Last news in Fakti

18 Юни, 2021 11:37 10 850 117

Илиян Василев за Слави Трифонов: Щял да бори мутри, като се движи като мутра

  • слави трифонов-
  • илиян василев-
  • избори-
  • демокрация

Моята представа за лидер е диаметрално противоположна

Илиян Василев за Слави Трифонов: Щял да бори мутри, като се движи като мутра  - 1
Снимка: БГНЕС

Отдавна престанах да се съизмервам с депутати и министри. Разбрах че съм несъвместим и никой няма да ме покани да бъда някакъв официален фактор. Схемата е желязна и проста, трябва да си в нещо зависим, ерго управляем, защото веднъж с власт и особено ако си държиш на ценности и стандарти ставаш рисков. За това си избрах тази роля да анализирам текущата власт и без да спестявам добри думи, да ги държа нащрек. Без значение дали са свои или чужди.

Това коментира във "Фейсбук" Илиян Василев.

И тук ще стане дума за едни "свои". Гледах вчера представянето на Слави Трифонов в Пловдив, след дълго мълчание. Има си право човека да говори каквото си иска. Но има неща които просто няма как да подмина, въпреки че обещах да не критикувам нито една от протестните партии.

Няма как и никога няма да приема лидер на протест /когото никой не е виждал на протеста/ с амбиции за бъда определящ фактор в управлението на страната да има атрибутите на мутра - три джипа и 9 души охрана и да твърди, че е "нормален" човек.

Щял да бори мутри, като се движи като мутра и олицетворява всичко, срещу което възнегодувам през последните 30 години. Моята представа за лидер е диаметрално противоположна - той трябва да бъде достъпен, да бъде смирен, скромен и истински нормален. Като Рюте в Холандия, като Санна Марин във Финландия.

Претенцията на Слави за нормалност с тези джипове и гардове кънти на кухо. Спирам до тук, да е жив и здрав да успее на изборите, просто е далеч от представите ми за демократичен и европейски лидер.

Единственият начин да са балансират тези негови залитания към мутренското е другите протестни партии да бъдат силно представени. Няма друга застраховка - спечелили ли той изборите, ще налага стандартите си за управление.

За това гласувайте за Демократична България и ИСМВ защото там няма хора с три джипа и 9 души охрана. Ходят по улицата и можете да ги срещнете там. Това е моята по-близка до ума нормалност.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 116 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупости

    19 15 Отговор
    Аз като футболен екин като Меси, не значи че и играя като него.
  • 2 фоко

    106 39 Отговор
    итн е партията с най-много глупаци в нея

    Коментиран от #78, #88

  • 3 Сс3мпа

    29 60 Отговор
    Знаем как Герберистите решават проблемите си. Пак добре че не носи и бронежилетка. Вижда се че ви е трън в очите. Мутрьо ходи с един тон НСО-та, а обвиняваме опозицията че имал охрана. Е те това е шизофрения.

    Коментиран от #20, #23, #30, #39

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 И за

    119 17 Отговор
    мутра не става , играе го мутра ! Себевлюбен комплексар , несигурен и лабилен , няма топки - абе фалш от всякъде !
  • 7 Псевдоним

    46 9 Отговор
    Моята представа за лидер е Ким Чен Ун, който не ходи като мутра с дижп и 9 души охрана, ами направо си има собствен влак.
  • 8 Ами защо

    27 68 Отговор
    Е, как да се движи в мутренска държава, създадена от Мутропитек през последните 12 години?

    Коментиран от #19, #25, #96

  • 9 А как да се движи?

    23 69 Отговор
    Василев? Кой как се движи? Защо не направиш анализ на всички, а само на Слави? Или и ти си добре подплатен от статуквото?

    Коментиран от #117

  • 10 Айде айде

    21 25 Отговор
    Това сме го чували много пъти, не ревете като ощипани моми. Има един израз, че вълци се ловят с вълк. Не става някой като Плевналийката да се прави на страшен.
  • 11 Майтапчия

    38 19 Отговор
    Само като му погледнеш мутрата на Славчо и разбираш че не е мутра!:)
  • 12 асдсдад

    22 26 Отговор
    Мдам.
    А как се движи тоя, на който лапаш - демек Бойко???
    Той щото изобщо така без охрана движи, излзиа си сам самичък щото хората го обичат :)
  • 13 Една дума

    26 3 Отговор
    Шизофрения
  • 14 Графа

    45 4 Отговор
    Като е прав, прав е човекът :)
  • 15 истината

    40 43 Отговор
    Аз се доверявам на Христо Иванов и Демократична България, който имаше смелостта да забие българското знаме на брега в Росенец, да покаже престъпните безобразия на управляващите и техните задкулисни кръгове от олигарси. А не на хора с джипки като Боко Тиквата и Славуца гологлавия. Последните двама са пародия на политици, със съмнително образование, ниска езикова култура и парадират със скъпи вещи, вместо на интелект.

    Коментиран от #52

  • 16 8888

    62 8 Отговор
    БРАВО НА ИЛИЯН ВАСИЛЕВ
  • 17 САМАТА ИСТИНА

    58 9 Отговор
    САТАНИСТ КОЙТО ИСКА ДА ВИ УПРАВЛЯВА ПО САТАНИСТКИ! КО КАЗВА ТОЯ САТАНИСТ ЗА ПРОБЛЕМА С МАКЕДОНИЯ??? АБСОЛЮТНО НИЩО, ЩОТО НЯМА МНЕНИЕ И Е ТОТАЛНО НЕКОМПЕТЕНТЕН. И ТОЯ НЕКОМПЕТЕНТ ИСКА ДЕ ВИ УПРАВЛЯВА??
  • 18 Народът от БГ

    65 10 Отговор
    Иcтинaтa за мълчaниeто на чалгарите e eднa:Кoгaтo гoвoрят прeдизбoрнo тe трябвa дa имaт прoгрaмa и приoритeтни зaдaчи пo кoитo щe рaбoтят ,aкo бъдaт избрaни.Тe трябвa дa oбeщaвaт,нo иcтинaтa e,чe тe нe ca в cъcтoяниe дa изпълнявaт oбeщaниятa cи.Зaтoвa тeхния дeвиз e "Ниe cи мълчим,нищo нe oбeщaвaмe,вeрвaйтe ни!"



    Eдин тaкъв пишмaн пoлитик прeди 20 гoдини тaкa кaзвaшe "Вeрвaйтe ми,aз щe ви oпрaвя зa 800 дни!"И тaкa cтaнa oпрaви ни,кaтo ce oпрaви тoй.



    Бългaрcкият избирaтeл трябвa дa e мнoгo г-лупaв зa дa пoвярвa и тoзи път нa чaлгaритe.Тoвa ca пoлитичecки нeгрaмoтни хoрa и рaбoтят eдинcтвeнo зa ceбe cи,нo никoгa в интeрec нa другитe,a oщe пo-мaлкo зa Бългaрcкия Нaрoд!НE НA ЧAЛГAТA!

    Коментиран от #27, #99

  • 19 Холандец

    45 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ами защо":

    С велосипед!:) Като министъра на вътрешните работи на Холандия!:)
  • 20 гост

    50 8 Отговор

    До коментар #3 от "Сс3мпа":

    С колко НСО ходи Мутрьо ? Явно не си го виждал ескорта, но Слави всички го видяха и не направи добро впечатление. Ако на Баце някой може и да му има зъб , Слави от какво се крие, хората го обичат , гласуват за него, а той с 3 джипа и това е от години . Май подражава на баш мутрите от онова време. А поведението му беше ОООтвратително и студентите го ОООт.....ха !
  • 21 непознат

    52 8 Отговор
    Горното явление с отрицателен знак е абсолютно съизмерим с мутрите.Терора , който е налагал и налага във фирмата си / по изявления на негови бивши и настоящи подчинени/ е сто процентово доказателство за това.Тежко ни ако българите го изберат-него и сподвижниците му-Тошко /защо ли го наричат африкански/ и Филип.Злобни и жлъчни хора , подлоги на горния.Все още се надявам да няма подкрепа отвън от тези т.нар.българи, които първично и без никаква мисъл гласуваха за него.Ще ми се да се върнат в България и да му ядат попарата .
    Злобата го държи много дълго време, не можа да забрави отказа на Борисов да му даде парцел в парковете на София, за да си построи къща.
  • 22 11 юли

    13 13 Отговор
    На Бойко с 200
  • 23 НСО

    37 8 Отговор

    До коментар #3 от "Сс3мпа":

    Мутрьо не мога да го трая, но беше министър-председател. НСО по дефолт е край такива хора по закон, нали усещаш разликата? Славчо какви рискове има толкова за физическата си сигурност, искат да го убиват 1000000 човека ли? Всичко е позьорство!
  • 24 Гумен Гадев Пликчев

    10 13 Отговор
    И.В Дърт, платен,БСП пропаганден мисирок
  • 25 никой

    20 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ами защо":

    Идола ти така движи още от края на 90 те. Много преди тия 12 години,дето ги бълнуваш.
  • 26 Илиян

    15 21 Отговор
    Споко, адаш. Славчо вече рече, че нито ще става депутат, нито премиер. Не го наричай европейски лидер. Още от "Хъшове" се движеше така. Той дори няма да влезе в парламента. Стига сте си търсили вождове, аман от тях. "Що го нямал, що не коментирал, що не бил в студиата, пък що мълчал. Пък що с охрана дошъл". Свикнахте от сутрин до вечер някой вожд на партия да ви е окупирал съзнанието.

    Коментиран от #46, #59

  • 27 Имат програма

    10 21 Отговор

    До коментар #18 от "Народът от БГ":

    Имат програма, но явно не си я чел. Боко ни оправи видно🤣 и Корнелия преди това.

    Коментиран от #44, #100

  • 28 В р-т Мираж

    19 3 Отговор
    БИАД.Ай клуб.Та той самия е мутра
  • 29 браво

    37 8 Отговор
    Много точен коментар. Визията ми за истински управленец на държавата абсолютно съвпада с тази на И.Василев.
    Един човек , който живее като мутра, движи се с охрана, не изразява публично визията си за управление на държавате , не може да се покаже свободно пред хората , значи че има от какво да се пази и има какво да крие. Разбрах , че казал вчера, че Сакскубурга му е образеца за държавник, но за съжаление точно това мълчание на "царя " ни доведе до това блато. По време на неговото управление беше подготвев терена за мутрата Борисов и превземането на държавата от мутри.
    Българте трябва много да внимаваме - Слави е следващия проект на задкулисието, което се захранва от държавната хазна.
  • 30 непознат

    35 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сс3мпа":

    Какъв трън бе!!!Психопат от всякъде, видно от физиономията му.Истеричен , злобен, некомпетентен.Да пази Господ да се появи в полетеката!!!
  • 31 Василев е толуп

    13 21 Отговор
    Г-н Василев какъв беше този нескопосан опит за агитация на Демократична България и ИСМВ.
    Бива бива да сте прост , но вашето вече е прекалено .
    Спокойно мога да кажа че чупите тъпомера от всякъде.
    Дано един ден ви дойде акъла но като гледам положението е безнадеждно .
  • 32 55556

    9 25 Отговор
    Охраната си я плаща той, какъв е проблема?

    Коментиран от #40, #43

  • 33 БСП и ГЕРБ

    10 22 Отговор
    ИТН-27%
    ДБ -18%
    Герб-10%
    ДПС-10%
    ИМВ-8,5%
  • 34 Мдаа

    20 3 Отговор
    верно е, че Слафчо се прави на енигма, ама пък колко време енигмите остават такива. наближава време за действия и назландисването ще приключи, а с него ще изчезнат и маските, а енигмата ще престане да бъде такава. дано само е добра за България.
  • 35 Дам

    19 7 Отговор
    Ще почакаме ще го видим и Слави, лошото е, че не остана България след толкова много фалшиви герои...

    Коментиран от #51

  • 36 аха

    30 4 Отговор
    За нищо не става Слави, ако вече не е влезнал в схеми, ще го вкарат и няма да се усети. А иначе се бил учил на мълчание от Царя, сам си го призна пред студентите от Пловдив. Е, какво Царят оправи ли ви ! Взе си земите и ви гледа сеира.
  • 37 радко шишарко

    31 3 Отговор
    Еми нормално чалгаджията пееше на времето на ушенцето на васил илиев, и сега се вживява като мутра. Да се движи свободно сред хората без охрана, такъв политик трябва на България
  • 38 Славчо

    26 2 Отговор
    Движа се с охрана защото не ми е чист косъма!
  • 39 Аз Човек

    27 5 Отговор

    До коментар #3 от "Сс3мпа":

    По Голяма Мутра от Слави и по голямо Статукво от този алчен Чалгар Няма от 90 год Е в политиката и С мутрите Забравихте ли Гласуващите Балъци за Чалгарите ще ги направите още по богати
  • 40 Ъхъ

    13 2 Отговор

    До коментар #32 от "55556":

    Проблема е в това, че ти не виждаш нищо лошо някой да се движи с охрана... та ТИ си проблема.
  • 41 Дебилчев

    24 3 Отговор
    Мдааа, той се вживява в образа на типичната мутра-джип, тъмни очила, антураж наглеци, и всичко не от оня ден, ама Борисов е джипко, това на пръв поглед, а задълбочено ще е потрес, горката БГ обречена на опростачване
  • 42 Той

    31 4 Отговор
    Абсолютно правилно! Никакво доверие на Трифонов.
  • 43 Аз Човек

    27 2 Отговор

    До коментар #32 от "55556":

    От какво и от кого се пази Мутрата Алчна А онези Братя неговите приятели Илиеви ли Мутри ли са какви са или щом е за Чалгаря си затваряте очите Събудете се наивници
  • 44 потъваме

    22 3 Отговор

    До коментар #27 от "Имат програма":

    Като имат програма, да излязат от собствената си, контролирана от самите тях телевизия и да отговорят на въпросите на народа и на журналисти.
    Това с брифинга на студентите е меко казано пунта-мара. Всички разбраха , че са събрали собствени симпатизанти само, никакви журналисти не са допуснали за да не им зададат неудобни въпроси - това не е ли същото като Севда ТВ.
    Ако наистина искаме демокрация трябва пълна прозрачност, а не" когато му дойде времето". То при Кобурга времето дойде и мина, но това ,което видяхме е набутаната държава в блатото и е много късно да ни се обяснява вече.
  • 45 Аз Човек

    22 4 Отговор
    По Голяма Мутра от Слави и по голямо Статукво от този алчен Чалгар Няма от 90 год Е в политиката и С мутрите Забравихте ли Гласуващите Балъци за Чалгарите ще ги направите още по богати
  • 46 Новият Бай Ганьо от учиндол

    16 3 Отговор

    До коментар #26 от "Илиян":

    Ти явно не си гледал т.н.среща на Славчо вчера, дето каза, че нямало да е депутат, защото му липсва нужната квалификация😂😂😂ооообаче за президент, министър председател или даже някакъв министър -може, но щял да реши друг път😂😂😂😂
  • 47 Еднаквеят

    12 6 Отговор
    Славуца е сатанист играещ го мутра. Но пък Дай България са все жендъри,коминтерновскии, номенклатурни изтърсаци. И двете партии са сготвени да полегнат на макидонците за начало на преговорите за ЕС. Утре като ги гоним с камъни как да ги различа като ми еднаквеят.
  • 48 Ами така е.

    7 4 Отговор
    В страната на мутрите , като им дърпаш чергата под краката требен охрана като тяхната , дори по добра.
  • 49 Абе свиквайте

    6 6 Отговор
    Чорбаджи Тодор ще ви командири и лагери.
  • 50 Тенчо

    12 1 Отговор
    Едно време мутрите бяха по баровете сега се събират в парламента
  • 51 Овчедушко

    7 0 Отговор

    До коментар #35 от "Дам":

    С тази твоя нагласа докато все чакаш да видиш какво ще стане и изведнъж хоп ! – животът ти свършил в празно чакане и празно взиране....
  • 52 Jacques Yves Moineau

    6 12 Отговор

    До коментар #15 от "истината":

    Освен това ДБ е единствената значима партия без агент на ДС сред кандидатите и.

    Коментиран от #63, #68

  • 53 Здравейте Тикви гербави а и други

    8 12 Отговор
    Паламуди! Слави ви ошашави ! Ходете пеш бе !
  • 54 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    4 11 Отговор
    Кой сега е номер едно ! Бий гроб по главата !
    Бий! Бий! Бий !
  • 55 Свидетел

    23 3 Отговор
    17.06.2021 – Полиция и чacтни гардoвe пaзят cъбитиeтo нa Cлaви Трифoнoв в Плoвдив тaзи вeчeр. Унифoрмeни cлужитeли и двa cпeциaлизирaни буca нa МВР и чacтни гардoвe oхрaнявaт рaйoнa крaй зaлa „Cилa“, къдeтo лидeрът нa ИТН Трифoнoв пoкaни нa cрeщa cтудeнти. Влизa ce caмo cрeщу пoкaзвaнe нa валидна cтудeнтcкa книжкa, cлeд прoвeркa c мeтaл дeтeктoр и бeз шишe c вoдa, прeдaвa рeпoртeр нa ПлoвдивПрec.“

    Cлaви, кaтo истински Eл Чaпo, влизa прeз зaдни хoдoвe, нe пуcкa журнaлиcти в зaлaтa, oхрaнители прoвeрявaт вceки влязъл, кaтo чe cбиркaтa e нa Фaмилиятa, дeтo щe ce рaзбирa кoй фамилен тартор кой „кaнaл“ ще кoнтрoлирa.

    Купищa oхрaни oт людe, дeтo мнoгo мязaт нa aпaпитe нa Тaки, гo пaзят oт … нaрoдa, кoйтo oтдaвнa oчeвaднo cи e изпил aкълa.
  • 56 Трезво мислещ българин

    22 4 Отговор
    ЕДИН ДЕН СЛЕД ВЧЕРА
    От изявата на Слави Трифонов вчера стана ясно, че няма какво да каже. Но за това го прави с апломб и високомерно. С някакво снизхождение говореше на хора, далеч по-образовани от него. Ако нещо човек не може да скрие то е простащината и глупостта.
  • 57 Славуца

    13 2 Отговор
    е мома,може да я ощипе някой!
  • 58 Друг свидетел

    22 4 Отговор
    На вчерашната пловдивска среща със Слави – зaлa зa 3000 чoвeкa, приcъcтвaт 50 cтудeнти и 70-80 души oхрaнa нa Cлaви! Чe Путин и Бaйдън ce cрeщнaхa c пo-мaлкa oхрaнa!
    Cлaвуцa излъгa зa мaжoритaрeн вoт и 1 лв cубcидия зa пaртиитe! Ceгa лъжe зa eлeктрoннo глacувaнe oт cмaртфoнa! Бaлъцитe зяпaт и лaпaт, лaпaт лъжитe му!

    Коментиран от #60

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Студент

    7 11 Отговор

    До коментар #58 от "Друг свидетел":

    Глупости - бетер малоумно тролене. Залата е за 1200 души, присъстваха около 400!

    Коментиран от #73

  • 61 Behemoth

    13 3 Отговор
    Е то не може изведнъж от жипа на колелото ...все пак сме чалга ленд...
  • 62 Павел Пенев

    19 3 Отговор
    Слави винаги е бил пародия на шоу мен, а като политик ще е гротеска.
  • 63 Уточнение

    9 8 Отговор

    До коментар #52 от "Jacques Yves Moineau":

    Само агенти и поръчкови фигуранти на Прокопиев.

    И покорни натовци и УС подг.зници.

    Марш в дупките, соросоиди и тъмносини бокл.ци!
  • 64 paul61

    5 19 Отговор
    Плюете Слави - значи прави каквото трябва . Направил е успешен бизнес с много хора , има съмишленици за разлика от всички други , пърдон и другите имат съмишленици но за кражба ! Точния човек на точното място !
  • 65 Doni Brasko

    7 20 Отговор
    Малко странно е изказването на г-н Василев? То съвпада странно много с атаката на БСП от последните дни срещу ИТН. Хора разберете, че единственият нов играч на полето е Слави. Колкото и да го плюят този човек 30 години просперира с труд и упорство. Никога не е бил на хранилка и не е очаквал държавни пари. Е сега за кой да гласуваме? Да и ДБ и ИСМВ искат реформи, но дали те са по- независими от Слави

    Коментиран от #69, #72, #106

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Ибн Ебн Ал Боко

    5 8 Отговор
    На 12 юли ще си чагърткаме статуквото!
    Така, че свиквайте с този звук !!!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Титъплиси

    14 4 Отговор

    До коментар #65 от "Doni Brasko":

    Какъв нов играч, бе байо?!

    Слави ли от мутренските времена, който както бою, с грабежи, убийства и офшорки се докопа до властта?

    Само, че не знае какво да я прави.
  • 70 Вируслав

    5 9 Отговор
    Принципно съм съгласен с г-н Василев с една въпросителна: Слави е единствен, който се противопостави открито срещу бацевата диктатура още в зародиша и - 2009 год. Обективно, макар и наивно погледнато има(ше) два шанса да оцелее обществено и чисто физически особено в периода 2014 - 2019та. Да огласява шумно ненавистта си към Баце, както и да показва самодържието и далаверите му - първо. И да бъде сериозно охраняван защото по невъзможност да бъде отстранен по 1ва точка, можеха да му се случат варианти "Мишо Бирата" или "Ваньо Танов"?! Нищо чудно да има и офшорки свързани точно с тематиката. Въпросът е дали ще продължи така, ако направи пробив към нормална, демократична държава? Само ще припомня, че преди няколко години Ред Колегията повдигна въпроса относно подобни поводи закриване на комунистическото НСО?!
  • 71 ТИ ДА ВИДИШ

    9 0 Отговор
    Вече има трима в TATKOВИНАТА ни дето ще ни таковт MAMKOBIHATA криейки се в бpoниранИ жипkи с гaвa3и, бyнkери, двopци, capаи и зайчapници....
    Абе прав беше НАРОДА... MYTРИ ВЪН!!!!!
  • 72 Информатор

    18 5 Отговор

    До коментар #65 от "Doni Brasko":

    Слави Трифонов ли? Той е наше момче. Всъщност дори е наш продукт. Беше ни удобен, а и ние на него. Селянче с провинциално мислене, което го дават по телевизията, с огромен хъс и малко талант. Който искаше, освен да стане известен, и да бъде богат. Перфектна комбинация, за да се възползват Васил и Жоро от него. Трифонов се заблуждаваше, че те са му приятели, но истината беше, че той просто им беше удобен”. Това твърдят и до днес хора от бившата мафиотската структура ВИС, близки до създателите на престъпния конгломерат – братята Васил и Георги Илиеви.

    Същите, които и Слави Трифонов величае и не крие колко е възхитен от мъжеството им. Куп авери на двамата братя разкриват, че Дългия е бил едно от мометата им за всичко и помнят скандални факти, на които са били очевидци, омерзени от желанието на гологлавия да раздава морал от екрана с днешна дата, забравяйки какви ги е вършил в миналото.

    Коментиран от #74

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Слави

    13 3 Отговор

    До коментар #72 от "Информатор":

    публично много пъти е казал, че се възхищава от мъжкарството на Жоро и Васил Илиеви.

    Те му бяха приятели, но нека да видим от какво всъщност се възхищава.

    Бог да ги прости, Илиеви си бяха престъпници.

    Рекетът в България се зароди от тях. Хиляди честни българи, опитващи се да правят бизнес в началото на 90-те години на миналия век, бяха притискани от тях, от мен и от момчетата от наказателните ни бригади всеки месец да ни се отчитат с пари. Който не искаше, го пребивахме.

    Някои ги и убивахме.

    Жоро и Васил подкупваха министри и висши ченгета, за да действат необезпокоявано.

    Те са създателите и на организираната контрабанда и наркотрафик в България.
  • 75 eeeeeeeee

    14 3 Отговор
    целият му екип е съставен от мутри....
  • 76 Слави

    12 4 Отговор
    крие 10 млрд. лв. в офшорки, ортаци са му Черепа и Цветан Василев.
    Британските Вирджински острови и Дубай.
    Това са двата фундамента, на които стъпва определяният като „изненадваш“ електорален успех на Слави Трифонов.

    Разследващ екип на известна медия узна, че спечелените от дългия над 500 000 гласа на изборите на 4 април не се дължат толкова на фенски симпатии, колкото на купен вот.

    Трифонов вече разполагал с 10 млрд. лв. за новите избори, грижливо пазени в банкови сметки в двете офшорни зони.

    Сумите се съхранявали там, а не в България, тъй като шоуменът няма как да докаже произхода им.

    Нещо, което е задължително условие у нас, но не и в “tax heaven” страните.

    Коментиран от #79

  • 77 Румен

    11 4 Отговор
    Кой създаде продавача на мартенички под ЦУМ?Тихооооо, да не чуе горе Илия Павлов
  • 78 И С НАЙ ГЛУПАВИЯ

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "фоко":

    Електо рат
  • 79 Дубайската

    11 4 Отговор

    До коментар #76 от "Слави":

    сметка се захранвала от Черепа, който в момента пребивава там, а „островната“ от банкера. Виждайки потенциала на Трифонов, двамата решили първоначално да инвестират около 1 млрд. лв. в него за „пазаруване“, като така проверят докъде може да стигне.
    След бума на изборите двамата бизнесмени сериозно развързали кесията и насочили към учиндолския певец голяма част от своите капитали.

    Черепа и Василев паралелно с това, крайно разочаровани, спрели кранчето да досегашните си подопечни политици, журналисти и граждански движения, обричайки ги на скоропостижен фалит – БОЕЦ, Бивол, Мая Манолова и т.н.
    Трифонов много умело успяваш да скрие своите зависимости, но с предложението на близката до Божков – Антоанета Стефанова за премиер, той за първи път се издаде.

    Пред Слави задачата била проста – тотално изчегъртване на ГЕРБ и Бойко Борисов, които със своята електорална подкрепа и сериозно присъствие в парламента се оказват единствената пречка пред бленуваните кардинални промени в съдебните закони, целящи да подменят състава на ВСС и да уволнят главния прокурор Иван Гешев.

    Само в такъв случай банкерът и черепът могли да се завърнат на бял кон в родината си, напълно невинни пред Темида.

    Коментиран от #80

  • 80 Двамата

    11 4 Отговор

    До коментар #79 от "Дубайската":

    обвиняеми спуснали и директивата към Трифонов за нови избори. Те не вярвали нито на партията на Пеевски, нито на БСП, нито на ДБ, че ще удържат докрай в битката срещу главния прокурор.

    Затова като естествен изход виждали нови избори, на които да се търси по-сериозно мнозинство с мутрите на Манолова.

    Сумите в сметките на дългия вече набъбнали на 10 млрд. лв., като той имал картбланш да ги изразходва всичките, само и само да е пред ГЕРБ.

    Именно благодарение на „големия пазар“ Слави дръпна толкова на вота през април, макар и социолозите да не го вещаеха.

    Само можем да си представим какво ни чака, като се развъртят новите милиарди.
  • 81 Фейсбук

    13 5 Отговор
    Потребителите на социалните мрежи също така призовават лидера на партията да каже откъде са неговите милиони.

    Коментатори в фейсбук страницата му посочват също, че Станислав Трифонов не смее да се покаже пред хората, а пускал „езика си“ само във фейсбук.
    Вижте и коментарите:

    „Смешен тип, изчерпан си Славчо!“

    „Жив ли си, бе човек? Излез на светло, нали искаше да управляваш? Не помним вече как изглеждаш“

    „Сега ти си наред. Закривай офшорките, че да не ревеш после“

    „Не само за Божков, но и за Ахмед Доган? Нали Пеевски е от ДПС и защо Славчо нищо не казва за Доган“

    „Чалгар, не си в час, иска ти се но…“

    „Славчо, за Черепа не си отронил и думичка…. Защо ли?“
  • 82 Слави

    10 4 Отговор
    Трифонов се отказва да бъде депутат и литка последователите си, че действията му били продиктувани от стремежа му да носи отговорност достойно.
    Във фейсбук профила си написа следното: „Аз няма да се кандидатирам за следващия Парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят. Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.“

    Според много независими наблюдатели обаче Трифонов се опитва да изпързаля всички за мотивите си, които лишават огромното му его от удоволствието да е част от следващия парламент. Притеснението му идвало от това, че няма как да обясни на избирателите какви пари е печелел през последните десетилетия и плащал ли си е данъците за тях в България.

    Защото всеки депутат, както и всеки министър, заместник-министър и шеф на държавна агенция трябва надлежно да декларира всичко това.
  • 83 Ловки

    11 4 Отговор
    трикове използва Слави Трифонов за капиталите, с които финансира телевизионния си бизнес.
    В схемата е включена мрежа от офшорки, за които няма данни кой е собственик, показа проверка на в. „Галерия“.
    С интерес щеше да се очаква декларацията му като депутат пред КПКОНПИ, макар че той не удостои с личното си присъствие 45-тото народно събрание.

    Лидерът на „Има такъв народ“ е дългогодишен продуцент на шоуто си по БТВ, а след това направи и своя телевизия „Седем-осми“. Тя е собственост на едноименното акционерно дружество. В търговския регистър Слави Трифонов е декларирал, че е собственик на 99,99% от акциите на „Седем-осми““ АД. Фирмата му обаче не се контролира от него. Реално офшорката „Фулмър Ентъртеймънд“ ООД има вземане за 11,7 млн. лв от „Седем-осми“.
    Това означава, че някой е дал крупната сума на Слави Трифонов, за да създаде бизнеса си, и този някой е мистерия.

    Коментиран от #84

  • 84 Запознат

    11 3 Отговор

    До коментар #83 от "Ловки":

    "Фулмър Ентъртеймънд“ ООД е регистрирана в щата Далауеър, който е един от най-малките американски щати и е известен като данъчен рай.

    За да се загуби нишката за финансирането на бизнеса на Трифонов „Фулмър Ентъртеймънд“ ООД е купила вземането на друга офшорка към „Седем-осми“. Това е „Фулмър Трейд Линкс“.
    Тази информация е налична в Търговския регистър, но не и кой е дал крупната сума на Слави Трифонов, за да развива телевизионния си бизнес в България, която той може да бъде задължен да върне във всеки един момент.

    Схемата с финансиране и изкупуване на дълг между офшорки, които които в крайна сметка са дали пари на родни олигарси, се използва масово по време на прехода, но в закона няма пречки за нея.

    Официално акциите на Слави Трифонов са на „Седем-осми“, но дружеството дължи 11,7 млн.лв и реално той държи в ръцете си бизнеса, защото може да си поиска парите във всеки момент.

    Коментиран от #85

  • 85 Според

    9 3 Отговор

    До коментар #84 от "Запознат":

    данните в българските регистри парите от САЩ са отпуснати като заем на „Седем-сми“ още през 2008 година и дългът още си стои.

    По закон Слави Трифонов като депутат и председател на партия, няма задължение да декларира кой е собственик на юридическото лице в чужбина, което е финансирало акционерното дружество в България. Но може и да го направи, защото в декларацията се посочват факти и по желание.

    Както в. „Галерия“ разкри, Трифонов не се съобрази с изискването на закона да не управлява търговски дружества в качеството си на народен представител.

    След като положи клетва в 45-тото народно събрание, лидерът на ИТН беше и продължи да бъде член на съвета на директорите на три фирми, сред които и „Седем-осми“ АД.

    Коментиран от #86

  • 86 Той така

    9 3 Отговор

    До коментар #85 от "Според":

    и не стъпи в Парламента с най-кратък живот в най-новата история на България.
    Единствената му поява бе онлайн за клетвата.

    За разлика от Дългия, много други депутати напуснаха управлението на фирмите си, включително и верните му икономисти Пламен Данаилов и Любомир Каримански.

    Офшорката от САЩ, която е дала заем на Слави Трифонов, бе проверявана още през 2010 година в Парламентарната комисия по корупция и конфликт на интереси по искане на ПП „Атака“.

    Тогава не бяха открити нередности, но Трифонов по това време не беше нито председател на партия, нито депутат.
  • 87 ИВО СИРОМАХОВ

    11 4 Отговор
    Славуца се вози с джип, тъй като е сакат не само с краката, а и със секс ориентацията.
  • 88 Гост

    8 9 Отговор

    До коментар #2 от "фоко":

    ИТН са единствената алтернатива, защото нито един от тях не е участвал в политиката и не е крал.ВСИЧКИ останали са били съучастници в 30 годишният преход,начело с Мая и Христо и това са факти,а не празни приказки от партиини функционери.Ако не беше Трифонов и екипът му,сега Мая и Христо щяха да се целуват с Бойко, затова толкова го мразят, защото Слави не подлежи на манипулация, просто не е политик.
  • 89 Номер 1 Има Такъв Народ

    5 8 Отговор
    Татуирайте си го в акъла, който нямате !!!
  • 90 бай Иван

    12 4 Отговор
    Когато нещо се движи като мутра, охранява се като мутра, изглежда или поне иска да изглежда като мутра,държи се като мутра то най,-вероятно е да е мутра.
  • 91 paul61

    6 10 Отговор
    Много ви заболя -значи и аз съм бръкнал в крадливите ви душички ! Дойде време разделно и крадците ще си платят ! Това искат хората който е крал при бай Ставри ! И Слави е един от хората които ще помогнат на справедливостта .

    Коментиран от #93

  • 92 Гласувайте за Слави !

    5 9 Отговор
    Другото е Пунта мара и Шменти капели !
    Всите мушенгии ! Оплели са до шии !
  • 93 Отговор

    9 4 Отговор

    До коментар #91 от "paul61":

    Постове 72, 74,76, 79,80, 81,82, 84,85, 86 дават нужната информация както на заблудените овчици, така и на озверелите ястреби, защитаващи сатаниста Трифонов.
  • 94 ОСТВКА

    3 2 Отговор
    Е много умно. И ъи ли бруте. При Дремджиев пропагандира ген. Атанасов, който е уртак на бибитко и плюе по "чалгаря"(справка книгите на Стоев). Защо никои не ги споменава? И ти и Дончева сте един дол агенти корумпирани и се мъчите да разбиете опозицията и да върнете партията майка на власт.
    Страхотна пропаганда дано си се продал добре.
  • 95 Густо Майна

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Да, ама не !":

    Комплекс сила разполага с ДО 1700 места при спортни мероприятия (от 1060 до 1700) според разпънатите трибуни и от 2800 (терен седящи) до 3300 (правостоящи) при концерти! Тъй като лично съм имал възможност да я посещавам неколкократно досега, по-пълна, с около 2500 човека не съм я виждал. Концерта на Том Джоунс. Предполагам, както в повечето случаи с цел пълноценно ползване на терена за тренировки и занимания, снощи е била във вариант, както обикновено минимален седящ капацитет!
  • 96 Айляк си

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "Ами защо":

    Мутрите в тази държава са от 1989г бе айляк,как удобно ги пропускаш а говориш за последните 12г.
    Мултигруп и ВИС цветарки ли бяха а!?!?
    Любимците на чалгопитека учиндолски!

    Коментиран от #109

  • 97 paul61

    4 8 Отговор
    Наистина ли наричаш тези плювки информация - кюлчетата в щкафчето са информация , атова твоето са плювки и ако наистина си вярваш значи си много прост , като ония с шкафчето , а ако смо плюяш вероятно си от тия дето са крали . Не разбра ли корупция е когато човек свързан с държавата използва служебното си положение да краде ! Нещо не разбрах ! Къде точно Слави е бил на държавен пост или държавни поръчки че да краде ? Дебил ли си че ми говориш за офшорки ? Какви офшорки какви пет лева ? Крадеш при бай ставри ,кратко и ясно !

    Коментиран от #101

  • 98 Щракащите с пръсти

    13 5 Отговор
    Изиграха много лоша шега на Учиндол.В стремежа им да покажат,колко са му върли фенове,го направиха втора сила.Подчертавам: Втора,но не политическа сила! Целта на Учиндол е класиране,четвърти,преко сили трета в изборите. Удобно и тихо място.Лаеш,хапеш във всички посоки,но безопасно! Не носиш грам политическа и управленска отговорност.Второто място ги завари абсолютно неподготвени.Нямат нито смислена ,изпълнена със съдържание и реална конкретика програма, нито кадрови ресурс.Затова и групата му беше от кол и въже,начело с Тошко.Това му беше и спасителния изход.Отказ от съставяне на правителство,защото не искал Статуквото.!?Просто си спечели време,за да тръгне на скрити договорки,с определени кръгове.Включва " техните" уж негови депутати,и разчитайки на нова,още по масова подкрепа,да монтира във висшата власт, определени хора,от " договорените" на четири очи.Това че нямало да бъде депутат,е прах в очите на заблудените.На него в личен план изобшо не му трябва Парламента. Задачата е да вкара хората на определени лобита и бизнеси в НС и ссмото Правителство.Чиста проба- ракета носител, която елегантно ще вкара предствители точно от онези групи,който всички псуват и срещу който протестираха.Онези с яхтите,именията,и осемцифрените банкови сметки.Дано нсрода ни се усети,че в момента повтаряме ситуацията със Костов и със Мони испанеца- но в още по лош вариант.
  • 99 Не може

    6 7 Отговор

    До коментар #18 от "Народът от БГ":

    Слави Трифонов да се сравнява с царя.Царят вършеше и работа,колкото да не ви се вярва.Даже четох,че два месеца предварително са подписали в Люксембург договора за членството ни в Европейския съюз.Преди официално да ни приемат.Царят имаше и авторитет и световно признание.Сега,колкото и всички да отричат,борбата на политиците е за парите,които идват от Европа по различни програми.Ама то не е борба,а чисто озверяване .Жална ни майка на нас!Ама и Слави ги върши едни...
  • 100 За овце

    10 1 Отговор

    До коментар #27 от "Имат програма":

    А ти прочете ли им програмата?! Аз го направих и отидох да запаля свещ, власт да не видят.
  • 101 Доказуемо е

    6 0 Отговор

    До коментар #97 от "paul61":

    Пocтoвe 72, 74,76, 79,80, 81,82, 84,85, 86 дaвaт нужнaтa инфoрмaция кaктo нa зaблудeнитe oвчици, тaкa и нa oзвeрeлитe яcтрeби, зaщитaвaщи caтaниcтa Трифoнoв.

    Проверките са възможни в посочените публични регистри.

    Пишех бавно, защото очевидно бавно мислиш.

    Кое не ти стана ясно?
  • 102 Защо бе чалга

    14 1 Отговор
    С просташкото си остроумие, каквото е нивото на сценаристите, само доказва, че ЧАЛГАРЯ може да цитира това, което му напишат. Но не може да напише това, което е казал. Изумително е как увлече толкова хора. Всъщност той не ги увлече, той ги създаде. След него тръгнаха неговите деца на чалгата… Поколението на показността и силикона. Поколението, чиято ценностна система е затворена в ламарините на „едно ферари с цвят червен“…

    Само не знам дали един ден след вчера те са същите. Дали не са прозрели, че пред тях е била една марионетка, подкрепяна от своите бодигардове. И движена от хората с пари. От низкото ниво на медиите – не на всички, разбира се. Но Слави Трифонов е продукт на слабата образователна система, компенсирана от още по-слаба журналистика. Един от отговорите на интелигентно момче на въпроса „Защо“, Слави Трифонов отговори: „Защото завършва на „О“… Да. Това е отговорът на продукта Слави Трифонов. Защото той не е той, той е медиен продукт. Лошото в случая е, че каквито са ни медиите, такъв е и той…
  • 103 ТИ ДА ВИДИШ

    7 1 Отговор
    Вече има трима в TATKOВИНАТА ни дето ще ни таковт MAMKOBIHATA криейки се в бpoниранИ жипkи с въоръжени гaвa3и, бyнkери, двopци, capаи и зайчapници.... Абе прав беше НАРОДА... MYTРИ ВЪН!!!!!
  • 104 MIG

    3 1 Отговор
    E за това те харесвам, Г-н Василев!
    Тъкмо се чудех с кого да споделя, че всичко , което излиза от Слави някак вече ми е deja vu, ако ме разбирате….
  • 105 Павел Пенев

    1 2 Отговор
    Изводите за Слави са точни и правилни,той мутра–простак. Но защо да гласуваме за препоръчаните от тебе партии,които са нихилистични и с недостатъчно реализирани лидери гнусни седесари?
  • 106 Диди

    6 0 Отговор

    До коментар #65 от "Doni Brasko":

    Много смешно и жалко,Слави го изградиха мутрите,Илия Павлов убит,братя Илиеви разстреляни, и най вече кръгът Монтерей ДС ръководи шоуто на Славито
  • 107 Зрител

    4 1 Отговор
    Слави е имитатор на мутри те! Щото откакто първо Васил Илиев ги спонсорира и Каналето ядаха бял хляб,Слави остана заслепен от начина им на живот но той няма топки в реалния живот,затова само имитира.
  • 108 Политик ли.

    4 0 Отговор
    Слави се изгаври със студентите с това, че и синода може да управлява, а синода как ще коментира изказването му?
  • 109 Слави Номер 1

    1 4 Отговор

    До коментар #96 от "Айляк си":

    Още ли не сте разбрали, че като Слави втори няма! Това е най - големият българин, най - истинският човек, най - достойният за управление. Честен, естествен, директен, свободен, независим, достоен! Феномен за България. Само респект и възхищение за всичко, което прави. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Завинаги със Слави и ИТН !!! Защото има такъв човек и има такива фенове... Обичаме те

    Коментиран от #110

  • 110 Зрител

    3 0 Отговор

    До коментар #109 от "Слави Номер 1":

    Добро чувство за хумор ;)
  • 111 ГЕРБ=БСП=ДПС

    2 4 Отговор
    Вacилeв имa прaвo нa мнeниe.

    Кoгaтo Бългaрия cтaнe кaтo Хoлaндия и Финлaндия, тoгaвa и пoлитицитe ни щe ca: "Като Рюте в Холандия, като Санна Марин във Финландия." Аз не знам в Холандия и Финландия дa oтвиличaт хoрa на улицата зa oткoпи. Нo знaм, чe в Бългaрия ce cлучвa oтврeмe нa врeмe. В Хoлaндия и Финлaндия, нe знaм, някoй политик като Лютви Мecтaн дa ce e крил oт друг бивш политик „пoчeтeн лидeр нa пaрия“ в туcкoтo пocoлcтвo oт cтрaх зa живoтa cи. Но в България се случва. Не знам в Холандия и Финландия премиера им да шофьор-пожарникро-мутрохранител на „джипка“, но в България доскоро беше така. Имащ шанс да се завърне, след 12 години във власта. Не знам във Финландия и Холандия, примиерите им да искат да държат властта докато са живи. Но у нас и в Русия е така. В Германия, Финландия и Холандия, след 1-2 мандата, максимум 3 мандата премиера е дал от себе си всичко на което е способен и се оттегля сам. Без да да се налага да бъде изгонен. И на последно място в Холандия и Финандия никой не си продава гласа за 25 евро или за 150 лева, да е партиен член на избирателна комисия. Нито пък разни "боксьорчета" като Пульо, да им стават премиери.
  • 112 гост

    2 0 Отговор
    Един боклук коментира друг такъв!
  • 113 Учен дол

    5 1 Отговор
    Мутра! Едно към едно с другата! Статията много точна! От какво се пази, нали много го искат, кой е луд да го трепе и да си слага главата в торбата! Ако ще пише само във фейса, “Но, мерси!” Вече имахме една джипка, народе, мисли! Трябва ни умен, образован, културен не злобен и надут пуяк-комплексар!
  • 114 Житие и падение

    4 0 Отговор
    Онзи Cлaви Трифонов, кoготo неговите фенове oпиcвaт и мрат от възторг за него – aкo тaкъв изoбщo някога е съществувал рeaлнo – тoвa e oбрaзът нa eдин чoвeк, кoйтo зaвинaги си отиде oщe прeз 90-тe гoдини. Oт някoгa cимпaтичния млад хъш отдавна e ocтaнaлa само eднa избeлялa и нeпристойно oмърceнa рeклaмнa фacaдa, зaд кoятo ce cпoтaйвa eднo дълбoкo caмoтнo и тeжкo пoбoлялo ce oт coбcтвeнитe cи зaвиcт, злoбa и cтрaх cъздaниe. Cъздaниe, кoeтo вeчe нямa дoвeриe дoри и нa caмoтo ceбe cи, a кaквo ocтaвa нa някой друг.
    Oщe прeз 90-тe години Cлaви избрa за своя житейска съдба дa ce прeдлaгa кaжи–рeчи пoдрeд нa вcички крупни бaндити, мутри, a впocлeдcтвиe и oлигaрcи и така чaк дo дeн–днeшeн – все c нaдeждaтa чe и тoй бaрaбaр Пeткo c мъжeтe щe cтaнe cъщo кaтo тях знaмeнит, мъжecтвeн, cилeн, влacтeн и, рaзбирa ce, прикaзнo бoгaт. Дa, aмa нe точно. И все пак цял живот Cлaви винаги е бил нeчия нелегитимна държанка, винaги уcлужливo нaвeдeн прeд нaй-aктуaлнoтo престъпно зaдкулиcиe, винaги в търceнe нa oнзи cвoй зaвeтeн пoдзeмeн куклoвoд, нa кoгoтo aкo мoжe дa ce отдаде нe зa гoдинa или пeт, a дoживoтнo и в зaмянa нa тoвa дa пoлучи от него дoживoтнa хрaнилкa и зaкрилa oт вcички и вcичкo.
    Днeшният Cлaви Трифoнoв e oпaceн нe зaщoтo уж все пак бил уcпял дa cтaнe пo-мъжecтвeн, пo-рeшитeлeн и житeйcки пo-мъдър, a зaщoто вече e дocтигнaл дънoто нa своето чoвeкoнeнaвиcтничecтвo, пoдлocт и прoдaжнocт.
    Не вярвайте в гореизложеното – прoвeрeтe и ce увeрeтe caми в нeгo!

    Коментиран от #116

  • 115 Неутрален

    2 0 Отговор
    И аз да имах 50 милиона и доста врагове сигурно и аз щях да съм с охрана. Проблема не е в охраната му или в това че имал оркестър който свири чалга рок(чалга с електрическа китара).
    Хора отворете си очите и търсете истински проблеми или забележки. Всеки има но някои повече. (Всичките са маскари)
  • 116 Стършел

    0 0 Отговор

    До коментар #114 от "Житие и падение":

    По-точно описание не съм срещал! Желая Ви здраве и късмет!
  • 117 номад

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "А как да се движи?":

    слави е тв водещ ! не е депутат
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове