски

  • христо иванов-
  • бойко борисов-
  • пеевски

България ще започне да си възстановява имиджа, ще престане да бъде Дисниленд на корупцията

Христо Иванов: Корупцията е като тангото, Борисов е ортакът на Пеевски - 1
Снимка: БГНЕС

Всички, които правят бизнес с посочените от САЩ лица, ще попаднат под американските санкции. Това на практика е пълно ембарго, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ съпредседателят на "Демократична България" (ДБ) Христо Иванов.

Сега новото ръководство на ДАНС може да покаже на коя страна е да наложи аналогични санкции на трансакциите на тези фирми. Ние знаем тези неща от десетилетия. Най-накрая някой и отвън каза това, което ние сме говорили, което смели български журналисти са разкривали, заяви Иванов.

Новото служебно правителство трябва да задвижи същите санкции, включително срещу фирмите, от които Пеевски се опитва да се освободи. Целият този периметър трябва да бъде блокиран, защото американците бранят американския интерес, а ние трябва да се погрижим за българския интерес. Америка прави един приятелки жест към България, защото ендемичната корупция е проблем на колективната сигурност, посочи Христо Иванов.

Тези санкции са последица от политическото надигане, което виждаме у нас в последната година. Ние минаваме един много важен политически Рубикон. САЩ виждат, че България минава в нов етап, но ние трябва да си довършим работа. Корупцията е като тангото - за тази работа се изискват двама. От кого са били покровителствани тези схеми, тази корупция? Лицето зад тази задълбочаващата се корупция през последното десетилетие е Бойко Борисов е ортакът на Пеевски. Как Пеевски стана такава огромна корупционна жаба? Борисов го хранеше, както хранеше Цветан Василев. Другото лице, което носи отговорност за описания отвратителен корупционен модел, е Гешев, а преди него Цацаров. Това са хората, които не разследваха Пеевски за КТБ, затваряха си очите. Не разследват корупцията и при Божков – разследват убийства, изнасилвания, трафик на културни ценности, но не и твърденията му за плащани подкупи в размер на над 60 млн. лева. Гешев и Цацаров са хората, които обслужваха този модел и го прикриваха. Сега те казват, че щели да разследват Пеевски. Скрийте се! Подайте си оставките! Как не ви е срам?! Това е абсолютна срамота. Да си тръгват, докато е време. Накрая хората ще ги изгонят с камъни. Ако трябва да бъдат освободени с конституционни промени, това ще бъде направено, заяви съпредседателят на ДБ.

Следващите дни нашите приятели от БОЕЦ ще организират протестни действия срещу Гешев и ние ще ги подкрепим, докато този човек не си тръгне. Искаме да си върнем превзетата българска държава от тези корумпари – Цацаров, Гешев и Борисов, подчерта Иванов.

Борисов е най-големият фактор за политическа нестабилност в дългосрочен план. Той не трябва да е в управлението на страната, а Гешев и Цацаров трябва да си подадат оставките. Ние ще направим каквото можем с всички легални средства. Ще стигнем до края. Ние сме тези, които ще свършим тази работа в следващия парламент и България ще започне да си възстановява имиджа, ще престане да бъде Дисниленд на корупцията, каза още Христо Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Xxx

    59 19 Отговор
    Всичко което не е Бойко е победа за цял народ!
  • 2 ТаУмВзе

    40 59 Отговор
    Бе ицко, ти си бивш Слугинаж на мутропитека. Сега си на соросоидната хранилка бонус. Смех!

    Коментиран от #7, #39, #46

  • 3 Дамм

    67 19 Отговор
    Борисов и Пеевски са като дупе и гащи!

    Коментиран от #12, #84

  • 4 гушев

    41 10 Отговор
    Е да ама , онова с чекмеджето отрича и ко ще прайм ся ?

    Коментиран от #43, #45

  • 5 Вицове

    48 11 Отговор
    Гешев:
    - Смятам се за инструмент в ръцете на Господ!
    Пеевски:
    - Е, чак пък Господ... благодаря, нямаше нужда.
  • 6 Браво Христо

    56 14 Отговор
    Да изчегъртаме мафията в лицето на прасето, каскета, бройк, каракачанов, рефизора, домуса, магарето...

    Коментиран от #13, #32

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Делян Славчев Пеевски („П

    18 6 Отговор
    :Делян Славчев Пеевски („Пеевски“) е олигарх, който преди това е бил български народен представител и медиен магнат и регулярно е участвал в корупция, като си е служил с търговия с влияние и подкупи, за да се защити от обществен контрол и за да упражнява контрол върху ключови институции и сектори в българското общество. През септември 2019 г. Пеевски е работил активно за оказването на отрицателно въздействие върху политическия процес в България по време на местните избори на 27 октомври 2019 г. Пеевски се е договарял с политици да им осигури политическа подкрепа и положително медийно отразяване в замяна на защита от наказателно разследване.

    Пеевски също така е участвал в корупционни действия чрез своето подставено лице, Илко Димитров Желязков („Желязков“), бивш заместник председател в Държавна агенция за технически операции (ДАТО) и бивш служител в Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) който е назначен за заместник-председател на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства през 2018 г. Пеевски използвал Желязков за осъществяването на схема за подкупи, засягаща български документи за пребиваване за чуждестранни граждани, както и за подкупването на държавни служители чрез различни средства в замяна на информация и лоялност от тяхна страна. От 2019 г. е известно, че Желязков е предлагал подкупи на високопоставени държавни служители от българското правителство, от които се е очаквало да предоставят информация на Желязков,
  • 9 Винету

    23 31 Отговор
    Ристю Бойкиев е червен кхмер сороски грантаджия 😁🎃🇻🇳🚾
  • 10 МУТРИ ВЪН

    28 16 Отговор
    Корупцията е смърт. Тя разяжда всичко. Преди не харесвах американците, но сега мога да кажа, че грешах! Те направиха това което бедната ни обезкървена от тези изверги държава не можеше. Трябват ни хора като президента, чисти, некомпроментирани и некорумпирани.

    Коментиран от #18, #50, #63

  • 11 ТаУмВзе

    7 22 Отговор

    До коментар #7 от "Експерт":

    Забеляза ли, че вече Мустафата нареди постата? Без мутропитека, каскета и шиши да лежат Ефективно, всичко е пунта мара в пачангата.

    Коментиран от #16

  • 12 дедо Герчо

    3 10 Отговор

    До коментар #3 от "Дамм":

    В ТОВА ДУПЕ И ГАЩИ ВЗЕ ДА МЪРДА НЕЩО...ХЪХЪХЪ....
  • 13 Браво браво

    26 23 Отговор

    До коментар #6 от "Браво Христо":

    Не забравяйте, че Христо Иванов
    пръв тегли шут в задника на Доган на плажа на Догансарай в Росенец!

    Коментиран от #24, #47

  • 14 Дебилчев

    16 0 Отговор
    Е, що да е Борисов, нали е от дпс и пак си го защитават, итн-в.василева ученичка на Хр. Бисеров и той от дпс
  • 15 гостът

    11 16 Отговор

    До коментар #7 от "Експерт":

    Синко, само машинен вот означава че се въвежда ,,образователен ценз" Което за момента противоречи на Конституцията и най-вероятно няма да мине пред КС.

    Коментиран от #23, #33, #40

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 фейк нюз

    11 11 Отговор
    "тримата за затвора-борисов,пеевски и гешев,когато ги огрее правосъдието,всичко в България ще си дойде на мястото"! да не помислите,че путин го е казал!
  • 18 Дебилчев

    11 10 Отговор

    До коментар #10 от "МУТРИ ВЪН":

    Кво ти има, тия на кого са хора, манолова каква партия е, не е ли на радев, оффф
  • 19 Пожелание

    4 11 Отговор
    Дано те разберат и колегите ти от десния полит спектър(не говоря за прости-ките от сдс които за келепира и с дявола ортак ще станат) а тези които искат децата им да не ги е срам от това което са им оставили в наследство.
  • 20 Селянин

    22 5 Отговор
    А бре мишок я кажи кой е твоят партньор за голямото крадене -- един дол сте всички до вчера му лижеше оная работа сега ти знае устата
  • 21 ТаУмВзе

    3 9 Отговор

    До коментар #16 от "Експерт":

    Не схвана ли, че краварите ни прилагат Метода на обърнатото Огледало при Избори.

    Коментиран от #27

  • 22 старият рокер

    6 12 Отговор
    а ти си ортакът на борисов
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Да изчегъртаме

    7 5 Отговор

    До коментар #13 от "Браво браво":

    Дпс, нека си знаят мястото в българския политически живот
  • 25 Аз Негодника

    17 6 Отговор
    Другарю Иванов...Да ти припомням ли, думите на Президента Стоянов към Костов...Иване кажи си...За същата тая КОРУПЦИЯ СТАВА ВЪПРОС...ДРУГАРЮ ИВАНОВ...ЗА СЪЩАТА...НИКАКВА ПРОМЯНА НЕ НОСИШ...СТАНИ ДА СЕДНА АЗ...
  • 26 ЕХАА

    19 7 Отговор
    РИСТЬО А ТИ СИ ОРТАК НА МАДЖО ....ЩО МЪЛЧИШ КАТО ПУКЪЛ ЗА ТОВА , А ХВЪРЛЯШ ПОМИЯ ВЪРХУ ДРУГИ ? МЪЛЧИШ И СЕ СПОТАЙВАШ КАТО МИШОК , ЗА РАЗГОВОРИТЕ СИ СЪС НЕГО ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ....ЗАЩО ??

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ЕС мръсна мръс

    8 11 Отговор
    А къде в схемата е Гешев? Защо никой не може го подмръдне? Кой ще го изгони от резиденцията в Бояна? Кога ще му снемат охраната? ...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ТаУмВзе

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "Експерт":

    Бухахахха!

    Коментиран от #35

  • 31 Ми ся

    10 4 Отговор
    Ми ся' , ако тая ми'ш'ка иска да си намъкне във парламента и да на оправя ....???? По добре да си кара Бойчето както беше до сега ! А тая смрад дето напира за властта да се оттече във канала по скоро !
  • 32 Пфуу

    3 7 Отговор

    До коментар #6 от "Браво Христо":

    Добре че факти махнаха отвратителния каскет..
  • 33 Експерт

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "гостът":

    Лъжеш!
    Щом се справят пред банкоматите
    са помощи и за заплати,
    за какъв образователен ценз говориш
    при машинното гласуване?
  • 34 Пламен

    11 9 Отговор
    Перник мутри изтезават и убиват безнаказано хора от името на Главният Прокурор Иван Гешев, при подадени жалби в МВР и Прокуратурата всичко се потулва!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Развален винил

    11 4 Отговор
    А бе тоз Бойкикев не на всеки километър, ами вече на всеки сантиметър ни го натрисате и отгоре на това все едни и същи лозунги и плакати от логорейната му уста.

    Факти.Бг, толкова ли сте критично зле откъм разнообразни информационни източници и теми ?
  • 37 Много почервеняло Комунде

    8 4 Отговор

    До коментар #29 от "СМЕШЕН си ТРОЛЕ":

    Здравей нашо комунистче ....точно тъй обвинявай другите и никога не ....себе си !!!! Точно по комунде , чалгарския устав !!!

    Коментиран от #42

  • 38 Светослав

    12 7 Отговор
    Скоро и Ицето с Майчето ще изтанцуват последното си танго. Надявам се Слави, като им свири да е и той за последно поканен!!!
  • 39 Друг прочит

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Който не лази достатъчно ниско пред Кремъл, оставяйки широка слузеста следа след себе, не работи за интересите и шкафчетата на московските бандити е на соросоидна хранилка ...

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ТаУмВзе

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "Друг прочит":

    Направо ходи да демонтираш руската тръба!
  • 42 СМЕШЕН си ТРОЛЕ

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Много почервеняло Комунде":

    "Крадецът вика дръжте крадеца"

    Коментиран от #44

  • 43 какво повече

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "гушев":

    да се добави:"Да си тръгват, докато е време. Накрая хората ще ги изгонят с камъни." Факт! Тази статия е убийствена за ОПГ!
  • 44 ХА ХА ХА

    4 4 Отговор

    До коментар #42 от "СМЕШЕН си ТРОЛЕ":

    Защо сам си слагаш плюсове комунист червен .....остави това на другите ...те ще преценят !!!
  • 45 Щатите

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "гушев":

    ще назоват името на висшия политик. Това ще стане.
  • 46 лъжеш шумкар

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Глупости, не му беше слуга. Веднага се махна, щом видя, че няма да прави реформи. Ама вие комунистите сте големи демагози!

    Коментиран от #48

  • 47 Хааааааааа

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Браво браво":

    Е да бе,😆😆😆фарс ДЕ СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ С МАМА 😃😃😃😃. ДЕТЕ НА РОСЕНЕЦ
  • 48 ТаУмВзе

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "лъжеш шумкар":

    Тогава, защо е бил слуга на комунист, като мутропитека?

    Коментиран от #67

  • 49 безпартиен

    1 5 Отговор
    Решението се нарича декомунизация и лустрация!Основа за това е приетият през 2000 година закон обявяващ режима от 9.9.1944 до 10.11.1989 за престъпен.Просто тогава не стигна смелост или пък еимаше нареждане да се спре до там-вина има,но виновни НЕ!!!Така,че всички членове на БКП,БЗНС,ДКМС,ОФ,ДС преди тази дата-10.11.1989,АБПФК и децата им ползвали привилегии подлежат на лустрация и нямат право да се занимават с политика!Късно,но поне справедливо,защото веднага след 9.9.1944 поне три поколения на лица свързани с предишното "царско" управление,офицерство,полиция,бяха отстранени от обществено политическия живот в държавата!
  • 50 аз и сега

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "МУТРИ ВЪН":

    не ги харесвам, но ще цитирам думите на Христо Иванов " Америка прави един приятелки жест към България, защото ендемичната корупция е проблем на колективната сигурност". Ако не бяха раздухали делото Магнитски, ако не бяха били шута на онова, не знам колко усилия трябваха, за да си изчегърта всичката мръсотия. В случая помогнаха и веднага след тях се обади ЕС" България не направи нищо, за да поправи критичния доклад от 2019 година, а имаше време до м. март тази година". Ами не направи. Онова се кри месеци наред, за да спасява кожата, с което си усложни положението и в ЕС. Сега вече срамът не е за нас. Той да си го бере. Съдбата на всички диктатори е удивително еднаква.

    Коментиран от #54

  • 51 Пинокио

    3 3 Отговор
    Пак си не подготвен. Маджо каза ли ти да ядеш по малко мармалад. Пеевски защо каза че сте приятели и имате общ бизнес. Пинокио ти гаден комуняга защо лъжеш за тези лъжи ти бял ден да не видиш.
  • 52 търънтула

    1 1 Отговор
    Войната между старите ортаци Борисов и Божков продължава с пълна сила..,само че медиите представят нещата да изглеждат като големи промени в държавата с тази подмяна на ваши хора с наши..
  • 53 име

    3 1 Отговор
    тоя близа сладоледа на доган и получи власт за благодарност. сладък е тоя доган , ей.
  • 54 Охобохо

    3 3 Отговор

    До коментар #50 от "аз и сега":

    Лумпел къде бяха твойте покровители през изминаките 12 години.Усетиха вятъра на промяната и станаха загрижени.НЕ СЕ НАДЯВАЙ ЧЕ ТИ МИСЛЯТ ДОБРОТО.

    Коментиран от #55

  • 55 Охобохо

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "Охобохо":

    Лумпел къде бяха твойте покровители през изминалите 12 години.Усетиха вятъра на промяната и станаха загрижени.НЕ СЕ НАДЯВАЙ ЧЕ ТИ МИСЛЯТ ДОБРОТО.
  • 56 Мечо Кух

    2 2 Отговор
    А защо БСП са готови да се коалират с Ъмериханската партия на Ристю? Тва си е живо ПО*НО! Никой не се осмелява да каже, че задокеанските ни партньори, всъщност са господари! И ползата им за демокрацията е доста съмнителна. Да искат се то*ки.
  • 57 Пинокио

    3 2 Отговор
    Така е. Извадете доказателства. Нали сте мноо силни! Как може, като бивш министър на правосъдието да не можеш да извадиш конкретни факти... То така на думи - може да ги каже всеки втори пияница от кръчмата.
  • 58 Мешерето

    2 2 Отговор
    А Ристю грантаджията е ортак на Тиквата 😁🎃🇻🇳🚾
  • 59 Мешерето

    2 3 Отговор
    Сестра Галева омбудсманката е също ортак на Тиквата 😁🎃🇻🇳🚾
  • 60 Невменяем

    5 1 Отговор
    В хазарта (не регламентирания) има един сладък израз за последните двама на постата ( Буци и Шиши)- ДЕЛИ ЛЕВ. та тез хубавци разделиха до каквото се докопаха и " усвоиха ". Сега единия се кръсти като монахиня, а другия е учуден, че е станал милионер за три години време. И двамата не знаят как им се е получило- като непорочното зачатие! Щеше да е смешно, ако не беше трагично.
  • 61 Друга тема

    0 2 Отговор
    Чoвeк кoйтo вce oшe нe e прaвил пoдaръци c пoвoд или бeз пoвoд, тoвa e тaкa, зaшoтo нe e дoбрe финaнcoвo и кoгaтo пoлучaвa пaри oт някъдe, рaзпрeдeля ги тaкa , чe дa cи купувa нeшaтa, кoитo му трябвaт !
    ТOЗИ ЧOВEК зa дa пoчни дa купувa пoдaръци, знaчи първo трябвa дa e нaрeд финaнcoвo !
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ха ха

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "МУТРИ ВЪН":

    Какво направиха американците?Да не би да ни върнаха 3 млрд от F-те?Откраднаха( приватизираха) парите на Пеевски и Божков,но това бяха български пари,а вече са тяхни.А Домуса,Доган,Боко били чисти като сълза.Просто САЩ ни гласи нов онождач с 200.
  • 64 Абе , Ристе

    1 2 Отговор
    Вие с Танчето Дончева и МаяМа , сте го одарили на кючек ..😁🤭
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 да питам

    0 0 Отговор
    Само на мен ли ми се чини , че Стария Софеанец е инкогнито ?!!
  • 67 Препоръка

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "ТаУмВзе":

    Пиши се МиУмВзе ...
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Мунчо Радев

    5 2 Отговор
    Христо Иванов е пинокио... Лъжлив със плосък ум
  • 70 не на мен

    5 5 Отговор
    Като чета коментарите които подкрепят тоя. Както и като виждам с кои се е сдружил, предпочитам да взема страната на Бойко.
  • 71 Разум

    2 3 Отговор
    Христо Иванов а на хранилката на Американска фондация.
  • 72 ГЕРБесар

    6 3 Отговор
    Тоя ми прилича на шмекер! Не вижда себе си, че е в орташки отношения с Маджо, седнал да ни внушава, че Борисов бил ортак на Пеевски. Неговото е "гузен негонен бяга"! Ако между ГЕРБ и ДПС имаше някакво изборно споразумение, можеше да се правят подобни внушения, но сега това е глупост! Няма безгрешни хора и Бойко също е грешен, но грешките му са прашинка, в сравнение с ползите, които той допринесе за подобряването на стандарта на живота на българския народ! Така, че доло ръцете от Бойко!

    Коментиран от #79

  • 73 Паралели

    3 3 Отговор
    А Христо Иванов е като мравояд - навсякъде му се привиждат мравки и носът му набъбва като този на Пинокио.
  • 74 ггг

    3 2 Отговор
    маджо ли ти се обади по телефона ицко
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Българка

    2 2 Отговор
    Твоя ортак Ристе, кой е? Да позная, Черепа или Цв. Василев, или Маджо, или и тримата. Ти не си жена за един мъж, трима поне ти трябват.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 гнус

    0 0 Отговор
    Законът Магнитски да се приеме в Бг- за корупция по високите етажи на властта и за потъпкване на граждански права!
  • 79 mi6osp

    0 1 Отговор

    До коментар #72 от "ГЕРБесар":

    ".. допринесе за подобряване стандарта на живота на българския народ...." При такова мафиотско крадене стандартът направо хвръкна - дъщеря ти получава 5000 Евро на нощ за да удовлетворява човешките му потребности във вила Секвоя...
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 0001

    1 0 Отговор
    А ти си ОРтака на Мафията, БКП
  • 82 Васил

    2 0 Отговор
    Христо Иванов е като след дъжд качулка, никаква полза няма от него.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Пенсионер

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дамм":

    Ти сигурно си бил в гащите и си видял дупето.
  • 85 Токин

    1 0 Отговор
    В този случай Христо Иванов е абсолютно прав! Прав е, че именно Борисов явно е ортакът на Пеевски, но в същото време всички знаем, че пък Христо Иванов е ортакът и слугата на подсъдимият олигарх Иво Прокопиев от кръга "Капитал"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове