Last news in Fakti

12 Юни, 2021 22:15 4 520 100

Проф. Кантарджиев: Спасихме хиляди, нека не дразнят Кацаров с протести

  • проф.тодор кантарджиев-
  • стойчо кацаров

Останах с впечатление, че министърът е за ликвидиране на голяма част от държавните структури в здравеопазването, заяви пенсионираният директор на Националния център по заразни и паразитни болести

Проф. Кантарджиев: Спасихме хиляди, нека не дразнят Кацаров с протести - 1
Снимка: БГНЕС

„Държавните структури в здравеопазването имат нужда от закрила. Всичко е против тях". Това заяви пред Диана Найденова в "Карай направо" по NOVA бившият директор на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев.

Той благодари на всички, които са застанали зад него след новината за пенсионирането му.

„Има много положителни неща, когато те пенсионират. Видях колко много хора ме уважават и ценят. Благодаря на най-прекрасния колектив на НЦЗПБ. Казах им обаче да спрат с протестите, да не дразнят министър Кацаров”, каза професорът.

Той поясни и защо смята, че здравният министър е опасен за системата на здравеопазването.

„От негови изказвания останах с впечатление, че той е за ликвидиране на голяма част от държавните структури в здравеопазването. Всички, когато дойдат без опит в министерството, искат да оптимизират нещата. Като чуем оптимизация, говорим за съкращения”, каза още Кантарджиев.

Бившият директор на НЦЗПБ коментира и развитието на коронавируса у нас.

По думите му високата смъртността се дължи най-вече на влошеното здравословно състояние на възрастните у нас и слабият контрол на хроничните болести.

„Мисля, че имахме успех и спасихме хиляди хора с мерките, които предприехме в началото на пандемията”, категоричен бе Кантарджиев.

Според него хората трябва да продължат да носят маски в градския транспорт и в моловете. „Ще минат бързо летните месеци и пак ще дойде краят на септември. Тогава рискът от заразяване ще се увеличи отново”, смята професорът.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 88 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    186 24 Отговор
    Кантарджиев е доктор Менгеле.Когато ни затвори и осъди семействата ни на мизерия се хилеше по телевизията и разправяше вицове,а сега реве че 1600 лв пенсия му е малко.

    Коментиран от #28, #50, #77

  • 2 Брово

    26 199 Отговор
    Това е достоен човек. Кацаров ....на боклука.

    Коментиран от #3, #29

  • 3 Сори

    14 114 Отговор

    До коментар #2 от "Брово":

    БРАВО
  • 4 Нагъл

    171 14 Отговор
    прост , изключително злобен и самохвалко .
  • 5 Рашо

    152 13 Отговор
    Нали се пенсионира? Пак ли плашиш с чували?

    Коментиран от #57

  • 6 ХАХАХАХАХА

    131 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Проф. Кантарджиев: "Спасихме хиляди" А УБИХТЕ И ПРОГОНИХТЕ МИЛИОНИ! ДЕЦАТА ТЪРСЯТ НАИЧИН ДА ИЗБЯГАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-НАДАЛЕЧ ОТ ТУК, ТАКА ЧЕ ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ :))) ПРЕВЪРНАХТЕ РОДИНАТА В ДЪРЖАВА-ЗАТВОР И В СТРАНА-ГЕТО! НИКOЙ! AМA НИКOЙ! НAИCТИНA НИКOЙ НE ИCКA ДA CEДИ ВЪВ вaшaтa CТРAНA-МEЧТA: В CМИCЪЛ ЧE ВCEКИ НAИCТИНA AМA МНOГO МEЧТAE ДA Я НAПУCНE :)))))

    Коментиран от #25

  • 7 3.14К

    137 10 Отговор
    Нищо не спасихте! Хиляди повече починаха заради вас и побъркахте народа. Няма по-нагли и безкруполни същества. В случая Кацаров по нищо не се различава от хората от щаба, но да се оправят помежду си. От бивш седесар и герберасти- толкова!
  • 8 Кантарджиев

    122 7 Отговор
    Спри да плачеш, превърна се в не б. на булка .. Върви ближи на юрданка крадливата слива.. Корих Кацаров, но сега разбирам че е свършил добро дело!
  • 9 ИСТИНАТА

    78 13 Отговор
    Процентите според скорошните проучвания на 3 от соц.агенции за БСП са между 13 и 14 %! А само преди седмица им даваха около 17% на процент зад ИТН. Много се чудите откъде идва този срив? Отново Нинова прави всичко възможно да погребе завинаги червените! След като Кантарджиев заслужено бе пенсиониран поради навършване на възраст ,Нинова излезе в декларация да бъде върнат незабавно. Същия ден Борисов каза че " ако го бяха пенсионирали по рано и не бяхме вече внесли листите си за НС , щях да го взема при мен в ГЕРБ и да го сложа водач на листа". Кантарджиев не се разграничи от тези думи,дори напротив...Би приел да води листа на Борисов и ГЕРБ! С подкрепата си за него ,червените отново се доказват като част от статуквото в съглашателство и координация с Герб. Затова няма нищо странно че са вече на 13% а ДБ с 12%. До изборите ще са пред тях защото и ДБ,ИСМВ и ИТН подкрепиха пенсионирането на ГЕРБЕРската подлога!

    Коментиран от #34, #72

  • 10 нннн

    120 6 Отговор
    УжасТ! Представяте ли си, всеки пенсиониран да се явява по няколко пъти на ден по медиите!
  • 11 кикоман

    128 7 Отговор
    Много зъл и злобен човек. Интригант.
  • 12 Dnndjd

    99 7 Отговор
    Кога ще го махат вече и повече няма да ни го показвате
  • 13 Най готиния

    11 77 Отговор
    Професор !!!!

    Коментиран от #98

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Просто човек

    112 5 Отговор
    Ей, много си нагъл, ве... заради твоята некадърност умряха 20 000 българи,а ти по цял ден ревеш.. Съд!
  • 16 Тиквун

    81 6 Отговор
    Тоя ИДИ...ОТ и Сополивата Фъндачка да ги карат в панделата веднага! Отвратителна ГНУС!!!!
  • 17 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    58 8 Отговор
    Казвам се Станислав Недков известен като Стъки! Президент на ММА федерацията в България. Двата наши сайта на ГЕРБ са публикували че отново в понеделник ще съм в 8.30 часа пред МЗ в подкрепа на проф.Тодор Кантарджиев. Той бе пенсиониран и вече няма да получава заплата като директор на НЦЗПБ от 86 хил.лв а максималната пенсия от 1640 лв.Как се живее с тези пари на месец? Сега за мен - Започнах в Търново към местни лихвари като събирах парите им. След това се ориентирах да изнудвам местни търговци да ми плащат месечен рекет. Никой не ме закачаше защото по това време Бойко бе гл.секретар на МВР. Но 1 депутатка от Търново Мариана Костадинова заплаши че ако МВР не вземе мерки срещу мен ще направи питане по парламентарен контрол. Преди това бях изнудвал и приятеля на фолк певицата Вероника за 2 хил.лв и за да разбере че не се шегувам отрязах главата на бялото й кученце. Но след акция на МВР когато изнудвах търговка от Д.Оряховица ме хванаха с 500 лв.белязани и нож и боксове в мен. Осъдиха ме и лежах в ареста. След време рекетирах и караваните по морето да ми плащат. Преди 5-6 г.бях охрана и на Бареков. В момента съм президент на ММА федерацията и приятел на бившия мин.Красен Кралев и получавах по 250 х.лв.месечно финансиране от министерството на спорта. Тоест по 3 млн.годишно.А сега новия министър спира държавното ми финансиране. Така че както ме цитираха нашите сайтове на ГЕРБ с хората ми също криминални излизаме на протест и в подкрепа на Професор Кантарджи

    Коментиран от #19, #97

  • 18 Тиквун

    78 8 Отговор
    Тоя затри 30000 БЪЛГАРИ ГНУСЕН изр...од!
  • 19 Развеселен

    55 5 Отговор

    До коментар #17 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    Стъки правоъгълната тиква каза че медиците от центъра на Кантарджиев не са ги подкрепили на протеста вчера сутринта защото са били заплашени от министерството на здравеопазването че ще ги последва участта на Кантарджиев. А истината е че след като се включиха осъждания криминал за рекет и кражби Стъки , Недодялко офшорката , баба Яга -Ива , Маструбакова ..Медиците все пак са интелигентни и се отдръпнаха....Прав е Барека който написа преди седмица :"Баце да върже Стъки че съвсем ще смъкне % на ГЕРБ"

    Коментиран от #54, #60, #67

  • 20 Илко

    82 3 Отговор
    Всекидневно се пенсионират много хора, не всички с желание..но този не спря да пищи от ярост...значи, много е получавал...
  • 21 САЧЕВА

    77 4 Отговор
    НА ПРОСТИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ ОТ ГРОБ. ДА ИМ СЕ ОБЯСНИЧЕ ТОЗИ ТЕРИКАТ С МОСТАЦИТЕ ИМА 600 000 ХИЛЯДИ В СМЕТКИТЕ И 4 АПАРТАМЕНТА В СОФИЯ. НИКОГА НЕ Е ПРАНИЛ БИЗНЕС А Е БИЛ 33 ГОДИНИ НА ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА.

    Коментиран от #35

  • 22 Гост

    63 4 Отговор
    Кой си спасил . Всеки ден паника с вашите статистики и включвания от тоя щаб . Само два пъти ви гледах по тв и спрях , дави слушам глупостите . Заразени умиряли . Колко са умрели от корона я да кажат точно . Боклук пълен с пари как си ги спестил тези парички .
  • 23 Поредния

    58 2 Отговор
    мъченик на който софиянци ще плащат тлъстата заплатка от данъците си за нищоправене, защото 1440 лв. пенсийка си е чист геноцид за виден гербераст изпълнявал прищевките на тиквата.

    Коментиран от #37

  • 24 Вова

    64 2 Отговор
    Ей БОКЛУК, колко хора избихте, като психясахте хората и затворихта болници и отделения...хора, които можеха да бъдат спасени и все още да са живи? БОКЛУК МРЪСЕН!
  • 25 мислем си

    6 25 Отговор

    До коментар #6 от "ХАХАХАХАХА":

    И като напусне българия какво ще предложи като възможности.
    Може да седи и да пише отрицателни коментари у фейсо или факти.
    Това там не се търси .
    Търсят се работници...
    както и тук....
    ама нема кой...........
  • 26 ааааа

    57 2 Отговор
    това вече е издевателство с показването на този мазник непрекъснато. Направете го герой на социалистическия труд да се радва.
  • 27 Алооо

    46 2 Отговор
    Скрий се ШУШУМИГА такава.
  • 28 НОИ

    17 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Защо лъжеш хората? Таванът на пенсията е 1440 лева, не е 1600.
  • 29 Алооо

    31 2 Отговор

    До коментар #2 от "Брово":

    Ако той е достоен, значи ти за нищо не ставаш.

    Коментиран от #33

  • 30 Стига злоба

    34 2 Отговор
    Ненужен нарцизъм
    Ненужно необективно мнение
    Да си спести предчувствието
    Да не бърза с преценките
    Да се успокои щом пак е на хранилка
  • 31 Иван Грозни

    45 2 Отговор
    Уважаеми проф.ан Кантарджиев, спасихте хиляди от мъките да живеят като скотове от вашето управление. Добре, че дойде и твоят край спасителю. Сега милиони ще поживет по-дълго.
  • 32 ХАН КРУМ

    46 2 Отговор
    КОГАТО ИЗЛЕЗЕ ИНФОРМАЦИЯТА ,ЧЕ ПРОФЕСОРА Е ПЕНСИОНИРАН ГО ПОДКРЕПИХ ,ЗАЩОТО ГО СМЯТАХ ЗА ПИЧ,НО СЛЕД ТОЛКОВА РЕВ ПО СТУДИАТА ПОЧВАМ ДА СЕ РАЗКОЛЕБАВАМ.ВСЕКИ СТИГА ДО ПЕНСИЯ И В ТОВА ДРАМА НЯМА. АМА ТОЛКОВА РЕВ, МАЛКО ТЕАТЪР СТАВА.НЕ ТИ ПРИЛИЧА ПРОФЕСОРЕ. И СЕГА ЩЕ СЕ ДЪРЖИМ ЗА ПОЛАТА НА ФАНДЪКОВА. АМИ И ТЯ Е ПЪТНЕК БЕ ЧОВЕК. СРАМНО Е!ГУБИШ УВАЖЕНИЕ!
  • 33 Марш в гората....

    7 6 Отговор

    До коментар #29 от "Алооо":

    Другарю
  • 34 Нинова

    26 9 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНАТА":

    днес си направи ритуално сепуко като "препоръча" на Президента и министър-председателя да се освободят от здравния министър, заради този "красавчик". Процентите ѝ още паднаха. Избирателите ѝ останаха 70+. Другите няма да излязат да гласуват за нея.
  • 35 в данъчната

    36 2 Отговор

    До коментар #21 от "САЧЕВА":

    му декларация фигурират /освен апартаментите/ 500 хиляди лева и 500 хиляди евро. Трябва да му събираме капачки, че ще умре от глад горкият.
  • 36 БАЦЕ БАЦИЛА

    33 3 Отговор
    Катран ли си кантар ли си,ама как ги спасихте тези хора бе,челните места по смъртност ли са спасението?
  • 37 ами частните

    28 2 Отговор

    До коментар #23 от "Поредния":

    му две лаборатории за ПСР тестове!
  • 38 ТИ бе

    16 3 Отговор
    ТИ дразниш !
  • 39 Веселин Мишев

    31 3 Отговор
    Този ПИЯНИЦА не млъкна!!!!
  • 40 Вова

    37 2 Отговор
    Ако беше по бай Тошово време, на тоя боклук щеше всичко да му е конфискувано и осъден на смърт с изстрел от упор в привидно симпатично глуповатата тиква!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Лястовичка

    16 2 Отговор
    Нека да бъдим реалисти и научно доказани специалисти !

    Корона вирус и Пандемия не ни трябва на нас - хората !
    Трябва ни любов, здраве, позитивна енергия, щастие, успехи в живота и пачки по стотачки !
  • 43 ба и уроди ба

    25 2 Отговор
    Баце , такива пришивания на заслуги ти стоят като нескопосана кръпка бе , затрихте бая народ , кой физически , кой икономически. Баце покрий се , Баце , некой нема да си сдържи нервите .
  • 44 Шуши

    26 3 Отговор
    Има бацо има вирус, нема бацо нема вирус. На 11 ти мислете
  • 45 Активист на БКП

    24 3 Отговор
    Споко,Фандък Дана ще му плаща с народни пари !
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 д р Вирхов

    32 2 Отговор
    Кого си спасил бе,паразит?Я си гледай незаслужената пенсия,че измори народа в мирно време!!!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Сланина и Зурла

    24 1 Отговор
    Кого си спасил бе уррод ненормален??!?катииил..изчезни веее уррод
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 този

    18 1 Отговор

    До коментар #41 от "Асан":

    морен вода не е пил. Хич не си го представям с мотика, защото ще си закопае краката. Чакай го всеки ден по телевизиите.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Бай

    22 1 Отговор
    ДОКОГА ще ни занимават с това същество?!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Мазньо

    15 1 Отговор
    Ей,тоя е спасил повече хора от Дейвид Хаселхоф!
  • 56 не разбирам

    1 3 Отговор

    До коментар #46 от "гневна":

    От Кацаров пък защо?
  • 57 д р Вирхов

    21 1 Отговор

    До коментар #5 от "Рашо":

    Заради този паразит да лапа пенсия и да пука водка финландия някой сиромах ще спи гладен и тази вечер!!!
  • 58 боци шкафа

    12 1 Отговор
    долу герб
  • 59 Въпрос

    2 18 Отговор
    Хора, защо толкова негативно се отнасяте към професора? Той все пак беше най-доброто от НОЩ.
  • 60 неврологът

    14 2 Отговор

    До коментар #19 от "Развеселен":

    Стъки е със забавено нервно психично развитие от ранна детска възраст.Получава редовно големи епилептични припадъци със изпускане на тазовите резервоари и много добре са му набили в главата,че от него човек няма да стане.Инвалидизиран с 89 процента!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 3586

    15 2 Отговор
    Интересно, колко дълго "медиите" ще ни занимават с този.?! ДО КОГА БЕ! ???????????????
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 колеги

    8 2 Отговор
    ще ви кажа лека нощ, защото лицето на този и на Нанков ще "красят" заглавната страница на раздел България до утре сутринта, а аз не искам да сънувам неприятни сънища!
  • 65 Борисов

    7 9 Отговор
    Като се върнем на власт, ще го направим министър на здравеопазването, пък тогава да ви видя...
  • 66 бягай бе

    9 1 Отговор
    `Кантар...`!Гробарска подлога..
  • 67 д р фройд

    10 2 Отговор

    До коментар #19 от "Развеселен":

    Санитарите на сутрешния рапорт докладваха,че през нощта Стъки изял половината дунапренен дюшек,нещо типично за пациенти със забавено мозъчно развитие,,от 80 тях процента.Та се наложило да го фиксират с каиши,временно.
  • 68 Hoho Boho

    11 2 Отговор
    Убихте над 15 000 българи!
    Господ ще ви съди!

    Коментиран от #84

  • 69 ковид оцелял

    8 2 Отговор
    бай Шиле ме спаси
    каза ми да ям лимони
    и пих много доматен сок с водка
    и съм жив и пиян
    ама и много кисел
  • 70 профито

    11 1 Отговор
    По времето на Нощ и Кантарджиев имаше по 100 -150 умрели на ден
    сега има примерно 6 - какво си спасил бе мундо?
  • 71 Големи успехи

    9 2 Отговор
    няма що. Преброй мъртъвците, преди да говориш за "успехи". Абсолютно и лекари, и пациенти, оставени на произвола и на милостта на Бог. Този човек ми бил лекар, а непрекъснато драпа за административна служба. Е айде, уреди се при Фъндъкова и стига с твоя "принос".
  • 72 Слави Трифонов

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНАТА":

    Съгласен съм. Курнела още на предните избори с черния си пиар осигуряваше победа на ГЕРБ. Е сега ще си заминат и бсп и герб заедно
  • 73 Слави Трифонов

    6 3 Отговор
    Кацаров да не се ослушва, а веднага да маха плъха от ВМА и Балтов от Пирогов - това като минимум.
  • 74 Тираджия

    3 3 Отговор

    До коментар #46 от "гневна":

    Ти маце да не си избягала от Раднево?
  • 75 666

    6 2 Отговор
    Самият факт, че и ромското население, не ще да се вакса, въпреки, че някои от тях си продават и децата за бира и кебапчета на аванта, говори достатъчно
  • 76 Протест срещу безобразията в България

    11 3 Отговор
    Бай Шиле, лъжец.. Помниш ли как плашите хората. Година и 4 месеца денонощно.. Господ ще ви съди
  • 77 Тиберий

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    35000 починали малко ли ти се виждат? Или трябваше да са три пъти повече? За семейството ти имаше помощи, какво искаш повече? Менгеле си ти, защото човешкият живот го нямаш за нищо.
  • 78 (доброволно)

    0 3 Отговор
    Се ваксинирайте и дайте си свободата.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 НАТЕ

    14 2 Отговор
    Човек, не се ли срамуваш ос семейството си,децата,от белите ти коси!Беше ми забавен,извинявай но никога не виждах лекаря във вас от щаба ,а едни подчинени държавни работници!
  • 81 Санитар

    14 2 Отговор
    Професоре,с вашите мерки убихте хиляди, какви ги дрънкате?На хиляди им беше отказвана медицинска помощ,защото сте били лекували ковид.С какво го излекувахте и кога?Вие сте за затвора и цялата професорска мафия от рекетьори и псевдопрофесори трябва да бъде спряна да убива и бъде разследвана
  • 82 Зайко Байко многознайко

    11 2 Отговор
    Кантарджиев е един подъл плъх, лакей на грабителското правителство на Бандитската Тиква и пак го уредиха в щаба на беэсрамната картофена "принцеса", друга иэтъкната калинка и подлога!
  • 83 МИЖИТУРКИ

    2 12 Отговор
    Поздравления и успех за професор Тодор Кантарджиев !
    Учен, лекар и истински човек от световна класа !

    Прaви чecт нa кмeтa Йoрдaнкa Фaндъкoвa, чe гo пoдкрeпи в oтгoвoр нa вceoбщия вaндaлcки рeвaншизъм нa мaриoнeтнoтo прaвитeлcтвo !

    А за парашутираната в министерското кресло безлична мижитурка утре и най-близките й роднини няма дори да си спомнят че е съществувала 😁
  • 84 Айде бе

    2 2 Отговор

    До коментар #68 от "Hoho Boho":

    Тебе Господ вече те е осъдил за гнусната лъжа, която си изходил тук.
    Такива като тебе още по рождение са пълна загуба на време, пространство и чист въздух
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Болни мразофили

    3 14 Отговор
    Рecпeкт и блaгoдaрнocт зa знaниятa и трудa ти, прoф. Кaнтaрджиeв !
    Бъди жив и здрaв и вce тaкa oщe зa мнoгo–мнoгo гoдини !

    Зa cъжaлeниe пo нaшитe зeми oткрaй врeмe битувa eднa тaкaвa нeблaгoдaрнa пacминa, кaквaтo нe cвeтът, aми дoри и кocмocът нe e виждaл. И нaй-мaлкaтa дoбринa дa им рeчeш или cтoриш, винaги cи в ужaceн грях прeд тях и ca гoтoви нa ceкундaтa жив дa тe пoгрeбaт.

    Затова като дойде следващата епидемия и кaтo видят дебелия край cъщитe тия дeгeнeрaти, за да не им е пaк виновно ни правителство, ни щаб, ни лекар – oттук нaceтнe дa ce oбръщaт eдинcтвeнo към личния си траурен агент ! Ecтecтвeният пoдбoр cи знae рaбoтaтa...
  • 87 Тхйт

    7 0 Отговор
    Ти и ти си мека китка Кантарджиев досущ като шефа си от Банкя. Когато пингвина започна да го удря по манерката лятото той се правеше че дъжд вали. После реве че го изхвърлили.. И двамата сте такива нескопосани.
  • 88 профито

    7 1 Отговор
    Голям шум се вдига около пенсионирането на проф. Кантарджиев – главният епидемиолог на републиката, която постигна най-лоши резултати в Европа по смъртност и ваксинация в пандемията от ковид19. Пък той никак не е за жалене. В доста небрежно попълнените му имотни декларации се вижда, че той е спестил от държавна заплата 579 937 лв. И 4 апартамента. През последните 10 г. имаме супер богати директори на държавни болници, които са във фалит – истински математически и морален феномен, обаче Кантарджиев не е дори и такъв. Тоест, не прави операции, не обявява търгове за лекарства, не декларира фирми. Той безсрамно цитира като източник пари от застраховка Живот на жена му, но в последната си декларация е описал само 1 позиция, различна от заплатата, а в предишния няма отделно цитирана застраховка. Факти! Това са едва 20 000 лв. или 1/29 от сумата като "наследство". Недостойни са и лъжите му за дядото, построил Рилския водопровод и язовир Искър, защото първо, той е направен от инж. Иван Иванов и второ, финансиран е с общински средства и е извършен от Столичната община, като цялостната работа завършва години след идването на соца. Така че всякакви подобни твърдения са несъстоятелни и недостойни.
    В първата си декларация пред КПКОНПИ, подадена на 8 юни 2018 г. и отнасяща се до 2017 г. той е записал спестявания в депозити на стойност 499 359 лв. Вписал е също апартамент от 112 кв.м в София, закупен за 20 000 лв. през 1996 г. Ако годината беше 1976 г., тази цена би бил

    Коментиран от #95

  • 89 ШИЗОФРЕНД

    6 1 Отговор
    ИДИ НА МАЛДИВИТЕ ,ПИРАМИДИТЕ ,НЕ СИ ПРИЯТЕНЗА ГЛЕДАНЕ СКРИИ СЕ
  • 90 ШИНДО АБЕ БИПОЛЯР

    6 1 Отговор
    ТИПИЧНО ЗА БИПОЛЯРНО РАЗТРОЕН ЧОВЕК ,ВМЕСТО ДА СЕ ЛЕКУВА СЕ ВКОПЧВА В НЕЩО ДА СЕ ДОКАЗВА ПО СТУДИАТА
  • 91 Катранджиев, Погубихте хиляди, не

    8 1 Отговор
    Посмяха да влезат в Болници за други заболявания, защото вашата "Работа беше да Плашите хората, да Нагнетявате страх, да не излизат да протестират, да не отидат да гласуват и това го правихте Ежедневно, с голямо Усърдие, по Поръчка на Борисов!! Вие Бяхте високо платени Слуги на Борисов!!! Цената е Препълнени те Гробища!! ПРОКЛЕТИ да сте!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Яхнал метлата

    2 2 Отговор

    До коментар #88 от "профито":

    Видно е че си творил с настървена спортна злоба, та чак мястото не ти е стигнало, обаче как може човек лично да се увери, че тези така щедро подхвърлени от теб данни са напълно достоверни ? Нали не очакваш някой ей така да приеме на юнашко доверие някакъв анонимен коментар в някакъв форум....
  • 96 Наглец

    2 1 Отговор
    Ти пак ли си тук бе де бил.С какво ги спасихте...като ги плашехте ли нагло човече.Колко уморихте,които с различни други заболявания,нямаше как да стигнат до болниците, заради паниката която създавахте с фалшивия вирус.Наглец.По добре се скрий,защото коклкото повече се явяваш пред медиите, толкова повече мирише,и ще се намери някой роднина на тези които уморихте(не от вируса),да ти затвори устата завинаги.
  • 97 Айде бе

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    Богато въображение имаш, непременно се пробвай във фентъзи жанра
  • 98 Дале е

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Най готиния":

    Да, най-бил готиния, защо ли? Защото от 20 години не е допускал да има специализации за инфекционисти ли, за това ли е толкова готин
  • 99 8989

    0 0 Отговор
    ........Проф. Кантарджиев: "Спасихме хиляди".......

    Кого спасихте бе, некадърни лизачи, тия дето умираха на стълбите пред болниците ли, тях ли спасихте ??
  • 100 ижан

    0 0 Отговор
    спираите му заплатата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове