Last news in Fakti

17 Юни, 2021 16:53 2 886 50

Габриел Вълков пред ФАКТИ: На България ѝ е необходима подготвена партия като БСП

  • габриел вълков-
  • бсп-
  • избори

Само около нас може да се изгради силно правителство, за да не се върнат обратно диктатурата, репресиите и корупцията в България, заяви председателят на Младежкото обединение в БСП-София

Габриел Вълков пред ФАКТИ: На България ѝ е необходима подготвена партия като БСП - 1
Снимка: Личен албум

-Какви събития сте предвидили в рамките на кампанията?

-Акцентираме на спорта и здравето на младите хора. На терен планираме да излъчваме мачове от Еропейското първенство по футбол, защото докато цяла Европа играе футбол, ние се подготвяме за следващото управление на България и политическата стабилност на държавата. Именно заради това каним всички млади хора на мач. Докато той тече, можем да си поговорим и малко за политика, защото вярваме, че младите хора трябва да сме тези, които взимаме решенията за нашето бъдеще в България. Също така на 20 юни планираме маратон и спортен ден в Южния парк - София, където да запознаем гражданите с нашите кандидати за народни представители. Играейки интересни игри с кандидат-депутатите, хората ще имат възможност да си поговорят с тях и да ги запознаят с проблемите, които срещат в държавата, за да могат те да се борят за тяхното решаване в следващия парламент.

-Кои са приортетите на младежката организация в момента?

-Социални политики насочени към младите са ни приоритет. Само по този начин, ще успеем да задържим младежите у нас. Ще се борим за обръщане на негативната тенденция за намаляване на населението на България и демографската криза. Това ще стане, чрез конкретни мерки, които младите социалисти ще отстояваме през следващите 4 години.

Габриел Вълков пред ФАКТИ: На България ѝ е необходима подготвена партия като БСП

-Вие имате собствена програма за развитие в рамките на партията, кои са акцентите в нея?

-В нашата програма сме заложили на 4 основни приоритета:

Работни места и социална справедливост - това ще осигури на младите хора сигурност и стабилност, за да останат в България, а не да търсят реализация в чужбина.

Образование и култура - за да може България да изгражда културно подготвени и образовани млади хора, които да градят в същия дух и идните поколения.

Технологии и иновации - по този начин ще създадем реализация на младежите на високо технологично и конкурентноспособно ниво спрямо Европа и света.

Спорт и околна среда - за да живеем в едно по-здравословно, физически активно и щастливо общество в България

-Каква е оценката ви за действията на службния кабинет?

-Според мен, служебният кабинет върши отлична работа. По статистики се вижда, че това е едно от най-харесваните правителствата на България през последните 30 години. Справят се повече от добре с борбата срещу корупцията у нас, която е пропила държавния апарат през последните 10 години, откакто Бойко Борисов е начело на страната ни.

-Възможно ли е да се повтори следизборния сценарий от април?

-Силно се надявам да не се повтори същият сценарий, защото той е вреден за България. Вярвам, че този път българите ще направят по-добър избор. На България ѝ е необходима стабилна и кадрово подготвена партия като БСП, която да се нагърби с тежката отговорност да премахне досегашният модел на управление на държавата. Само около нас може да се изгради едно силно правителство, което да проведе тази битка, за да не се върнат обратно диктатурата, репресиите и корупцията в България.

С Габриел Вълков разговаря Сребрина Гаджева


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Препатил

    27 13 Отговор
    Абе, знам ви подготовката!:)

    Коментиран от #39

  • 2 Активист на БКП

    5 19 Отговор
    Естествено ;!!! Венсеремос!;;
  • 3 ууууу

    25 8 Отговор
    Хахахахахахахахахахахахахахахаахахахахаххахаха.
    БСП - БЪЛГАРИ, но СЛАБО ПОДГОТВЕНИ!!!!!
  • 4 Ох Баня

    18 9 Отговор
    Подгответе се за лягане. Не забравяите да се подмиете че не се знае с кой ще си легнете.
  • 5 смерш

    16 6 Отговор
    Докато в останалите партии бъка от бивши комунисти -ренегати ,всички ще се мъчат да бъдат по католици от папата!
    По тази причина,а и поради възрастовите особености на твърдия ви електорат просто няма как да стане правителство "около" вас защото няма как да станете първи на изборите!
  • 6 Цуки

    16 7 Отговор
    Ужас.
  • 7 антибсп

    18 9 Отговор
    Дръзновен поглед ... подготвена за какво? Колкото пъти опита, все я докарва до катастрофа!
  • 8 Златен гол на Паткаа

    15 9 Отговор
    Още брада не му никне, а акъли дава. :)

    Коментиран от #19

  • 9 На ГЕРБ-БСП-ДПС

    13 5 Отговор
    НЕ Вярвам!
  • 10 Ха ха ха

    12 11 Отговор
    Пaк ли скoмунoидния си жaлък вoй ни зaнимaвате , или прocтo припявате на фaтмaчкo и военната му хунта от зелени мръсни чорапчета ....
  • 11 Истината

    23 7 Отговор
    От майка и татка запомних това, което никога няма да забравя.Те са моите първи учители
    В един кротък разговор с моите родители, които ми разказваха за жестоките убийства от комунисти, майка с просълзени очи ми прошепна:
    - Сине, пази се! Те, комунистите, са не само прости,но и много жестоки. Някога първо разстрелваха най-свестните българи, а след това оскверняваха паметта им с лъжи и клевети за тях. Дядо ти, на когото носиш името, беше най-благордният кмет и войвода, а помниш колко лъжи и клевети скалъпиха за него след девети септември 1944 година? Горкият! Наричаха го “фашист”. Когато разстреляха вуйчо ти Борис, бай ти Тошо се беше току-що родил.
    Татко впери очи в майка и допълни:
    -А сега, Кипре, понеже се страхуват да убиват, както някога, фабрикуват сплетни, лъжи и клевети, които умъртвяват измъчените и изстрадалите като нас. Затова в България сега ги няма повечето от някогашните страдалци.
    Майка ни погледна двамата и продължи:
    - Кръстьо, Насе, комунистите са като троскота по нивите, който задушава всичко около него. Щом не го изкорениш, няма да се ражда нищо друго.
    Този червен троскот обхвана отново всички структури в държавната и местната власт и причинява неизмерими страдания на българския народ.
    Майка и татко бяха моите първи учители в живота, затова до последно слушах мъдрите им думи, които намираха тихо място в моята памет. Сега, когато често разговарям със себе си, възкръсва всичко казано от тях, което дава отговор на въпросите, к

    Коментиран от #17, #29, #32, #33, #48

  • 12 Въх въй

    9 4 Отговор
    Не е верно, от 30 години се въртят едни и същи, баналността убива психиката
  • 13 ДРИС

    15 6 Отговор
    Даааааааа. БСП е действително подготвена,но само за грабежи и плячкосване,и яко хвърляне прах в очите.Това видяхме за 32 години от нея
  • 14 Като БСП

    5 4 Отговор
    Въх уби на!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 15 Oще един

    11 4 Отговор
    модерен ляв се накъцал да папа като Сер-гей с първо работно място премиер - Стани-шеф, Ге-шеф
  • 16 Моноф

    9 4 Отговор
    Тоя сладур, ако не е с червена тениска, дали ще го изгонят от бсп-то?
  • 17 Рап

    9 4 Отговор

    До коментар #11 от "Истината":

    Бих ти написал хиляди плюсове,но имам право само на един! Много малко хора биха те разбрали,то простотията е пословична по тези земи!
  • 18 дали е

    3 3 Отговор
    Възможно да се повтори следизборния сценарий от април? Ще се повтори, де. Надолу!
  • 19 Визионер

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "Златен гол на Паткаа":

    Така де! Ама, e завършил в Оксфорд! Не питай с какви пари!:)

    Коментиран от #27

  • 20 Фаро

    6 5 Отговор
    Добре казано,но има проблем,не сте социалистическа партия а някакви мутанти.Американските демократи са по-големи социалисти от вас
  • 21 гост

    6 4 Отговор
    "Cпрaвят ce пoвeчe oт дoбрe c бoрбaтa cрeщу кoрупциятa у нac, кoятo e прoпилa държaвния aпaрaт прeз пocлeднитe 10 гoдини, oткaктo Бoйкo Бoриcoв e нaчeлo нa cтрaнaтa ни." а корупцията преди това,нали този младеж ,който преди управлението на ГЕРБ е бил хлапе,не иска да ни каже ,че е нямало такава корупция и тя се е появила последните десетина години.Ние и тогава не сме играли като него на гоненица и помним какво беше.Или те са против корупцията от последните 10 години,а тази отпреди това си е тяхна и ще си я запазят.
  • 22 демагогия

    7 5 Отговор
    Тя като ви умре циганката дет ви хвалише и почнахте сами да си се хвалите.
  • 23 Айде бегай

    9 5 Отговор
    егати малоумното изказване. Марш бегай да се скриеш.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ГЕРБ

    5 4 Отговор
    ХА ХА ХА СМЕШНИК
  • 26 3.14К

    8 3 Отговор
    Докато БСП говори за програма за наука и образование, технологии и иновации, спорт и околна среда, няма как да станат първа политическа сила. Явно трябва да плюват като останалите,.за да ги забележат.
  • 27 абе и синът

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "Визионер":

    на Нинова / Рафаел Рафаилов/ завърши Станфордския университет, на Цецка Цачева - също, ама нямат намерение да се връщат в България.

    Коментиран от #38

  • 28 Абе тарикат

    11 6 Отговор
    Вие комунистите бяхте 45г. на власт. Никой не ви пречеше да управлявате, после още две правителства имахте. Колко тъп материал трябва да е останал, че да ви върне във властта?😂😂😂
  • 29 Мурай

    8 8 Отговор

    До коментар #11 от "Истината":

    Комунизмът е велика идея за която човеците не са узрели.Все още няма истински социализъм и престъпниците обличат всякакви кожи само да са на власт и да измъчват хората

    Коментиран от #42

  • 30 Добре дошли при бай Марин

    7 4 Отговор
    Тия само едно и също повтарят.Иновации,технологии и простотия до шия и х...й до коляно.
  • 31 перничанин

    8 6 Отговор
    Днес за втори път Факти публикува статия на бесепари в която се твърди , че те са подготвени. Ние обикновените хора обаче знаем и помним: ВСЯКО УПРАВЛЕНИЕ НА БСП Е НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА! ФАКТ!
  • 32 Баня

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "Истината":

    Баба ми е родена 1925г. в Лозенград / сега е турско/ с документ- българка, България. Дядо ми е роден 1914г. в едно село до Скопие с документ българин - България. И на мен са ми разправяли за тия комунисти. Дядо ми от страх държеше снимка на Сталин върху телевизора.
  • 33 Николай

    7 4 Отговор

    До коментар #11 от "Истината":

    Благодаря за коментара и че го сподели тука. Много точен поглед и много точно описание за комунизма са имали майка ти баща ти още тогава. Браво. Мъдри хора.
  • 34 Просветен илюминат

    7 3 Отговор
    Много стават вече смешни да показват кой колко е на зор да се докопа до кокала.
    Защо му е нужно на народа да го командват,да спазва едни правила и норми от които се разбра,че по цял свят са създадени за да се възползват тарикатите и всичко да се свежда до това,че някой си на власт ще краде и в това се осмисля живота ни като цяло?
    Ще му нарежда някой какво и как да правя и ако не изпълнявам законите ще ме глобят или накажат,а самата идея на системата и последствията от правилата и ме карат да правя неща с които си доказвам колко съм луд.
    Лудницата е пълна.
    Филмите вече омръзнаха на хората.
    Време е за нещо ново.
  • 35 Браво!

    4 11 Отговор
    Това е самата истина! БСП наистина са най-подготвени за управлението. Имат ясна и точна програма ориентирана предимно към младите хора. Наясно са със всички проблеми в страната и са решени на сериозни реформи, особено в сферата на здравеопазването, правораздаването и образованието! Имат и кадрите за целта , като се изчистиха от продажниците. Събират все повече доверие и се очаква да са първи сила на следващите избори. Дано да успеят!
  • 36 Гошо

    8 6 Отговор
    Дааа, подготвени са. Да крадат
  • 37 Малееее

    7 5 Отговор
    Поредните незаменими и единствени! Защо се излагат така тези хора, не си обяснявам....но за пари хората правят чудеса....
  • 38 Пeнсионер

    5 2 Отговор

    До коментар #27 от "абе и синът":

    Е! Ще се върне момчето! Като се пенсионира!;0
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Забрави да

    7 3 Отговор
    Кажеш ,колко сте подготвени да фалирате за пореден път държавата.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ИСТИНАТА

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "Мурай":

    От 1917г. и до днес, комунистическата идея уби над 100млн.
    по света и у нас.
    Комунистическата идея опустоши след 9.9.1944г. "Швейцария на Балканите"


    "Тая същата ненавист
    към социалистическите ви политики,
    каквато имат хората от Източна Европа,
    Които ги изпитаха.

    Предпочитате бедните да са по-бедни,
    стига богатите да са по-малко богати."

    /Желязната антикомунистка Маргарет Тачър/
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Суверенът

    5 2 Отговор
    Вие сте крадци като ГЕРБ ! Никога на народната софра за безплатна лапачка !Разчитате на слаба памет на избирателите !
  • 46 БКП=герп=сдс

    3 4 Отговор
    Никога повече герп - ОПГ, която ограби само за себе си толкова, колкото никой досега!
  • 47 ПАРТИЗАНИН

    5 2 Отговор
    НАПРЕД ДРУГАРИ БОЙКО ПОСАБРА НЕЩО ХОРАТА ИМАТ 50 ТИНА МИЛИЯРДА В БАНКИТЕ НАПРЕД СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ГИ ОТКРАДНЕМ
    /ДРУГАРЯ ЧАВДАР МИ КАЗА НА ВРЕМЕТО НЕ ОБИРАЙ ПРАЗНЗА МАНДРА/
  • 48 моралът

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Истината":

    Защо моралът на повечето българи днес е,
    да са лъжливи, страхливи и крадливи?

    Заради 9-ти септември!

    9-ти септември обърна наопаки животът!
    9-ти септември промени всичко, защото Световната война която заобиколи България,
    не донесе почти никакви щети!
    С изключение на някои ограничения в снабдяването.

    9-ти септември завари българите свободни, с магазини, търговия, пазари.
    Българите свободно приказваха, свободно пътуваха.

    9-ти септември заличи всичко.

    От тези, които управляваха България, под диктовката на Москва.
    От тези, които не можеха да си намерят работа, поради некадърност.

    9-ти септември промени животът.
    Комунистите, след като завзеха цялата власт
    сложиха на колене български народ!

    Хората не бяха в безопасност на работата и на улицата.
    Не бяха в безопаснтост дори в собствените си домове.

    Иззе се всичко с което хората сами се изхранваха.
    На село-животни, земя, инвентар!
    В града-дюкяни и инструменти!


    Започна национализиране на индустрията!
    Последва масово изселване на способни хора,
    масово изпращане на хора в концлагери.

    На 9-ти целият народ се почувства заплашван от всякъде.
    Всяка дума казана срещу комунистите, водеше към концлагер.
    Мълчанието и лицемерието на хората стана правило.
    От страх и ужас за последиците.

    И до днес властва моралът на комунистите!
    Лъжливи, страхливи и крадливи!

    И до днес държавата е дълбоко завладяна от потомците
    на комунистическата номенклатура.
    Примерно фамилия Велчеви
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 краси

    0 0 Отговор
    Терористично-мандраджийската групировка БКП е избила елита на България!Вкарваше в концлагери несъгласни с идеологията и.Трябва да бъде забранена !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове