Last news in Fakti

7 Юли, 2021 13:15 6 396 42

Велизар Енчев: Слави Трифонов назначава хора на ДПС като свои застъпници

  • слави трифонов-
  • итн-
  • партия-
  • дпс-
  • велизар енчев

Неговите представители си въобразяват, че ще получат гласове на Кърджалийска област

Велизар Енчев: Слави Трифонов назначава хора на ДПС като свои застъпници - 1
Снимка: Фейсбук

"Слави Трифонов в последните дни хвърля огромни средства да агитира, тук в Кърджали, защото на изборите на 4-ти април той се представи много лошо тук. Неговите представители си въобразяват, че ще получат гласове на Кърджалийска област, тъй като Слави направи закон за гласуване, който изцяло обслужва ДПС на територията на Турция. Много от представителите на Трифонов в изборните секции са хора на ДПС, по информация от последните два дни". Това коментира Велизар Енчев, водач на листата на "БСП за България", в Кърджали в предаването "Лява политика" по БСТВ.

"Тук, в Кърджали, има две версии за посещението на Борисов в Турция. Първата е, че всъщност той е там, за да получи гласове на българските изселници, но тук малцина вярват, че изселниците в Tурция масово ще загърбят Доган и ще отидат при партия ГЕРБ заради приятелството между двамата, освен ако Ердоган не нареди да се гласува за тях. Според кърджалийци това няма да помогне на Борисов, защото това ще е измяна на турската кауза. Kазват, че Ердоган е последният човек в Tурция, който ще жертва интересите на сънародниците си в България. С поправките, направени в изборния закон, предложени от Трифонов и изцяло подкрепени от партията на Манолова, знаем, че в Турция вместо 35 секции сега ще има 121. Никой не знае какво ще донесе автобусният десант от Турция в следващите дни, до момента не се наблюдава такъв автобусен туризъм", коментира Велизар Енчев пред БСТВ.

"Втората версия е, че Борисов е посетил Ердоган, за да измоли подкрепа за евентуална коалиция ГЕРБ-ДПС, ако ГЕРБ спечели изборите, или по-точно не спечели, а ДПС да им осигури четвърти мандат. Според много хора това е сметка без кръчмар. Според мен г-н Ердоган вече преглътна Доган и изцяло залага на ДПС. Доколко има влияние, ще се разбере само след няколко дни, когато видим какъв процент от българските турци ще гласува на територията на Република Турция. Мнението ми е, че ще гласуват за ДПС, макар че от една седмица в Одрин се намират представители на движението на Слави Трифонов, които агитират сред българските турци да гласуват за тях. Искам да спомена, че Слави Трифонов в последните дни хвърля огромни средства да агитира, тук в Кърджали, защото на изборите на 4 април той се представи много лошо тук. Неговите представители си въобразяват, че ще получат гласове на Кърджалийска област, тъй като Слави направи закон за гласуване, който изцяло обслужва ДПС на територията на Турция. Много от представителите на Трифонов в изборните секции са хора на ДПС, по информация от последните два дни. Доста шокиращо. ДПС имат тотално влияние в Кърджалийска област", каза още кандидатът за депутат.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маргинал

    32 30 Отговор
    Бсп е Статукво те избраха гешев, цацаров и всс.

    Коментиран от #18

  • 2 1618

    30 53 Отговор
    Велизар Енчев лъже и манипулира общественото съзнание с цел да прикрие престъпленията на Борисов и ГЕРБ, защото те падат от власт и се страхуват от разследване! Разкритията на Служебното правителство показаха дълбоката корупция в България във всички сектори ръководена и прикривана от Борисов и Гешев!

    Коментиран от #13, #17, #30

  • 3 Бойко Борисов

    12 14 Отговор
    Добър ден
  • 4 българка

    30 36 Отговор
    Ей, БСП, акъла ли си изгубихте - уж говорите че ще подкрепяте партиите на протеста, после се измятате - и как може да ви вярва някой при това положение, което постоянно демонстрирате ???
    Да не си мислите, че като говорите против някого, изведнаж ще ви заобичаме - няма да стане!

    Коментиран от #34

  • 5 Десислава Атанасова

    20 24 Отговор
    Долу БКП
  • 6 Георги Марков

    13 26 Отговор
    Комунистите са виновни
  • 7 Карло

    35 1 Отговор
    Борисов беше в ТР само за 2 неща!
    Не му трябват 20 к гласа с тях без тях..
    Беше там да уреди бизнеса си в турция , който е много тлъст.
    И разбира се Аллаху акбар и щрак марийке портрет пасапорт ачик гириш..капиш?
  • 8 Нейко Иванов

    32 21 Отговор
    Енчев е достоен за външен министър
  • 9 ВикиЛексъсОсло

    35 9 Отговор
    Затова ли почти всяка вечер в 22 часа в Шоуто на Сиромахов - пардон Слави от месец насам гостува Осман Октай и Сиромахов му се мазни ввинаги много?!!

    Коментиран от #16, #20

  • 10 уважавах

    22 19 Отговор
    те, човеко, но ми падна в очите. Подведе се по лидерката и вкупом започнахте да плюете всички партии с изключение на ГЕРБ и ДПС. Накрая Ердоган стана г-н Ердоган.
  • 11 Исмет

    9 20 Отговор
    Ааре, аре Шалгаря насекъде ше огрее дето слушат чалга. Ас ша гласувм за Него!

    Коментиран от #14

  • 12 ЧОЧО

    15 14 Отговор
    Пенсионерите вън от парламента.
  • 13 ДА БЪДЕ

    19 14 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    След изборите!
    Бeз cтaритe кoмуниcти oт БCП и ДПС от прeди 10-ти нoeмври 1989г.!
    И бeз нoвитe кoмуниcти oт ГEРБ и ОП cлeд 10-ти нoeмври 1989г.!
    Да си върнем България!
    Амин!

    Коментиран от #37

  • 14 И АЗ

    16 2 Отговор

    До коментар #11 от "Исмет":

    Боят настава, тупат сърца ни,
    ето ги близо наште душмани.
    Кураж, дружина вярна, сговорна.
    Ний не сме веке рая покорна!

    Нека с тоз удар врага да смажем,
    нека му гордо, братя, докажем,
    че сме строшили мръсни окови,
    че сме свободни, а не робове!
  • 15 Комунист - доносник

    17 14 Отговор
    Никой не ви вярва на теб и вожда ти Курнелия, също и на тиквата от едно котило сте.....
  • 16 че някой

    22 11 Отговор

    До коментар #9 от "ВикиЛексъсОсло":

    още съмнява ли се за Славчо че е с ДПС-то.
  • 17 Хаха хаха ха

    13 14 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Ченгето Велизар Енчев трепери от страх!
    Също като ченгето Буда Борисов!

    Късат синджира от страх!
  • 18 Прав си

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Маргинал":

    А ГЕРБ от Статуквото яростно се съпротивляваха за избора на Гешев,
    Цацаров и ВСС!
    Особено разярена беше ПКП!
    Защото Гешев не разследвал Оня запис и пачките в спалнята на Борисов...
  • 19 Centurion

    23 6 Отговор
    Повече от ясно е,че чалгаджията е новият проект на старите кукловоди.Хоратс в голямата си част са тъпи овце,и мисленето и анализа не им се одават.Слави е поредната залагала след Царя и Борисов.Хей хора не се ли уморихте да ви лъжат???Колко пъти ще захапвате стръвта и ще правите една и съща грешка???Един път е грешка,втори път пак,но трети път вече си в чиста простотия и липса на всякаква политическа ориентация!!!С избора си наказвате ме само себе си ,а и; станалите.Мислете ако имате с какво!!!
  • 20 осман октай

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "ВикиЛексъсОсло":

    няма нищо общо с ДПС от много, много години и е върл противник на тази партия. Прочети книгата му " Крахът на една илюзия: истината за ДПС".
  • 21 Коко Н

    5 2 Отговор
    Разнопосочните вектори към Сърбия и Турция имат пресечна точка ченгето Енчев.
  • 22 Jacques Yves Moineau

    12 1 Отговор
    Какви сънародници на Ердоган в България бе!!!!!! Това са БЪЛГАРИ МОХАМЕДАНИ! !!!
  • 23 Просто човек

    10 10 Отговор
    Г-н Енчев, не спирате да плюете Слави Трифонов и ИТН...Утре ще трябва заедно да премахвате модела на Мутрата...Как ще стане?!

    Коментиран от #24

  • 24 Centurion

    8 0 Отговор

    До коментар #23 от "Просто човек":

    Аз имам съмнения,дали ще разгадаят модела.Тоа означава ,че ДПС и фирмите свързани с него трябва да останат на сухо!В прокуратурата трябва да има чистка все едно е имало ядрен взрив! ВСС също.всички съдии за които има данни ,че са свързани с ДПС също.Изхеърляне на улицата и никаква работа, единствено в чистотата!!! От действията или бездействията много бързо ще стане ясно всичко!

    Коментиран от #35

  • 25 лана

    8 3 Отговор
    от учиндолецо какво очаквате , нещо по -различно?!?!? - то е такова надменно първеню ,че ще видите после как щ е се разочаровате - патерица е това нещо дето си мисли, че с циркаджийство и нагло лъготене, и мълчание, че ще ни заблуди ,нас - мислещите,НЕ, НЕ Е новия месия - не забравяйте кой му е комшия в драгалевци - онзи със сините джуки - иванчокостов - айдука н а всички времена!!!та върти далаверки славуца - пъне се , надупва се на доган, на бб, на всеки, който може и му поиска...
  • 26 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ВЕЛИЗАРИЙ "ВЕЧЕН " -ДА ИЛИ НЕ !?!?!?!?!?
  • 27 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    ЗАЩО -ТЕЗИ ОТ ДуПиСе ПЕРНИК СЕ КРИЯТ КАТО "ЗМИЯ ПОД КАМЪК "- КОЙ ПЕРНИЧАНИН ЩЕ ОБЩУВА С НЯКОЙ ОТ ДуПиСе / ИЗВЪН ПОБОЯ / ??????????!!!!!!!!!????????
  • 28 ГОСТ

    9 3 Отговор
    КОЙ Е СЛАВИ ТРИФОНОВ... ЧЕТИ В ТРИЛОГИЯТА НА "БГ КРЪСТНИКА". БЪЛГАРИТЕ НЕ СИ НАУЧИХМЕ УРОКА И ПАК ХУКВАМЕ ПРЕЗ ГЛАВА НАПРЕД... А НА 4-МАТА СЦЕНАРИСТИ ДА ИМ СА ЧЕСТИТИ НОВИТЕ ЗАПЛАТИ В ПАРЛАМЕНТА... ДА СА ЗАВЪРШИЛИ В ЧУЖБИНА ИЛИ ДА СА ДОКАЗАНИ СПЕЦИАЛИСТИ В НЯКОЯ ОБЛАСТ... А ДА, СЛЕДВАЩИТЕ 4 ГОДИНИ ЩЕ ВИ СЕ ПРИСМИВАТ С ПРОСТОТИИТЕ СИ ОТ ПАРЛАМЕНТА. НЯКОЙ ЗАПИТАЛ ЛИ СЕ Е ОТ КЪДЕ СЛАВИ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ И КОЙ ГО СПОНСОРИРА. ОФИЦИАЛНО ПО АЛТАРНАТИВАТА СЕ КАЗА, ЧЕ ШИШИ Е СПОНСОРИРАЛ НСФБ, АЛФА И КОИ ЛИ СА ДРУГИТЕ....
  • 29 Слави Номер 1

    6 10 Отговор
    Само Слави и ИТН могат да оправят България. Подкрепям със сто ръце!!! Слави е най - истинският и достоен човек. Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Слави, с теб съм завинаги! Успех!

    Коментиран от #31, #32

  • 30 Стан

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Прав си приятелю, но има прекалено много тролове и ни объркват с тези минуси който ти слагат. Победата е наша, не се съмнявай в това.
  • 31 Човечец от Северозапада

    3 11 Отговор

    До коментар #29 от "Слави Номер 1":

    И аз ще подкрепя ИТН, даже хората в моето обкръжение пак го подкрепят, победата е близо. А точно това плюене по Слави ме кара да не се съмнявам в избора си.
  • 32 Слави

    8 3 Отговор

    До коментар #29 от "Слави Номер 1":

    Колко много трябва да си изкукуригал, за да гласуваш за един пълен идиот?
  • 33 Георги v.

    10 1 Отговор
    Бойко Борисов е мутра, а Трифонов какъв е? Черни джипове, многобройна охрана, а бил човек от народа. Освен това просташко поведение, популизъм колкото щеш, лъжи също. Но щом това искат хората да им е честит Слави.

    Коментиран от #40

  • 34 Ташо

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "българка":

    Какви са тези скверни думи ,другарко.Нали сме все от червеното котило.Иванов ,Манолова ,това са все наши кадри.Не може да плюете така.Засрамете се.
  • 35 3457

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Centurion":

    Мечтател.Ха,ха.
  • 36 Ужас

    8 1 Отговор
    Бсп се превърнаха в евтини тролове, начело с главният трол Нинова! Колко още може да паднете?
  • 37 Отговори

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "ДА БЪДЕ":

    Ти кой си и откъде ще връщаш България е Сега служебните върнаха България 80 год назад и Защо си решил че България ни принадлежи само на теб Огромни Лъжци Огромни крадци Огромни Алчници България се граби здраво сега
  • 38 Али баба

    4 0 Отговор
    В Панагюрище координатор им е един мазен диджей, дето на дърти години му плащат образованието да учи висше. Ограничено човече гладно за кьор софра и пиячка, на местните избори ще са пълна скръб със селската рода на жена му!
  • 39 сузи

    0 0 Отговор
    какво ще правим с бившите членове на БКП сега депутати от Герб а кажете
  • 40 Слави Номер 1

    1 4 Отговор

    До коментар #33 от "Георги v.":

    Думата "популист" произхожда от "народ".

    Завинаги Слави и ИТН!
  • 41 ДАНО

    2 0 Отговор
    ДАНО НЕ ИЗЛЕЗЕ ПРАВ ЕНЧЕВ , ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ПРЕДАТЕЛИ И ЛЕВИ РЕЗБИ !
  • 42 Ламя

    0 0 Отговор
    Христо Стоичков към Слави Трифонов:
    Политик ли ? АЛЧЕН ГАЗ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове