Last news in Fakti

19 Юни, 2021 21:25 2 824 24

Янев: Рано е за ревизия на общините

  • стефан янев-
  • кметове-
  • поповица-
  • общини-
  • ревизия

От Националното сдружение на кметовете на кметства поискаха от премиера да бъде извършена ревизия на общините от финансовото министерство

Янев: Рано е за ревизия на общините - 1
Снимка: БНТ

От Националното сдружение на кметовете на кметства поискаха от премиера да бъде извършена ревизия на общините от финансовото министерство, предаде БНТ. Това стана по време на посещението на Стефан Янев в садовското село Поповица.

"Да видим как се разпределят средствата, разпределят ли се по закон, както до момента беше, както е в закона и дали въобще достигнат средствата до малките населени места", посочи Румен Стоянов - председател на Националното сдружение на кметовете на кметства.

Според премиера сега не е моментът за финансова ревизия.Следващата седмица той ще разговоря и с кметовете на общини. Стефан Янев смята, че е необходима законодателна промяна, чрез която парите да достигат до най-малките населени места.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alooo

    18 16 Отговор
    История е съвкупност от факти -
    най-често - неверни,
    сътворени от политици -
    най-често глупаци и
    осъществени от ВОЕННИ -
    най-често - ИДИОТИ...

    ( като тоя на снимката )
  • 2 ехааа

    26 7 Отговор
    браво! Това "рано е" означава, че още ще управлявате. Желая ви успех!
  • 3 Общините

    18 5 Отговор
    Догодина.. Има дълбоко вграждане на мафия и мутри в държавата..тр да се изчисти мръсотията първо по министерства, държавни фирми и да се изрежат пипалата на Мафията! после общините, ще се справим!

    Коментиран от #19

  • 4 Този

    10 15 Отговор
    ще изреве,самият той е за ревизия. Подписа договор за две катерчета за 1 милиард. Без въоръжението. Явно военноморския флот ще ходят за цаца с тях. Всички искат комисионни.
  • 5 Ехееей

    11 3 Отговор
    Ревизии ,Ревизии ,Ревизии Трябва да има ха-ха-ха
  • 6 1944

    6 5 Отговор
    вся власть советам , ама но пасаран бе , прости зелени чорапи.
  • 7 0001

    15 3 Отговор
    КМЕТОВЕ СА КРАДЦИ. ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ. НЕ Е РАНО КЪСНО Е.

    Коментиран от #18

  • 8 БОЛШЕВИК

    9 2 Отговор
    Сега е рано за разследване на общините, като дойде Слави ще каже сега по-важно е електроното гласуване, и така кметовете ще продължат да дерибействат. Кой може да въде ред в общините, не ми е ясно!

    Коментиран от #24

  • 9 Шоуто е на макс

    10 2 Отговор
    Шоуто стана на макс! Онзи известния като cмeшкото тук Герберски трол с едрия шрифт с ник " ГЛУПАКА МАЧКА" реве като карпатска мечка че откакто управлява Генерал Румен Радев бил гладувал и си броял стотинките ! Не можел да си купи олио и сирене вече! Дори го съжалихме всички! Тъжно е че тиквун му е спрял вече тролския хонорар откакто бе изритан от властта! Все пак и то е човешко същество и е жалко да бъде докаран до буквален глад! Но това се очакваше! След краха на Герберастите средствата им за тролове секнаха! Един тъжен край на смачкан и ненужен Герберски трол!
  • 10 Няма значение

    11 6 Отговор
    Да бе, страшен идиот е Стефан Янев. Завършил е Военното училище в Шумен, Военната академия в София и Воененен университет във Вашингтон. И говори три езика... И понеже е с8лучаен човек, затова е бил военен аташе във Вашингтон...Та къде може да стъпи на малкия пръст на вашия Борисов? За 12 години не научи 5 думи на английски, че поне да може да се поздравява с колегите си в Брюксел, а не да ги бие по рамената... За образованието му - да не говорим, ама това може да го сгрее само човек, който е образован. За слабограмотните естествено, че е кумир. На рамо да си го носите!
  • 11 Сидней Рейли

    5 3 Отговор
    Браво! Уникално! По-добре не разследвайте никой. Разказвайте приказки.
  • 12 XУZ

    6 1 Отговор
    Как ще се разследват кметовете на общини. Та те повечето са бивши членове на БСП - преминали в ГЕРБ и са участвали като ръководни кодри на високи постове в общините по времето когато кметове са били от БСП.
  • 13 Бай Бай

    3 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Стъки ПРЕЗИДЕНТ!
    Борисов ПРЕМИЕР!
    България в ЕВРОПА!
    Мутрите-комунисти в ЗАТВОРА!

    Коментиран от #17

  • 14 Еххххххх

    8 1 Отговор
    С нетърпение чакаме пазарджишкият кмет .който е зад пеевски и дпс.да го разследват...толкова е зле нашта община.всичко е страх там.СТРАХ.ХОРА...А тоя и около него счетоводителки.финансист.секретар....колят и бесят и са каквото кажат те...може да те ти внесат осигуровките и никой не може да ти помогне.Града е мръсен.хората са недоволни и мрачни
  • 15 реалис

    3 4 Отговор
    Служебни министърчета, Радев ви е втълпил да правите зулуми в държавните институций без да има правомощия за това .Единственно това правителство трабва да подготви изборите да протекат нормално.Ако продължавате по същия начин на 11юли ще почуствате народната любов както ви се полага,някъде отзаде.
  • 16 Турлако

    4 2 Отговор
    Хич даже не е рано ,отидете във феодалното владение община Вършец и изчегъртайте цялата крадлива ГЕРБава напаст злоупотребявала с години с европари.Изсякоха хиляди хектари вековни гори и Балканът е заприличал на Сибирско сечище.Проверете и грандиозната далавера с водния цикъл напълнил няколко чекмеджета по веригата.
  • 17 Ставри

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Бай":

    Стъки в Северното крило
    Борисов в Южното крило
    В Петък—обща баня на двете крила с поздрави от Симитли на булката.
  • 18 893939

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "0001":

    Бил съм председател на комисии 4 пъти и знам че само мислят как да се докопат до власт да крадът

    Коментиран от #20

  • 19 Уйке

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Общините":

    Мете се от горе надолу!
  • 20 8939

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "893939":

    Бях се скарал с един последния път всички от селото гледаха като мишки през прозорците казах му не ставаш за кмет на вторите избори ни лук ял ни мирисъл нали вика не се разсърди
  • 21 673

    1 0 Отговор
    Един срещу цяло село мисля че е геройство
  • 22 Вънннн

    3 0 Отговор
    Мутри вън,искаме Ревизии за всичко и ще ги има скорооо...
  • 23 Незабравко

    0 0 Отговор
    ГЕРБ ,Реформаторите ,БСП/БКП и ДПС вкупом отписаха общинарите от Сметната палата ! Сега Янев потвърждава корпулентната практика ! ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ. ВАДИ !
  • 24 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "БОЛШЕВИК":

    Яко крадене е на всякаде но само ,,Да се не връщат "ГЕРБ " и Свинските ми червиви изгнили боклуци " Мафиоти вън !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове