13 Юни, 2021 05:46 1 952 34

ВМРО: „Съединението прави силата“ е свещен лозунг! ЛГБТИ+ пропагандата го оскверни!

  • вмро-
  • народно събрание-
  • лгбти

Позиция на младежката организация на партията

ВМРО: „Съединението прави силата“ е свещен лозунг! ЛГБТИ+ пропагандата го оскверни! - 1
Снимка: ВМРО

Острата реакция на Националния младежки комитет на ВМРО идва в отговор на скандална „инсталация“, направена вчера върху фасадата на парламента. Върху нея е прожектирано знамето на гей общността, а върху свещения надпис „Съединението прави силата“ е прожектирано едно от посланията на „София прайд“, който се провежда днес. А именно: „Съединението ни прави силни. Омразата ни прави слаби“.

Ние, като последователи на великото дело на войводите и на нашите предци, били се за всяка педя земя на Родината ни в Сръбско-Българската война, в Илинденско-Преображенско-Кръстовденското въстание, в Балканската и Междусъюзническата войни и последвалите Първа и Втора световни войни, не можем под никакъв предлог да приемем, че подобна провокация е „просто изкуство“. И не разбираме как хора, стаили толкова много агресия и арогантност в действията си, могат да говорят за любов, уважение и равенство. Любовта към какво, ЛГБТИ+ хора? Защото Вашето е себелюбие и опесен егоцентризъм. Това не е святата любов към Отечеството, която изисква себеотрицание. Нито святата майчина любов, възпята и увековечена в емблематични български творби! Защото тя изисква почит към семейството, традициите, морала и християнската вяра.

Вчера Вие осквернихте символа на държавността – Народното събрание. На тази сграда може да се веят само националният трибагреник и знамето на ЕС, част от който е България. С Вашите пошли действия и налагането на разноцветния ЛГБТИ+ флаг Вие дори откраднахте дъгата от децата.

А като прожектирате Вашите символи и пътеводни мисли върху парламента какво искате още да ни кажете? Че вече тази сграда е Ваша ли? И тя ли е изконно Ваше право на собственост и платно на „различността“ Ви, която уж искате да превърнете в равни права, а всъщност развявате като паспорт за привилегии?

До тук с Вас и Вашата „дискриминираност“.

Уважаема г-жо Фандъкова,

Уважаеми г-да ръководители на всички служби за сигурност – Министерството на отбраната, на Министерството на вътрешните работи и на Държавна агенция „Разузнаване“, Държавна агенция „Национална сигурност“, описани като отговорни в чл. 1, ал.2, за изпълнението на ПМС № 181 (ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 181 ОТ 20 ЮЛИ 2009 Г. ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ОБЕКТИ И ДЕЙНОСТИ, КОИТО СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, с последна актуализация от 20 април 2021г.), кой от Вас допусна подобна гавра с обект, включен в приложения списък на стратегическите обекти и дейности от значение за националната сигурност, IХ. Сектор „Държавно управление“, т. 2. Стратегически обекти: 2.2. Народното събрание?

За нас от НМК на ВМРО това е не само неморално, но и противозаконно. Ако тази позорна инсталация е била официално разрешена, то ние ще настояваме отговорните лица да бъдат отстранени от длъжност. Ако се окаже своеволие на ЛГБТИ+ общността, то нека тогава веднъж завинаги, заради това погазване на държавността, техните пошли паради на „различността“ да бъдат официално забранени.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    9 17 Отговор
    Таман, най хубавото място за лого 😂😂😂😂😂там да си седи
  • 2 Ванга

    25 30 Отговор
    Що се отнася до "семейството, традициите, морала и християнската вяра", такива отдавна не съществуват в България - всичко е заменено с Чалга. Но като стари кръстоносци, ВМРО използват мнима "религиозност и праведност" за да сеят злоба и омраза, сякаш нямаме достатъчно в България. За съжаление, злобата и омразата не е направила никоя държава велика, но ВМРО се надяват да си вдигнат жалките предизборни процентчета като дърпат злобните струни на Българската народопсихология.

    Коментиран от #3

  • 3 МмАаНн

    30 5 Отговор

    До коментар #2 от "Ванга":

    Напълно си прав/а за ВМРО, но този път имаше реален повод. "Децата на дъгата" отидоха твърде далеч

    Коментиран от #5, #26

  • 4 Ежко Бежко

    27 7 Отговор
    Писах и преди, че няма нито едно българско знаме на парадите им. Така е и в другите страни. Тези хора не са родолюбци, личи им от публичните им изяви. А колкото за ВМРО, и те не защитават българските интереси. Заиграват се с патриотизма и здравия морал на българите, ама само знайте за парата, продават си и душата.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лицимери Сър

    8 22 Отговор
    Да, истинските родолюбци са такива като министъра на културата Мин Етков, чийто родолюбие се изразява в мятането на яйца и домати по държавни сгради. Никой досега не му е потърсил отговорност???
  • 8 Кама сМутра

    22 3 Отговор
    Направете официален в България църковния бракза християните и забранете абортите тези обратните са дали фира пример за тях е все едно да наливаш бензин или дизел в ауспуха на колата и да искаш да върви след това. Нормалните хора наливат горивото в резервоара и колата върви и върши работа също така да вземеш две гайки или два болта и да искаш да сглобиш нещо с тях не става трябва болт гайка за сглобка

    Коментиран от #27, #34

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хахаха

    3 4 Отговор
    Затова ли се съединихте с прайда?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Рико

    7 1 Отговор
    Оригиналният девиз е - В единението е силата - Единение! Съединяват се болтове и гайки и се разсъединяват. Съединяват се и се разсъединяват различни партиики политически, напр. ВМРО и другите.
  • 13 Псевдо пещерни патреотари...

    9 12 Отговор
    Скрийте се смешници, какво му е на прайда... Млади хора, образовани, цветни и вероятно чисти... Измет архаична патреотарска...

    Коментиран от #28, #29

  • 14 Кой спечели

    11 2 Отговор
    От този прайд най много намазаха дилърите. Стотици 14-15 годишни кифли се въргаляха дрогирани след мероприятието.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 сила

    11 2 Отговор
    ВМРО ако са наследници на войводи,аз съм британския престолонаследник.....п.п не се видя Джамбазчето,там ли беше тоя сладуран
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 мнение

    3 1 Отговор
    Напразно !ЛГБТ са в сащ.Там са гейовете и проститутките.Там се уреждат паради на ЛГБТ, проститутки, лезбийки гейове.В сащ има 32 пола.Какво може да се иска от противна страна ,без вероизповедание,32 пола, джендъри, ЛГБТ-САЩ.Българската Православна Църква да не мълчи.Да забранят тези противо естествени парадина многополовите.Това е заболяване и е обект на психиатрията.Има лечение ,но е продължиелно.Докато лижем и лазим пред пропадналата сащ, ще навлизат противоестествени движения в България.Трябва закон за забрана на прайда от ЛГБТ, джендъри, лезбийки ,гейове.Всичко лошо идва от сащ.Христианското семейство се състои от майка/жена/ и баща /мъж/.Това христианско семейство създава законни деца,които не трябва да се цапат с лекета като ЛГБТ и паради на многополови индивиди.В българската преса и всички чужди такива съобщиха и се възмутиха от прайда в България.

    Коментиран от #30

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 2121

    4 1 Отговор
    Това Православна България ли е?Или ЛГБТ ,джендърска държава?Къде е Българската Православна Църква?Как се чува нейния глас?Излезе ли със възмутително писмо или послание към нас Православните българи,със семейства и пазещи семейните ценности:майка/жена/и баща/мъж/ и деца от този свещен брак.Има ли нормални българи?!Ние не сме тъпите сащ.

    Коментиран от #31

  • 25 Какви

    0 2 Отговор
    Да вменяваш на някого религиозни задължения е върха на наглостта !!! Нали ставаше въпрос за това да не се натрапват разни ценности !? Ония си натрапват сексуалността, а тия па решили, че няма проблем да си натрапват религиозните извращения ! Аман от разни безхарактерни човечета
  • 26 Така ли

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "МмАаНн":

    Какво са стигнали далеч, от вмро като докажат, че на бойното поле не е имало хомосексуални от дедите ни, тогава ще имат право да говорят и разделят българите по сексуални признаци. Сигурно така се прави съединение, като класифицираш и разделяш
  • 27 1917

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кама сМутра":

    все едно да наливаш бензин или дизел в ауспуха на колата и да искаш да върви след това
    СУПЕР! УНИКАЛНО КАЗАНО!
  • 28 1122

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Псевдо пещерни патреотари...":

    ЧИСТИ - ДА редовно си промиват отходните тръби!!!!
  • 29 Епа

    1 5 Отговор

    До коментар #13 от "Псевдо пещерни патреотари...":

    мислят че още могат да манипулират мозъци с религиозни простотии , изтъркани номера от средновековието , не искат да им се натрапвали прайдови ценности, дето са веднъж в годината, а техните религиозни извращения са целогодишни, през ден, през два празнуват и си демонстрират религиозните гнусотии, лицемерието с нож можеш да го режеш
  • 30 Бегай

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "мнение":

    Как е без вероизповедание като там е пълно с какви ли не религии коя от коя по-гнусна и унизителна бе , какви са тия от църквата, че ще нарежда кой какво да прави бе , в България всеки има право да следва неговите си ценности, а такива дето изгарят от желание всички да следват неговите, да си търсят автономия някъде, тука узурпатори на човешко съзнание нямат почва вече
  • 31 Не не е

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "2121":

    Няма такова нещо ,,православна България,, има България ! Кой ти каза, че България е само на религиозните ?
  • 32 Напомням

    2 0 Отговор
    Съединението прави силата, но и ...децата.
  • 33 инчхай

    0 0 Отговор
    Патриот е душа дава но не своята,а на народа
  • 34 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кама сМутра":

    ..........труднo e дa ce прoмeни нeщo в тaзи oбщнocт. Уcтaнoвих, чрeз прeки рaзгoвoри, чe гeйoвeтe ни cмятaт зa ИЗВРAТEНЯЦИ...и имaт цял нaбoр oт дoвoди.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове