Last news in Fakti

8 Юни, 2021 07:09 2 686 57

Радев открива конференция на инициативата "Три морета"

  • румен радев-
  • три морета

Сред основните теми са възможностите за подобряване на инвестициите у нас

Радев открива конференция на инициативата "Три морета" - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев ще открие конференцията "Три морета" - единство, иновации, свързаност" този вторник. Форумът ще се състои в рамките на българското домакинство на регионалната инициатива.

Участниците в конференцията ще обсъдят икономическите перспективи, които разкрива инициативата "Три морета" и приноса на България за нейното развитие. Друга основна тема на дискусията ще бъдат възможностите за подобряване на инвестиционната среда и създаване на благоприятен бизнес климат.

Модератори в конференцията ще бъдат служебните министри на регионалното развитие и благоустройството, както и на транспорта, информационните технологии и съобщенията.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    7 6 Отговор
    Слави Трифонов:"Състоянието „отговорност“ е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отговаряш и за други хора е сакрално важно. В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света. Е, в България не е така, нали? Не поемам тази отговорност!"
  • 2 Сандо

    29 19 Отговор
    Агента за влияние на САЩ Радев ще изпълни поставената му задача.А България остава на една,последна крачка от пълното си обезличаване.Защо бе Радев,защо ни тикаш под диктата на психясалите поляци,че малко са ни и другите душмани?
  • 3 Ми ся

    11 21 Отговор
    Ми ся' , фигуранта поне няма да го гонят от ТАЛИН.....тук си е !!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 кРадев

    39 14 Отговор
    Поредното безмислено действие на Радев, пак си затвори очите за обидите над България които изрече Карадайь в Турция

    Коментиран от #10

  • 6 Чегевара

    26 15 Отговор
    Няма такъв филм,висш офицер с две специализации в САЩ и достъп до военни бази да не е бил вербуван от тамошките служби
  • 7 РБългария

    27 15 Отговор
    При СССР България беше над три океана и ядрото българи в България бяхме 9млн сега сме с инициатива три морета и сме 6,9 млн и сме разпиляни по целия свят

    Коментиран от #37

  • 8 Добро утро

    15 11 Отговор
    А къде е Джипко Бибитков

    Коментиран от #9, #14

  • 9 Хаха

    16 6 Отговор

    До коментар #8 от "Добро утро":

    Окопал се е под магнолията
  • 10 Ша каже нещо против ДПС ,ама друг път !

    17 10 Отговор

    До коментар #5 от "кРадев":

    АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ ЩЕ СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ , НЕ АМИ ЩЕ СЕ ПРАВИ ,ЧЕ НИЩО НЕ Е ЧУЛ !!!! НАЛИ СЕ НАДЯВА ДА ФИГУРАНСТВА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ЗАВАЛИЯТА ........ЧАКА ПОДКРЕПА ОТ ДПС !!!! ТО ОТ ЧАЛГАТА НЯМА ДА ИМА ТАКАВА .....ЩОТО ИТН ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ДО ТОГАВА !!!!

    Коментиран от #12

  • 11 ЛЛЛ

    18 6 Отговор
    Хайде стига с тези "три морета". Радев си плете кошницата и той, вместо да оправи отношенията със съседите
  • 12 И ОТНОВО8434

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ша каже нещо против ДПС ,ама друг път !":

    ОЩЕ МАЛКО И ПО АЗБУЧЕН РЕД
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мъдю

    1 6 Отговор

    До коментар #8 от "Добро утро":

    Вероятно при тая,която те е родила.
  • 15 на пук на гроб

    9 9 Отговор
    пак ще изберем Радев !

    Коментиран от #21

  • 16 123

    7 16 Отговор
    Президента Радев прави това което според него е добро за България,а не обслужва русофилите и комунистите в България и Русия. Като политиците включат че са наети да работят за България, не за определена партия от която са избрани да управляват ,изключва се партизанлъкя-личния, на семейството,близки и партия финансов интерес за облагодетелствуване от държавата. И оства държавата, колкото по добре е поддържана толкова ще е по добре за живот на всички в България- това включва и руските и турските шпиони и подръжници, които по ирония на съдбата не искат да си преместят в най великите, богати и благодатни страни родните им Русия и Турция.
  • 17 123

    5 15 Отговор
    Президента Радев прави това което според него е добро за България,а не обслужва русофилите и комунистите в България и Русия. Като политиците включат че са наети да работят за България, не за определена партия от която са избрани да управляват ,изключва се партизанлъкя-личния, на семейството,близки и партия финансов интерес за облагодетелствуване от държавата. И оства държавата, колкото по добре е поддържана толкова ще е по добре за живот на всички в България- това включва и руските и турските шпиони и подръжници, които по ирония на съдбата не искат да си преместят в най великите, богати и благодатни страни родните им Русия и Турция.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 няма лошо

    4 1 Отговор
    Добре е, да се обсъждат икономическите переспективи. Но. В ''заминаваща'' си България, продължаваме да слагаме, другите пред нас. Хубаво е, че е в переспектива, лошото е, че пак говорим за приноса ни за други. В съвременния свят, егоизма не е лошо нещо. СИВ, го няма отдавна.
  • 20 Катюша

    9 8 Отговор
    Гнусния Каун, ще се прави на важен с Каунката, какви ли поредни резили ще направи не е ясно.
  • 21 правилно

    4 3 Отговор

    До коментар #15 от "на пук на гроб":

    Я не сакам на мен да е добре. Я сакам на Вуте да му е зле
  • 22 33 морета

    8 3 Отговор
    Република Северна Македония на три морета!

    България, около Панчаревското езеро, като туристическа атракция!
  • 23 Българин

    13 3 Отговор
    Може и да е от полза за нас тази "инициатива".
    Въпреки, че сме наясно защо янките я пуснаха - събират си дребните сателити по границата на Русия . А основата на тази нициатива са архаичните мераци на полските и балтийските пионки да се репчат срещу братушките.
  • 24 коларова

    5 7 Отговор
    а баце ,сам като куче у бункера.... рупа кисели краставици с горчица...щот няма вече сахер
  • 25 Росен Плебналиев

    4 2 Отговор
    Tри негаара да ми го напорят на три морета
  • 26 Възраждане

    8 5 Отговор
    А има ли избор да не е със ФАЩ? Я си спомнете Плевнюлиев какво посмешище беше? Кой да стане президент? Краварите, докато ги има, ще настъпват всяка една държава, в която са допуснати, за военните си сстратегии.. А пък ние вътре в колонията да си се оправяме както можем - та тъй де - да се спре корупцията и краденето, хич няма да е малко
  • 27 Шуши

    3 6 Отговор
    Бацо е позор вкарай го в затвор
  • 28 Василев

    7 7 Отговор
    Ако търсим истинските русофоби в България, то именно Радев е един от най-последователните, макар и не така отявлен в изявленията си. Борисов играеше и с американци, и с руснаци, и с европейци и прокара „Турски поток“ през България. Той се грижеше да обслужи всички, за да си гарантира спокойствие.

    За разлика от него, Радев се грижи да обслужи себе си през американския интерес и всячески доказва, че е НАТО-вски генерал. Той докара дотам България, че за пръв път в историята на руските врагове присъства България, без в списъка да са страни като Румъния, Унгария и Гърция.
  • 29 Ради братовчеда от Банкя

    5 2 Отговор
    Боса каза, че като си върнем държавата след изборите, ще я направи като Словения за шест месеца..
  • 30 Жеко

    11 6 Отговор
    Когато го попитаха какъв генерал е Радев отговори че е преди всичко натовски!!

    Един военен, който наистина обича родината си и е станал военен за да я пази никога няма да каже това, а ще отговори български!!

    НАТО-ОТАН не е държава!!

    За съжаление това каза Радев още в началото на службата му като президент на РБ!!
    Ако не сте разбрали САЩ и Запада промениха имиджа на партиите и президента, пуснаха ни един шут за да ни се догади и след това да изберем един който на пръв поглед е пълна противоположност. Ето ви 8 години спечелени от САЩ и Запада, през това време международните отношения ескалират. Сега влязоха уж 3 революционни партии обаче се оказа че и трите за прозападни и избрали Запада като тяхна доктрина.
    35 г. загубено време за България...
  • 31 Иван

    7 4 Отговор
    триморският натовски съпруг на ку-куто Деса ще ни досъсипе със служебно правителство герджиков-2

    Коментиран от #38

  • 32 Русия

    8 4 Отговор
    неофициално обяви Радев за американска марионетка, останалото са феновете на Радев като херой, който милее за България, но преди всичко по неговите думи е генерал от Нато, и служител на ЕС, а българите да пасат трева, ако свършат пастите.
  • 33 Триморието

    8 4 Отговор
    ще му изяде главата на зеления чорап и ще остане с този мандат за президент, щото се мисли за хитър.
    Полегнал е на Натовците, ама ще го гътнат хората, дето не щем война с Русия заради Натовските слуги.
  • 34 Именно

    7 7 Отговор
    това е истинското лице на Радев - безскрупулен, алчен, продажен, злобен и гуляйджия.
  • 35 заеничарите

    12 3 Отговор
    Следете как ще се развиват нещата в близките дни!Летеца еничар ще подготвя с другите американски подлоги под прикритието на лафа за трите гьола последни опити за изолиране на Русия и Китай от Европа!Следете какво ще каже Деменций Алцхаймерович Байдън на европейските лизачи!Трите гьола е прикритие за новата тотална конфронтация с Русия!Кой ще е пръв,който ще го отнесе-България!Летеца ще подготвя бизнес климат под меча на краварският "закон"магнитски!Еничарите не са разбрали,че закона компаски е оръжие на краварите в геополитиката срещу Русия!
  • 36 Вaцeв:

    9 4 Отговор
    Рaдeв нe cи дaвa cмeткa, чe влизaнeтo в „Три мoрeтa“ e рaвнocилнo нa вoйнa c Руcия.Рaзвoят нa тaзи инициaтивa щe oкaжe влияниe върху eлeктoрaлнитe нaглacи у нac и бъдeщитe кoaлициoнни пaртньoрcтвa cлeд прeдcтoящитe избoри.
    Тoзи прoeкт нe e нoв. Прeдпoлaгaм, чe Радев нa тoзи плaн зa „Тримoриeтo“ глeдa кaтo някaквo прoдължeниe нa Eврoпeйcкия cъюз. A вcъщнocт тoзи прoeкт e прoдължeниe нa НAТO. Яcнo e, чe НAТO нямa дa удържи мнoгo дългo, тъй кaтo НAТO вeчe e рaзбитa oргaнизaция. Oпитът дa ce изгрaди тримoрcки cъюз тoвa e oпит дa ce изгрaди нa мяcтoтo нa НAТO нeщo пo-жизнeнo и пo-дoбрe цeлeнacoчeнo и пo-дoбрe финaнcирaнo.
  • 37 ами

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "РБългария":

    И в космоса, а сега в космите.
  • 38 Стефан

    10 4 Отговор

    До коментар #31 от "Иван":

    А добър ден!
    От години ви се разправя, че Радев е американски лакей, но за разлика от Борисов по интелигентен, прикрит и лицемерен, като с удоволствие слуша как го определят като русофил.
  • 39 Тоя фигуранта

    6 2 Отговор
    Да се маха заедно със своите министри пенсионери
  • 40 Благов

    10 3 Отговор
    Радев Натовски и още по-триморски, историята ли искаш да повториш?

    А тя е: Колкото пъти България е против Русия – толкова национални катастрофи!

    И всеки виновник, всеки национален предател е приключвал до стената за раз стрел
  • 41 ЕНИЧАРИ

    10 3 Отговор
    Изключително глупав и безмислен проект в ущърб на българските национални интереси.Особено след пускането на СП-2.Група от бананови държави си представят,че могат да създадат империя под ръководството на бившия хегемон и настоящ аутсайдер САЩ.И то в ущърб на най-голямата европейска икономика Германия и на най-голямата военна и енергийна сила Русия.И само да попитам льотчика откъде смята да докара тези"инвестиции".От балтийските джуджета или от полските проститутки.За САЩ не говоря.Те имат само един джоб-за вземане.Джоб за даване нямат.
  • 42 Анализатор

    6 2 Отговор
    С действията и политическотоси поведение Радев дава знак в две посоки: 1. Домакинството на „Три морета“ е знак към козяците относно това колко яростен ястреб е, и 2. Жестът към Стево Пендаровски да го качи „на стоп“ до Ватикана за да отбележат заедно деня на българската писменост е знак към Брюксел, който казва, че е готов на компромис с българската история и е съгласен РСМ да бъде приета в ЕС на тази цена в името на един втори мандат. Твърде вероятно е след спечелването на втори мандат с явното или не толкова явното одобрение на Брюксел и САЩ ще му дадат зелена светлина за създаването на нов политически проект, който да измести герберастите. Този политически проект задължително ще бъде проНАТО и проЕС.

    Въпреки ясните знаци, които дава Радев, феновете му все още вярват, че той е правилният човек, че той е този, който (ще) работи на ползу роду.
    Учудващ е фактът, че тези хора не искат да отворят очите си и да видят истината за техния любимец. Именно те ще му подарят втория мандат.
  • 43 Двете

    9 4 Отговор
    проклятия на България – Радев и Борисов.От едното се отървахме, другото е още по-противно и вредно.Тези, които вярват на единия или другия, са малоумни.
    Единственото, което вълнува Радев, е да бъде новата Мутра и Тиква.

    Да командва и той безконтролно 10 години и дори още повече.

    Ако продължи да бъде президент демагогът, лъжецът и наглецът Радев,ще е трагедия.
  • 44 ХИЛЪРИ

    9 1 Отговор
    КО ШЕ ПРАВИШ НА ТРИ МОРЕТА????? НИЕ ЕДНО МОРЕ ИМАМЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С ПРОБЛЕМИТЕ НА НАЩО МОРЕ, НАВСЯКЪДЕ КОРУПЦИЯ, БЕЗЗАКОНИЕ И ЯКО ЗАМЪРСЯВАНЕ. НЕКА ДА ОПРАВИМ НЕЩАТА У НАС И ДА ГЛЕДАМЕ КЪМ СВЕТОВНОТО ТРАСЕ ЛОНДОН - ПЕКИН, ТАМ Е ПАРАТА И УСПЕХИТЕ ОТ ФИНАНСИРАНЕ. ЛОНДОН-ПЕКИН А НЕ ЛИТВА,ПОЛША!!!!
  • 45 Българи

    7 4 Отговор
    Не гласувайте за триморския натовски съпруг на недоразумението Деса, който е майкопродавец и агент за влияние на чичо Сам!
  • 46 Д р Тодорова

    8 1 Отговор
    Атовете като се ритат , страдат магаретата!
    Накрая ще ядем дървото, щото се правим на по-католици от папата.
    Американците като заповядат нещо, нашите лакеи се надпреварват да изпълняват
    А Путин направо ще ни заличи този път!
    За какво са ни тези американски военни бази ?
    Защо други държави спазват неутралитет, а ние винаги сме на страната на губещите. Тъжна история.

    Не искам нито американци, нито руснаци, турци или германци да ни управляват според интересите си.

    Ама като сме де били, тъ паци и глупаци – такава ще е тежката ни участ.

    Язък за дечицата - да се родят в България е голямо нещастие за тях!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 пРезиденте,

    9 2 Отговор

    До коментар #47 от "Иван":

    ти ли ще водиш атакуващите Русия наши дивизии, като прислужник на трите морета ?

    Или това ще бъде Мустафата, а ти ще й бъдеш адютант и ще й подаваш тоалетната хартия, пък може и да й забърсваш съответните интимни места .
  • 49 НА СНИМКАТА

    5 1 Отговор
    Тва не е ли Ал Бънди........от сериала женени с деца
  • 50 Някой

    6 3 Отговор
    Как министър спря проекта за тунел под „Петрохан“, с който другарят Радев смело се заигра преди 9 месеца.
    Нагло и безотговорно!
    Действие срещу цял един регион… или как един служебен министър реши да е по-голям светец от Бог (за сметка на хората от Северозапада)!Със свое Решение номер 4 от 31.05.2021 г. един служебен министър реши набързо да не допусне извършването на ОВОС по Инвестиционния идеен проект за Тунел под Петрохан.Явно не му е приоритет.Пък и защо ли да потърси решение, като може просто да прекрати започнатото. Чегърта явно.
    Нищо, че назначилият го другар Радев смело се заигра с идеята за Тунел под Петрохан (преди 9 месеца точно, на инициативата „Три морета“ !!!)
    Тогава трябваше да покаже загриженост, а сега явно не му пука вече… Кой знае.
    Хубаво е обаче поредният господин или другар чиновник да не забравя, че и хората от протеста за „Тунел под Петрохан“ и „магистрала до Видин“ са много. Или поне достатъчно.И може да се окажат на пътя, в търсене на своите граждански права!
  • 51 1944

    3 3 Отговор
    догодина ще открива събора на изгонените русороби в барвиха.
  • 52 MGewehr

    3 1 Отговор
    Докога с тези архивни снимки на "бай Тошо" на първо място, бе редакцията?
  • 53 Аспарух

    3 1 Отговор
    Милата ни родина, до къде я докараха вонящите отрепки – Тиквата миризлива, зеления чорап Лакея, другия чорап Прислужника и …..
    агата Карадайъ :
    „Това е нашата земя.Ние не сме емигранти там (в България – б.а.).
    Турция е нашата родина.Останали сме там след Османската империя.
    Борбата ни е да защитим турската си идентичност.
    Да защитаваме езика си, религията и традициите си“.

    Не само нашите български предатели ами и БАШИБОЗУКА си иска България !

    Гумен Гадев носи най-голяма вина за тая безпардонна наглос!
  • 54 БГ гражданин

    5 1 Отговор
    Искаме референдум за излизане от НАТО.

    Неутралитет като Австрия.

    Която партия предложи ще гласуваме за нея. Точка.
  • 55 Българският

    6 1 Отговор
    народ трябва вече да започне да казва по-ясно чрез най-различни послания на американските окупатори и терористи, че не са желани тук и да започне да пали полека лека огъня под краката им!

    Вън от земята на Ботев и Левски !
  • 56 ОТ НАРОДА

    2 0 Отговор
    АКО МАГАРЕ ВЪРЖАТ, ЗА МАГАРЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ, НО ЗА РУСКИЯТ ФИГУРАНТ НИКОГА........
  • 57 Електра

    1 0 Отговор
    Защо никой не го интересува, че Хунтата на Радеф даде поръчка за поскъпването на тока, водата и парното, толкова ли забогатяхте при Борисов, че това увиличение не ви прави впечатление. Толкова ли са важни лъжите и глупотевенето на един Каун...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове