Last news in Fakti

10 Юни, 2021 09:35 3 264 40

Проф. Минчо Христов: Ще направим всичко възможно ГЕРБ да не се върне на власт

  • проф. минчо христов-
  • минчо христов

Виждаме колко вредна е политиката на тази партия, време е да си почине, смята Христов

Проф. Минчо Христов: Ще направим всичко възможно ГЕРБ да не се върне на власт - 1
Кадър: БНТ

Задачата на непартийните кандидати, които са част от коалицията "БСП за България" е да търсят обединение на опозицията и да не повторят това, което се случи при предишния парламент. Това заяви в сутрешния блок на БНТ проф. Минчо Христов от "Движението на непартийните кандидати", част от коалицията.

"На тези избори всички политически формации трябва да направят така, че да има едно нормално работещо правителство, което да гласува бюджета на България, да гласува парите за пенсии, парите за болниците, за здравеопазването, парите за нашата държава", отбеляза той.

"Една от основните причини движението на непартийните кандидати да подкрепя БСП е да не се стига до ситуацията, която наблюдавахме в миналия парламент, когато всички сочеха с пръст БСП била партия от статуквото", допълни Спасов.

За него най-важното е да се направи така, че ГЕРБ да не се върне на власт. Проф. Минчо Христов очаква ДПС да получат повече гласове от Турция. Не е изключено ГЕРБ да се хване в една коалиция с ДПС.

"Ние ще направим всичко възможно ГЕРБ да не се върне на власт, защото виждаме колко вредна е политиката на тази партия. Време е да си почине", смята той.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сссссс

    21 16 Отговор
    Ще ядеш и ти депутатските кюфтета.
  • 2 Последния Софиянец

    20 13 Отговор
    В неделя отиваме в Банкя.Георг да се готви.Да не каже че сме го изненадали.

    Коментиран от #5, #22, #37

  • 3 Българка

    28 14 Отговор
    Минчо Христов е почтен, с последователна гражданска позиция. Аз му вярвам и се надявам той да бъде избран за следващото НС!

    Коментиран от #9, #40

  • 4 БАЦЕТО ПАК ДА ВИ ТРЕСНЕ

    18 23 Отговор
    Пък червените шамани нека си пророкуват
  • 5 ГЕОРГ

    14 17 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ЧАКАМ ВИ ОТ ДВА МЕСЕЦА...НИКОЙ НЕМА...ШУБЕ ЛИ ВИ Е

    Коментиран от #14

  • 6 мислещ

    11 7 Отговор
    Нещо си не си личи, даже по-скоро обратното, последният от дългия списък с примери е рева за Кантарджиев. За пореден път удряте рамо на герберастите.

    Коментиран от #7

  • 7 РАШКОВ...НА 66 ГОДИНИ

    11 7 Отговор

    До коментар #6 от "мислещ":

    Кога и мен ще пенсионирате от държавната администрация.....
  • 8 Да да да

    11 9 Отговор
    Тези се охраниха, сега идва вашия ред! Всеки бандит е кандидат за парламента! Как и за кого да гласуваме?
  • 9 Мутри вън

    11 10 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    И аз му вярвам, ама защо се набута при червената мафия. БСП = ГЕРБ= ДПС.

    Коментиран от #13, #20, #24, #29

  • 10 Ех, професоре

    10 6 Отговор
    Като те чух, че по голямата част от програмата ти се препокрива с тая на БСП ... . Ха, честито! А единственното условие към Корнелия е ''да не е водач в листа'' ?!Отстъпва мястото си на някой охранен бесепар.
  • 11 Червено мюре

    16 7 Отговор
    Язък за Минчо Христов – нито един почтен и честен човек няма работа в полите на червената олигархеса Корнелия...
  • 12 Един Завет

    1 8 Отговор
    Минчо, брат, готови сме да помогнем.
    И свински опашки съм купил и олово....
    Само дайте сигнал!

    Коментиран от #21

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Перо

    3 5 Отговор
    Трябва да се направи законодателна инициатива,тази партия ГЕРБ да бъде забранена и нов закон да гарантира,че никой престъпник да не може да се кандидатира за политик и една партия,никога повече да не може да стане ОПГ! Сега е много по-лесно един престъпник с пари да стане депутат,министър,Гл.Прокурор или Премиер,отколкото полицай или военен.

    Коментиран от #38

  • 16 Умния

    4 8 Отговор
    Много си прав бат Минчо,работата на ГЕРБЕРИТЕ свърши,да си вземат дълги Почивки от тъй нататък щото няма да могат да идват на власт вече... :D
  • 17 Партиец

    10 4 Отговор
    Непартиен кандидат, който е част от " БСП за България"!:) Ле-ле-ле!:) Винаги ми е много приятно, когато ме бъзикат!:)
  • 18 МОРСКИ

    7 4 Отговор
    РАНО ИЛИ КЪСНО БОКЛУКА ИЗПЛУВА НА БРЕГА /В СЛУЧАЯ БСП/
  • 19 Ташо

    12 5 Отговор
    Проблема Минчо е,че вие сте по нефелни и от ГЕРБ.За това пак ще духате супата.

    Коментиран от #34

  • 20 Мутри вътре

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Мутри вън":

    Щото само там го взеха!:)
  • 21 Грую

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Един Завет":

    За ,какво си готов бе Сульо?Да пълниш гърнето в тоалетната?
  • 22 Бай Курти

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Толкова ли си ограничен умсвенно, че си мислиш за някакъв фактор.Смешник.Имал бил 7 ресторанта.Имаш дръжки.Прошляк.
  • 23 Стига бе

    5 0 Отговор
    Не вие ние народа каквото решим това ще е.
  • 24 кои мутри

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "Мутри вън":

    Повечето от мутрите като мая манолова, предложила пеевски, или татяна дончева, всеизвестна с поправката ванко1, вече не са в БСП, или са набутани в глухата. Като серджо и йончева. БСП на Нинова не е същото БСП на съргей, патерица на ДПС. Затова е и неудобно за лизаческите медии и се плюе яко по него.
  • 25 Уйке

    3 7 Отговор
    Минчо, ГЕРБ не само не трябва да се допуснат отново до власта, върхушката и трябва да бъде съдена, Борисов затворен и тази ОПГ разтурена! С милиардите, които те откраднаха и разпиляха, България щеше да запази позицията си поне пред Румъния!

    Коментиран от #26

  • 26 Разпиляването

    6 5 Отговор

    До коментар #25 от "Уйке":

    Уйке,предстои.Виж ,какво стана за няма и месец.При управлението на комунягите цените хвръкнаха главоломно.И това е само началото.

    Коментиран от #28

  • 27 име

    2 1 Отговор
    Ако коментиращите бяхте малко от малко по-умни, щяхте да схванете че няма смисъл политиците в следващия парламент да се джавкат, защото има ужасно много неща за оправяне. Кирливи ризи може на всеки да се извадят: и на христо иванов и на мая манолова и на кой ли не. Вкл и на кака курни. По-добре е да има граждански натиск и контрол, и да се заставят да работят, вместо да се чудим кой как да оплюем и да прилепим към статуквото.

    Коментиран от #30

  • 28 т-п трол гербав

    3 5 Отговор

    До коментар #26 от "Разпиляването":

    Все едно не живея и аз в България, та ще ми дрънкаш гробаджийски лъжи. Инфлацията за последните 3 години е огромна. За пример ще ти дам цените на металите: до есента черните бяха около 1.4лв/ кг. Сега са 2 лв/кг. Кой управляваше миналата есен, трол гробаджийски, та скочиха цените?

    Коментиран от #31

  • 29 пешо

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "Мутри вън":

    ами, "набутал" се е, защото вероятно има повече информация от тебе. съгласно която бсп, не е точно "червена мафия". пък в сравнение с гербавите си е направо пионерска организация.
  • 30 ха-ха

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "име":

    Ти къде си виждал, политик, да оправя нещо друго освен себе си? А 'джавкането' е за нахъсване на агитките :-)
  • 31 Спокойно

    8 4 Отговор

    До коментар #28 от "т-п трол гербав":

    Другарю,сега ще видиш скачане на цени.И замразяване на пенсии и заплати.И Боко ще ти се вижда ,като ангел в сравнение със сегашните.

    Коментиран от #32

  • 32 т-п трол гербав

    4 5 Отговор

    До коментар #31 от "Спокойно":

    За не особенно умните, ще поясня че ОПГ ГЕРБ няма никакъв принос за вдигане на заплати, пенсии и осигурителен праг, жсвин инфлацията, породена от монополните схеми, които развиваха. Като имаш предвид инфлацията за тези 10г., нищо не се е подобрило. Мерилото се нарича покупвателна способност и тя не се е увеличавала за 12г гробаджийски грабежи.
  • 33 Биби Кинг

    0 2 Отговор
    Ега ,кога минеме сред пемберуги се обраштат и накланиат напред са сабути до колене патури! Тоа ефект се наричал "анти санфлауерс" деа, кога нисш организам (гнида) изпитва неимоверен ужас от више саштество(Баце)!
  • 34 До 19-Ташо

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ташо":

    Написаното от теб,показва че изобщо не си проследявал политическата среда във всички предишни НС.Единствените двама читави, мислещи за народа депутати от 1990 до момента са двама.От 40-то НС.Минчо Христов и Стела Банкова.Когато видяха задкулисните игри,се отдръпнаха и станаха независими.Те бяха първите,и последни който показаха на хората, за " джобните" на всеки депутат.По хиляда и петстотин лева,безочетни.Към онзи момент бяха сериозна сума.Те от трибуната ги върнаха и поканиха целия Парламент да ги последва.Гробно мълчание от всички.Без изключение. Те бяха против болниците да са търг.дружества,против повишаване на пенсионна възраст и трудов стаж по точкова система.Която унищожи труда и пенсиите на хиляди хора.Нещо си в грешка.Те не могат да се явят самостоятелно.Нямат никакви средства за ТВ реклами,платени интервюта.Затова се присъединиха към БСП.Ако в Парламента попаднат поне 70-80 депутати с тяхното мислене и хъс,за един мандат ще променят държавата.За съжаление,Ганъо вярва на кючек- партия.И ще си плаща.
  • 35 Гост

    4 2 Отговор
    Спокойно другарю Минчев, не се вълнувай толкоз. Сега ще видиш скачане на цени и замразяване на пенсии и заплати. Впрочем кте цените на стоки и услуги вече тръгнаха стремглаво нагоре? Без съмнение Боко ще ти се вижда, като ангел в сравнение със сегашните лапачи.
  • 36 Тредстоун

    4 1 Отговор
    Най добре е да утрпете всички които гласуваха за ГЕРБ , има няма 900 000 , за колко нямма да ги очешете , червени маймуни такива. Фатмака пери юмручето и талибаните начело с труфела рашко почват с калашниците , мънгъра ще го приеме с вездесъщото си " това са само сухите клечки " , тъй тъй сте почнали като диви комунисти от времето на селянина диктатор. Смешници,
  • 37 Аз Човек

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Теб няма ли вече да те приберат нарушаваш законите тук или ти си защитен платен Божковист
  • 38 Аз Човек

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Перо":

    А БКП а ДПС А Маята А Дончева А Отровите а Хунтата на Гадев онези Комуняги Крашков Кацара и още разни кръвожадни крадци всичко прибират сега не виждате ли А Чалгарите направо яко пълнят сметките си с милиони
  • 39 Аз Човек

    3 0 Отговор
    А БКП а ДПС А Маята А Дончева А Отровите а Хунтата на Гадев онези Комуняги Крашков Кацара и още разни кръвожадни крадци всичко прибират сега не виждате ли А Чалгарите направо яко пълнят сметките си с милиони
  • 40 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    ГЕРБ и Бойко - значи ХЛЯБ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...Всичко друго е "пунта мара"....Некадърниците се дразнят от Бойко, заради строежитe на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н., c кoeтo ги кaрa дa ocъзнaят cвoятa нeпoтрeбнocт кaтo хoрa.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове