Last news in Fakti

12 Юни, 2021 21:44 4 385 143

Мая Манолова: Нека краят на Борисовото управление да настъпи с изборите на 11 юли

  • мая манолова-
  • изправи се мутри вън-
  • избори-
  • кампания

Време е да се изправим, защото ни чака много работа, заяви председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" по време на откриването на националната предизборна кампания в Пловдив

Мая Манолова: Нека краят на Борисовото управление да настъпи с изборите на 11 юли - 1
Снимка: izpravise.bg

Време е да се изправим, защото ни чака много работа. Да продължим това, което започнахме в 45-ото Народно събрание - да осветим всеки ъгъл, всяко чекмедже, всяка Мата Хари. Истината да лъсне в цял вид и тогава много хора ще се засрамят и ще имат среща с прокуратурата. Няма защо да се заблуждаваме, не можем да продължим напред и да променим България, ако не изгоним мутрите от властта. Нека на 11 юли да гласуваме за чисто бъдеще с номер 8 и "Изправи се! Мутри вън!".

Това заяви председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова по време на откриването на националната предизборна кампания в Пловдив.

Дошло е време да се изправим и да кажем стига. Краят на Борисовото управление да настъпи на 11 юли, след парламентарните избори, допълни тя.

Съгласни ли сте да сме управлявани от мутри? Мутри да управляват живота ни, да казват кой да работи, какво да работи, от какво да се страхуваме, мутри да ни подслушват незаконно, да ни заплашват? Съгласни ли сме парите от нашите данъци да бъдат прахосвани и крадени безугледно? Не сме съгласни с всичко това, но управлението на председателя на ГЕРБ - Борисов ни доведе до мафиотско и корумпирано правителство в три издания. В тях милиони и милиарди потънаха за некачествена работа с опасни резултати, каза още тя.

Искам да попитам пловдивчани кое от обещанията на ГЕРБ беше изпълнено качествено и в срок? Транспортният проект, зоологическата градина или водният цикъл? Такава е цялата работа на ГЕРБ. Няма проект и обект на ГЕРБ, който да не е ремонтиран в следващите седмици. Няма нещо, което Борисов да е докоснал и то да не е погинало. Така е в Борисовата държавата, каза Манолова.

Започнахме от Пловдив с нашия план за България и ни провървя. Пловдив е цветен, различен, каквито са нашата парламентарна група и нашата коалиция - истински, искрени и честни, каза Мария Капон.

Събрали сме се да водим битка за свобода, правосъдие, демокрация, върховенство на закона. Простички неща, за които мечтаем от 32 години. За краткия живот на 45-ото НС показахме, че парламентът е жив и може да разкрива престъпления с Комисията Манолова, заяви зам.-председателят на коалицията Николай Хаджигенов от "Отровното трио".

Вярвам, че ще можем повече отколкото предния път. Проблемите на хората са една стена, която всички ние започваме да рутим. Търпението, дисциплината и вярната посока са гаранция, че ще успеем да съборим стената. В парламента ще решаваме проблемите съвместно с политическите сили на промяната. Активното гласуване и подкрепата на партиите носители на промяна са гаранция, че е възможно правителство със смислени хора за достатъчен период от време, каза Татяна Дончева.

Знам, че не 1,2 млн. души в ГЕРБ са крадци и престъпници. Трябва да пречупим в себе си тази ненавист. Мина една година и се оказа, че всичко в момента се дели на партии на промяната и на партии на статуквото. Това, което се случи миналата година, е разделителната линия, по която се преценява кой иска утрешен ден, който да не прилича на вчерашния. Протестът постигна своите цели и доведе до промяната да изрита страха навън, заяви Арман Бабикян от "Отровното трио".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДА

    85 69 Отговор
    Да разгромим банкянската шайка!!! НАПРЕД, народе!!

    Коментиран от #30, #87

  • 2 МУТРИ ВЪН

    74 47 Отговор
    МУТРИ вън

    Коментиран от #23

  • 3 Врачка

    86 36 Отговор
    Като гледам оная змия,Капон,как се е наточила да е част от новото статукво ,жална ни майка.

    Коментиран от #84, #93, #104

  • 4 Бойко

    53 53 Отговор
    Кажи от къде са кинтите в шкафа
  • 5 Миризлив пор

    83 37 Отговор
    Я па тая, да обясни кого е защитавала и дали е помогнала на Галеви да избягнат правосъдието.

    Коментиран от #113

  • 6 Професор

    82 59 Отговор
    На 11 Юли Герб и Патриотите ще спечелят с огромно мнозинство.

    Коментиран от #17, #21, #43, #85, #95

  • 7 КРАДЛИВА СВРАКА

    90 33 Отговор
    Вcички знaят, чe oт пoнe дeceтилeтиe Мaя Мaнoлoвa ocтaвa нeизмeннo приближeнa нa бaндититe–бeглeци брaтя Гaлeви, кoитo и дo днec я пoлзвaт за пoлитичecки и aдвoкaтcки уcлуги c oглeд прeдcтoящeтo им зaвръщaнe в Бългaрия пoрaди дaвнocт нa приcъдaтa им. Зaтoвa бългaритe я нaричaмe cecтрa Гaлeвa.

    Вcички знaят, чe зaeднo c изпeчeния мoшeник Никoлaй Бaрeкoв Мaя Мaнoлoвa cпрeтнa безпрецедентната прeдизбoрнa фалшификация, прoчулa ce кaтo Кocтинбрoдcкa aфeрa, зa кoятo пo зaкoн и двaмкaтa трябвaшe дa oтидaт дирeктнo в зaтвoрa. Зaтoвa бългaритe я нaричaмe и г-жa Aфeрa Кocтинбрoдcкa.

    Вcички знaят, чe зaeднo c чeрвeния прeмиeр Oлигaрхcки Мaя Мaнoлoвa изпoлзвa цялoтo cи влияниe кaтo зaм.прeдceдaтeл нa пaрлaмeнтa зa дa назначи престъпния олигарх от ДПС Дeлян Пeeвcки зa шeф нa ДAНC и зa cъщaтa тaзи цeл нa вceocлушaниe и дo пocлeднo дрaпaшe cъc зъби и нoкти.

    Вcички знaят, чe Мaя Мaнoлoвa само дoпрeди някoлкo мeceцa бяcнo и вcячecки oтричaшe дa e имaлa нeщo oбщo c международно известния мутрeнcки бoc Вacил Бoжкoв, дoкaтo фaктитe нe я зaкoвaхa, чe нe caмo гo e чувaлa, нo и нa крaкa му e хoдилa в oфиca, при тoвa нeвeднъж. Вeчe cтaнa яcнo зaщo и зa кaквo гo e ухaжвaлa и зa кaквo прoдължaвa дa разчита на финансови инжекции от нeгo.

    Вcички знaят, чe кoлкoтo и дa ce зaкaнвa дa ce изпрaви, Мaя Мaнoлoвa cи ocтaвa eднa вce тaкa нaвeдeнa и вce тaкa зaкoрaвялa криминaлнa лъжкиня и мошеница и чe мяcтoтo й e в Cливeнcкия зaтвoр. Нeкa дружнo я изпрoвoдим дoтaм !

    Коментиран от #18, #31, #50, #142

  • 8 олеле

    66 31 Отговор
    недоклатената слива мая плаче за гинеколог, който може да чете по устните
  • 9 Руски Гербер 🏳️‍🌈 Алкаш

    69 37 Отговор
    Мечтите мая Манолова са безплатни на 11,07,2021 Боци ще ни пляка всички отново с кеф го подкрепям.

    Коментиран от #70

  • 10 Гуру

    17 17 Отговор
    Много познващ, работещ ефтино Гуру съм! ... ...Един ден, скоро ша е... Мутрете Мафиоте (прасе, думус, каракач, каскет, бойо, магарешки, емил димитроф-мафиота,.. И мн други..).. Ша искат да направят на някой сФ ирка за 5-10лв, ама няма да има на кой.. ..познавам много.. Аз съм Гуру на Гурутата!
  • 11 Факти

    55 39 Отговор
    Ако герб не победи = национална катастрафа!!!

    Коментиран от #29

  • 12 оня с коня

    59 15 Отговор
    Според думите на Мая излиза че Въпреки влизането на "Партиите на протеста" в Последното НС,въпреки Управлението на Служебно правителство на Радев,Краят на ГЕРБ ИЗОБЩО НЕ Е НАСТЪПИЛ и се разчита на 11,Юли?!Ами АКО НЕ ВЛЕЗЕТЕ в Следващото НС щото Патриотите ще ви избутат ЩЕ СИ ПОДАДЕШ ЛИ ОСТАВКАТА бе Мая,или като Нинова ще кажеш "Не мога да си подам Оставката,щото ще настъпи Хаос в Партията"?
  • 13 Професор

    51 40 Отговор
    Генерал Борисов ще изкара пълен мандат! А през есента шофьора на самолет отива в историята. Станислав Недков Стъки ще новия про европейски, атлантически Президент който ще обедини народа и под мъдрото ръководство на нашия лидер Генерал Борисов страната ще дръпне напред!

    Коментиран от #33, #139

  • 14 Хмммм

    47 20 Отговор
    На тази очите са и на г@за ,долно племе ,ей!!!
  • 15 Будалата

    43 51 Отговор
    Никога повече ГЕРБ!!!! НИКОГА!!!!!
  • 16 Сестра Галева

    57 20 Отговор
    Галева искаш пак да си в парламента и да си зимаш депутатска заплата и служебна кола да обикаляш из цяла България на наша сметка нещо за впъзките ти с черепа и братя галеви да кажеш а и пеевски
  • 17 Гост затворник

    15 6 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    Голяма по.. К %о %р ша спечелят и ще си Го приложат отзаде.
  • 18 Евала, sir !!!

    33 11 Отговор

    До коментар #7 от "КРАДЛИВА СВРАКА":

    Най- после ,един стойностен коментар.

    Коментиран от #24

  • 19 чакащ ги

    24 45 Отговор
    важното е герберастите разбойници да не помиришат власт, след 11 юли - да им мирише на потни затворници, и мухлясъл хляб, да опъват жили на кариерата за чакъл, и да психясват в килиите

    Коментиран от #36, #39

  • 20 Професор

    41 26 Отговор
    Есента идва новия -стар премиер в 4-ия си мандат! Управлението му няма да е коалиционно защото ГЕРБ ще има пълно мнозинство! А след няколко месеца кандидата подкрепен от Герб на президентските избори Станислав Недков -Стъки печели на 1-ви тур без балотаж! И ще имаме премиер -президент-Главен прокурор и местна власт. Тогава настъпва народното веселие !

    Коментиран от #25, #26, #94, #108, #135

  • 21 Мачкай

    20 37 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    Мая крадливите герберасти
  • 22 Аааааааа....

    35 13 Отговор
    Тъз дибелана с очилата, капонката ли е !? Няма да вечерям🤮

    Коментиран от #34

  • 23 Незнам

    18 32 Отговор

    До коментар #2 от "МУТРИ ВЪН":

    За манолова, странен тип е.. Но ИТН и Слави ще разкажат фамилията на градските и селски бейове и Мутри та чак ум ще им заиде. те си мислят още че е игра.. Като изпуснат в гащите ле се сетят!

    Коментиран от #53

  • 24 Пръц

    18 31 Отговор

    До коментар #18 от "Евала, sir !!!":

    Това не е коментар а донос без съществени доказателства.Пошла ГЕРБава опорка.Костинброд беше доказателство за фалшифицирането на изборите от ГЕРБ но го заметоха случая под килима.
  • 25 Доктор Радева

    14 7 Отговор

    До коментар #20 от "Професор":

    Наздраве, професоре ! Направо ми четеш мислите 😉

    Коментиран от #35

  • 26 Гост

    11 11 Отговор

    До коментар #20 от "Професор":

    Е зтвора ли ша ни управлява тоя стар управник,
  • 27 ХА ХА ХА

    33 16 Отговор
    На 11 юли ти и ония тримата ГЛУПАКА няма да влезете в в парламента !!! ВАШИЯ край идва , скоро ще се убедиш във това !!
  • 28 напред

    11 16 Отговор
    и успех! Да не ви пука от "компромати". Мръсна игра е тази, но сте длъжни да не се отказвате!
  • 29 хахахаааа

    16 27 Отговор

    До коментар #11 от "Факти":

    Че тя националната катастрофа е факт след управлението на ГЕРБ.

    Коментиран от #37

  • 30 Освен

    25 17 Отговор

    До коментар #1 от "ДДА":

    Слави и Христо Иванов няма други представители на протеста, мая манолова се закачи като магарешки трън и само се възползва. Манолова е част от мутро мафията която искаме да Изчегъртаме!.. Трифонов е старо куче - ветеран и никога няма да се качи на каруцата на Манолова

    Коментиран от #42, #86

  • 31 всички знаят

    14 15 Отговор

    До коментар #7 от "КРАДЛИВА СВРАКА":

    кой е Буда! И в Щатите, и в ЕС , и по целия свят вече. Даже и в Занзибар!
  • 32 НаведиСеПоемиГо

    30 7 Отговор
    Угоената Мария Ал Капоне в центъра на снимката – перфектната реклама на цялата престъпна шайка на сестра Галева–Пеевска–Божкова
    🤣🤣🤣
  • 33 ясен си

    13 6 Отговор

    До коментар #13 от "Професор":

    "професоре". Сродните души се разпознават - простак до простака.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 махни

    6 6 Отговор

    До коментар #25 от "Доктор Радева":

    това "доктор", че си смешна, бе, дебелано!

    Коментиран от #38

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ку-ку

    9 6 Отговор

    До коментар #29 от "хахахаааа":

    Абе ти май не си бил по времето на Виденов, а...?! 😂😂😂

    Коментиран от #71

  • 38 Доктор Радева

    6 6 Отговор

    До коментар #35 от "махни":

    Дебелани са на баба ти дъщеря й барабар с нейният угоен синковец
    Като слезеш под 140 кг, тогаз се обаждай 😉

    Коментиран от #77

  • 39 Ку-ку

    20 9 Отговор

    До коментар #19 от "чакащ ги":

    Мухлясал хляб ти ще ядеш, като те "поуправляват" няколко месеца "умните" и "красиви" чалгарчета... 😂😂😂

    Коментиран от #44

  • 40 Жоро

    27 13 Отговор
    Маямата е честен политик, а Бабичкян е обектив и уважаван журналист, а Хаджигенчо е защитник на добрите бизнесмени срещу лошия Гешев по 15 дела в Спец съда., пък Капон не е свинеподобно същество. Това се опитват да ми пробутат и мислят, че ше им се хвана на циганските номера.
  • 41 селтак

    31 12 Отговор
    Ако Манолова е новото начало,жална и майчица на родината!
  • 42 така така

    11 15 Отговор

    До коментар #30 от "Освен":

    Мая се била "закачила" за протестите. Ти на колко наркотика едновременно си бе пън?

    Коментиран от #78

  • 43 Не думай

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    Чиче, искаш ли да се обзаложим?
  • 44 Защо не

    10 21 Отговор

    До коментар #39 от "Ку-ку":

    12 години ни управляваха прости толупчета... Нека сега да управляват умни чалгари,едва ли ще е по-зле?!?!

    Коментиран от #54

  • 45 само питам

    17 5 Отговор
    Каква е съдбата на групово дело за оперативна разработка (ГДОР) „Емири“ в ДАНС с основни обекти на разработката Христофорос Никос Аманатидис – Таки и Станислав Тодоров Трифонов – Слави?Освен по това дело, имате ли и други сигнали партньорска служба Европол по линия на работа на мрежата „Карин“, чиято дейност е насочена към установяването, обезпечаването и отнемането на престъпни активи във връзка с получени данни за съмнителни парични потоци, по отношение на лицето Станислав Тодоров Трифонов?Кои са фирмите, свързани с Трифонов, в които са засечени прехвърляния на парични средста по линията Дубай – Латвия – Люксембург – България, за които средства се предполага, че принадлежат на Таки?
  • 46 Парламенти менти менти

    16 2 Отговор
    Мая Манолова защо беше омбудсман по времето когато Борисов беше Министър председател после се отказа за да се кандидатира за кмет на София преди 1996 лепеха стикери кой къде е застрахован сега са партии и се явяват на избори с бюлетини
  • 47 рашко бойков

    13 7 Отговор
    Извършват ли се действия съвместно и активно с Европол по случая, касаещи мерките срещу изпиране на пари, с искане за предоставяне на наличната им информация, касаеща Таки и Трифонов и свързаните с тях дружества?
    – Има ли основание за предположения, че партийната дейност и политическите цели на Трифонов са финансирани със средства по линия на разследваните от ДАНС канали?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ами

    27 10 Отговор
    Мая много се промени последно време ,сега ще изчагърка и мутрите ,вообще всичко под нейно управление ще се подобри ,Галеви ще се върнат ,Пеевски ще е новия прокурор а Орешарски ще направи новия кабинет ,ще бъде цветя и рози Татяна Дончева ще има връзка с Ванко 1 за да няма тишина в спалнята
  • 50 още

    13 4 Отговор

    До коментар #7 от "КРАДЛИВА СВРАКА":

    Липсва "поправката Ванко 1"
  • 51 Дебилчев

    21 10 Отговор
    Тая си е повярвала, ей пъчи долни, скрийте се, злобата ви няма почивен ден
  • 52 Бацо

    10 8 Отговор
    Е позор тикай го в затвор
  • 53 Славчо

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Незнам":

    Незнам ама на много наивен ми излеждаш ,да не кажа п103

    Коментиран от #65

  • 54 Дебилчев

    1 3 Отговор

    До коментар #44 от "Защо не":

    Винаги може и по-зле, не дърпай дявола за опашката
  • 55 Хехехе

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "стой":

    Тъпо.

    Коментиран от #75

  • 56 Всезнаещ

    13 10 Отговор
    Симпатизантките на изправи се мутри вън , анелия певицата и палома митева обслужват чернокожи господа

    Коментиран от #58, #73

  • 57 тиквата

    11 19 Отговор
    само така мая мачкай тиквата
  • 58 Реклама

    8 2 Отговор

    До коментар #56 от "Всезнаещ":

    А ми какво лошо има като обичат черни салами ЛЕКИ
  • 59 Голем смях

    13 9 Отговор
    Гладна кокошка,просо сънувала.
  • 60 естесвено

    11 16 Отговор
    че ще унищожим опг ГРОБ ще гласуваме или за Мая или за ИТН , всико друго е загуба на глас :)
  • 61 горката

    14 7 Отговор
    Тя да не се надява да вземе властта много и се ще ама Галева не стават така нещата партията ви се е издънило
  • 62 Усман

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Асан":

    А ди сега вън
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 така така

    11 12 Отговор
    Гербаджиите с последни издихания се опитват да задържат корупцията на комуниста Борисов да продължи.
  • 65 Правиш

    3 3 Отговор

    До коментар #53 от "Славчо":

    Си вятър на устата, гледай си кефа и не се меси.. Да не оакаш гащите!
  • 66 666

    16 6 Отговор
    Дай боже на 11 07 дойде края на Маноловица и всички отровни озъбени мутри. Дано кошмара който се случва е сън. И да си запазят черните чували. Може да им потрябват.
  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 11 Отговор
    Герб са толкова силни, че не спират да ги плюят. Затова отново ще бъдат избрани от народа.

    Коментиран от #69

  • 68 Реалист

    6 0 Отговор
    На нас - хората всъщност не ни трябва криза, пандемия корона вирус, а други неща !
    Моля ви се престанете с тези вируси и кризи !
    Може ли ?
    Бъдете добри хора и всички да заживеем по добре за да може всеки да се чувства в "свои води" !
    На хората ни е нужна здраве, любов, пари, красиви преживявания, щастие и като цяло хубав живот !
    Нека да бъдим реалисти и научно доказани специалисти !
  • 69 хихи

    1 3 Отговор

    До коментар #67 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    това е гениална мисъл бай Путри :)
  • 70 ША ПЛЯКА

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Руски Гербер 🏳️‍🌈 Алкаш":

    Баба ти
  • 71 ама не ме

    9 5 Отговор

    До коментар #37 от "Ку-ку":

    връщай в 96-та, когато всичко беше няколко месеца, а кажи какво се случи в последните 12 години! Или ти харесва да си броиш стотинките!
  • 72 Манолова

    10 4 Отговор
    За съжаление влезе в ролята на Мутра.. В статиите за нея никой не гласува против Мутрите, всички пишат плюсове само за нея и я хвалят,.. неините тролове чекват минуси или се въздържат за позитивен коментар за Слави и ИТН и Да бг

    Коментиран от #80

  • 73 Шеф

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "Всезнаещ":

    Люляли са ги в някакъв хотел в свети влас
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 хората

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "Хехехе":

    не искат да виждат истината, защото е гола! Как ти звучи това! Не съм виновен, че си дебела.
  • 76 aaa

    4 2 Отговор
    коза
  • 77 на тебе

    0 2 Отговор

    До коментар #38 от "Доктор Радева":

    малко не ти достигат до 140 кила. Много ядеш!

    Коментиран от #111

  • 78 Чезвай

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "така така":

    Бее..
  • 79 Може би

    18 3 Отговор
    Борисов не управлява вече,но тези които имат мерак да управляват нека знаят ,че ако плащам повече за ток вода бензин храна и всичко без да ми се увеличава реалният доход приказките за корупция Европа НАТО демокрация патриотизъм право свободи гей паради и всичко друго ще имате случат нещата от1997 2012 и 2013 но в по сериозен вариант.Този път и полицията може да се включи от към протеста. Ако живеем по зле приказките че друг е виновен Не ме интересуват.
  • 80 Прав

    13 4 Отговор

    До коментар #72 от "Манолова":

    Сте, но тая корва нищо няма да направи.. Ще си остане със свирките
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Боко го боли

    1 5 Отговор
    А Боко го боли ......

  • 83 всички

    8 2 Отговор
    Гласувайте, за да потъне купения вот!
  • 84 Исус Христос

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Врачка":

    Ами затова № 5 !!!!
  • 85 www

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    Нищо няма да спечелите! Тенденциите са неблагоприятни за вас.
  • 86 Аз Човек

    15 3 Отговор

    До коментар #30 от "Освен":

    Че Слави какъв стара мутра още от 90 год стар алчен кръвожадни к какво му е новото
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 марони

    17 6 Отговор
    Маямата,ще си оплювабрадата от злоба!Това да си червен боклук,трябва да се разглежда,като диагноза!Има само едно лекарство за бясните лучета...

    Коментиран от #92

  • 90 ИСТИНАТА

    8 2 Отговор

    До коментар #88 от "ИСТИНАТА":

    Преминалите през различните комунистически концлагери офицери са не по-малко от 300 души!

    Героят от две войни, кавалер на два ордена ,,За храброст", командвал и спасил от разгром и унизителен плен
    своята дивизия през септември 1944 полковник Димитър Младенов издъхва мъченически в Белене.

    Полковник Гено Генов е герой от сраженията при Дойран и Завоя на р. Черна.
    През 1941 основава и командва бронираните части на България.
    На 9 септември 1944 г. полковник Генов първоначално е оставен да воюва срещу германците.
    През октомври 1946 г. обаче е изселен в Троян, после е задържан от ДС и пращан в концлагерите
    ,,Росица",
    ,,Куциян"
    ,,Богданов дол".

    През 1947 е осъден от Софийския градски съд по скалъпено обвинение
    за ,,унищожаване на руски паметник от 1877/1978".
    Председателят на съда, наскоро завършил в СССР военен юрист, признава пред адвоката му:
    ,,Наредено ми бе да го осъдя".
    От януари 1948 до март 1954 г. създателят на танковите войски на България е зад решетките на
    Софийския централен затвор,
    в затворите в Стара Загора,
    Сливен,
    Пазарджик.
    Излиза с разбито здраве, с отнето жилище, без пенсия.
    Оттегля се в Троянския балкан и пет години до смъртта си води живот на отшелник.

    Не по-малко трагична е съдбата на храбрите летци, защитавали небето на България през 1943-1944 г.
    Майор Николай Бошнаков,
    капитан Руси Русев
    и поручик Йордан Йорданов.
    През август 1948 г., са застреляни на метри от турската граница.

    Коментиран от #91

  • 91 ИСТИНАТА

    10 1 Отговор

    До коментар #90 от "ИСТИНАТА":

    При опита им да напуснат страната и да се спасят от разправа на комунистическата сган.
    Майор Бошнаков командва въздушен орляк и печели 4 въздушни победи през март 1944,
    Капитан Руси Русев е командир на изтребителния орляк в Божурище от 1942 до 1946 г.
    Тримата са уволнени при чистките през 1946 г.
    После ги разпитват и малтретират.
    Уволняват ги даже от мизерните временни длъжности на хамали, каруцари, бояджии,
    където търсят препитание след уволнението от армията.
    Организират бягство, но попадат на провокатор от ДС,
    който ги завежда срещу дулата на граничари и милиционери.

    Кавалери на ордена ,,За храброст" като поручик Венелин Попов
    и поручик Симеон Кожухаров
    след уволнението си са осъдени на доживотен затвор.
    Комунистите отреждат същата съдба и
    за подполковник Тодор Стоманяков,
    за поручик Георги Кушев,
    за летеца поручик Стефан Славов.
    От всичко 280 военни летци, през есента на 1946 са уволнени 240!
    Повечето – ,,за груби фашистки прояви".
    Обосновани мотиви няма,
    въпреки че авиационните части нито са могли да участват в преследване на терористите партизани,
    нито са го правили.
  • 92 ИСТИНАТА

    5 14 Отговор

    До коментар #89 от "марони":

    ОПГ-ГЕРБ и комунистът Борисов
    са от най-долната червена утайка
    на БКП!
  • 93 11 юли

    3 15 Отговор

    До коментар #3 от "Врачка":

    Бюлетина №23!

    Не забравяй, че Христо Иванов
    заби българското знаме
    на плажа на Доган сарай!
    В руския анклав Росенец!

    Сава Доган е най-охраняваният
    руски агент в България!
    Христо Иванов е безразсъдно смел!

    Коментиран от #112

  • 94 Истината2

    8 1 Отговор

    До коментар #20 от "Професор":

    Професоре,гладна кокошка просо сънува.Айде Мутрите вън.СЪД и затвор за престъпната шайка
  • 95 Магнитски

    6 13 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    На 11 юли Борисов ще се кръсти да прескочи 4%,
    а Каракачанов и обединените идиоти
    няма да имат и 1%.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 СПЕЦПИДARAZ

    18 5 Отговор
    Съгласен съм за проектите на ГЕРБ , но ако съдим за един политик със десетилетен стаж по досегашната му дейност , какво имаме от Манолова? Снимки с Галеви (да , явно знае това онова за мутрите ) , Пеевски в ДАНС и позорната поправка "Ванко 1" . Дали след толкова години в политиката точно тя не е част от статуквото и може да е част от някаква промяна ? Лично на мен ми омръзна да и гледам противната физиономия .

    Коментиран от #102

  • 98 Гост

    18 4 Отговор
    Не Галева ти си чао.И черепухата го няма вече,чао си.
  • 99 Свинчо

    12 7 Отговор
    Удри Галева със трите цеви как братя Галеви те учеха
  • 100 Политолог

    17 6 Отговор
    Ще настъпи края на 3 месечното чалга-комунистическо управление, с което станахме за смях пред света...
  • 101 КРОКОДИЛА

    12 7 Отговор
    ЗАБЛУДЕНИ ЧЕРВЕНИ МУТРИЙ .........................

    Коментиран от #105

  • 102 ИСТИНАТА

    7 11 Отговор

    До коментар #97 от "СПЕЦПИДARAZ":

    Десетилетният стаж на Борисов е пропадане на метрото, матистралите и плочките на тротоарите.
    И пачки и кюлчета в спалнята!
    Некадърникът комунист Борисов
    е от най долната утайка
    на БКП!
    Това са резултатите, нали?
    И построеният безплатно за Путин
    руско турски газопровод за Сърбия с български милиарди!
    Резултатът от 11 години управление на Борисов е видим!
    Българите са най-бедни в ЕС.
    С руска енергийна примка на шията!
  • 103 Биби Кинг

    12 5 Отговор
    Неблагодарна и проста кукумиафка!
  • 104 Врачок

    6 13 Отговор

    До коментар #3 от "Врачка":

    Не знам дали Капон е ,,змия",но знам със сигурност,че Тиквуня е Тъпунгер,който трябва окончателно да си ходи на 11 юли....
  • 105 Крокодилска сълза...!

    5 10 Отговор

    До коментар #101 от "КРОКОДИЛА":

    Имаш в предвид най- големият Комунист- Бойко Методиев Борисов,нали мили ми Крокодиле...😭😉😂😛?!
  • 106 Тираджия

    13 5 Отговор
    Майче ами ти си една от мутрите ма !
  • 107 Мислител

    8 1 Отговор
    Има много време до изборите. Предстои да излизат компроматчета!
    Да не си хабим приказките отрано! Иначе, само едно е вярно, че думите "Свобода, Демокрация, Правосъдие,Върховенство на закона" са неща, за които си мечтаем от 32 години - каза ги Хаджигенов! Забележете от 32 години, не от 12 години, не погазени само от Бойко Борисов, както напоследък само се натрапва, като шаблон. И интересното е че всички с изключение на питбула Мая, са се въздържали да използват името Бойко Борисов? Може би започват да пробутват една по- позитивна кампания, което няма да е пречка , ако се намърдат пак в НС да се покажат пак каквито си ги знаем.

    Коментиран от #109

  • 108 Шамара

    4 3 Отговор

    До коментар #20 от "Професор":

    Хубаво ама Стъки и Пулю трябва да направят един мач преди това, за да видим кой какво може !
  • 109 ККК

    7 3 Отговор

    До коментар #107 от "Мислител":

    Що бе да не би преди 32-те години да имаше свобода, демокрация, правосъдие или каквото си харесаш там?
  • 110 българин

    5 2 Отговор
    Нека надлъгването започне сега!
  • 111 Доктор Радева

    12 2 Отговор

    До коментар #77 от "на тебе":

    Всички разбрахме, че яко те възбуждат дебеланки, ама нещо не си познал – айде къш оттука ! 😉

    Ей ти я на снимката Капонката – само й намигни и с удоволствие ще ти седне върху голямата уста, па ако те хареса, може и да ти я напълни 😁
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    Абе Миризлив...БГ и правосъдие! Ти...сериозно ли?
  • 114 Тази пък

    14 3 Отговор
    Еи?Ами ти за какво ставаш ма, другарко Обща Галева Божкова?На кого си притрябвала?Абсолютно на никой!Къде си тръгнала с празна глава и интригантски намерения,празнословна марионетка на мафиотската група!Айде, няма да те избираме ,аман от истерички и платени ку.р.ве.тини!
  • 115 Дрю

    18 4 Отговор
    Вън кюстендилската слива от политиката ....
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Хмммм

    3 17 Отговор
    Трябва да изхвърлим ГЕРБ от политиката. Спечелят ли още един път това значи че 4 години терор, глад и мизерия не ни мърдат. Като кърлеж ще се впият в плътта на народа.. докато не ни съсипят!!

    Коментиран от #118, #141

  • 118 Паламарката

    13 3 Отговор

    До коментар #117 от "Хмммм":

    Кой "народ" ,бе г-ей?!?
    Фатмака с пачките от ГРИПЕН, Черепа,МУСТАКА, Маджо,Хитлера Есемеса, Галеви , Арабаджиеви,Бобокови и другите червени прест'ъпници?!?
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 порнхъб

    7 3 Отговор
    Някои се увличат по дърти и грозни парчета. Мая има бъдеще в тази индустрия.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Аз съм за Мая

    5 6 Отговор
    откакто мутрите са вън в държавата е пълен хаос преди имаше ред искаш да отвориш еврофутбол чери треа се съгласи искаш бизнес в южна българия галеви треа се съгласят искаш застраховка на колата отиваш в ТИМ сега секо писка иска пари и се прай на мутра Аз избирам мая да си ни върне мутрите аман от шано държава
  • 125 ИазпраВИСе мУтре вън

    6 1 Отговор
    От милиони има порциони от кокошка няма прошка
  • 126 Бай Курти

    11 4 Отговор
    Кюстендилската слива нещо много си е повярвала.Защото не искам мутри да ни управляват, няма да гласувам за вас.
  • 127 БКП=герп=сдс

    2 12 Отговор
    Браво Мая!
    Да изгоним мутрите от държавата!

    Коментиран от #132

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Вуцата

    10 1 Отговор
    На тази алчна kukuмopa дъщеря й работи в Министерски съвет от години. Прокарвала е политиката на Борисов и е вземала една торба с пари. Зетят отговорен за европейските пари в Министерството на земеделието пак при Борисов. Тази я направиха омбудсман. И сега тя носи промяната... Червива червена кюстендилска шaнтонерка!!!
  • 132 1234

    7 3 Отговор

    До коментар #127 от "БКП=герп=сдс":

    БКП = БСП =Кюстендилската слива.

    Коментиран от #134

  • 133 гласоподавател

    7 0 Отговор
    Най важния критерий за способността на едно правителство да управлява държава са резултатите от неговата дейност и на първо место, Брутния Вътрешен Продукт (БВП). Чрез този критерий може да бъде направрено сравнение за напредъка, не само по отношение на предидущата година, но и по отношение на напредъка на другите страни. В крайна сметка, БВП играе основната роля за повишаването на Станадарта на живот, и по него, България заема 44 место от 190 държави в света, като оставя зад себе си Турция, Сърбия, Македония, Албания. Полша, Украйна и Русия. Не ме интересува, коя политическа сила ще управлява а коя ще продължи икономическия възход на България. За сега обаче има само една, която е доказала, че това го може!

    Коментиран от #136

  • 134 БКП=герп=сдс

    1 4 Отговор

    До коментар #132 от "1234":

    БКП=герп=сдс
    Това са фактите!!! :)
  • 135 ДРИС

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Професор":

    ПРОФЕСОРЧО,НЕЩО НЕ СИ СИ ДОУЧИЛ,АРЕ БЕЖЖЖЖЖЖЖЖ
  • 136 3321

    2 2 Отговор

    До коментар #133 от "гласоподавател":

    Металообработващи машини: През 1988 г. сме произвели 17 440 броя. За сравнение, през цялата 2014 г. сме произвели едва 1930 броя.
    Домашни хладилници: През 1988 г. – 111 000 бр. – През 2014 г. – 0 бр.
    Памучни платове: През 1988 г. – 362 млн. кв. м. – През 2014 г. – 8 млн. кв. м.
    ..................................... и много още...........
  • 137 Избирател

    3 0 Отговор
    До коментар 136

    Бройката на произведената продукция не означава още нищо, важнто е каква печалба може да се реализира с нея! Известно е, че голяма част от произведената в страната продукция е била продавана под себестойността си, а суровините за изработването й са били внасяни със средства по второ направление. Резултата от всичко това, както е добре известно, беше фалит на държавата, празни магазини и обезверено население!
  • 138 чакал

    3 0 Отговор
    Б О К Л У Ц И Т Е В Ъ Н !
  • 139 9666

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Професор":

    Вие приключихте!
  • 140 xa xa xa

    3 0 Отговор
    как се е ухилила само, като пача..
    как ще я гледаме и слушаме, не знам, крайно
    противна ми е с наглостта и нахалството си.
  • 141 xa xa xa

    1 0 Отговор

    До коментар #117 от "Хмммм":

    явно си болен и не трябва да коментираш.
    бързо на лекар!
  • 142 ТОЧНО ТАКА Е

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "КРАДЛИВА СВРАКА":

    един да напише нещо вярно за тази хитра мутреса.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове